فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر خداوند بخواهد مرا جهنم ببرد،
چنین جایی میبرد!
علامه حسن زاده آملی واقعاً عالم بودند. به این معنا که دوست داشتند تمام وقت خودشان را برای مطالعه بگذارند.
خودشان میفرمودند:
اگر خدای متعال بخواهد من را به جهنم ببرد، من را به یک کتابخانه میبرد و میگوید به این کتابها دست نزن، پشت جلد را نگاه کن ولی آن را نخوان!
ایشان واقعاً عاشق کتاب و مطالعه بودند.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری حوزه، گفتگو با آیت الله دکتر احمد عابدی، ۱۴۰۰/۷/۲۶.
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار پدر با خانواده
@shakhehtoba
29.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 واقعه ای از حضرت علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه در دیدار با اعضای ستاد برگزاری کنگره سید حیدر آملی
ایرای لاریجان ۱۳۸۱
◾کانال تلگرام علامه دهر؛
@shakhehtoba
در ایام مجردی ام، اکثر ایام هفته منزل علامه حسن زاده آملی"ره"میرفتم و ارتباط بسیار گرمی برقرار بود و چون در چند روزنامه و مجله مسوولیت صفحه داشتم، اغلب با ایشان مصاحبه می نمودم و یا از مطالب کتابهای ایشان استفاده میکردم و همیشه برای درج عنوان مشکل انتخاب داشتم، گاه از حضرت آیت الله حسن زاده آملی، گاه علامه، گاه استاد ذوالفنون، گاه حکیم متأله، گاه فیلسوف فرزانه، گاه ریاضیدان برجسته و.... استفاده میکردم. یکبار که در محضرشان بودم، خدمتشان عارض شدم؛ آقاجان من هر هفته چندین بار از مطالب شما استفاده میکنم و هربار نمیدانم چه عنوانی بهتر است بکار گیریم، من که با شما رابطه خبرنگار ندارم و شما پدر معنوی ام هستید و این مطلب هم پیش خودم امانت می ماند، شما بفرما از کدوم عنوان بیشتر استفاده کنم و شما هم رضایت بهتر و بیشتری خواهید داشت؟
ایشان تبسمی فرمودند و دستم را در دستش گرفتند و محکم فشردند و فرمودند؛ آقاجانم، ممنونم از این ابراز محبت شما، ولی بیا یک معامله ای بکنیم با هم. همه عنوانهایی که گفتی مال خودت، شماهم به مادرت بگو یه شام آبگوشت بار بگذارد و من مهمانتان.
آقای رضا حمیدی
allameyedahr
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانی آمل مبدا طول جغرافیایی بود
#حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
ابوبکر _آملی
رصد خانه
@shakhehtoba
35.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا ابوالحسن شعرانی در متنی که برای اجازه اجتهاد برای علامه حسن زاده نوشته، با عناوین و وصفهای بلندی از شاگردش یاد می کند و مینویسد: «مولانا الاجلّ الموفق نجم الدین و نور الصبایه و مصباح العلم و شمس الهدایه شیخ حسن آملی معروف به حسنزاده در علم قرآن: لفظ و معنایش، باطن و ظاهرش، قرائت و کتابتش و دیگر امور متعلق به آن بر اقران خویش فائق و در تتبع احادیث و علوم ادبی مورد نیاز در آن بر غیر خویش برتر گشتهاست. کلمات کتاب شریف کافی را ضبط کرده و آن را به نحوه شگفتآور اعرابگذاری کردهاست. در علم نجوم و ریاضیات وابسته ید طولایی دارد و در استخراج افلاک و کسوفین دارای مهارت است. او در علوم شرعیه عقلیه و نقلیه سوار کار ماهر میدان مسابقه است. من او را بر استنباط فروع از اصول توانا دیدم و به او اجازه دادم روایاتی که نقل آن برای من صحیح است، از من روایت نماید.» آیتالله حسنزاده آملی اگر چه هم فقیه بود و هم مجتهد، اما به وصف عرفان و تصوف و فلسفه و حکمت متصف بود.
@shakhehtoba
قرآن را گشودند و فرمودند: آیه یازده!
روز سه شنبه آخر ماه مرداد ۱۳۶۸ ه- ش
مطابق نوزدهم محرّم ۱۴۰۹ ه- ق، در عالم رؤيا به حضور شريف آية الله حاج شيخ ميرزا محمد باقر آشتيانى(قدّس سرّه) تشرّف حاصل كردم. دامنش را گرفتم و او را به پدر و جدّش قسم دادم و گفتم:
چيزى به من مرحمت بفرماييد!
قرآن را گشودند و فرمودند:
«آيه يازده».
من همين كه اسم يازده را شنيدم، گفتم:
قربانش بروم (زيرا كه يازده، روح هو است).
غرض اين كه فرمودند:
آيه يازدهم سوره يونس: دَعْواهُمْ فِيها سُبْحانَكَ اللَّهُمَّ وَ تَحِيَّتُهُمْ فِيها سَلامٌ وَ آخِرُ دَعْواهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
#هزار_و_یک_کلمه، #کلمه ۴۹۸، حسن حسن زاده آملی، نشر بوستان کتاب
@shakhehtoba.
دارم هوس وصالت ای دوست / دائـم منـم و خیالت ای دوسـت
ایـن مرغ زجــال هــا رهـیــده / افتاده عجب به جالت ای دوست
رنـدی چـو مـرا بـدیـد این حال / گفتا که خوشا به حالت ای دوست
در چـال فتــاده ای ولیــکــن / پـرواز دهـنـد وبالت ای دوست
پــرواز بـرون ز حــد احـصــا / آنی چو هزار سالت ای دوست
دیــده به امیــد ایـن نویــدش / دارم به ره نوالـت ای دوسـت
در خـواب روم مـگـر که بیـنم / باچشم دگر جمالت ای دوست
در وصف تو هرکه را که دیدم / مات توبدست ولالت ای دوست
ای آنکه مجــره هست و بیضا / تصویر زخط وخالت ای دوست
ای آنــکه زمیـن وآسـمان ها / ظلی بود از ظلالت ای دوست
ای نــور روان ودیــدگــانــم / هرگز نبود ظلالت ای دوست
در آیــنــه دل حــســن نــه / عکس رخ بی مثالت ای دوست
@shakhehtoba
گزارش ایلنا، «آیت عقل و دین»؛ ویژه نامه چهلمین روز درگذشت علامه حسن زاده آملی(ره) به عنوان ضمیمهِ ماهنامه فرهنگی و هنری «آرمان هنر» همراه با مطالبی متنوع درباره این دانشمندِ فقید در 148 صفحه منتشر شد.
دراین ویژه نامه، آثار و گفتارهایی از آیت الله العظمی جوادی آملی، مهدی گلشنی، سید سلمان صفوی، منوچهر صدوقی سها، غلامرضا اعوانی، عبدالکریم پارسا، سید یحیی یثربی، سید حسن امین، قادر فاضلی، محمدرضا زائری، کریم فیضی تبریزی، محمد حسین اکبری ساوجی،مجید فرخ زادی ، حسن سیدی ساروی، محسن آزموده، رضا اسماعیلی و آریا یونسی منتشر شده است.
مرحوم آیتالله حسنزاده آملى(ره) از معدود مفاخر جهان اسلام بود که علاوه بر تضلّع در رشتههاى مختلف علمى، در معارف توحیدى و اندیشههاى عرفانى نیز در افق برتر قرار داشت، به طورىکه رشحات افکار رفیع و فیوضات بحار حکمت و عرفان از ایشان شخصیّتى استثنایى به وجود آورده بود.
این عالم و حکیم فقید، حقیقت و عمق تعالیم و مبانى اصیل شریعت اسلام را با تمام وجود لمس نموده و مدرکات عقلانى و وحیانى را با حقایق شهود در آمیخته بود.
از این عالم ربانی و فقیه صمدانی بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب در موضوعات و حوزههای مختلفی چون فلسفه، عرفان، ادبیات، فقه، اصول، ریاضیات و نجوم به زیور طبع آراسته شده است.
این ویژه نامه در 148 صفحه وزیری و با قیمت 35 هزار تومان منتشر شده است و علاقه مندان می توانند آن را از کیوسک های فروش مطبوعات در خیابان انقلاب تهران، همچنین کتابفروشیهای موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، انتشارات حکمت، انتشارات مولی و انتشارات خوارزمی تهیه نمایید.
@shakhehtoba