eitaa logo
شمیم معارف
48 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
472 ویدیو
65 فایل
حکمت و عرفان، فلسفه، علوم غریبه و روانشناسی
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ سفر به ایران شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام، پس از حضور با برکت امام هشتم علیه السلام در خراسان برای زیارت چهره تابناک امامت و ولایت از نقاط مختلف، به سوی ایران حرکت می کنند. حضرت احمد بن موسی(ع) نیز در همین سال ها(198-203 ه. ق) با جناب سید امیر محمد عابد و سید علاءالدین حسین(برادران ایشان) و جمع زیادی از برادرزادگان و محبان اهل بیت علیهم السلام، به قصد زیارت حضرت رضا علیه السلام از مدینه حرکت می نمایند تا از طریق شیراز به طوس عزیمت کنند. در بین راه نیز عده کثیری از شیعیان به آنان ملحق می شوند. خبر حرکت چنین قافله بزرگی مأمون خلیفه عباسی را به وحشت انداخت. ❤️ سفر به شیراز در زمانی که حضرت امام علی بن موسی(ع) با ولایتعهدی تحمیلی در «طوس خراسان» بودند، حضرت احمد بن موسی(س) به اتفاق جناب سید محمد عابد و جناب سید علاءالدین حسین برادران خود و جمعی دیگر از برادرزادگان و اقارب و دوستان، به قصد زیارت آن حضرت از حجاز به سمت خراسان حرکت نمود. در بین راه نیز جمع کثیری از شیعیان و علاقه مندان به خاندان رسالت، به سادات معظم ملحق و به اتفاق حرکت نمودند تا جایی که می نویسند: به نزدیک شیراز که رسیدند، تقریباً یک قافله پانزده هزار نفری از زنان و مردان تشکیل شده بود. خبر حرکت این کاروان را به خلیفه وقت(مأمون) دادند. وی ترسید که اگر چنین جمعیتی از بنی هاشم و دوستداران و فدائیان آن ها به طوس برسند، اسباب تزلزل مقام خلافت گردد.
لذا امریّه ای صادر نمود به تمام حکام بلاد که در هر کجا قافله بنی هاشم رسیدند، مانع از حرکت شوید و آن ها را به سمت مدینه برگردانید. به هرکجا این حکم رسید قافله حرکت کرده بود مگر شیراز. حاکم شیراز مردی به نام «قتلغ خان» بود. وی با چهل هزار لشکر جرّار، در «خان زنیان» در هشت فرسخی شیراز اردو زد و همین که قافله بنی هاشم رسیدند، پیغام داد که حسب الامر خلیفه، آقایان از همین جا باید برگردید. حضرت سید احمد(س) فرمود: «ما قصدی از این مسافرت نداریم، جز دیدار برادر بزرگوارمان». اما لشکر قتلغ خان راه را بستند و جنگ شدید خونینی شروع شد اما لشکر در اثر فشار و شجاعت بنی هاشم پراکنده شدند. لشکر شکست خورده، تدبیری اندیشیدند. بالای بلندی ها فریاد زدند: «الان خبر رسید که ولیعهد(امام هشتم علیه السلام) وفات کرد»! این خبر مانند برق، ارکان وجود مردمان سست ‎عنصر را تکان داده، از اطراف امام زادگان متفرق شدند. جناب سید احمد(س) شبانه با برادران و اقارب از بیراهه به شیراز رهسپار گردیدند و با لباس مبدّل پراکنده شدند.
🔴 پیدایش قبر احمد بن موسی(علیهما السلام) در زمان اتابکان بیشترین و معتبرترین منابع متقدم و متاخر که به شرح حال و زندگانی احمد بن موسی(علیهما السلام) پرداخته اند، آشکار شدن مدفن احمد بن موسی(علیهما السلام) را در عهد امیر مقرّب الدین مسعود بن بدر بین سال های (658-623) می دانند. شیراز نامه زرکوب شیرازی(تالیف به سال 764 ه.ق) از قدیمی ترین ماخذهایی است که پیدایش قبر احمد بن موسی(علیهما السلام) را در عهد امیر امیر مقرّب الدین مسعود بن بدر ثبت کرده است، وی می نویسد: قبر امامزاده معصوم، امیر احمد بن موسی(علیهما السلام) در میان شهر، قریب مسجد نو افتاده، امیر مقرّب الدین مسعود بن بدر که از خاصگان و مقربان اتابک بن ابوبکر سعد بن زنگی بن مودود بوده، عمارتی در خاطر داشت و در آن جایگاه قبری یافته اند، مکشوف گشته،‌ شخص مبارک او همچنان در حال اعتدال، تغییر و تبدیل در وی تاثیر نکرده،‌ خاتمی که در انگشت مبارکش بود، احتیاط فرمودند، منقّش بوده به نام احمد بن موسی، ائمه و افاضل و عقلا و اعیان شیراز جمع گشته اند و تحقیق کرده، صورت در حضرت اتابک معروض داشته اند. اتابک ابوبکر، مشهدی بر آن جا ساخته و عمارتی فرموده که به مرور زمان اشتهار یافته است و خلق شیراز بعد از آن که به کرات و صرّات در حالت فروماندگی و حیرت،‌ التجا بدان جناب کرده اند و استمداد نموده اند و مقاصد و مطالب ایشان محصل آمده،‌ بدین منوال آن مشهد مبارک اشتهار یافته.
معین الدین ابوالقاسم جنید شیرازی که دو سال بعد از درگذشت زرکوب، یعنی در سال، یعنی در سال 791 ه.ق به کتاب خود، شدالازار فی حط الاوزار عن زوّار المزار، پرداخت و فرزندش عیسی بن جنید، آن را از زبان عربی به فارسی به نام هزار مزار ترجمه کرده است و بر آنچه که زرکوب در شیرازنامه آورده است، تاکید دارند. مولف شدالازار ضمن شرح مختصری از نسب،‌ فضایل و شهادت احمد بن موسی(علیهما السلام)، کشف مرقد آن حضرت را در عهد امیر مقرّب الدین مسعود بن بدر ذکر می کند.بنا به گفته جنید شیرازی، هیچ کس از محل شهادت احمد بن موسی(علیهما السلام) آگاه نبود تا زمان مقرّب الدین مسعود بن بدر که وی قبر آن حضرت را یافت و بر آن گنبدی ساخت. درباره ی اینکه چگونه مشهد احمد بن موسی(علیهما السلام) کشف شده، جنید هیچ گونه آگاهی نمی دهد. وی در توصیف جسد مبارک آن حضرت می افزاید، هنگامی که حضرت را رویت کردند، رنگ مبارک وی برنگشته و هیچ تغییری در بدن آن حضرت دیده نشده و کفن وی همچنان تازه مانده و از روی انگشتری وی که عبارت «العزّة‌ لله احمد بن موسی» بر آن نقش بود، وی را شناختند. علاوه بر این چند ماخذ، که از نزدیک ترین منابع تاریخ محلی عصر اتابکان است، منابع دیگری نیز در دست است که آشکار شدن مشهد احمد بن موسی(علیهما السلام) را به عصر امیر مقرّب الدین نسبت می دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وظایف رهبری از زبان ایشان 📍رهبری نمی‌تواند در تصمیم‌گیری‌های موردی دستگاه‌های گوناگون دولتی، هی وارد بشود؛ این هم خلاف قانون است، هم ناممکن و هم نامعقول؛ وظیفه‌ی رهبری آنجاست که... ✍این کلیپ را چندبار ببینیم تا بدانیم مسئولین و مردم هم وظایفی دارند؛ لذا خدای ناکرده، حکایت ما با رهبری نشود حکایت بنی‌اسرائیل با موسی(ع) که هنگام انجام وظیفه، شانه خالی کردند و گفتند: "فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقَاتِلَا إِنَّا هَاهُنَا قَاعِدُونَ؛ [ای موسی]تو و پروردگارت بروید و بجنگید، ما همينجا مى‌نشينيم" 🖌 محمد جوانی 💠 به کانال معرفت شناسی خوش آمدید @sh_marefat @sh_marefat
خيال متصل و خيال منفصل علامه حسن زاده آملي روحي فداه در کتاب شريف فصوص الحکم فارابي به نقل از ابن فناري در مصباح االنس آورده است: " نسبه خيال الانسان المقيد الي عالم المثال نسبه الجداول الي النهر العظيم الذي منه تفرعت" يعني نسبت خيال انسان در دنيا ) انسان مقيد( به عالم مثال نسبت جويبار کوچک به رود بزرگ است که از آن متفرع شده است. به نظر حقير اين مطلب، بيان بلندي است که ظرايف و دقايق بسياري دارد اين مطلب عميق طهارت قوه خيال را مي طلبد و اهميت آن را افاده مي نمايد که مائده هاي با فايده اي از آن عايد مي شود. عالم مثال به نوعي همان عالم ملکوت است يا عالم ارواح و فرشتگان. آنجا که گفت خيال انسان متفرع از نهر عظيم مثال است يعني چنانچه قوه خيال طهارت يابد اسرار و معارف و معاني الهيه از آن نهر عظيم در اين جويبار جاري مي شود و انسان چه در خواب و چه در بيداري ميوه هايي از آن بوستان بهره مي گيرد. خيالات فاسده و پريشان مانند خاشاکي است که مانع جريان يافتن آب معاني در جويبار خيال انسان مي شود از اين رو بزرگان بسيار بر طهارت بخصوص طهارت قوه خيال تاکيد فرموده اند. به جهت مزيد امتنان طالبان عالمه قيصري درفص يوسفيه شرح فصوص الحکم ابن عربي بيان شيوايي درباره انبساط نور در حضرت خيال دارد به اينکه "اين انبساط ، اول ظهور مبادي وحي الهي است در اهل عنايت زيرا که وحي نمي باشد مگر به نزول ملک و اول نزولش در حضرت خياليه است و پس از آن در حسَّيه . پس مشاهد ملک بايد خيال منور داشته باشد تا قادر برمشاهده ملک در خيال سپس در مثال مطلق باشد زيرا خيال واسطه بين عالم حسي و مثال مطلق است پس نازل ناچار بايد از خيال عبور کند و صاعد نيز همچنين". حضرت باقر شکافنده علوم مي فرمايد " الناس کلهم البهائم اال قليل من المومنين" واقعا ما اگر بخواهيم از دايره حيوانات خارج و در سلک انسان واقعي قرار بگيريم و انسان بشمار بياييم بايد به تطهير خود بپردازيم و تا قواي روح پاکيزه نشود روح پاکيزه نمي شود. قرآن کريم مي فرمايد" الطيبات للطيبين و الخبيثات للخبيثين". حضرت استادعلامه حسن زاده رحمه الله را کتابي است در طهارت قوه خيال که استاد صمدي آملي آن را به نيکي شرح کرده است. جان همه روز از لگد کوب خيال وز زيان و سود و ز خوف و زوال ني صفا مي ماندش ني لطف و فر ني به سوي آسمان راه سفر استفاده ديگري را که مي توان از اين بيان کرد در سرَّ آيه شريف " و الذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا " است بحث در اسم فعل "هدي" در "لنهدينهم" است. هادي از اسمااله است و هدايت فعل او چون اوامر الهي جز به واسطه اسباب جاري نمي شود "ان يجري االمور اال باسبابها" از اين رو کارگزاران ملکوت که همانا فرشتگانند امر هدايت را جاري مي نمايند يعني طهارت قوه خيال بامدد عقول و فرشتگان و اذن الهي حاصل مي شود و بدست فرشتگان است که معارف از عالم ملکوت که همان نهر عظيم است بر جويبار خيال آدمي جاري مي شود و اين را الهام خوانند. بدان که هدايت فقط از جانب خداست. عکس قضيه به اين شرح است که شيطان خيالات فاسده را در نفس انسان مي دمد و آدمي را به خود مشغول مي کند که به بيان حضرت عيسي سلام اله عليه در انجيل برنابا کلام و خيالات دنيويه دني فضله شيطان بر نفس انسان است
!!! 💠امام هادی علیه السلام : در آخرالزمان ، مردم متحیرو سرگردان می شوند ، نه مسلمانند و نه مسیحی ...! 📗نوائب الدهور ،جلد ۳ ،ص ۳۲۹ 🌹 💥 ڪانال حوادث آخرالزمان و علائم ظهور http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
غلط ننویسیم و غلط تلفظ نکنیم تلفظ درستِ کلمات و معنی صحیح آنها را یاد بگیریم: غلط: خواب زَن چپه درست: خواب ظن چپه - ظن: شک و گمان (منظور از خواب ظن به این معنی است که با شک و گمان به چیزی خوابیده باشی و خواب دیده باشی، نه خواب زن!!) غلط: گرگ باران دیده درست: گرگ بالان دیده - بالان: تله‌ای که برای گرفتن و یا کشتن جانوران از آن استفاده می‌شود. (گرگی که از تله‌های مرگبار زیادی، جان سالم بدر برده باشد) غلط: بَعضِ شما نباشه درست: به از شما نباشه - بِه: بهتر، برتر غلط: پیار سال درست: پیرار سال - پیرار: دو سال قبل! غلط: تخمه ژاپنی درست: تخمه جابانی - جابان: منطقه‌ای در دماوند هست که در گذشته این محصول را تولید می‌کرد! به همین دلیل در زمان‌های قدیم، این محصول به عنوان "تخمه جابانی" شناخته می‌شد که با گذشت زمان، کم‌کم تلفظ آن از تخمه جابانی به تخمه ژاپنی تغییر یافت غلط: پهباد درست: پهپاد - پ: پرنده - ه: هدایت - پ: پذیر - ا: از - د: دور مخفف پرنده هدایت‌پذیر از دور غلط: تیلیت (آبگوشت و آب‌دوغ) درست: تِرید غلط: ضرب‌العجل درست: ضرب‌الاجل غلط: طاق زدن درست: تاخت زدن - تاخت: معاوضه کردن غلط: پارس کردن سگ - سعی کنید هرگز، هیچ کجا و در هیچ زمانی نگویید: این سگ پارس می‌کند، چرا که ریشه و اصالت ایرانی، کلمه "پارس" می‌باشد و از قدیم ایرانی به اسم "پارسی" شناخته می‌شد. درست: پاس کردن سگ - پاس: نگهبانی، پاسبانی سگ پاس می‌کند ، یعنی مشغول پاس و نگهبانی است. لذا هر وقت بگوییم "سگ پاس می‌کند"، یعنی دارد با صدایش، پاسبانی می‌کند و نگهبانی می‌دهد. غلط: ارج و قرب درست: اجر و قرب غلط: فلاکس چای درست: فلاسک چای غلط: جد و آباد درست: جد و آباء - آباء: پدران غلط: ظرص قاطع درست: ضرس قاطع - ضرس: دندان. ضرس قاطع تشبیهی از فردی است که با فشردن دندان‌هایش روی هم، هنگام صحبت، اطمینان از درستی کلامش را به مخاطب القا می‌کند. غلط: راجبِ درست: راجع به غلط: پیشِ قاضی و مَلَق‌بازی درست: پیشِ غازی و معلق‌بازی - غازی: بندباز، آکروبات‌باز پیش آدم آکروبات‌باز، معلق‌بازی نکن.
مناظره هشام ابن حکم مبنی بر لزوم وجود امام ▫️مرحوم کلینی از یونس بن یعقوب نقل میکند [۱] : 🔹 به همراه عده ای از اصحاب امام صادق علیه السلام در خدمت ایشان بودیم از جمله حمران بن اعین، محمّد بن النعمان، [۲] هشام بن سالم، طیار و گروه دیگری که هشام بن حکمِ جوان نیز در بین آن‌ها بود. 🔸 امام صادق علیه السلام فرمود: ای هشام آیا نقل نمی کنی که با عمرو بن عبید چه کردی و از او چه پرسیدی؟ 🔹 هشام عرض کرد: ای فرزند رسول خدا من از بزرگی شأن شما حیا می‌کنم و نزد شما زبانم را یارای سخن گفتن نیست. 🔸 امام صادق علیه السلام فرمود: هر گاه ما دستوری به شما دادیم، اطاعت کنید و آن را انجام دهید. 🔹 هشام عرض کرد: خبر جایگاه عمرو بن عبید و جلسۀ وی در مسجد بصره به من رسید و بر من گران آمد. پس به سوی او حرکت کردم و روز جمعه وارد بصره شدم. [۳] به مسجد بصره رفتم. دیدم جمعیت زیادی دور عمر بن عبید جمع شده اند او یک پارچۀ مشکی بر دوش انداخته بود و پارچۀ پشمی سیاهی نیز به خود بسته بود و مردم از او سؤال می‌کردند. از آن جماعت جا طلب کردم، ایشان برای من جا باز کردند و من در انتهای جمعیت بر روی زانوهایم نشستم؛ آن گاه گفتم: ای عالم من مردی غریبم آیا به من اجازه سؤالی کردن می‌دهی؟ گفت: بله پرسیدم: آیا تو چشم داری؟ گفت: پسرم این چه سؤال است که می‌پرسی؟ آیا از آن چه که می‌بینی سؤال می‌کنی؟ گفتم: سؤال من این چنین است . گفت: هر چند سؤال تو احمقانه است امّا بپرس. گفتم: آیا پاسخ سؤال مرا می‌دهی؟ گفت: بپرس. گفتم: آیا تو چشم داری؟ گفت: بله. گفتم: با آن چه می‌کنی؟ گفت: رنگ‌ها و اشخاص را با آن می‌بینم. گفتم: آیا بینی داری؟ گفت: بله. گفتم: با آن چه می‌کنی؟ گفت: با آن بوها را استشمام می‌کنم. گفتم: آیا دهان داری؟ گفت: بله. گفتم: با آن چه می‌کنی؟ گفت: با آن طعم‌ها را می‌چشم. گفتم: آیا گوش داری؟ گفت: بله گفتم: با آن چه می‌کنی؟ گفت: صداها را با آن می‌شنوم. گفتم: آیا قلب داری؟ گفت: بله. گفتم: با آن چه می‌کنی؟ گفت: هر آن چه که به واسطه این حوّاس و اعضاء دریافت می‌دارم با آن تشخیص می‌دهم. گفتم: آیا این اعضا از قلب بی نیاز نیستند؟ گفت: نه. گفتم: این چه طور ممکن است؟ در حالی که اعضاء صحیح و سالم هستند‌. گفت: پسرم وقتی هر یک از این اعضا در آن چه می‌بوید یا می‌بیند یا می‌چشد یا می‌شنود، شک کند آن را به قلب ارجاع می‌دهد تا یقین برایش حاصل شود و شکش از بین برود. هشام گوید: گفتم: پس خداوند قلب را برای رفع شک اعضاء قرار داده است؟ گفت: بله، گفتم: پس حتماً باید قلب باشد و الّا اعضا به یقین نمی رسند؟ گفت: بله. 👈 گفتم: ای ابا مروان [۴] پس خداوند اعضاء بدن تو را رها نکرده و برای آن‌ها امامی قرار داده که به واسطۀ آن درستی امور صحیح را بداند و شکش به یقین تبدیل شود با این حال [معتقدی که] همه این بندگان را در حیرت و شک و اختلاف واگذارده و برای آن‌ها امامی قرار نداده که در موارد شک و حیرت به او مراجعه کنند ولی برای اعضاء بدن تو امامی قرار داده که حیرت و شک خود را به آن ارجاع دهی؟ هشام می‌گوید: عمرو بن عبید ساکت شد و هیچ پاسخی به من نداد. سپس رو به من کرد و گفت: آیا تو هشام بن حکم هستی؟ گفتم: نه گفت: آیا همنشین و هم جلسۀ او هستی؟ گفتم: نه گفت: از کجا آمده ای؟ گفتم: اهل کوفه هستم. گفت: در این صورت تو هشام بن حکم هستی. سپس مرا نزد خود برد و در جایگاهش نشانید و مجلس در سکوت گذشت و او هیچ نگفت تا من برخاستم. [راوی] گوید: امام صادق علیه السلام در این هنگام خندید و فرمود: ای هشام این استدلال را چه کسی به تو یاد داده است؟ گفتم: آن را از شما فرا گرفتم و منسجم ساختم. امام صادق علیه السلام فرمود: به خدا این استدلال در صحف ابراهیم و موسی علی نبینا وآله وعلیهما السلام مکتوب است. ---------- [۱]کافی: ۱/۱۷۰. [۲]مراد مؤمن الطّاق است. [۳]معلوم است که هشام از شهر دیگری برای مقابله با عمرو بن عبید به بصره رفته است. [۴]کنیه عمرو بن عبید.
❤️ مرد راه یافته بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيم   فاضل عراقی در دارالسّلام خود نوشته است: شیخ مرتضی انصاری سال 1260 در حرم امام حسین علیه السلام بود مردی آمد روبروی شیخ نگاهی کرد، بعد گفت: ترا به خدا قسم می دهم آیا تو شیخ مرتضی انصاری هستی؟ شیخ فرمود: بلی من همان انصاری هستم، چه مطلبی داری؟ گفت: من از اهل سنت منطقه سماواتم، خواهری دارم که سه فرسخ از من دور است روزی به دیدار او رفتم در بین راه با یک شیری مواجه شدم، به طوری آن شیر خشمگین بود که اسبم از راه رفتن بازماند، من که در آن بیابان تنها بودم و هیچ چاره ای نداشتم برای نجات خود، جز اینکه متوسل به ارواح پاک اولیاء اللَّه بشوم، اول پیشوایان دیگر را صدا زدم اما خبری نشد آنگاه گفتم: یا زوج البتول و یا ابالسبطین یا علی بن ابی طالب خلصنی.. . ناگهان دیدم اسب سواری آمد تا نزدیک شد آن حیوان از طرف من به سوی آن آقا روان شد و خود را به پاهای آن آقا می مالید آن وقت با اشاره آقا آن حیوان راه خود را گرفت و رفت. آقا به من فرمود: به دنبال من بیا، من به دنبال آقا رفتم تا رسیدیم به جای امنی، آنگاه به من فرمود: دیگر باکی نیست از اینجا به بعد خودت می توانی بروی، برو به امان خدا. عرض کردم: آقا شما کی بودید که مرا از این مهلکه نجات دادید؟ فرمود: من همان کسی هستم که تو از او استمداد می کردی، عرض کردم: آقا تقاضامندم دست مبارکت را بده ببوسم. فرمود: اول باید عقیده ات صحیح باشد تا دست مرا ببوسی! عرض کردم: عقیده و ایمان صحیح را به من یاد بده. فرمود: برو نزد شیخ مرتضی انصاری یاد بگیر. عرض کردم: الان اگر به نجف اشرف مشرف شوم می توانم به خدمت آن آقا برسم. فرمود: او الان در کربلا است برو او را در حرم سیدالشهدا علیه السلام پیدا می کنی و نشانی هایی که از شما بیان فرموده بودند دیدم در شما است آن وقت شیخ خلاصه ای، از عقائد شیعه را به آن مرد یاد داد.[1] پی نوشت [1] مردان علم و عمل، ص5 منبع : پاک نیا، عبدالکریم؛ خاطرات ماندگار از خوبان روزگار، ص: 137 ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱ 📚ــام خمــ💰ـس 💢 خمس حقوق 🧐 ┘◄ پرسش : ❓اگر سال خمسی من، اول ماه باشد و حقوق من چند روز قبل از سال خمسی واریز شود، آيا به حقوق این ماه خمس تعلق می گيرد؟ ✅ پاسخ : ✍ اگر تا پنج روز پس از سررسید سال خمسی مصرف شود، خمس ندارد؛ همچنین پس انداز مقداری پول برای پیش‌آمدهای احتمالی چنانچه با دادن خمس، مقدار باقیمانده کفایت نمی‌کند و نگرانی شخص برطرف نمی‌شود، خمس ندارد؛ هر چند احتیاط این است که پس از رفع نگرانی (با حصول درآمد جدید)، خمس مقداری که مصرف نشده پرداخت شود. 🏷 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ━═━━━━━━━━━━━═━ ⚜️ @Ahkaam ⚜️
❌عمامه انگليسي.. 🚨 آیت الله شیرازی مرجع مشهوری که فتوای تحریم تنباکو را دادند برادری داشتند به نام آقابزرگ که نواده ای داشتندبه نام"سید مهدی" ایشان ۴ پسر داشتند حسن،محمد،صادق ومجتبی. 🌴حسن بعداز انقلاب درلبنان کشته شد. 🌴محمد درنجف ادعای مرجعیت کردند که چند تن ازعلما ازجمله آیت الله خویی( ره)مرجعیت ایشان راتایید نکردند.ایشان در زمان اقامت امام خمینی واکنش هایی را داشتند. 🔸از جمله در نجف مردم تمایل داشتند امام خمینی(ره) امام جماعت نماز حرم امام علی(ع)باشنداما ایشان مخالفت هایی داشت. 🔹درزمان انقلاب قرار بودشخصیت های زیر یعنی سیدمحمدصدر درعراق،امام در ایران، امام موسی صدر درلبنان قیام کنند. 🔸محمدصدر راشهید کردند وامام موسی صدر رانیز ربودند.لذا ایشان توقع داشت امام ایشان رامرجع عراق معرفی کرده واز ایشان حمایت کنند،که این طورنشد. لذابه کویت رفتند. 🔹بعداز انقلاب و بعداز رحلت امام به ایران آمدند و درقم ساکن شدند. دراین حال دست به تفرقه زدندکه سبب شد تاسال80 در حبس خانگی باشندو سپس ازدنیا رفتند وبنا به مصلحت درحرم حضرت معصومه(س)دفن شدند. 🔴بعداز ایشان برادرش سیدصادق جای ایشان راگرفت واتاق فکری درانگلیس شکل گرفت. 🔹یکی ازتئوریسین ها پیشنهاد داد برای مقابله باحکومت شیعه درایران باید یک حکومت شیعه راعلم و شیعه توسط شیعه ازبین رود. 🔸دراین حال جریان مزبورانتخاب شد. اینگونه شدکه سیدصادق درایران و برادرش مجتبی درکویت با حمایت مالی دولت بریتانیا فعال شدند. 🔹 بیش از15 سایت دراینترنت،وبیش از15 شبکه ماهواره ای در خدمت ایشان است. 🅰جریان شیرازی تخم نفاق را بین مذاهب اسلامی پاشیدند و با توهین به مقدسات اهل سنت توهین به عایشه، خلفا و ...آتش کدورت بین سنی وشیعه راشعله ور کردند. 🅱توهین‌های این جریان به ویژه توهین‌های آشکار یاسرالحبیب مانند نگارش وانتشار"کتاب الفاحشه وجه آخرللعائشه"سبب شیعه کشی بسیاری درمناطق مختلف دنیاشدند. 🔹این توهین هادرشبکه‌های مختلف جریان شیرازی به صورت مستقیم ودر تندترین عبارات هیجان اهل سنت راعلیه شیعه برمی انگیزد 🔸واینکه هفته"وحدت"را هفته"برائت"اعلان میکنند 🔹 این فرقه شیرازی ها، نه تنها امام خمینی(ره) وحضرت ايت الله خامنه ای و سیدحسن نصرالله راقبول ندارند،بلکه ایت الله بهجت راهم کافرو ملحد و زندیق میدانند. 🔸این علفهای هرز،حتی علامه مطهری ها،حسن زاده ها،جوادی آملی ها وخلاصه،بزرگان دین وسیاست راقبول ندارندوهمه انها راتکفیر میکنند. 🔵لذا برهمه مسلمین لازم است این جریان انحرافیِ"شیعه لندنی"را بشناسند وبه همدیگه معرفیشون کنند. عوامل اصلی: 1-سیدصادق شیرازی 2-سیدمجتبی شیرازی 3-حسن اللهیاری 4-یاسرالحبیب 5-محمدهدایتی شبکه ها: 1-امام حسین1 2-امام حسین2 3-امام حسین3 4-اباالفضل العباس 5-بقیع 6-الانوار1 7الانوار2 8-سلام 9-چهارده معصوم 10-شبكه اينترنتی حضرت خديجه 11-الزهرا 12-المهدی 13-مرجعیت 14-امام صادق 15-اهل بیت 16-سلام 17-فدک 18-العقيلة 19-صوت العراق کشورهای حامی: آمریکا انگلیسع اسرائیل عربستان اهداف: 1⃣ایجاد تفرقه بین پیروان مذاهب اسلامی(شیعه وسنی) از طریق توهین وافترابه مقدسات آنها 2⃣ایجاد فاصله بین شیعیان ومرجعیت معظم شیعه 3⃣کوبیدن وپایین آوردن دولتِ جمهوری اسلامی ایران ازحامی مستضعفان و شیعیان جهان به دشمن اهل بیت! 4⃣مقایسهٔ حکومت امام خمینی(ره)باحکومت عباسیان 5⃣دفاع ازآمریکا به بهانهٔ آزادی بیان در آن کشور 6⃣تبلیغ وترویج سبک های غلط،خرافی،موهن وخشن عزاداری،خصوصا قمه زنی 7⃣اهانت به علمای جهان اسلام 8⃣اعلام هفته برائت درمقابل هفته وحدت و... حتماعضوشوید 👇 بااحٺیاط‌ۅاردشۅید اینجاپایاݩ‌دݩیاسٺ 🔯 eitaa.com/joinchat/673317064C056f0382df
*‍ 🔻 هر ذكرى و هر عبادتى یک حد نصابى دارد كه انسان بايد به آن برسد. ما گاهى خيلى زود مى‏ خواهيم به نتائج اعمال برسيم. 🔸 وسط كار فكر می‌كنيم عمل صالح یا ذكرى که مشغولیم، آن آثار كه ما می‌خواستيم نداده لذا رها مى‏ كنيم. در حالى كه حد نصاب هر عملی متفاوت است. 🔹 خدا رحمت كند مرحوم آیت الله كشميرى را، یک وقتى ذكر شريف «اللّه‏ الصمد» را مشغول بود. آن وقت‌ها قبل از ظهرها خدمتشان مى‏ رفتيم. يك زيرزمين كوچكى در منزلشان داشتند که ايشان آنجا نشسته بود و دائم مشغول اين ذكر بود. عددش هم زياد بود... 🔸 یک روز فرمودند: امروز قبل از اينكه شما بيائيد چند نفر يك دفعه از در به زيرزمين وارد شدند. قيافه ‏هايشان شبيه به بنى‏ آدم بود ولى لطيف بودند. 🔹 ايشان مى‏ فرمودند من متوجه شدم كه اين ها از ملائكه هستند. یک سينى دستشان بود كه داخل آن سنگى از جواهر بود كه روپوشى داشت. روپوش را كه برداشتند ديدم روی آن نوشته بود: «اللّه‏ الصمد». بعد اين جواهر را به من دادند. 🔸 آیت الله کشمیری مى‏ فرمودند اين علامت این است كه ذكر «الله الصمد» ما به حد نصاب رسيده است. ‌ ‌ ┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄ 🔺 کانال رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir ‌ ‌ ‌ ‌
🔻 تطهیر نفس، نیازمند مدیریّت است و مدیریّت، نیازمند همّت است. همّتت چقدر است؟ چقدر می‌توانی مدیریّت کنی؟ 🔸 وقتی می‌خواهی همّ خود را برای مدیریّت متمرکز کنی، می‌بینی که شیطان، خیلی اوقات کلاه‌های گشادی بر سر انسان می‌گذارد. 🔹 وقتی می‌خواهی این‌ها را بشناسی، می‌بینی که معرفت لازم دارد و این امور هم نسبی است. 🔸 وقتی در این تعامل می‌خواهی معرفت پیدا کنی، به این نتیجه می‌رسی که باید به هر چه که می‌دانی، درست عمل کنی و پای آن بایستی تا آنچه را که نمی‌دانی، خدا برایت فراهم کند و حتی آنچه را که نمی‌توانی و از پَس آن برنمی‌آیی هم برایت مقدور شود. کد ۲۲۸۶۳ ┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄ 🔺 کانال رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir ‌ ‌ ‌ ‌
* 💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذی‌القعده 🔻«انس‌بن‌مالک» می‌گوید: رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) در یکشنبۀ ماه ذی‌قعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدام‌یک از شما می‌خواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه می‌خواهیم توبه کنیم. فرمود: ‌‌‌ 1⃣ غسل کنید؛ 2⃣ و وضو بگیرید؛ 3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) _در هر رکعت یک بار «سوره حمد»،‌ سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار_ بخوانید؛ 4⃣ سپس (پس‌از اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید 5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛ 6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت». ‌‌‌ 🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بنده‌ای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا می‌شود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد... ‌‌‌🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی می‌نمایند. با ایمان از دنیا می‌روى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی می‌شوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور می‌دهد که با تو خوش‌رفتار بوده، به‌خاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید». ‌‌‌🔸 اين روايت در كتاب اقبال‌الاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيح‌الجنان به آن اشاره شده است. 🎞 در مورد اهمیت و آثار این نماز، پیام تصویری حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری را ببینید (۴دقیقه): 🎥 eitaa.com/nasery_ir/7831 ‌ ‌ ‌ ┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄ 🔺 کانال رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir ‌ ‌ ‌ ‌
🔴 امیدهای آخـــرالزمان هرچند هیچ مدحی در مورد مردم آخرالزمان در احادیث نشده؛ بلکه نکوهش شده‌اند و تنها از ویژگی‌های منفی آنها سخن به میان آمده؛ اما روایاتی نیز وجود دارد که گروه‌هایی از اهل آخرالزمان به شدت ستایش شده‌اند: روزی پیامبر صلی الله علیه و آله در حالی که عدّه‌ای از یارانش نزد او بودند، فرمود: خداوندا! برادران مرا به من بنما! ایشان سخن را دو مرتبه تکرار کردند. در این هنگام گروهی از یاران که گرد آن حضرت بودند، گفتند: ای پیامبر خدا! آیا ما برادران شما نیستیم؟ فرمود: نه! شما یاران من هستید برادران من قومی هستند که در آخرالزمان خواهند آمد. آنها به من ایمان می‌آورند، در حالی که مرا ندیده اند. خداوند آنها را با نام‌های پدرانشان شناسانده است، پیش از آنکه از پشت‌های پدران و رحم‌های مادرانشان خارج شوند. هر یک از آنها بر دین خود پایدار می‌ماند، در حالی که این عمل از دست کشیدن بر خارهای گون در شب تاریک و در دست گرفتن آتش برافروخته از درخت گز دشوارتر است. ایشان چون چراغی فروزان در دل تاریک شب می‌درخشند. خداوند آنها را از همه فتنه‌های تیره و تار در امان نگه می‌دارد 📗بحارالأنوار،ج۵۲ ، ص۱۲۴ ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
‌ 🔴 ترك نماز ترك نماز، قطع رابطه كردن با آفریدگار هستى است و این در دنیا و آخرت، عواقب تلخى دارد. در قیامت، اهل بهشت از دوزخیان مى ‏پرسند: چه چیز شمارا روانه جهنّم كرد؟ یكى از پاسخ ‏هایشان این است كه ما پابند به نماز نبودیم: «لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّینَ» (مدّثر،43) در جایى دیگر، به نمازگزارانى كه نسبت به نمازشان سهل انگار و بى ‏اعتنا هستند و گاهى مى‏ خوانند و گاهى نمى‏ خوانند، مى ‏گوید: واى بر آنان: «فَوَیْلٌ لِلْمُصَلّینَ الَّذِینَ هُمْ عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ» (ماعون،5) رسول خدا صلى الله علیه وآله فرموده است: «مَنْ ترك الصّلاة مُتعمّداً فَقَد كَفر» (محجة البیضاء، ج1، ص301) هر كه از روى عمد و با توجّه نماز را رها كند، از اسلام خارج شده و كافر است. و نیز فرموده است: «بَیْنَ الْعَبدِ وَ بَیْنَ الكُفرِ تَرْكُ الصَّلاةِ» (نهج الفصاحه، ج1098) مرز میان اسلام و كفر، چیزى بیش از رها كردن نماز نیست. ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
28.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ روایت شهید کافی از دیدار محمد بن عیسی بحرینی با امام زمان (عج) @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 واسطه گری خداوند در قیامت، برای مسأله حق الناس رسول خدا صلى الله عليه و آله در حالى كه نشسته بودند، ناگهان لبخندى بر لبانشان نقش بست ، به طورى كه دندان هايشان نمايان شد! از ايشان علت خنده را پرسيدند، فرمود: - دو نفر از امت من مى آيند و در پيشگاه پروردگار قرار مى گيرند؛ يكى از آنان مى گويد: خدايا! حق مرا از او بگير! خداوند متعال مى فرمايد: حق برادرت را بده ! آن دیگری عرض مى كند: خدايا! از اعمال نيك من چيزى نمانده، متاعى دنيوى هم كه ندارم . آنگاه صاحب حق مى گويد: پروردگارا! حالا كه چنين است از گناهان من بر او بار كن ! پس از آن اشك از چشمان پيامبر صلى الله عليه و آله سرازير شد و فرمود: آن روز، روزى است كه مردم احتياج دارند گناهانشان را كسى حمل كند. خداوند مهربان به آن كس كه حقش را مى خواهد مى فرمايد: چشمت را برگردان ، به سوى بهشت نگاه كن ، چه مى بينى؟ او سرش را بلند مى كند، آنچه را كه موجب شگفتى اوست - از نعمت هاى خوب مى بيند، عرض مى كند: پروردگارا! اينها براى كيست ؟ پروردگار مى فرمايد: براى كسى است كه بهايش را به من بدهد. عرض مى كند: چه كسى مى تواند بهايش را بپردازد؟ مى فرمايد: تو. مى پرسد: چگونه من مى توانم ؟ مى فرمايد: به گذشت تو از برادرت. عرض مى كند: خدايا! از او گذشتم . بعد از آن ، خداوند مى فرمايد: دست برادر دينى ات را بگير و وارد بهشت شويد! آن گاه رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: پرهيزكار باشيد و مابين خودتان را اصلاح کنید... 📚بحارالانوار،ج7،ص89 ‌‎‌‌‌‎ ➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔵مداوا و طبابت با حرام؟ عَنْ قَائِدِ بْنِ طَلْحَةَ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) عَنِ النَّبِیذِ یُجْعَلُ فِی دَوَاءٍ قَالَ لَا یَنْبَغِی لِأَحَدٍ أَنْ یَسْتَشْفِیَ بِالْحَرَامِ 🔸قائد بن طلحه روایت کرده از امام صادق  پرسیدم از نبیذ (نوشیدن شراب) آیا در آن دوا قرار داده شده؟.فرمود: کسی را نشاید که از حرام شفا جوید. 📚بحار الأنوار جلد 59 صفحه 87 👈از حضرت امام صادق ـ عليه السلام ـ در رابطه با اثر دارويي شراب پرسيدند، آن حضرت فرمود: «به درستي خداي عزّوجلّ در چيزي كه آن را حرام كرده، دواء و شفائي قرار نداده است» 📚بحار الانوار-چاپ بیروت-ج 57-ص 162 @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
چرا امام زمان عج به داد شیعیانشون نمیرسن؟ کلیددار حرم امام حسین که ۸۲ ساله کلید داره نقل میکنه: ‌ خدمت یکی از علما بودیم که یک هندویی آمد.نه داشت نه عقیده و اعتقادی.. ‌‌ ‌‌گفت: میلیاردرم اما برام پآپوش درست کردن قتل عمد انداختن گردنم.. ‌ ‌‌وکیل از انگلیس گرفتم کلی پول دادم تنها کاری که برام کرده یک روز فرجه گرفته اعدامم رو عقب انداخته... ‌ شنیدم شما شیعیان کسی رو دارید که میتونه بهم کمک کنه...دارید؟ ‌گفتن بله امام زمان (عج) ‌ ‌گفت چیکار باید بکنم؟من یکروز وقت دارم مرگم حتمیه! گفتن: میری بازار یک دست لباس پاک،کفش پاک،خودتو میشوری پاک باشی... ‌‌‌ ‌‌شب جمعه میری قبرستان شیعه ها،اونجا صدا میزنی یابن الحسن اونی که فریادرس ما شیعیانه میاد،مشکلتو میگی کمکت میکنه.. ‌‌ ‌کلیددار میفرماید:فردا یا پس فردا دیدیم هندو اومد با چشمان‌ گریون،گفتیم دیدی؟ چی شد؟ ‌‌ ‌‌گفت من رفتم قبرستان ۵ ساعت بدون وقفه یکسره گفتم یابن الحسن.. آخر کار گفتم: نکنه منو قبول نداره که جوابمو نمیده؟ ‌‌ ‌دقت کنید! هندو مطمئنه امام زمانی هست وفریادرس شیعه اس،منکر بودنش نیست!میگه لابد من لیاقت ندارم که جوابمو نمیده... ‌ ‌‌دوباره صدا زدم یابن الحسن...جلوه هایی از نور دیدم اما کسی رو ندیدم،حتی رد سم اسبها رو هم حس میکردم اما حتی اسبش رو هم‌نمیدیدم.. ‌‌ ‌‌شخصی ازم پرسید: فلانی پسر فلانی چی میخوای؟ گفتم آقایی که اسم من و پدرمو میدونه حتما میدونه برای چی اومدم.. ‌‌ ‌آقا فرمودن: برات‌پاپوش درست کردن توی فلان جا فلان کشو مدارکش هست و خلاصه...تبرئه شدی، راهشو برات هموار کردیم... ‌‌ ‌‌میگه حس کردم اسب میخواد حرکت کنه گفتم آقا عرضی داشتم.. ‌فرمود: بفرما. ‌گفتم: شما که انقدر آقایی ما که دین نداریم چه برسه به اسلام.. شیعه های شما انقدر گرفتارن توی فقر و بدبختی و...چرا به دادشون نمیرسید؟ ‌ فرمود: کدومشون مثل تو ۵ ساعت اومد صدا زد شک نکرد؟ یا کسی با اعتقادی که تو داشتی اومد صدا زد و ما جوابشو ندادیم؟.... 📕پیوست: گیر ما شیعیان توی افکار و اعتقادات سستی هست که بعضا داریم.. سخنرانی حجت الاسلام بندابی نیشابوری