📝 حسینیه طهور
💠 خون آسمانی؛ راز عروج خون مظلوم به آسمان
🔹 طهارت ویژه و عظمت نفس و بدن حضرت علی اصغر صلوات الله و سلامه علیه
🔹 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔊 صوت در ادامه
کانال طهور
@sharabetahour
📝 حسینیه طهور
💠 مقام حضرت علي اكبر (عليه السلام)
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔹 حضرت علي اكبر (عليه السلام) افضلند از همهي انبياء ...
🔹 حضرت علي اكبر (عليه السلام) داراي مقام اصطفاء است؛ بالاصالة ...
🔹 مقام اصطفاء: هرگاه خلق يا وجه خلقي خداي متعال در مرتبه استواء قرار گيرد، به گونهاي كه متصف به عدالت مطلق باشد ...
🔹 مصطفي يعني عادل مطلق ...
🔹 كسي كه داراي مقام اصطفاء است، شايستگي خلافت الهي را دارد ...
🔊 صوت در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
💠 عطش حضرت علی اکبر علیه السلام
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔹 و قَالَ يَا أَبَتِ الْعَطَشُ قَدْ قَتَلَنِي وَ ثِقْلُ الْحَدِيدِ قَدْ أَجْهَدَنِي ...
🔊 صوت در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
📝 حسینیه طهور
💠 روضه حضرت ابوالفضل علیه السلام؛ تجلی مظلومیت و اوج عواطف
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔊 صوت و 🗂 متن در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
13920930-Abolfazl.mp3
1.04M
🔊 #صوت
💠 روضه حضرت ابوالفضل علیه السلام؛ تجلی مظلومیت و اوج عواطف
📝 حسینیه طهور
💠 روضه حضرت ابوالفضل علیه السلام؛ تجلی مظلومیت و اوج عواطف
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔹 آنچه در کربلا اتفاق افتاد که به اذن الله همه تدبیر امام حسین علیه الصلات و السلام بود، طراحی دقیق و همهجانبهای است که انسانها تا روز قیامت با هر عقیدهای که داشته باشند، وقتی بشنوند حداقل از حیث عواطفشان متمایل به حق شوند.
🔹 تمام بخشهای کربلا همینطور است. کارهایی که امام حسین علیه السلام خودشان در این روز انجام دادند، خداحافظیها و وداعهایی که انجام دادند، وداع معمول و متعارف نیست. اولاً عرب اهل خداحافظی نبوده، ثانیاً اگر اهل خداحافظی بودند در شرایط صلح و آرامش؛ اما در جنگ بروند تک تک، یکی یکی را نام ببرند و با او خداحافظی و صحبت کنند، اینها همه با تدبیر بوده.
🔹 وجهه غالب در همه این حوادث این است که سرچشمههای محبت را از دل شنونده، خواننده و بالاخره مخاطب بجوشاند. راه آنهم آن است که جنگ او نباید بهگونهای باشد که مخاطب و مستمع تشفّی خاطر پیدا کند. چون اگر آنها کاری کردند و حضرت هم دمار از روزگارشان درآورده بود، قطعاً میگفتند با آنها خوب [رفتار] کرد، این به آن در. در حالی که در کربلا نهایت پرهیز شده. در مواردی هم که گفته شده 10 نفر، 20، 120 نفر از دم تیغ میگذرانند، شرایطی است که لشکریان یزید بر خودشان تحمیل کردند. یعنی برای اینکه به حداقلی از اجر دنیوی برسند یا نامشان در فهرست سپاهیان قدر باشد، خودشان را از دم تیغ گذراندند و الا اگر آنها فرار یا از دور تیراندازی میکردند، امام حسین علیه السلام با آنها کار نداشت.
🔹 در نتیجه آن قطعهای که باید حضرت اباالفضل العباس علیه الصلات و السلام خودش را نشان بدهد یعنی از آن جهت باید نهضت کربلا را بیمه کند، این است که مظلومیت همراه با تجلی عواطف، همراه با گفتار و روح کودکانهای که در خیام اتفاق افتاده همه با هم عجین بشود. برای همین هم هست که در همه روضهها بعد از روضه امام حسین و مخصوصاً کاری که آن حضرت در آخرین لحظات که نمیتوانست روی پای خود بایستد انجام داد، سوزناکتر از روضه حضرت اباالفضل العباس علیه الصلات و السلام وجود ندارد.
🔹 روضه حضرت علی اکبر علیه السلام هم دقیقاً وقتی که بدنش ارباً ارباً شده خودش را نشان میدهد و الا اگر در حد جنگیدن و جنگ نمایان و کشتن و مانند اینها باشد، میشود یک قهرمانی که در ملتها حداقل در افسانهها وجود دارد اما سنخ کاری که در کربلا انجام شده، مخصوصاً معالی این روضهها و مصیبتها، حتی در افسانهها هم نیامده. اصلاً ذهن بشر چنین چیزی را برنمیتابد.
🔹 امام حسین علیه السلام هم نهایت پرهیز را دارد و در بسیاری از موارد هم که حضرت حمله کرده برای این است که وسط و نزدیکتر قرار بگیرد تا آنها را موعظه کند و تذکر بدهد. امام حسین اگر میخواست بجنگد، یگانه عرب و انسانها در قدرت بود؛ هم در ظاهر و هم در باطن. بقیه هم همین طور هستند؛ زن و مردشان [با سایر خلق] متفاوتند، همه دارای قدرت ربانی هستند. همان در قلعه خیبر را که امیرالمؤمنین علیه الصلات و السلام به قوت ربانی بلند کرد، تک تک خاندان پیامبر همینگونه بودند. بنابراین اگر میخواستند با یک اشاره ظاهری ـ نه باطنی ـ بساط یزید و یزیدیان را بهم بریزند، شدنی بود. ولی در مدت زمانی یزید از بین میرفت، امام حسین هم از دنیا میرفت، دوباره یزید جدیدی میآمد و قصه جدیدی بود و هیچ راه حلی نداشت. کاری کردند ماندنی باشد.
🔹 بنابراین هیچکس از خاندان پیامبر جنگ نمایان نکردند. اصحاب جنگ کردند که تمام توان و همتشان را بهکار گرفتند و خالصانه جنگیدند. و الا خاندان پیامبر باید کاری که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم انجام میداد که نرمخویی، زبان نرم، آرام، با حلم و طمأنینه بهگونهای که دلها نرم شود، امام حسین دقیقاً شبیه کار پیامبر را انجام داده. ولو شمشیر زده ولی عند الضروره شمشیر زده بهگونهای که بلکه آیندگان و نسلهای آینده بهوسیله آنچه که در کربلا رخ داد، هدایت شوند.
کانال طهور
@sharabetahour
💠 علمدار
🔹 شرحی بر مقامات حضرت باب الحوائج، ابوالفضل العباس علیه السلام
🔹 وجود مبارک حضرت ابوالفضل علیه الصلات و السلام اين ويژگي را دارد که سبب ميشود که امنيت در حوزه حريم حسيني تا روز قيامت ايجاد شود، نه در يک روز عاشورا فقط، نه در قبل و بعدش، تا روز قيامت. به تعبير ديگر، همانطور که يک پرچمدار وقتي که حضور دارد، يعني اين لشکر هست، صاحب دارد، کمالاتش، امتيازاتش، خوبيهاش، قوتش، قدرتش، اهلش و همه اينها هستند و باقياند و امنيت دارند و در امان هستند، به بعد هم همينگونه است. به بعد هم همينگونه است که هر کسي و هر کساني که در حوزه و حريم حسيني صلوات الله و سلامه عليه قرار گرفته باشند، چون حضرت ابوالفضل علیه السلام صاحب لواء امام حسين صلوات الله و سلامه عليه بود و هست و خواهد بود، اينها در امان هستند.
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی
🔊 صوت، 📹 فیلم و 🗂 متن در پایگاه طهور به نشانی زیر 🔽🔽
https://b2n.ir/461900
کانال طهور
@sharabetahour
📝 حسینیه طهور
💠 اگر امام حسین قیام نکرده بود...
🗂 گزیده درسهای #تحریفات_عاشورا
🔹 اگر امام حسین علیه السلام قیام نکرده بود، نامی هم از اسلام نبود. همین نمازی که دیگران میخوانند، مدیون امام حسین هستند. همین احکام شرعی را که از مالک و ابوحنفیه و دیگری و دیگری گرفتند، همین ظواهر دینی درست و نادرست، تمام و ناتمامی که الان وجود دارد، مدیون نهضت و قیام امام حسین است.
🔹 گویی شرایط بهگونهای بود که اگر امام حسین با این وضعیتی که اقدام کرده است، اقدام نکرده بود، حتی نام خدا و پیامبر به عنوان دینی که در یک زمانی از طرف خدای متعال نازل شده است، باقی نمیماند؛ حتی اسم اسلام، جز در کتابهای همان دوران خودش باقی نمیماند.
🔊 صوت و 📹 فیلم در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour