شرح حال
برای درمان فرزند خردسال یک خانواده نیازمند و آبرومند، به مبلغ ۱۴۰۰ نیاز هست. نیاز، فوری است و در صو
الحمدلله هزینه درمان پای طفل خردسال جور شد .جزاکم الله خیرا
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتگوی رئیس جمهور با صیادان بندر کُنارک.
رئیسی باز هم در سفری اعلام نشده وارد سیستان و بلوچستان شد.
@sharhe_hal
➖ولم کنید میخوام بازم برم مردم رو از نزدیک ببینم، باهاشون حرف بزنم مشکلاتشون رو بشنوم تا رفع کنم. 👆😉
➕حاجی حالا شما بیا بریم دفترتو ببین شاید اصن یه وقت خوشت اومد. 😁😄😊.
@sharhe_hal
این تصویری از نشست تخصصی پروتکلهای فقهی مدیریت کرونا است که چند روز پیش از این در قم برگزار شد.
همانطور که میبینید عمده عزیزان طلبه هستند و البته اعتقادی هم به ماسک زدن در فضای سر بسته و اجتماعی ندارند.
برخی حرفهای این عزیزان در حوزههای تخصصی دارو و درمان هم شنیدنی است، صحبتهایی که برای ورود به آن سالها کار تخصصی نیاز است و ارتباط خاصی هم با دروس حوزه ندارد و ممکن است اگر یکی از این عزیزان جوان طلبه یک ساعت از حرفهایش را برای یکی از مراجع قم یا حتی مدرسان تراز اول قم بیان کند،او چند دقیقه از این حرفها را هم متوجه نشود!
به حکم عقل در حیطه درمان اگر امر دائر شود بین قول یک طلبه یا طبیب چه سنتی چه مدرن، حرف کدام متعین است؟
مشکل ما با لباس و هویت طلبگی این جمع است که وارد حیطه درمان و طبابت میشوند آن هم نه به عنوان یک فرد که ممکن است اتفاقا و استثنائا وارد کار درمان و طبابت تخصصی شده باشد بلکه به عنوان یک جمع با هویت طلبگی که اصلا ربطی به حوزه درمان ندارد!
@sharhe_hal
شرح حال
این تصویری از نشست تخصصی پروتکلهای فقهی مدیریت کرونا است که چند روز پیش از این در قم برگزار شد. هما
البته جای این تذکر هم است که بر اساس مطلب بالا اگر طلاب دور هم جمع شدند و مثلا نشست تخصصی اقتصاد یا مدیریت اجتماع و... هم گرفتند، شما همین حرفها را میزنید؟
اولا بله، اگر آن طلاب به صرف یک پیشامد ورود غیر تخصصی بکنند حق چنین کاری ندارند، بلکه باید در همه این عرصهها سالیانی مطالعات تخصصی کرده باشند، بعد به این قضایا از منظر نگاه دین ورود کنند.
ثانیا در خصوص پزشکی و یا موارد دیگری مثل اقتصاد و... نوع ورود دین و متولیان آن متفاوت است، مثلا ما در تاریخ اهل بیت (علیهم السلام) یا فقهای گذشته تا کنون جایی سراغ نداریم که آنها به اقتصاددانهایی یا مدیران اجتماعی یا افرادی مراجعه کرده باشند که شما به ما بیاموزید که چطور اقتصاد خود یا اجتماع خود را مدیریت کنیم، در حالی که از زمان اهل بیت (علیهم السلام) در کنار بیان مسائل شرعی و تبیین آنها، مهمترین کار فقهای بزرگ به عنوان وکلای اهل بیت (علیهم السلام) و بعد از آن در عصر غیبت، ارتباط با این امور بوده است، اما در حیطه پزشکی چه خود اهل بیت (علیهم السلام) و چه فقهای بزرگ همیشه در موارد متعدد برای درمان خود به اطباء مراجعه میکردهاند.
یا مثلا شما سراغ ندارید علمای تراز اول به حیث طلبگی خود کتاب پزشکی نوشته باشند اما همان علما در موارد متعدد در اقتصاد یا مدیریت اجتماع کتاب نوشتهاند و حرفهای بسیار زدهاند.
بله دین در حیطه حفظ سلامت جسم و پیشگیری نیز حرفهای بسیاری دارد در مورد کلیاتی که ساختار طب ما را شکل دهد هم حرفهای بسیاری دارد که بر حیطه درمان مؤثر است اما در خصوص روشهای درمانی نمیتوان گفت متولیان دین ورود تخصصی نمودهاند، اگر مواردی است به حیث شخصی افراد بوده است که برای تأمین معاش یا به جهت نیاز اجتماع بعد از کار تخصصی به این مسائل، ورود کردهاند. چه بسا در امور دیگری مثل معماری نیز بشود همین حرف را زد.
@sharhe_hal
همسر استاد ما که نوزادی هم در راه دارند، نزدیک به دو هفته است، به خاطر کرونا در بیمارستان بخش آیسیو بیهوش هستند و حال خوشی ندارند.
خود استادمان هم بستری بودهاند و چند روز است مرخص شدهاند.
محبت کنید صلوات و حمدی برای شفای همسر ایشان مرحمت فرمایید.🙏
May 11
الله اکبر تصویر کانال خود به خود تغییر کرده بود!🤔
این ایتا هم خارق العاده هست!
عکسی که نمیدانم چی بود و از کجا؟ لااقل توی گوشی بنده که چنین عکسی نیست!
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 نماهنگ زیبای «دهه هشتادیا»
با حضور عبدالرضا هلالی، محمدحسین پویانفر و علی رام نورایی
کیفیت بالاتر: Roshangari.ir/video/68119
......
🔰مرحوم حائری شیرازی در مباحث فرهنگی خود این جمله را زیاد تکرار می کردند که: «شیطان از کجا آغاز میکند. اصلاح را باید از همان جا آغاز کرد. «لا ینتشر الهدی الا من حیث انتشر الضلال». هدایت آغاز نخواهد شد مگر از همان جا که گمراهی آغاز میشود.»
این جمله لا ینتشر الهدی... حدیث نیست، بلکه جمله یکی از علمای لبنان است و قضیهای جالبی دارد که مرحوم حائری آن را هم نقل میکردند، به هر حال کلام کلام درستی است و حاصل یک عمر تجربه کار فرهنگی این علما است.
به کسانی که این کلیپ را ساختهاند تبریک میگویم چون خوب دانستند از کجا شروع کنند و به کجا ختم کنند.
@sharhe_hal
شرح حال
🔴🎥 نماهنگ زیبای «دهه هشتادیا» با حضور عبدالرضا هلالی، محمدحسین پویانفر و علی رام نورایی کیفیت بالات
✍️ لا ینتشر الهدی الا من حیث انتشر الضلال...
🔰 به مناسبت کلیپ دهه ۸۰ایها که از گیمنت و خواندن بچهها با فضای خودشان از امام حسین(ع) و به مداحی پویانفر و آخرش هم با مداحی روضهگون هلالی تمام شد.
🌐 Roshangari.ir/video/68119
🎙آیتالله حائری شیرازی:👇
🔻 باید برویم روی ریشه، کار را از آنجا درستش کنیم الان میبینیم مثلا توی جامعه امر به معروف و نهی از منکر رایج نیست، خب اینها از راه آموزش و پرورش و برنامههای آموزشی آمده این از راه مدرسه تارِک امر به معروف و نهی از منکر شده، شما میخواهید از راه مسجد بکنیدش عامل امر به معروف و نهی از منکر و نمیشود.
🔻 اگر مردم از راه سینما از امر به معروف و نهی از منکر، دور شدند از راه مسجد نزدیک نمیشوند، اگر از راه معاشرت و رفیق از امر به معروف و نهی از منکر دور شدند از راه نماز و روزه و عبادات و اینها به آن نزدیک نمیشوند. اگر مردم یک اخلاقی را توی اتوبوس به آنها تحمیل کردند، این چارهای ندارد الا اینکه توی اتوبوس دوباره همان اخلاق را اصلاحش کنید.
🔻 «لا ینتشر الهدی الا من حیث انتشر الضلال»، این روایت نیست، جملهای است مال مرحوم "آسید شرف الدین" یا "آسید محسن امینان" انتظار داشتند ایشان در لبنان مدرسه علمیه قدیمی دائر کند اما ایشان مدرسه جدیدی و دروس جدیدی را کلنگ زد وقتی کلنگ مدرسه را میزد این جمله را گفت: «لا ینتشر الهدی الا من حیث انتشر الضلال» هدایت منتشر نخواهد شد، مگر از همان راهی که گمراهی منتشر شده. اینها میگفتند بچهها توی مدرسه گمراه میشوند، برو مدرسه علمیه بساز قدیمی بساز، ایشان گفت به دلیل اینکه توی مدرسه گمراه میشوند من باید مدرسه تأسیس کنم.
🔻 این دو دیدگاه هست یکی میگوید بچهها توی این مدرسه بد راه میشوند برو در مقابلش مدرسه قدیمی علوم قدیمه و طلبگی دائر کن، یکی دیگر میگوید نه چون بچهها از راه این مدارس خراب شدند هیچ چارهای نیست الا مدرسه جدید بسازید اما آن خرابی را نداشته باشد آن اشکال را نداشته باشد اشکالش را برطرف کنید.
🔻 بعضیها این جوری است سلیقه شان یا بگویم به اصطلاح صحیحتر فرهنگشان اینجوری است، وقتی در یک کاری اشکالی میبینند آن کار را میگویند نجس شد واگذارش میکنند به دیگران میگویند برای شما، شما بروید این کاها را بکنید ما از این کارها نمیکنیم، تبلیغ هم میکنند که آقا سراغ این کار نروید! این یک دیدگاه است، سلیقه شان این است این همان روحیه مقدسی است، یعنی به جای اینکه نجس را طاهر کند از نجس اجتناب میکند، میگوید آن را ول کن کاسه نجس شده میگوید من دیگر توی این آب نمیخورم.
🔻 مقدس یعنی این که اگر دیدی توی مدرسه گناه میشود، میگوید بچههایتان از توی مدرسه بکشید بیرون یعنی طهارتش طهارت فعال نیست، طهارت آسیب پذیر است. بعضی هم هستند طهارتشان طهارت فعال است، میگوید این که نجس شده مال ماست، من باید طاهرش کنم، من باید آن را از توی دست دشمن در بیاورم مثلا فرض کنید بچهای گناهکار شده سر خیابان ایستاده چشم چران شده مقدس میگوید چی به این حرف نزنیدها این توی خانه من دیگر قدم نگذاردها این از این طرفها نیایدها این را دیگر من نبینم، دور آن خط بکش، خبر شد یکی مشروب خورده به همه جا میسپارد این بد است این خراب است این فاسد است این منحرف است با این حرف نزنید، با این تلفن نکنید، سراغ این نروید چه نکنید، چه نکنید.
🔻 در قم یک مدارس دخترانه طلبگی دائر شده بود، خب در یک مدرسه 400 تا 500 تا دختر در آن است، ممکن است یکی از آنها مثلا مسئله دار بوده، اما اینها رفته بودند گزارش داده بودند به مسئولین، مسئول به این نتیجه رسیده بود که آقا این کار غلط است، در آن را ببندید، حقوق مدرسها هم متوقف کرده بودند، آمدند خدمت حضرت امام، آقای شرعی آمد، گفت: آقا این مسؤول این جوری کرد، امام به آن مسؤول گفت: شما چرا این جور کردید؟ گفت: به نظر من این کار اشکال دارد! امام گفت: اشکالش را برطرف کنید.
@sharhe_hal
عدم نمایش صحنه های غیر اخلاقی در موبایل فرزندان
اگر به هر دلیل به این نتیجه رسیدهاید که برای فرزندتان در دوران آموزش آنلاین #موبایل بخرید و مایلید از بعضی صحنه های #غیر_اخلاقی فرار کنید و فرارش دهید بخوانید:
⛔️ *عدم نمایش نتایج غيراخلاقى*
🔁 گاهی هنگام جستجو در گوگل، با نتایج نامناسب و بعضاً غيراخلاقى روبرو میشوید.
آیا میدانید گوگل گزینهای دارد که اگر فعالش کنید، نتایج غيراخلاقى را نشان نمیدهد؟
👌🏻برای اینکار کافی ست:
1⃣ داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید:
Google.com/preferences
2⃣ بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینهی فیلتر کردن نتایج غيراخلاقى (پنهان کردن نتایج بی پرده) را با زدن تیک کنار گزینه زیر فعال کنید.
Turn On SafeSearch
مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم.
🌻 دیدن هر تصویری، زیبنده چشمان شما و گل های زندگی شما نیست.
✨✨✨✨✨
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبتهای قابل توجه دکتر شکور امیدی و دکتر صالح محقق حضرتی که هردو متخصص ایمونولوژی ( آلرژی و ایمنی شناسی بدن) هستند، در مورد داروی تقویت سیستم ایمنی بدن و نقش آن در مقابله با کرونا.
خبر مربوط به آن در لینک زیر نیز کار شده است.👇
https://www.farsnews.ir/gilan/news/14000602000862
....
@sharhe_hal