دوستانی که علاقه مند به استفاده از صوت شرح دعای اول صحیفه سجادیه توسط استاد حجت الاسلام و المسلمین حمید وحیدی هستند.
۱۲ جلسهای که مربوط به دعای اول صحیفه سجادیه است و ایشان از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۰ در مدرسه تخصصی فقه و اصول امام کاظم (علیه السلام) قم، در روزهای پنجشنبه ارائه نمودهاند،
در لینک زیر قرار داده شده است.👇
پیشنهاد دارم حتما استفاده کنید، یک دوره بسیار خوب از معارف ناب در این دعا و شرح آن گفته شده است.
https://sharhhal.blog.ir/1400/09/27
....
@sharhe_hal
دوستانی که علاقه دارند، کار با نرم افزارهای «مکتبه اهل بیت» و «مکتبة الشاملة» و «سرچ در گوگل برای پیدا کردن مطالب علمی» را یاد بگیرند؛ یک دورهای مربوط به نقد وهابیت است که در برخی جلسات آن، این مباحث آموزش داده شده است، میتوانید فایل جلسات مربوط به آن را از آپارات از لینک زیر پیدا کنید و استفاده کنید.👇
بسیار خوب و مفید است.
https://www.aparat.com/playlist/497880
آموزش نرم افزار «درایة النور» را هم از لینک زیر میتوانید استفاده کنید.👇
https://www.aparat.com/v/EU1kp/
....
@sharhe_hal
✍️ هرچه یال و کوپال آنان بیشتر میشود...
🎙آیتالله ریشهری در خاطرات خود نقل میکنند:
🔻 در دوران تصدی وزارت اطلاعات، گاه به تناسب موضوع مورد بحث در جلسهی سران قوا حضور داشتم.
این جلسات معمولا شبها برگزار میشد و محل برگزاری آن متغیر بود، مرحوم حاج احمد آقا هم به دلیل اینکه رابط جلسه با امام بود، در آن شرکت میکرد و به همین جهت، گاه جلسه در منزل ایشان برگزار میشد.
🔻 در ماههای پایانی جنگ، یک شب جلسهی سران قوا در منزل حاج احمد آقا بود، بنده هم حضور داشتم. در پایان جلسه، امام (رضوان الله تعالی علیه) هم برای مدت کوتاهی تشریف آوردند. ایشان کنار دیوار نشستند. ما هم به صورت نیم دایره روبروی ایشان قرار گرفتیم، آیتالله خامنهای در سمت چپ من نشسته بودند و آقای هاشمی رفسنجانی کنار ایشان.
🔻 آقای هاشمی شرایط حاکم بر جبههها را برای امام توضیح داد و اضافه کرد که حضور نیروهای مردمی در جبهه کاهش یافته و برای تقویت جبههها لازم است، امام با مردم صحبت کنند.
سخنان آقای هاشمی تمام شد، اما امام همچنان ساکت بود و چیزی نمیفرمود. آیتالله خامنهای نیز با بیان دیگری پیشنهاد آقای هاشمی را تأیید کردند.
🔻 سخنان آیتالله خامنهای که تمام شد، امام فقط چند کلمه فرمود و پس از آن سکوت مطلق جلسه را فرا گرفت و پس از لحظاتی امام تشریف بردند.
🔻 آن چند کلمهی مهم و بسیار آموزنده این بود:
👈هرچه یال و کوپال آنان بیشتر میشود، در عمل ضعیفتر میشوند. مگر در فتح خرمشهر چقدر نیرو داشتند؟!
بعد به اختلافی که میان ارتش و سپاه پیش آمده بود، اشاره کردند و این که رمز قوت آن روز، همدلی و هماهنگی و دلیل ضعف امروز، ناهماهنگی و عدم انسجام نیروهاست.
........
📙منبع: ریشهری، محمدمحمدی، خاطرهها (جلد اول)، چاپ اول، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تابستان ۱۳۸۳ش، صص: ۱۹۵_۱۹۶.
..........
📝 پینوشت:
✅ حضرت آقا به عنوان کسی که نزد امام شاگردی کرده و ایشان را خوب شناختهاند، تذکر مهمی دادند:
👈 اگر راه امام را گم كنيم يا فراموش كنيم يا خداى نكرده عمداً به كنار بگذاريم، ملّت ايران سيلى خواهد خورد. (۱۴ خرداد ۱۳۹۴)
✅ جنس ما با رقبا و یا دشمنانمان فرق دارد، ما یک لبیک به خدای آسمانها گفتهایم که به او مؤمن باشیم و او را تنها منشاء اثر بدانیم.
یعنی خودمان اسبابی بیش نیستیم و خدا این قدرت را دارد که با کوچکترین اسباب بزرگترین آثار را بگذارد و ممکن هم است با قویترین اسباب هم اثر و برکتی در کار ما نگذارد.
ما این را گفتهایم و رقبایمان نگفتهاند. اتکای ما به خدای بزرگتر از خودمان و تجهیزاتمان و دشمنانمان و تجهیزاتشان است.
......
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
✍️ علمای کودتاچی!...
🔰 پس از افشای کودتای نوژه در بازجوییها نامهایی از برخی روحانیون که با کودتاچیها همکاری داشتهاند، برده میشود اما در آن زمان حضرت امام، اجازه پخش این بخش از اعترافات و منتشر شدن نام روحانیون ذکر شده را نمیدهند. از میان آن روحانیون مهمترین شخص آقای شریعتمداری بود که نزدیک به دو سال بعد در ماجرای کودتای قطبزاده، مجددا همکاری وی در کودتا مشخص شد و خود شریعتمداری نیز اعتراف نمود که از کودتا و همکاری اطرافیانش در کودتا اطلاع داشته و همچنین کمکهای مالی بزرگی به همان اطرافیان در همان زمان کرده است.
اینبار این اعترافات او از تلوزیون پخش میشود.
🔰 نکته قابل تأم دیگر روحانیون سرشناسی بودند که در خلال اعترافات کودتای نوژه از آنها نیز اسم برده شده بود.
🎙 تیمسار محققی از عوامل اصلی کودتای نوژه در اعترافات خود در مورد نقش آنها در کودتای نوژه میگوید:
🔻من مدت ها بود از این آقا می پرسیدم، (از کسی که مسئول رده بالاتر ایشان بوده است) ... هی توی آن جلسه که آخر شما میگویید آدم نمیمیرد، آدم بیرون نمیآید، ... از کجا مطمئن بدانم که کسی بیرون نمیآید؟ آمدیم ریختند و ده هزار نفر، شد بیست هزار نفر، شد سی هزار نفر، آن وقت کی؟ چطوری؟ شما که آدم ندارید جلوی اینها را بگیرد و از من هم بخواهید، به اینها تیراندازی نخواهم کرد. [۱]
🔻 این آقا به ما گفتند که: «وقتی که امام دیگر وجود نداشته باشد، یکی جای امام مینشیند، آن شخصی که جای امام مینشیند، از رادیو تلویزیون صحبت خواهد کرد و مطالبی را که امام تا امروز گفته است، او فتوا میدهد که غلط است.» ما خواستیم یک مقداری بیشتر در این مورد بگوید، گفت: «از آقایون روحانیون، ۴ نفر هستند که این چهار نفر ... بلافاصله از رادیو و تلویزیون برای ملت صحبت خواهند کرد و فتوا خواهند داد که مطالبی که امام گفته است، واقعیت ندارد و ملت را مینشانند سر جای خودشان.»
🔻 آن وقت من خیالم راحت شد که اینها هر چه که میگویند درست میگویند، یعنی به عبارت دیگر آن وقت من فهمیدم که واقعا آدم کشته نخواهد شد....
🔻قاضی: نام آن چهار نفر را ممکن است ببرید؟
ج: نام آن چهار نفر را آیتالله شریعتمداری، آیتالله(ر)، آیتالله (ق)، آیتالله (ز) [۲]
قاضی: همان آقای(ر)که قم هستند؟
ج : نمیدانم آقا! من فقط اسمش را میدانم...
🔻 قاضی: بعضی از آقایان دیگر میگویند یک منزلی هم برای آقای شریعتمداری در نظر گرفته شده بود. شما اطلاعی از این جریان ندارید؟
ج: من شنیدم که برای آقای شریعتمداری ۲ عدد باغ اجاره کرده بودند.[۳]
...
📙منبع: ریشهری، محمدمحمدی، خاطرهها (ج اول)، چ اول، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، صص: ۳۸۵-۳۸۶.
...
📝 پی نوشت:
👈 [۱] با توجه به متن کامل صحبتها، ایشان میداند محکوم به اعدام است و به خیلی از جرمهای دیگر خود هم اعتراف میکند که احتمال عفو نسبت به وی را منتفی میکند و ظاهر روند اعترافات درون دادگاه حاکی است که ایشان داعی بر کذب ندارد.
آقای ری شهری در ادامه می گویند:
«هر چند اظهارات یک مجرم بدون قرینه ای که صدق او را تأیید کند، چیزی را اثبات نمی نماید؛ ولی اگر گفته ی وی، همراه با قرینه باشد لااقل تا حدودی می توان به واقع پی برد و در رابطه با اظهارات تیمسار محققی در جلسه ی دوم محاكمه، قرائنی وجود دارد که في الجمله او را تأیید می کند. از جمله، اعتراف آقای رکنی و سایر کسانی است که بدون این که از اظهارات یکدیگر در این رابطه، کوچکترین اطلاعی داشته باشند، مطالبی را مطرح کرده اند.» همان، ص ۳۸۸.
👈 [۲] بقیه اسامی را در متن کتاب فقط با کد میآورد اما در دادگاه اسم آنها برده شده است.
👈 [۳] در روایت معروف منسوب به امام حسن عسکری (ع) که: «فَأَمَّا مَنْ كَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ، حَافِظاً لِدِينِهِ، مُخَالِفاً لِهَوَاهُ، مُطِيعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِّ أَنْ يُقَلِّدُوهُ.» پس از اینکه میگوید از میان فقها آنان که مراقب نفس خود و حافظ دین خود است و با هوایش مخالفت میکند و فرمان خدا را اطاعت میکند، بر مردم لازم است تقلید از آنها؛ تذکری میدهد که معمولا ذکر نمی شود: «وَ ذَلِكَ لَا يَكُونُ إِلَّا [فِي] بَعْضِ فُقَهَاءِ الشِّيعَةِ لَا جَمِيعِهِمْ.» چنین نیست که هرکس عمامه بر سر گذاشت و حتی سالها درس خواند و استاد حوزه بود، از او بشود تقلید کرد. بلکه فقط بعضی از فقهای شیعه هستند که جایز است به آنها مراجعه شود.
متأسفانه معمولا جریانهای سیاسی، روشنفکری و... عمامه به سرهایی را پیدا میکنند که حرف مطلوب آنها را میزنند و بعد برای توجیه نفسشان از آنها تقلید میکنند. کسانی که حتی فقیه هم نیستند چه برسد به «صَائِناً لِنَفْسِهِ، حَافِظاً لِدِينِهِ، مُخَالِفاً لِهَوَاهُ، مُطِيعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ.»
......
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
جلسه دهم.mp3
35.04M
🎙استاد وحیدی ۱ دی ۱۴۰۰ ج ۱۰ شرح روایت عبدالله بن جندب.
🔻فرازهای مورد بحث در این جلسه:
وَ مَا عَذَّبَ اللَّهُ أُمَّةً إِلَّا عِنْدَ اسْتِهَانَتِهِمْ بِحُقُوقِ فُقَرَاءِ إِخْوَانِهِمْ يَا ابْنَ جُنْدَبٍ بَلِّغْ مَعَاشِرَ شِيعَتِنَا وَ قُلْ لَهُمْ لَا تَذْهَبَنَّ بِكُمُ الْمَذَاهِبُ فَوَ اللَّهِ لَا تُنَالُ وَلَايَتُنَا إِلَّا بِالْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَادِ فِي الدُّنْيَا وَ مُوَاسَاةِ الْإِخْوَانِ فِي اللَّهِ وَ لَيْسَ مِنْ شِيعَتِنَا مَنْ يَظْلِمُ النَّاس.
.....
جلسه ۹👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/3843
دیشب که کتاب «تنها گریه کن» را شروع کردم نتوانستم زمین بگذارم.
همهچیزش عالی است، روایتگری، چینش، داستان و...
مقداری از آن مانده بود که صبح شروع کردم اما دلم نمیآید تمامش کنم.
آرام میخوانم تا دیرتر تمام شود.
این شاهکار را از دست ندهید اگر میتوانید همین امروز هرجور شده بگردید و آن را تهیه کنید.
ماجرا مربوط به زندگی مادر شهید محمد معماریان است...
@sharhe_hal
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون شرح...به به...ببینید و لذت ببرید.
#رزمایش_پیامبر_اعظم.
الحمد لله.
شرح حال
بدون شرح...به به...ببینید و لذت ببرید. #رزمایش_پیامبر_اعظم. الحمد لله.
در دو سه هفته اخیر در عرض مذاکرات اخبار رجز خوانی اسرائیل برای ایران و تهدید به حمله نظامی و تحرک نیروهای نظامیاش و ارائه طرح و نقشه و همکاری با فلان کشور عربی و... برای اعمال فشار بر ایران و تغییر مواضعش بسیار زیاد شده بود.
اما ایران هم در مذاکرات سستی نشان نداد، هم در صحنه میدان با رزمایشی قوی پاسخ رجزخوانیهای اخیر را داد.
الحمد لله حالا دارد خبرهای عقب نشینی اسرائیل از موضع حمله به ایران به گوش میرسد همچنین خبرهایی از فشار آمریکا بر اسرائیل برای تعدیل خواستههایش.
✍️ ارائه سیره امامین انقلاب...
✅ در یک دورهای از بنده خواستند تا در چند جلسه سیره امام و آقا را از چند زاویه مختلف در بستر تاریخ توضیح دهم. مثلا سیره امام و آقا در سیاست خارجی، در تعامل با مسئولان، در صبر برای رشد مردم، در تعامل با خواص، در عدالتخواهی و...
✅ این نوع از آشنایی با امام و آقا یک رکن دارد که اگر وجود نداشته باشد، تقریبا آشنایی را بیخاصیت میکند بلکه قوزی بر قوز میگذارد.
✅ اگر کسی حتی به بهترین شکل، ساعتها و روزها هم سیره امام و آقا را با بمباران اطلاعات و قرائن بشنود و اصلا سالها با امام و آقا زندگی کند، باز اگر این رکن مهم در بیان و فهم این سیره رعایت نشود، فایدهای ندارد.
رکنی که منحصر در معرفی امام و آقا و سیره آنها هم نیست بلکه مربوط به معرفی هر ولی خدایی است حتی در معرفی نبیخدا و وصی او هم شرط است.
✅ این رکن مهم آشنا کردن مخاطب با خدای بینهایت ولی خدا است.
فرض کنید میخواهند الگوی مدیریت امام را برای یک انسان غرب زده یا ناآشنا با فرهنگ اسلام، برای کسی که هنوز خدایش کوچک است توضیح دهند.
چکار میکنند؟ یک امام سانسور شده که او بتواند این را فهم کند یا اصلا خودشان با خدای کوچکشان شناختهاند را به او تحویل میدهند.
👈 مثلا فیلم معروف امام، درون هواپیمایی که از پاریس به تهران میآید را ببینید. خبرنگارها از ایشان میپرسند: چه احساسی دارید؟ قطبزاده که بعدا هم علیه امام کودتا کرد و امام را نشناخته، برای ایشان سوال را ترجمه میکند، امام پاسخ میدهند: هیچی، هیچ احساس خاصی ندارم، قطب زاده که مانده بود به اینها چه بگوید؟! برای آنها ترجمه کرد، میگویند من صحبت نمیکنم، مصاحبه نمیکنم.
این بنده خدا با خودش میگوید من به اینها چه بگویم؟ اگر واقعیت را بگویم، میگویند این دیگر چه آدم بیخیالی است.
✅ در ارائه سیره ولی خدا همهاش خدا دیده میشود و درس توحید است، اگر این خدایش را حذف کنیم و نبینیم، آنچه میماند بسیار غیرعقلائی و بیمعنا است.
آن خبرنگار خارجی استرس نداشتن امام را اتکاء به خدا و خود و همه چیز را تحت ربوبیت خدا دانستن، نمیبیند؛ بیخیالی میفهمد.
✅ مسیر شناخت ولی خدا و سیره او، از آشنا شدن با خدا و سیره او میگذرد، تا وقتی خدای ما ناقص است، ما اصلا ولی خدا را نمیتوانیم بشناسیم و بفهمیم.
✅ درست است که ضلالت از نشناختن ولی خدا و سلسله ولایت آغاز میشود اما علت این نشناختن چیست؟ علتش نشناختن خدا است. خدای کوچک و ناقص داشتن است.
همه اصلاح و هدایت از خدا آغاز میشود و همه فساد و گمراهی از ما.
مسیر هدایت از بالا است نه پایین.
📌«اللَّهُمَ عَرِّفْنِي نَفْسَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي نَفْسَكَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِيَّكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي رَسُولَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي رَسُولَكَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينِي.»
......
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
شرح حال
✍️ ارائه سیره امامین انقلاب... ✅ در یک دورهای از بنده خواستند تا در چند جلسه سیره امام و آقا را از
✍️ چک بیحساب «ولیِ خدا»...
✅ در قسمت قبل اشاره کردم که در ارائه سیره «ولیِ خدا» همهاش خدا دیده میشود و درس توحید است و اگر این خدایش را حذف کنیم و نبینیم، آنچه میماند بسیار غیرعقلائی و بیمعنا است.
✅ اگر قرار باشد مروری کنیم بر عملکرد حضرت امام و آقا از آغازش پر است از کارهایی که عقل محدود دنیایی عقلاء در آنها وا میماند. عقل دنیایی به اصطلاح خودش روی زمین صحبت میکند، عینی و محسوس صحبت میکند و کاری به آسمان ندارد اما عقل «ولیِ خدا» بیش از این که اتکایش به زمین باشد اتکایش به آسمان است، البته او هم عینی و محسوس صحبت میکند اما با این تفاوت که خدا هم برای او عینی و محسوس است.
✅ مثلا در جنگ یک قاعده عقلائی البته با عقل محدود مادی، نگاه کردن به میزان تجهیزات و نفرات خود، قدرت تدارکات و عقبه اقتصادی برای ادامه جنگ است اما امام هیچ وقت از این محاسبات را نکرد و در عمل هم نشان داد که میشود با دست خالی برای خدا قیام کرد و پیروز شد.
✅ در نگاه عقلاء «ولی خدا» چک بیحساب زیاد میکشد اما تجربه نشان داده است که چکهای او هیچ وقت برگشت نمیخورد. یکی از بیشترین تلاشهای جبهه نفاق هم ایجاد بیاعتمادی به همین چکهای «ولی خدا» است.
🎙 حضرت آقا در همین رابطه میفرمایند:
🔻خداى متعال چقدر وعده كرده است به مؤمنين؛ وعدهى نصرت، وعدهى هدايت، وعدهى تعليم؛ «وَ اتَّقُوا اللّٰهَ وَ يُعَلِّمُكُمُ اللّٰهُ»، وعدهى حفظ و صيانت، وعدهى كمك در امور دنيا؛ اين همه خداى متعال به ما وعده كرده. البته اين وعدهها مطلق نيست؛ شروطى دارد، شروطش هم خيلى شروط دشوارى نيست، از دست ماها برمىآيد. دليلش هم اين است كه جاهائى كه به اين شروط عمل كرديم، خداى متعال به ما كمك كرد؛ نمونهاش جنگ تحميلى. ... آن روزى كه جنگ تحميلى شروع شد، همهى صاحبنظران، همهى تحليلگران، همهى نخبگان به طور قاطع مىگفتند صدام در اين جنگ پيروز است و ايران شكستخورده است؛ جز يك عدهى معدودى، آن كسانى كه به نگاه اسلامى و ايمانى اعتقاد داشتند - نگاه امام به حوادث - آنها نه، آنها در دلشان اميدى بود؛ حالا كم يا زياد؛ بعضى كورسوى اميدى بود، بعضى نه، دلشان روشن بود.
🔻 من اين خاطره را بارها نقل كردهام: در روزهاى سوم چهارم جنگ بود، توى اتاق جنگ ستاد مشترك، همه جمع بوديم؛ بنده هم بودم، مسئولين كشور؛ رئيسجمهور، نخستوزير - آن وقت رئيسجمهور بنىصدر بود، نخستوزير هم مرحوم رجائى بود - چند نفرى از نمايندگان مجلس و غيره، همه آنجا جمع بوديم، داشتيم بحث مىكرديم، مشورت مىكرديم. نظامىها هم بودند. بعد يكى از نظامىها آمد كنار من، گفت: اين دوستان توى اتاق ديگر، يك كار خصوصى با شما دارند. من پا شدم رفتم پيش آنها. مرحوم فكورى بود، مرحوم فلاحى بود ... گفتند: ببينيد آقا! - يك كاغذى در آوردند. اين كاغذ را من عيناً الآن دارم توى يادداشتها نگه داشتهام كه خط آن برادران عزيز ما بود - هواپيماهاى ما اينهاست؛ مثلاً اف ۵، اف ۴، نمىدانم سى ۱۳۰، چى،چى، انواع هواپيماهاى نظامىِ ترابرى و جنگى؛ هفت هشت ده نوع نوشته بودند. بعد نوشته بودند از اين نوع هواپيما، مثلاً ما دهتا آمادهى به كار داريم كه تا فلان روز آمادگىاش تمام مىشود. اينها قطعههاى زودْتعويض دارند - در هواپيماها قطعههائى هست كه در هر بار پرواز يا دو بار پرواز بايد عوض بشود - مىگفتند ما اين قطعهها را نداريم.
🔻 بنابراين مثلاً تا ظرف پنج روز يا ده روز اين نوع هواپيما پايان مىپذيرد؛ ديگر كأنه نداريم. تا دوازده روز اين نوعِ ديگر تمام مىشود؛ تا چهارده پانزده روز، اين نوع ديگر تمام مىشود. بيشترينش سى ۱۳۰ بود. همين سى صدوسىهائى كه حالا هم هست كه حدود سى روز يا سى و يك روز گفتند كه براى اينها امكان پرواز وجود دارد. يعنى جمهورى اسلامى بعد از سى و يك روز، مطلقاً وسيلهى پرندهى هوائى نظامى - چه نظامى جنگى، چه نظامى پشتيبانى و ترابرى - ديگر نخواهد داشت؛ خلاص! گفتند: آقا! وضع جنگ ما اين است؛ شما برويد به امام بگوئيد. من هم از شما چه پنهان، توى دلم يكقدرى حقيقتاً خالى شد! گفتيم عجب، واقعاً هواپيما نباشد، چه كار كنيم! او دارد با هواپيماهاى روسى مرتباً مىآيد. حالا خلبانهايش عرضهى خلبانهاى ما را نداشتند، اما حجم كار زياد بود. همين طور پشت سر هم مىآمدند؛ انواع كلاسهاى گوناگون مىگذاشتند.
گفتم خيلى خوب. كاغذ را گرفتم، بردم خدمت امام، جماران؛ گفتم: آقا! اين آقايان فرماندهان ما هستند و ما داروندار نظاميمان دست اينهاست.
ادامه👇
شرح حال
✍️ چک بیحساب «ولیِ خدا»... ✅ در قسمت قبل اشاره کردم که در ارائه سیره «ولیِ خدا» همهاش خدا دیده م
ادامه👇
🔻 اينها ... مىگويند ما هواپيماهاى جنگيمان تا حد اكثر مثلاً پانزده شانزده روز ديگر دوام دارد و آخرين هواپيمايمان كه هواپيماى سى ۱۳۰ است و ترابرى است، تا سى روز و سى و سه روز ديگر بيشتر دوام ندارد. بعدش، ديگر ما مطلقاً هواپيما نداريم. امام نگاهى كردند، گفتند - حالا نقل به مضمون مىكنم-، ... اين حرفها چيست! شما بگوئيد بروند بجنگند، خدا مىرساند، درست مىكند، هيچ طور نمىشود.
🔻 منطقاً حرف امام براى من قانعكننده نبود؛ چون امام كه متخصص هواپيما نبود؛ اما به حقانيت امام و روشنائى دل او و حمايت خدا از او اعتقاد داشتم، مىدانستم كه خداى متعال اين مرد را براى يك كار بزرگ برانگيخته و او را وانخواهد گذاشت. اين را عقيده داشتم. لذا دلم قرص شد، آمدم به اينها - حالا همان روز يا فردايش، يادم نيست - گفتم امام فرمودند كه برويد همينها را هرچى مىتوانيد تعمير كنيد، درست كنيد و اقدام كنيد.
همان هواپيماهاى اف ۵ و اف ۴ و اف ۱۴ و اينهائى كه قرار بود بعد از پنج شش روز بكلى از كار بيفتد، هنوز دارد تو نيرو هوائى ما كار مىكند! بيست و نُه سال از سال ۵۹ مىگذرد، هنوز دارند كار مىكنند! ... مهندسين ما ... توانستند قطعات درست كنند، خلأها را پر كنند و بعضى از قطعات را علىرغم تحريم، به كورى چشم آن تحريمكنندهها، از راههائى وارد كنند و هواپيماها را سرپا نگه دارند. علاوه بر اينها، از آنها ياد بگيرند و دو نوع هواپيماى جنگى خودشان بسازند. ...اين، توكل به خداست؛ اين، صدق وعدهى خداست.
🔻 وقتى خداى متعال با تأكيد فراوان و چندجانبه مىفرمايد: «و لينصرنّ اللَّه من ينصره» ؛ بىگمان، بىترديد، حتماً و يقيناً خداى متعال نصرت مىكند، يارى مىكند كسانى را كه او را، يعنى دين او را يارى كنند - وقتى خدا اين را مىگويد - من و شما هم مىدانيم كه داريم از دين خدا حمايت مىكنيم، يارىِ دين خدا مىكنيم. بنابراين، خاطرجمع باشيد كه خدا نصرت خواهد كرد.
📝بیانات - ۱۸ مرداد ۱۳۸۸.
....
🔗به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87