✍️ اعلامیههایی برای افیون تودهها...
🎙 امام خمینی(ره):
«ما همه بدبختيهايى كه داشتيم و داريم- و بعد هم داريم- از اين سران كشورهايى است كه اين اعلاميه حقوق بشر را امضا كردهاند. اعلاميه حقوق بشر را اينهايى امضا كردهاند كه سلب آزادى بشر را در همه دورههايى كه كفيل بودند و دستشان به يك چيزى رسيده است كردهاند.
سر لوحه اعلاميه آزادى حقوق بشر آزادى افراد است. هر فردى از افراد بشر آزاد است، بايد آزاد باشد. همه بايد در مقابل قانون على السواء باشند. همه بايد آزاد باشند در محلشان؛ در سكنى آزاد باشند، در شغلشان آزاد باشند، در مشى شان بايد آزاد باشند. اين اعلاميه حقوق بشر است كه سرلوحهاش اين مطلب است.
[اما] از اولْ مسلمين بلكه همه بشر، از اول گرفتار اينهايى بودهاند كه امضا كردند و تصويب كردند [هم]اين اعلاميه حقوق بشر را.
آمريكا يكى از آنهاست كه تصويب كردند اين را و امضا كردند اين مطلب را كه حقوق بشر بايد محفوظ بماند. و يكى از حقوق بشر آزادى است. همين آمريكا ... ببينيد چه جناياتى بر اين بشر واقع كرده است. ... در هر مركزى از مراكز مسلمين و غير مسلمينْ يك مأمورى نصب كردهاند كه سلب آزادى از همه آن اشخاصى كه در آن محيط هستند كردهاند. اينها مىگويند آزادند بشر! براى تخدير تودهها ... اين چيزهايى كه مىگذرانند، كه يكىاش هم همين اعلاميه حقوق بشر است، اين براى اغفال است نه اينكه يك واقعيتى دارد.
يك چيز خيلى خوش نماى با زَرْق و برقى را مىنويسند، سى ماده مىنويسند كه همهاش موادى است كه خوب به نفع بشر است، و يكىاش را عمل نمىكنند! در مقام عمل، يكىاش عمل نمىشود. اين اغفال است؛ افيون است اين براى تودهها، براى مردم.»
📝نجف – ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ (سخنرانی به مناسبت کشتار ۱۹ دی قم)- صحيفه امام ؛ ج ۳؛ ص: ۳۳۲.
https://eitaa.com/sharhe_hal
✍️ نمونههایی از شبهات مقدسنمایان حوزوی...
✅ شاید برای نسل جوان حوزه مشخص نباشد که چرا امام در منشور روحانیت میگویند: «خون دلى كه پدر پيرتان از اين دسته متحجر خورده است هر گز از فشارها و سختيهاى ديگران نخورده است.» امام در همان منشور روحانیت، اشارهای به این مطلب میکنند که این جماعت چه تفکرات اشتباهی را به اسم دین به خورد جامعه میدهند و با نسخه اسلام آمریکایی خود راه را برای شناخت اسلام ناب میبندند.
✅ ایشان در سخنرانی ۲۹ بهمن ۱۳۵۶به مناسبت «کشتار ۱۹ دی قم» به برخی از شبهات این جماعت اشاره میکنند:
👈«اگر خود حضرت صاحب- سلام اللَّه عليه- مقتضى بدانند خوب خودشان تشريف بياورند»! يكى از علما اين جورى مىگفت- خدا رحمتش كند- كه «من كه دلم بيشتر نسوخته به اسلام از حضرت صاحب- سلام اللَّه عليه؛ خوب ايشان هم كه مىبينند اين را، خود ايشان بيايند؛ چرا من بكنم»! ... اسلام اينها را نمىپذيرد. ... اينها مىخواهند از زير بار در بروند. يك چيزى درست مىكنند، دو تا روايت از اين طرف از آن طرف مىگردند پيدا مىكنند كه خير، با سلاطين مثلًا بسازيد، دعا كنيد به سلاطين. اين خلاف قرآن است. ... اگر صد تا همچو روايتٔهايى بيايد، «ضربِ به جِدار» مىشود. خلاف قرآن است، خلاف سيره انبياست. با اينكه روايتى نيست. شما وقتى ملاحظه مىكنيد آن همه رواياتى كه ... اگر مايل باشى كه زنده باشد اين سلطان، تو هم با او محشورى. مسلمان مگر مىشود مايل باشد به اينكه يكى زنده باشد و ظلم كند، آدم بكشد؟ رابطه داشته باشد با يك كسى كه آدم مىكشد، عالِم مىكشد ... مسلمان اگر بخواهد اهتمام به امور مسلمين نداشته باشد كه مسلمان [نيست]؛ لَيْسَ بِمُسْلِمٍ؛ «مَن اصبحَ و لَمْ يَهْتَمَّ بامورِ المُسلمينَ فَلَيسَ بمُسلِمٍ.» هى هم بگو لا اله الا اللَّه، مُسْلم نيست اين طور. اسلام آن است كه به درد مسلمين بخورد؛ مسْلم آن است كه به درد مسلمین بخورد، برسد به درد مسْلم كه آقا كشتند جوانهاى ما را. ما بىتفاوت باشيم؟ كشتند علماى ما را، ما بىتفاوت باشيم؟ كشتند مؤمنين و مسلمين را، ما بىتفاوت باشيم؟ »
📝 صحيفه امام ؛ ج ۳؛ ص۳۳۹- ۳۴۱.
👈«در بين ما هم اشخاصى هستند كه [مىگويند] «اولو الامر» هر چه، هر زهر مارى مىخواهد باشد، بايد ما از او اطاعت كنيم! «اولو الامر» است! «اولو الامر» يعنى زورگو؟! با زورگو نبايد حرف زد.
خب، پس چرا امام حسن(ع) مخالفت كرد؟ چرا امام حسين(ع) مخالفت كرد با «اولو الامر»، آن وقت كه «اولو الامر» عبارت از يزيد بود؟
«تُؤْتِي الْمُلْكَ» يكى از آخوندها به من نوشته بود- چند سال پيش از اين- كه شما مخالفت چرا مىكنيد با او؛ «تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ؛» خداوند هر كس را مىخواهد [سلطنت مىدهد]، اين
مملكت را خدا داده [به او]؛ من جواب او را كه ندادم، قابل جواب نبود اما اين تكذيب قرآن است. مگر فرعون را كس ديگر مُلْك به او داده بود؟ آن هم خدا به او داده بود، پس چرا موسى(ع) رفت با او مخالفت كرد؟ مگر نمرود را كسى ديگر به او اعطاى مُلْك كرده بود؟ آن هم از طرف خدا است، پس چرا ابراهيم(ع) مىرود با او مخالفت مىكند؟ چرا پيغمبر(ص) مخالف است؟ چرا حضرت امير(ع) با معاويه؟ خب معاويه هم در آنجا يك «اولو الامرى» است براى خودش. خب، بعد از آن چرا امام حسن(ع) با او مخالفت كرد؟ امام حسن(ع) پدر معاويه را درآورد. امام حسين(ع) چرا پا شد با چند نفر از عيالاتش رفت؛ با پنجاه- شصت نفر راه افتاد رفت آنجا مخالفت «اولو الامر» كرد. اين حرفها حرفهاى نامربوط است. آن «اولو الامر»ى كه پهلوى خدا و رسول قرار مىگيرد بايد پهلوى خدا و رسول(ص) باشد. بايد مثل خدا و رسول(ص)- بلاتشبيه- يعنى ظِلّ خدا و رسول(ص) بايد باشد. حكومت سلطان اسلام «ظلّ اللَّه» است. معنى «ظل» اين است كه حركتى ندارد خودش، حركت به حركت اوست: سايه آدمْ خودش كه حركتى ندارد؛ هر حركتى آدم مىكند سايه هم، دستش را اين جور مىكند، سايه هم همان طور. «ظلّ اللَّه» اين است؛ آن كسى را كه اسلام به «ظلّ اللّهى» شناخته است، اين است كه از خودش يك چيزى مايه نگذارد، به تَبَع احكام اسلام حركت بكند، حركتْ حركت تَبَعى باشد.»
📝 صحيفه امام، ج ۳، ص: ۳۴۸.
https://eitaa.com/sharhe_hal
شرح حال
💠امام خامنهای: مقولهی هجرت طلاب به شهرها برای رونق دادن به امور دینی و تربیتی آن مناطق کار بسیار خ
دوستان طلبه استان فارسی و به خصوص شیرازی اگر برایتان مقدور است، دقایقی وقت بگذارید و پرسشنامه زیر را پر کنید تا دوستان ستاد سلمان فارسی و مسئولین حوزه علمیه شیراز بهتر بتوانند برای خدمتگزاری به طلاب به ویژه در مقوله هجرت طلاب برنامه ریزی نمایند.👇
توجه: اطلاعات شخصی شما به هیچ فرد یا نهادی داده نمیشود و صرفا از مجموع اطلاعات گرفته شده نتایج آماری پایشی گرفته میشود.
https://farsicomcrm.com/jahadi/formView/41
دوره آموزش سربازی بودم. موقع تیراندازی، دیدم نه چندان سابقه خوبی و نه چندان پیشنیازهای اصلی تیراندازی که صبر و دقت زیاد باشد را دارم، گفتم خدایا امتحانی میکنم، اینجا خیالم راحت است، هیچ ادعا و سابقهای ندارم، با دست خالی خالی فقط به تو اتکا میکنم، از باب اینکه گفتهای: «ابی الله ان یجری الامور الا باسبابها» سعی میکنم آنچه آموزش دیدهام دقیق به کار بگیرم اما خودت میگویی«وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ» میخواهم تجربهای باشد که میشود در کارهای دیگر هم با دست خالی فقط با اتکای تو آنچه میتوانم به میدان بیاورم و نتیجه بگیرم؟ قلبم را محکم کن تا در بقیه کارها هم همینطور وارد میدان شوم و به تو اتکاء کنم.
نتیجه اینکه:
از ۳ تیر قلق، ۲تا را از فاصله ۱۰۰ متری وسط خال زدم، یکی کنار خال.
از ۵ تیر قلق دوم، ۳ تا را وسط خال زدم و ۲تا را کنار خال.
مرحله بعد ۱۰ تیر بود و قلق تمام شده بود. همه را زدم اما کجا؟ منتظر اعلام نتایج بودم.
نتایج را نگفتند 😄 کلی حالم گرفته شد.
گفتند: چه کسانی داوطلب کمک در جمع آوری سیبلها هستند، رفتم کمکی کنم و ببینم چه کردهام، سیبل خودم را که دیدم وسطش کلی سوراخ با دور ماژیک داشت معلوم نبود کدام مال منه اما نتایج ثبت شده!🤔
گفتم خیره لابد همون قلقگیریها بس بود و حجت تمام شد.
چند ساعت بعد یکی از دوستان با هیجان آمد و گفت حمید تو چکار کردی؟ میدونی چندتا تیرت وسط خال خورده؟ از ۱۰تا ۹تاش رو وسط خال زدی.☺️
گفتم حالا به کسی نگو، پیش خودم گفتم احتمالا اون یکی هم خورده اینها درست نشمردن، این نتیجه با دست خالی پیش خدا رفتن و سعی خود را کردن است.
شرح حال
روایتی زیبا از امام صادق علیه السلام👇
✅ در روایت از کتاب کافی از عبدالرحمن بن حجاج است که:
🔹«أَكَلْنَا مَعَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فَأُوتِينَا بِقَصْعَةٍ مِنْ أَرُزٍّ»
🔸ما با امام صادق(علیه السلام) غذا میخوردیم، به ما یک کاسه برنج دادند.
🔹«فَجَعَلْنَا نُعَذِّرُ فَقَالَ ع مَا صَنَعْتُمْ شَيْئاً؟»
🔸ما شروع کردیم به عذر آوردن. حضرت فرمودند: چکار میکنید؟
(با توجه به ظاهر «ما صنعتم» و عباراتی که در ادامه است مثل «الآن» شد و «اکلا جیدا» ظاهرا چیزی میخوردهاند اما کم میخوردهاند و حضرت میپرسند: چرا کم میخورید؟)
🔹«إِنَّ أَشَدَّكُمْ حُبّاً لَنَا أَحْسَنُكُمْ أَكْلًا عِنْدَنَا»
🔸مطمئنا از شما بیشترین محبت به ما را کسانی دارند که خوبتر نزد ما غذا میخورند.
🔹«قَالَ عَبْدُ الرَّحْمنِ: فَرَفَعْتُ كُسْحَةَ الْمَائِدَة فَأَكَلْتُ، فَقَالَ: «نَعَمْ، الْآنَ»»
عبدالرحمن میگوید: ما با ولع خیلی خوب خوردیم و ته غذا را روفتیم. حضرت فرمودند: بله الآن شد.
🔹«وَ أَنْشَأَ يُحَدِّثُنَا أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص أُهْدِيَ إِلَيْهِ قَصْعَةُ أَرُزٍّ مِنْ نَاحِيَةِ الْأَنْصَارِ فَدَعَا سَلْمَانَ وَ الْمِقْدَادَ وَ أَبَا ذَرٍّ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ فَجَعَلُوا يُعَذِّرُونَ فِي الْأَكْلِ فَقَالَ مَا صَنَعْتُمْ شَيْئاً أَشَدُّكُمْ حُبّاً لَنَا أَحْسَنُكُمْ أَكْلًا عِنْدَنَا فَجَعَلُوا يَأْكُلُونَ أَكْلًا جَيِّداً.»
🔸حضرت شروع کرد به نقل روایتی از رسول خدا که کاسهای برنج از سوی انصار برای حضرت آوردند و حضرت سلمان و مقداد و اباذر را صدا کردند تا از غذا بخورند اما آنها در خوردن کوتاهی میکردند، حضرت به آنها گفتند: چه میکنید؟ بیشترین محبت به ما را کسانی از شما دارند که خوبتر نزد ما غذا میخورند و آنها شروع کردند خوب غذا خوردن.
..............
📌پیشنهاد میکنم هر وقت خواستید به اهل و عیال و میهمان و حتی شاید خودتان اطعام کنید به نیت یکی از اهل بیت (علیهم السلام) اطعام کنید یا مثلا نذر کنید ثواب این اطعام برای حضرات باشد و این را برای اهل و میهمان خود هم بگویید.
ان شاء الله به این واسطه هم محبت اهل بیت را به خودمان بیشتر جلب کنیم و هم محبت اهل بیت را در قلوب اهل و عیال و اطرافیانمان افزایش دهیم.🌷🤲
https://eitaa.com/sharhe_hal
سخنرانی حجتالاسلام وحیدی به مناسبت میلاد امام رضا(ع).mp3
8.58M
سخنرانی حجت الاسلام حمید وحیدی به مناسبت میلاد امام رضا(علیه السلام)
استفاده ایرانیها از ارزانترین برق دنیا/ مردم کشورهای جهان برای تامین برق چقدر هزینه میکنند؟
https://www.farsnews.ir/news/13991209000591
🔴 نمونهای از اشراف اطلاعاتی با هک شدن ایمل سران موساد!!
🔹بر اساس اطلاعیه شرکت امنیت سایبری اسرائیلی موسوم به "چکپوینت" در عملیاتی جدید گروههای هکری توانستند ایمیل برخی از مهره های اثرگذار موساد را هک کرده و اطلاعات ارزشمندی را بدست آورند.
🔹نمونه ای از این اطلاعات: "لنی" افسر موساد در ارتباط با "جان" خبرنگار رویترز مستقر در پاریس، در این ارتباط افسر موساد می گوید: تحریمها بر علیه ایران قابلیت خود را از دست دادهاند ولی برای نخبگان باید طوری القا شود که بدون برجام اقتصاد ایران شکست میخورد.
https://eitaa.com/sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزیابی آینده اقتصاد ایران و مقایسه آن با ژاپن و آلمان و سوئد.
دکتر محمد حسین ادیب، اقتصاددان و مدرس تحلیل اقتصاد بینالملل دانشگاه اصفهان.
https://eitaa.com/sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار بسیار خوب سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در اجلاس مصر که بعد از یک گزارش کوچک از موضوع سخنرانیاش، سخنرانی را به زبان عربی انجام داد.
این کارها، به شدت در آشتیهای فرهنگی موثر است.
https://eitaa.com/sharhe_hal
✅ فعال کردن کریدور شمال جنوب از طریق بندر ایرانی - روسی سالیانکا
بندر ساليانكا (آستاراخان) يكي از بنادر مهم تجاري روسيه محسوب میشود، ایران ۵۳ در صد این بندر را خریده و با فعال کردن کریدور شمال به جنوب و انتقال از آذربايجان-انزلي-بندرعباس -هند، ۲۵ روز طول مسیر ترانزیت دریایی را کاهش داده است.
https://irna.ir/xjJG26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 باز یک «سلام_فرمانده» دیگر و این بار در بحرین.
چقدر زیباست یک سلام و عهد مشترک با امام زمان که دائما در فرهنگها و زبانهای مختلف به نحو خلاقانه باز تولید میشود، آذری، پاکستانی، هندی، آفریقایی، عراقی، روسی، بحرینی و... همه به زبان خود و با خلاقیت خود این سرود را بازتولید کردند.
این مدل نمونهای از تک سایزی عمل نکردن در عین حفظ اصول مشترک است.
در برنامهها و افعال فرهنگی بایست برای خلاقیت و هویت فرهنگهای مختلف فضایی دید که آنها مفهوم و اصول واحد را در فرهنگ و زندگی خود بازتولید کنند.
در پوشش هم باید همینطور باشد، نه اینکه صرفا یک رنگ و مدل لباس را برای زن و مرد ترویج کنیم بلکه باید با حفظ اصول به تنوعهای قومی و فرهنگی فرصت داد محصول مبتنی بر آن اصول را متناسب با فرهنگ و خلاقیت خود بازتولید کنند.
https://eitaa.com/sharhe_hal
✍️مگر میان حیوانات ظلم و جنایت کم است؟...
✅ شیر و پلنگ و گرگ به گورخر و آهو و گوسفند همیشه ظلم کرده و میکنند، خودشان هم به خودشان، درنده به درنده و چرنده به چرنده، همه هم به پرنده و حشره... ظلم کرده و میکنند و میکنیم. پس بیایید برای تحقق عدالت و دفاع از حقوق مورچه و گوسفند و آهو و گورخر قیام کنیم! بیایید در راه عدالت برای احقاق حقوق پرندگان قیام کنیم!
✅ همین قدر خنده دار است اگر برای عدالت صرف میان گونه انسانها قیام کنیم! فرق من و مورچه و گوسفند چیست؟! وقتی فقط به حیوانیت ما توجه شود.
و همینطور آسایش و رفاه! بیایید برای رفاه مورچهها خانههایی محکم برای آنها بسازیم!
✅ اگر تحقق عدالت، رفاه و آسایش، همه برای امر بالاتری نباشد چه ارزشی دارد؟ حتی اگر برای دفاع از حق و آسایش و رفاه بیشتر خودمان هم باشد، کدام دفاع از حق خودمان و رفاه و آسایش بیشتر میارزد که برایش جان دهیم؟ کدام عدالت صرف میارزد برایش تمام زندگی را بگذاری؟
👈 «در يك محيط آشفته نمىشود كه اهل عرفان، عرفانشان را عرضه كنند، اهل فلسفه، فلسفهشان را، اهل فقه، فقهشان را، لكن وقتى حكومت يك حكومت عدل الهى شد و عدالت را جارى كرد و نگذاشت كه فرصت طلبها به مقاصد خودشان برسند، يك محيط آرام پيدا مىشود، در اين محيط آرام همه چيز پيدا مىشود.» (صحيفه امام ؛ ج ۲۰؛ ص ۱۱۶.)
👈 «انبيا نيامدهاند حكومت درست كنند، حكومت را مىخواهند چه كنند؟ اين هم هست، اما نه اين است كه انبيا آمدهاند كه دنيا را اداره كنند، حيوانات هم دنيا دارند، كار خودشان را اداره مىكنند، البته بسط عدالت، همان بسط صفت حق تعالى است براى اشخاصى كه چشم دارند. بسط عدالت هم مىدهند، عدالت اجتماعى هم به دست آنهاست، حكومت هم تأسيس مىكنند، حكومتى كه حكومت عادلانه باشد؛ لكن مقصد اين نيست، اينها همه وسيله است كه انسان برسد به يك مرتبه ديگرى كه براى آن، انبيا آمدهاند.» (تفسير سوره حمد امام خمینی؛ ص ۱۷۱ جلسه چهارم)
👈«مقصد انبيا حكومت نبوده است، حكومت براى مقصد ديگر بوده، نه مقصد بوده. تمام مقاصد برمىگردد به «معرفت اللَّه». هر چه در دنيا واقع بشود و انبيا هر چه دنبالش بودند دنبال اين بودند كه خداشناسى، واقعاً خداشناسى، اگر او حاصل بشود همه چيز دنبالش حاصل است.» (صحيفه امام ؛ ج ۱۹؛ ص ۴۳۷)
✅ «مقصد میانی بودن عدالت و رفاه» نقطه تمایز ما در تلاش برای عدالت و رفاه با خوبان غرب و شرق است. ما عدالت و آسایش میخواهیم برای بندگی، برای سیر الی الله، نه صرفا بر تقسیم عادلانه دنیا و شکم و شهوت عمر هدر دهیم. توده مردم چنیناند که وقتی فقیر و مظلوم باشند، ذهن و قلب آرامی برای سیر الی الله ندارند و نیاز دارند تا قلبشان مشغول به امور دنیا نباشد و این جز با رفاه نسبی و عدالت عمومی محقق نمیشود.
✅ وقتی به این نکته توجه داشته باشیم که مقصد اصلی کجاست، در برنامه ریزی شخصی و عمومی، در تقسیم هزینهها و بودجهها و... فراموش نمیکنیم که همه تلاشهایمان برای توجه بیشتر به خدا و درک اوست و اگر چنین نباشد دور باطل است.
📌از امام کاظم علیه السلام در روایت به هشام از اصحاب خاصشان نقل شده است:
«يَا هِشَامُ مَا بَعَثَ اللَّهُ أَنْبِيَاءَهُ وَ رُسُلَهُ إِلَى عِبَادِهِ إِلَّا لِيَعْقِلُوا عَنِ اللَّهِ فَأَحْسَنُهُمْ اسْتِجَابَةً أَحْسَنُهُمْ مَعْرِفَةً لِلَّهِ وَ أَعْلَمُهُمْ بِأَمْرِ اللَّهِ أَحْسَنُهُمْ عَقْلًا وَ أَعْقَلُهُمْ أَرْفَعُهُمْ دَرَجَةً فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَة» (تحف العقول؛ ص ۳۸۶.)
ای هشام خداوند انبیاء و رسولانش را به سوی بندگانش فقط برای این فرستاد که در مورد خداوند تعقل کنند، پس هرکس که بهتر آنان را استجابت کند، بهتر به معرفت الله میرسد و آگاهترین بندگان به امور خداوند، بهترینشان از نظر عقل است و بالاترین جایگاه را در دنیا و آخرت دارد.
https://eitaa.com/sharhe_hal
شرح حال
✍️مگر میان حیوانات ظلم و جنایت کم است؟... ✅ شیر و پلنگ و گرگ به گورخر و آهو و گوسفند همیشه ظلم کرده
✅ انتقاد یکی از مخاطبان به پست اخیر کانال.👇
شما میخواهید ما چه نتیجهگیری از این پست داشته باشیم؟
خودتون برای چه نتیجهای این پست رو نوشتید؟
متن برای مردم یا مسئولین یا هر دو یا هیچکدام!
در مقابل بیعدالتی قیام کنیم؟
در مقابل بیعدالتی سکوت کنیم؟
عدالت و رفاه مقدمه عبودیت و بندگی است؟
ارتباط این متن با بیعدالتی ها و تبعیض در جامعه خودمان چیه؟ دعوت به قیام، سکوت، سازش، اصلاحطلبی؟ چه؟
فکر نمیکنید این حرفها دستاویز حکمرانان برای تئوریزه کردن بیعدالتی و عدم رفاه؟
نتیجهاش این شود که مسئول بگوید: ایها الناس درست است عدالت و رفاه ندارید ولی شما مشغول هدف غایی هستید. بذارید ما به کارمان برسیم شما هم دنبال هدف غایی باشید!
شرح حال
✅ انتقاد یکی از مخاطبان به پست اخیر کانال.👇 شما میخواهید ما چه نتیجهگیری از این پست داشته باشیم؟
✅ پاسخ بنده👇
ممنون از انتقاد شما.
اشکالات خوبی است که فضا را برای روشنتر شدن مطالب پست فراهم میکند.
نتیجههایی که در این پست نهفته شده است:
۱. به عنوان فرد در زندگی شخصی و تلاش برای رفاه و آسایش توجه داشته باشیم که این رفاه و آسایش برای برداشته شدن اهتمام به دنیا است نه اینکه همینطور پیش رویم تا در دنیا غرق شویم.
۲. در زندگی اجتماعی و تلاش برای ایجاد اصلاحات اجتماعی، عدالت و کارهای سیاسی و اجتماعی به عنوان مسئول یا خواص اجتماع بدانیم مقصود اصلی کسب معرفت الله است پس به اموری که مربوط به رشد معرفتی و بندگی اجتماع است توجه بیشتر شود نه اینکه در تزاحمات بین دنیا و آخرت، رفاه و بندگی، مبارزه برای عدالت امور معنوی را به راحتی کنار بگذاریم و صرفا به مبارزه و رفاه و دنیا بپردازیم.
در مقابل بیعدالتی قیام کنید ولی همه چیزتان نشود مبارزه و سیاست بلکه در تک تک لحظات مبارزه و سیاست ورزی به دنبال عبودیت باشید.
این حرفها برای خواب نرفتن و غرق نشدن در مبارزه و سیاست ورزی و کار برای رفاه و آسایش لازم است.
به همه دوستان خودم پیشنهاد میکنم برنامههای خوب حافظه تاریخی را ببینید.
در این برنامهها بسیاری از شبهات دوستان جواب داده میشود و نکات مهم تاریخی مرور میشود.👇
@hafezeh_tarikhi_irani
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
28.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت هشتم برنامه "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع روز قدس
آیا سیاست خارجی ایدئولوژیک جمهوری اسلامی در دفاع از فلسطین، باعث تضعیف ایران نشده؟
از ماجرای نامه ۲۰۰۳ دولت خاتمی به امریکا برای خلع سلاح حماس و حزب الله چه میدانید؟
پاسخ به این پرسش ها و سوالات مشابه را در هشتمین قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی مطرح کرده ایم.
@Hafezeh_tarikhi_irani
شرح حال
قسمت هشتم برنامه "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع روز قدس آیا سیاست خارجی ایدئولوژیک جمهوری اسلامی در
یک نمونه بسیار خوب از برنامههای حافظه تاریخی.
✍️ شیطان بزرگ...
امام خمینی(ره):
«در يك روايتى است كه رسول خدا كه مبعوث شد، آن شيطان بزرگ فرياد كرد و شيطانها را دور خودش جمع كرد و اينكه مشكل شد كار بر ما.[۱] در اين انقلاب، شيطان بزرگ كه امريكاست،[۲] شياطين را با فرياد دور خودش دارد جمع مىكند. و چه بچه شيطانهايى كه در ايران هستند و چه شيطانهايى كه در خارج هستند.»
صحیفه امام، ج ۱۰، ص : ۴۸۹. ۱۴ آبان ۱۳۵۸ فردای فتح لانه جاسوسی
............
📝پینوشت:
[۱] ظاهرا منظور حضرت امام روایت ذیل باشد که مربوط به ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله باشد و نه بعث ایشان.
«وَ صَاحَ إِبْلِيسُ لَعَنَهُ اللَّهُ فِي أَبَالِسَتِهِ فَاجْتَمَعُوا إِلَيهِ فَقَالُوا مَا الَّذِي أَفْزَعَكَ يَا سَيِّدَنَا فَقَالَ لَهُمْ وَيْلَكُمْ لَقَدْ أَنْكَرْتُ السَّمَاءَ وَ الْأَرْضَ مُنْذُ اللَّيْلَةِ لَقَدْ حَدَثَ فِي الْأَرْضِ حَدَثٌ عَظِيمٌ مَا حَدَثَ مِثْلُهُ مُنْذُ رُفِعَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ ع فَاخْرُجُوا وَ انْظُرُوا مَا هَذَا الْحَدَثُ الَّذِي قَدْ حَدَثَ فَافْتَرَقُوا ثُمَّ اجْتَمَعُوا إِلَيْهِ فَقَالُوا مَا وَجَدْنَا شَيْئاً فَقَالَ إِبْلِيسُ لَعَنَهُ اللَّهُ أَنَا لِهَذَا الْأَمْرِ ثُمَّ انْغَمَسَ فِي الدُّنْيَا فَجَالَهَا حَتَّى انْتَهَى إِلَى الْحَرَمِ فَوَجَدَ الْحَرَمَ مَحْفُوظاً بِالْمَلَائِكَةِ فَذَهَبَ لِيَدْخُلَ فَصَاحُوا بِهِ فَرَجَعَ ثُمَّ صَارَ مِثْلَ الصِّرِّ وَ هُوَ الْعُصْفُورُ فَدَخَلَ مِنْ قِبَلِ حَرَى فَقَالَ لَهُ جَبْرَئِيلُ وَرَاكَ لَعَنَكَ اللَّهُ فَقَالَ لَهُ حَرْفٌ أَسْأَلُكَ عَنْهُ يَا جَبْرَئِيلُ مَا هَذَا الْحَدَثُ الَّذِي حَدَثَ مُنْذُ اللَّيْلَةِ فِي الْأَرْض فَقَالَ لَهُ وُلِدَ مُحَمَّدٌ ص فَقَالَ لَهُ هَلْ لِي فِيهِ نَصِيبٌ قَالَ لَا قَالَ فَفِي أُمَّتِهِ قَالَ نَعَمْ قَالَ رَضِيتُ.»
👈 (نهج البلاغة، خطبه ۲۳۴ خطبة القاصعة و بحار الأنوار، ج ۱۵؛ صص۲۵۸- ۲۵۹.)
[۲] اینکه روئسای کفر و نفاق را به شیطان لقب دهند همان کاری است که امیرالمؤمنین در خطبه قاصعه انجام میدهند و یکی از سران خوارج را چنین خطاب میکند: و أَمَّا شَيْطَانُ الرَّدْهَة.
👈 (صبحى صالح خطبه ۱۹۲، ج ۱، ص: ۳۰۰.)
https://eitaa.com/sharhe_hal
هدایت شده از خاتم شیراز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆[جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است.] امام خامنه ای 1400/11/19
🔰دوره فشرده
مبانی فکری جهاد تبیین
🔶️با محوریت کتاب جهاد تبیین (رهبر معظم انقلاب)
🔷️12 جلسه آنلاین مجازی
💠استاد : حجت الاسلام علی اکبرآبادی
ثبت نام : تا 2 تیر 1401
🔻برای ثبت نام پیام بدهید :
خواهران 09179673250
برادران 09178201520
💢مدرسه معارف انقلاب اسلامی
جنبش مسلم(مکتب سلیمانی)
#جهاد_تبیین
#سلام_فرمانده
#امام_زمان
eitaa.com/jonbeshmoslem
یک پیجی در اینستا هست با نام تهران نیوز👇
https://instagram.com/tehroonnews?igshid=YmMyMTA2M2Y=
این پیج صحبتهای ایرانیان مقیم کشورهای مختلف را میگذارد.
اگر از دوستان یا اقوام شما کسی قصد مهاجرت دارد به او بگویید این پیج را ببیند و با چشم باز مهاجرت کند.
امروزه رسانه خیلی از دیوارها را برداشته است اگر بخواهیم چشمانمان را باز کنیم و عاقل باشیم.
✍️ پیشنهادهایی برای صحبت از امام...
با جمعی از دوستان هم صحبتی داشتیم که چطور امام را به نسل جوان ارائه کنیم.
دو پیشنهاد داشتم اول اینکه اگر میخواهیم کارمان تاثیر گذار و ماندگار باشد باید صبغة الله داشته باشد. معمولا از ماها سخت صبغة الله در میآید ولی متنها و سخنان خود امام صبغة الله دارد و میماند. این متنها و سخنان چون اخلاص پشت سرش بوده نور دارد و میماند و تاثیر گذار میشود پس برای معرفی امام خیلی خودمان را قاطی نکنیم و هرچه صحبتها و متنهای خود امام بیشتر استفاده شود بهتر است.
دوم اینکه ما در معرفی امام به دنبال خود امام نباشیم بلکه به دنبال خدای امام باشیم؛ به تعبیر قرآن کدام سخن بهتر است از سخنی که دعوت به خدا کند؟ «وَ مَنْ أَحْسَنُ قَوْلاً مِمَّنْ دَعا إِلَى اللَّه».
ما در یک ارائه چند جلسهای کوتاه اگر این دو نکته را رعایت کنیم میتوانیم انتظار تاثیر ماندگار داشته باشیم وگرنه در چند جلسه صرفا یک سری اندیشهها و عملکردها را توضیح دادن معلوم نیست چندان مخاطب را در تور شخصیت امام گیر بیاندازد.
البته این دو نکته خاص امام هم نیست و هر ولیّ خدایی را بخواهیم معرفی کنیم استفاده از این دو مورد برای وصل کردن مخاطب به عالم آن ولیّ خدا خوب است.