eitaa logo
شرح حال
1.2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
140 فایل
کانال شخصی حمیدرضا باقری - طلبه (مقطع درس خارج) - نویسنده (کتاب‌های آقا‌روح‌الله - حاج‌آقا روح‌الله - لِله و...) @hamidreza_baghery کانال‌های دیگر بنده👇 https://eitaa.com/ayat_va_revayat https://eitaa.com/sharhehal_hoze
مشاهده در ایتا
دانلود
AUD-20200823-WA0042.mp3
13.24M
🔻 سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حمید وحیدی، شب اول محرم ۱۳۹۹ش؛ 🔻 ایشان در این دهه در باب ویژگی‌های برجسته مکتب امام حسین(ع) که قابل عرضه به تمام دنیا است و برای تمام انسان‌ها فارغ از هر دینی که دارند جذابیت دارد، سخن می‌گویند. 🔻موضوع این جلسه انعطاف‌پذیری بنده مؤمن در بندگیش است. خداوند باری تعالی می‌فرمایند: «يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوٓا إِنَّ أَرْضِي وَاسِعَةٌ فَإِيَّايَ فَاعْبُدُون» بندگان من اگر در جایی در ضیق و تنگی هستید، شرایط خود را تغییر دهید اما بندگی تعطیل بردار نیست. یک زمان، زمان سلامت است یک نوع بندگی داریم یک زمان در بیماری هستیم نوع دیگری از بندگی. 🔻مؤمن اگر نظم زندگیش بهم بخورد آرامشش بهم نمی‌خورد و باز هم خود را با شرایط جدید، برای بندگی وفق می‌دهد. 🔻 از جمله مستحباتی که همه واجبات زیر سایه آن برپا می‌شود روضه و عزاداری اباعبدالله است و‌ تعطیل بردار نیست، شکل آن عوض می‌شود ولی تعطیل نمی‌شود. 🔻 وقتی ما در عزاداری و ‌روضه امام حسین(ع) شرکت می‌کنیم و حضرت را تصور می‌کنیم و به مصائب ایشان فکر می‌کنیم، نوعی وحدت و اتحاد بین روح ما و حضرت شکل می‌گیرد که نجات بخش است، ظلمات ما را از بین می‌برد. صرف یاد اهل بیت نور می‌دهد به ما و ما را به سوی خدا سیر می‌دهد.
🔻 برخی از هر موقعیتی استفاده می‌کنند برای نیش زدن و استفاده سیاسی؟! از خون مردم باشد یا بدبختی مردم! نه تنها عدالت را کمونیستی می‌فهمند، مواسات را نیز... 🔻 اگر الگوی آنان قرآن بود، دستور خداوند به نبی‌اش را می‌فهمیدند که: «وَلَا تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَىٰ عُنُقِكَ وَلَا تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَحْسُورًا» دستت را بخیلانه بسته مدار [كه از انفاق در راه خدا باز مانی‌] و به طور كامل هم [در انفاق‌] دست و دل باز مباش [كه چیزی برای معاش خودت باقی نماند] كه در نهایت نكوهیده [و در زندگی خود] درمانده گردی. 🔻بنا به نظر این جماعت وقتی این بنده خدا را به خانه بردی، نفر سوم هم که پیدا شد، باید خانه‌اش را یک سوم کند و نفر چهارم، یک چهارم و... آخرش هم از خانه بیرون بروی و خانه جدیدی اجاره کند و هاکذا... و درآخر برود کنار خیابان یا زیر پل کنار بی‌خانمان‌ها زندگی کند... ...... البته این بنده خدا کافی است سرچی از فعالیت‌های بسیار زیاد خیریه ح پناهیان داشته باشد و از خود بپرسد من برای اینان که جلو چشمانم بودند چه کردم؟!
شرح حال
🔻 برخی از هر موقعیتی استفاده می‌کنند برای نیش زدن و استفاده سیاسی؟! از خون مردم باشد یا بدبختی مردم!
بارها آیه زیر را برای دوستانم خوانده‌ام که: «يَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ ۖ قُلْ مَآ أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ ۗ وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ» از پیامبر سؤال می‌کنند که چه چیز انفاق كنند؟ خداوند تبارک و تعالی می‌گوید: بگو هر مال و مایه سودمندی كه انفاق می‌كنید باید برای پدر و مادر و نزدیكان و یتیمان و نیازمندان و در راه مانده‌گان باشد، و هر كار نیكی انجام دهید، خدا به آن داناست. (۲۱۵ - بقره) ....... خداوند تبارک و تعالی ترتیبی اینجا ذکر کرده است که مشخص می‌کند مواسات کمونیستی که البته فقط شعار بود و هیچگاه هم عملی نشد صحیح نیست، در انفاق و کار خیر اولویت با پدر و مادر و خانواده است. اگر خانواده شما نیازشان در حد متعارف برطرف شده آنگاه می‌خواهید انفاق کنید می‌توانید به مراتب بعد بپردازید. سوالاتی در اینجا مطرح می‌شود مثلا انفاق امیرالمؤمنین و حضرت زهرا و حسنین در ماجرای روزه و انفاق طعامشان سه روز متوالی چه می‌شود؟ همه این موارد توضیحات خود را دارد مثلا این مورد چنین بود که حسنین خودشان داوطلب بودند حقشان را به فقیر دهند و چنین نبود که امیرالمؤمنین غذای آنان را به فقیر دهد.
AUD-20200823-WA0044.mp3
13.11M
سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین حمید وحیدی؛ شب دوم محرم ۱۳۹۹ش؛ بحث ایشان در این دهه ویژگی‌های برجسته مکتب امام حسین(ع) که قابل عرضه به تمام دنیا است و برای تمام انسان‌ها فارغ از مکتبشان جذابیت دارد، می‌باشد. ایشان در این جلسه به این می‌پردازند که آموزه‌های اهل بیت از آن جهت که مطابق فطرت بشری است اگر این آموزه‌ها را درست ارائه کنیم مردم جهان تابع اهل بیت می‌شوند، کافی است بهره کوچکی از عقل و فطرت داشته باشند. دشمنان ما تلاش دارند با ابزارهای مختلف هنری و رسانه‌ای چهره‌ای از اسلام به نمایش درآورند که کسی فکر تحقیق در مورد اسلام را نیز به ذهن خود نیاورد و‌ خصوصا این تلاش متوجه اسلام به علاوه ولایت است. کسانی که تصویری از شیعه انعکاس می‌دهند که وقتی یک سرچ ساده در مورد شیعه بکنید نتایج بسیار بدی از آن انعکاس می‌یابد و سد راه هدایت می‌شوند، خواسته دشمنان در مبارزه با شیعه را محقق می‌کنند.
هدایت شده از کتاب پیکِ روشنا 🌱
بسته بندی های محرمی به این شرح است 🔹️%10تخفیف همیشگی برای همه کتاب ها.به عشق❤حاج قاسم 🔹️هزینه پست.مبتنی بر نذرفرهنگی + 🌸🌸 کتاب پیک روشنا🌸🍀🌺🌼 کتاب فروشی نسل جوان @ketab_peyk_roshana
شرح حال
بسته بندی های محرمی به این شرح است 🔹️%10تخفیف همیشگی برای همه کتاب ها.به عشق❤حاج قاسم 🔹️هزینه پست.
این کانال یکی از دوستان طلبه شیرازیم است، در یکی از شهرستان‌های استان فارس کتاب‌فروشی بسیار خوب و زیبایی دارد. خیلی وقت‌ها اگر کتاب خوبی لازم داشته باشم خیالم راحت است که اگر گیر نیاوردم او می‌تواند به من کمک کند. دوستان در هرجای ایران عزیز، اگر قصد تهیه محصولات فرهنگی یا همکاری در کار نشر کتاب و محصولات فرهنگی دارند می‌توانند با ایشان ارتباط بگیرند.👇 @Roshana21
AUD-20200823-WA0041.mp3
11.93M
🔻 سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین وحیدی شب سوم محرم ۱۳۹۹ش، موضوع جلسات این دهه ح وحیدی ویژگی‌های برجسته مکتب امام حسین(ع) که در صورت عرضه صحیح به تمام عالم، فهمیده و تأیید می‌شود و همه عاشق آن می‌شوند، است. امام رضا(ع) فرمودند: «رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْیا أمْرَنا» خدا رحمت کند آنکه امر ما را زنده کند، راوی می‌پرسد: «فَکَیْفَ یُحْیِی أمْرَکُمْ؟» حضرت پاسخ می‌دهند: «یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا و یُعَلِّمُها النّاسَ، فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» ناس یعنی همه مردم و نه فقط مؤمنان، همه مردم اگر زیبایی‌های کلام ما را متوجه شوند از ما تبعیت خواهند کرد. 🔻از زیباترین جلوه‌های مکتب امام حسین(ع) آرامش انسان در سخت‌ترین شرایط است و آرامش از مهم‌ترین نیازهای بشر است که عمده تلاش‌های بشر برای آن است. خداوند تبارک و تعالی می‌فرماید: «وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ ۙ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ» بال یعنی ذهن و خاطر و «أصلح بالهم» یعنی خاطر آنها را جمع می‌کنم، دلشان را آرام می‌کنم. امام مجتبی(ع) فرمودند: «فَأَنَا اَلضَّامِنُ لِمَنْ لاَ يَهْجُسْ فِي قَلْبِهِ إِلاَّ اَلرِّضَا أَنْ يَدْعُوَ اَللَّهَ فَيُسْتَجَابَ لَهُ» من براى آن كس كه در قلب خود هيچ احساسى بجز رضا نداشته باشد ضامن هستم كه اگر دعا كرد خداوند دعايش را مستجاب نمايد. بهره‌مندی ما ملاک خوشبختی ما نیست بلکه آرامش ما ملاک خوشبختی‌مان است و کربلا بزرگ‌ترین جلوه آرامش در اوج مصیبت‌ها است.
✍️برادریت را ثابت کن بعد امر به معروف و نهی از منکر... 🔰 فردی از مرحوم حائری می‌پرسد: آقا ببخشید، در امر به معروف شما فرمودید اگر شما با زبان دل صحبت بکنید، آن مؤثر می‌شود، ما بعضی از فتاوا را داریم که با توجه به کلمه امر، آنجا می‌گویند که شما باید آمرانه صحبت کنید، اگر با خواهش و اینها بگویید پر رو می‌شوند؟ 🎙 آیت‌الله حائری پاسخ‌می‌دهند: 🔻خداوند تبارک و تعالی می‌گوید: «المؤمنون و المؤمنات بعضهم اولیاء بعض» اول می‌گویند برادریت [را] ثابت کن، بعد ادعای میراث کن. اول بعضهم اولیاء بعضت را جا بنداز، او بداند تو دوستش هستی او بداند آمده‌ای نجاتش بدهی، او بداند نیامده‌ای سوارش بشوی بعد امر به معروف و نهی از منکر؛ 🔻 دیگران هم همین کار را می‌کنند که بچه‌های ما را گمراه می‌کنند.آنها چه جوری می‌کنند؟! آنها از راهش وارد می‌شوند. آنها با تواضع می‌آیند، خاکی می‌شوند. امام وقتی به ما امر به معروف می‌کرد، از موضع استعلا بهمان می‌گفت؟! مگر به ما نگفت من دست شما را می‌بوسم؟ می‌خواست امر به معروف کند مردم امشب بروید پشت بام‌ها الله اکبر بگویید. مگر امر به معروف نیست؟! وحدت را درست کند. چه جوری گفت؟ گفت من پای کسانی [را] که امشب به پشت بام‌ها بروند می‌بوسم. در جریان آقای شریعتمدار و اختلاف بین تبریز و قم می‌خواست واقع شود، امام به دست اکتفا نکرد، اینجا من دیدم گفت من پای آنهایی که به پشت بام بروند و تکبیر بگویند را می‌بوسم. وقتی آنها آمدند در عمل، آن وقت دقت این سخنان روشن می‌شود؛ 🔻 بنده خدایی گفته بود: وقتی می‌خواهید دور کعبه بچرخید، باید دقیقاً شانه‌هایتان به کعبه عمود باشد. این حاجی آمده بود گفته بود خودش بیاید ببینم چطور شانه‌اش را دقیقاً عمود می‌گیرد که به من می‌گوید این طوری باش؟! یعنی الان کعبه است، این دیوار است، می‌گوید باید شانه‌ات عمودی باشد. حاجی گفت وقت طواف، جمعیت آنجا من را بلند می‌کنند آنجا می‌گذارندم زمین. تجریدی یعنی همین، نگاه کن ببین چطور می‌شود و امکان دارد. 🔻 با پیغمبر وقتی صحبت می‌کنی، امر دستوری می‌دهی یا درخواست می‌کنی؟ چطور قرآن می‌گوید: «الا من امر بصدقة»؟ می‌گوید ای پیغمبر اینها نجوایی که می‌کنند، خیری درش نیست مگر کسی بیاید بگوید آقا به فلانی کمکی بکن که بیچاره است. می‌خواهد بگوید «به تو می‌گوید بکن»، می‌گوید «امر بکند به تو که بکنی»! حالا استعلا می‌فهمی؟! با پیغمبر با استعلا حرف می‌زنی؟! مگر نمی‌گوید «لاتجعل اصواتکم فوق النبی» وقتی با هم دارید صحبت می‌کنید «کجهر بعضکم بعضا» نکنید این کار را در عین حالی که آنجا این را می‌گوید، می‌گوید «الا من امر بصدقة» همین گفتنش را می‌گوید امر، به معنی تذکر، یادآوری. @sharh_hal
AUD-20200824-WA0032.mp3
10.85M
🎙سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین وحیدی شب چهارم محرم ۱۳۹۹ش؛ 🔻موضوع این دهه جلوه‌های شگفت‌انگیز مکتب امام حسین(ع) که الگویی قابل ارائه به تمام عالم است، می‌باشد. 🔻 یکی از این جلوه‌ها آرامش شگفت‌انگیز حضرت در اوج مصیبت‌ها و مشکلات است. سیدالشهدا(ع) با وجود از دست دادن همه دلبستگی‌های معمول بشر، آرامشش حفظ می‌شود و فقط یک دلبستگی دارد:  تَرَكْتُ الْخَلْقَ طُرّاً فِي هَوَاكا وَاَيْتَمْتُ الْعِيَالَ لِكَيْ اَرَاكَا وَلَوْ قَطَّعْتَنِي فِي الْحُبِّ اِزباً لَمَاحَنَّ‌ الْفُؤادُ اِلي سِوَاكَا اي خدا! از همه‌ كس، از همه چيز در راه تو گذشتم و براي ملاقات تو از همه وابستگان چشم پوشيدم. اي خدا! اگر در راه محبت تو پاره پاره شوم، دل من به سوي غير تو تمايل نخواهد كرد. 🔻از مهم‌ترین راه‌های آرامش تفکر و تأمل است. امام صادق عليه السلام فرمودند: إنَّ صاحِبَ الدِّينِ فَكَّرَ فَعَلَتهُ السَّكِينَةُ. آدمِ ديندار فکر می‌کند و در نتيجه، آرامش او را فرا مى‌گيرد. 🔻 از جمله فکرهایی که برای مؤمن آرامش بخش است نیز فکر مرگ است. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: أكثِرُوا ذِكرَ المَوتِ، و يومَ خُروجِكُم مِن القُبورِ، و قِيامِكُم بَينَ يَدَيِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ، تَهُونُ علَيكُمُ المَصائبُ. یاد مرگ مشکلات و مصیبت‌ها را برای شما راحت می‌کند.
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 عدالت یا مواسات؟ 🔻در چه جامعه‌ای میشود عدالت را اجرا کرد؟ 🔻چه کسانی میتوانند عدالت را اجرا کنند؟ ......... برخلاف موضع‌گیری‌های تندی که جماعتی علیه جناب حجت‌الاسلام پناهیان راه‌انداخته‌اند، سخن ایشان سخن کاملا درستی است و عدالت‌ورزی را نفی نمی‌کند، مواسات را مقابل عدالت‌ورزی نمی‌گذارد بلکه مواسات را مقدمه و زمینه‌ساز عدالت‌ورزی مطرح می‌نمایند.