فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹این کلیپ را به طعنه هواپیمای اوکراینی منتشر میکنند.
🔻اما کمی فکر کنیم
آمریکاییها بیگانه بودند، آمده بودند اینجا و به اسم دفاع از خودشان هواپیما را زدند، بعد هم به طرف مدال شجاعت دادن!
اما ما در کشور خودمان بودیم جایی نرفته بودیم، برای دفاع از مردم خودمان به اشتباه هواپیما را زدیم، به کسی هم مدال ندادیم، بارها هم عذرخواهی کردیم.
🔻مثل اینکه بابایی بچهاش داره میره سمتش برای اینکه بچهاش سر نخوره میاد بگیردش دستش میخوره تو چشم بچه.
یا یکی به زور بیاد داخل خانه شما، بچه داره میره طرفش برای اینکه خودش آسیب نبینه دست بکنه تو چشم بچه! بعد هم قه قه بخنده و به خودش آفرین بگه!
فرق نمیکنه؟!
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
✍️جلو حضرت زهرا روسفید باشم...
✅ بعد از فتنه ۸۸ بود که وحید جلیلی صحبتی کرد و گفت: خواهش میکنم برای خدا کار بیهوده کنید!
طعنه میزد به بچههای حزبالهی که همه دست روی دست هم گذاشته بودند و فقط نگاه میکردند، همه میخواستند کارهای بزرگ بکنند و کارهای کوچکی که فراوان دم دستشان بود را فراموش کرده بودند، عملا هم هیچ کاری خاصی انجام نمیشد.
گاهی کارهای کوچک نزد خدا از هزاران کار بزرگ ارزشش بیشتر است چون در کارهای کوچک راحت میشود اخلاص را رعایت کرد چون تکبر و نخوت در آنها نیست.
✅ خانم مریضیه حدیدچی(دباغ) در خاطرات خود از جنگ ماجرایی از یک کار ساده یک پیرزن نقل میکند که ای کاش ما هم میتوانستیم کارهایی از این دست و با اخلاص و بدون عجب تکبر پیدا کنیم و ساکت و آرام آن را انجام دهیم:
👈 روزی مشغول سرکشی پایگاهها بودم. در ادامۀ سرکشی، به پایگاهی واقع در خیابان شهید عراقی رسیدم که از زیر زمین آن، آب گرمی رد می شد و خواهران از آن آب برای شست و شوی پتوهای جبهه استفاده میکردند. در آنجا پیرزنی هفتاد ساله را مشاهده کردم که دستش را به طنابی گرفته بود و پتوها را لگد میکرد تا شسته شوند. وقتی جلوتر رفتم متوجه شدم که پیرزن، نابیناست و برای اینکه زمین نخورد، دستش را به طناب گرفته است. وقتی از پیرزن علت حضورش را در آنجا با توجه به اینکه شهر زیر بمباران هوایی دشمن قرار داشت، پرسیدم، گفت: من برای جنگ کار دیگری از دستم بر نمیآید. نه پول دارم که کمک کنم و نه بچهای که به جبهه بفرستم و نه شوهر دارم که به جبهه برود و من به واسطۀ فرستادن آنها فردای قیامت در مقابل حضرت زهرا (س) روسفید باشم. به این خاطر از خواهران بسیج خواهش کردم که هفتهای سه روز، مرا اینجا بیاورند تا پتوهایی را که لکههای خون آن را شستهاند و فقط میخواهند آبکش کنند، به من بدهند تا آنها را طاهر کنم. فقط دلم میخواهد که در همین حال بمیرم تا فردای قیامت در برابر حضرت زهرا (س) روسفید باشم که از حسین زمان (منظورش حضرت امام بود) در حد خودم دفاع کردهام.
📝تلخیص خاطره از: شفیعی، عالیه، پرواز با نور(دو روایت از زندگی خانم مرضیه حدیدچی«دباغ»)، چ دوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۸۶ش، ص: ۸۰.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره مرحوم دکتر زارعی
💉 واکسنهای فرانسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات بسیار مهمی که برای اولین بار نشر یافته است.
این مصاحبه مربوط به ۱۴ سال قبل است.
هدایت شده از جهاد امیدبخشی
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨ناوبندر مکران اولین و بزرگترین ناوبندر خاورمیانه با فرمان سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دریا انداخته شد.
🔸ناوبندر مکران نخستین و بزرگترین ناوبندر غرب آسیا با فرمان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دریا انداخته شد.
🔹 این ناوبندر، نخستین بندر متحرک ساخته شده به دست متخصصان نیروی دریایی ارتش است.
🔹 ایران دومین کشور در جهان است که این قابلیت را دارد .
#اقتدار_نظامی
🌿
@jehadeomid
شرح حال
🚨🚨ناوبندر مکران اولین و بزرگترین ناوبندر خاورمیانه با فرمان سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد
این کانال مربوط به جمعی از طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم هست که یک رسالت بسیار مهم یعنی دیدن نقاط مثبت و امیدوار کننده را به دوش میکشند.
امید بخشی در شرایطی که نق زدن و سیاهنمایی بسیار مشتری دارد و خوبیها را دیدن و نشان دادن، شما را متهم به خوشخیالی و سادهدلی میکند واقعا جهاد میخواهد و چه اسم با مسمایی این دوستان برای کار خود برگزیدهاند: «جهاد امیدبخشی»
@jehadeomid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: کُره پولمان را بدهد دلار ۱۵ هزار تومان میشود!
📌چون احتمالا وقت انتخابات یک عده تبلیغ میکند، سپاه قیمت دلار را برده بود بالا و دولت با قدرت دیپلماسی نقشه سپاه رو برهم زد!
یا اینکه سپاه در افزایش قیمت دلار نقش داشته و میخواسته دولت را خراب کند!
پس حواسمان باشد بر ما چه گذشت و ماجرا چه بود.👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1167476
https://www.mashreghnews.ir/news/1166438
.......
📌به شرح حال بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دوگانه ترس و امید، همان دوگانه کفر و ایمان است، اگر با خدا باشیم امید و نشاط داریم و اگر با او نباشیم هر لحظه از زندگی خسرانی بیش نیست.
🔻«وَ الَّذينَ كَفَرُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ لِقائِهِ أُولئِكَ يَئِسُوا مِنْ رَحْمَتي» (۲۳ عنکبوت)
کسانی که به آیات مختلف خداوند و دیدار او کافر شدند آنان همان کسانی هستند که از رحمت من ناامید شدند.
.......
📌به شرح حال بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
پیش از این برخی صوتهای سخنرانیهای محرم استاد وحیدی را در کانال گذاشته بودم و برخی دوستان پیگیر بودند و تشکر کردند.
حقییر به لطف الهی، مدتی است پنجشنبهها توفیق دارم در درس صحیفه ایشان که معمولا در آن، ضمن ادعیه مبارک امام سجاد(علیه السلام)، مباحث اخلاقی و تربیتی مطرح میشود، شرکت کنم.
از این جهت که برخی دوستان که ایشان را میشناسند و از مطالبشان استفاده میکنند، محروم نباشند میتوانند در گروه کلاس صحیفه ایشان عضو شوند و از صوتها استفاده کنند.
لینک گروه:👇
https://eitaa.com/joinchat/924319768C420fbd25f8
......
لطفا از ارسال مطالب غیر مرتبط با کلاس خودداری فرمایید. با تشکر.
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک وقت خوبی گذاشتم و کلیپهای آموزنده و سرگرمکننده مختلفی برای پسرکوچکم پیدا کردم، اما به نظرم این کلیپ: «طعم صلوات» زیبا ترین آنها بود.
چقدر خوب است که بر اساس روایات با هنر شعر و پویانمایی کلیپهای ارزنده این چنین بیشتر ساخته شود.
✍️ معارف و واقعیتهایی که شاید ما نفهمیم!...
✅ گاهی برخی ادراکات برای یک پیرمرد کشاورز مؤمن حاصل میشود که ممکن است برای یک فقیه یا فیلسوف نیز حاصل نشود، در تعابیر برخی عرفا این شعر مولانا را زیاد شنیدهایم که: «پای استدلال چوبین بود پای چوبین سخت بیتمکین بود» و مراد این است که کسانی که صرفا اهل استدلالهای رسمی و متعارف هستند از ادراک برخی معارف بازمیمانند.
✅ برخی که میخواهند همه چیز را با استدلالهای صریح و به قولی با ظهورات و تصریحات فقهی که هیچ احتمال خلافی در آن مطرح نباشد، درک کنند، وقتی لطایف و نکاتی را از یک حکیم و عارف میشنوند، محترمانه رمی به ذوقیات و در واقع اباطیل میکنند. اما خوب است ما یاد بگیریم وقتی لااقل انسانی که میدانیم اهل معرفت است، چیزی میگوید که ما نمیفهمیم در همان مرحله نمیدانم بمانیم و با آن مقابله نکنیم و نگوییم من نمیفهمم و استدلالی منطقی برای آن نمییابم، نه اینکه بگوییم این مطلب باطل است.
🔰 آیتالله حائری شیرازی در باب فهم برخی معارف میفرمودند:
🎙ببینید شما مثلاً اینجا مینشینید میگوئید من باید مطالب را پهلوی خودم بیاورم اما درست این است که باید رفت به طرف مطلب.
وقتی که انسان بگوید من میخواهم همه چیز با استدلال برایم روشن شود این یعنی مطالب را از آسمان بیاورید در سطح فکر من، ما معمولا اینگونه هستیم. اما باید رفت تا رسید به مطلب از طریق احیاء عصب ارتباطی و ادراکی خود با خداوند. فرق است بین کسی که میرود تا متصل شود به مطلق و کسی که مطلب را خرد و خمیر میکند و میگوید بیاوریدش در سطح فکر من.
🎙 در عصر امام هشتم (ع) درخت بزرگی در هندوستان بود، میگفتند که تخم این درخت را بوذرجمهر نشانده است. مأمون قصد کرد که این درخت را ببیند و گفت که حتما باید این درخت را تماشا کنم. بار سفر را برای هندوستان بست. اطرافیان او گفتند: ای مأمون، رفتن به هندوستان برای جان شما خطر دارد و شاید از بین بروید. او را از سفر منصرف کردند. گفت: پس باید حتما اینرا ببینم، نمیشود ندید. پس فرمان داد: درخت را تکه، تکه کنید و بیاورید تا من آنرا ببینم!
چون حتما تصمیم گرفته بود که درخت را ببیند فرستاد درخت را قطع کردند و سوار کاروان کردند و آنرا آوردند که مأمون درختی را که میخواهد، ببیند.
🎙 ما وقتی میخواهیم همینجا که هستیم باشیم و مطالب عالیه را در همین سطحی که هستیم بفهمیم، این درست مثل کار مأمون است که باید تکه، تکه کنند، قطعه قطعه کنند و از دریچه ذهن ما داخل کنند بعد ما تکه، تکهاش را بفهمیم. اما این درست نیست. دعوت به این نبوده که حقایق اصیل را پاره، پاره کنیم، بلکه دعوت به تکامل بوده.
🎙 وعده داده که: تو این «لااله الاّ الله» را بگو جز خدا منظوری نداشته باشید، نیات خودتان را یکجا و یک کاسه کنید، به کمال میرسید « تُفلِحوا» در نتیجه فلاح، این آگاهی را پیدا میکنی، رشد و معنا پیدا میکنی. کما اینکه در روایات داریم:
« مَا أَخْلَصَ عَبْدٌ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً إِلَّا جَرَتْ یَنَابِیعُ الْحِکْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلَى لِسَانِهِ» کسی که چهل روز صبح کند برای خدا، چشمههای حکمت از قلبش برزبانش جاری میشود.
و یا از علی (ع) هست که:
« مَن زَهِدَ فی الدنیا، ولم یجزَعْ مِن ذُلِّها، ولَم ینافِسْ فی عِزِّها، هَداهُ اللّه بغَیرِ هِدایةٍ مِن مَخلوقٍ، وعَلَّمَهُ بغَیرِ تَعلِیمٍ، وأثبَتَ الحِکمَةَ فی صَدرِهِ وأجراها على لِسانِهِ» یعنی کسی که نسبت به دنیا بیعلاقه شد و تعلق نسبت به عزت دنیا پیدا نکرد و پیوسته مباهات و افتخار به موقعیت دنیا نمیکند، خدا هدایتش میکند بدون اینکه خلقی واسطهاش بشود، و تعلیمش میکند بدون اینکه کسی به او تعلیم دهد و حکمت را در قلبش میگذارد و بر زبانش جاری میکند.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
✍️ پروژههایی برای اندیشکدههای حوزوی...
✅ اندیشکده فضایی است که یک پایش در میدان اندیشیدن و پای دیگرش در صحنه عمل و به دنبال به تحقق رساندن و حل کردن مسائل است.
✅دغدغه اندیشکده صرفا مسائل نظری نیست بلکه حل مشکلات و مسائل عینی است. این مسائل عینی و واقعی که یک اندیشکده حوزوی و متعهد به انقلاب به دنبال حل آنها است همان مسائل و مشکلات عینی نظام اسلامی است.
✅ در فضای حوزه حرفهای خوب بسیار زده میشود، فکرهای خوب بسیار است اما نیاز به یک مجموعههایی است که این حرفهای و فکرهای خوب را ناظر به مشکلات تجمیع کنند و در فرآیندهای رفت و برگشت میان صحنه عینی و اندیشهای، نواقص آن را مشخص و کامل کنند، آنها را پخت و پز کرده و به یک مجموعه راهکارهای عملی مبتنی بر اندیشه عمیق دست یابند؛ پاسخهایی تولید کنند که مبانی آن تا چندین لایه مشخص و قابل توضیح باشد.
✅ در صحنه کنونی نظام اسلامی که اقتصاد شعار اصلی چندین ساله و پرچم حرکت انقلاب شده است، ما نیازمند اندیشکدههای مختلف حوزوی هستیم که مشکلات مختلف و اساسی نظام را خصوصا در زمینه اقتصادی احصاء کنند و سپس به تولید ایده در مسائل مربوط به خود بپردازند و اجرای این ایدهها را نیز پیگیری کنند.
✅ به طور مثال یکی از مسائل اساسی که در صحنه اقتصاد کشور بارها گفته شده است این است کشور ما رتبه یک در عدم استفاده از ظرفیتهای اقتصادی را دارد، پس ما باید برای این مشکل بزرگ که در صحنه اقتصاد کشور با آن مواجه هستیم فکر کنیم و آن گرههایی که بازکردن آن به دست ما است را در این اینجا پیدا کنیم.
👈 به طور مثال این کشور دارای اراضی بسیار گسترده بیاستفاده است طبیعتا یک مواردی به علت نبود آب و امکانات طبیعی است که قابل حل نیست یا حل آن بدست دولت است اما دشتهای متعددی نیز وجود دارد که قابلیتهای کشاورزی را دارند اما به علت مسائل حقوقی به اسم اراضی ملی یا طبیعی بدون استفاده مانده است و عملا همان طرحهای انقلاب سفید شاه به نحو اتم بعد از انقلاب در مورد آنها پیاده شده است، در حالی که به نصوص متواتر از روایات با احیاء موات افراد میتوانند مالک زمینها شوند و در اسلام این فرصت به مردم و فراد توانمندشان داده شده است که هرچقدر که میتوانند زمینها را آباد کنند و از منافعش بهرهمند شوند.
⁉️ مشکل کجاست؟ چرا این بحث زمین مانده است؟ گرهها کجاست؟ چه کسی باید طرح جامعی با دیدن ابعاد مختلف فرهنگی اقتصادی و... برای احیاء موات ارائه دهد تا افراد توانمند کشاورزی را با فعال کردن ظرفیتهای زمینمانده تقوت و اشتغال را فعال کنند.
📌 ما از طرفی معتقد به مدلهای مردمی اقتصاد هستیم، از طرفی معقد به اهمیت استراتژیک کشاورزی در اقتصاد مقاومتی و از سویی نیز بحث قطعی احیاء موات در نصوص دینی را داریم و صحنه نبردمان نیز صحنه اقتصادی است، اما بحثهای از این دست را مغفول گذاشتهایم! حال که به واسطه مجلس انقلابی و جوان و ان شاء الله دولتی انقلابی و جوان در آینده فرصت برای حل مشکلات فراهم شده است، بایست نقش خود را سریعتر پیدا و حقش را ادا کنیم. ان شاء الله.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f