بیانات رهبر معظم انقلاب در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
خبرنگار: بسماللهالرّحمنالرّحیم. حضرت آقا! از طرف جامعهی رسانهای کشور بویژه رسانهی ملّی خدمت شما سلام عرض میکنم؛ صبحتان بخیر.
معظّمٌله: علیکم السّلام و رحمةالله؛ صبح شما هم بخیر. خسته نباشید.
خبرنگار: متشکّرم از شما. حضرتعالی طبق دورههای گذشته و مثل انتخابات قبل، در نخستین دقایق رأیگیری در پای صندوقهای رأی حضور داشتید و رأی خودتان را به صندوق انداختید. هم اکنون میلیونها ایرانی شاهد حضور شما در اینجا ــ در حسینیّهی حضرت امام خمینی ــ هستند. حضرتعالی بفرمایید که چه توصیه و چه پیامی دربارهی انتخابات برای ملّت غیور و سرافراز ایران اسلامی در این روز تاریخی و سرنوشتساز دارید؟
معظّمٌله: بسماللهالرّحمنالرّحیم. اوّلاً روز انتخابات روز یک جشن ملّی است؛ این جشن را به همهی هممیهنان عزیزمان در سراسر کشور تبریک میگویم؛ ثانیاً روز احقاق حقّ مدنی ملّت است که میخواهند بیایند رأی بدهند و شرکت خودشان در ادارهی امور کشور را ــ که حقّ آنها است ــ به دست بیاورند؛ ثالثاً یک تکلیف شرعی است که اینها را ما قبلاً هم عرض کردهایم. و حقیقت این است که انتخابات متضمن منافع ملّی کشور است. هر کسی که به منافع ملّی کشور علاقهمند است، در انتخابات شرکت میکند.
توصیهی من این است اوّلاً همه با همّت حرکت کنند و بیایند به اشخاص مورد نظر خودشان ــ که به آن رسیدهاند ــ رأی بدهند؛ و این کار را هرچه زودتر انجام بدهند، این توصیهی همیشگی ما است؛ یعنی نگذارند آخر شب و آخر وقت؛ همین اوّل وقت ــ اوّل روز، نیمهی اوّل روز ــ بیایند رأی بدهند و جمعیّت در پایان روز متراکم نشود. و بعد هم در هر شهری به تعداد نامزدهای آن شهر رأی بدهند؛ مثلاً در تهران به سی نفر رأی بدهند واقعاً؛ اسم سی نفر را بنویسند؛ این خیلی کمک میکند به اینکه انشاءالله مجلس، یک مجلس قوی باشد.
از خداوند متعال میخواهیم که به ملّت ایران توفیق بدهد، خیر بدهد؛ و رحمت و برکت خودش را بر این ملّت انشاءالله نازل کند و این انتخابات را هم مایهی خیر و برکت برای این کشور قرار بدهد.
از شما دوستان رسانهای هم تشکّر میکنیم که زحمت کشیدید و باز هم زحمت خواهید کشید.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته.
خبرنگار: حضرت آقا از شما سپاسگزارم و متشکّرم.
کرسی ترویجی فلسفه سیاسی صدرالمتالهین
با سخنرانی دکتر شریف لک زایی و نقد دکتر سید مهدی امامی جمعه و دبیری علمی آقای محسن جبارنژاد
https://m.aparat.com/v/T2ntD
#گزارش
کسب عنوان گروه جهادی برتر استانی توسط گروه جهادی سردار شهید حاج حبیب لک زایی در جشنواره جهادگران استان س و ب به همه اعضای گروه و جهادگران استان تبریک عرض میکنیم.
#جهادی۹۸
"هستیم برآن عهد که بستیم"
@JahadiShahidLakzaee
صبح امروز، استاد #سیدهادی_خسروشاهی به دلیل ویروس #کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت.
ارتحال این دانشمند فرهیخته را تسلیت می گوییم
@ketabenaab
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
خدمات و آثار علمی و تاریخی مرحوم استاد خسروشاهی، فراموش ناشدنی است
حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: خدمات و آثار علمی و تاریخی مرحوم استاد حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خسروشاهی، تابناک و درخشان است و هیچ گاه از اذهان فراموش نمی شود.
دکتر شریف لکزایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن تسلیت درگذشت این عالم فرهیخته و محقق و نویسنده برجسته حوزوی اظهار داشت: مرحوم استاد خسروشاهی از جمله کسانی بود که حقیقتاً آثار بسیار شاخصی در عرصه تاریخ و به خصوص در رابطه با تاریخ جنبش های اسلامی از خود به یادگار گذاشت و بنده فعالیت ایشان را در تداوم مصلحانِ مسلمانی تلقی می کنم که جریان مربوط به آن از سید جمال الدین اسدآبادی شروع می شود.
وی افزود: ایشان شخصاً به سید جمال بسیار علاقه مند بود و تنها متفکری است که آثار ایشان را در ایران تصحیح کرده و نه فقط در کشورمان بلکه در مصر نیز به چاپ رساندند که این کار ایشان واقعاً ماندگار و بس ارزشمند است.
این محقق و پژوهشگر حوزوی همچنین گفت: باید توجه داشت که مرحوم سید جمال الدین اسدآبادی به نوعی سرسلسله بیداری اسلامی است و البته ما از حیث فلسفی ایشان را به ملاصدرا متصل می کنیم و از این منظر می توان سید جمال را ملاصدرای قرن سیزدهم دانست، ضمن آن که ما در دوران معاصر نیز ملاصدراهای دیگری داشته ایم که متاثر از شیوه و سیره سید جمال الدین بوده اند.
وی بیان داشت: خود مرحوم خسروشاهی خاطره ای از امام موسی صدر نقل می کند که ایشان گفته اند من می خواهم کار سیدجمال الدین را تمام کنم و البته باید توجه داشت که کار سید جمال الدین در حوزه میدانی توسط حضرت امام(ره) و امام موسی صدر در حال تکمیل و اصلاح بود و این بزرگان معتقد بودند که جامعه باید تحولی پیدا کند و یک بیداری عمومی صورت گیرد تا ما بتوانیم به آن اهداف مدنظر در نگرش مصلحانه و اصلاح طلبانه اندیشمندان عالم اسلام دست یابیم.
لکزایی ادامه داد: در این عرصه مرحوم خسروشاهی تلاش های بسیاری انجام داد، به این معنا که هم در احیای آثار بزرگانی چون سید جمال تلاش کرد و هم برای شناساندن اندیشه و تفکر بیداری اسلامی در دنیای اسلام بسیار کوشید و از سویی نیز به ترویج اندیشه افرادی چون امام موسی صدر اهتمام داشت که این ها دیدگاهشان به سید جمال بسیار نزدیک بود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: در واقع همه این تلاش ها به خاطر این بود که راه و مسیر اصلاح و بیداری اسلامی در هیاهوی زمانه گم نشود و همچنان در سطح جامعه زنده و اثرگذار باقی بماند.
وی افزود: بی شک ما با فقدان مرحوم استاد خسروشاهی، دچار خلأیی هستیم و لذا چه خوب است آثار به جای مانده از ایشان در قالب مستندها و برنامه های مختلف سمعی و بصری به خوبی به مخاطبان امروزی معرفی و شناسانده شود تا بدین وسیله بتوانیم از برکات این آثار و اندیشه ها به نحو مطلوب بهره مند شویم.
همواره به یاد شهدا
سال ها پیش سنت خوبی در پنجشنبه آخر سال توسط برادرم شهید حبیب لک زایی بنا نهاده شد که در آن بزرگداشت واقعه تروریستی تاسوکی و شهادت جمعی از هموطنان به همراه تجلیل از شهدای شهر ادیمی برگزار می شد. خوشبختانه بعد از شهادت برادرم نیز برگزاری این سنت حسنه تداوم یافت. امسال اما به دلیل شرایط به وجود آمده و به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کووید نوزده یا کرونا ویروس این مراسم برگزار نمی شود.
واقعه تروریستی تاسوکی در شامگاه بیست و پنج اسفند هزار و سیصد و هشتاد و چهار در منطقه تاسوکی در میانه جاده زابل به زاهدان و توسط گروه تروریستی جندالله اتفاق افتاد و در طی آن بیست و دو نفر از هموطنان بی گناه ما به شهادت رسیدند و هفت نفر نیز به گروگان گرفته شدند. تعدادی هم زخمی شدند که پس از مدت ها بهبود یافتند.
گرامی باد یاد و نام شهیدان این واقعه.
#تاسوکی
#شهدای_تاسوکی
#شهدای_سیستان
#شهید_حبیب_لک_زایی
#سیستان_و_بلوچستان
#سیستان
#ادیمی
#نیمروز
https://www.instagram.com/p/B9lr6BulHJw/?igshid=mutpxkzmsc2h
هدایت شده از نجف لک زایی
کجایید ای شهیدان خدایی
بلاجویان دشت کربلایی
کجایید ای سبک بالان عاشق
پرندهتر ز مرغان هوایی
روز شهید گرامی
🔻این آخوند آشنا نیست؟!
❗️طلبه آذری دل همه مان را سوزاند. همسرش درحالیکه دوقلو باردار بود مبتلا به کرونا می شود و از دنیا می رود و او حتا اجازه نداد اشکش مقابل بیماران سرازیر شود تا نکند جهادخدمتش ناتمام بماند. روزها در بیمارستانی که همسرش بستری بود به بیماران کرونائی خدمت می کرد و هرازگاهی از گوشه درب اتاق، همسرش را نظاره می کرد و زیرلب برایش ذکر میگفت و دعا می خواند.
🔹اما این آخوند آذری آشنا نیست؟
❗️آشناست. او همانست که ابتدای امسال در میان آب بود و پیرمرد اهل سنت سیل زده را بر دوش می کشید. شعر میخواند و ذکر می گرفت و گل های تلنبار شده در خانه عروس و داماد لر را جمع می کرد.
🔹به یاد آوردید؟ آشناست.
❗️این آخوند همانست که وقتی دختر خانم در حلقه اراذل گرفتار شده بود تاب نیاورد و رگ غیرتش را مقابل تیغ قمه اوباش قرار داد تا ناموس مردم امان یابد.
🔹در رفتارش دقیق شوید.
❗️او همانست که سه ماه خانواده را تنها گذاشت و در یکی از روستاهای سرپل زهاب برای اهل حق کارگری کرد و خانه ساخت.
🔹اشک امروزش نیز آشناست.
❗️او همانست که وقتی رنج کودک دیالیزی و پدر غمینش را دید اشکش سراریز شد و بی تعلل برای اهدای کلیه اش اقدام کرد و هیچ نخواست.
این طلبه از دسته همان طلابی است که هرچه از محرم و نامحرم شنید و طعنه خورد، حتا سربلند نکرد تا از خود دفاع کند.
🔹این طلبه آشناست.
❗️طلبه جوان ما آینه بسیاری است؛ این طلبه نماد است و نشانه. نماد آنها که دیده ایم و ندیده ایم. دیده ایم و گذر کرده ایم. آنها که هم خاک زلزله زده ها را خوردند و هم آب سیل زده ها را و هم غصه رنج کشیده ها را. امروز نیز انبان علمی شان را پشت درب درمانکده ها گذاشتند و شاگردی پرستارها می کنند و تیمارداری بیماران.
❗️ با نسل جدیدی از آخوندها مواجهیم. با کسانی که علم شان برای عمل شان است. طلبه نسل جدید قیام کرده علیه مشربی است که علم اش برای علم است و حجره و مدرسه.
🔹طلبه نسل جدید، طلبه نسل قیام است که می آموزد تا رنگی زند و نقشی کشد. بلند شده است تا بلند کند و قیامش را در قیام دیگران بسازد.
طلبه نسل جدید منبرش بر دوش است و خطبه اش در عملش.
❌ این طلبه آشناست؛ این طلبه ها آشنا هستند. طلبه نسل جدید؛ تربیت شده دست انقلاب خمینی اند. راز آشنائی شان اینجاست.
محسن مهدیان
🌀 @zarreh_bin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در منزل بمانیم
دوستان خبر هامون از بنده خواستند در ویدئویی از هموطنان عزیز خواهش کنم که در منزل بمانند و از منزل بیرون نیایند. در این ویدئو این خواسته اجابت شده است. امیدوارم با مراقبت و احتیاط، همه هموطنان و جهانیان از شر ویروس کووید نوزده در امان بمانند. با آرزوی صحت و سلامتی و تندرستی.
#در_خانه_بمانیم
#سیستان
#کروناویروس
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#سیستان_بلوچستان
#شریف_لک_زایی
#مسافرت_نرویم
#همه_با_هم_علیه_کرونا
#خبر_هامون
#sharif_lakzaei
در راه شهدا
در چند سالی که سردار شهید حاج حبیب لک زایی در قید حیات بودند و سنت یادواره شهدا در پنجشنبه پایان سال را در گلزار شهدای حضرت رسول اکرم شهر ادیمی پایه گذاری کردند، خود ایشان در برگزاری یادواره نقش و حضور بسیار پررنگی داشت. چند کار توسط ایشان انجام می شد: از جمله حدود یک ماه قبل از برگزاری یادواره شهدا، با پیامک از طریق تلفن همراه خود به دعوت افراد می پرداخت. از اوایل هفته شخصاً در منطقه حاضر می شد و با برگزاری جلسات و نشست هایی به هماهنگی برای برگزاری یادواره می پرداخت. از روز قبل از برگزاری یادواره در گلزار شهدای حضرت رسول اکرم ادیمی حاضر می شد و شخصاً با کمک به نصب بنرهای تصاویر شهدا و... مشارکت داشت و از دیگران هم می خواست مشارکت کنند. در بعد از ظهر برگزاری مراسم، خودش در نقطهای ایستاده و به استقبال مهمانان یادواره می رفت و خوش آمد می گفت.
یاد و نام شهیدان بزرگوار تاسوکی گرامی باد.
#شهید_حبیب_لک_زایی
#شهید_نعمت_الله_پیغان
#شهید_مسلم_لک_زایی
#شهدای_سیستان
#شهدای_تاسوکی
#شهدای_سیستان_و_بلوچستان
#ادیمی
#گلزار_شهدای_حضرت_رسول_اکرم
اهلی شدن مارمولک
به انگیزه پخش فیلم مارمولک در شبکه خانگی
این روزها بازار موافقت و مخالفت دربارة نمایش فیلم سینمایی مارمولک بسیار داغ است. من هم گفتم از این غافله عقب نمانم و چند جمله ای در این باره قلمی کنم. با احترام به همة آنها که با این فیلم مخالفت کردهاند باید بنویسم که به نظر میرسد این فیلم از جهات مختلفی مثبت بوده و قابل توجه و تأمل است. میتوان گفت جهات مثبت آن بر جهات منفی این فیلم میچربد. گو اینکه بسیاری از آنان که با نمایش آن مخالفت کردهاند نیز این فیلم را ندیدهاند و نادیده هم به قضاوت پرداختهاند!
متن کامل یادداشت از طریق لینک زیر ممکن است.
https://sharifl.persianblog.ir/rl4AmqMv7KtkkE7DpnAq-%D8%A7%D9%87%D9%84%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84%DA%A9
برگزاری مجازی یادواره شهدا
خوشبختانه به همت برخی از دوستان و عزیزان، چهاردهمین یادواره شهدا و شهیدان روحانی فاجعه تروریستی تاسوکی و شهدای شهرستان نیمروز که لغو شده بود به صورت مجازی در صفحه اینستاگرام در روز پنجشنبه بیست و نهم اسفند ماه به نشانی
@lakzaee_ir
برگزار می گردد.
تلاوت قرآن / معرفی کتاب تاسوکی / شعر خوانی در رابطه با شهدای تاسوکی / خاطره گویی یکی از گروگان این حادثه / مداحی و زیارت مجازی مزار شهدا
از جمله برنامه هایی است که از ساعت ۱۴:۳۰ از طریق اینستاگرام در آخرین پنجشنبه سال ۹۸ اجرا می شود.
#شهدای_سیستان
#شهدای_تاسوکی
#شهدای_ادیمی
#گلزار_شهدای_حضرت_رسول_اکرم
#شهدای_سیستان_و_بلوچستان
#یادواره_شهدا
💠چه مقدار با کتابخوان پژوهان آشنا هستید؟
♈️کتابخوان همراه پژوهان، سامانه پژوهشی تولید و توزیع كتاب الكترونیك است که با رعایت قانون كپی رایت پیاده سازی شده و در پی آن است كه ضمن فراهم آوردن دسترسی سریع و آسان به كتابها و مجلات، دایره مخاطبان محتوای وزین تولیدی را نیز گسترش دهد
🔷فروشگاه قانونی کتاب الکترونیک
✅دسترسی سریع و ارزان به هزاران کتاب و مجله علمی و پژوهشی به صورت رایگان و تخفیف تا 80 درصد
🔷اجرا روی دستگاههای مختلف
♈️مستقل از پلتفرم و مطالعه کتاب از طریق دستگاه اندرویدی ، ویندوز و آیفون
💠امکانات متعدد پژوهشی
🔷تطابق صفحات با نسخه چاپی، جستجوی تماممتن، یادداشتگذاری و رنگیکردن و اشتراک متن، نشانگذاری
💠لذت مطالعه در محیط دلخواه
✅سفارشیسازی محیط مطالعه کتاب شامل: رنگ پسزمینه، نور صفحه نمایش، نوع و سایز قلم و ...
❎روش های متنوع خرید کتاب
🔷خرید کتاب از طریق درگاه بانکی، کارت هدیه و کارت تخفیف با امکان صدور کارت هدیه برای سازمانها و ناشران
💠ذخیرهسازی اطلاعات کاربر
🔶ذخیرسازی اطلاعات مربوط به کتابخانه و میز مطالعه شخصی کاربر، یادداشتها، هایلایتها و ... در ابر پژوهان
🌐https://pajoohaan.ir
کتاب تاسوکی(خاطرات یک گروگان) را در کتابخوان پژوهان ببینید.
pajoohaan.ir/document/4993
کتاب شراب طهور (زندگی نامه ابوالشهید حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد لک زایی اعتمادی) را در کتابخوان پژوهان ببینید.
pajoohaan.ir/document/4232
آداب نوروز 99 در قرنطینه خانگی
امسال به خاطر شرایط کرونایی مجبور هستیم در منزل بمانیم و سفر نرویم، سفر نرویم یعنی اینکه پدر مادر را نبینیم، دعایشان را نشنویم، فاصلههای سالیانه را با دیدارهای نوروزی کم نکنیم، و روح و روان خانوادههامون را مثل هر سال تغییر ندیم، و خستگیهای روحی و جسمی را از خود دور نکنیم.
ولی میتوان در این وضعیت برای نوروز امسال هم راههایی و آدابی در نظر گرفت تا فاصلهها را کمتر کرده و قرابت و گرمی خانوادگی را تا حدی تأمین کرد:
1. میتوان به وقت تحویل سال و در کنار سفر هفتسین، زیارت کوتاه امینالله را به نیت امام رضا( ع) خواند و آن حرم خالی را با «زائران دِلی» مملو از زائر کرد.
2. میتوان امسال پیامهای بیروح و مصنوعیِ تبریک را که send all میکردیم کنار گذاشته و به تک تک اعضای خانواده و دوستان، یک سطر تبریک اختصاصی و جملهای دعای خاص نوشت و یا بجای نوشتن براشون پیام صوتی و یا تصویری بفرستیم. آنها گرمی پیام ما را بیشتر حس خواهند کرد.
3. میتوان تماسهای نوروزی را از تماسهای دو نفره به تماسهای چند نفره تغییر داد (از طریق واتساپ مثلا میشه این کار رو کرد). گرمی خانوادهها در تماس جمعی بیشتر حس میشود.
4. میتوان خانوادههایی که گروههای مجازی خانوادگی ندارند ، دست کم گروهی برای چندروزِ نوروز درست کنند و تحویل سال نو را در کنار هم بگذرانند.
5. میتوان قاب عکسی از اموات خود درست کرد (هرچند در گوشیهایمان، در پروفایلهامون، در صفحات مجازیمان) و دقایقی قبل از تحویل سال، به یادشان فاتحه خواند و روحشان را شاد کرد.
6. کرونا نباید بهانهای برای تعطیلی سنت خوب هدیهدادن باشد. میتوان عیدی کودکان، عیدی مادران و پدران، عیدی خواهران و برادران را همین روز جمعه به حسابشان ریخت تا بگوییم همچنان بیادشان هستیم و دوستشان داریم.
7. میتوان خانوادههای کرونایی را امسال به فهرست تلفنهامون اضافه کرد و مجدد با آنها همدلی و همدردی کرد و به آنها گفت ما در کنارشان هستیم. نگذاریم کسی به خاطر کرونا تنها بماند.
8. میتوان خانوادههای خسته و دلتنگ پزشکان و پرستاران را بیش از این احترام گذاشت و به آنهایی که در میان ما هستند دستمریزاد و خداقوت گفت.
9. میتوان همسایههای خود بویژه ضعفا و تنگدستان را بیشتر مواظبت کرد و امسال در رفع نیازهای مالی و روحی آنها بیشتر تلاش کرد.
10. و میتوان به این فهرست هم چیزی اضافه کرد و آنگاه آن را به دیگران نیز پیشنهاد کرد.
شاید بتوان با نوروزی متفاوت، نوروزی سرشار از امید به رحمت خدا، نعمتهای رفتۀ خدا از دنیا را به دنیا برگرداند و جبران مافات کرد. آمین!
@Habibollah_Babai
سلام و درود
عید باستانی نوروز و سال نو را خدمت همه بزرگواران تبریک می گویم. امیدوارم سال پر خیر و برکتی در پیش باشد. ان شاءالله در صحت و سلامت و تندرستی.
شریف لک زایی
13990101_38397_128k.mp3
7.73M
📹 بشنوید | صوت کامل پیام نوروزی سال۹۹ رهبر انقلاب
🌷 سال #جهش_تولید
@isca_seda
به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
نسخه الکترونیکی کتاب «تاسوکی» منتشر شد
اثر حاضر، روایت پنج ماه اسارت نویسنده و هم دردانش در دست گروهی است که دست به کشتار 22 تن از مردم بی دفاع زده و با مجروح کردن گروهی دیگر، هفت نفر را نیز به اسارت بردند.
محمد پهلوانی در گفتگو با خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا با اشاره به آماده سازی نسخه الکترونیکی کتاب «تاسوکی» اظهار داشت: خواننده فهیم خاطرات این اثر، پس از مطالعه حتما درخواهد یافت که این مباحث، صرفا یادکرد حوادث آن شام گاه و رخ دادهای پس از آن شب سهمگین و درد و رنج ۱۵۰ روز در بند تروریستها نیست، بلکه در آن، مطالب و معارفی به نگارش درآمده که میتوان در پس آن به تحلیل اقدامات تروریستی دست کم دو سال اخیر، در استان سیستان و بلوچستان و ایران پرداخت و مطمئن شد که چنین حوادثی ضمن این که ریشه اقتصادی و سیاسی و فرهنگی دارد و به بیگانگان و دشمنان ایران اسلامی متصل میشود، از سویی پیوندی عمیق با برخی اعتقادات نادرست دارد و از افکار کج اندیش ذهنهای ناتوانی برخاسته که سلاحی جز خشونت نمیشناسند.
وی گفت: اثر حاضر، روایت پنج ماه اسارت نویسنده و هم دردانش در دست گروهی است که دست به کشتار ۲۲ تن از مردم بی گناه و بی دفاع زده و با مجروح کردن گروهی دیگر، هفت نفر را نیز به اسارت برده که وقیحانه این اقدام را جهاد مینامند.
مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: متأسفانه از این هفت نفر، محمد شاهبازی، در ایامی که در اسارت تروریستها بود، به شهادت رسید و شش نفر دیگر نیز در طی هفت ماه به تدریج از اسارت رهایی یافته و دیگرباره جام آزادی را سرکشیدند و طعم آن را چشیدند. البته رضا در این مدت با گروگانهای دیگری نیز همراه بوده که در مقاطع دیگری تروریستها آنها را گروگان گرفته و از آنان نیز سخن گفته است. به ویژه در این میان به خوبی از شهید حمیدرضا کاوه و شهید احمد زاهد شیخی یاد شده و نام و یاد آنان زنده نگاه داشته شده است.
پهلوانی به معرفی کتاب «تاسوکی» پرداخت و اظهار داشت: این اثر به همت رضا لک زایی تألیف شده که در مؤسسه بوستان کتاب تهیه و در انتشارات این مؤسسه منتشر شده است.
وی گفت: کتاب «تاسوکی» با ۳۱۸ صفحه در سال ۱۳۹۳ منتشر شده و اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی این اثر را به صورت کتاب الکترونیکی منتشر کرده است.
مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: این اثر در کتابخوان همراه پژوهان با قابلیت اجرا در سیستم عامل اندروید، ویندوز و iOS قابل دسترسی است.
وی درباره خرید نسخه الکترونیکی این کتاب خاطرنشان کرد: علاقهمندان برای دریافت این اپلیکیشن میتوانند به نشانی www.pajoohaan.ir مراجعه کنند و با خرید نسخه الکترونیکی این کتاب، از مطالب آن بهرهمند شوند. /۸۲۲/ن ت ۳۰۳/ش
شریف لک زایی
انتشار چاپ سوم کتاب اندیشه سیاسی صدرالمتالهین به قلم نجف لک زایی توسط بوستان کتاب
به قلم نجف لک زایی؛
کتاب «اندیشه سیاسی صدرالمتألهین» به چاپ سوم رسید
در اثر حاضر استدلال شده است که با طرح حکمت سیاسی متعالیه دور جدیدی در اندیشه سیاسی شیعه آغاز شد که نشان دهنده چالش و نزاع بیش از پیش میان سیاست دینی و نظم سلطانی بود.
به گزارش خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، مؤسسه بوستان کتاب وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم سومین نوبت چاپ کتاب «اندیشه سیاسی صدرالمتألهین» نوشته نجف لک زایی را منتشر کرده است.
صدرالمتألهین توانست با درک درست و قرائنی صحیح از اسلام و سنت ها اسلامی، آن را در مواجهه با افکار الحادی و عقاید انحرافی مطرح نماید و به خوبی از هویت دینی پاسداری کند.
گروهی از پژوهشگران معتقدند صدرالمتألهین هیچ نکته جدیدی بر مباحث سیاسی فارابی و ابن سینا نیفزوده، شمار دیگری بر این باورند که او صرفاً به بسط مباحث مجمل و مبهم فارابی اکتفا کرده است.
نویسنده در مقدمه این اثر می نویسد: پژوهش حاضر بررسی «اندیشه سیاسی ملاصدرا» را بر عهده دارد، نه «فلسفه سیاسی ملاصدرا» زیرا بررسی فلسفه سیاسی ملاصدرا به تمهیداتی نیاز دارد که هنوز فراهم نیست. بدیهی است که اندیشه سیاسی آن چنان معنای فراخ و گسترده ای دارد که می تواند بخش هایی از فلسفه سیاسی را نیز شامل شود.
اندیشه سیاسی در آنجا که بر اصول ثابتی تکیه می کند، از فلسفه سیاسی بهره می برد. تمایز اساسی فلسفه سیاسی و اندیشه سیاسی این است که اندیشه متغیر در زندگی سیاسی می پردازد، در حالی که فلسفه سیاسی، از آن حیث که بخشی از فلسفه است، تنها به کلیات می پردازد.
فصول مختلف پژوهش در جهت تحقق اهداف فوق طراحی شده است. در فصل زمینه های تکوین شخصیت سیاسی صدرالمتألهین مورد بررسی قرار گرفته است. در این فصل سعی شده است تا عصر صفوی از نگاه ملاصدرا مورد بازبینی قرار گیرد. از جایگاه دانش سیاسی در حکمت متعالیه و منابع اندیشه سیاسی نویسنده فصل دوم گفت و گو شده است. فصل سوم عهده دار تبیین مبادی و مبانی ضرورت زندگی اجتماعی و سیاسی است.
کارویژه های حکومت دینی، در مقایسه با سایر حکومت ها در فصل چهارم و ساختار حکومت دینی، به ویژه بحث ولایت سیاسی انبیا، ائمه و مجتهدان در فصل پنجم مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. نتیجه گیری پایان بخش مباحث پژوهش است.
نگارنده در مقدمه آورده است: از مشکلات اصلی این پژوهش فقدان مجموعه کاملی از آثار صدرالمتألهین، که با استاندارد علمی و فنی جدید منتشر شده باشد، عدم اهتمام محققان به مباحث اجتماعی در آثار وی و از همه مهم تر اظهار نظرهای نادرست در مورد فقدان اندیشه سیاسی در آثار وی بود که به میزان زیادی سعی شد از تأثیر آن ها بر کیفیت تحقیق کاسته شود.
در اثر حاضر استدلال شده است که با طرح حکمت سیاسی متعالیه دور جدیدی در اندیشه سیاسی شیعه آغاز شد که نشان دهنده چالش و نزاع بیش از پیش میان سیاست دینی و نظم سلطانی بود و زمینه را برای تحقق علمی و عملی حکومت دینی، در ادوار بعدی فراهم کرد.
متن کامل گزارش در لینک زیر
https://rasanews.ir/fa/news/645565/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AA%D8%A3%D9%84%D9%87%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF