14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ | ای بقیع گریه کن ...
🎙بانوای: #حاجمیثممطیعی
🏴 ویژه شهادت امام محمد باقر (ع)
👈 مشاهده نماهنگ با کیفیت بالا:
🌐 Aparat.com/v/wURsI
👈 مشاهده نماهنگ با زیرنویس عربی:
🌐 Aparat.com/v/Du4gJ
فرازی از #وصیت_نامه_شهید_محمد_رضا_خالصی :
و اما تو اي خواهر! به حفظ حجاب، #عفت و وقارت همت کن که #فاطمه_زهرا الگو و اسوه شماست.
مبادا با کارهاي ناپسند، حاصل #خون_شهدا را هدر دهي و يک مشت آدم هاي عوضي از خدا بيخبر را از خود راضي کني!
#وصیت_نامه_شهدا
#وصیت_نامه_موضوعی
#حجاب
#شهید_محمد_رضا_خالصی
✂️برش ها - پایگاه جامع سیره شهدای جهان اسلام
@boreshha
🌍http://www.boreshha.ir/
اثر #خون_شهید
چه بسیار خون ها در محیط هایی ریخته می شود كه چون فقط جنبه ی خونریزی دارد، اثرش مرعوبیت مردم است، اثرش این است كه از نیروی مردم و ملت می كاهد و نفس ها بیشتر در سینه ها حبس می شود. اما #شهادت هایی در دنیا هست كه به دنبال خودش روشنایی و صفا برای اجتماع می آورد.
شما در حالت فرد امتحان كرده و دیده اید كه بعضی از اعمال است كه قلب انسان را مكدّر می كند ولی بعضی دیگر از اعمال است كه قلب انسان را روشن می كند، صفا و جلا می دهد. این حالت عیناً در اجتماع هم هست. بعضی از پدیده های اجتماعی، روح اجتماع را تاریك و كدر می كند، ترس و رعب در اجتماع به وجود می آورد، به اجتماع حالت بردگی و #اسارت می دهد، ولی یك سلسله پدیده های اجتماعی است كه به اجتماع صفا و نورانیت می دهد، ترس اجتماع را می ریزد، احساس بردگی و اسارت را از او می گیرد، جرأت و #شهامت به او می دهد.
بعد از شهادت امام حسین یك چنین حالتی به وجود آمد، یك رونقی در اسلام پیدا شد. این اثر در اجتماع از آن جهت بود كه امام حسین علیه السلام با حركات قهرمانانه ی خود، روح مردم مسلمان را زنده كرد، احساسات بردگی و اسارتی را كه از اواخر زمان عثمان و تمام دوره ی معاویه بر روح جامعه ی اسلامی حكم فرما بود، تضعیف كرد و ترس را ریخت، احساس عبودیت را زایل كرد و به عبارت دیگر به اجتماع اسلامی #شخصیت داد. او بر روی نقطه ای در اجتماع انگشت گذاشت كه بعداً اجتماع در خودش احساس شخصیت كرد.
#کتاب_حماسه_حسینی ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 44-43.
#شهید_مرتضی_مطهری
عرفه رادیو پلاک.mp3
4.05M
✅بیسیم چی
عرفه موقف اعتراف است!
🌷 تقدیم به حضرت مسلم ابن عقیل
نویسنده:خانم کشافی
احساس #شخصیت
مسأله ی احساس شخصیت مسأله ی بسیار مهمی است. از این #سرمایه بالاتر برای اجتماع وجود ندارد كه در خودش احساس شخصیت و منش كند، برای خودش ایده آل داشته باشد و نسبت به اجتماع های دیگر حس استغنا و بی نیازی داشته باشد، یك اجتماع این طور فكر كند كه خودش و برای خودش فلسفه ی مستقلّی در زندگی دارد و به آن فلسفه ی مستقلّ زندگی خودش افتخار و مباهات كند، و اساساً حفظ #حماسه در اجتماع یعنی همین كه اجتماع از خودش فلسفه ای در زندگی داشته باشد و به آن فلسفه ایمان و اعتقاد داشته باشد و او را برتر و بهتر و بالاتر بداند و به آن ببالد.
وای به حال آن اجتماعی كه این حس را از دست بدهد! این یك #مرض_اجتماعی است، و این غیر از آن «خودی» اخلاقی است كه بد است و نفس پرستی و شهوت پرستی است.اگر اجتماعی این منش را از دست داد و احساس نكرد كه خودش فلسفه ی مستقلّی دارد كه باید به آن فلسفه متكی باشد، و اگر به فلسفه ی مستقلّ زندگی خودش ایمان نداشته باشد، هرچه داشته باشد از دست می دهد، ولی اگر این یكی را داشته باشد ولی همه ی چیزهای دیگر را از او بگیرند، بازروی پای خودش می ایستد؛ یعنی یگانه نیرویی كه مانع جذب شدن ملتی در ملت دیگر و یا فردی در فرد دیگر می شود، همین احساس منش و شخصیت است.
معروف است كه آلمانها گفته اند ما در جنگ دوم همه چیز را از دست دادیم مگر یك چیز را كه همان شخصیت خودمان بود، و چون شخصیت خودمان را از دست ندادیم همه چیز را دوباره به دست آوردیم، و راست هم گفته اند. اما اگر ملتی همه چیز داشته باشد ولی شخصیت خودش را ببازد، هیچ چیز نخواهد داشت و خواه ناخواه در ملتهای دیگر جذب می شود.
وای به حال این #خود_باختگی كه متأسفانه در جامعه ی امروز ما وجود دارد. در گفتارهای #اقبال_لاهوری خواندم كه #موسولینی گفته است: انسان باید #آهن داشته باشد تا #نان داشته باشد؛ یعنی اگر می خواهی نان داشته باشی، زور داشته باش. ولی اقبال می گوید: این حرف درست نیست. اگر می خواهی نان داشته باشی، آهن باش. (نمی گوید آهن داشته باش، بلكه آهن باش) یعنی شخصیت تو شخصیتی محكم به صلابت آهن باشد. می گوید شخصیت داشته باش؛ چرا به زور متوسل می شوی، چرا به اسلحه متوسل می شوی، چرا می گویی اگر می خواهی نان داشته باشی باید اسلحه داشته باشی؟ بگو اگر می خواهی هرچه داشته باشی خودت آهن باش، خودت فولاد باش، خودت شخصیت داشته باش، خودت صلابت داشته باش، خودت منش داشته باش.
اگر یك ملت بیچاره و بدبخت، ایمانش را به آنچه كه خودش از فلسفه ی زندگی دارد از دست بدهد و #مرعوب یك ملت دیگر بشود، در تمام مسائل آن جور فكر می كند كه دیگران فكر می كنند و اصلاً نمی تواند شخصاً در مسائل قضاوت كند. هر موضوعی را فقط به دلیل اینكه مد است یا پدیده ی قرن است، به دلیل اینكه در جامعه ی آمریكا و در جامعه ی اروپا پذیرفته شده است، می پذیرد و دیگر منطق سرش نمی شود.
#کتاب_حماسه_حسینی ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 45-44.
#شهید_مرتضی_مطهری
آیت الله العظمی آشیخ فضل الله نوری:
اسلام زیر بیرق کفر نمی رود.
۱۱مرداد سالروز شهادت
#آیت_الله_شیخ_فضل_الله_نوری
#عالمان_حقیقی
#مسئولین_دوتابعیتی
♻️یک روح سالم، به #نماز ولع دارد!
❓دیدهاید انسان گرسنه چطور با ولع غذا میخورد؟
ماه رمضان انسان دائم لحظهشماری میکند، به ساعت نگاه میکند که کی اذان میگویند برود افطار کند.
سر سفرهی افطار مینشیند و با ولع غذا میخورد، با چه اشتهایی آب میخورد.
میگوید از شدت عطش داشت جانم در میرفت.
👈شخصی که روحش سالم شده و از #صفات_رذیله پاک شده، همین ولع و اشتها را به نماز دارد.
نه از جنبهی خشک مقدسی یا اینکه عادت کرده وقت نماز حتماً باید بروم نماز بخوانم. نه، احساس گرسنگی #روحی میکند. میگوید روحم گرسنه شده الان وقت تغذیهاش است. کی خدا سفره را پهن میکند؟ کی اذن میدهد؟
منتظر است نگاه به ساعت میکند. لحظهای را به تأخیر نمیاندازد. دست دست یا پا به پا نمیکند. از این ساعت به ساعت دیگری موکول نمیکند.
این شخص احساس عطش میکند.
💠استاد حاج آقا زعفریزاده