معرفی سید مرتضی میر احمدی اورازانی ، شهر #طالقان :
📝گوشه ای از زندگینامه ی ایشان :
سید مرتضی میراحمدی مشهور به «سید مرتضی اورازانی» در سال 1289 ه . ش در روستای اورازان طالقان دیده به جهان گشود، در دامان پاک پدر و مادری اصیل و باتقوا از ایل اشراقی سادات علوی پروش یافت و الفبای معرفت و محبت به اهل بیت (ع) را آموخت.
🔻او با عنایت به ویژگی سیادت توام با عبادت مخلصانه و اطاعت عاشقانه از خاندان ولایت و امامت به معرفتی سرشار دست یافته و از این رو در زمرة صاحبنفسان مستجاب الدعوه درآمده بود که به لطف و شکرانة این صاحب نفس بودن، از وی کرامات و کشف و شهودات و خرق عادات بسیاری سرمیزد.
سید مرتضی در راه رسیدن به مقام شامخ عرفان ناب شیعی، پیوسته بر مدار معارف موروثی حضرت محمد (ص) حرکت کرد. و از دو منبع قرآن صامت (کتاب الله) و قرآن ناطق (ائمه اطهار) سود میجست.
📚معرفی کتاب در مورد ایشان :
برای اشنایی بیشتر با این مرد الهی ، میتوانید به کتاب خورشید اورازان که توسط انتشارات رهام اندیشه به چاپ رسیده است ، مراجعه فرمایید...
🔹گوشه ای از کرامات مرحوم سید مرتضی میراحمدی :
🔻امام زمان (عج) روضه خوان می فرستد .
آن شب سید حال خوشی نداشت و مدام دلتنگی می کرد.
حدود ساعت 8 شب بود که رفت وضو گرفت و آمد و به بچه ها گفت : جای مرا بیندازید می خواهم بخوابم. من که متوجه ناخوشی ایشان شده بودم و برای این که مقداری از کسالت روحی سید کم کنم گفتم : آقا جان من هوای روضه خوانی کرده ام سر جدت نخواب و برای تغییر حال و هوای امشب روضه ای از حضرت زهرا (س) بخوان یا لااقل یک دعای توسل با حال برایمان بخوان پیرمرد با 118 سال سن دیگر نای روضه خواندن نداشت ولی برای این که خواهش مرا اجابت کرده باشد گفت :
پس یک لیوان چای به من بده تا گلویم را تازه کنم. هوز چای سید تمام نشده بود که دیدم در می زنند وقتی در را باز کردم با کمال تعجب دیدم که حضرت حجت الاسلام حاج آقای میلانی به همراه حاج آقای امجد و دو نفر دیگر که من نمی شناختم برای زیارت سید مرتضی آمده اند و وارد خانه شدند پس از احوال پرسی آقای میلانی گفت :
سید جان ما اصلا قرار نبود به اینجا بیائیم تا این که نیرویی نا خود آگاه به ما فرمان داد که به منزل شما حرکت کنیم بنابر این گفتیم چه بهتر که با دوستان مداح به محضر آقا برسیم تا هم دعای توسلی بخوانیم و هم زیارت عاشورایی زمزمه کنیم لذا هر کدام از دوستان را که بخواهید بلبل دستگاه امام حسین (ع) هستند و مداح اهل بیت (ع) می باشند و آماده اند تا برایتان دعا و روضه بخوانند. و بعد سید مرتضی رو به من کردند و فرمودند : دیدی پسر جان ! خود امام زمان (ع) می دانند که من دیگر نفس روضه خوانی ندارم به همین علت به جای یک روضه خوان امشب چهار نفر روضه خوان فرستاده اند. تا هم زیارت عاشورا و هم دعای توسل و هم روضه بخوانند. تا هم تنوع باشد و هم هیچ یک خسته نشوند. حاج آقای میلانی در ادامه گفتند : در حقیقت این بار اول نیست که ما مأمور روضه خوانی برای سید مرتضی شده ایم بلکه این دستور مؤکد خود امام زمان (عج) است که هر موقع سید مرتضی قلبا اراده می فرمایند و هوای روضه خوانی می کنند یک نیرویی ما را به اورازان می فرستد و هر وقت هم که بدین جا آمده ایم در کمال شگفتی دیده ایم که سید از قبل منتظر ورود ما بوده اند و این نیست مگر به اذن و اجازه ی امام عصر (عج) که خود حضرت خواسته های ایشان را استجابت می فرمایند. و بعد هر چهار نفر به نوبت مشغول دعا و زیارت و روضه خوانی شدند که هوای مجلس آن شب به شکلی عجیب و شگفت انگیز در آمد و ما تازه متوجه شدیم که خود امام زمان (عج) برای سید مرتضی اورازانی روضه خوان میفرستند.
📌برای اشنایی بیشتر با ایشان و مطالعه کرامت دیگری از حاج اقای اورازانی ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
https://shohadayeorazan.persianblog.ir/page/17
@shia5t
معرفی عرفا و اولیاء الهی گمنام ، که در قید حیات نیستند
📚کتاب خورشید اورازان: سیری در احوالات و کرامات سیدمرتضی اورازانی @shia5t
🔻نکته :
برای تهیه کتاب خورشید اورازان به صورت پستی ،
میتوانید با شماره ی زیر ، در شهر کرج تماس بگیرید :
انتشارات رهام اندیشه
09126609726
@shia5t
معرفی حاج سید حسین موسوی یکن آبادی ، شهر #همدان :
عالم و عارف گمنام ، حاج سید حسین موسوی یکن آبادی ، در سال ۱۳۰۰ شمسی مطابق با ۱۳۴۰ قمری در روستای یکن آباد در ۱۰ کیلومتری شهر همدان به دنیا امده اند.
🔻یکی از انسان هایی که در راه تهذیب نفس و بندگی خداوند رحمان قدم برداشت ،حاج سید حسین موسوی یکن آبادی بود او عابدی عالم و زاهدی عارف بود.
او عاشقی بود که در عشق خودش صادقانه قدم برداشت و به حق یکی از معدود علمای همدان بود که عارفانه و زاهدانه زندگی کرد و خداوند او را آنقدر مشغول خودش کرد که از ما سوی الله دوری گزیده بود.
✳️نظر مرحوم شیخ جعفری مجتهدی در مورد حاج اقای یکن ابادی :
سید حسن فرزند حاج اقا نقل میکند :
ایامی بود خدمت شیخ جعفر آقا مجتهدی می رسیدم ، پدرم نیز در بعضی از مجالس ایشان شرکت می کرد ، بنده در خاطرم هست که شیخ جعفر آقا برای دو عالم احترام زیادی قائل بود ، یکی آیت الله کشمیری و دیگری پدر بنده یعنی حاج سیدحسین یکن آبادی...
روزی خدمت شیخ جعفر آقا بودم و از ایشان درخواستی داشتم که اهل معرفت می بایست آن را برآورده می کردند ، ایشان رو به بنده کرده و فرمودند :
🔻 از پدرتان بخواهید ، شما هنوز پدر خود را نشناخت اید.
خود را ندیدی واصلی
خود را که دیدی خاسری
✳️بت در چشم مردم :
مرحوم حجت الاسلام اسدی که از مدرسان سطوح عالی حوزه علمیه همدان بود ، نقل می کنند :
بنده روزی با یکی از علما خدمت آقای یکن آبادی بودم نکته های اخلاقی نابی فرمودند ، بنده به ایشان عرض کردم حاج اقا شما با این مطالب چرا بحثی برای جوانان دایر نمیکنید و چرا بعضا با تندی برخورد میکنید ؟ ( چون بعضی از جوانها از برخورد بعضا تند حاج آقا شکوه میکردند ) .
ایشان در جواب فرمودند :
من بدون مقدمه با هیچ جوانی برخورد تند نداشته ام ؛ولی هر وقت احساس کردم که می خواهم برای آن جوان یک قطب یا بت بشوم ، با برخوردی به ظاهر تند آنان را از خود دور کرده ام...
📚معرفی کتابی در مورد ایشان :
کتاب دائم الذکر ، توسط انتشارات ، قائم ال علی منتشر شده است ، علاقمندان به اشنایی بیشتر با شرح شیدایی این عارف گمنام ، میتوانند به این کتاب مراجعه کنند.
قسمتی از متن کتاب :
هیچ ندیدیم لبهایش از ذکر خدا ساکت باشد هر وقت به حجره ایشان میرفتیم آقا مشغول ذکر بود انگار کار دیگری غیر از یاد محبوب ندارد و مگر میشود از عاشق دلسوخته جز این انتظار داشت...
ارامگاه ایشان در روستای خودشان در یکن اباد قرار دارد.
@shia5t
معرفی عرفا و اولیاء الهی گمنام ، که در قید حیات نیستند
📚کتاب دائم الذکر : شرح شیدایی عارف گمنام حاج اقای یکن ابادی @shia5t
🔻نکته :
برای تهیه کتاب دائم الذکر به صورت پستی ،
میتوانید با شماره ی زیر ، در شهر قم تماس بگیرید :
انتشارات قائم آل علی ع
09127478679
@shia5t
معرفی شیخ امید علی یوسفوند ،استان #لرستان شهر #الشتر روستای #دکاموند :
🔻شیخ امید علی یوسفوند از عرفا و اولیا الهی بسیار برجسته و قوی در منطقه ی لرستان بوده اند.
مرحوم آيتالله شيخ اميدعلی يوسفوند در فواصل بين سالهای ۱۲۶۴ تا ۱۲۶۵ از پدر و مادری سادهزيست و متدين به نامهای فتحالله و شاپره در روستای دكاموند از توابع شهرستان الشتر متولد شد.
🔻ایشان صاحب کرامات کثیره و عنایات عدیده هستند ، مرقد ایشان نیز محل ادای حاجات هستش.
ایشان از علمای درس خوانده نجف بوده اند که به دستور مرحوم بروجردی در منطقه لرستان ساکن میشوند.
🔻بهترین دلیل بر حقانیت سلوک ایشان وجود شاگرد بزرگ و کم نظیری مثل ایت الله بلند نظر هستش ، نماز جماعت ایت الله بلند نظر ، اشبه به نماز ، مرحوم ایت الله بهجت بود .
آرامگاه شیخ امید علی در دکاموند ، به عنوان قم لرستان ، مكانی برای تسكين و آرامش قلوب دردمند و مأمنی برای ارادتمندان و زائران مشتاق آن عالم ربانی از گوشه و كنار اين ديار است ؛ اكنون كه نزديك به هفتاد سال است كه ايشان به رحمت ايزدی پيوسته به سبب كرامتها، رفع حاجتها، شفای بیماران ، نام وی هر روز بيش از گذشته در سطح این منطقه نورافشانی كرده و هر روز بر سيل ارادتمندان و زائران مشتاق آن عالم بزرگ و فرزانه افزوده میشود.
منبع :
ایقنا
📌برای اشنایی بیشتر با زندگینامه ایشان میتوانید به وبلاگ زیر مراجعه فرمایید :
http://shomidali.mihanblog.com
📌برای مطالعه برخی از کرامات ایشان میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
http://shomidali.mihanblog.com/post/category/3
📚معرفی دو کتاب در مورد ایشان :
کتاب تندیس تقوا ، در مورد شرح احوالات ایشان می باشد ، که توسط انتشارات دارالنشر اسلامی، منتشر شده است.
کتاب دیگری که در مورد ایشان به رشته ی تحریر در امده ، عارف کوی دوست می باشد؛این کتاب نیز توسط انتشارات شاپورخواست منتشر شده است.
علاقمندان به اشنایی بیشتر با این عارف گمنام ، میتوانند به این دو کتاب مراجعه کنند...
@shia5t