💠 چرا رهبری جلوی تصویب برجام و Fatf را نگرفتند؟
🔷 نظام و انقلاب اسلامی ، همواره کانون هجوم دو طیف بوده: کافران و منافقان. کافران ، جبهه مهاجم بیرونی اند و منافقان ، دلدادگان کافران اند که در ساختار تصمیم گیر و تصمیم ساز نظام نفوذ کرده اند.
🔸تحریم اقتصادی ، آخرین حربه سپاه کافران علیه انقلاب و نظام بود. دشمن بیرونی ، پس از تحریم اقتصادی ، هیچ حربه و دست آویزی نخواهد داشت.
🔹جبهه داخلیِ هجوم به مبانی نظام نیز حربه های گوناگونی دارند که می توانند با آنها ، افکار عمومی را مدیریت کنند؛ اهرم های قدرت را مهره های تضعیف ، دوست را دشمن و خصم را مهربان جلوه دهند.
🔸جبهه مهاجم درونی ، طلبکار و داعیه دار است. خود را منجی وانمود می کند و کلید مذاکره را گشایشگر همه قفل ها می نمایاند. ادعا دارد زبان خصم بیرونی را بلد است و می تواند با تعامل ، او را متقاعد کند. پافشاری مومنان بر اصول را تندروی و بازی با معیشت مردم تلقی می سازد.
🔹به این جبهه باید فرصت داد تا همه حربه هایش را به کار گیرد و نشان دهد. این طیف ، باید با همه کارت هایش بازی کند تا بهانه ای برای جرزنی نداشته باشد. حتی اگر یک برگه راکد داشته باشد زمین و زمان را به هم می دوزد که اگر اجازه می دادید آن برگه را به کار گیرم ، نتیجه بازی تغییر می کرد.
🔸سیاست و داهیه رهبران انقلاب اسلامی بر این بوده که برگه های طیف مهاجم داخلی را رندانه مدیریت کنند و با دست خودِ آنها به بازی گیرند. البته سیاست های کلان و اصلاحی را ابلاغ می کنند و خط قرمزها را پیش پایشان می گذارند ، ولی فرصت بازی را از آنها سلب نمی کنند. دستشان را باز می گذارند تا زبان درازشان بسته شود.
🔹سرمایه اصیل و اصلی نظام ، اعتماد و تجربه عمومی است. منافقان ، بزرگترین تهدید برای این سرمایه اند. اینان به هیچ اصل اخلاقی و الهی پایندی ندارند. راحت دروغ می گویند و آسان تهمت می زنند. اینان به دانش آموزان شلوغ کار و بدقلقی می مانند که انتهای کلاس نشسته اند و با هیاهو ، درس خوان ها و پاسخگویان را به سخریه می گیرند. بهترین مجازات اینها ، پای تخته کشاندن و ماژیک دادن به ایشان است. وقتی ناواردی شان را بر روی بوم به تصویر کشاندند ، رسوا و سرکوب می شوند.
🔸دشمنان بیرونی ، همه حربه هایشان را به کار بسته اند و دلشان به چند حربه باقی مانده در دست جبهه درونی خوش است. وقتی جبهه درونی برگه ای برای بازی نداشت ، نفاق ساختار شکنانه هم معنا نخواهد داشت.
🔹اللهم انا نرغب الیک فی دوله کریمه تعز بها الاسلام و اهله و تذل بها النفاق و اهله (مفاتیح الجنان ، دعای افتتاح)
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تزوریر سکه دوروست درست ..
🔸علی ع چه خون دلها خورد درست ...
🔹زمانه ما هم سکه های دو رو زیاد دارد و علیِ برحق
✅با یک تفاوت وآن اینکه علی زمانه ما تنها نخواهد ماند چراکه سربازانی دارد از جنس مختار که کابوس تزویر و تزویرگرانند.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس پدافند غیرعامل: قرار است طبق 🔹FATF نرم افزارهایی در سیستم بانکی ما نصب شود تا رفت و آمد تمام منابع پولی ما توسط خارجیها رصد شود!
#نظارت_شیاطین
#نفوذ_در_حریم_شخصی
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
🆘 اتاق فکر فتنه گران و بحران طلبان برای انحراف افکار عمومی جامعه وارد عمل شده اخبار جدیدی رو انتشار قرار هست بدن برای به حاشیه بردن قضیه تصویب کنوانسیون های استعماری ، الان نمیگیم تا ببینیم از کجا استارتش می خوره فقط مواظب باشید از اصل قضیه FATF منحرف نشید.
هدایت شده از رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
💠اطعام زائران اربعین حسینی در کربلا
💠نذر هر وعده غذا ۵ هزار تومان
💠 همراه و شریک با خادمان گروه نی نوا و کانال رهبران شیعه باشید در خدمت به زوار اربعین حسینی
✳️ خیرین عزیز میتوانند وجوه مورد نظر خود را توسط لینک زیر واریز نمایند
💠 https://idpay.ir/financial-support
🔹 #روزنامه_ابتکار در صفحه آخر خود با كشيدن كاريكاتوري از يك نفر با ريش بلند داراي حشرات موذي و پوشش لباس نظامي كه باماشين ريش تراشي با لگوي fatf در حال اصلاح محاسن است، به مخالفان تصويب FATF توهين كرده است.
دامنه این توهین شامل منتقدان اعم از #مراجع عظام، #علما ، #فرماندهان نظامی و... است چرا که جلوگیری از حمایت مالی و پولشویی هیچ ارتباطی با محتوای این کاریکاتور ندارد..
#نفوذی
@shia_leaders
4_5836860898861383787.mp3
2.14M
دوستانی که از این روزها دلگیرید و ناراحتید هر وقت دلتون تنگ شد، اینو گوش بدید رفقا ، نگران هم نباشید و به مبارزه و تلاش ادامه بدید... بزودی روسیاهان رسوا خواهند شد
💠 #رهبران_شیعه
🌐 @shia_leaders