فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مأموریت امروز مقام معظم رهبری
به جوانان و نوجوانان ایرانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
#جمعه
مشکل موفق نشدن کارای ما
اینه که دوس داریم انقـــــلاب
پیروز بشه، اسلام سربلند بشه،
ولی دوس داریم این پیــــــــــــروزی
به اســــم و نــــــام ما تموم بـــــشه!
مثلاً بگن، فلانی اسلام رو برد بالا..
خب، نه اثری خواهد داشت
و نه ثمرهای برای دین و انقلاب داره
جون دلا... ما رسالتی داشتیم که
بدنیا اومدیم و نور اسلام رو چشیدیم
استبعاد نکنید..برید دنبال تکلیفتون..
نقشهای قبل ظهور رو باید خوب اجرا کنیم..
چهارم . علامه طباطبائي و سياست :
هر چند پيوند دين و سياست در اسلام و سيره بزرگان دين و علماي اسلام، اصلي ثابت و مسلم است اما در بررسي ميزان فعاليت هاي سياسي علما بايد به اين مهم توجه داشت که اين موضوع با عوامل مختلفي در ارتباط مي باشد.
1. توانايي هاي اشخاص:
«لا يکلف الله نفسا الا وسعها» (بقره، آيه 286). از اين رو مشاهده مي نماييم که برخي علماء با توجه شناختي که از توانايي ها و استعدادهاي خويش داشتند، به همان ميزان در مسائل مختلف از جمله موضوعات سياسي وارد مي شده اند.
2. شرايط محيطي و ميزان احساس نياز:
بسياري مواقع علت اين که علماء در مسائل اظهار نظر نمي کنند نه به خاطر عدم اهتمام به آن مسأله بلکه به خاطر احساس عدم نياز به اظهار نظر مي باشد خصوصا در شرايطي که فقيهي عادل و جامع الشرايط هدايت و رهبري جامعه اسلامي را به عهده گرفته و رهنمودهاي لازم را ارائه مي نمايند. بنابراين در چنين شرايطي ديگر ضرورتي براي ورود ساير علماء و اظهار نظر نمي ماند. هر چند مسلما در برخي موضوعات که با سرنوشت جامعه اسلامي در ارتباط است اظهار نظر و مشارکت آنان مي تواند پشتوانه عظيمي براي نظام اسلامي محسوب گردد.
خلاصه در بررسي چرايي ميزان فعاليت سياسي هر يک از بزرگان خصوصا در زمان کنوني بايد به اين قبيل مسائل توجه داشت. نه اين که عدم مشهود بودن فعاليت هاي سياسي آنان را دليل بر، مطلوب بودن کناره گيري افراد جامعه از فعاليت ها و مشارکت هاي سياسي دانست. بلکه هر فرد بايد با شناخت وظايف و تکاليف فردي و اجتماعي خويش و نقش و جايگاهي که در جامعه و نظام اسلامي دارد به انجام وظايف خود در عرصه هاي مختلف سياسي، اجتماعي و... بپردازد و بهترين الگو هم در چنين شرايطي، اسوه هاي کامل بشريت؛ يعني پيامبر اکرم(ص) و ائمه معصومين(ع) و جانشين واقعي آنان يعني ولي فقيه جامع الشرايط مي باشد.
استاد علامه (ره) بمعني مصطلح سياست، «سياسي» نبود، ولي اين بمعني عدم اهتمام به مسائل جامعه و مردم نيست. پيش از حوادث 15خرداد و درمسائل مربوط به انجمن هاي ايالتي ولايتي، و پس از فاجعه قتل عام مردم در 15خرداد، استاد علامه هميشه طرف «مشورت» مراجع عظام بود و درجلسات اين بزرگان شركت ميكرد و حتي در بعضي از اعلاميه هاي مشترك مراجع عظام قم، امضاي ايشان هم هست. اما پس از آنكه اعلاميه ها و بيانيه ها «تك امضائي» شد ايشان بطور مستقل اعلاميه اي ندادند ولي «سكوت» هم نكرده بودند و به هرنحو مقدور با مراجع وكليت روحانيت مبارز «هماهنگي» داشت و اغلب روحانيون مبارز از شهيد مطهري و بهشتي و مفتح و قدوسي و غير هم، همه شاگردان علامه طباطبايي بودند و بدون شك تربيت فكري - معنوي اين بزرگان، توسط علامه طباطبايي، نقشي اساسي در حركت آنها داشت. درباره مسائل جهان اسلام، از جمله مسئله فلسطين، استاد علامه همواره فعال بود و حتي در مورد لزوم كمك به مردم فلسطين، ايشان اعلاميه اي را همراه شهيد مطهري و مرحوم آيت الله سيدابوالفضل موسوي زنجاني منتشر ساخت كه در آن ضمن افتتاح حساب بانكي در بانك هاي: ملي، صادرات و بازرگاني، مردم را به ياري مردم ستمديده فلسطين فراخوانده بود. يکي از شاگردان علامه طباطبايي ميگويد:
«از خصوصيات علامه طباطبايي، اين بود که هيچگاه از کسي بدگويي نميکردند. در طي 35 سال ارتباط با ايشان، جز بدگويي از دربار و رژيم طاغوت، حتي يکبار هم بدگويي کسي را از ايشان نشنيدم .» آيت الله مطهري از معماران فکري انقلاب اسلامي درباره علامه طباطبايي ميگويند : « علامه طباطبايي رابطه عاطفي و فکري بسيار نزديکي با امام خميني(ره) داشتند.» امام خميني (ره) درباره علامه طباطبايي ميفرمايد: « آقاي طباطبايي مرد بزرگي است و حفظ ايشان با اين مقام علمي لازم است » .همچنين ايشان در اوايل انقلاب خطاب به علامه طباطبايي فرموده بودند : «همجواري شما براي ما مغتنم است .»
مقام معظم رهبري، حضرت آيتاللّه خامنهاي، در قسمتي از پيام خود به مناسبت سالگرد ارتحال علامه طباطبايي، ايشان را چنين ستودند: «او (علامه طباطبايي) مجموعهاي از معارف و فرهنگ اسلام بود، فقيه بود، حکيم بود، آگاه از اندوختههاي فلسفي شرق و غرب بود، مفسّر قرآن بود، از علوم اسلامي، يعني علومي که از اسلام نشأت گرفته، يا از آن تغذيه کرده است، مطلع بود... شخصيت او، در لابه لاي اين دانستنيهاي بسيار، به کمک رياضتي مداوم و درازمدت پرورده، صيقل يافته و پرداخته شده بود. از کسانيبودکهتنها مکتبجامعي چون اسلام ميتواندامثال او را در دامان پربرکت خويش پرورش دهد». (منبع : ماهنامه گلبرگ )
جهت آگاهي بيشتر ر.ک : انديشه سياسي علامه طباطبائي، قم، نشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، پژوهشکده علوم و انديشه سياسي. (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبري، كد: 9/100120335)
این انقلاب یک شهید دارد، و آن هم اسلام است
آقای طباطبائی صاحب المیزان از مخالفان انقلاب ۵۷، جمهوری اسلامی، روش رهبری و مدیریت آقای خمینی و نظریه ولایت فقیه بوده است.
به روایت محمد رضا حکیمی در کتاب «عقلانیت جعفری» علامه طباطبائی نه تنها گامی در راه انقلاب و تایید آن برنداشت، بلکه بشدت مخالف و «ضد انقلاب» بود و مخالفتش را نیز ابراز می کرد.
وی منکر «درستی اصل این حرکت» بوده است.
به روایت حکیمی یکی از ابراز مخالفتهای منقول از ایشان این تعبیر تند است:
«این انقلاب یک شهید دارد و آن هم اسلام است.»
چه بسا علامه طباطبائی به سقوط سلطنت پهلوی فکر نمی کرده، و بیشتر نگران اسلام بوده است.
دغدغه ایشان زده شدن مردم از اسلام بعد از بدست گرفتن حکومت توسط مدعیان دینداری بوده است.
به نظر ایشان انسان سازی یعنی اصلاح فرهنگی بر جامعه سازی یعنی انقلاب سیاسی تقدم قطعی دارد.
میراث علمی یک متفکر ارث خانواده او نیست تا برای انتساب امری به آن عالم نیازی به اذن خانواده وی باشد، یا عدم قبول آنها تأثیری در صحت انتساب داشته باشد.
«دفتر تنظیم و نشر آثار» که متولی و ردیف بودجه رسمی دارد متعلق به ارباب سیاست است.
میراث علمی سلف صالح متولی رسمی ندارد.
اینکه چرا حاضران در جلسه از مقامات ارشد قضائی در این سالهای طولانی به آن اشاره نکرده اند؟ بسیار ساده است: چون با مفاد این گفته موافق نبوده اند!
در هر صورت عبارت «اولین شهید این انقلاب، اسلام بود» یا «این انقلاب یک شهید دارد، و آن هم اسلام است» سخن درستی است، حتی اگر صاحب المیزان نفرموده باشد.
به روان کسی که دو ماه قبل از وفاتش به آنها که برای تسلیت دامادش آمده بودند تشر زد که «این انقلاب یک شهید دارد، و آن هم اسلام است» باید درود فرستاد و به بصیرت و روشن ضمیریش احسنت گفت
✅◀️ پاسخ
🔴نظر مرحوم علامه طباطبايي(ره) در مورد حکومت بر اساس اسلام و به طور خاص مدل فعلي حکومت «جمهوري اسلامي ايران» و «ولايت فقيه» چه بوده است؟ آيا درست است که ايشان مخالف اين مدل بوده اند؟
🔵يکم . علامه طباطبائي و حکومت اسلامي :
علامه طباطبائي با اشاره به آياتي که متضمن تکاليف اجتماعي و لزوم اقامه عبادات از سوي مردم است معتقدند که چون افراد در پيدايش اجتماع اثر تکويني دارند براي اداره آن نيز حق دخالت داشته و خداوند آن اثر تکويني را در مقام تشريع ضايع نگذارده است.ايشان در اين زمينه بحث مبسوطي ارائه نموده و به اکثر آيات مورد استدلال اشاره کرده است وي مي نويسد: « نکتهاي که لازم است در اينجا مورد توجه قرار گيرد اين است که عموم آياتي که متضمن لزوم اقامه عبادات و انجام حج و اجراي حدود و قصاص و نظاير اينها است روي سخن خود را تنها به پيغمبر ننموده بلکه تمام مؤمنين را مخاطب قرار داده و اجراي اين امور را از همه آنان خواسته است.
مجموع اين آيات چنين استفاده ميشود که دين يک روش اجتماعي است که خداوند آن را بر عهده مردم قرار داده است و خدا راضي به کفر بندگان خويش نيست، و چنين خواسته است که افراد همه با هم و به طور دسته جمعي اقامه دين کنند، پيدا است که اجتماع چون از افراد تشکيل شده، اداره آن نيز بايد به عهده خود آنها بوده باشد، و هيچ فردي در اين باره بر ديگري مزيت و تقدم نداشته همه يکسان ميباشند.خلاصه شئون اجتماعي مخصوص به دستهاي خاص نميباشد، و در اين موضوع پيغمبر نيز با ديگران مساوي بوده هيچ امتيازي ندارد .علامه طباطبائي در بخش ديگري و در ادامه پاسخ به اين سؤال که عهدهدار اداره اجتماع کيست و سيره او چيست؟ ميگويد: « در هر صورت بايد دانست که بدون اشکال در اين زمان که پيامبر (ص) وفات نموده و امام (ع) نيز از ديده پنهان است، امر حکومتبه دستخود مسلمين است، و اين وظيفه آنان است که با در نظر گرفتن روش رسول خدا که روش امامتبوده استحاکمي را انتخاب کنند، و اين روش غير از روش پادشاهي و امپراتوري است، در اين موقعيت نبايد هيچ حکمي از احکام الهي تغيير کند و اين وظيفه همه است که در راه حفظاحکام خدا کوشا باشند، و اما درباره حوادث روزمره و پيشآمدهاي جزئي همان طور که گفتيم، لازم است که حاکم با مشورت مسلمين درباره آنها تصميم بگيرد» بنابر اين از مجموع آيات متضمن تکاليف اجتماعي مردم چنين نتيجه ميشود که تشکيل حکومت اسلامي به عنوان مقدمه واجب بر عموم مسلمانان لازم است.
⛔️ شبهه: ⛔️
فرح: ما جوان هایی پرورش دادیم که انقلاب کردند
شما چه جوان هایی ساختید؟!؟
نه ضد انقلابم نه طرفدار غرب
نه زمان شاه زندگی کردم
نه زمان خمینی بدنیا اومدم
من جَوون این زمانم که وضعم روز به روز بدتر و جامعه ی من روز به روز فاسدتر میشود
براستی چرا پدرانمان میگویند شاه خدا بیامرزت؟!؟
چرا از آن زمان به خوبی یاد میشود؟!؟
✅◀️ پاسخ
در پاسخ به جمله منتسب به فرح باید گفت:
1⃣ قصد شما تربیت جوانان در⛔️ قمارخانه ها و کاباره ها بود تا در نهایت از تربیت شما ساواکی ها، بهائی ها ، شعبان بی مخها حاصل شوند .
2⃣ اگر شما تربیت کرده اید پس چرا شما را از کشور بیرون کردند ‼️
3⃣ اما نسل انقلابی تربیت شده ✅مدیون مجاهدت و ایثار جوانانی بود که در بیدادگاههای شما و زیر شکنجه شما شهید میشدند و حاضر با همکاری با شما نبودند!!؟ این ملت با حرف امام (ره) قیام کرد پس ✅تربیت شده نسل اسلام است و انقلاب.
4⃣ شما مثل فرعون که موسی در خانه اش بزرگ شد، 🔆موسی زمان را در خانه پروراندید !!
نسلی که این انقلاب بزرگ کرده :
1⃣ همان نسلی است که در 8 سال دفاع مقدس نگذاشت ⏪یک وجب از خاک این مملکت کم شود، نه مانند شاه آریایی!! که 😡جزیره بحرین به همراه دویست جزیره را تقدیم عرب های وهابی نمود. شاهی که به آمریکاییها حق مصونیت قضائی بخشید.
2⃣ نسلی است که بر خلاف شما که 70 درصد مردم را بی سواد نگه داشتید‼️‼️ هم اکنون بیشترین شتاب رشد علمی را در جهان برای ایران بوجود آورده،کشوری که بیش از 3 میلیون و 700 هزار دانشجو دارد و بیش از 60 درصد جمعیت کشور تحصیلات عالیه دارند. درعلوم هسته ای ، هواو فضا و پزشکی #پیشرفت های خیره کننده ای داشته ایم و رتبه های اول منطقه از آن ماست. ﻭ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻧﺎﻧﻮ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ رتبه هفتم ﺩﻧﯿﺎ را داریم.
yon.ir/69tb
3⃣نسلی که برخلاف آن دوره که حتی دکتر عمومی از هند و بنگلادش به ایران وارد می شد‼️ سطح خدمات درمانی _بهداشتی و رفاهی بسیار افزایش پیدا کرده است. و از کشورهای دیگر نیز مراجعه کننده داریم. امید به زندگی از 58 به 72 سال افزایش یافته است.
yon.ir/JXt4
4⃣نسلی است که از فقر و فلاکت و کوخ نشینی، از هزاران کاباره و فاحشه خانه، از وابستگی و سر سپردگی به اجانب رسیده است به :
رتبه نخست تولید دارو در سطح خاورمیانه
http://www.irna.ir/fa/NewsPrint.aspx?ID=80717897
در حوزه نظامی موفق به ساخت انواع موشکها ، جت ها، زیر دریایی و تجهیزات پیشرفته شده ایم
yon.ir/MOW7
ایرانی که یک پل بدون نظارت مهندسان خارجی نمی ساخت در سد سازی رتبه های اولیه در جهان را یدک می کشد و اکنون فخر می فروشد که تجربۀ خود را به سایر کشورها ارائه می دهد
5⃣قبل از انقلاب رزم آرا (نخست وزیر وقت) می گفت⏪ ایرانی ها بدون کمک غرب یک لولهنگ (آفتابه) نمی توانند بسازند چه رسد به ملی کردن و ادارۀ نفت! حالا ایرانی به این باور رسیده است که از سیر تا پیاز صنعت و انرژی هسته ای را نانو را، ماهواره را خودش بسازد، تمام پیچ و مهره های آن را خودش ببندد، همان پیچ و مهره هایی که اوباما در مقابل چشم صهیونیست ها اعتراف می کند که می خواهد اما نمی تواند آن ها را از هم باز کند.
yon.ir/kxFB
6⃣برخلاف سیاه نمایی ها ، ر وز به روز بر قدرت و اقتدار علمی و سیاسی کشور افزوده میشود به نحوی که این اقتدار باعث وحشت استکبار شده و آنها را به مقابله و مهار ایران اسلامی مجبور میکند
🔴 #شبهه:
آیا فلسطینی ها ناصبی هستند؟!
#پاسخ
1⃣رهبر معظم انقلاب:
در بحبوحهی حمایت ایران از آرمان فلسطین، یک وقت دیدیم که ویروسی دارد تکثیر مثل میکند؛ دائم میروند پیش بعضی از بزرگان، بعضی از علماء، بعضی از محترمین، که آقا! شما دارید به کی کمک میکنید؛ اهل غزه ناصبیاند!
ناصبی یعنی دشمن اهلبیت. یک عده هم باور کردند! دیدیم پیغام و پسغام که آقا، میگویند اینها ناصبیاند. گفتیم پناه بر خدا، لعنت خدا بر شیطان رجیمِ خبیث. در غزه مسجد الامام امیرالمؤمنین علیبنابیطالب هست، مسجد الامام الحسین هست، چطور اینها ناصبیاند؟! بله، سنیاند؛ اما ناصبی؟! اینجور حرف زدند، اینجور اقدام کردند، اینجور کار کردند.
2⃣ استاد مطهری (ره) :
یک وقتی شایع بود و شاید هنوز هم در میان بعضی ها شایع است، یک وقتی دیدم یک کسی میگفت: این فلسطینی ها ناصبی هستند. ناصبی؛ یعنی دشمن علی (ع). ناصبی غیر از سنی است. سنی؛ یعنی کسی که خلیفه بلا فصل را ابوبکر میداند و علی (ع) را خلیفه چهارم میداند و معتقد نیست که پیغمبر شخصی را بعد از خود به عنوان خلیفه نصب کرده است. میگوید پیغمبر کسی را به خلافت نصب نکرد و مردم هم ابوبکر را انتخاب کردند.
سنی برای امیرالمؤمنین احترام قائل است چون او را خلیفه چهارم و پیشوای چهارم میداند و علی را دوست دارد. ناصبی؛ یعنی کسی که علی را دشمن میدارد. سنی مسلمان است، ولی ناصبی کافر است، نجس است. ما با ناصبی نمیتوانیم معامله مسلمان بکنیم.
حال یک کسی میآید میگوید این فلسطینی ها ناصبی هستند. آن یکی میگوید. این به آن میگوید، او هم یک جای دیگر تکرار میکند و همین طور. اگر ناصبی باشند کافرند و در درجه یهودی ها قرار میگیرند. هیچ فکر نمیکنند که این، حرفی است که یهودی ها جعل کرده اند.
💠 #پینوشت: ناصبی کیست؟
معناى اصطلاحى، ناصبي به كساني گفته مي شوند كه ادّعاي مسلماني دارند ولي با اهل بيت(ع) ومخصوصا آقا أمیرالمئومنین علی ع دشمني مي كنند.
______________
#شبهه
🔴 یک سوال بی جواب
ظاهرا حدود ۷۰ سال پیش اسراییل و متحدانش طی معاهده ای قسمتهای زیادی از کشور دوست و برادر ، فلسطین را اشغال کردند و ما تا به امروز برای حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین اسراییل را به رسمیت نمیشناسیم و با این کشور ظالم مسابقه هم نمیدهیم.
از طرفی حدود یک قرن قبل از آن واقعه هم کشور روسیه در دو نوبت قسمتهای زیاد از خاک مردم مسلمان ایران را اشغال کرد !!
حال چگونه است که ما کشوری که خاک خودمان را اشغال کرده به رسمیت میشناسیم اما کشوری را که خاک دیگران را تصرف کرده به رسمیت نمیشناسیم؟
اگر کسی جوابی بدهد ، مرا یک عمر بنده خود کرده است .
🔴 #پاسخ
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
1⃣ نویسنده محترم تلاش کرده با سفسطه و قیاسی مع الفارق برداشت خطای خود را به مخاطب تلقین نماید.
2⃣ به رسمیت نشناختن اسرائیل بخاطر جعلی بودن آن است لیکن روسیه یک کشور جعلی نیست.
3⃣ جنگ ایران و شوروی مربوط به عصر حاکمیت تزارها بوده است و بخش های از ایران که البته بر طبق برخی نقل های تاریخی خود داوطلب خورمختاری هم بودند به عنوان غرامت طبق یک معاهده بین المللی ظالمانه از ایران جدا شد. تفاوت است بین تلخی جدایی ناشی از طلاق تا انفصال به عُنف!!
4⃣بر مبنای حقوق بین الملل از آنجا که پس از معاهدات گلستان و ترکمنچای، این سرزمینها به دولت روس واگذار شد و واگذاری سرزمین تکلیفی برای ایران و حقی برای روس بود به محض انجام پایان یافته تلقی می شود و دیگر نمی توان ادعای استرداد را مطرح کرد.
5⃣ طبق توافق ترکمانچای و خصوصاً پس از استقلال کشورها از شوروی تعهد ایران مادام العمر است. البته شاید برخی دوستان با پیشنهاد پاره کردن تعهدات بین المللی، نسخه های صدام حسینی و شبه ترامپی تجویز کنند!
6⃣ آنچه که بیش از دست دادن قفقاز و ... ناراحت کننده و تلخ است حاکمیت نالایقانی همچون قاجارها و پهلوی هاست که به پای نالایقی خود و برای خوشایند ابرقدرت ها قفقاز و بحرین و... قربانی کردند.
و صدالبته کابوس وحشتناک تر مربوط به کسانی است که خواب بازگشت پهلوی میبنند!!
7⃣ مقدمات شکل گیری رژیم غاصب صهیونیستی با ادعای از نیل تا فرات، طبق یک نقشه تعریف شده هرتصلی و تکلیف شده استعماری و افسانه های هولوکاستی بود و ظلم و کودک کشی و اشغالگری این رژیم همچنان با چراغ سبز آمریکا و انگلیس همچنان ادامه دارد.
8⃣ در پایان سوال دوست محترم نوشته اند اگر کسی جوابی بدهد مرا بنده ی خود کرده است. امیدوارم با معرفت بیشتر همه بنده خدا باشیم و بس.
به همین بهانه یادآوری می کنم که هیچ سند معتبری برای جمله منسوب به حضرت علی(ع)مبنی بر «مَن عَلِّمَنی حَرفاً فَقَد صَیّرنی عَبدا» ذکر نشده است.
💠 #شبهه:
"یعنی در بین روحانیون ۳۱۳ نفر مخلص وجود ندارد که امام زمان (عج) ظهور کند ؟!!" - دینی که که در طول هزار سال نتواند ۳۱۳ نفر از پیروانش را هدایت کند... برایم روضه بیجا نخوان "
#پاسخ:
1⃣ حضرت علی(ع) می فرمایند: "خداوند ولی خود را میان مردم پنهان کرده است، پس هرگز مسلمانی را تحقیر نکنید، شاید او از اولیای خدا باشد". لذا گناهکار و منحرف شمردن مردم عادی مخالف تعالیم اسلامی می باشد و این خود نویسنده شبهه بوده که تهمت و توهین و ناسزا گفته است!
http://yon.ir/Valie
2⃣ مهیا شدن ۳۱۳ یار صالح برای ظهور امام زمان(عج) شرط لازم است، اما كافی نيست! زمينههای ديگری نیز مانند "قابليت پذيرش دولت حق" باید در عموم مردم و جامعه بشری فراهم شود.
http://yon.ir/313c
3⃣ حتی اگر احادیث ظهور منوط به وجود ۳۱۳ نفر شده بود، تنها شرط ظهور نبود، چرا که شرایط دیگری نیز بر این قضیه ذکر شده است!
http://yon.ir/Sharaayet
4⃣این احادیث گزارشی هستند و بیان می کنند که هرگاه حضرت ظهور کردند، آن گاه ۳۱۳ نفر گرد او جمع می شوند. لذا اجتماع این تعداد، نشانه و علامت ظهور ذکر شده نه شرط آن!
http://yon.ir/313d
5⃣ اگر وجود ۳۱۳ فرد صالح به تنهایی شرط ظهور بود، با توجه به وجود هزاران هزار فرد صالح از جمله مجاهدین و شهدای اسلام در هر عصری، می بایست بارها ظهور اتفاق افتاده بود!
🔴 #شبهه
فیلم دعا برای سلامتی محمدرضا شاه توسط جامعه روحانیت مبارز دو سال قبل از انقلاب (این فیلم اخیرا در کانال های معاند منتشر شده است )
🔵 #پاسخ
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه
1⃣ بنا بر شهادت تاریخ روحانیت همیشه پیشگام مبارزه با استبداد و استعمار بوده است و به تعبیر مرحوم شریعت زیر هیچ قرارداد استعماری امضای روحانیت نیست. انتساب تصاویر به شخصیت هایی نظیر آیت الله علم الهدی کذب و مضحک است.
2⃣ انکار روحانیون درباری در عصر پهلوی خطاست. گرچه انتظار از روحانیت بیشتر است ولی انسان خطاکار در هر لباس و هر طیفی بوده و هستند. هنوز هم عده ای یافت میشوند که روحانیت را فقط برای پستوهای خانقاه ها میخواهند!
3⃣ نوشتن خطای جماعتی قلیل به پای روحانیت خطای دیگر است و بزرگنمایی آن نیز با اهداف سوء دنبال میشود.
4⃣ فیلم مذکور مربوط به سال 1355 است؛ برخلاف القای مخالفان روحانیت انقلابی، تشکیلات جامعه روحانیت مبارز با هدف سازماندهی مبارزات مردم انقلابی ایران علیه رژیم شاهنشاهی پهلوی دوم در نیمه دوم سال 1356 ه . ش. پا به عرصه وجود گذاشت.
5⃣ لباس #روحانیت معزز نشانی از لباس پیامبر(ص) است ولی افسران جوان انقلابی عقد اخوت با لباس و اشخاص نبسته اند . بلکه ملاک شخصیت دینی و شاخص های انقلابی است.
6⃣ یادی کنیم از همه روحانیون مجاهد آزادیخواه که به جرم انقلابی بودن خونشان قبل از انقلاب و در هشت سال دفاع مقدس پای نهال انقلاب ریخت:
شهیدان سعیدی؛ غفاری؛ اندرزگو ؛ میثمی؛ شریف قنوتی و شهدای روحانی مدافع حرم
⭕️ #شبهه
بودجه ۹۷ موسسات فرهنگی
🔻 #پاسخ
بعد از ارائه لایحه بودجه توسط دولت به مجلس، متنی در فضای مجازی دست به دست می شود که با مقایسه بودجه چند نهاد #فرهنگی مثل #حوزه علمیه، جامعه المصطفی، صندوق توسعه فرهنگ قرآنی، ستاد اقامه نماز، راهیان نور و ... با برخی وزارتخانه ها به دنبال شبهه افکنی و تخریب این نهادها است. اما پاسخ اجمالی به این تخریب:
1️⃣ جمع کل بودجه این 13 نهاد فرهنگی، "مبلغ 2250 میلیارد تومان" است در حالی که کل #بودجه_عمومی دولت 425000 میلیارد تومان است. یعنی سهم این نهادها از بودجه عمومی دولت فقط حدود #نیم_درصد است. آیا ما نباید برای نهادهای فرهنگی کشور نیم درصد هزینه کنیم؟ هر چند ممکن است انتقاداتی به برخی از این نهادها هم داشته باشیم.
2️⃣ بودجه این 13 نهاد فرهنگی حدود یک پنجم #اختلاس صندوق فرهنگیان است. یعنی با رقم اختلاس صندوق فرهنگیان می توان بودجه 5 سال این موسسات را تامین کرد!!!
3️⃣ انتشار دهندگان این موج تخریبی با ردیف کردن بودجه تعدادی از #وزارتخانه ها و سپس مقایسه آن با بودجه این نهادها فریاد وا مردما سر داده و این سوال را مطرح می کنند که چرا بودجه نهادهای فرهنگی صرف #فقرا نمی شود! اما در این لیستها، اعداد مربوط به دستگاهها و وزارتخانه های دولتی به صورت ناشیانه ای #دستکاری شده و با #دروغ کمتر از میزان واقعی اعلام شده است!!! مثلا بودجه ارگانهای دولتی را اینگونه نشان می دهد که بسیار کمتر از میزان واقعی است:
« وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۱۶۲ میلیارد تومان (صفحه۵۸۶)
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ۲۶۰ میلیارد تومان (صفحه ۱۷۴)
سازمان غذا و دارو با ۳۳ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹)
وزارت صنعت، معدن و تجارت با 97 میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹) و ....»
✅ #واقعیت_چیست
ارقام مندرج در بودجه اعلامی دولت بسیار بیشتر از رقمهای فوق است. ببینید:
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بودجه رقم 1707 میلیارد تومان
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 359 میلیارد تومان
سازمان غذا و دارو با 183 میلیارد تومان
وزارت صنعت،معدن و تجارت 232 میلیارد تومان و ....
بر اساس لایحه بودجه دولت فقط رقم بودجه #هزینه ای (و نه کل بودجه) وزارت تعاون، میراث فرهنگی و سازمان غذا و دارو برابر 2250 میلیارد تومان است که برابر بودجه 13 نهاد فرهنگی مورد اشاره است!
5️⃣ نکته جالب دیگر اینکه حقوق و دستمزد پرسنل وزارتخانه ها جدا از بودجه هزینه ای آنها است. مثلا باید هزینه های حقوق و دستمزد کارکنان وزارت تعاون را به رقم بودجه هزینه ای آن که 1707 میلیارد تومان است اضافه کنیم تا کل بودجه آن حاصل شود در نتیجه رقم بودجه اصلی وزارت تعاون بسیار بیشتر از عدد 1707 میلیارد تومان خواهد شد.
#چیزی_شبیه_معجزه‼️
🔴 #دهه_فجر | کلید مشروبخانه در دست معتاد به الکل‼️
🔻 #زمانه| رهبر حکیم انقلاب در چهل و دومین سالگرد انقلاب فرمودند: "حادثه ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ از ایامالله است. جدا شدن بخش مهمی از ارتش و پیوستن آنها به امام و مردم شبیه #معجزه بود زیرا تکیه اصلی رژیم طاغوت به ارتش و ساواک بود و در نهایت از آنجایی ضربه خوردند که هیچگاه تصور نمیکردند."
🔻پهلوی دوم تا سال ۱۳۵۶ ، شمار نفرات نظامی به ۴۱۰۰۰۰ نفر افزایش داد و در بودجه سالانه ۱۳۵۵ بودجه ارتش به ۷/۳ میلیارد دلار افزایش داد! . عددی باورنکردنی که ۲۷ درصد از درآمدنفتی ایران را می بلعید! ؛ مبالغی که می توانست در راه توسعه اقتصادی ایران وایجاد و توسعه زیر ساختهای راهبردی این سرزمین صرف شود.
🔻 سوالی که بایست پاسخ داده شود این است که در زمانی که دنیا درگیر رقابت برای توسعه صنعتی بود و بهترین موعد برای بذرپاشی توسعه و پیشرفت در خاک ایران بود چرا شاه به دنبال افزایش بودجه ارتش و حاتم بخشی برای آمریکا و انگلیس از جیب ملتی بود که بخش اعظم آن از آب آشامیدنی و حداقل رفاه نسبی محروم بودند!
🔹 یک وجه معطوف به تیپولوژی پهلوی ها و تحولات داخلی و منطقه ای است . محمدرضا پهلوی رهایافته از کابوس سالهای ۱۳۲۹ _ ۱۳۳۲ ، با توجه به خصوصیات فردی شاه ، نگرانی از تکرار حرکت های ضدسلطنتی، تجربه های تلخ پدری در جریان جنگ جهانی دوم ، تحولات منطقه و کودتای عراق و... بیش از پیش به دنبال تقویت نیروهای نظامی بود.
🔹از طرفی دیگر شرکت های اسلحه سازی آمریکا که در ماجرای جنگ ویتنام تا مرز ورشکستگی رفته بودند با افزایش قیمت جهانی نفت چشم امید به خرید تسلیحاتی شاه داشتند. سفر نیکسون (خرداد۵۱) و کارتر(دی ۵۶) به ایران ، در حقیقت حضور نمایندگان کارتل های بزرگ تسلیحاتی بود که با تعابیر ژاندارم منطقه و جزیره ثبات به دنبال تحقق استراتژی #گاو_شیرده بودند! ؛ بازخوانی قراردادهایی تسلیحاتی شاه با آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی در اواخر حیات سیاسی پهلوی فراتر از یک تراژدی ملی است!
🔹 موضوعی که جرج بال یکی از معاونان وزارت امور خارجه آمریکا در زمان نیکسون، در گفتگویی با رادیو بیبیسی در اواخر سال ۱۳۶۷ با تعبیری شنیدنی به آن اشاره میکند: «بعد از آن که در سال ۱۹۷۲ نیکسون و کیسینجر به او اختیار تام و آزادی تام دادند، میزان خرید اسلحه شاه از آمریکا در طی هفت سال بیست برابر بود. در واقع کاری که ما کردیم به این شباهت داشت که کلید بزرگترین انبار مشروب دنیا را به دست یک آدم معتاد به الکل داده باشند.»
🖌 #سرخط_تحلیلے | تکیه گاه فراعنه همیشه سحر ساحران، باتوم نظامیان یا امیدبستن به اجنبی ها بوده است ولی تاریخ شهادت میدهد آنگاه که موسی کلیم الله و سید روح الله با تکیه بر خدا و مردم، جلوه هایی از قدرت الهی به نمایش گذاشته اند ساحران با موسی و همافران ارتش پهلوی با امام راحل بیعت میکنند!. دم مسیحایی با زنده کردن مردگان فکری معجزه میکند!
فیض روح القدس ار باز مدد فرماید
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد!
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه