🔷 ۱۷ معیار انتخاب کاندیداهای اصلح
۱. تدیّن و اعتقاد نظری و عملی به اسلام، انقلاب، قانون اساسی و خطّ امام داشته باشد.
۲. مصالح انقلاب و کشور را بر مسائل شخصی یا گروهی، مقدّم بدارد.
۳. گرایش به دشمن نداشته باشد. در مقابل دشمنان نترس باشد.
۴. روحیه، نشاط، امید، قوّت و روحیه انقلابی در او وجود داشته باشد.
۵. کارآمدی تنها هم کافی نیست؛ باید متدیّن هم باشد.
۶. منتخب مردم باید دارای صداقت و صمیمیت با مردم و دلسوزی برای مردم باشد؛
۷. طرفدار مستضعفین و ضعفا و قشر ضعیف باشد.
۸. دارای روحیه و گرایش درونی به حل مسائل و مشکلات قشر محرومین جامعه را داشته باشد.
۹. منتخب مردم باید دارای درک و فهم سیاسی باشد.
۱۰. مسائل داخلی و مسائل خارجی و توطئههای دشمن را بشناسد و با شناخت اولویتهای کشور و نیازهای مردم اقدام نماید.
۱۱. از تخصّص، تجربه و کارآمدی بهره مند باشد.
۱۲. پیگیر مبارزه عملی با فساد باشد؛
۱۳. از روحیه شجاعت و ایستادگی در برابر زورگویان عالم برخوردار باشد.
۱۴. قصد خدمت به جای قصد تصاحب قدرت و اندوختن ثروت داشته باشد.
۱۵. وابستگی به بیگانگان نداشته باشد.
۱۶. فردی که از سوی مردم انتخاب میشود باید دارای ویژگی و روحیه حل مسائل از طریق راه حلّ صحیح، راه حلّ مستقل، راه حلّ برخاسته از شرایط خاص این ملت و این کشور و راه حلّ ارائه شده از سوی اسلام باشد.
۱۷. وامدار مراکز قدرت و ثروت نباشد.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🔵تکمیلی/طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
🔷هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
🔷در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که
🔷مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
🔷سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
🔷در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🆔 @shohada_gomnam_jahadi
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 تکمیلی | طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
◾️◼️◾️
▪️هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
▪️در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که
▪️مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
▪️سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
▪️در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#همپای_طوفان
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
📸 نرخ رشد نقدینگی به کمترین مقدار ۶۱ ماه اخیر رسید
🔹به گزارش «نود اقتصادی» براساس آمارهای بانک مرکزی ایران، نرخ رشد ۱۲ماهه نقدینگی در فروردین ۱۴۰۳ به ۲۳/۶ درصد رسیده که کمترین مقدار در ۶۱ ماه اخیر یعنی از فروردین ۱۳۹۵ تاکنون است. این مقدار در ماههای شهریور تا آذرماه ۱۴۰۰ حتی نرخهای ۴۰ تا ۴۲ درصد را نیز به ثبت رسانده بود.
🔹از دیدگاه صاحبنظران اقتصادی، در کوتاهمدت گرچه التهابات ارزی و انتظارات تورمی میتواند میانگین بلندمدت تورم را افزایش دهد، اما در میانمدت و بلندمدت، مهمترین مولفه برای کاهش تورم، کنترل و مدیریت نقدینگی است.
🔹قابل ذکر است کارشناسان اقتصادی دلیل کاهش قابلتوجه نرخ رشد نقدینگی طی دو سال اخیر را ۱- اجرای سیاست کنترل ترازنامه، ۲- تقویت حکمرانی بر بازار ارز، ۳- ارتقای نظارت بر شبکه بانکی ۴- بهبود دیپلماسی ارزی و ۵- تنظیم مناسبات مالی میان دولت و نظام بانکی میدانند.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
✅۱۰ وظیفهی مهمِ جوان مومن انقلابی در انتخابات در فرمایشات مقام معظم رهبری امام خامنه ای(مدظله العالی)
1⃣ انتخابات را پرشور کنید.
2⃣ مشارکت در انتخابات را حداکثری کنید.
3⃣ تقوای سیاسی داشته باشید.
4⃣ اصلح را پیدا کنید.
5⃣ به خاطر نامزدها در مقابل یکدیگر قرار نگیرید.
6⃣ آدمهای خوب را به مردم معرفی کنید.
7⃣ مراقب باشید علاقهمندیها به اصطکاک نینجامد.
8⃣ آگاهیتان باید در انتخابات اثر کند.
9⃣ دیگران را تخریب نکنید.
🔟 به دور از فریب و دروغ ، تبلیغ کنید.
#انتخابات
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
سوال مهمی که الان در سطوح راهبردی مطرح است این است که در نهایت انتخابات به چه سمتی خواهد رفت و برنده احتمالی چه کسی خواهد بود؟ مشخص است سه ضلع اصلی انتخابات امسال آقایان ، جلیلی، قالیباف و پزشکیان هستند. رای آقای جلیلی کاملا ثابت است ایشان یک پایگاه رای ثابتی دارد که خیلی کم رشد میکند شدت رای منفی او بالاست اما یک سبد ثابت قابل توجه رای دارد. اما دکتر قالیباف هم رشد رای او شدید نخواهد بود و اگر انتخابات با مشارکت حدود پنجاه درصد مردم برگزار شود احتمالا میتواند رای اکثریت را بیاورد . اما وضعیت دکتر پزشکیان کاملا متفاوت است ایشان نماینده ی رسمی اصلاح طلب ها است . جریان اصلاحات برای اینکه کاندیدای خود را پیروز انتخابات کند سه جا را باید فعال کند :
الف: نخبگان اصلاح طلب؛
ب: جامعه مدنی اصلاحات؛
ج: پایگاه اجتماعی مردم ؛
به نظر میرسد نخبگان اصلاحات با قدرت پشت پزشکیان آمده اند و جامعه مدنی را هم تا حدود زیادی فعال کرده اند اما هنوز پایگاه اجتماعی فعال و با انگیزه نشده است .
برای فعال کردن پایگاه اجتماعی سه کار را باید بتوانند انجام دهند:
الف: وضع موجود را به خوبی نقد کنند؛
ب:وضع مطلوب را ترسیم کنند؛
ج: به مردم و پایگاه اجتماعی خود انگیزه لازم برای حضور در پای صندوق برای رسیدن به وضع مطلوب ارائه دهند.
اگر همه چیز درست باشد ولی انگیزه لازم نباشد رای به صندوق ریخته نخواهد شد .
اصلاح طلب ها چون سالها مستقیما در انتخابات نبودند تلاش خواهند کرد این فرصت استثنایی را از دست ندهند در این مسیر چند متغیر تاثیر گذار است:
الف: آیا از پزشکیان اصلاح طلبی شبیه خاتمی یا روحانی خواهد بود یا تصویری از یک اصلاح طلب نجیب زاده خواهد داشت؟
اگر نجیب زاده شود رشد رای او بالا نخواهد بود اما اگر شخصیتی ساختار شکن و خاتمی صفت به خود گرفت ممکن است انگیزه لازم به پایگاه اجتماعی اصلاح طلب ها بدهد.
ب: رسانه های غربی از جمله بی بی سی ، ایران اینترنشنال ، رادیو فردا و ... انتخابات را تحریم خواهند کرد یا به کمک اصلاح طلب ها خواهند آمد؟؟؟ این متغیر هم مهم است.(اختلاف بر سر زدن اصول گراها یا جمهوری اسلامی است)
ج: خود آقای پزشکیان در مناظره ها چگونه حاضر خواهد بود؟ آیا مناظره یک به پنج خواهد شد که اگر شود انگیزه لازم برای مردم ساکت غرب گرا فراهم خواهد شد .
د. نوع مواجهه رسانه ای حزب الله چه خواهد بود آیا به دو قطبی سازی کمک خواهند کرد؟ آیا دعوا را تند خواهند ؟ آیا دو گانه دیو دلبر خواهند ساخت؟
الان مشکل اصلی بدنه اصلاح طلب ها و جنبش زن زندگی آزادی نبود انگیزه برای رای دادن است. حتما رسانه های اصلاح طلب تلاش خواهند کرد این انگیزه را به طرفداران خود و مردم قهر کرده از صندوق بدهند که وضع موجود در حوزه ی معیشت مردم، آزادی های اجتماعی، عفاف و حجاب، فیلترینگ، سیاست خارجی بهبود خواهد یافت . حتما اصلاح طلب ها دنبال ایجاد و ساخت بمب انگیزه هستند. اگر انگیزه به بدنه اجتماعی اصلاحات برگردد انتخابات در هشتم تیر ماه ۱۴۰۳به نفع پزشکیان تمام خواهد شد.
با مطالعات میدانی که اینجانب انجام دادم و مصاحبه های مختلف از اقشار مختلف گرفتم هنوز این انگیزه به جامعه منتقل نشده ولی زمینه های تغییر در آن وجود دارد باید منتظر مناظرات بمانیم ببینیم آیا تحولی در جامعه ایجاد خواهد کرد ؟یا جامعه همان مسیر انتخابات مجلس را با درصدی بالاتر در پیش خواهد گرفت؟
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
📱پخش زنده| جلسه ارتباط تصویری سردار «مرتضی عمو مهدی » فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بسیجیان سراسر کشور
🔴 موضوع: تداوم حماسه خدمت دولت شهید آیت الله رئیسی با حضور و شور مشارکت حداکثری در انتخابات
🕓 زمان: پنجشنبه ۲۴ خردادماه؛ ساعت ۱۸
✅پخش در کانال ایتا خبرگزاری بسیج کشور:
🆔️ @basijnewsir
#انتخابات #بسیج
🔸@basijnewsir
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🔰عبرت انتخابات سال ۹۲
(صرفا جهت اطلاع)
کلیدواژه: انتخابات سال 92؛ تجربه انتخابات؛ تکثر
انتخابات، هم افتخار ملی و هم ابتلاء ملی
عرصه انتخابات، عرصه پرتکراری در کشور ماست. ملت ایران از ۱٠ فروردین ۱۳۵۸ (یعنی ۵٠ روز بعد از پیروزی انقلاب) تا کنون انتخابات داشتهاند و تا همین ۱۱ اسفند ۱۴٠۲، چهلویک بار در این نظام مقدس مردمسالار انتخابات برگزار شد. کاش مدّ بصیرت نظام آموزش عالی کشور به این نکته برسد که ما رشتهای مطالعاتی و دانشگاهی در سطح ارشد و دکترا برای تاریخنگاری و تحلیلهای جامعهشناختی انتخابات نیاز داریم.
عدد چهل یکی از نمادهای کثرت است. اینکه جمهوری اسلامی چهل انتخابات داشته است، به این معنا است که رویداد انتخابات در این چهلوپنج سال، سرشار از درسها و عبرتها و در یک کلمه سرشار از «تجربه» است. در فرهنگ روایات، «تجربه» یک فضیلت بسیار شریف و مبارک معرفی شده است. فقط به چند روایت از امیرالمؤمنین علیه السلام از کتاب نورانی غرر الحکم در این خصوص اشاره میشود.
1. تجربه بهترین آموزگار است (کَفَی بالتَّجَارِبِ مُؤدِّبَاً).
2. تجربه، خود علمی سودمند است (التَّجارِبُ عِلمٌ مُسْتَفَادٌ).
3. استفاده از تجربه، سرآمد عقلانیت است (حِفْظُ التَّجارِبِ رأسُ العَقلِ).
4. تجربه، عبرتآموز است و عبرت تنها نصیب اهل بصیرت میشود (التَّجرِبةُ تُثمِرُ الاعْتِبارَ... «فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَارِ»(سوره حشر: آیه۲)).
5. پیروزی با دوراندیشی [حزم] به دست میآید؛ و دوراندیشی با تجربه (الظَّفَرُ بالحَزْمِ، وَ الحَزْمُ بالتّجارِبِ).
6. بیتجربهها، فریب میخورند (مَنْ لَمْ یُجَرِّبِ الاُمورَ خُدِعَ).
7. ارزش رأی و نظر هرکس به اندازه تجربه اوست (رأیُ الرّجُلِ عَلَی قَدْرِ تَجرِبَتِهِ).
8. این انسان با تجربه است که درست اقدام میکند (مَن حَفِظَ التَّجارِبَ أصابَتْ أفعالُهُ).
9. شخص کمتجربهی خودرأی، هرگز نباید در رأس قرار گیرد و در هیچ امری نباید تبعیت شود (لا یَطْمَعنَّ... القَلِیلُ التَّجرِبةِ المُعْجَبُ برأیِهِ فی رِئاسَةٍ).
10. ثمره تجربه، گزینش نیکوست (ثَمَرةُ التَّجرِبةِ حُسْنُ الاخْتِیارِ).
تجربه انتخابات
ما یک دهه سخت و تلخ داشتیم. دهه ۱۳۹٠، دهه رکود و پسرفت ما بود. در این دهه، دولت یازدهم و دوازدهم طوری عمل کرد که رهبر انقلاب آن دولت غربگرا را، دولت عبرت دانستند (نک: 06/ 05/ 1400). رویکرد اشتباه این دولت، ایران را در معضلات اقتصادی گرفتار کرد و سطح نارضایتی جامعه به حدی رساند که منجر به وقوع اعتراضاتی مثل دی ۹۶ و آبان ۹۸ شد. بالاترین رکورد نرخ تورم ۶۰ سال اخیر ایران در دولت عبرت به ثبت رسید. این دولت که بسیاری از فعالان یا هواداران فتنه ۸۸ را در خود جمع کرده بود.
اما نکته اینجا است که دولت عبرت، در انتخابات سال ۱۳۹۲ بود که پیروز شد و قدرت را بهدست گرفت. این انتخابات بسیار عبرتآموز و تجربهآور است.
در آن انتخابات، جبهه انقلاب، با چهار نامزد وارد رقابت شد: آقایان قالیباف، جلیلی، رضایی و ولایتی. هر کدام به ترتیب تقریبا ۱۷٪، ۱۲٪، ۱۱٪ و ۶% مجموعا ۴۶٪ آراء را کسب کردند. بالاخره در این گردونهی اختلاف و پراکندگی و چنددستگی، جبهه مقابل تنها با اندکی رأی بیشتر پیروز انتخابات شد.
بعد از تمام شدن مناظرات و در اوج برگزاری میتینگهای آنچنانی، نیمهشبِ ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ (چهار روز قبل از روز انتخابات)، آقای عارف، نامزد اصلی اصلاحطلبان به نفع آقای روحانی از رقابتها انصراف داد. آقایان هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی، و ناطق نوری طی صدور اطلاعیهای، از آقای روحانی رسماً حمایت کردند. یکی از دختران امام(ره)، خانم زهرا مصطفوی هم، که قبلا در نامهای به رهبر معظم انقلاب نسبت به رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی اعتراض کرده بود، طی بیانیهای از آقای روحانی حمایت کرد. آقای روحانی به ریاست جمهوری رسید. در واقع جبهه انقلاب، تکثر را کم نکرد و زمینه بسیاری از عقبماندگیهای دهه ۹۰ فراهم شد.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🔰 رهزن عقلانیت
✍️ #مهدی_سعیدی
🔹اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
1️⃣ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
2️⃣ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
3️⃣ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
4️⃣ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
5️⃣ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹 توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 دفاع جانانه ملیحه محمدی از سپاه پاسداران در تلویزیون وزارت خارجه آمریکا؛ سپاه حافظ امنیت ایران است
▪️◾️▪️
▪️ملیحه محمدی، تحلیلگر سیاسی: طی جنگ هشت ساله که آمریکا و همه متحدانش عراق را تجهیز میکردند و ایران سلاح هم به اندازه کافی نداشت، سپاه در کنار ارتش، ایران را نگه داشت و یک سانتیمتر را هم نذاشت -برخلاف دوران پادشاهان- از دست برود.
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
┄┅•═༅𖣔✾🌺✾𖣔༅═•┅
📣به کانال معیار در پیام رسان ایتا بپیوندید:
👇👇👇
http://eitaa.com/meyarpb
با سلام؛ بسیجیان عزیز جهت استفاده از تحلیل های روشنگری لینک کانال معیار در پیام رسان ایتا برای عضو گیری حضورتان ارسال میگردد، لطفا نشر دهید.👇👇👇
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
┄┅•═༅𖣔✾🌺✾𖣔༅═•┅
📣به کانال معیار در پیام رسان ایتا بپیوندید:
👇👇👇
http://eitaa.com/meyarpb
با سلام؛ بسیجیان عزیز جهت استفاده از تحلیل های روشنگری لینک کانال معیار در پیام رسان ایتا برای عضو گیری حضورتان ارسال میگردد، لطفا نشر دهید.👇👇👇
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
┄┅•═༅𖣔✾🌺✾𖣔༅═•┅
📣به کانال معیار در پیام رسان ایتا بپیوندید:
👇👇👇
http://eitaa.com/meyarpb
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 با ما همراه باشید در کانال تحلیلی_تبیینی معیار، مرجع ارکان مدیریتی و بصیرتی #جهاد_تبیین
🍃🌹🍃
✅ با بروزترین محتواها و یادداشت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ...
✉️ «از شما عزیزان جهت عضویت دعوت بعمل می آید.»
⬇️ از طریق زیر عضو روبیکا شوید.
🆔 rubika.ir/meyar_pb
⬇️ از طریق لینک زیر عضو ایتا شوید.
🆔 eitaa.com/meyarpb
⬇️ از طریق لینک زیر عضو سروش شوید.
🆔 splus.ir/meyar.pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب در دیدار مدالآوران علمی:
🔹انتخابات بسیار مهم است
🔹تلاش کنید مشارکت افزایش یابد
🔹برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.
#انتخابات_۱۴۰۳
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
وضعیت آراء تا کنون چگونه است؟
۱) یک روز به اولین مناظره باقیمانده است.
میزان مشارکت رشد کمی را نشان می دهد، یعنی چیزی بین ۵۰ تا حداکثر ۵۵ درصد.
۲) تقریبا اکثریت آراء بین سه نفر یعنی قالیباف، جلیلی و پزشکیان تقسیم شده
و سه نفر بعدی یعنی قاضی زاده و زاکانی و در نهایت پورمحمدی با درصدهایی کمتر از ۳ درصد قرار دارند.
۳) آرای قالیباف و پزشکیان نسبت به هفته قبل کمی رشد داشته اما رأی جلیلی ثابت است.
این نشان می دهد که سبد رأی جلیلی عدد ثابتی است و نه با تخریب کم می شود و نه با تبلیغ زیاد.
۴) زاکانی و قاضی زاده شانس افزایش رأی ندارند زیرا هر آنچه این دو دارند، قالیباف و جلیلی، قویتر آن را دارا هستند.
۵) پورمحمدی تا کنون هیچ اقبالی نداشته ولی باید دید در مناظرات چگونه وارد می شود،اگر بخواهد تهاجمی نسبت به قالیباف و جلیلی وارد شود، ممکن است رشد ناگهانی رأی داشته باشد.
اما با روند فعلی تقریبا آخرین گزینه است.
۶) پزشکیان حرکتی زیگزاگی دارد یعنی گاه حرفهای هنجارشکنانه میزند، مثل صحبت از حجاب و مهسا امینی و... اما گاه حرفهای ناخوشایند برای هنجارشکنان میزند، مثل تبعیت از رهبری و ساده زیستی.
بنظر میرسد فشار پشت سر او برای هنجارشکنی زیاد است اما شخصیت خود او چون اینگونه نیست دچار حرکت زیگزاگی شده.
۷) همیشه مناظرات اثرات مهمی در تغییر آراء بخصوص در قشر خاکستری داشته است.
باید منتظر مناظرات و آمارهای جدید بود.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🚫تخریب در دوگانه جلیلی-قالیباف نتایج روشنی داره:
۱. کاهش سبد کلی رای جبهه انقلاب
۲. تقویت روانی و سیاسی جبهه رقیب
۳. سخت و حتی محال شدن وحدت در صورت نیاز در لحظه لازم
۴. افزایش رای سفید و باطله در دور دوم احتمالی در رقابت یکی از این دو نفر با پزشکیان و نتیجتاً افزایش احتمال پیروزی رقیب
۵. کینه و کدورت و نقار در جبهه برای سالها
واقعاً خیلی سخته که فقط کاندیدای خودتون رو تبلیغ کنید؟
وحید یامینپور
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🔸اهم خطوط روایت های انتخاباتی در ۲۴ ساعت گذشته
1️⃣ خطرناک و ناامید کننده جلوه دادن شرایط کشور در صورت ریاست جمهوری سعید جلیلی
2️⃣ متفاوت معرفی کردن دیدگاه و مواضع مدیریتی مسعود پزشکیان با حسن روحانی و رو به جلو دانستن انتخاب وی در انتخابات
3️⃣ موجه منطقی دانستن اقدام ظریف در زمان تصویب برجام و غیر منطقی و احساسی جلوه دادن انتقادات نامزدهای جریان انقلابی به برجام
4️⃣ ضریب دهی به اختلافات درون جریانی اصولگرایان و مطرح نمودن فشار سیاسی چهره های پر نفوذ اصولگرا برای کناره گیری سعید جلیلی
5️⃣ تندرو و افراطی جلوه دادن اصولگرایان با ضریب دهی به انتقاد حاج منصور ارضی از موضع پزشکیان درباره طرح نور
6️⃣ اختلاف بر سر اعتماد مردم به تجربه اجرائی قالیباف یا برنامه ریزی جلیلی
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
📸 نرخ رشد نقدینگی به کمترین مقدار ۶۱ ماه اخیر رسید
🔹به گزارش «نود اقتصادی» براساس آمارهای بانک مرکزی ایران، نرخ رشد ۱۲ماهه نقدینگی در فروردین ۱۴۰۳ به ۲۳/۶ درصد رسیده که کمترین مقدار در ۶۱ ماه اخیر یعنی از فروردین ۱۳۹۵ تاکنون است. این مقدار در ماههای شهریور تا آذرماه ۱۴۰۰ حتی نرخهای ۴۰ تا ۴۲ درصد را نیز به ثبت رسانده بود.
🔹از دیدگاه صاحبنظران اقتصادی، در کوتاهمدت گرچه التهابات ارزی و انتظارات تورمی میتواند میانگین بلندمدت تورم را افزایش دهد، اما در میانمدت و بلندمدت، مهمترین مولفه برای کاهش تورم، کنترل و مدیریت نقدینگی است.
🔹قابل ذکر است کارشناسان اقتصادی دلیل کاهش قابلتوجه نرخ رشد نقدینگی طی دو سال اخیر را ۱- اجرای سیاست کنترل ترازنامه، ۲- تقویت حکمرانی بر بازار ارز، ۳- ارتقای نظارت بر شبکه بانکی ۴- بهبود دیپلماسی ارزی و ۵- تنظیم مناسبات مالی میان دولت و نظام بانکی میدانند.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
═══ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟🗳
💢رای دادن هر فرد چه تاثیری دارد؟
🔹پاسخ: برخی از مردم فکر میکنند که شرکت نکردن در انتخابات یعنی رای دادن به هیچ کدام از گزینه های موجود آنها فکر میکنند که رای ندادن به معنای اعتراض به فهرست نامزدهای انتخاباتی است و دوست دارند صدای اعتراضشان شنیده شود. بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش شنیده نمی شود. حتی یک مثال از یک کشور در یک دوره وجود ندارد که رای ندادن بر یک چیز تاثیری مثبت گذاشته باشد.
#انقلابیون
#انتخابات
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#روشنگری
#حضور_حداکثری
#وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاقصی
#ثامن_مرکزی۱
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi
🔴 اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است:
🔹در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
دفتر مقام معظم رهبری
🍃🌺🍃🌼🍃🌺🍃
🆔@shohada_gomnam_jahadi