🌹🇮🇷🕊🇮🇷🌹
*🍀السلام علیک یا اباصالح المهدی عج 🍀*
🌹 #یاد_شهیدان_جاودانه_باد🌹*
فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ
(مزمل/ ۲۰)
#برنامه_تلاوت_قرآن_کریم*
📖 امروز صفحه ۵۶۸
عزیزانی که برنامه جزء خوانی دارند،
📖 *امروز جزء ۳ قرآن کریم*
#هدیه_به_ارواح_طیبه_و_ملکوتی*
🌹 #شهدای_مظلوم_کربلا*
🌹 #شهدای_راه_حق*
#انبیاء_الهی_و_ائمه_معصومین_ع
#امام_خمینی_ره
#پدران_و_مادران
#مومنین_و_مومنات
*ان شاءالله در دنیا با قرآن مانوس و در آخرت با قرآن محشور شوید.*
🌺🍃🌸🍃🌺
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
#حدیث_روز
#امام_صادق_علیه_السلام
هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، محبت #امام_حسین_ع و شوق #زیارتش را در دل او میاندازد .
#ما_ملت_امام_حسینیم
#محرم
#ماه_خون_و_قیام
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🌹فرازهایی از وصیتنامه شهید والامقام🕊
🌹 #سید هاشم حسینی🌹
*بدانید رمز بقا مسلمین و موفقیت مسلمانان در اطاعت از اوصیاء به حق رسول الله (ص) است.*
ای مسلمانان عالم بدانید که تنها ریسمانی که آدمی می تواند به آن متمسک شود و نجات پیدا کند و هرگز پاره شدنی نیست خاندان عصمت و طهارت اهل بیت (ع) است.
و ای مسلمین عالم خصوصاً شما ای پدران و مادران شهدا و شما ای برادر و خواهر عزیزم سعی کنید فرزندی تربیت کنید و به جهان بشریت تحویل دهید که دارای دو بال علم و ایمان باشند.
نمازهایتان ترک نشود تا آنجائیکه ممکن است در نماز جماعت و نماز جمعه و دعای کمیل و توسل شرکت نمائید از همه التماس دعا دارم و حلالیت می طلبم.
و السلام.
*سید هاشم حسینی* ۱۳۶۲/۵/۱۷
🥀🍃🍀🕊🍀🍃🥀
*#نثار_روح_ملکوتی_اش_صلوات
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آفرین به غیرت و مردانگی و شرف این امام جمعه اهل سنت.
♦️خطبه جانانه و آتشین امام جمعه اهل سنت منطقه آساوله سنندج، ماموستا مرادیانی...
👌یک امام جمعه تراز انقلاب و یک کُرد اصیل و با غیرت...
👆ببینید چگونه از رهبر معظم انقلاب سخن می گوید، چگونه علیه فتنه گران می خروشد و چگونه از حجاب و حیا و غیرت و ناموس مردم کرد دفاع می کند...
♦️می گوید بدون هیچ چشمداشتی فقط ولی امرم سیدعلی خامنه ای به من اجازه دهد تا با پول و امکانات و نیروهای خودم و میلیاردها تومانی که می توانم جمع کنم، از ایلام تا بازرگان و ارومیه را از لوث فتنه گران و دواعش پاکسازی کنم، حتی اگر شده اول با برادرم در مریوان می جنگم و بعد به سراغ دیگرانی می روم که داروخانه آتش می زنند و می خواهند ملت کُرد را بی ناموس کنند.
#حجاب
#امام_جمعه_انقلابی
#لبیک_یا_خامنه_ای
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
ببینید این شیاطین چه برنامه ریزی می کنند و چقدر با بی حیایی می خواهند بی عفتی و بی حجابی را گسترش بدهند.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان قابل توجه آیت الله جوادی آملی در مورد امر به معروف و نهی از منکر
🔻مساله امر به معروف، غیر از مساله تعلیم و تبلیغ و امثال ذلک است. تعلیم برای این است که ما جاهل را عالم کنیم. تبلیغ برای این است که اگر به او نرسیده، به او برسانیم . تنبیه غافل این است که اگر او غفلتی دارد، متوجه اش کنیم .
🔻اما امر به معروف برای این است که کسی عالماً عامداً دارد گناه می کند. او که جاهل نیست، او که غافل نیست، او که ساهی [سهو کننده] و ناسی [ فراموش کننده] نیست ما آیه و روایت بخوانیم.
هر کدام از این ها باشد، دیگر داخل در مساله امر به معروف و نهی از منکر نیست.
🔻امر به معروف برای جایی است که کسی عالماً عامداً دارد گناه می کند. آن وقت ما دیگر معلم نیستیم؛ ما مرشد نیستیم؛ ما مبشر نیستیم؛ ما منذر نیستیم؛ ما فرمانده ایم؛ امر می کنیم. بر او واجب است که حرف ما را گوش دهد. چون ما داریم امر می کنیم.
🔻اگر ما به کسی گفتیم #عفاف را رعایت بکن، رعایت نکرد، ۲ تا گناه کرد؛ یکی " قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ " را عمل نکرد. یکی فرمان ما را اطاعت نکرد.
این که فرمود: " المُؤمِنونَ وَالمُؤمِناتُ بَعضُهُم أَولِياءُ بَعضٍ " ما ولایت داریم نسبت به یکدیگر؛ ولی یکدیگر هستیم. مولّی علیه باید حرف ولی را گوش دهد.
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
◼️حدیث روز◼️
◼️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
فاطمه جان! روز قیامت هر چشمی گریان است، مگر چشمی که در مصیبت و عزای حسین گریسته باشد، که آن چشم در قیامت خندان است و به نعمتهای بهشتی مژده داده می شود.
📚بحار الانوار، ج 44، ص .293
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹❤️🇮🇷❤️🌹
#شهدا چه می بینند که ما نمی بینیم؟!
صوت دلنشین و لرزان حاج قاسم عزیز چه می بیند که اینگونه با تکرار سه بار قسم جلاله، سخنانش را که حکایت از لرزش بدن در مقابل عظمت این گفته ها دارد، بیان می کند؟!!!.
مواظب باشیم و از خداوند سبحان بخواهیم و در حق همدیگر دعا کنیم و شهدا مدد بگیریم تا ان شاءالله عاقبت بخیر شویم.
هدیه به روح پاکش صلوات
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میدان تحریر عراق مملو از عشاق سید علی خامنهای 💛
به فرمایش امام سجاد علیه السلام، خدا را شکر که دشمنان ما از احمق ها آفریده شده اند.
کسی که در سوئد قرآن سوزی راه انداخته بود و بعد هم عکس حضرت آقا را آتش زد امروز نتیجه اش را در میدان تحریر بغداد دیدیم. آن احمق با تمام حماقت اش ، نشان داد که حامی قرآن کدام رهبر است و این افتخار برای حضرت آقا و مردم ایران بس است که ما حامی و مجری قرآن هستیم .
🔹 وقتی صحبت از محور مقاومت می شود یعنی این صحنه ها، یعنی جسم ها و روح ها یکی شده است.
🔺 لحمکم لحمنا و دمکم دمنا
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani
🌹🌹🌹🌹
🌹
#به_یاد_سری_که_بدن_نداشت
بله...........
بدن بی سر شنیده اید اما سر بی بدن؟؟؟؟!!!!!
قطعه 50 گلزار شهدای تهران
#شهید_مدافع_حرم_فاطمیون
#محمد_ناطقی
خرداد ماه سال 99 بود . چند روزی از ماه رمضان گذشته بود
خبر رسید شهید مدافع حرم فاطمیون برای دفن به گلزار شهدای تهران میاد
خدا لطف نموده بود به این حقیر جامانده از شهدا که پیکر شهدای فاطمیون رو در خانه قبر می گذاشتم
خودم رو به قطعه 50 رسونده. از دوستان خانه شهید سئوال کردم وضعیت شهید چگونه است..
گفتن شهید بعد از 4 ماه تفحص شده...
جواز دفن رو دیدم...شهادتش بهمن سال 98 بود..
جوان افغانستانی 22 ساله مدافع حرم..
در ذهنم این بود که با پیکر در هم شده روبرو هستم.
اما چیزی شنیدم که بهت زده شدم
گفتن از پیکر مطهر شهید فقط #سر_مطهر دفن می شود.....
وقتی این رو شنیدم حالم دست خودم نبود.....
چند روز قبلش پیکر#بی_سر #شهید_اصغر_پاشاپور رو دفن کرده بودیم و حالا #سر_بی_پیکر....
حرف از مادر و خواهر شهید نبود. فقط نام برادرش را میبردند تا برای آخرین بار با برادرش وداع کند. من هم کفشها را کندم و آستینها را بالا زدم تا شهید مدافع حرم دیگری را در خاک بخوابانم.
وقتی بندهای کفن را باز کردم با وسواس خاصی سراغ سرش رفتم. سرش را داخل پارچهای سفید پیچیده بودند.
تصورم این بود که جمجمهاش در پارچه پیچیده شد، اما سیاهی موی پرپشت و یک دست مشکی این جوان ۲۲ ساله شهید متحیرم کرد.
بیش از چهار ماه از شهادتش گذشته بود. اما سر و صورتش تازه بود..
مقداری خاک آغشته به تربت کربلا و مهر کربلا زیر گونه شکستهاش قرار دادم و تلقین خوانده شد. دست راستم را پشت سرش گذاشته بودم و با ذکر تلقین تکان میدادم . بعد از تلقین هم کفن کربلا رسید و سر بیبدن در آن پیچیده شد.
حکایت عجیبی بود.
اگر توفیق پیدا کردید و گلزار شهدای تهران رفتید فاتحهای بر مزار شهید بیسر «اصغر پاشاپور» و مزار شهید بیبدن «محمد ناطقی» قرائت کنید.
(قطعه50-ردیف 128-شماره13).
انشاءالله در روز حشر شفیع ما باشند.»
(#جعفر_طهماسبی)
کانال شهدای نیروی انسانی
https://eitaa.com/shohadaenirooensani