📌به هلاکت رساندن ۱۴ داعشی توسط #تکتیرانداز مدافع حرم
🔹تخصص محمود هاشمی «تکتیراندازی» بود و در آخرین مأموریتش ۱۵ تیر در سلاح داشت که با دقت ۱۴ نفر از داعشیها را به هلاکت رساند. در پایان همان عملیات، دشمن سر محمود را هدف قرار داد و او را در شب تولدش آسمانی کرد.
🔹شهید مدافع حرم محمود هاشمی از ۱۵ سالگی به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شد و پس از آن در سپاه پاسداران خدمت کرد. با شروع فتنه داعش در سوریه، با اینکه بازنشسته شده بود و ۲ فرزند دختر به نامهای حانیه و فاطم داشت، عزم جهاد کرد و در نهایت روز ۱۶ بهمنماه سال ۱۳۹۴ بعد از آزادسازی ۲ شهرک شیعهنشین نبل والزهرا به شهادت رسید.
🔹پیکر مطهر این شهید مدافع حرم در گلزار شهدای قم قرار دارد.
#پاسدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه های حاج قاسم
سالروز شهادت سردار اروند، سردار شهید حسن یزدانی
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مورد او می گوید: حسن یک طلبه ی هفده ساله و قهرمان عملیات والفجر هشت بود.
🔸او یک طلبه ی قوی الروح و اولین کسی بود که پیشتاز و پیشگام و داوطلب عبور از اروند بود. او پیشنماز لشکر بود. او سی بار در اروند شنا کرد و به دل دشمن زد. آنها را شناسایی کرد و برای لشکر اطلاعات آورد. با توجه به اینکه اروند رودخانه ی وحشی نام دارد و کمتر کسی این شجاعت و توکل را دارد که از آن عبور کند حسن با اراده ای قوی سی بار در والفجر هشت این کار را انجام داد. ما بعد از شهادتش به این موضوع فکر می کردیم، که آیا آن سالهایی که ما پشت سر حسن نماز جماعت می خواندیم، او اصلاً به سن تکلیف رسیده بود؟
@shohadaes