هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
لیبرالهای ایرانی که بزرگترین پروژه ناکام در تاریخ سیاست خارجی ایران یعنی برجام به نامشان ثبت است، یک پروژه دستاوردسوزی و بیاهمیت جلوه دادن عضویت در شانگهای را کلید زدهاند. این شانتاژ همانقدر اعتبار دارد که ادعاهای سابقشان درباره مشروط بودن شانگهای به FATF معتبر بود.
@syjebraily
اعداد حرف میزنند!
دیدار وزرای خارجه ایران و سودان پس از 7سال قطع روابط
سفر رئیسجمهور تاجیکستان به ایران بعد از۹سال
رئیسجمهور ترکمنستان بعد از۶سال
رئیس جمهور ونزوئلا پس از۶سال
رئیس جمهور ایران به قطر بعد از۱۰سال
رئیس جمهور ایران به عمان پس از۶سال
عضویت در شانگهای پس از18سال
و..
🗣️عبدالرضا هادیزاده
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ عضویت ایران در شانگهای و ورود دگرگونی در نظم جهانی به فاز عملیاتی
ایران در حالی به عضویت رسمی سازمان شانگهای درآمد که همچنان ۲۳ فرد و ۶۱ نهاد ایرانی در ماده ۷ قطعنامه برجام (۲۲۳۱) ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد، تحت تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل قرار دارند.
اهمیت این مسئله از آن روست که اعضای شانگهای در نشست ۲۰۱۰ خود در تاشکند تصویب کرده بودند که عضویت کامل یک کشور در این سازمان، مشروط به این است که تحت تحریمهای شورای امنیت نباشد.
فارغ از مباحثی که پیرو رقابتهای سیاسی داخلی حادث شده، این مهم را باید از منظر دگرگونی در نظم جهان تحلیل کرد. پاسخ به این سوال که چرا ایران به عضویت شانگهای درآمد، این نیست که چون در برجام تحریمهای شورای امنیت علیه ایران لغو شد. ایران همچنان تحت تحریم شورای امنیت است و میتوانید لیست افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم را اینجا ببینید. آنچه رخ داده، و بسیار حائز اهمیت است اینکه اعضای شانگهای، اعتباری که سابقا برای شورای امنیت سازمان ملل قائل بودند، در شرایط جدید قائل نیستند. از این منظر، میتوان پیشبینی کرد که حتی اگر غربیها مکانیسم ماشه را فعال کرده و قطعنامههای قبلی شورای امنیت علیه ایران را احیا کنند، تغییری در عضویت ایران در شانگهای پیش نخواهد آمد.
شورای امنیت سازمان ملل را میتوان مهمترین رکن نظم پساجنگ سرد دانست. اینک مهمترین ضربه بر پیکر این رکن وارد شده و نباید اهمیت این اتفاق را از نظر دور داشت. دگرگونی نظم جهانی وارد فاز عملیاتی خود شده است.
ایران باید فعالانه در دو سطح نظم آسیایی و نظم جهان اسلام پروژههای جدی سیاست خارجی تعریف کند. تدوین یک منشور ملل آسیایی و یک منشور امت اسلام، باید به سرعت در دستور کار قرار گیرد.
@syjebraily
ورود یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت از ۱۶۴ کشور در سال گذشته به ایران
معاون درمان وزارت بهداشت: عراق و افغانستان در رتبه بالاتر و پاکستان، عمان، بحرین، ارمنستان و تاجیکستان در رتبههای بعدی قرار دارند.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
بزرگترین ناترازی اقتصاد ایران این است که درآمد اکثریت مردم به ریال و هزینههایشان به دلار است. یا باید هزینهها ریالی شود یا حقوقها دلاری. صاحبان درآمدهای دلاری که ذینفعان وضع موجود هستند، یا این ناترازی عظیم را انکار میکنند، یا میگویند دولت نباید برای اصلاح این وضع مداخله کند.
بعد از حضور دهها میلیونی ایرانیان در جشن عید غدیر، باید انتظار حملات تروریستی علیه شیعیان امیرالمومنین را داشت!
🔹حمله تروریستی زاهدان ناشی از بغض و دشمنی با امیرالمومنین است که بعد از گذشت حدود ۱۴۰۰ سال همچنان ادامه دارد؛ با این تفاوت که اتاق فکر ناصبیها به غرب منتقل شده است!
سردار قاآنی: بحث انتقال قدرت از غرب به آسیا عملیاتی شده / باید در این تغییر آرایش قدرت، جای خودمان را پیدا کنیم
🔸 فرمانده نیروی قدس سپاه در افتتاحیه طرح ملی «اعتلاء»؛ تعالی بخشی مسئولین و استادان دانشگاه آزاد اسلامی:
چینی ها به حوزه هایی وارد شده اند که متعلق به آمریکا بوده از مصادیق این انتقال قدرت است.
🔹 اگر این انقلاب نبود، اتفاقات اخیر رخ نمیداد/ انقلاب اسلامی اثرگذارترین عامل برای تغییر آرایش قدرت شده است
#ایران_قوی
🔻آیا ایران در حال عقبگرد از سیاستهای کلان منطقهای خود است؟
عبدالرضا هادیزاده، کارشناس روابط بینالملل:
🔹این شاید مهمترین سوالی باشد که از زمان توافق تهران و ریاض مطرح است؛ سیاستی که در داخل ایران با عینک سیاسی و توسط برخی جریانها به گونهای تفسیر میگردد که گویا راهبرد منطقهای ایران در دولت جدید با عقبگرد از رویکردهای کلان منطقهای کشور همراه بوده است.
🔹فارین پالیسی چندی قبل به قلم پژوهشگر شورای روابط خارجی یادداشتی نوشته و شکست یک طرف در تقابلهای منطقهای را علل شکل گیری این توافق معرفی کرده است.
🔹فارین پالیسی میگوید ایران برای تنشزدایی توافق نکرده بلکه این نتیجه طبیعی شکست سعودی از ایران در منطقه است.
🔹فارین پالیسی نوشته: «ماجرا این است که سعودی ها شکست خوردند و عادی سازی روابط دیپلماتیک با ایران تنها پوششی برای این شکست است. در خاورمیانه - به ویژه یمن، لبنان، سوریه و عراق - سعودیها نتوانستهاند ایرانیها را که در سالهای اخیر نفوذ خود را در هر چهار کشور تقویت کرده یا گسترش دادهاند، از خاک بیرون کنند.
🔹شاید دراماتیک ترین جلوه این امر تمایل عربستان سعودی برای بازگرداندن بشار اسد، رئیس جمهور سوریه - که ادامه حکومت خود را مدیون ایران است- به اتحادیه عرب باشد.»
🔹فارین پالیسی نوشته است تقابلهای ایران با با آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان میدهد ایران همچنان بر اصول سیاسی خود استوار است. پژوهشگر این مقاله میگوید: «اکنون که تهران، ریاض را از جلوی راه برداشته است، ایران در تلاش است تا آنچه از ائتلاف منطقه ای ضدایرانی منطقه باقی مانده است، تضعیف کند»
🔹از دید پژوهشگران روندهای منطقهای به نفع ایران در حال طی شدن است و پیروزی در میدان توانسته پیروزی در دیپلماسی را رقم بزند ایران بدون عقب نشینی از روکیردهای کلان مانند نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج آمریکا از منطقه توفیقات دیپلماتیک را رقم زده است.
🔹رحمت خدا بر حاج قاسم سلیمانی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حکم رئیس جدید جبهه اصلاحات لغو میشود؟
🔹مدیرکل سیاسی وزارت کشور: کمیسیون فراقوهای احزاب پیرامون مسئلۀ انتخاب آذر منصوری بهسمت رئیس جبهه اصلاحات با توجه به عضویت موثر منصوری در حزب اتحاد ملت، بررسیهایی داشته و با توجه به سوابق محکومیت و تداوم محرومیت اجتماعی در آن بازۀ زمانی، او امکان عضویت مؤثر در حزب را نداشتند.
🔹استعلام جدید سوءپیشینۀ کیفری آذر منصوری تکلیف را مشخص خواهد کرد که آیا استعلام قبلی به قوت خود باقی است یا نه؟
@Farsna - Link
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
کاملا صحیح میفرمایید! منابع سرشار گاز ایران برای صنعت فولاد ایران یک مزیت است و جهانیسازی قیمت آن، شرکتهای فولادی را از این مزیت محروم میکند.
اما شما ۸۵ میلیون ایرانی را از مزیتهای ملی محروم کردهاید.
نه خوراک را جهانی/دلاری بخرید، نه محصولتان را جهانی/دلاری بفروشید.
@syjebraily
حضور در مصر، گام آخر برای اعلام رسمی آغاز عصر امپراتوری ایران و محور مقاومت
#تحلیل_اختصاصی
#تحلیل_مهم _ میلادرضایی
در درگیری های اخیر فلسطینی ها با اسرائیل، مصر تهدید کرد که به طور یکجانبه تلاش های میانجیگری که سابقا بین گردان های مبارز فلسطینی در غزه و کرانه باختری با اسرائیل انجام میشد را متوقف می کند.
یعنی تمامی تماس دیپلماتیک کانال ارتباطی بین آنها را به صفر می رساند، این یک شوک بزرگ و ترسناک برای اسرائیل است، زیرا مصر تنها پیوند دیپلماتیک آنها با مقاومت اسلامی، حماس و فتح است و از وجود ردپایی کمرنگ از حضور ایران در مصر خبر میدهد.
در گذشته هربار اسرائیل حمله خود را انجام میداد سریعا به مصر زنگ زده و این کشور را وادار میکرد تا سریعا با مبارزان فلسطینی تماس بگیرد و با تحت فشار قرار دادن آنها، سعی کنند سریعا به یک آتش بس برسند.
(این تهدید اینبار تا حد بسیار زیادی اجرایی شد، به همین دلیل است که می بینید حماس و دیگر تیپ های غزه اکنون بیش از 6 حمله در سراسر اسرائیل انجام دادند ولی صحبتی از آتش بس رسمی مانند سابق نشده است.)
تهدید مصر به تعطیلی یکجانبه تلاشهای میانجیگری برخلاف پروتکلهای الزام آور اسلو و کمپ دیوید است و چنین تهدیدی از سمت مصر در 40 سال گذشته هرگز مطرح نشده بود.
در پروتکل های اسلو و قراداد کمپ دیوید، آمریکا مصر را ملزم کرده بود که در مواقع بحران هرچه سریع تر بین طرفین آتشبس جاری کند و اصولا یکی از دلایل اصلی کمک های مالی و نظامی آمریکا به مصر بخاطر خوش رقصی مصر در این قضیه است و عملکرد مصر بر روی میزان کمک های مالی دریافتی از آمریکا و متحدانش بسیار تاثیر گذار بود(عربستان و کشورهای خلیج فارس هم به عنوان گاو شیرده های آمریکا این وظیفه را انجام میدادند)
یکی از دلایلی که ایران در گفت و گو و توافقات خود با عربستان سعی میکرد به سمت آن حرکت کند، تامین بازار مصرف نیازهای اساسی مصر است.
ایران به خوبی به این نقص ساختاری مصر آگاه است و از آنجایی که منابع لازم برای حمایت مستقیم مالی از مصر را ندارد، سعی کرده در گفت و گو و توافقات خود با کشورهای عربی منطقه و حتی چین و روسیه، مصر را از وابستگی مالی و نظامی به آمریکا خلاص کند.
دليل اين امر هم خیلی واضح است. ایران میداند تا زمانیکه مصر به مانند عربستان و سایر کشورهای عربی به سمت ایران و محور مقاومت چرخش نکرده باشد، محاصره کامل اسرائیل امکان پذیر نیست. اما از طرف دیگر اگر مصر به سمت ایران چرخش کند ابزار های بسیار زیادی را جهت تسلط بر اسرائیل در اختیار ایران قرار میدهد. تسلط و مهار اسرائیل به معنای تسلط کامل ایران بر منطقه شام است و سپس بعد از اخراج آمریکا و تسلط بر منطقه شام سابق، ایران میتواند به سراغ قفقاز رود و بعد از تسلط بر قفقاز به صورت رسمی آغاز امپراتوری جدید خود را اعلام کند و صد البته کشورهای همسایه ایران نیز با ورود به این نظم جدید، ساختارهای براساس منطقه امن و ثروتمند خواهند ساخت.
زیرا آنها در کنار نظم تعریفی ایران میزبان عبور کریدور های بسیار مهم دنیا از خاک خود خواهند بود یا به نحوی از عبور این ابرکریدور ها از ایران منتفع خواهند شد.
در این میان مصر، یک چالش بسیار مهم برای ایران است. رفتار های اخیر حاکمان مصر به خوبی نشان دهنده تمایل آنها برای خلاصی از تسلط آمریکا و غرب است.
گسترش ارتباط ایران با مصر به غیر از بحث اسرائیل، فواید تمدنی زیادی به همراه دارد و برای هژمون ایران با اهمیت است. تسلط بر کانال سوئز یکی از بزرگترین امتیازهای دریافتی ایران خواهد بود.
درواقع ایران با این کار همانطور که تسلط زمینی خود را بر راه های تجارت بین غول های تولیدی شرق آسیا با بازار های اصلی آنها در اروپا و آفریقا قبلا بدست آورده است، در بخش دریایی هم تسلط خود را کامل میکند. زیرا در گذشته ایران با حمایت از انصار الله یمن توانسته است، بخش زیادی از آبراه اصلی تجارت دریایی را به کنترل خود در بیاورد (ولی برای کنترل کامل آن نیاز به اخراج کامل آمریکا از منطقه است). اما با کنترل کانال سوئز بعد از 2000 سال، ایران بار دیگر کنترل کامل آبراه های اصلی تجارتی را بدست خواهد گرفت حتی اگر آمریکا هنوز در پایگاه های خود در منطقه حضور داشته باشد.
نکته مهم دیگر این است که چرخش مصر باعث میشود که ایران بتواند بر شمال آفریقا کاملا مسلط شود. بازار بزرگ انرژی شمال آفریقا به دلیل جنگ طلبی های دو دهه گذشته غربی ها، بدون هیچ نظم ساختاری واقعی در حال تامین انرژی غرب است و ایران میتواند با حضور در مصر و سپس گسترش نفوذ خود در شمال آفریقا به واقع بر 80 درصد انرژی ارزان فسیلی دنیا سیاست گذاری کند.
سواحل گرم جنوب مديترانه میتواند سنگر بعدی ایران در مقابله با قلعه نظامی آمریکا در دهه بعدی باشد.
یکی دیگر از مسائل بسیار مهم برای ایران که الزام حضور در مصر را به همراه دارد این است که مصر میتواند به عنوان ابزاری برای کنترل و توازن قدرت در جهان عرب و خصوصا برای تداوم مهار و تسلیم تمدنی عربستان مورد استفاده قرار بگیرد. (فعلا این بخش نمیشه بیشتر بازش کرد) و جایگاه های کشورهای عربی متحد ایران را بالا ببرد
در نهایت یکی از مهمترین مزایای حضور ایران در مصر یا چرخش مصر به سمت محور مقاومت، تسلط و نابودی جریان اخوانی_تکفیری منطقه است.
درواقع با چرخش مصر به سمت ایران، ترکیه کاملا مهار خواهد شد و یکی از بزرگترین ابزارهای قدرت و دخالت ترکیه یعنی جریان اخوانی منطقه نابود میشود. سپس ترکیه بدون این ابزار نمیتواند کار چندانی در قفقاز انجام بدهد و به همین دلیل بالاتر عرض کردم که حضور و تسلط ایران در مصر باعث میشود ایران در مرحله بعد به سراغ قفقاز برود.
مزایای حضور ایران در مصر بسیار بیشتر از این چند خط توضیح سربسته است.
به همین دلیل آمریکا طرح یک کودتا را در سودان اجرا کرده بود.
همانطور که در گذشته بارها در تحلیل های سودان عرض کردم هدف اصلی آمریکا ایجاد یک جنگ داخلی در سودان است تا بعد از آن ارتش کودتاگر بر کل سودان مسلط شود و با بهرهگیری از شرایط بحرانی جنگ داخلی، گرسنگی، فقر و زیرساخت های نابود شده، از مردان سودانی سرباز گیری کند و سپس با متحدان اخوانی خود به سراغ اتحاد با تروریست ها و گروه های مزدور در لیبی برود و پس از فتح لیبی و تشکیل یک ارتش بزرگ (ساختاری مانند داعش) سپس به بهانه به قدرت رساندن اخوانی ها در مصر برای گرفتن مصر به سمت شرق حرکت کند.
درواقع وقتی که آمریکا متوجه حضور محور شرق در آفریقا شد و بعد از پیروزی های پشت سر هم اتحاد شرق در آفریقا، متوجه شد تنها راه نجات برای اسرائیل و خودش، تبدیل مصر به یک زمین سوخته است.
اینگونه ارتباط زمینی آسیا با آفریقا قطع شده و غربی ها به بهانه حمایت از کانال سوئز وارد خاک مصر شده و از آنجا با اسرائیل میتوانند فلسطینی ها را تحت محاصره حداکثری قرار بدهند و حتی بعد از آن لشکر تکفیری اخوانی را برای تصرف سوریه رهسپار کنند.
این همان خطر بزرگی است که از چند ماه قبل به آن اشاره کردم و البته امیدوارم مقامات ایران به اهمیت این موضوع پی برده و در فکر کمک به سودان باشند.
زیرا شکست کودتا در سودان و تقویت دولت سابق این کشور به معنای واقعی میتواند راه ورود و تسلط ایران به مصر را آسان تر کند.
یک نکته مهم این است که دولت ترکیه هم از این موضوع آگاه است و به شدت سعی میکند روابط خراب گذشته خود را با دولت کنونی مصر ترمیم کند و درواقع یک رقابت بین ایران و ترکیه برای حضور در مصر رقم خورده است.
در آینده اخبار بیشتری از این رقابت خواهید شنید و شاید برای کسانی که این تحلیل را مطالعه نکرده باشند،این رقابت غیر منطقی به نظر بیاید
اما برای مخاطبان گرامی این گروه تحلیلی، دیگر این گره ذهنی وجود نخواهد داشت .
یاعلی
تیر ١۴٠٢
میلاد رضایی
🔺ایرنا: سفر رئیسی به آفریقا، نخستین سفر رئیسجمهور ایران به این قاره بعد از ۱۱ سال است
🔹خبرگزاری دولت نوشت: رئیسجمهور به منظور تقویت روابط با کشورهای دوست و همسو و در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری، به دعوت رسمی رؤسای جمهور «کنیا، اوگاندا و زیمباوه»، روز سهشنبه عازم سفری سه روزه به این کشورها خواهد شد.
🔹این نخستین سفر رئیس جمهور ایران به قاره آفریقا پس از ۱۱ سال است که با هدف افزایش حضور ایران در اقتصاد حدود «۶۰۰ میلیارد دلاری» قاره آفریقا صورت میگیرد.
محمدرضا حسنایی، رئیس دانشگاه هنر تهران:
🔹پوشیدن مقنعه در دانشگاه هنر اجباری بوده. طبق قانون حضور دانشجو در دانشگاه باید با مقنعه باشد.
🔹 الزام به پوشیدن مقنعه هم بخشی از نظم است. مثلا غربیها در ادارات کراوات میزنند، چراکه برای آنها قسمتی از نظم است. من به عنوان رئیس دانشگاه هنر میگویم، قانون است که دانشجو باید مقنعه بپوشد، در غیر این صورت شاید وضعیت پوشش، باعث شود دانشجویان موارد مختلف دیگری را هم رعایت نکنند.
🔹وقتی خانمی مقنعه میپوشد، دستش آزادتر است، راحت تمرین طراحی میکند و… ولی دیدهایم که با شال اینطور نیست و برخی دانشجوها هم رعایت نمیکنند و کارهایشان را هم نمیتوانند انجام دهند.
🔹اگر من گفتم مقنعه بپوشند برای این بود که پس از ۱۰ سال به قانون برگردیم نه اینکه قانونی جدید از اینجا درآمده باشد. اگر دانشجو بدون مقنعه باشد، حضورش در دانشگاه غیرعادی است.
🔹 استاد و دانشجو باید شانی داشته باشند. نمیتوانیم با لباسهای کنار دریا به مهمانی رسمی برویم و عکس این مسئله هم وجود دارد؛ با لباس رسمی هم کنار دریا نمیرویم.
🔹 یک سری از دانشجویان ما ممنوع الورود بودند و مشکل آنها عدم رعایت حجاب بوده است. این افراد تعهد دادهاند که حجاب را رعایت میکنند و بالغ بر ۵ یا ۶ بار هم تعهد داده بودند.
🔹نمیشود دانشجو بدون حجاب وارد دانشگاه شود، بعد بگوید اول من را به کمیته ببرید، حکم بدهید و بعد ممنوع الورودم کنید!اصلا از ابتدای امر ورود چنین دانشجویی به هر دانشگاهی ممنوع است.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجراهای اخیر اتاق بازرگانی، سند محکم دیگری است بر این مدعا که در این اقتصاد، جمهوری اسلامی کارهای نیست....
برشی از سخنرانی روز دانشجو در دانشگاه تبریز| ۱۶ آذر ۴۰۱
@syjebraily
هدایت شده از 30a30_57
❇️ توجه
🌍 ایران در بین 195 کشور؛ در کدام زمینه ها جایگاه نخست، دوم، سوم ... تا دهم جهان را دارد !
🔭 پیشرفتهای ایران در عرصه های پزشکی، المپیادهای علمی، هسته ای، هوافضا، رباتیک، تکنولوژی، نظامی، نانو، مهندسی، نفت و گاز، ورزشی، بانوان و دیگر زمینه ها را اینجا ببینید👇
ایران سیاسی۵۷
📡 Https://eitaa.com/Iran_30a30_57
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ به هلاکت رسیدنِ تروریستهای حملۀ زاهدان
@Farsna
هفت ماه پیش این روزها، قرار بود به زودی از هر درخت خیابان ولیعصر تهران یک آخوند آویزان شده باشد، سپاه در حال فرار به ونزوئلا باشد و در استادیوم آزادی ابی و شروین آهنگ «برایِ» را اجرا کنند. آنسوتر امانوئل مکرون با تمام قوا مشغول دفاع از این «انقلاب ایران» بود و با رهبران خودخواندهاش ملاقات میکرد. اینترنشنال هم هر دو دقیقه یکبار به نقل از «یک منبع آگاه» خبر فوری میرفت و بیترهبری را در آستانه تسخیر توسط معترضین نشان میداد. اصلاحطلبان و روحانیچی ها هم به جای محکوم کردن خشونت، بمبگذاری شاهچراغ را هم «کار خودشون» میدانستند و مرتب از فروپاشی شوروی عبرت میدادند و میگفتند اگر نظام هرچه زودتر به اصلاحات اساسی دست نزند سقوط میکند. منظورشان از اصلاحات هم صراحتا بازگردندان مافیای روحانی و جهانگیری و قبیلههای وابستهشان به سر سفره رانت و امضای دوباره برجام و افایتیاف بود نه مبارزه با فساد و مقابله با نظم سرمایهدارانه هزارفامیل موجود.
هفت ماه بعد، طرفداران شازده و علینژاد و اسماعیلیون، حمله به جمهوری اسلامی را متوقف کرده و مشغول دریدن خشتک یکدیگر بر سر تهمانده بودجههای آمده از دولتهای خارجی شدهاند، کومله زحمتکشان و کومله کردستان چند نفر از یکدیگر را کشتهاند، سپاه به جای فرار به ونزوئلا، موشک هایپرسونیک تست میکند و جمهوری اسلامی میلیونها نفر را به بهانه جشن غدیر به خیابانها میآورد (جشنی که در آن از زن بیحجاب به همراه سگ بغلش و جوان خالکوبی کرده تا نیروهای مذهبی و سنتی کنار هم شادمانی میکنند). در آن سو اما مکرون درگیر شورشهای بیسابقه فرانسه است که در آن یک نسل از جوانان فرانسوی میگویند دیگر خود را فرانسوی نمیدانند. آنسوتر اصلاحطلبان به امید اینکه در انتخابات آتی مجلس چند صندلی به مثابه چند استخوان جلویشان پرت شود فتیله را پایین کشیدهاند و به اوج پیروزیشان این شده که علیز پنج ثانیه دیر جواب غنینژاد را داده و بیوی توییتر جبراییلی عوض شده و محمد مرندی شغل تشریفاتیش در دانشگاه را از دست داده. از همه زیباتر اینکه بعد از آشتی ایران و سعودی، اینترنشنال هم «به فرموده» خیلی زیرپوستی جهت حرکت را تغییر داده و روی دعواهای اپوزیسیون تمرکز کرده، طوری که با ده دقیقه تماشای اینترنشنال مخاطب خود به خود به جمهوری اسلامی پناه میبرد. واقعا که هزار باده ناخورده در رگ تاک است.
✍️علی علیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ابعاد مهم سفر رئیسی به قاره آفریقا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان طوفانی روح الله مؤمن نسب، دبیر انقلابی ستاد امر به معروف تهران خطاب به مسئولان منفعل :
شما روی صندلی هایی نشستید که شهدایی برای آن جان دادهاند.
اگر زور دارید، جلوی بیحجابیها را بگیرید. فضایمجازی را درست کنید.
دمش گرم حرف دل مردم انقلابی رو زد.
🔴 حبس از یک تا هفت روز برای نقض قانون لباس متحدالشکل
🔴 اشاراتی در بازشناسی حکومت رضاخانی؛
رضاشاه ناجی وارداتی کشور بعد از دوران مشروطه بود. او پس از به قدرت رسیدن به جان ملت ایران افتاد و با تصویب قانون لباس متحدالشکل در سال 1307 برای متخلفین این قانون در صورتی که شهرنشین باشند، جزای نقدی از یک تا پنج تومان و یا حبس از یک تا هفت روز و در صورتی که شهرنشین نباشند، حبس از یک تا هفت روز تعیین کرد.
📌 دیکتاتور اعظم تاریخ ایران
📌 اصطبلداری که جز وحشتآفرینی نمیدانست
📌 رضاخان، نمادی از خشونت برای ساختارشکنی؛
⏪ قابل توجه مدافعان سینه چاک رضاخان پالانی!!!
منبع : سایت پژوهشکده تاریخ معاصر iichs.ir