📣 فراخوان دریافت مقاله با محوریت الزامات قانونگذاری در حوزه هوش مصنوعی
🔷 فصلنامه علمی دولت و حقوق در نظر دارد شماره آتی خود (بهار ۱۴۰۳) را با محوریت الزامات قانونگذاری در حوزه هوش مصنوعی منتشر کند.
مهلت ارسال مقالات: پایان فروردین ماه ۱۴۰۳
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#هوش_مصنوعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه ماجرا
💠 ماجرای کارگزاران حکومت علوی(ع)
باحضور:
۱. محمدحسین رجبی دوانی
۲. ابوالقاسم علیدوست
۳. جواد سلیمانی
۴. محسن قنبریان
۵. سید جمالالدین دینپرور
🔸 ۱۰ الی ۱۴ فروردین ماه، مصادف با لیالی قدر و شهادت امیرالمومنین علیه السلام
🕘 حوالی ساعت ۲۰:۲۰
شبکه چهار سیما
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_منتخب
⭕️#بیان_امیر
گریه های استاد عشایری در مظلومیت و غربت امیرالمؤمنین علی علیه السلام ...
در روزهای آخر عمر شریف حضرت ، مردم کوفه کاری با مولا کردند که علی خیبرشکن کسی که به خطابه معروف بود ؛ دیگه حال خطبه خوندن و حرف زدن با مردم نداشت ...😭😭
❌اللهم العن قتلة امیرالمؤمنین ...❌
🎙استاد #عشایری
#تاریخ_پخش :1402/01/20
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 #پیشنهاد_ویژه
🎥 درنگی در شب های قدر
🔻 شب نوزدهم
🟢 اگر شب قدر را درک کنید یک گام هشتاد و چند ساله را برداشته اید. یعنی اگر کسی ده شب قدر را درک کند به اندازه اینکه ده عمر را بندگی کرده باشد رشد می کند.
◾️ شب قدر شب ولی الله معصوم در هر زمانی است. شب قدر شب اوست و شبی است که خداوند میهمانی و ضیافت خاصی برای او ترتیب می دهد.
🎙 #غلامرضا_پیوندی
🙏 التماس دعا
#ماه_رمضان
#شب_قدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• برنامه ماجرا
🔹 حکومت امیرالمومنین علیه السلام حکومت مدیریت متضادنماها است.
💠 ماجرای کارگزاران حکومت علوی
باحضور:
ابوالقاسم علیدوست
🔸 شنبه ۱۱ فروردین، ساعت ۲۰:۲۰
شبکه ۴
🔰 ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.💐✨
📌روز دوازدهم فروردین فقط به معنای تشکیل یک حکومت ناشی از یک انقلاب نیست، این به معنای روز زنده شدن اسلام است، روز قطع شدن امیدهای دشمن به دفن دین و دفن اسلام و قرآن است.
«مقام معظم رهبری»
✅حجت الاسلام والمسلمین پیوندی در گفت وگو با شفقنا:
🔹فضیلت های اخلاقی؛ بالاترین شرافت برای انسان آن است که آزار دیگران را ترک کند
🔹 یکی از سرفصل های مهم در رذایل اخلاقی، موضوع «آزار و اذیت» دیگران است. مصادیق و نکات ریزی در این رذیلت اخلاقی اجتماعی وجود دارد که با نگاه موشکافانه می توان موارد زیادی از آنها را ذکر کرد. در دین مبین اسلام چه در قرآن کریم و چه در سخن پیشوایان دین مسلمانان به پرهیز از این صفت رذیله اجتماعی دعوت شدند و در برخی روایات از قول پیامبر اکرم (ص) یکی از نشانه های مسلمانی اجتناب از این صفت شمرده شده است. امام باقر (ع) نیز در روایتی می فرماید: «می دانید مسلمان کیست؟ مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبان او در امان باشند».
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا پیوندی، استادیار گروه فقه و حقوق پژوهشکده نظام های اسلامی در این زمینه به خبرنگار شفقنا گفت:
یکی از بحث های مهمی که در جامعه در حوزه اخلاق اجتماعی و در ارتباط با دیگران باید به آن پرداخته شود، موضوع مهم «آزار و اذیت دیگران» است؛ به این معناکه رفتاری از ما سربزند که سبب آزار و اذیت دیگران شود. ممکن است این مسئله علیرغم حرام شمرده شدن در فقه برای افراد دارای اهمیت نباشد در حالی که در آیات و روایات به آن پرداخته شده است.
این مسئله به اندازه ای در دین اسلام واجد اهمیت است که در روایتی از امام جعفر صادق (ع) به نقل از خداوند آمده است: «کسی که بنده مومن من را اذیت کند به من اعلام جنگ می کند».
در آیه ۵۸ سوره احزاب هم خداوند متعال می فرماید: «وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَيْرِ مَا اكْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُبِينًا؛ و آنان که مردان و زنان با ایمان بیتقصیر و گناه را بیازارند (بترسند که) دانسته بار تهمت و گناه آشکار بزرگی را برداشتهاند.»
در روایتی که شیخ صدوق در کتاب امالی خود از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل کرده که فرمود: « إِنَّ فَاطِمَةَ بَضْعَةٌ مِنِّي فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِي وَ مَنْ سَرَّهَا فَقَدْ سَرَّنِي وَ مَنْ غَاظَهَا فَقَدْ غَاظَنِي؛ فاطمه سلام الله علیها پاره تن من است؛ پس کسی که او را اذیت کند، مرا اذیت کرده و کسی که او را خوشحال کند، مرا خوشحال کرده و کسی که او خشمگین کند، مرا خشمگین کرده است.» یا در روایت دیگری داریم که رسول اکرم (ص) فرمود: «یوذینی ما آذاها». همه باید توجه داشته باشیم که این تعبیر از رسول خدا فقط اختصاص به حضرت زهرا ندارد.
وی درباره آزار و اذیت دیگران به حدیثی از رسول خدا اشاره کرد و افزود: پیامبر اکرم (ص) فرمود: «مَن آذى مُؤمِنا فَقَد آذاني، ومَن آذاني فَقَد آذَى اللّه َ عز و جل، ومَن آذَى اللّه َ فَهُوَ مَلعونٌ فِي التَّوراةِ وَالإنجيلِ وَالزَّبورِ وَالفُرقانِ؛ هر كس مؤمنى را بيازارد ، مرا آزرده است و هر كس مرا بيازارد ، بى شك ، خداوند عز و جل را آزرده است و هر كس خدا را بيازارد ، در تورات و انجيل و زبور و قرآن ، نفرين شده است».
وی بیان داشت: در ارتباطات اجتماعی و در زندگی اجتماعی خود ممکن است کارهایی انجام دهیم که سبب آزار دیگران شود که به فرموده پیامبر اکرم (ص) مورد لعن خدا و رسول و مردم قرار می گیرد و از رحمت خدا دور خواهد شد
https://fa.shafaqna.com/news/1734312