᪥༅ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅᪥
▫️ثالثاً همانطور که در اوائل کتاب گفته شد، کتاب غیبت ایشان کتابی احتجاجی است که در مقابله با فرقه های منحرف نوشته شده، لذا ثبت هر روایتی در آن، دلیل اعتقاد شیخ طوسی به مضمونش نیست.
▫️رابعاً همانگونه که در اوائل کتاب بیان کردیم، در کتاب غیبت احادیث متعارضی ثبت شده که میرساند شیخ طوسی همه آنها را صحیح نمیدانسته است.
᪥༅ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅᪥
᪥༅ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅᪥
▫️خامساً شیخ طوسی به حدیث وصیت استدلال ننموده، بلکه به مجموعهای از روایات که مضمون آنها را ـ در اثبات حصر عدد ائمه در دوازده ـ متواتر می دانسته روی هم استدلال کرده است.
▫️سادساً اگر شیخ طوسی حدیث وصیت را صحیح میدانست حتماً در دو کتاب اعتقادیش، عقیده به دوازده مهدی را ثبت نموده، جزء عقاید شیعه بر میشمرد.
حال آنکه ایشان کلمه ای درباره مهدیین در آن دو کتاب بیان نکرده است.
᪥༅ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅𖥸ↈ༅᪥
▼ٰٰ بۘۘسۘۘم ۘۘاۘۘلۘۘلۘۘه ۘۘاۘۘلۘۘرحۘۘمۘۘن ۘۘاۘۘلۘۘرحۘۘیۘۘم ۘۘ▼ٰٰ
╔══✿✵🌸🍃✿═════╗
پــــدر ܩܤرࡅ߲ߊن
╚═════✿✵🌸🍃✿══╝
#پرسش_وپاسخ #پدرانه
🔴موضوع: خواب نرجس خاتون
🌼❀⊱••━═━⏎ #سوال
سلام استاد، در رابطه با خواب نرجس خاتون اگر تکلیف آور نیست، چرا اسلام آورد و دست از مسیحیت کشید؟
🌸❀⊱••━═━⏎ #پاسخ پدر
سلام علیکم
چون اسلام را حق دیدن.
آنچه از متن این قصه بر می آید اینست که حضرت ملیکه قبل از دیدن خواب، به واسطه جنگ های متعدد رومی ها با مسلمین کاملا با اسلام و پیامبر آشنا بوده که چه دینی هست و چه سخنی دارد، اما به خاطر سن کمشان (۱۳ سال) زمینه انتخاب دین حق برایشان فراهم نبوده. لذا خواب، دلیل انتخاب دین برای ایشان نبود و خواب دوم صرفاً، ظرف ایمان ایشان بوده نه دلیل ایمان.
قرینه اول: وقتی حضرت محمد می آید، بدون اینکه کسی معرفیشان کند، حضرت ملیکه ایشان را می شناسد و می داند رسول الله هست.
قرینه دوم: پس از بیداری از ترس کشته شدن، خوابش را برای پدر و جدش بیان نمی کند، پس متوجه شدت دشمنی آنها با اسلام و شخص پیامبر هست تا جایی که نمی تواند یک خواب را تعریف کند.
قرینه سوم: وقتی جدش می گوید برایت چکار کنم تا بهتر شوی، می گوید با اسرای مسلمین خوشرفتاری کن، پس می داند اسلامی هست و جنگهایی بوده و اسرایی از مسلمین در زندان جد او هستند که شکنجه می شوند.
قرینه چهارم: سیده نساء فقط به این دختر سیزده ساله می گویند تو مشرکی و مریم از دین تو بیزار است، بدون هیچ توضیحی برای این دختر ۱۳ ساله درباره اینکه کجای عقیده اش شرک است و چرا مریم از مسیحیت که دین پسرش می باشد بیزار است، و او هم بدون هیچ مقاومتی ترک نصرانیت را می پذیرد. که این هم می رساند حضرت ملیکه بر اعتقاد شرک آلود نصرانی ها اشراف داشته و فقط زمینه ترک آن برایش در آن سن کم پیش نیامده بوده.
قرینه پنجم: وقتی راوی با تعجب می پرسد شمای رومی چگونه اینقدر عربی مسلط هستی؟ پاسخ می دهد جدم بسیار در تعلیم من نسبت به آداب اشتیاق داشت لذا برایم معلم خصوصی گرفت تا زبان عربی به من آموزش دهد. خوب چرا بین این همه زبان، زبان اسلام را باید یاد بگیرد که دشمن سرسخت روم بوده، جز این هست که بتواند کتاب های عربی که مربوط به اسلام است را مطالعه کند؟
همه اینها گواهی می دهد ایشان قبل از دیدن خواب، کاملاً با اسلام آشنایی داشته است.
✎سیّـدمھدےمجـتھدسیستانے
๑🌸ღ🍃❈🍃ღ🌸๑
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦۞✦۞✦۞✦۞✦۞✦
✔️ #کلیپ_روشنگر :
بررسی محتوای حدیث وصیت ٢١
شماره ۴٧.
قائم این امّت کیست؟
✦۞✦۞✦۞✦۞✦۞✦
─┅═ೋ❅﷽❅ೋ═┅─
#سخنی_با_اتباع_احمد_بصری (١٧)
احمد بصری که آمده بود برای تمام مردم جهان وحدت و یکپارچگی بیاورد! بعد از گذشت بیست سال حتی نتوانسته بین پیروان بسیار اندک خود وحدت بر قرار کند و الآن اتباع او به فرقه های مختلفی تبدیل شده اند که هر کدام دیگری را لعن و نفرین می کند!!
دانستن همین مطلب ساده روشن می کند او توانایی ندارد کاری برای یک شهر بکند چه برسد به یک جهان.
پس تمام ادعاهایی که وی درباره خویش می کند سرابی بیش نیست که جز بر سرگردانی و تحیر بیشتر پیروانش نخواهد افزود.
✎سیّـدمھدےمجـتھدسیستانے
#پدرانه
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─