هدایت شده از محمد هادی سمتی
😳عجب تناقضی😳
❌ هم رأی دادن را بی خاصیت جلوه بدهی
❌ و هم رأی بدهی
➕صندوق رأی بیا ما رو بخورر لطفا
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#من_رأی_میدهم
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
💢 پرونده ویژه «فقه انتخابات» در «شبکه اجتهاد» بهروزرسانی شد
✔️در آستانه سیزدهیمن انتخابات ریاست جمهوری، پرونده ویژه «فقه انتخابات» با آثار و گفتارهایی از صاحبنظران و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در پنج بخش (یادداشت، گفتگو، گزارش، رهنمود، پنجره) از سوی «شبکه اجتهاد» منتشر شد.
🔻با گفتارهایی از: احمد واعظی، عبدالرضا ایزدپناه، سیداحمد حسینی خراسانی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمدجواد فاضل لنکرانی، عبدالحسین خسروپناه، علیاکبر رشاد، محسن اراکی، عباس رفعتی، رضا اسلامی، عبدالحمید واسطی، محسن فقیهی، محسن مهاجرنیا، عبدالوهاب فراتی، حبیبالله بابایی، سید سجاد ایزدهی، سید محمدرضا شریعتمدار، سید احمد حبیبنژاد، علیرضا زهیری، غلامرضا بهروزی لک، ذبیحالله نعیمیان، مجید رجبی؛ و نیز رهنمود و گفتارهایی از مراجع معظم تقلید
👈 مشاهده کنید: https://b2n.ir/e81757
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از محمد هادی سمتی
این مطلب را در یک گروه ایتایی دیدم و گویا موثق هست:
پژمانفر نماینده مجلس در مشهد:
#جلیلی به دعوت شخص #رئیسی و با این شرط که تا آخر بماند در #انتخابات حاضر شده و تا آخر هست.
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از محمد هادی سمتی
درباره استدلال #علیرضا_زاکانی برای انصراف صحبت خواهم کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از محمد هادی سمتی
1.17M
⁉️چند سئوال از آقای #علیرضا_زاکانی⁉️
از کسی که برنامه خودش را از بقیه قوی تر می دانست _یعنی خود را #اصلح می دانست_ می توان پذیرفت که اقبال عمومی را بر برنامه قوی ترجیح بدهد؟
قهرمان شدن به قیمت این که روند #رشد_سیاسی مردم را مختل کنیم؟
➕ نقد و نظرتان را می شنوم.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000326_40593_1281k.mp3
8.66M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در آستانه انتخابات ۲۸خرداد. ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از نهضتِ روایت
#پویش_انتخاباتی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت ایت الله العظمی خامنه ای با عنوان #کار_درست راه اندازی شد:
https://farsi.khamenei.ir/karedorost1400/
🔰پخش تلویزیونی مستند جستجوگر از امشب
🔶29 خرداد تا 1 تیر
💠 از شبکه چهار و مستند:
📺شبکه مستند
🕖 پخش ساعت۱۹
🕛باز پخش اول ساعت ۲۴
🕐باز پخش دوم ساعت۱۳روزبعد
📺شبکه چهار
🕘پخش ساعت ۲۱
📌@canoon_org
📋 انتخابات ۱۴۰۰ را چگونه بفهمیم؟
✍️#عبدالله_گنجی،مدیر مسئول #روزنامه_جوان
#انتخابات_ریاست_جمهوری ۱۴۰۰ ایران به تعبیر اهل جبهه در میانه آتش برگزار شد.
اینکه میزان #مشارکت مطلوب است یا خیر بدون توجه به ملاحظات و مقتضیات زمان قابل درک نیست. قطعاً رأی ریاستجمهوری را نباید با مجلس مقایسه کرد که اگر این بود، نسبت به ۱۳۹۸ رشد داشتهایم، بلکه باید با ریاستجمهوری قبل مقایسه کرد و کاهش حدود ۲۰ درصدی مشارکت را پذیرفت.
از عوامل کاهش مشارکت #کرونا عاملی مهم بود که ۲۸ درصد مردم معتقد بودند احتمالاً به خاطر آن شرکت نمیکنند. فشارهای اقتصادی و معیشتی عامل مهم دیگری است. علاوه بر این دو عامل کلیدی، بسیج جهان غرب و #اپوزیسیون نیز بیتأثیر نبود. ردصلاحیتها کمترین تأثیر را داشت چراکه در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ که مرحوم هاشمی و #احمدی_نژاد تأیید صلاحیت نشدند، مشارکت کاهش نیافت.
حال نیز امثال جهانگیری و لاریجانی بالاترین رأی منفی را در نظرسنجیها داشتند (هر کدام حدود ۳۹ درصد)، بنابراین از اول رأیآوری آنان جدی برآورد نمیشد. تساهلاً اگر غیبت همه این افراد را مؤثر در رأی بدانیم، باید آن را در درون رأی باطله جستوجو کنیم. اما محورهای زیر را باید در تحلیل این رأی از ذهن دور نداشت:
۱- بهرغم فشارهای اقتصادی، کرونا، #جنگ_روانی و #تحریم بخشی از #اصلاح_طلبان باید مشارکت را مطلوب دانست که اگر این عوامل نبودند، باید برای درک کاهش مشارکت به شاخصهای دیگری رجوع میشد.
دشمن در تحلیل کاهش مشارکت صرفاً «عناد» را عامل اصلی میداند. حال آنکه عناد با نظام طبق نظرسنجیهای خارجی ۵ درصد و طبق نظرسنجیهای داخلی ۸ درصد است، بنابراین حد فاصل بین ۹۵ درصد تا ۵۰ درصد را باید در عوامل نارضایتی اقتصادی و بیماری کرونا تحلیل کرد.
۲- رأی به #رئیسی نشان میدهد بهرغم تخریب گسترده #روحانیت در سالهای اخیر همچنان این قشر معتمدترین نزد مردمند. از سال ۱۳۶۰ که امام اجازه ورود روحانیت را به عرصه اجرایی صادر کرد، مردم ۹ بار به رئیسجمهور روحانی رأی دادند و صرفاً دو بار به غیرروحانی گرایش یافتند و این در حالی بود که ابتدا او را نیز در تراز روحانیت میدیدند. بهرغم حضور و وجود کت شلواریهای متخصص، همچنان روحانیت در اولویت انتخاب مردم است و دشمنان و #سکولارها در تحلیل #مردم_سالاری در ایران نباید این رویکرد مردم ایران را گم کنند.
۳- برخی اصلاحطلبان که هیچ حد و مرزی برای ابراز کنایه به #مشروعیت_نظام ندارند، در طول انتخابات از تعابیری مانند «مهندسی انتخابات»، «تحمیل یک نفر» «نابودی جمهوریت»، «انتصابات» و «حکومت اسلامی» نام بردند. حال آنکه میزان رأی آقای رئیسی قبل از تأییدصلاحیتها در مقایسه با کسانی که تأیید نشدند، موجود است. مردمی که به آقای رئیسی رأی دادند، نباید مورد توهین واقع شوند. مگر با زور سرنیزه به سوی شخص هدایت شدند؟ آنان نیز میتوانستند مانند بقیه راههای دیگری را دنبال کنند. مگر فرصتی که برای دادن رأی باطله، رأی به کاندیدای دیگر و عدم مشارکت در اختیار دیگر رأیدهندگان بود، برای ۱۸ میلیون نفری که به رئیسی رأی دادند، فراهم نبود؟ اتقوالله یعنی همین.
۴- رأی جناب همتی نشان داد از خاتمی تا سروش و ۱۶ حزب اصلاحطلب هیچ تأثیری بر مشارکت نداشتهاند. این نشان میدهد اگر جهانگیری هم حضور داشت، چفت و بست وی با دولت مستقر شرایط را بدتر میکرد، بنابراین یا مردم پذیرفتهاند که اصلاحطلبی در مسیر اولویتهای آنان نیست یا رقیب توانسته است با اثبات خود این گزاره را در ذهن جامعه معتبر نماید.
۵- این رأی در سختترین شرایط موجود به صندوق ریخته شد که نشان از قدرت بسیجگری #نظام_جمهوری_اسلامی دارد. جنگ «تحریم – مشارکت» شاخص اصلی انتخابات ۱۴۰۰ بود، اما میتوان با تجزیه کسانی که رأی ندادند، تأثیر دشمن را کماثر یافت. بالاخره مردم - و حتی کسانی که جمهوری اسلامی را قبول ندارند - میدانند که پول و رسانه سعودی صلاحیت نقد مردمسالاری را در ایران ندارند و تبلیغات آنان را توهین به هر ایرانی میدانند.
۶- انتخابات در کشور ما به جهت روانی – اجتماعی پرهزینه است که حاکمیت باید علل آن را احصا و لحاظ کند. جدال جمهوریخواهی عرفی با جمهوری اسلامی بخشی از این کارزار است، اما بخش دیگر آن قانع نشدن نخبگان از علل ردصلاحیتهاست.
📎 ادامه در مطلب بعدی👇👇👇
ممکن است #شورای_نگهبان اشتباه کند، اما ریگی به کفش ندارد که اگر داشت، باید یک #اصولگرا و پنج اصلاحطلب را تأیید میکرد، اگر قانون اجازه اقناع اجتماعی را نمیدهد، باید برای اصلاح آن اقدام کرد. عدماقناع نیروهای مؤمن به انقلاب و کسانی که حاضرند همه جان، مال و آبروی خود را فدای انقلاب اسلامی کنند، شاخصی است که میتواند به اصلاح قوانین و روندها منجر شود. پذیرش تعبدی تصمیمات در دهههای اخیر تا حدودی کاهش یافته و پذیرش علل تصمیمات به روش اقناع و استدلالی رشد کرده است. نظام سیاسی ما باید متناسب با این تغییر ذائقه قوانین و روشها را اصلاح کند.
۷- آقا محسن بر شعارهای ملموس اقتصادی - معیشتی متمرکز شد، اما نتوانست آن را در ذهن ملت معتبر کند. شاید بتوان این موضوع را به صورتی دیگر نیز درک کرد و آن اینکه صرفاً شعارهای اقتصادی جذابیت ایجاد نمیکند. مردم خصایص و شعارهای دیگر را نیز در کنار معیشت به صورت ترکیبی مدنظر قرار میدهند.
۸- این انتخابات و نتیجه آن، آزمون سخت نیروهای مؤمن #انقلاب_اسلامی است. در این چهار سال همه مدعیات آنان ورق خواهد خورد و در نمایشگاه ملت آبدیده خواهد شد، هیچ فرصتی برای خوشحالی و ماه عسل نیست، باید سریعاً اولویتها را شناخت و در سه سطح کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت به آن اقدام کرد وگرنه مردم با هیچ کس عقد اخوت نبستهاند.
۹- تردیدی نیست که نگرش حاکم بر دولت رئیسی، دولت «انسجام ملی» خواهد بود و رسانههای اصلاحطلب زودتر از دیگران به این مهم پی بردند. دولت جدید اگر چه فکر و نگرش اصلاحطلبان را در تراز انقلاب اسلامی و #اندیشه_سیاسی_امام نمیداند، اما قبول نداشتن، مانع به رسمیت شناختن آنان نخواهد شد.
۱۰-تیم عمیق، منسجم، کاردان و غیراحساسی میتواند بار ملت را بهتر حمل کند و بارقههای امید را در چشمان ملت نمایان کند. تحلیل اعتقادی گرایش مردم در این شرایط سخت را نیز نباید از نظر دور داشت که تحلیل آن را به خوانندگان محترم میسپارم.
#یادداشت
➕سیاست نامه / دریچه ای به اندیشه سیاسی در اسلام
🔺نشست خبری رئیسجمهور منتخب؛ عصر امروز
🔹نخستین نشست خبری #رئیسی ، #رئیسجمهور_منتخب ، ساعت 14 امروز دوشنبه با حضور نمایندگان رسانهها برگزار میشود.
@irinn_channel
www.irinn.ir
هدایت شده از نهضتِ روایت
📋 خطر نوخوارجی گری (2)
✍️ #محمد_هادی_سمتی
... عدم فهم صحیح از جایگاه ولیفقیه و منظومه فکری ایشان و برطرف نشدن تناقضهای ذهنی سبب شده است تا نو خوارجی گری در دوران کرونا جلوه بیشتری پیدا کند.
اگر مولوی زنده بود به نوخوارجی ها می گفت:
رهبرِ دستبسته و زبانبستهِ کانالیزه شده که دید؟ / اینچنین رهبر خدا هم نآفرید
متن کامل این #یادداشت را در مطلب بعدی بخوانید.
👇
https://eitaa.com/manaar_ir/1571