🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#مشاوره
❓سئوال :👇👇
با سلام و خسته نباشید و تشکر از کانال خوبتون . مشکلی که من دارم اینه که بعد از گذشت 7 سال از زندگی مشترک هربار که باهمسرم راجع به مشکلاتمون صحبت میکنیم و یا بهشون حتی با آرامش انتقاد میکنم آخرش به جنگ و دعوا و دلخوری بیشتر میرسیم. طوری که هر دومون دیگه صحبت کردن راجع به مشکلاتمون رو بیفایده میدونیم که این خودش باعث ریشه دار شدن ناراحتی ها و دلخوریهامون شده . میخواستم خواهش کنم روشی بهمون یاد بدید که بتونیم بدون بدتر کردن اوضاع باهم گفتگوی سازنده و مفیدی برای زندگی و رابطه مون داشته باشیم ؟
ممنون از توجه و وقت گذاریتون
✅ پاسخ : 👇👇
سلام. پیشنهاد من به شما تغییر در تکنیکتون هست .
✨به جای شکایت درخواستت رابگو✨
این یکی از مهمترین تکنیک های زوج درمانی است. اگر به یک زن بگویم اگر از شوهرت چیزی در دلت هست؛ بگو: چند ساعت حرف خواهد زد و انواع شکایات و انتقادات را خواهد گفت. اما اگر مجدداً به او بگوییم: شکایت نکن، فقط درخواستت رو بگو، خواهیم دید که فقط چند درخواست روشن و ساده بیشتر نخواهد داشت.
ما از زوجین می خواهیم که در یک محیط مناسب بنشینند و ابتدا یکی از زوجین تمام درخواست های خود را بگویید و سپس بگوید حرفم تمام شد ، حالا نظر خودت را درباره درخواست های من بگو.
〽️خیلی تکنیک ساده ای است. اما معجزه می کند. اگر زوجین بجای شکایت، انتقاد، سرزنش و تهدید که فقط باعث دوری از یکدیگر و کاهش عشق و علاقه می شود، فقط درخواست های روشن و کوتاه خود را بدون سرزنش و شکایت و زیر سئوال بردن شخصیت طرف مقاابل ارائه دهند، بهتر خواهد بود.
🔴 از ارتباط نامناسب که فقط زوج یا زوجین شکایت میکنند براتون مثالی میزنم :
🔸 زن در آشپزخانه مشغول شستن ظرف هاست که مرد شروع میکند: خانم؛گوش کن؛ تو اصلا برای من ارزش قائل نیستی، دائماً به من توهین میکنی، من میفهمم. دائما سر و صدا و غر میزنی، این یعنی اینکه من رو حساب نمیکنی، خسته شدم از دستت. اگه بچه نداشتم ولت میکردم و خودمو نجات میدادم. اینم شد زندگی، صبح تا شب اعصاب خوردی، بسه دیگه، خستم کردی، خدا منو لعنت کنه با این زن گرفتنم ...
دقت فرمایید : اولاً درخواست مرد روشن نیست، و دوما مدام با سرزنش و شکایت و تهدید، باعث می شود که زن نیز مقابله به مثل کند و شکایت و سرزنش و تهدید متقابل نماید و همچنین باعث کاهش علاقه زن به مرد می شود. یعنی مرد برای این سرو صدا راه انداخت که بگوید در خانه برای من ارزش قائل نیستی، اما نحوه شکایت و تهدید و سرزنش مرد باعث کاهش بیشتر ارزش او در نزد زن گردید .
✅ اما مثال ارتباط مناسب در قالب ارائه درخواست بجای شکایت و سرزنش :
🔹مرد در یک زمان و مکان مناسب می گوید: من یک سری خواسته از تو دارم، آنها را مطرح میکنم. وقتی که درخواست هایم تمام شد به تو میگویم حرفم تمام شد، آن وقت تو شروع به صحبت کن و نظرت را بگو: من دوست دارم وقتی به خانه می آیم به استقبالم بیایی و خوشحال ببینمت و وقتی من مطالعه میکنم یا اون سریال رو می بینم باهام شروع به حرف زدن نکنی و من را به حال خودم بگذاری.
همچنین دوست دارم وقتی که تو از من کاری میخواهی با خواهش بگویی" مثلاً بگویی امکان دارد آشغالها را دم در بگذار. یا خواهش میکنم بیا کمک بده و حالت دستوری و عتاب کردن نباشد. همچنین درخواست دارم که وقتی با من حرف میزنی صدایت را آرام بگیری و تند تند و بلند و تهدید آمیز حرف نزنی و انگشت اشاره ات را به نشانه تهدید دائماً تکان ندهی. من در این مواقع احساس بدی میکنم. حرفم تمام شد، حالا نظرت را بگو.
👌👌این تکنیک معجزه میکند، پیشنهاد میکنم اول از خودتون شروع کنید.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾
همسرانه 🌟 مادرانه
🌺🍃🍂🌿🌾 🍃🍂🌿🌾 🍂🌿🌾 🌿🌾 🌾 #همسرانه #مشاوره ❓سئوال :👇👇 با سلام و خسته نباشید و تشکر از کانال خوبتون . مشک
آموزش تکنیکِ :
❇️به جای شکایت, درخواستت رابگو❇️
همراهان عزیز , لطفا با دقت مطالعه بفرمایید .
متشکرم🌷🌷🌷
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزوها
پیله هایی در دل هستند که
باامید پروانه ای بال گشوده
و بسوی خدا اوج میگیرند!
امیدوارم در این شب زیبا
پروانه آرزوهایتان
بر زیباترین گلهای اجابت بنشیند...
🌙شبتون خوش✨
🆔 @sk60psychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌷
اولین روز هفته
و آخرین شنبه تیر ماه
از راه رسید.
آرزومیکنم هیچ کدام از
آرزوهایتان✨
تاآخر هفته آرزو نماند.
و به همه خواستههای خیرتان برسید.
🍃🌸هفته تون گلبارون🌸🍃
🆔 @sk60psychology
👨👩👧👦🍎🍲💞🎊
🍯🚴
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#تعدیل_استفاده_از_تلویزیون
💢وابستگی شدید کودک نسبت به تلویزیون را چگونه تعدیل کنیم؟
برای اینکه در خانه، هم کودکان و هم سایر اعضای خانواده بتوانند از تلویزیون استفاده کنند، باید در مورد تماشای تلویزیون، به طور منطقی و عادلانه تقسیم زمانی و برنامه ریزی انجام شود و در این زمینه قانون و مقرراتی وجود داشته باشد.
مثلاً به کودک بگوییم که این برنامه را از این ساعت تا این ساعت می توانید ببینید. تلویزیون روشن شود و او برنامه اش را ببیند. اگر بخواهد تا آخر برنامه ها بنشیند، پدر و مادر باید وارد عمل شوند و اعمال نظر کنند.
زمان بندی برای دیدن برنامه های مختلف تلویزیون باید طوری باشد که هر یک از اعضای خانواده بتواند برنامة مورد علاقه خود را ببیند و تلویزیون در اختیار یک نفر نباشد.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎🍲💞🎊