فائزه هاشمی شمشیر را در مقابل اسلام و نظام از رو بسته است
نماینده مجلس دهم با اشاره به صحبتهای ساختارشکنانه فائزه هاشمی درباره تحریم سپاه و نیز درباره پیامبر اسلام(ص) گفت: فائزه هاشمی شمشیر را در مقابل اسلام و نظام از رو بسته است.
سید محمد جواد ابطحی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به صحبت های ساختارشکنانه فائزه هاشمی گفت: صحبت های فائزه هاشمی در خصوص تحریم سپاه و نیز درباره پیامبر بزرگوار اسلام(ص) را که شنیدم ابتدا باور نکردم و تصورم بر این بود که این سخنان شایعه است ولی در کمال ناباوری دیدم که ایشان چنین اظهار نظرهای ساختار شکنانه ای داشتند.
وی افزود: البته از فائزه هاشمی و بقیه اعضای خانواده مرحوم هاشمی بعید نیست که چنین صحبت هایی را مطرح کنند. با نگاهی به حواشی درباره مهدی هاشمی و ماجرای نیک آهنگ کوثر متوجه میشویم که این افراد برای فشار به جمهوری اسلامی گوی سبقت را از ضد انقلاب خارج نشین هم ربوده اند. تا جایی که می توان گفت از اعضای سازمان منافقین هم تند تر عمل میکند.
نماینده مجلس دهم با تقبیح اظهارات تازه منتشر شده از فائزه هاشمی درباره پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه(س) گفت: البته از این جریانات توقعی جز دشمنی با نظام جمهوری اسلامی نمیرفت، اما سخنان سخیف درباره پیامبر اسلام(ص) از سوی کسی که همه چیزش را در جمهوری اسلامی به دست آورده است، غیر قابل تصور بود.
وی ادامه داد: فائزه هاشمی تا کنون سعی در تخریب نهادی دارد که امام در وصف آن فرمود اگر سپاه نبود کشور هم نبود، اما اکنون وارد فاز تخریب پیامبر مکرم اسلام(ص) شده است.
وی افزود: اقدامات فائزه هاشمی به گونه است که میتوان گفت شمشیر را در مقابل اسلام و نظام از رو بسته است. پیش از این نیز محسن هاشمی برادر فائزه هاشمی در واکنش به سخنان ساختارشکنانه پیشین وی عکس العمل درخوری نشان نداده بود، در حالی که توقع می رفت از اظهار نظرهای ساختار شکنانه خواهرش اعلام برائت کند.
ابطحی گفت: این قبیل اقدامات فائزه هاشمی سابقه طولانی دارد که از جمله آن می توان به دیدار وی با حلقه بهائیان اشاره کرد. سوال من از قوه قضاییه این است که چرا وقتی نوبت به خانواده هاشمی می رسد کوتاه می آیند؟ اگر این حرف ها را کس دیگری زده بود با وی چه برخوردی می کردند؟ مدعیالعموم باید وارد شود چرا که این اقدام را میتوان در راستای کد دادن به بیگانگان جهت تحریم و فشار بیشتر بر مردم دانست.
نماینده مجلس دهم خاطر نشان کرد: جرم سپاه این است که اجازه نداده استقلال کشور به عنوان یکی از مبانی جمهوری اسلامی از بین برود و خون های عزیزی را در راه رسیدن به این هدف تقدیم کرده، سپاه هر جایی که وارد شده افتخار آفرینی کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆دستورالعمل استاد فاطمینیا برای شب قدر
🔹یک اذا وقع (سوره واقعه) بخوانید
🔹بعد از آن یک قل هو الله (سوره توحید) بخوانید
🔹سپس هفت مرتبه ذکر (یا الله) بگویید
🔹بعد از آن هرچه میخواهید بخواهید .
🌐 #با_ما_همراه_باشید
✅ @PaydariOnline
🔻پاداش انفعال در برابر جریان غیرانقلابی:
سیاستمدار لغزان و هراسان
__________________________
مهدی جمشیدی
[۱]. در نظر من، مسأله این نیست که خانوادۀ قالیباف به سفر ترکیه رفته و چند چمدان کالا خریده، بلکه این است که قالیباف از ناحیۀ افشای این خبرِ راست یا دروغ، «سرمایۀ اجتماعی»اش را باخت و این همان «حسّاسیّت» برخاسته از تعارض منافعی بود که ایشان را در مقابل طرحِ مدیریّت فضای مجازی قرار داد. ایشان در آنجا برای پرهیز از «هزینۀ اندکِ مؤمنانه»، از حمایت گریخت، امّا در اینجا، متحمّلِ «هزینۀ گزافِ بیهوده» شد. دیروز قالیباف به بهانۀ اینکه «طرح مدیریّت فضای مجازی» در مقابل «نظر مردم» قرار دارد، عقبنشینی کرد و حقّ را زیر پا گذاشت؛ و امروز بهجای آن طرح، «خودِ او» به بهانۀ خطای نهچندان مهمّ چند تن از اعضای خانوادهاش، اینچنین محکوم و منهدم میشود و استعفای او بهعنوان یک «مطالبۀ مردمی» مطرح میگردد.
[۲]. اگر او و مجلس در مقابل «روایتسازیِ دروغینِ جریان انقلابی» نسبت به مدیریّت فضای مجازی میایستاد و نمیهراسید و به دفاع عقلانی میپرداخت و از خود، ضعف و سستی نشان نمیداد، شاید امروز گرفتار «تهاجمِ حذفیِ جریانِ غیرانقلابی» نمیشد. تصویری که او از خود در ذهن جریان غیرانقلابی ساخته، تصویر یک «سیاستمدار لغزان و هراسان» است که هر لحظه احساس کند «سرمایۀ اجتماعی»اش در حال آسیبدیدن است، بهجای «حضور تهاجمی» و «ضدّحملۀ مردانه»، خود را میبازد و عقبنشینی میکند. جریان غیرانقلابی، بهدرستی دریافته است که میتوان در مقابل این «شخصیّتِ نگران و شناور»، پیشرویِ روایی کرد و در نهایت، به حیات سیاسیاش پایان داد. مسئولیّت سفر خانوادۀ قالیباف، به عهدۀ ایشان نیست و روایتسازان، دروغ میبافند و مغالطه میکنند، امّا مگر دربارۀ طرح مدیریّت فضای مجازی، چنین ناجوانمردانه روایتسازی نکردند و قالیباف با آنها همراهی نکرد؟! امروز همان «روایتسازانِ غیرانقلابی»، به جان خودِ او افتادند.
[۳]. به تعابیر رهبر انقلاب در دیدار اخیر دقّت کنید: «تکرار کلمۀ تعارض منافع در مجلس»، «منفعت ما در توجّه مردم به ما»، «منفعت عمومی کشور»، «مقدّمدانستن آبرو و توجّه مردم به خودمان»، «در نظر داشتن خدا» و ... . قالیباف بهعنوان رئیس مجلس، باید پرچمدار و نیروی پیشرانِ این حقّ میشد، نه اینکه سنگاندازی کند و در نهایت نیز، به بهانۀ واهیِ تعیین سیاستهای فضای مجازی، «مطالبۀ کوتاهمدّت رهبر انقلاب» را به «مرداب سرگردانی» بیفکند. بهواقع، هیچ محملی برای حملبرصحّت دربارۀ اقدام ایشان نیست. او گرفتارِ «عقوبتِ ترک فعل» شده است: اوّلاً، «خواستۀ رهبر انقلاب» از «مجلس»، تقنین دربارۀ اعمال مدیریّت بر فضای مجازی در کوتاهمدّت بوده است، ولی پس از دو سال، این کار انجام نشده است و این یعنی در تعلیق نهادنِ مطالبۀ ایشان. ثانیاً، شخص قالیباف تا آنجا که احساس کرد این طرح، «هزینۀ اجتماعی» ندارد، با آن همراهی کرد و پس از آنکه ورق برگشت، نظر او نیز «ناگهان» تغییر کرد. مشاهده کردیم که شخص منصوب ایشان در «مرکز پژوهشهای مجلس»، در آن بیانیۀ بسیار ضعیف و کممایۀ عمومی، چگونه همین طرحِ موردِ دفاعِ سابقِ قالیباف را بهطور کلّی و از اساس، «نفی» و «انکار» کرد. ثالثاً، رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، از «تعارض منافعِ در مجلس» سخن گفت و این نشان میدهد که کسانی در مجلس، «درگیر ملاحظۀ منافعِ شخصیِ خود» شدهاند و آن منفعت، تداومِ بدنۀ اجتماعیشان است.
[۴]. جریان بدسابقۀ غیرانقلابی که سرچشمۀ فساد است، زبان در کام بگیرد و خاموش بنشیند. اینان که کارگزارانشان، «اشرافی» و «کاخنشین» و «نجومیبگیر» و «قاچاقچیِ حرفهای ارز» و «وارداتچی» و «هزارمیلیادی» و «متواری از وطن» و «زنکُش» و ... بودهاند، چه نسبتی با دلسوزی برای «مردم» و «تولید» و «اخلاق» و «سادهزیستی» دارند؟! تاریخ انقلاب، حادثهای سیاهتر و تلختر از حضور مدیریّتی اینان به خود ندیده است. درد قدرت دارند و میخواهند با «سوزاندنِ دیگری»، یخِ بدنۀ اجتماعیِ خویش را آب کنند، غافل از اینکه مردم از آنها عبور کردهاند.
[۵]. باید انقلاب را به تجربۀ مدیریّتی تازهای وارد کرد که متناسب با غایاتِ گام دوّم باشد. چپ و راست سیاسی، مدّتهاست به تمامیّتِ خویش رسیدهاند و سخن مبدعانه و عمل متعهدانه ندارند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
#حضرت_زینب #امام_علی
داغ مادر ، داغ بابا ، کربلا هم پیش رو
روزهای سخت زینب بعد از این آغاز شد ...
┄┄┅┅┅❅🖤❅┅┅┅┄┄
شهادت مولی الموحدین امیر المومنین علی ابن ابیطالب را تسلیت عرض می نماییم
*🚨 فوری!!!*
*بازهم سفر فوق لاکچری یک آقازاده خبرساز شد!*
در سکوت خبری و دور از چشم فعالان فضای مجازی یکی دیگه از فرزندان آقایان سرداران سپاه، خورد و برد و با پرواز دو شب پیش (شب بیست و یکم ماه رمضان) همه وجودش را فروخت و به سواحل بهشتی گریخت!!!
*داستان از قرار بوده که:*
به گفته شاهدان عینی ایشون نتوانسته بیشتر از چند تا گلوله بخوره و فقط موفق شده یک دست لباس سوراخ، سوراخ نظامی خونی با خودش ببره و دو دختربچه خردسال از خودش به جا بذاره!
گفته میشود ایشون در حین فرار از دست دنیای خاکی و فضای مسموم و آلوده این دنیا همه داراییش و عزیزانش رو با بلیط پرواز معامله کرده تا سبک بشه و بتونه پرواز کنه!
اسناد و مدارکی هم موجوده که *باباش(جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان)* با پارتیبازی جیگرگوشش رو با یه پرواز درجه یک اونهم در شب شهادت امیرالمومنین که پروازها اختصاصیه و بلیط گیر هرکسی نمیاد فرستاده سواحل بهشت برین.
شکارچیان فضای مجازی اسنادی پیدا کردند و معتقدند که این آقازاده در آنطرف مشغول خوش گذرانی است
خیلی ها یقین دارند مقصر اصلی پدر و مادرش هستند که نون و شیر حلال به بچه شان داده اند....🇮🇷🎖😔🙏🇮🇷🎖😔🙏🇮🇷🎖😔🙏🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃
🌹*شعر استاد فیاضی در جواب اراجیفِ فائزه هاشمی (دختر رییس جمهور سابق ایران) استادفیاضیِ عزیز شیر مادر حلالت باد .
با شوق رهایی ات، نَفس می گیریم
ای قدس ! تو را ز خار و خس می گیریم
ما خاک تو را به تین و زیتون سوگند
فردا ز نفاق و کفر پس می گیریم
#ما_زنده_به_آنیم_که_رجعت_باقیست
#القدس_لنا 🇵🇸✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اونایی که می خوان بدونن چرا نادر طالب زاده #ترور_بیولوژیک شده این کلیپ نادر و کمیاب و سری رو حتما ببینند
احتمال از دسترس خارج شدن این ویدیو از منابع محدود در اینترنت بدلیل در تضاد بودن با منافع صهیونیست و آگاهی مردم بسیار زیاده!
#بیوتروریسم
إسرائيل غدة سرطانی است
اسرائیل باید از بین برود
#انتشار_حداکثری
جهاد تبیین فوری و الزامی❌
🏴 به بهانهی وفات #نادر،
«خالی شدن دست انقلاب از نوادر»
📆 زمستان ۱۳۹۹ بود.
جلسهای یک روزه در خصوص مسائل راهبردی و مغفول کرونا در منزل مرحوم دکتر طریقتمنفرد شکل گرفت که جمعی از بزرگان در حوزههای مختلف، از جمله استاد #نادر_طالبزاده حضور داشتند.
✅ منظور از موضوعات مغفول، نگاه به #کرونا، نه صرفاً بهعنوان یک بیماری بلکه بستری چندجانبه برای طراحی دشمن در راستای تحقق #نظم_نوین_جهانی است و جالب آنکه تمامی اعضای حاضر در آن جلسه، تدریجا بابت مواضعشان، کم و بیش مورد هجمه و بایکوت رسانهای قرار گرفته و بعضی نیز از دنیا رفتهاند...
⭕️ قصد بر مرور مسألهی کرونا و فضای دو سالهی آن ندارم؛ بلکه نیتم طرح یک پرسش است. پرسشی که شاید همهی ما باید نسبت به آن تأمل ژرف داشته باشیم.
⬅️ کرونا هر چه که بود و نبود، در بخشی از آن پیروز شدیم و در بخشی دیگر، سنگرهای دشمن کماکان فتح نشده است.
🔵 اما فرض کنیم امروز، اوایل سال ۱۳۹۸ است:
- نه کرونایی است، نه بیماری، نه شرایط اضطراری و ...
- همه چیز عادی است؛
- هنوز علمدار عزیز اماممان، سردار دلهایمان هست؛
- نخبهی عزیزمان، شهید فخریزاده هست؛
- مراجع گرانقدر هستند؛
- علمای بینظیرمان هستند؛
- فعالان دلسوز فرهنگی اعم از طلبه و غیر طلبه هستند؛
- برخی سردارانمان هنوز هستند؛
- دلسوزانی همانند مرحوم طریقتمنفرد هستند؛
- همه هنوز هستند و نادر هم هنوز هست...
از آن سو:
- تشتتهای کاذب درون جریان انقلابی نیست؛
- برچسبزنیهای شیطانشادکن نیست؛
- «هرکه از ما نباشد، ضد ولایت است» نیست؛
- تنگتر و تنگتر کردن دایرهی انقلاب و ولایت مداری نیست؛
- فراموش کردن #دشمن_اصلی و سرگرم شدن به فرعیات نیست...
⏰ حال بیاییم به امروز و این ساعت؛ به اردیبهشت ۱۴۰۱؛
با فرض آنکه تمام پیچ و خمها و فراز و فرودهای این بیش از دو سال، رخ نداده است.
ناگهان چشم باز میکنیم و میبینیم جمع کثیری از #نوادر_انقلاب در بینمان نیستند❗️
اما از جبههی دشمن، اعم از داخلی و خارجی؛ از اصلاحاتیهای امید نتانیاهو گرفته تا منافقین رانده شده، از بزرگان جهانی یهود گرفته تا وزنههای فکری و مالی آنها؛ تا حتی پیر ملکهی لندنیشان احدی کم نشده‼️
⬅️ در حالی که بعضاً هم بهلحاظ سنی، هم وضعیت سلامت و ... از بسیاری عزیزان رحلتکردهی ما، به مرگ نباتی نزدیکتر بوده و هستند.
آیا شک نمیکردیم که چه شده⁉️
نمیپرسیدیم چرا دست روزگار فقط به گلچینی افتاده و با علفهای هرز کاری ندارد⁉️
قطعاً چنین میکردیم❗️
کما اینکه برای عزیزانی مثل دکتر کاظمی آشتیانی و فرجالله سلحشور، تا مدتها چنین بررسیهایی بهصورت عمومی و خصوصی مطرح بود.
چرا؟!
چون هنوز کرونایی نبود که همه چیز را #عادیانگاری کنیم...
💠 خیلیها میگویند کرونا، حس بویایی را تضعیف میکند اما ظاهراً #شم_دشمنشناسی ما را بیش از دیگر موارد از بین برده!
🔴 بهخود بیاییم و از خود بپرسیم چرا فقط نوادر و نخبگان انقلاب؟؟
آن هم در شرایطی که:
1⃣ اولاً در نظام عالم الهی، چیزی بهنام #اتفاق اصلأ تعریف نشده،
2⃣ ثانیاً دشمنی داریم که برای تأخیر در ظهور حجتالله و عقب انداختن شکست حتمیاش، نسبت به کوچکترین مسائل برنامهریزی میکند!
آری❗️
🔶🔹 نادر طالبزاده هم در #روز_قدس که برایش جهادها کرد، آسمانی شد؛
و آیا همچنان نادرهای دیگر هم؟؟
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
وضعیت رصدی هلال : همانگونه که در نقشه دیده میشود، هلال ماه شوال المکرّم ۱۴۴۳ هجری قمری در غروب روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ، در اکثر مناطق قارّههای آمریکای شمالی، نیمهی شمالی آمریکای جنوبی و شمال غرب آفریقا، در صورت مساعد بودن شرایط جوّی، با چشم غیرمسلّح قابل رویت است. همچنین هلال شوال ۱۴۴۳ در بخشهایی از مرکز آمریکای جنوبی، شمال و مرکز آفریقا، اروپا و غرب خاورمیانه از جمله شبه جزیره عربستان، کشور یمن، جنوب و جنوب غربی ایران و نیمه جنوبی عراق با چشم مسلّح قابل رویت است. بنابراین:
اگر در تعیین اوّل ماه، ضابطه « اشتراک در شب » مبنا قرار گیرد، در این صورت چنانچه شهادت عدول از مناطقِ قابل رویت با چشم مسلّح [مخصوصاً غـرب آفریقا، برزیل و آرژانتین] اقامه شود بر رصد هلال، در این فرض برای که مقلّدین مراجع معظّمی [همچون: حضرات آیات عظام: نوری همدانی (دامت برکاته) و فاضـل لنکرانی (رضوان الله تعالی علیه)] که قائل به چنین مبنایی میباشند، روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ ، اوّل ماه شوّال المکرّم سال ۱۴۴۳ هجری قمری و عید سعید فطر خواهد بود. نسبت به مقلّدین مراجع معظّمی [مانند: حضرات آیات عظام: خوئی، صافی گلپایگانی و میرزا جواد تبریزی (رضوان الله تعالی علیهم) و سیّد صادق روحانی (دامت برکاته)] که قائل به «اشتراک در شب» همراه با لزوم رویت هلال با چشم عادی میباشند؛ هم اگر شهادت عدول از مناطقِ قابل رویت با چشم غیرمسلّح [در غـرب آفریقا (شامل: نیجر، مالی و سنگال)، برزیل و آرژانتین] اقامه شود بر رصد هلال، حتماً برای این عزیزان هم روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه، اوّل ماه شوّال المکرّم و عید سعید فطر خواهد بود.
همچنین اگر در تعیین اوّل ماه، ضابطه «اشتراک در بیش از نیمی از شب همراه با لزوم رویت هلال با چشم عادی» مبنا قرار گیرد، در این صورت نیز چنانچه شهادت عدول از مناطقِ قابل رویت [کشورهایی همچون: نیجر، مالی و سنگال که در بیش از نیمی از شب ( ۵۱% ) با تهران اشتراک در شب دارند] اقامه شود بر رصد هلال با چشم عادی در غروب روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت، در این فرض هم برای مقلّدین حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی (دامت برکاته) که قائل به چنین مبنایی میباشد، روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ ، اوّل ماه شوّال المکرّم خواهد بود. شایان ذکر است اگر هلال ماه در «نیامی» پایتخت کشور آفریقایی نیجر و مناطق شرقی اطراف آن با چشم عادی رویت شرعی شود و این مهم، ثابت و گزارش گردد؛ در آن صورت، چنین گزارشی برای تمام مقلّدین حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی (مدّ ظلّه العالی) در هر کجای ایران که ساکن باشند، کافی و اثبات کننده اوّل ماه و عید سعید فطر خواهد بود.
علاوه بر این، اگر «کفایت رویت هلال با دوربین و تلسکوپ در مناطق قریب الافق» ملاک تعیین اوّل ماه باشد، به دلیل قابل رویـت بودن هلال با چـشم مـسلّح در بخشهایی از جنوب و جنوب غربی ایران ، در این حالت هم برای مقلّدین مراجع معظّمی [همچون حضرات آیات عظام: بهجت (أعلی الله مقامه الشریف)، محفوظی و مقام معظّم رهبری (دامت برکاتهما)] که قائل به چنین مبنایی هستند، روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت ، اوّل ماه شوّال المکرّم و عید سعید فطر خواهد بود، چنانکه تقویم رسمی کشور نیز بر همین اساس تنظیم شده است.
و أمّا اگر در تعیین اوّل ماه، « لزوم رویت هلال با چشم عادی در مناطق قریب الافق » مبنا قرار داده شود؛ در این صورت چنانکه پیشتر هم اشاره شد، به دلیل غیر ممکن بودن رویت هلال با چشم عادی در غروب روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت در ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس، برای بزرگانی همانند: حضرات آیات عظام: مکارم شیرازی، شبیری زنجانی، سبحانی، سیستانی، دوزدوزانی (أدام الله أظلالهم) و … و مقلّدین آن بزرگواران، در خاورمیانه خصوصاً ایران و عراق روز سهشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، اوّل ماه شوّال المکرّم سال ۱۴۴۳ هجری قمری و عید سعید فطر خواهد بود و نگارنده ناچیز، این پیشبینی مبتنی بر قواعد علمی و تجربیّات رصدی را مسلّم و قطعی دانسته و کوچکترین تردیدی در تحقّق آن ندارم.
وطن یعنی سرای ترک تا پارس
وطن یعنی خلیج تا ابد فارس
#خلیج_همیشه_فارس
فَاعْمَلُوا، وَ الْعَمَلُ يُرْفَعُ، وَ التَّوْبَةُ تَنْفَعُ، وَ الدُّعَاءُ يُسْمَعُ، وَ الْحَالُ هَادِئَةٌ، وَ الْأَقْلَامُ جَارِيَةٌ؛ وَ بَادِرُوا بِالْأَعْمَالِ، عُمُراً نَاكِساً، أَوْ مَرَضاً حَابِساً، أَوْ مَوْتاً خَالِساً.
مردم عمل كنيد كه عمل نيكو به سوى خدا بالا مى رود، و توبه سودمند است، و دعا به اجابت مى رسد، و آرامش برقرار، و قلم هاى فرشتگان در جريان است. به سوى اعمال نيكو بشتابيد پيش از آن كه عمرتان پايان پذيرد، يا بيمارى مانع شود، و يا تير مرگ شما را هدف قرار دهد.
#خطبه_230
اول گفتن چرا نوشتن ادراری👆، بعدا معلوم شد فتوشاپه، بعد گفتن چرا وسط رمضان آب میخورن، بعد معلوم شد جلسه ساعت ۱۰ شب بوده....
به ولله ما راضی نیستیم بخاطر عقده از رئیسی اینقدر شرفتون رو زیر قیمت بفروشید؛ شاید بعدا لازمتون شد!!🤔🤔
شرح و تفسیر #نهج_البلاغه
بررسی و تحلیل شبهات روز در #جهاد_تبیین
توسط
#دکترسیدمحمدجوادابطحی
هر هفته جمعه شب ها
مسجد الزهرای منظریه
سخنرانی #دکترسیدمحمدجوادابطحی پیرامون #نهج_البلاغه
مسجد الزهرای منظریه ۱۴۰۱/۲/۱۶
۱_مساله شرعی
گفتگو در فضای مجازی با نامحرم ، رد و بدل کردن عکس فیلم و صوت و نوشتار ، احتمال مفسده به فتوای همه مراجع جایز نیست ، قتل های ناموسی ، خطوات شیطان ، چرا حضرت علی به زن جوان سلام نمی کند ، عشوه ها و دلبری ها
۲_نامه حضرت به مالک اشتر
باید از مسئولین درخواست کرد تا این نامه را امتحان بدهند و سپس عمل کنند ،
افات و مضرات عجله جسمی و روحی ،
مالک از انحصار طلبی بپرهیز از چیزی که مردم در آن شریک اند،
مبادا قدرت و حکومت تو را به سمت استبداد بکشد ،
اموال و املاکی که پهلوی تصرف کرده بود، روستای ایشین ،
از اموری که بر همه روشن است غفلت نکن ، مبادا از اعمال اطرافیانت غافل بشی ،
بدگمانی مردم به عدالت ،
فسادهایی که نتیجه غفلت مسئولین است ،
خلاف در هر دوره ای خلاف است تطهیر نکنید مطالبه گری کنید ،
مالک این دنیا جواب ندادی آن دنیا مردم حقشان را می گیرند ،
خانم وزیر کشور اروپایی به دلیل استفاده شخصی از تلفن استعفا کرد ،
۳_ پاسخ به شبهات
مساله ارد و نان
دلائل محمکی که باید جلوی رانت خواری را گرفت ،
حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومن یارانه پنهان که یکی از انها نان است ،
نان جهت خوراک دام و قاچاق ارد ،
رهبری فرمودند نقاط قوت دولت های قبلی را استفاده کنید
دولت قبل از اجرای طرح باید اطلاع رسانی و انجام سپس اجرایی نماید ،
احتکار گران تا متوجه شدند احتکار کردند این مساله مدیریت می خواهد این سوء تدبیر است ،
لیبرال ها هنوز حاکم اند ، مین گذاری های دولت قبل
باید به طبقات ضعیف توجه شود
May 11
دولت انقلابی و خودآگاهیِ تاریخی
✒ مهدی جمشیدی
___________________________
[1]. هیچگاه با آمدن یک دولت جدید، «ناگهان» و «یکباره»، دشواریها و دردها و رنجها نمیروند. «زخمهای عمیقِ هشتساله»، در یک سال و دو سال برطرف نمیشوند. پس چشم بر «واقعیّتها» نبندیم و توقع «معجزه» نداشته باشیم.
[2]. باید کارگزارانِ دولتِ پسا گام دوّم، در «حد اعلای انقلابی» میبودند، درحالیکه نیستند؛ آن هم به نام «دولت فراجناحی». و دولت فراجناحی، یعنی «فراگیریِ سیاسی»، مهمّتر از «اصالتِ انقلابی» است. مدیران «معمولی» و «میانهرو» و «رقیق»، توانِ تدبیر در مرحلۀ «پیچ تاریخی» را ندارند و نمیتوانند «جهش انقلابی» بیافرینند. «انتخابهای متوسط»، نسبتی با «هدفهای عالی» ندارند. چون او به «متوسطان» و گاه «ضعیفان» بسنده کرده است، از «شتاب حرکتِ تکاملیِ انقلاب»، کاسته خواهد شد. پیشبینی میکنم دولت رئیسی، دولتِ اوّلاً «ثبات و تعادل» باشد، و ثانیاً، دولت «حرکتِ متوسط به بالا»، نه دولتِ «جهش تاریخی». «مشکلاتِ انباشته» و «تلخیهای انباشتهشده»، با کارهای عادی و جاری، برطرف نخواهند شد؛ بازگرداندنِ آرامش و اطمینان به مردم، محتاج «ریاضتهای مدیریّتی» است. باید از خوابوخورِ خویش کاست و به دردهای مردم پرداخت. باید از خویش برید و به مردم رسید.
[3]. دولت کنونی، «دولتِ بیروایت» است. ازاینرو، کنشهای فراوانش دیده نمیشوند و همگان بهجای چشیدنِ شیرینیِ «فعّالیّتهای کنونی»، در انتظار تحقّقِ «امیدهای آینده» هستند. همۀ بار رواییِ دولت بر شانۀ محبوبیّتِ اجتماعیِ شخصِ رئیسی تکیه زده است و بدنۀ دولت، «قدرت توضیحی» و «کنش رسانهای» و «حیاتِ غیررسمی» ندارند که چشمی به سویشان خیره شود. مدیرانِ «تکراری» و «اتوکشیده» و «بوروکرات» به دلیل هضمشدن در قواعد رسمی، نمیتوانند «راویِ جذاب» باشند. بهعبارتدیگر، چون «خودمانی» و «چسبنده» و «دلنشین» نیستند، سخنشان بر دل نمینشیند.
[4]. رئیسی، نه قدرتطلب است، نه بیاخلاق، نه شهرتخواه، نه غیرصادق .... ، امّا ایشان، از روزنۀ «پیچِ تاریخی» و «تمدّن اسلامی» و «گام دوّم انقلاب» و «دولت اسلامی» و «گذار تاریخی» .... به مسألۀ انتخابها و عدمانتخابهای خود ننگریسته است و این یعنی «رویکرد حداقلی و روزمرّه». یعنی «فرصتی» به دست آمده و باید از آن به نفع انقلاب استفاده کرد؛ درحالیکه این، «فرصتی» نیست، بلکه «مهمّترین و آخرین فرصت» است. «عدمحسّاسیّتها» و «مماشاتها» و «مداهنهها»ی ایشان، ریشه در این مسأله دارد. و متأسفانه، «عقل تاریخی»ای هم در کنار ایشان نیست که بگوید: مسأله، مسأله «خطّ اصیل انقلاب» و «تمامیّتِ حیثیّت و اعتبارِ تاریخیِ جبهۀ انقلاب» است. کسی نیست بگوید: در «لحظهها»یی قرار داریم که کار «سالها» را خواهند کرد. زمان، فشرده شده؛ تاریخِ فردا، همین امروز است، و چنانچه درنیابی .... . مشکل ما با ایشان، تفاوت در «درک تاریخی» و «خودآگاهیِ تاریخی» است. وقتی ولیّ میگوید جهادِ تبیین، «واجبِ قطعیِ فوری» است؛ یعنی «تاریخِ اکنون» را دریافته، امّا رئیسی، نه چنین «عقل متّصلی» دارد، نه «عقلِ منفصِلِ مذکِّری».
[5]. این دولت، انقلابی است و دلسوز، امّا افسوس که؛ «زبان»ش از «دستوپای»ش فروتر است، «علم»ش از «زبان»ش سستتر است، «عقل»ش از «علم»ش سبکتر است، «عقل راهبردی»اش از «عقل حقوقی»اش کممایهتر است، «روایت»ش از «واقعیّت»ش کمرنگتر است، «انقلاب»ش از «نظام»ش رقیقتر است، «انتصاب»ش از «اعتقاد»ش نازلتر است ... . عطشِ نقادی نداریم، امّا چه کنیم که اگر نگوییم «زاویهها» بزرگتر و «لغزشها» بیشتر میشوند و «آرمانهای انقلابی»مان، رنگ میبازند. حاجت جدّی و تعیینکننده به «مراقبۀ انقلابی» از دولتی داریم که به آن رأی دادهایم. و همچنان و بهواقع، حامی و امیدوار.
[6]. دولت رئیسی، شکستخورده و ناکام نیست. ما چنین ادّعایی نداریم. از «پاشنۀ آشیل دولت» گفتیم تا در گرداب نیفتد. روحانی و دولتش، حتّی خاک پای این سیّد عزیز نیز نیستند. ما نگرانیم و دلسوزانه از دغدغهها میگویم. مبادی و لحن و ادبیّات و منطق و ... همگی حاکی از «حُسنظن» و «خوشبینی» ماست. شکست او، شکست ماست. ما به رئیسی، «باور ایمانی» داریم، امّا در عین حال، در پارهای از مسألههای معطوف به «عقل راهبردی»، اختلافنظرِ عالمانه داریم. زنده و فعّالبودنِ جریانِ خودانتقادی، موجب کمال دولت است. متملّقانِ مقامپرست، مایۀ زوال دولتاند، نه منتقدانِ دلسوز.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi