eitaa logo
صٌبح ایران
24.2هزار دنبال‌کننده
535 عکس
400 ویدیو
18 فایل
جبهه مردمی صبح ایران سایت👇 sobheiran.org توییتر👇 x.com/sobhe_iran?s=21 اینستاگرام👇 instagram.com/sobheiran_org تلگرام 👇 https://t.me/sobh_iran روابط عمومی موسسه @masaf_publicrelation
مشاهده در ایتا
دانلود
📌شفافیت به صورت باور و نه به صورت شعار، یک سرمایه ارزشمند اجتماعی است 🔹علی آذری نماینده قوچان و فاروج در گفتگو با نجوا درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: نمایندگان این دوره مجلس فارغ از هر بحث یا اغراقی بیش از ۸۰ درصد تلاشگر بودند و سعی می‌کردند اتفاقات خوبی را برای مردم رقم زنند که منتهی به خشنودی و رضایت جامعه شود. 👇👇ادامه
🔹وی ادامه داد: در بعد عملکرد فردی باتوجه به سمت‌هایی که در حوزه قضاییِ شهرستان داشتم، و آسیب‌هایی که مطلع بودم منشأ و منبع‌شان کجاست، تلاش کردم به دور از شعار تنها به دنبال فعالیت‌های عملگرا با آماده‌سازی زیرساخت‌ها باشم. 🔹وی افزود: شهرستان قوچان و فاروج نه تنها برای مردم خود بلکه برای استان و کشور نیز حوزه ارزشمندی است. این را از این باب می‌گویم که ما مرز ارزشمندی به نام "باج‌گیران" داریم که من آن را به‌ نام "باب ورودی پیمان شانگهای" نام گذاری کردم و در ادبیات سیاسی نیز به عنوان "باب ورودی پیمان شانگهای" ثبت شد. این مرز بسته بود؛ ما جلساتی با نمایندگان مجلس و ریاست‌جمهوری ترکمنستان و ایران و همچنین وزیرامور خارجه کشورمان داشتیم که در نهایت با دوندگی یک‌ساله و شبانه روزی، به لطف حق مرز باز شد. 🔹️آذری درباره این مرز توضیح داد: کشور ما حدود ۱۵ مرز زمینی و آبی دارد که از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکردیم. بعد از باز شدن مرز باج‌گیران، بازارچه مرزی رونق خوبی گرفت. شهر باج‌گیران در گذشته سه الی چهار هزار نفر جمعیت داشت که اخیرا به حدود ۵۰۰ نفر رسیده بود اما طی چند ماه اخیر که مرز باز شده، حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر تنها در آن‌جا مشغول به کار شدند. 🔹نماینده قوچان در مجلس افزود: بحث دوم اینکه ما تلاش کردیم تا جذابیتی برای ترکمن‌ها ایجاد کنیم و آن‌ها نیز به دنبال همین موضوع بودند و می‌گفتند کشوری با عظمت ایران  نباید مرزش به‌ نام باجگیران در توسعه ضعیف باشد. در همین شهر گاز نداشتیم و پروژه گاز‌ رسانی به شهر باجگیران باتوجه به کوهستانی بودنش، پروژه سنگینی است اما به لطف خدا این پروژه سنگین و با ارزش حدود سه سال پیش آغاز شد و ما از دولت تشکر می‌کنیم که چنین اتفاق خوبی را رقم زد. وی ادامه داد: این پروژه با سرعت در حال طی شدن از روستاهاست و باج‌گیران هم به عنوان باب ورود پیمان شانگهای برای ترکمن‌ها جذابیت ایجاد می‌کند. علاوه‌براین، در حوزه گردشگری دره زیبای شمخال را داریم که ارزشمند است. این موارد ظرفیت‌هایی است که ما به دنبال استفاده از آن هستیم.
🔹نماینده قوچان در مجلس در خصوص سایر اقداماتش در دوره نمایندگی بیان کرد: شهرستان قوچان آب و هوای خوب دارد، زمین‌های خوب و نیز باب ورودی امام مهربانی‌هاست. اما باز هم ضعیف بودیم؛ شهرک صنعتی دو قوچان زیرساخت نداشت. درخصوص اشتغال، فقر و بیکاری بارها مشکل داشتیم. آن زمان مسئول شهرستان بودیم و تلاش می‌کردیم فایده‌ای نداشت اما امروز به لطف خدا پست برق فوق سنگین یک شهرک آمده و ۱۵ سال است که گذاشته شده اما کارخانه‌دار نمی‌آید. 🔹وی ادامه داد: یک زمینی افتتاح کرده‌ایم اما زیرساخت‌هایش نیست! همه می‌گویند چرا صنعت نیست؟ چرا زیرساخت‌هایش نیست؟ باتوجه به این موارد، این پست برق فوق سنگین از کارهای ارزشمندی بود که در حوزه انرژی در شهرک دو صنعتی شهرستان قوچان انجام شد. همزمان، مصوبه منطقه ویژه اقتصادی قوچان را گرفتیم و متولی آن شرکتِ شهرک‌ها معرفی شد. یکی از کارهایی که آغاز شده و نامه‌نگاری هایش انجام شده و اگر ان‌شاءالله اتفاق بیفتد می‌توان شاهد یک توسعه و زیرساخت خیلی ارزشمند برای کشور باشیم این بود که در جلسه‌ای که با سفیر ترکمنستان داشتم، پیشنهاد منطقه آزاد تجاری-صنعتی مشترک را دادم. این مناطق آزاد یکی از اعتباراتی است که ما باید از این ظرفیت‌ها به نفع توسعه و معیشت مردم استفاده کنیم. این پیشنهاد را می‌توانیم در سایر مرزها نیز عملی و از ظرفیت هر دو کشور استفاده کنیم. این را می‌گویم که سرمایه‌گذاران هوشمند بدانند که در قوچان این اتفاق افتاده و بیایند این جوانان عزیز ما را مشغول کنند. مقام معظم رهبری بیش از ده سال است که سال‌ها را با نام اقتصادی نام‌گذاری می‌کنند، ادارات این‌قدر این شعار را به در و دیوار نزنند و خودشان مانع مردم نشوند این یک باور است و اگر از روز اول کلید واژه اقتصاد را به باور می‌گرفتیم و عمل می‌کردیم شاید امروز این ضعف‌ها را در اقتصاد نداشتیم.
🔹علی آذری در تشریح سایر اقدامات خود گفت: با اجرای طرح‌های آبخیرداری، امروز سد تبارک آباد قوچان مشکل خاصی ندارد. پروژه‌ دیگری که تا یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، تمام تنش‌های آبی شهرستان قوچان را تا ۱۰ سال آینده حل خواهد کرد و ما در خصوص آب نگرانی نخواهیم داشت و حتی احتمال دارد بتوانیم قسمتی از روستاها را نیز پوشش دهیم. 🔹این نماینده مجلس ادامه داد: ساخت یک بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی به کمک خیرین با نام شهید کلاهدوز را آغاز کردیم. در مجموع به شکل فردی تلاشمان این بود که بر زیرساخت‌ها تمرکز کنیم. 🔹این نماینده مجلس به موضوع قانونگذاری اشاره کرد و توضیح داد: سعی کردیم آنچه مشکل مردم است و آن را به‌طور محسوس احساس می‌کنند را حل کنیم. توجه به جوانی جمعیت، معیشت، مسکن، خودرو و قوانین متعددی که تا حالا تصویب شده نشان‌دهنده همین موضوع است. اگر این قوانین توسط دولت و سایر مجریان به درستی اجرا شود، بسیاری از مشکلات معیشتی ما حل می‌شود. نماینده فاروج تاکید کرد: یادمان نرود بسیاری از این قوانین را مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده بودند و در هیچ مجلسی تصویب نشد، امروز در این مجلس، این قوانین پایه‌ای به تصویب رسید. دولت نیز نباید اجازه دهد این قوانین متروک، منزوی یا با اجرای سخت در بین مردم مشاهده شود. علی آذری درباره ارتباط دولت و مجلس بیان کرد: در سه قوه قضاییه، مقننه و مجریه، خاصه در همکاری و وحدت بین سه قوا اتفاقات خوبی را در این دوره شاهد بودیم. نسبت به دوره‌های گذشته این سه قوه وحدت بیشتری داشتند اما باز هم ایراداتی هست که خروجی خوبی برای مردم ندارد. در بحث مدیریت برخی مشکلات من احساس می‌کنم رؤسای سه قوا باید شجاع‌تر از این باشند و مشکلات کلیدی را شناسایی کنند و در ثانیه رفع کنند. به عنوان مثال برای کشوری مانند ایران که هم صنعت فولاد دارد و هم انرژی، زیبنده نیست در صنعت خودرو مردمش از کیفیت بد خودرو ناراضی باشند و به خاطر این نارضایتی  به اصل نظام بدبین باشند.
🔹نماینده قوچان در مجلس درخصوص انتقادات به دخالت نمایندگان در کار اجرایی توضیح داد: ما کشوری داریم با وسعت عظیم جغرافیایی و جمعیت بیش از ۸۵ یا به روایتی ۹۰ میلیونی، اگر رئیس جمهوری و یا رئیس مجلس و یا رئیس سه قوه طی طریق هم کنند، در ۴ سال نخواهند توانست نه تمام کشور را و نه تک تک مردم را ببینند اما نماینده به لحاظ سیستم انتخاباتی شناسنامه آن منطقه است. اگر کشور را یک پازل فرض کنیم، شهرستان قوچان چهار یا پنج مسئله اصلی دارد که موجب نارضایتی شده؛ امروز نماینده این مسائل را به دولت منتقل می‌کند و این چنین است که این پازل مشکلات حل می‌شود. بنابراین دولت و مجلس باید مشکلاتشان را با وحدت حل کنند. هراتفاقی منتهی به این تفرقه شود؛ محکوم به بدی است. 🔹وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در یک مطلبی اشاره کردند که نماینده رابط بین مردم و دولت است و این رابط بودن باید حفظ شود. امروز بسیاری از مردمی که به دفتر من می‌آیند،تماس می‌گیرند، نمی‌توانند مسئولین شهر را ببینند. یکی از دلایل عدم ارتباط مسئولان اجرایی با مردم که من بارها به رئیس جمهوری محترم نیز گفتم، عدم چابک سازی دولت چه در حوزه انسانی و چه درحوزه اداری است. قوه مجریه کلی فرماندار و استاندار دارد. از بیت المال هزینه گرفته می‌شود؛ سوال من این است که این فرماندار و استاندار چرا در شهرستانی مانند قوچان یک پروژه مانند آب  را اجرا نکردند؟
🔹من نمی‌گویم استاندار این دولت یا آن دولت، استانداری که ۴۰ سال است در خراسان رضوی است؛ یک قدم جلوتر از نمایندگان در بحث تسلط بر منطقه و مشکلات است اما مشکلات ۱۰ قدم از آن‌ها جلوتر هستند. می‌دانید چرا؟ چون در سیستم استانی تمرکز در تصمیم‌گیری در تمام دولت‌ها در تهران است. این کلید واژه را بُلدش کنیم تا دولتی‌ها بدانند، تا زمانی که هزار شهرستان و شهر و بیش از ۳۰ استان کشور گرفتار و زندانی تهران باشد، راهی به توسعه نخواهیم داشت.علاوه براین تمرکز در تصمیم‌گیری باعث شده استاندارها شجاعت لازم را نداشته باشند. ۴۰ سال استاندار خراسان رضوی یک قدم جلوتر از همه است اما ۴۰ سال است آب شرب قوچان موجب نارضایتی مردم شده تا اینکه امسال وارد شدیم. نماینده فاروج تاکید کرد: تمرکز تصمیم‌گیری را به استاندارها بدهند و دست از سر نماینده‌ها بردارند ما به خدا راضی هستیم؛ راحت تر است. علی آذری درباره میزان بالای پیش‌ثبت‌نام‌ها گفت:بنده پیش‌ثبت‌نام را انجام دادم. انتخابات و مجلس یک حوزه ارزشمندی است.صرف نظر از حجمی که اشاره کردید ان‌شاءالله انسان های توانمندی آمده باشند؛ منتهی به مشارکت خوب مردم شود و مردم بهترین‌ها را انتخاب کنند. معتقدم چیزی که به نام "ستاد" شکل گرفته یعنی فساد! ان‌شاءالله مردم ما بدانند انتخابات نیاز به این موضوعات ندارد. چه در انتخابات ریاست جمهوری  و چه در انتخابات نمایندگی مجلس نباید همچین چیزی باشد. 🔹این نماینده مجلس درباره تصور مردم از مسئولیت بیان کرد: بنده در حوزه جامعه‌شناسی مطالعاتی دارم؛ زمانی که از جمعیت ۹۰-۸۵ میلیونی ، ۱۰ میلیون کارمند فعال و بازنشسته دارید، اولا آن جمعیت کهنه اجازه نمی‌دهد این جمعیت به روز فعالیت کند. از نظر صنعتی نیز این جمعیت کهنه و تفکرات‌شان در نظام اداری مخرب است و من معتقدم بعضی از این‌ها واقعا سم هستند یعنی وجودشان مضر است. اگر دولت به این‌ها حقوق دهد و بگوید صرفا در منزل بنشینید و پست‌ها را خالی کنید، یکی از مسائل کلیدی کشور حل می‌شود. جوان‌ها امروز به این وضعیت و تصور رسیده‌اند چون تنها این موضوع نیست؛ در موضوعات دیگر مانند استخدام‌ها هم روال اینگونه است زیرا ما القا کردیم تنها نظام اداری در این کشور مهم است. نماینده قوچان درباره شفافیت گفت: من عضو سامانه شدم و ثبت نام کردم. بحث شفافیت به خودی خود یک سرمایه اجتماعی است و ارزشمند است. وی افزود: شفافیت ارکان و پایه‌های مختلفی دارد، یکی از دلایل مخالفت برخی، همین ایراد اولیه شما است که گفتید آقای آذری بالاخره در صف قانون‌گذاری هستید یا در صف ستاد؟ بعضی از دوستان که با آن‌ها صحبت می‌کردیم نگران فشارهای محلی هستند.در هر حال اگر نگران همین‌ها باشند، شفافیت می‌تواند این مشکلات را به مرور حل کند و مجبور بشویم که بگوییم شوراها جمع شود و مجلس ملی و منطقه‌ای شود. به مردم گفته شود این نماینده ملی باید قانون‌گذار باشد و آن نماینده منطقه‌ای باید رابط بین دولت و مردم شود.
‍ 🔹علی آذری نماینده فاروج و قوچان در مجلس در پایان درباره لایحه حجاب اظهار کرد: به‌صورت کلی بر روی این لایحه باید بسیار بیشتر و پخته‌تر کار شود. امروز در مورد این لایحه گروهای جامعه مدنی علیه هم جبهه گرفته‌‌اند. یک قسمت جامعه یک حرفی می‌زند، یک قسمت جامعه معتقد به رفتار نرم فنی است و باز قسمت دیگری می‌گوید سزا و کیفر؛ و قسمت دیگری می‌گوید چرا اقتصاد را به فرهنگ گره می‌زنید و می‌گویند به شرط حل مشکل اقتصادی! این نشان می‌دهد بحث عفاف و حجاب  موضوع پیچیده‌ای است. ما در حوزه دولتی کم مسئول فرهنگی و فعال فرهنگی نداریم؛ ترک فعل در حوزه مدیران و کارمندان است که به این حوزه فرهنگی آسیب رسانده است. 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ام) 🔹محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹️در بعد فردی، چند شرکت را دوباره وارد چرخه تولید کردیم و به دنبال حل آلودگی آب رودخانه حوزه انتخابیه هستیم. اکنون نیز درحال پیگیری جاده رشت به سنگر که متعلق به جنگ جهانی دوم است، هستیم. 🔹️استیضاح وزرا از اهرم‌های نمایندگان است و ... 👈 💠@sobh_iran
40.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و یکم) 📌حجت‌الله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹بنده استیضاح وزیر را امضا نکردم و موافق نبودم اما نمی‌توان نماینده را از حق قانونی سوال و استیضاح محروم کرد. 🔹باتوجه به ابلاغیه وزارت کشور و صراحت آن باید گفت نمایندگی سه ساله نیست؛ در واقع طبق این ابلاغیه نماینده در سال آخر نباید فعالیتی داشته باشد. 🔹در حوزه‌های انتخابیه کوچک مردم مسئولین اجرایی را نمی‌شناسند بلکه حتی برای سرمایه‌گذاری هم به دفاتر نمایندگان رجوع می‌کنند. 🔹از آن‌جایی که موضوع حجاب به شکل لایحه آمده و نه طرح‌، خیلی نمی‌توان آن را تغییر داد با این‌حال لایحه در سایت مجلس قرار گرفت تا کارشناسان بتوانند نظرات خود را مطرح کنند و ... 👈 💠@sobh_iran
📌نماینده فسا درمجلس: پیگیری مطالبات مردم، دخالت در اجرا نیست 👈نجوا با هدف افزایش شناخت در جهت انتخاب هرچه بهتر و مشارکت حداکثری برای انتخابات با نماینده فسا در مجلس گفتگو کرده تا نظراتشان را درباره موضوعات مختلف به شما برساند که در ادامه خلاصه آن را می‌خوانید. 👇👇ادامه
🔹حجت‌الله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس در گفتگو با نجوا با اشاره به "انقلابی" یادکردن رهبر انقلاب از این دوره، درباره عملکرد فردی و جمعی نمایندگان بیان کرد: حضرت آقا مجلس را یک مجلس انقلابی که مشکلات کشور را خوب شناخته و به سمت قانون‌گذاری درست در این حوزه رفته، تعریف کردند. 🔹وی ادامه داد: مصوبات خوبی در حوزه اقتصادی داشتیم مانند سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید و یا در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی؛ قانون اقدام راهبردی در حوزه سیاسی و انرژی هسته‌ای که ظرفیت خوبی را برای دولت و مذاکرات ایجاد کرد. در بخش دانش‌بنیان‌ها، مجلس قانون بسیار خوب و مترقی داشت و که به طور تدریجی آثارش نمایان می‌شود. فیروزی افزود: دربخش مسکن، باتوجه به تعطیلی این قسمت در هشت سال قبل، آن بخشی که می‌بایست حمایت کند راکد و کند شده بود و با قانون مجلس که دولت فعلی متولی اجرایش است ان‌شاءالله بتوان با منابع بانکی که اختصاص داده شده این حوزه را پیش برد. 🔹فیروزی تاکید کرد: مجلس قانون‌گذار است و دولت باید قوانینی که مجلس تصویب کرده اجرا کند. اگر همین قوانینی که به صورت مختصر عرض کردم و مفصلش در رسانه‌ها وجود دارد، توسط دولت محترم اجرا شود به نظرم گره‌های زیادی از مشکلات جاری مردم باز می‌شود. 🔹وی درباره عملکرد فردی خود گفت: به لطف الهی مجوز منطقه ویژه اقتصادی را برای شهرستان فسا گرفتیم. مجوز پایانه صادراتی محصولات کشاورزی که چهارمین مجوز در سطح کشور است و در نوع خودش دراستان‌های همجوار و استان فارس بی‌نظیر بود. ساخت بزرگترین شهرک گلخانه‌ای جنوب کشور در شهرستان فسا در حال پایان است. همچنین تلاش بسیار زیادی در حوزه تامین برق،گاز، آب، تامین فیبر نوری و.. انجام شده است. 🔹فیروزی ادامه داد: در حوزه روستایی بسیاری از آسفالت جاده‌ها انجام شده؛ خط انتقال آب به شهرستان فسا در حال نهایی شدن است و از ۱۰۲ کیلومتر خط انتقال، حدود ۵ کیلومتر باقی مانده که امیدواریم به زودی اجرایی و تا پایان سال به بهره‌برداری برسد. 🔹نماینده فسا در مجلس درخصوص بخشنامه جنجالی وزارت کشور و استیضاح وزیر آن گفت: بنده جزء نماینده‌هایی که استیضاح وزیر را امضا کرده بودند، نبودم اما نمی‌توان نماینده را از حق قانونی‌اش که سؤال، تذکر و استیضاح است محروم کرد. 🔹وی با اشاره به اینکه چهارده ماه ازعمر مجلس در دولت قبل بود و آن‌ها فعایت قابل توجهی نداشتند و از طرف دیگر دوسال هم با شرایط کرونا گره خورد؛ ادامه داد: اختلاف بین وزارت کشور و تعدادی از نمایندگان را نباید به کل نماینده‌ها تعمیم داد، تعداد قابل توجهی از نمایندگان نسبت به این موضوع، اعتراض داشتند و آن هم به دلیل ابلاغیه نبود. 🔹فیروزی درخصوص دلایل اعتراض برخی نمایندگان توضیح داد: با توجه به این ابلاغیه و صراحت آن، نگاه و اعتراض کلی برخی این بود که نمایندگی سه ساله نیست؛ نماینده سال آخرهم نماینده است. اگربنده نتوانم با استانداریا فرماندار جلسه داشته باشم، آن‌ها را در جلسات همراهی نکنم یا آن‌ها مرا در پروژه‌ای همراهی نکنند پس باید گفت نماینده در سال آخر هیچ فعالیتی نداشته و تنها داخل مجلس باشد. در حالی که اینطور نیست کدام یک از سازمان‌های اداری، اجرایی و دولتی به اندازه نماینده‌ها کف میدان هستند؟ نمایندگان تقریبا هرهفته یا دوهفته یکبار درمنطقه هستند و مردم برای موضوعات زیرساختی، اقتصادی و معیشتی به آن‌ها مراجعه می‌‎کنند. بنابراین نمایندگان محل رجوع مردم هستند و باید پاسخگو باشند. مجموعه‌های اجرایی در کنار نمایندگان باشند که بتوانند کارهای مردم را پیش ببرند. بطور کلی در حوزه‌های انتخابیه کوچک مردم مسئولان اجرایی را نمی‌شناسند و به نماینده مراجعه می‌کنند و حتی یک سرمایه گذار که قصد سرمایه‌گذاری دارد اول به دفتر نماینده مراجعه می‌کند زیرا می داند اگرنماینده حمایتش نکند، تسهیلات نگیرد، مشکل زمین و طرحش را حل نکند، مشکل مجوزهایش را حل نکند، با این بروکراسی اداری عملا کاری از پیش نمی‌برد. این واقعیت تلخی است که خود نماینده‌ها هم راغب نیستند اتفاق بیفتد.
‍ 🔹نماینده فسا درباره ملاحظات درفضای انتخاباتی گفت: همیشه در پایان همه دولت‌ها و قبل از انتخابات مجلس ملاحظاتی بوده که دولت به عدم بی‌طرفی متهم نشود، فلذا هم دولت و هم نمایندگان تلاش می‌کنند رعایت کنند. برای مثال بنده به شخصه از زمانی که وارد فضای انتخابات شدم ارتباطم را با فرماندار و استاندار تنظیم می‌کنم به این دلیل که شبهه پیش نیاید درحالی که به لحاظ قانونی به عنوان نماینده تا پایان دوره نمایندگی وظیفه دارم با استاندار یا وزیر جلسه داشته باشم، به حوزه انتخابیه بروم، از پروژه‌هایی که در حال اجرا هستند بازدید کنم اما علیرغم این موضوعات، ما این تنظیم‌گری را داریم. 🔹فیروزی ادامه داد: هنگامی که بخشنامه صادر شد، برخی نمایندگان تصور کردند قرار است انتخابات توسط عده‌ای مهندسی شود. زیرا بخشنامه محدودیت‌هایی را ایجاد می کند و معتقد بودند ممکن است در ادامه مسیر، مسائل دیگری هم اتفاق بیفتد. بنابراین اصرار آن‌ها بر برکناری از جنبه نظارتی بود تا انتخابات آسیب نبیند. 🔹نماینده فسا در مجلس درخصوص انتقادات به دخالت برخی نمایندگان در امور اجرایی عنوان کرد: این ایراد ساختاری کشوراست. وقتی می‌گویند مداخله نماینده در حوزه اجرایی، به این معناست که برای مثال نماینده پیمانکار انتخاب نکند اما باید مطالبه مردم را پیگیری کند تا به طورمثال جاده درست شود. پیگیری با مداخله فرق دارد؛ نماینده باید از طریق وزیر، با دستور وزیر و با دیدن مدیر کل مربوطه در استان کار را پیگیری کند تا انجام شود. بدون پیگیری نماینده هیچ کدام این‌ها محقق نمی‌شود. شما تحقیق کنید کدام یک از فرماندارها می‌توانند یک مدیر کل را ببینند چه برسد به اینکه بخواهند وزیر را ببینند. 🔹این نماینده مجلس با تایید عضویتش در سامانه شفافیت و پیش ثبت نام انتخابات، درباره میزان مشارکت مردم بیان کرد: برای قضاوت مقداری زود است اما اگر مجموعه‌های حاکمیتی به خصوص دولت که در جایگاه اجرایی هستند همت کنند و اتفاقات خوبی در حوزه معیشت بیفتد، می‌توان استقبال از انتخابات را بالا برد. وی افزود: یکی از ایراداتی که در کشور وجود دارد این است که توانایی طرح خیلی از موضوعات، محدودیت‌ها و موانعی که در کشور است، با زبانی ساده که همه مردم بتوانند برداشت یکسانی از آن داشته باشند را نداریم. بنابراین توجیه مردم نیز در مشارکت بی تاثیر نیست. 🔹فیروزی نماینده فسا در مجلس در بخش پایانی گفتگو درباره لایحه حجاب اظهارکرد: مباحث فرهنگی مقوله‌هایی است که در بلند مدت جواب می‌دهد. بنده حقوق خوانده‌ام و کار حقوقی کرده‌ام؛ یک قانون کلی داریم که هرکس بدون رعایت حدود شرعی و آن حدودی که شرع مقدس مشخص کرده در انظار عمومی ظاهر شود، جرم مرتکب شده و قابل مجازات است. به نظرم این قانون اگر درست اجرا شود کفاف این موضوعات را می‌دهد و جامعه هم حساس نمی‌شود. اگرنیاز بود میزان مجازات تغییر کند، می‌توان آن را تعدیل کرد. اما از آن جایی که این موضوع مطالبه مردم و جامعه متدینین بود، قوه قضاییه لایحه‎‌ای تنظیم کرد وبه دولت فرستاد؛ دولت هم تغییراتی روی آن انجام داد و به مجلس ارسال کرد. مجلس کار کارشناسی بسیاری روی آن انجام داد اما چون لایحه است و نه طرح، طبیعتا مجلس نمی‌تواند درآن تغییرات گسترده‌ای ایجاد کند. با این حال خوبی انجام شد وآن این بود که لایحه را بر روی سامانه مجلس بارگذاری کردند تا صاحب نظران بتوانند نظرات و دیدگاهایشان را مطرح کنند. وی افزود:چون لایحه از قوه قضاییه آمده به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون اصلی و سپس به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد و در نهایت این لایحه در حدود هفتاد ماده به صحن علنی آمد و مباحث درباره آن ادامه دارد. 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و دوم) 🔹محمدجواد عسکری نماینده مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹قوانین بخش کشاورزی را که کهنه بود، به‌روز کردیم. 🔹۵۳ سفر استانی رفتیم تا مشکلات را از نزدیک ببینیم.️ 🔹تعامل دولت و مجلس خوب است اما گاهی حریت مجلس در نظر گرفته نمی‌شود و ... 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و سوم) 🔹محسن علیزاده نماینده سپیدان در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹ابلاغیه وزارت کشور در فرآیند نمایندگی خللی ایجاد نمی‌کند 🔹برداشت بنده از آن بخشنامه این بود که رویه همیشه اینگونه بوده و شاید لازم نبود مکتوب شود اما مکتوب شدنش نیز نمی‌تواند نگرانی برای بنده ایجاد کند من همچنان وظایفم را در حوزه انتخابیه انجام می‌دهم و با ارکان دولت در مرکز استان همکاری و تعامل دارم 👈مصاحبه‌ای شنیدنی با توضیحات در خصوص بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و چهارم) 📌رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹تعامل دولت و مجلس خوب است و هرقدر این تعامل منطقی‌تر باشد، خروجی برای مردم بهتر خواهد بود؛درباره استیضاح وزیر کشور باید گفت نمایندگان از ابزاری که قانون تعیین کرده استفاده کردند و ... 🔹تمام زندگیم را در دادگستری شفاف کردم؛ در سامانه شفافیت عضو هستم و تمام رای‌ها نیز شفاف است. معتقدم همه ارکان در حوزه اجرایی باید شفاف شود. 👈بنا به درخواست نماینده محترم این مصاحبه‌ به‌صورت کامل ارائه شد (لازم به ذکر است شروع و پرداخت این مصاحبه متفاوت از سایر گفتگوهاست). 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 خط و نشان شورای نگهبان برای نمایندگان متخلف و تاکید بر عدم دخالت در عزل و نصب عملکرد نمایندگانی که در انتصابات دخالت میکنند را در نظر داریم! 📌طحان نظیف: شورای نگهبان در پیش ثبت نام انتخابات مجلس ورودی به بحث صلاحیت‌ها ندارد. 🔸سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری: کار شورای نگهبان در بحث صلاحیت ها پس از قطعی شدن ثبت نام کاندیداها، شروع می‌شود! 📌 خبر خوش رشیدی کوچی در خصوص واردات خودرو برای هر ایرانی 🔸رشیدی کوچی، نماینده مجلس گفت: هم اشخاص حقیقی و هم حقوقی مجاز به واردات بدون محدودیت حجم موتور و برند بدون نیاز به ثبت سفارش از سپرده ارزی خود خواهند بود! 📌نوروزی، نماینده مجلس: «رفیق بازی» از مشکلات دولت رئیسی است. 🔸به آبدارچی 25 میلیون حقوق می‌دهند، به خودشان 70 میلیون؛ رئیسی بگوید ناخن افرادی که پول برمی دارند را بکشند! 🔸 افغانستان تورم ندارد چون افراد جدید طلبه هستند و هنوز به دزدی عادت نکرده‌اند! 📌 اکبر اعلمی، نماینده اسبق مجلس: احمدی‌نژاد تهدید کرده است اسنادی دارد که اگر بلایی سرش بیاید، آن‌ها منتشر می‌شوند، دلیل عدم برخورد نظام با احمدی نژاد، اسناد محرمانه وی است! @sobh_iran
✅علی مطهری چرا برای انتخابات مجلس ثبت نام کرد؟ صدای مردم باید در مجلس شنیده شود نه در خیابان 🔸علی مطهری نماینده و نایب رییس پیشین مجلس شورای اسلامی گفته  یکی از دلایل کاهش علاقه این است که مردم احساس می‌کنند مجلس دیگر کاره‌ای نیست. در اعتراضات سال گذشته هم اگر نمایندگان اجازه داشتند سخن بگویند خیلی از مردم قانع می‌شدند 🔸در حوادث آبان ۹۸ هم ما می‌خواستیم وزیر کشور را استیضاح کنیم اما نگذاشتند. به خاطر همین خیلی از مردم حس می‌کنند مجلس کاره ای نیست و در انتخابات شرکت نمی‌کنند.» و سرانجام این که: 🔸«این تصور که از بیرون طراحی شده که چه کسانی وارد مجلس و چه کسی رییس شود خوب نیست. مجلس باید محل بحث باشد. یکی مخالفت مکند و دیگری پاسخ دهد. اگر مجلس زنده باشد صدای مردم در مجلس شنیده می‌شود نه در خیابان. /اخبار مجلس @sobh_iran
پیرامون انتخابات مجلس 📌نبویان، نماینده مجلس پس از سفر به کابل: طالبان از لحاظ فرهنگی تحول زیادی داشته/ کتاب‌های شهید مطهری را از ما خواستند 🔸 سد کجکی افغانستان ۷۰۰ کیلومتر با مرز ما فاصله دارد، آبی باقی نمی‌ماند که به مرز‌های ایران برسد! افغانستان مسیر خوبی برای دور زدن تحریم‌هاست/  امنیت شیعیان افغانستان تأمین شده است! 📌وارد کننده بنزین می‌شویم/ تائید تلویحی نماینده مجلس 🔸مالک‌ شریعتی،‌ نماینده مجلس:مردم فقط ۳۵ درصد در بهینه‌سازی مصرف انرژی نقش دارند and و نقش دولت ۶۵ درصد است؛ امسال به مرز واردات بنزین رسیده‌ایم،اگر مصرف بنزین کنترل نشود وارد کننده می‌شوی 📌 حدادعادل: بخشی از اصلاحات و اعتدالی‌ها برای مجلس لیست مشترک خواهند داد 🔸احتمالا جبهۀ پایداری و عدالت‌خواهان هم لیست بدهند. هر جریانی در مجلس پیروز بشود در ریاست‌جمهوری هم پیروز خواهد شد. 📌حمایت مجتبی توانگر از قالیباف و حمله به میرسلیم؛ چرا میرسلیم گزارش شاسی بلندها را منتشر نمی کند؟ 🔸توانگر نماینده مجلس در توئیتی نوشت: آیا ریشه عصبانیت ‎میرسلیم از قالیباف، تصویب قانونی است که جلوی کاندیداتوری پیرمردها را گرفته؟ 📌حمله تند رحمت الله بیگدلی (فعال اصلاح طلب) به امیرحسین ثابتی (کاندیدای مجلس) 🔸رحمت الله بیگدلی کیست؟ عضو شورای مرکزی حزب جمهوریت ایران اسلامی و یکی از فعالان اصلاح طلب که در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نامزد شد اما موفق به کسب رأی نشد. / اخبار مجلس 🇮🇷@sobh_iran
👈بسته انتخابات مجلس 📌آسیب‌های مجلس: استفاده نادرست از اختیارات قانونی 🔸یکی از این آسیبها این است که نماینده از توانایی هایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خودیا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این توانایی ها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحص؛ اینها تواناییهای شما است، اینها به نماینده ی مجلس قدرت میدهد از اینها فقط و فقط در جهت مرّ قانون و حقیقت باید استفاده کرد، 📌 رهبر انقلاب خطاب به دولت: فرصتهای تعاملات خارجی را بشناسیم و به وقت استفاده کنیم/ تفاهم‌نامه‌ها و سندهای همکاری، صرفاً روی کاغذ باقی نماند 📌 کنایه تند حمید رسایی، نماینده ادوار مجلس به قالیباف و اطرافیانش: چون رهبری فرمودند مجلس انقلابی، هیچ‌کس حق انتقاد از مجلس را ندارد! 📌 نماینده مجلس: حتما شاهد افزایش واردات و کاهش بیشتر قیمت‌ها خواهیم بود 🔸رشیدی کوچی: با حمایت‌های خوب وزیر محترم صمت و نظارت‌های مستمر مجلس، واردات خودرو سرعت گرفته است و با کاهش تعرفه واردات خودرو‌های برقی به۰٪، پلاگین هیبرید۶٪، هیبرید۱۶٪ و۱۵۰۰ سی‌سی۵۵٪ حتما شاهد افزایش واردات و کاهش بیشتر قیمت‌ها خواهیم بود./اخبار مجلس 🇮🇷@sobh_iran
‍ میرسلیم، نماینده مجلس 📌میر‌سلیم: هدفم از حضور در توئیتر نجات گمراهان است. 🔸 چه اشکالی دارد من از توئیتر استفاده کنم؟ به توئیتر می‌روم تا به مخالفانم بگویم شما اغوا شده‌اید. هدفم از حضور در توئیتر نجات دادن گمراهان است! ☝️پ ن: جناب میر‌سلیم با سابقه وزارت ارشاد، نتوانست پسر خود را از دست مجاهدین خلق، نجات دهد، حالا می‌خواهد مردم را از توییتر نجات دهد؟ 📌میرسلیم: یک نماینده مجلس مثل من چرا با کفش غیرمتعارف قدم بزند؟! 🔸مصطفی میرسلیم، نماینده تهران و عضو حزب موتلفه: به من گفتند که چرا فلان کفش را می‌پوشی؟ دیدم حرف درستی است. یک نماینده مجلس مشهور چرا با کفشی غیرمتعارف قدم بزند! 🔸 در مورد فرزند من سوال می‌کنید، اینها چه ربطی به من دارد؟ او یک شخصیت مستقل برای خودش دارد و یک کاری کرده، سرش کلاه گذاشتند، به او خیانت کردند، خودش می‌داند، چرا شما شلوغ می‌کنید؟ من خواستار اعدام سریع نیستم. من خواستار رسیدگی سریع هستم. 🔸 اصلا کسی نمی‌تواند با گشت مخالف باشد، گشت ارشاد باید باشد.مردم از گرانی گله می کنند و حق هم دارند. با سیاست های فعلی دولت سخت است گرانی مهار شود. 📌احتمال شکایت از مصطفی میرسلیم/ حرف‌های میرسلیم کذب است 🔸موسی غضنفرآبادی رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: به هیچ‌وجه مدیریت مجلس پشت موضوع شاسی بلندها نبود. آن لیست آقای بیگی هم کاملا غلط، غیر واقعی و کذب است. 🔸هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان موضوع را بررسی کرد و نرسید به اینکه نماینده ای از رانت برای شاسی بلند گرفتن استفاده کرده باشد. 🔸{درباره امکان بررسی اتهام زنی‌های میرسلیم به کلیت مجلس در هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان}: بله این موضوع جای بررسی دارد. بالاخره این حرف ها بار حقوقی دارد و برای گوینده مسئولیت ایجاد می کند. 🔸میرسلیم کسی است که در موضوع خودرو با این نوع حرف ها مورد اتهام قرار گرفت، اما آن زمان کلیت مجلس از حیثیت او دفاع کرد، بنابراین نباید خود او حالا چنین تهمت‌های غیر صحیحی را به کس دیگری نسبت دهد. 🇮🇷@sobh_iran
‍ نقطه نظرات نمایندگان مجلس 📌نجف آبادی، نماینده مجلس: علیرغم برخی اظهارات مسئولین، مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست! 🔸همایون سامه به نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری اینکه علیرغم برخی اظهارات مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست، گفته امیدواریم با توجه به آزادسازی ارزهای بلوکه شده و همچنین افزایش صادرات نفت، مشکلات دارویی به زودی و طی چند ماه آینده حل و فصل شود. 🔸علیرغم برخی اظهارات مسئولان، مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست. در اصل، بیماران و مردم، باید در مورد کمبودهای دارویی نظر دهند نه مسئولان مربوطه، البته نباید وزارت بهداشت را مقصر این مشکل دانست، زیرا مباحثی مانند: تامین, انتقال به موقع ارز و اعطای تسهیلات به تولیدکننده و واردکننده، باید مورد توجه قرار گیرد و عدم تحقق این موارد، مشکلات دارویی را دوچندان کرده و وزارت بهداشت در مشکلات مالی هیچ دخالتی ندارد. 📌محمدرضا باهنر: مجلس فعلی تا به حال چهار یا پنج اخطار و تذکر از رهبری گرفته‌ است، درحالی که قبلا به طور متوسط رهبری یک تذکر به مجلس می‌دادند 🔸محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در همین مجلس که نیروهای انقلابی و جهادی هستند تا به حال چهار یا پنج اخطار و تذکر را از رهبری گرفته‌اند 🔸در دوران نمایندگی به طور متوسط در هر دوره رهبری یک تذکر به مجلس می‌دادند و آن‌هم غیرعلنی از بیت رهبری به ریاست مجلس منتقل می‌شد و در جلسه غیرعلنی به اطلاع نمایندگان می‌رسید. الان شاهد چهار تا پنج تذکر علنی و رسمی از سوی رهبری انقلاب هستیم! 📌 نماینده مجلس: بیش از نیمی از صندلی‌های کلاس‌های درس کرمان را دانش آموزان اتباع پر کرده‌اند 🔸محمدمهدی زاهدی، نماینده کرمان در مراسم افتتاح یک مدرسه گفت:  در مجلس نهم، حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس تزریق کردیم که کار بسیار بزرگی بود، بحث چند میلیارد تومان پول وسط است، انتظار داریم نوسازی مدارس در پنج سال آینده کمبودهای بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه را به صفر برساند.   🔸نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به ساماندهی اتباع و دانش آموزان آنها پرداخت و با اشاره به اینکه بیش از نیمی از صندلی‌های کلاس‌های درس کرمان را دانش آموزان اتباع پر کرده‌اند، گفت: اصرار داریم دانش آموزان اتباع جدا باشند. 📌علی لاریجانی: در اروپای قرن ۱۷ مردم از دین گریزان شدند چون کلیسا مقابل خواسته مردم ایستاد 🔸نماینده ادوار مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید مطهری می‌گوید یکی از دلایلی که در اروپای قرن ۱۷ مردم گریزان از دین شدند، این بود که مردم احساس می‌کردند، باید به سرنوشت خود مسلط شوند و آزادی‌های سیاسی داشته باشند. 🔸این نیاز زمانه بود، در مقابل، کلیسا جلوی این خواسته‌ی مردم ایستادگی کرد و گفت که این آزادی‌ها را نباید به مردم داد، نیاز زمانه را درک نکرد، در نتیجه، مردم نیاز خود را مقابل دستگاه دینی مشاهده کردند. 🔸شهید مطهری می‌گوید: اگر متولیان تفکر، نیاز زمان را به درستی درک نکنند، به ضرر دین تمام خواهد شد. 📌 تسلا هایی که برای مهندسی معکوس به ایران آمدند معاون علمی رئیس جمهور می‌گوید قیمت خودرو ارزان تر می‌شود! 📌 یک اکانت توییتری در واکنش به موضوع اخراج استاتید دانشگاه‌ها با انتشار مدرکی از دانشگاه آزاد تاکستان به رجب رحمانی اشاره کرد و نوشت: 🔸حالا که موضوع اساتید دانشگاه مدرک و سابقه‌شان داغ است کمی هم به رجب رحمانی و مدارک ناقصش در د دانشگاه آزاد تاکستان بپردازید. 🇮🇷@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و پنجم) 📌قاسم ساعدی نماینده دشت‌آزادگان و هویزه در مجلس در گفتگو با نجوا: 🔹با کمک دولت انقلابی و سرکشی مستمر مدیران کل پیشرفت‌های خوبی در آموزش‌و‌پرورش، ورزش‌و‌جوانان، جاده‌های بین‌شهری و... در منطقه‌مان داشتیم. 🔹بر کسی پوشیده نیست مجلس انقلابی در کنار دولت انقلابی است. 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و ششم) 📌حسین محمدصالحی دارانی نماینده فریدون‌شهر در مجلس در گفتگو با نجوا 👈نجوا: بارها گفته‌ایم مصاحبه‌ها کاملا بی‌طرفانه و با هدف آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی برای مردم انجام می‌شود (هیچ غرض و سوگیری غیر از تلاش برای کمک به انقلاب وجود ندارد) ولی اینکه تا این اندازه شفافیت و یکدستی در توضیحات یک اتفاق وجود ندارد برای مثال در خصوص همین ماجرای بخشنامه سیاسی معاون وزیر (مردم قضاوت کنند) واقعا دیگر کم مانده مسبب شکاف لایه‌ی‌اوزون معاون سیاسی وزیر باشد! این در حالی است که در ماجرای ماشین‌های شاسی‌بلند از ابتدا که مطرح شد علی‌رغم شایعات و تنش‌هایی که به وجود آمد؛ هم‌چنان این مساله توسط همان نماینده مطرح و هیچ تعیین تکلیف مشخصی صورت نگرفته و در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برد! سوال آن که این روند در جمهوری اسلامی مبتنی بر کدامیک از انگاره مدیریتی است که افکار عمومی و فراتر از آن اعتماد عمومی مورد هزیمت کسب قدرت شخصی (پذیرش مسئولیت) تحت لوای نظام مقدس قرار می‌گیرد؟ 👈 💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا) 👈مجلس زیر ذره‌بین (قسمت سی‌ و هفتم) 🔹لطف‌الله سیاهکلی مرادی نماینده قزوین، آبیک و البرز در گفتگو با نجوا: 🔹از کارهایی که به پیشنهاد بنده انجام شد، نصب دوربین در محاکم قضایی است که به دقیق‌تر شدن حکم‌های دادگاه کمک می‌کند. 🔹یکی از معایب یک‌دست بودن مجلس و دولت این است که گاهی کشور را با تعارف اداره می‌کنیم. 👈 👈 💠@sobh_iran