🔹حجتالله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس در گفتگو با نجوا با اشاره به "انقلابی" یادکردن رهبر انقلاب از این دوره، درباره عملکرد فردی و جمعی نمایندگان بیان کرد: حضرت آقا مجلس را یک مجلس انقلابی که مشکلات کشور را خوب شناخته و به سمت قانونگذاری درست در این حوزه رفته، تعریف کردند.
🔹وی ادامه داد: مصوبات خوبی در حوزه اقتصادی داشتیم مانند سرمایهگذاری و رفع موانع تولید و یا در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی؛ قانون اقدام راهبردی در حوزه سیاسی و انرژی هستهای که ظرفیت خوبی را برای دولت و مذاکرات ایجاد کرد. در بخش دانشبنیانها، مجلس قانون بسیار خوب و مترقی داشت و که به طور تدریجی آثارش نمایان میشود.
فیروزی افزود: دربخش مسکن، باتوجه به تعطیلی این قسمت در هشت سال قبل، آن بخشی که میبایست حمایت کند راکد و کند شده بود و با قانون مجلس که دولت فعلی متولی اجرایش است انشاءالله بتوان با منابع بانکی که اختصاص داده شده این حوزه را پیش برد.
🔹فیروزی تاکید کرد: مجلس قانونگذار است و دولت باید قوانینی که مجلس تصویب کرده اجرا کند. اگر همین قوانینی که به صورت مختصر عرض کردم و مفصلش در رسانهها وجود دارد، توسط دولت محترم اجرا شود به نظرم گرههای زیادی از مشکلات جاری مردم باز میشود.
🔹وی درباره عملکرد فردی خود گفت: به لطف الهی مجوز منطقه ویژه اقتصادی را برای شهرستان فسا گرفتیم. مجوز پایانه صادراتی محصولات کشاورزی که چهارمین مجوز در سطح کشور است و در نوع خودش دراستانهای همجوار و استان فارس بینظیر بود. ساخت بزرگترین شهرک گلخانهای جنوب کشور در شهرستان فسا در حال پایان است. همچنین تلاش بسیار زیادی در حوزه تامین برق،گاز، آب، تامین فیبر نوری و.. انجام شده است.
🔹فیروزی ادامه داد: در حوزه روستایی بسیاری از آسفالت جادهها انجام شده؛ خط انتقال آب به شهرستان فسا در حال نهایی شدن است و از ۱۰۲ کیلومتر خط انتقال، حدود ۵ کیلومتر باقی مانده که امیدواریم به زودی اجرایی و تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
🔹نماینده فسا در مجلس درخصوص بخشنامه جنجالی وزارت کشور و استیضاح وزیر آن گفت: بنده جزء نمایندههایی که استیضاح وزیر را امضا کرده بودند، نبودم اما نمیتوان نماینده را از حق قانونیاش که سؤال، تذکر و استیضاح است محروم کرد.
🔹وی با اشاره به اینکه چهارده ماه ازعمر مجلس در دولت قبل بود و آنها فعایت قابل توجهی نداشتند و از طرف دیگر دوسال هم با شرایط کرونا گره خورد؛ ادامه داد: اختلاف بین وزارت کشور و تعدادی از نمایندگان را نباید به کل نمایندهها تعمیم داد، تعداد قابل توجهی از نمایندگان نسبت به این موضوع، اعتراض داشتند و آن هم به دلیل ابلاغیه نبود.
🔹فیروزی درخصوص دلایل اعتراض برخی نمایندگان توضیح داد: با توجه به این ابلاغیه و صراحت آن، نگاه و اعتراض کلی برخی این بود که نمایندگی سه ساله نیست؛ نماینده سال آخرهم نماینده است. اگربنده نتوانم با استانداریا فرماندار جلسه داشته باشم، آنها را در جلسات همراهی نکنم یا آنها مرا در پروژهای همراهی نکنند پس باید گفت نماینده در سال آخر هیچ فعالیتی نداشته و تنها داخل مجلس باشد. در حالی که اینطور نیست کدام یک از سازمانهای اداری، اجرایی و دولتی به اندازه نمایندهها کف میدان هستند؟ نمایندگان تقریبا هرهفته یا دوهفته یکبار درمنطقه هستند و مردم برای موضوعات زیرساختی، اقتصادی و معیشتی به آنها مراجعه میکنند.
بنابراین نمایندگان محل رجوع مردم هستند و باید پاسخگو باشند. مجموعههای اجرایی در کنار نمایندگان باشند که بتوانند کارهای مردم را پیش ببرند. بطور کلی در حوزههای انتخابیه کوچک مردم مسئولان اجرایی را نمیشناسند و به نماینده مراجعه میکنند و حتی یک سرمایه گذار که قصد سرمایهگذاری دارد اول به دفتر نماینده مراجعه میکند زیرا می داند اگرنماینده حمایتش نکند، تسهیلات نگیرد، مشکل زمین و طرحش را حل نکند، مشکل مجوزهایش را حل نکند، با این بروکراسی اداری عملا کاری از پیش نمیبرد. این واقعیت تلخی است که خود نمایندهها هم راغب نیستند اتفاق بیفتد.
صٌبح ایران
🔹حجتالله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس در گفتگو با نجوا با اشاره به "انقلابی" یادکردن رهبر انقلاب
🔹نماینده فسا درباره ملاحظات درفضای انتخاباتی گفت: همیشه در پایان همه دولتها و قبل از انتخابات مجلس ملاحظاتی بوده که دولت به عدم بیطرفی متهم نشود، فلذا هم دولت و هم نمایندگان تلاش میکنند رعایت کنند. برای مثال بنده به شخصه از زمانی که وارد فضای انتخابات شدم ارتباطم را با فرماندار و استاندار تنظیم میکنم به این دلیل که شبهه پیش نیاید درحالی که به لحاظ قانونی به عنوان نماینده تا پایان دوره نمایندگی وظیفه دارم با استاندار یا وزیر جلسه داشته باشم، به حوزه انتخابیه بروم، از پروژههایی که در حال اجرا هستند بازدید کنم اما علیرغم این موضوعات، ما این تنظیمگری را داریم.
🔹فیروزی ادامه داد: هنگامی که بخشنامه صادر شد، برخی نمایندگان تصور کردند قرار است انتخابات توسط عدهای مهندسی شود. زیرا بخشنامه محدودیتهایی را ایجاد می کند و معتقد بودند ممکن است در ادامه مسیر، مسائل دیگری هم اتفاق بیفتد. بنابراین اصرار آنها بر برکناری از جنبه نظارتی بود تا انتخابات آسیب نبیند.
🔹نماینده فسا در مجلس درخصوص انتقادات به دخالت برخی نمایندگان در امور اجرایی عنوان کرد: این ایراد ساختاری کشوراست. وقتی میگویند مداخله نماینده در حوزه اجرایی، به این معناست که برای مثال نماینده پیمانکار انتخاب نکند اما باید مطالبه مردم را پیگیری کند تا به طورمثال جاده درست شود.
پیگیری با مداخله فرق دارد؛ نماینده باید از طریق وزیر، با دستور وزیر و با دیدن مدیر کل مربوطه در استان کار را پیگیری کند تا انجام شود. بدون پیگیری نماینده هیچ کدام اینها محقق نمیشود. شما تحقیق کنید کدام یک از فرماندارها میتوانند یک مدیر کل را ببینند چه برسد به اینکه بخواهند وزیر را ببینند.
🔹این نماینده مجلس با تایید عضویتش در سامانه شفافیت و پیش ثبت نام انتخابات، درباره میزان مشارکت مردم بیان کرد: برای قضاوت مقداری زود است اما اگر مجموعههای حاکمیتی به خصوص دولت که در جایگاه اجرایی هستند همت کنند و اتفاقات خوبی در حوزه معیشت بیفتد، میتوان استقبال از انتخابات را بالا برد.
وی افزود: یکی از ایراداتی که در کشور وجود دارد این است که توانایی طرح خیلی از موضوعات، محدودیتها و موانعی که در کشور است، با زبانی ساده که همه مردم بتوانند برداشت یکسانی از آن داشته باشند را نداریم. بنابراین توجیه مردم نیز در مشارکت بی تاثیر نیست.
🔹فیروزی نماینده فسا در مجلس در بخش پایانی گفتگو درباره لایحه حجاب اظهارکرد: مباحث فرهنگی مقولههایی است که در بلند مدت جواب میدهد. بنده حقوق خواندهام و کار حقوقی کردهام؛ یک قانون کلی داریم که هرکس بدون رعایت حدود شرعی و آن حدودی که شرع مقدس مشخص کرده در انظار عمومی ظاهر شود، جرم مرتکب شده و قابل مجازات است. به نظرم این قانون اگر درست اجرا شود کفاف این موضوعات را میدهد و جامعه هم حساس نمیشود. اگرنیاز بود میزان مجازات تغییر کند، میتوان آن را تعدیل کرد. اما از آن جایی که این موضوع مطالبه مردم و جامعه متدینین بود، قوه قضاییه لایحهای تنظیم کرد وبه دولت فرستاد؛ دولت هم تغییراتی روی آن انجام داد و به مجلس ارسال کرد. مجلس کار کارشناسی بسیاری روی آن انجام داد اما چون لایحه است و نه طرح، طبیعتا مجلس نمیتواند درآن تغییرات گستردهای ایجاد کند. با این حال خوبی انجام شد وآن این بود که لایحه را بر روی سامانه مجلس بارگذاری کردند تا صاحب نظران بتوانند نظرات و دیدگاهایشان را مطرح کنند.
وی افزود:چون لایحه از قوه قضاییه آمده به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون اصلی و سپس به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد و در نهایت این لایحه در حدود هفتاد ماده به صحن علنی آمد و مباحث درباره آن ادامه دارد.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و دوم)
🔹محمدجواد عسکری نماینده مردم داراب و زریندشت در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹قوانین بخش کشاورزی را که کهنه بود، بهروز کردیم.
🔹۵۳ سفر استانی رفتیم تا مشکلات را از نزدیک ببینیم.️
🔹تعامل دولت و مجلس خوب است اما گاهی حریت مجلس در نظر گرفته نمیشود و ...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و سوم)
🔹محسن علیزاده نماینده سپیدان در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹ابلاغیه وزارت کشور در فرآیند نمایندگی خللی ایجاد نمیکند
🔹برداشت بنده از آن بخشنامه این بود که رویه همیشه اینگونه بوده و شاید لازم نبود مکتوب شود اما مکتوب شدنش نیز نمیتواند نگرانی برای بنده ایجاد کند من همچنان وظایفم را در حوزه انتخابیه انجام میدهم و با ارکان دولت در مرکز استان همکاری و تعامل دارم
👈مصاحبهای شنیدنی با توضیحات در خصوص بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و چهارم)
📌رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹تعامل دولت و مجلس خوب است و هرقدر این تعامل منطقیتر باشد، خروجی برای مردم بهتر خواهد بود؛درباره استیضاح وزیر کشور باید گفت نمایندگان از ابزاری که قانون تعیین کرده استفاده کردند و ...
🔹تمام زندگیم را در دادگستری شفاف کردم؛ در سامانه شفافیت عضو هستم و تمام رایها نیز شفاف است. معتقدم همه ارکان در حوزه اجرایی باید شفاف شود.
👈بنا به درخواست نماینده محترم این مصاحبه بهصورت کامل ارائه شد (لازم به ذکر است شروع و پرداخت این مصاحبه متفاوت از سایر گفتگوهاست).
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 خط و نشان شورای نگهبان برای نمایندگان متخلف و تاکید بر عدم دخالت در عزل و نصب
عملکرد نمایندگانی که در انتصابات دخالت میکنند را در نظر داریم!
📌طحان نظیف: شورای نگهبان در پیش ثبت نام انتخابات مجلس ورودی به بحث صلاحیتها ندارد.
🔸سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری: کار شورای نگهبان در بحث صلاحیت ها پس از قطعی شدن ثبت نام کاندیداها، شروع میشود!
📌 خبر خوش رشیدی کوچی در خصوص واردات خودرو برای هر ایرانی
🔸رشیدی کوچی، نماینده مجلس گفت: هم اشخاص حقیقی و هم حقوقی مجاز به واردات بدون محدودیت حجم موتور و برند بدون نیاز به ثبت سفارش از سپرده ارزی خود خواهند بود!
📌نوروزی، نماینده مجلس: «رفیق بازی» از مشکلات دولت رئیسی است.
🔸به آبدارچی 25 میلیون حقوق میدهند، به خودشان 70 میلیون؛ رئیسی بگوید ناخن افرادی که پول برمی دارند را بکشند!
🔸 افغانستان تورم ندارد چون افراد جدید طلبه هستند و هنوز به دزدی عادت نکردهاند!
📌 اکبر اعلمی، نماینده اسبق مجلس: احمدینژاد تهدید کرده است اسنادی دارد که اگر بلایی سرش بیاید، آنها منتشر میشوند، دلیل عدم برخورد نظام با احمدی نژاد، اسناد محرمانه وی است!
@sobh_iran
✅علی مطهری چرا برای انتخابات مجلس ثبت نام کرد؟ صدای مردم باید در مجلس شنیده شود نه در خیابان
🔸علی مطهری نماینده و نایب رییس پیشین مجلس شورای اسلامی گفته یکی از دلایل کاهش علاقه این است که مردم احساس میکنند مجلس دیگر کارهای نیست. در اعتراضات سال گذشته هم اگر نمایندگان اجازه داشتند سخن بگویند خیلی از مردم قانع میشدند
🔸در حوادث آبان ۹۸ هم ما میخواستیم وزیر کشور را استیضاح کنیم اما نگذاشتند. به خاطر همین خیلی از مردم حس میکنند مجلس کاره ای نیست و در انتخابات شرکت نمیکنند.» و سرانجام این که:
🔸«این تصور که از بیرون طراحی شده که چه کسانی وارد مجلس و چه کسی رییس شود خوب نیست. مجلس باید محل بحث باشد. یکی مخالفت مکند و دیگری پاسخ دهد. اگر مجلس زنده باشد صدای مردم در مجلس شنیده میشود نه در خیابان.
/اخبار مجلس
@sobh_iran
پیرامون انتخابات مجلس
📌نبویان، نماینده مجلس پس از سفر به کابل: طالبان از لحاظ فرهنگی تحول زیادی داشته/ کتابهای شهید مطهری را از ما خواستند
🔸 سد کجکی افغانستان ۷۰۰ کیلومتر با مرز ما فاصله دارد، آبی باقی نمیماند که به مرزهای ایران برسد! افغانستان مسیر خوبی برای دور زدن تحریمهاست/ امنیت شیعیان افغانستان تأمین شده است!
📌وارد کننده بنزین میشویم/ تائید تلویحی نماینده مجلس
🔸مالک شریعتی، نماینده مجلس:مردم فقط ۳۵ درصد در بهینهسازی مصرف انرژی نقش دارند and و نقش دولت ۶۵ درصد است؛ امسال به مرز واردات بنزین رسیدهایم،اگر مصرف بنزین کنترل نشود وارد کننده میشوی
📌 حدادعادل: بخشی از اصلاحات و اعتدالیها برای مجلس لیست مشترک خواهند داد
🔸احتمالا جبهۀ پایداری و عدالتخواهان هم لیست بدهند. هر جریانی در مجلس پیروز بشود در ریاستجمهوری هم پیروز خواهد شد.
📌حمایت مجتبی توانگر از قالیباف و حمله به میرسلیم؛ چرا میرسلیم گزارش شاسی بلندها را منتشر نمی کند؟
🔸توانگر نماینده مجلس در توئیتی نوشت: آیا ریشه عصبانیت میرسلیم از قالیباف، تصویب قانونی است که جلوی کاندیداتوری پیرمردها را گرفته؟
📌حمله تند رحمت الله بیگدلی (فعال اصلاح طلب) به امیرحسین ثابتی (کاندیدای مجلس)
🔸رحمت الله بیگدلی کیست؟ عضو شورای مرکزی حزب جمهوریت ایران اسلامی و یکی از فعالان اصلاح طلب که در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نامزد شد اما موفق به کسب رأی نشد. / اخبار مجلس
🇮🇷@sobh_iran
👈بسته انتخابات مجلس
📌آسیبهای مجلس: استفاده نادرست از اختیارات قانونی
🔸یکی از این آسیبها این است که نماینده از توانایی هایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خودیا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این توانایی ها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحص؛ اینها تواناییهای شما است، اینها به نماینده ی مجلس قدرت میدهد از اینها فقط و فقط در جهت مرّ قانون و حقیقت باید استفاده کرد،
📌 رهبر انقلاب خطاب به دولت: فرصتهای تعاملات خارجی را بشناسیم و به وقت استفاده کنیم/ تفاهمنامهها و سندهای همکاری، صرفاً روی کاغذ باقی نماند
📌 کنایه تند حمید رسایی، نماینده ادوار مجلس به قالیباف و اطرافیانش: چون رهبری فرمودند مجلس انقلابی، هیچکس حق انتقاد از مجلس را ندارد!
📌 نماینده مجلس: حتما شاهد افزایش واردات و کاهش بیشتر قیمتها خواهیم بود
🔸رشیدی کوچی: با حمایتهای خوب وزیر محترم صمت و نظارتهای مستمر مجلس، واردات خودرو سرعت گرفته است و با کاهش تعرفه واردات خودروهای برقی به۰٪، پلاگین هیبرید۶٪، هیبرید۱۶٪ و۱۵۰۰ سیسی۵۵٪ حتما شاهد افزایش واردات و کاهش بیشتر قیمتها خواهیم بود./اخبار مجلس
🇮🇷@sobh_iran
میرسلیم، نماینده مجلس
📌میرسلیم: هدفم از حضور در توئیتر نجات گمراهان است.
🔸 چه اشکالی دارد من از توئیتر استفاده کنم؟ به توئیتر میروم تا به مخالفانم بگویم شما اغوا شدهاید. هدفم از حضور در توئیتر نجات دادن گمراهان است!
☝️پ ن: جناب میرسلیم با سابقه وزارت ارشاد، نتوانست پسر خود را از دست مجاهدین خلق، نجات دهد، حالا میخواهد مردم را از توییتر نجات دهد؟
📌میرسلیم: یک نماینده مجلس مثل من چرا با کفش غیرمتعارف قدم بزند؟!
🔸مصطفی میرسلیم، نماینده تهران و عضو حزب موتلفه: به من گفتند که چرا فلان کفش را میپوشی؟ دیدم حرف درستی است. یک نماینده مجلس مشهور چرا با کفشی غیرمتعارف قدم بزند!
🔸 در مورد فرزند من سوال میکنید، اینها چه ربطی به من دارد؟ او یک شخصیت مستقل برای خودش دارد و یک کاری کرده، سرش کلاه گذاشتند، به او خیانت کردند، خودش میداند، چرا شما شلوغ میکنید؟ من خواستار اعدام سریع نیستم. من خواستار رسیدگی سریع هستم.
🔸 اصلا کسی نمیتواند با گشت مخالف باشد، گشت ارشاد باید باشد.مردم از گرانی گله می کنند و حق هم دارند. با سیاست های فعلی دولت سخت است گرانی مهار شود.
📌احتمال شکایت از مصطفی میرسلیم/ حرفهای میرسلیم کذب است
🔸موسی غضنفرآبادی رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: به هیچوجه مدیریت مجلس پشت موضوع شاسی بلندها نبود. آن لیست آقای بیگی هم کاملا غلط، غیر واقعی و کذب است.
🔸هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان موضوع را بررسی کرد و نرسید به اینکه نماینده ای از رانت برای شاسی بلند گرفتن استفاده کرده باشد.
🔸{درباره امکان بررسی اتهام زنیهای میرسلیم به کلیت مجلس در هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان}: بله این موضوع جای بررسی دارد. بالاخره این حرف ها بار حقوقی دارد و برای گوینده مسئولیت ایجاد می کند.
🔸میرسلیم کسی است که در موضوع خودرو با این نوع حرف ها مورد اتهام قرار گرفت، اما آن زمان کلیت مجلس از حیثیت او دفاع کرد، بنابراین نباید خود او حالا چنین تهمتهای غیر صحیحی را به کس دیگری نسبت دهد.
#انتخابات_مجلس_دوازدهم
🇮🇷@sobh_iran
نقطه نظرات نمایندگان مجلس
📌نجف آبادی، نماینده مجلس: علیرغم برخی اظهارات مسئولین، مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست!
🔸همایون سامه به نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری اینکه علیرغم برخی اظهارات مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست، گفته امیدواریم با توجه به آزادسازی ارزهای بلوکه شده و همچنین افزایش صادرات نفت، مشکلات دارویی به زودی و طی چند ماه آینده حل و فصل شود.
🔸علیرغم برخی اظهارات مسئولان، مشکل کمبود دارویی همچنان پابرجاست.
در اصل، بیماران و مردم، باید در مورد کمبودهای دارویی نظر دهند نه مسئولان مربوطه، البته نباید وزارت بهداشت را مقصر این مشکل دانست، زیرا مباحثی مانند: تامین, انتقال به موقع ارز و اعطای تسهیلات به تولیدکننده و واردکننده، باید مورد توجه قرار گیرد و عدم تحقق این موارد، مشکلات دارویی را دوچندان کرده و وزارت بهداشت در مشکلات مالی هیچ دخالتی ندارد.
📌محمدرضا باهنر: مجلس فعلی تا به حال چهار یا پنج اخطار و تذکر از رهبری گرفته است، درحالی که قبلا به طور متوسط رهبری یک تذکر به مجلس میدادند
🔸محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در همین مجلس که نیروهای انقلابی و جهادی هستند تا به حال چهار یا پنج اخطار و تذکر را از رهبری گرفتهاند
🔸در دوران نمایندگی به طور متوسط در هر دوره رهبری یک تذکر به مجلس میدادند و آنهم غیرعلنی از بیت رهبری به ریاست مجلس منتقل میشد و در جلسه غیرعلنی به اطلاع نمایندگان میرسید. الان شاهد چهار تا پنج تذکر علنی و رسمی از سوی رهبری انقلاب هستیم!
📌 نماینده مجلس: بیش از نیمی از صندلیهای کلاسهای درس کرمان را دانش آموزان اتباع پر کردهاند
🔸محمدمهدی زاهدی، نماینده کرمان در مراسم افتتاح یک مدرسه گفت: در مجلس نهم، حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس تزریق کردیم که کار بسیار بزرگی بود، بحث چند میلیارد تومان پول وسط است، انتظار داریم نوسازی مدارس در پنج سال آینده کمبودهای بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه را به صفر برساند.
🔸نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به ساماندهی اتباع و دانش آموزان آنها پرداخت و با اشاره به اینکه بیش از نیمی از صندلیهای کلاسهای درس کرمان را دانش آموزان اتباع پر کردهاند، گفت: اصرار داریم دانش آموزان اتباع جدا باشند.
📌علی لاریجانی: در اروپای قرن ۱۷ مردم از دین گریزان شدند چون کلیسا مقابل خواسته مردم ایستاد
🔸نماینده ادوار مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید مطهری میگوید یکی از دلایلی که در اروپای قرن ۱۷ مردم گریزان از دین شدند، این بود که مردم احساس میکردند، باید به سرنوشت خود مسلط شوند و آزادیهای سیاسی داشته باشند.
🔸این نیاز زمانه بود، در مقابل، کلیسا جلوی این خواستهی مردم ایستادگی کرد و گفت که این آزادیها را نباید به مردم داد، نیاز زمانه را درک نکرد، در نتیجه، مردم نیاز خود را مقابل دستگاه دینی مشاهده کردند.
🔸شهید مطهری میگوید: اگر متولیان تفکر، نیاز زمان را به درستی درک نکنند، به ضرر دین تمام خواهد شد.
📌 تسلا هایی که برای مهندسی معکوس به ایران آمدند
معاون علمی رئیس جمهور میگوید قیمت خودرو ارزان تر میشود!
📌 یک اکانت توییتری در واکنش به موضوع اخراج استاتید دانشگاهها با انتشار مدرکی از دانشگاه آزاد تاکستان به رجب رحمانی اشاره کرد و نوشت:
🔸حالا که موضوع اساتید دانشگاه مدرک و سابقهشان داغ است کمی هم به رجب رحمانی و مدارک ناقصش در د دانشگاه آزاد تاکستان بپردازید.
#انتخابات_مجلس_دوازدهم
🇮🇷@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و پنجم)
📌قاسم ساعدی نماینده دشتآزادگان و هویزه در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹با کمک دولت انقلابی و سرکشی مستمر مدیران کل پیشرفتهای خوبی در آموزشوپرورش، ورزشوجوانان، جادههای بینشهری و... در منطقهمان داشتیم.
🔹بر کسی پوشیده نیست مجلس انقلابی در کنار دولت انقلابی است.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و ششم)
📌حسین محمدصالحی دارانی نماینده فریدونشهر در مجلس در گفتگو با نجوا
👈نجوا: بارها گفتهایم مصاحبهها کاملا بیطرفانه و با هدف آگاهیبخشی و اطلاعرسانی برای مردم انجام میشود (هیچ غرض و سوگیری غیر از تلاش برای کمک به انقلاب وجود ندارد) ولی اینکه تا این اندازه شفافیت و یکدستی در توضیحات یک اتفاق وجود ندارد برای مثال در خصوص همین ماجرای بخشنامه سیاسی معاون وزیر (مردم قضاوت کنند) واقعا دیگر کم مانده مسبب شکاف لایهیاوزون معاون سیاسی وزیر باشد!
این در حالی است که در ماجرای ماشینهای شاسیبلند از ابتدا که مطرح شد علیرغم شایعات و تنشهایی که به وجود آمد؛ همچنان این مساله توسط همان نماینده مطرح و هیچ تعیین تکلیف مشخصی صورت نگرفته و در هالهای از ابهام به سر میبرد! سوال آن که این روند در جمهوری اسلامی مبتنی بر کدامیک از انگاره مدیریتی است که افکار عمومی و فراتر از آن اعتماد عمومی مورد هزیمت کسب قدرت شخصی (پذیرش مسئولیت) تحت لوای نظام مقدس قرار میگیرد؟
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و هفتم)
🔹لطفالله سیاهکلی مرادی نماینده قزوین، آبیک و البرز در گفتگو با نجوا:
🔹از کارهایی که به پیشنهاد بنده انجام شد، نصب دوربین در محاکم قضایی است که به دقیقتر شدن حکمهای دادگاه کمک میکند.
🔹یکی از معایب یکدست بودن مجلس و دولت این است که گاهی کشور را با تعارف اداره میکنیم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
👈بسته خبری انتخابات مجلس
📌مسئولان دولت روحانی در جلسات خصوصی با مجلس درباره تورم چه میگفتند؟
📌نظر جوادی آملی درباره انتخابات؛ وقتی لاریجانی کنار زده میشود، فکر میکنید بقیه میآیند؟
📌واکنش تند نماینده سابق مجلس به اخراج اساتید از دانشگاه/ چرا انقدر تخم کینه میکارید؟
📌دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی در هفته جاری
📌نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس: تغییر مرز کشورهای منطقه طرحی صهیونیستی است
📌اعلام نتایج صحتسنجی مدارک داوطلبان انتخابات مجلس تا 9 روز دیگر
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری انتخابات مجلس
📌تذکر تاریخی نماینده مجلس به هیئت رییسه وقت: اون موقعی که داشتید رأی جمع میکردید، همه مارو میشناختید اما الان که رفتید اون بالا فقط چند تا آدم مشهور رو میشناسید
👇👇ادامه
📌بیش از ۵ هزار نفر از متقاضیان نمایندگی مجلس نقص مدرک داشتهاند
🔹محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات: با بررسیهای انجام شده، بیش از ۵ هزار نفر از متقاضیان نمایندگی مجلس نقص مدرک داشتهاند که به نسبت حدود ۴۹ هزار متقاضی رقم چندانی نیست. ۱۱۵ نفر هم دارای مشکل کیفری بودهاند
📌شاید مضحک باشد؛ اما آینده اصلاحطلبان در گروی موفقیت دولت آقای رئیسی است/ مصباح و دوستانش فکر میکردند که اگر بیایند میتوانند رژیمی طالبانیستی درست کنند
📌سخنگوی حزب اعتماد ملی: رأی دادن یک کار عبث است!
🔹 محمدصادق جوادیحصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سوال خبرگزاری ایلنا که "با توجه به نامنویسی برخی اعضای حزب -در شهرستانها- میتوان گفت که حزب اعتماد ملی در انتخابات شرکت کرده؟" گفته است:
🔹 "ما نگفتیم در انتخابات شرکت نمیکنیم، اما گفتیم مشروط شرکت میکنیم. به این معنا که بتوانیم در انتخابات مؤثر واقع شده و ایفای نقش کنیم. اگر این اتفاق بیفتد، بله شرکت میکنیم و اگر نه کار عبثی است که فقط پای صندوق رأی رفته و رأی بدهیم که مشکلی را حل نمیکنیم."
🔹 این رفتارها و گفتههای مزوّرانه در اصل خود تماما به معنای تحریم انتخابات هستند. رفتارهایی طراحی شده برای فرار از برخورد امنیتی نظام و گفتههایی که در صبح فردای کاهش مشارکت در انتخابات بتواند، بگوید که ما در انتخابات نبودیم و کنار تحریم کنندگان قرار داشتیم.
🔹 طرح "مشارکت مشروط" که یک عنوان بزک شده برای تحریم انتخابات است را نخستین بار "سعید حجاریان" ارائه کرد.
💠@masaf_najva
📌خطر شدت گرفتن خالص سازی از سوی جبهه پایداری /اگر دست لاریجانی را برای معرفی کاندیدا باز بگذارند...
🔹غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مردم بستانآباد در مجلس شورای اسلامی، درباره تاثیر حضور چهرههای شناخته شده نظیر لاریجانی در انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در هر صورت حضور فعالان سیاسی در عرصههای سیاسی و اقدامات سیاسی نظیر انتخابات، قطعاً میتواند در حضور طیفهای مختلف موثر واقع شود اما آنچه که بسیار در حضور مردم پای صندوقهای رأی موثر خواهد بود، تنوعی است که نامزدها میتوانند در ثبتنام داشتند. به عبارت دیگر اگر تنوع نامزدها و خاستگاههای سیاسی آنها بیشتر در عرصه انتخابات باشد و یا به بیان دیگر تفکرات سیاسی مختلف حاضر در کشور بتوانند نامزدی را برای کرسیهای مجلس داشته باشند، از همه عوامل برای حضور در انتخابات موثرتر است.
💠@sobh_iran
📌واکنش جنجالی نماینده مجلس به اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی/ دوره بزن دررو تمام شده!
🔹علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت:
«بیانیه گستاخانه و زیاده خواهانه تروئیکای اروپایی و آمریکا با پاسخ قاطع ایران مواجه گردید و یک سوم بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از ایران اخراج شدند.
این اخراج یعنی با یک دولت همسو و واداده طرف نیستید و دیگر زمان بزن دررو تمام شده، پس مراقب باشید دست از پا خطا نکنید!»
💠@sobh_iran
📌حزب در جمهوری اسلامی از منظر رهبری
🔹️این سوال پیش میآید که نگاه ما به تحزب و حزب چیست؟
به طور اجمال بگویم ما با تحزب مطلقا مخالف نیستیم. این که خیال کنند ما با حزب و تحزب مخالفیم، نه، این طور نیست. قبل از پیروزی انقلاب، پایههای یک حزب بزرگ و فعال را خود ما ریختیم؛ اول انقلاب هم این حزب را تشکیل دادیم، امام هم تأیید کردند، چند سال هم با جدیت مشغول بودیم؛ البته بعد به جهاتی تعطیل شد.
🔹️همان وقت به ما اشکال میکردند که تحزب با وحدت عمومی جامعه مخالف است. من آن وقت یک سخنرانی مفصلی کردم، که بعد هم پیاده شد و چاپ شد و پخش شد؛ تحت عنوان «وحدت و تحزب». تحزب میتواند در جامعه انجام بگیرد. در عین حال وحدت هم صدمهای نبیند؛ اینها با هم منافاتی ندارد. منتها آن حزبی که مورد نظر ماست، عبارت است از یک تشکیلاتی که نقش راهنمایی و هدایت آحاد مردم را به سمت یک آرمانهایی ایفا میکند.
🔹️ما دو جور حزب داریم: یک حزب عبارت است از کانالکشی برای هدایتهای فکری؛ حالا چه فکری به معنای سیاسی، چه فکری به معنای دینی و عقیدتی.
🔹️اگر چنان چه کسانی این کار را بکنند، خوب است. قصد عبارت از این نیست که قدرت را در دست بگیرند؛ میخواهند جامعه را به یک سطحی از معرفت، به یک سطحی از دانایی سیاسی و عقیدتی برسانند؛ این چیز خوبی است. البته کسانی که یک چنین تواناییای داشته باشند، به طور طبیعی در مسابقات قدرت، در انتخابات قدرت هم آنها صاحب رأی خواهند شد، آنها برنده خواهند شد؛ لیکن این هدفشان نیست. این یک جور حزب است؛ این مورد تأیید است. میدان باز است؛ هرکس میخواهد بکند، بکند.
🔹️یک جور حزب، تقلید از احزاب کنونی غربی است -حالا من گذشته را کاری ندارم- احزاب کنونی غربی به معنای باشگاههایی برای کسب قدرت است؛ اصلا حزب یعنی مجموعهای برای کسب قدرت. یک گروهی با هم همراه میشوند، از سرمایه و پول و امکانات مالیِ خودشان بهرهمند میشوند، یا از دیگران کسب میکنند، یا بند و بستهای سیاسی میکنند، برای اینکه به قدرت برسند. یک گروه هم رقیب اینهاست؛ کارهای مشابه اینها را انجام میدهد تا آنها را از قدرت پایین بکشد، خودش بشود جایگزین.
🔹️الان احزاب در دنیا غالبا اینگونهاند. این دو حزبی که در آمریکا به نوبت در رأس کار قرار میگیرند، از همین قبیلاند؛ اینها در واقع باشگاههای کسب قدرتاند. این نه، هیچ وجهی ندارد. اگر کسانی در داخل کشور ما با این شیوه دنبال تحزب میروند، ما جلویشان را نمیگیریم. اگر کسی ادعا کند که نظام جلوی تشکیل احزاب را گرفته است، یک دروغ واضحی گفته؛ چنین چیزی نیست؛ اما من اینجور حزبی را تأیید نمیکنم. اینجور حزبسازی، اینجور حزببازی معنایش عبارت است از کشمکش قدرت؛ این هیچ وجهی ندارد. اما حزب به معنای اول، یعنی یک کانالکشی در درون جامعه، برای گسترش فکر درست -چه فکر عقیدتی و اسلامی، چه فکر سیاسی و تربیت کادرهای گوناگون- بسیار خوب است؛ این چیز نامطلوبی نیست.
💠@sobh_iran
📌نماینده مجلس: حضور رئیسی در سازمان ملل حقیقتا در شان ملت بود/او مانند یک قاضی آمریکا و اروپا را محاکمه محاکمه کرد/ ۹۸ درصد رسانهها دست مخالفان دولت است
🔹حسین جلالی نماینده مجلس و رئیس دفتر سابق آیتالله مصباح(ره)، در تحلیل سفر ابراهیم رئیسی به نیویورک برای شرکت در نشست سازمان ملل، میگوید: اینکه امروز وقتی سرتیتر روزنامهها را نگاه میکردم، مشخص بود که مشی رئیسی در سازمان ملل بر یک اصولی منطبق است، کاملا مشهود بود که رئیسی در آنجا همچون یک قاضی آنجا را به محاکمه کشاند.
🔹امروز 98 درصد رسانههای دست طیف خاصی قرار دارد که نگاه مثبتی به دولت ندارند، فقط 2 الی 3 رسانه هستند که در این سمت قلم میزنند. مثلا اقای رئیسی در هواپیما از فرصت استفاده کرد و نماز شب خودش را خواند، حالا بقیه میگویند ریا کرده و ... به نظرم نباید درگیر حواشی شویم.
🔹حقیقتا حضور رئیسی و سخنرانی او در سازمان ملل در تراز نظام اسلامی و تراز جمهوری اسلامی و شان ملت ایران بود. یعنی یک حالت حقیرانه و ملتمسانه نبود و حضور او کاملا مقتدرانه و عزتمندانه بود.
👈#رئیس_جمهور_تراز
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و هشتم)
🔹محمد مهدی فروردین نماینده مردم فارس در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹شهرستان قیر، کارزین رتبه اول طلاق را در استان دارد که دلیل اصلی آن بیکاری است. بیکاری در قیر، کارزین به خاطر از بین رفتن آب چاههای کشاورزی به دلیل احداث سد سلمان فارسی است
🔹در حوزه ورزش، آقای سجادی عملکرد قابلقبولی نداشت
🔹اعلام کردم که بخشنامه معاون سابق وزیر کشور به نفع مجلس بود و لازم است از خواستههای شخصی عبور کنیم
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
📌اظهارات برخی از نمایندگان و مسئولان
🔹علاوه بر همکاری، نیازمند همدلی دولت و مجلس برای بررسی برنامه هفتم توسعه هستیم/قالیباف رئیس مجلس
🔹سازندگان از مشوقهای نوسازی بافتهای فرسوده مطلع نیستند/شاکری عضو کمیسیون عمران
🔹برنامه هفتم مبتنی بر اسناد بالادستی است/عزیزی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم
کابینه
🔹صهیونیستها در عمق رصد و کنترل امنیتی ایران/حیدری نایب رییس کمیسیون امنیت ملی
🔹برنامه های توسعه ای قبلی نتوانستند مشکلات کشور را برطرف کنند/داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه
🔹مجلس در بررسی لوایح تابع محض نیست/ سلیمی نماینده مردم محلات
🔹معیشت مردم و رفع ناترازی در برنامه هفتم به خوبی دیده شده است/ دشتی اردکانی
🔹کمیسیون تلفیق به دنبال ثبات و رشد اقتصادی و مردمی سازی اقتصاد در برنامه هفتم بود/ زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم
🔹تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی با لایحه دولت ممکن نبود/ رحیمی مظفری عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی
🔹سرزندگی و بالندگی انقلاب اسلامی مرهون مجاهدت جوانانی است که جانهای شیرین خود را فدا کردند/ قالیباف رئیس مجلس
🔹حاجی دلیگانی :برنامه هفتم فرابخشی نیست و ثبات در قانونگذاری را از بین برده است.
💠@sobh_iran
📌 اصولگرایان با ۲ یا ۳ لیست جداگانه در انتخابات مجلس شرکت میکنند
👤 #کنعانیمقدم دبیرکل حزب سبز ایران و فعال سیاسی اصولگرا:
🔹 چیزی که مشخص است این است که احزاب، تشکلها و جریانهای مختلف سیاسی، فعالانه به انتخابات ورود پیدا کردهاند و لیستهای انتخاباتی در بعضی جاها به صورت غیررسمی منتشر میشود.
🔹 این تحرکات نشان میدهد که جریانات سیاسی در حال آماده کردن خود برای انتخابات آینده هستند و فضای سیاسی و انتخاباتی کشور رقابتی است.
🔹 عملکرد دولت در موضوعات اقتصادی بسیار تعیین کننده است و رغبت مردم را برای حضور پای صندوقها بیشتر خواهد کرد.
🔹 رقابت بسیار جدی درون جریان اصولگرا وجود دارد و در انتخابات هم این رقابت نسبت به سایر جریانات وجود خواهد داشت.
🔹 اصولگرایان قطعا در شهرستانها لیستهای مختلف میدهند و در تهران هم احتمالا ۲ یا ۳ لیست ارائه شود.
🔹 فکر میکنم اصلاحطلبان نیز به دلیل گرایشات مختلفی که دارند با لیستهای متفاوتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کنند.
📌 فرضهایی درباره انتخابات و مشارکت
💬 روزنامه اعتماد نوشت:
🔹 اگر نظارت استصوابی مانند قبل ادامه داشته باشد، یک رقابت درون گروهی بین جریان اصولگرا خواهیم داشت و اصلاحطلبان رسما از انتخابات حذف میشوند.
🔹 رقابتی میان اصولگرایان که کمترین تاثیر را بر افزایش مشارکت در کلانشهرها نخواهد داشت. مبتنی بر این رویکرد حداکثر ۲۰الی ۲۵درصد مشارکت در کلانشهرها را میتوان متصور بود. با چنین وضعیتی جهشی در مشارکت رخ نخواهد داد.
🔹 نوع مشارکت انحصاری در بین جریان اصولگرا به گونهای است که تنها افرادی حضور خواهند داشت که سمپات اصولگرایان هستند. در خوشبینانهترین حالت این طیفها ۲۰تا ۲۵درصد واجدین شرایط را شامل میشوند.
🔹 اما اگر شورای نگهبان و هیاتهای نظارت تلاش کنند، موارد مورد نظر رهبری در خصوص تحقق انتخاباتی مشارکتی، آزاد، سالم و ایمن را در دستور کار قرار دهند، باید نظارتهای استصوابی را تغییر داده و به گونهای عمل کنند که نحلههای فکری مختلف در کشور ذیل قانون بتوانند حضور داشته باشند. در این صورت ممکن است مشارکت تا حدی افزایش پیدا کند.
🔹 حضور ۲الی ۴جریان در انتخابات آتی محتمل است. جریاناتی که حضور آنها به نحوه رفتار شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها بستگی دارد.
🔹چنانچه شورای نگهبان رویکردی منبسط در احراز صلاحیتها داشته باشد، اصولگرایان رادیکال و میانه (پایداریچیها و نواصولگرایان) به ائتلاف میرسند؛ در آن صورت اصلاحطلبان هم با گروههای میانهرو، ائتلاف کرده و انتخابات با حضور ۲جریان اصلی استارت میخورد و به تبع آن مشارکت هم نسبتا بهبود مییابد.
🔹 اما اگر احراز صلاحیتها با قبض همراه شود، انشقاق در جبهه اصولگرایی محتمل است و انتخابات با حضور ۲جریان اصولگرا و ۱جریان میانه پیشبینی می شود.
🔹 اما در صورتی که شورای نگهبان یکی به نعل بزند و یکی به میخ، احتمال برگزاری انتخاباتی با حضور نصفه و نیمه ۴جریان امکانپذیر است. در آن صورت اصولگرایان با دو طیف اصلی (جبهه پایداری، نواصولگرایان)، اصلاحطلبان با یک لیست حداقلی و طیف عقلانیت هم با یک لیست در انتخابات مشارکت خواهند کرد.
📌صندوق رای راهحل نهایی است
👤 #حسن_روحانی
🔹 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی چارهساز نیست
🔹 کنار کشیدن در شرایط فعلی به نفع آینده کشور و نظام ما نیست
🔹 متولیان امر اهتمامی برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در ترغیب مردم برای مشارکت در انتخابات نشان ندادهاند
🔹 حسن روحانی در دیدار اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اگر دلسوز ایران و انقلاب هستیم، باید به جای تماشاگری، کنشگری کنیم.
اگر در مسیر انقلاب شاهد اشتباهاتی بودیم باید نقد و اصلاح کنیم و اصلاح فقط از مسیر کنشگری فعال و بازگشت به صندوق رای امکانپذیر خواهد بود.
🔹 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی اگرچه به لحاظ ماهیت رفتار با یکدیگر متفاوت هستند اما در نتیجه عمل یکسان هستند. این دو رفتار نه تنها چارهساز نیست که قطعا مخرب و به ضرر کشور است.
💠@sobh_iran