eitaa logo
صبح نزدیک
12 دنبال‌کننده
169 عکس
7 ویدیو
0 فایل
ارتباط با مدیر با شناسه @dideban_m ( ایتا، اینستا، توییتر)
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح نزدیک
‏وقت شد ازش بپرسی ماجرای فرودگاه موصل و ماجرای دیدار آمریکایی‌ها با فرمانده‌های داعش چی بود؟ راستی پ
‏تو که وطن خودت رو فروختی، اما سوالات مردم آمریکا رو هم نتونستی بپرسی که چرا هفت هزار میلیارد دلار به گفته خود ترامپ در عراق، ۱۲هزار کیلومتر دورتر از آمریکا خرج کردند و دقیقا صرف چه چیزی شد؟ با این پول نمیشد ۳۰میلیون آمریکایی بیکار رو صاحب شغل کرد و به همه‌ی مردمش واکسن تزریق کرد؟
صبح نزدیک
‏تو که وطن خودت رو فروختی، اما سوالات مردم آمریکا رو هم نتونستی بپرسی که چرا هفت هزار میلیارد دلار ب
‏به عربستان گریزی زدی که چرا اینایی که کنارشون انقد خوش و خرم میرقصید، هنوز تو کشورشون موقع اعدام با شمشیر گردن زده میشه و با اسلحه‌های شماها بچه‌های یمن رو می‌کشند و هنوز سلطنتی هستن و برای مسئولین رده بالا رای گیری نمیکنند؟ اخ ببخشید یادم رفت تو فقط فعال حقوق زنان ایرانی بودی!
صبح نزدیک
‏به عربستان گریزی زدی که چرا اینایی که کنارشون انقد خوش و خرم میرقصید، هنوز تو کشورشون موقع اعدام با
‏اینا هیچ، اصلا تاحالا پرسیدی چرا هیچوقت جرج بوش و همدستانش بخاطر ادعای دروغ در خصوص وجود سلاح کشتار جمعی در عراق و کشتن بیش از ۲۰۰هزار عراقی و افغانستانی و پاکستانی بیگناه از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱ محاکمه نشد؟ دختر تو اصلا میفهمی غم ۲۰۰هزار نفر، چندتا خانواده رو نابود کرده؟! ‏این فقط یه گوشه‌ای از سوال‌های منه، حس نوشتن بقیه‌ش نیست. حالا دوباره برو شیشه مشروبت رو دست بگیر یه پیک به خودت بده و یه پیک به وجدانت و با هم مست بشید چون تو هوشیاری برات سوال‌های آسونی وجود نداره تو را چه به انسانیت و این حرفا
این روزها حرف و حدیث در مورد واکسن زیاد شده که طبق روتین خبرگزاری ها و رسانه های ایرانی فضا پر از اخبار غلط و سطحی هستش و اما بررسی:
صبح نزدیک
این روزها حرف و حدیث در مورد واکسن زیاد شده که طبق روتین خبرگزاری ها و رسانه های ایرانی فضا پر از اخ
1-چند هفته پیش که میگفتن واکسن فایرز باعث مرگ 6 نفر شده! ‏بعدا مشخص شد اولا فقط دو نفر از این6نفر واکسن گرفته بودن و 4نفر آب نمک گرفته بودن و علت مرگ ها هیچ ربطی به واکسن نداشته و مطابق با میزان مرگ و میر طبیعی برای عموم مردم(بین 43 هزار نفر آدم)رخ داده یعنی مثلا طرف سکته کرده طبق نرخ رخداد مشابه افراد عادی! ‏2-یه خبر دیگه تازه منتشر شده مبنی بر اینکه یه زن سوییسی براثر تزریق واکسن فایزر مرده! حالا داستان چیه ؟ یه خانم 91 ساله تو مرکز نگهداری سالمندان با کلی بیماری زمینه ای بوده 5 روز بعد تزریق واکسن مرده! ‏خود مسئولین سوییسی هم گفتن مرگ این پیرزن هیچ ربطی به واکسن نداشته و فقط یه اتفاق همزمان با تزریق واکسن بوده! 3-خبر دیگه ابتلای یه پرستار زن آمریکایی به کووید بعد زدن واکسن فایزر هست ‏حالا نکته اینجاست که اولا 10 تا 14 روز طول مکیشه تا بعد از زدن واکسن ایمنی ایجاد بشه دوما دو تا دوز باید واکسن تزریق شه بعد زدن دوز اول فقط 50 درصد ایمنی ایجاد میشه و بعد دوز دوم به 95 درصد میرسه فلذا این زن اصلا به مرحله ‏اثر گذاری واکسن نرسیده و مثل هر آدم دیگه کووید گرفته! تازه هیچ واکسنی ایمنی 100 درصد نمیده و نوع واکسن فایرز جوریه که اصلا امکان نداره بعد زدنش به کووید مبتلا بشی! تازه ممکنه طرف اصلا تو دوره کمون بیماری بوده باشه و با توجه به شغلش اصلا قبل زدن واکسن کووید گرفته باشه! ‏4-یا مثلا خبر یه مرد75 ساله اسرائیلی که بعد گرفتن واکسن مرده! این آدم هم بیماری قلبی و سرطان داشته و سابقه حمله قلبی قبلی داشته! جالبه بدونید این مرگ از بین 500 هزار نفر واکسینه شده تو اسرائیل هستش:) 5-یا مثلا خبر فلج صورت 4 نفر از واکسینه شده ها ‏که اینم یه بیماری هست به نام بلز پالسی که یه فلج عمدتا موقت اعصاب صورتی هست و که چون تعداد افراد واکسینه شده خیلی زیاد بوده این آمار مشابه آمار طبیعی ابتلا به این بیماری بوده و افزایشی نسبت به جمعیت نرمال نداشته! ‏خلاصه که اینجور اخبار زیادن فلذا قبل زدن توییت های احساسی یا حماسی ! از متخصص مربوطه یا حداقل از گوگل سوال بپرسید! ممنون از توجه تون البته شایان ذکر است با همه این توضیحات ، باز هم به عنوان یک ایرانی ، به سری واکسنی که آمریکا به ایران تحویل دهد، اعتمادی ندارم !!! البته ایران هر نوع واکسنی که خریداری کند ، تکنولوژی بررسی ترکیب و صحت واکسن را دارد 🌹
صبح نزدیک
‏جنگ نفت کش ها در عصر جدید . نگاهی به تقابلات دریایی و نفتی ایران و عربستان در 2 سال گذشته. [بخش چه
‏جنگ نفت کش ها در عصر جدید . نگاهی به تقابلات دریایی و نفتی ایران و عربستان در 2 سال گذشته. [بخش پنجم و پایانی]
صبح نزدیک
‏جنگ نفت کش ها در عصر جدید . نگاهی به تقابلات دریایی و نفتی ایران و عربستان در 2 سال گذشته. [بخش پن
‏پس از حمله روز 11 اکتبر عربستان به نفتکش سبیتی، انتظار میرفت ایران سریعا نسبت به طراحی عملیات و انتقام از رقیب سعودی اقدام کند اما تمرکز ایران در آن زمان معطوف به سوریه و عراق شده بود. در سوریه ارتش این کشور و محور مقاومت در حال آماده سازی نهایی عملیات در ادلب و حلب بودند. ‏قرار بود عملیات در جبهه ادلب توسط ارتش سوریه و در جبهه جنوب و غرب حلب توسط ایران و نیروهای شیعه انجام شود که در نهایت موجب تصرف بخش بزرگی از استان ادلب و شهرهای سراقب و معره النعمان و شهرک های خانطومان و العیس در حاشیه بزرگراه m5 و جنوب غرب حلب شد. ‏عملیاتی که در نهایت با دخالت نظامی ارتش ترکیه در ماه مارس 2020 پایان یافته و پس از درگیری ها در خاک سوریه تا امروز متوقف شده است.
صبح نزدیک
‏پس از حمله روز 11 اکتبر عربستان به نفتکش سبیتی، انتظار میرفت ایران سریعا نسبت به طراحی عملیات و انت
اما عراق در آن زمان در آستانه تحولات بزرگ و سرنوشت سازی قرار داشت. در 23 دسامبر 2019 حمله راکتی به پایگاه k1 در استان کرکوک توسط نیروهای ‏کتائب حزب الله، یک پیمانکار نظامی امریکایی کشته شد. در پاسخ به این حمله نیروی هوایی امریکا مقر نیروهای کتائب در تیپ 45 حشد الشعبی در شهر مرزی القائم را بمباران کردند که موجب کشته شدن حداقل 25 نیروی عراقی شد.
صبح نزدیک
اما عراق در آن زمان در آستانه تحولات بزرگ و سرنوشت سازی قرار داشت. در 23 دسامبر 2019 حمله راکتی به پ
در هفته پایانی سال 2019 و ابتدای ژانویه 2020 تظاهرات گسترده و تلاش برای تسخیر سفارت امریکا در بغداد موجب شد تا دونالد ترامپ دستور اجرا شدن طرح ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را در فرودگاه بغداد صادر کند. پس از حادثه فرودگاه بغداد و علی رغم پاسخ اولیه ایران و حمله موشکی به پایگاه عین الاسد، تا مدت زیادی فعالیت ایران و گروه های تحت امرش در منطقه کاهش شدید یافت.
صبح نزدیک
در هفته پایانی سال 2019 و ابتدای ژانویه 2020 تظاهرات گسترده و تلاش برای تسخیر سفارت امریکا در بغداد
تهاجم شدید ارتش ترکیه و سلاخی نیروهای سوری توسط این کشور در مارس 2020 میلادی در جبهه استان ادلب و حتی بمباران مقر حزب الله در غربر حلب نیز با سکوت و عدم واکنش جدی ایران همراه شد.
صبح نزدیک
تهاجم شدید ارتش ترکیه و سلاخی نیروهای سوری توسط این کشور در مارس 2020 میلادی در جبهه استان ادلب و حت
‏موارد دیگری نظیر حملات پیاپی اسراییل به خاک سوریه، حملات گهگاهی پهپادهای امریکایی به اطراف ابوکمال و حتی حمله به تاسیسات اتمی نطنز نیز موجب عکس العمل نظامی ایران در این برهه زمانی نشدند. اما شکست سنگین ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا در نوامبر 2020 در برابر جو بایدن ‏موجب شد تا فضای روانی دچار تغییر شده و بستری برای وارد آوردن مجدد ضربات به رقبای منطقه ای ایجاد شود. حالا زمان آن رسیده بود تا تسویه حساب با عربستان در جنگ یمن مجددا پیگیری شود.
صبح نزدیک
‏موارد دیگری نظیر حملات پیاپی اسراییل به خاک سوریه، حملات گهگاهی پهپادهای امریکایی به اطراف ابوکمال
روز 23 نوامبر و در شرایطی که شایعاتی از شب قبل در خصوص سفر بنیامین نتانیاهو به عربستان و دیدار با مقامات این کشور به منظور عادی سازی روابط و مقابله منطقه ای با ایران شنیده میشد، رسانه ها از حمله موشکی به تاسیسات نفتی بندر جده عربستان خبر دادند. ‏کمی بعد انصارالله یمن مدعی شد که تاسیسات نفتی بندر جده عربستان را با یک تیر موشک کروز قدس 2 هدف قرار داده است.
صبح نزدیک
روز 23 نوامبر و در شرایطی که شایعاتی از شب قبل در خصوص سفر بنیامین نتانیاهو به عربستان و دیدار با مق
‏تاسیسات نفتی که در بندر جده هدف حمله موشکی انصارالله یمن قرار گرفت دست کم تحت پوشش دو آتشبار پاتریوت شهرهای مکه و طائف بوده‌اند که هر دو مدل PAC2GEM و PAC3 را شامل میشود. همچنین حداقل 2 رادار پیش اخطار نیز بندر جده را پوشش میدهند.
صبح نزدیک
‏تاسیسات نفتی که در بندر جده هدف حمله موشکی انصارالله یمن قرار گرفت دست کم تحت پوشش دو آتشبار پاتریو
‏قطعا چند رینگ پدافندی دیگر شامل سامانه های هاوک، اسکای گارد و کروتال نیز در فواصل مختلف از بندر جده مستقر شده بودند،که ظاهرا برای رهگیری 1 تیر موشک کروز کافی نبوده است عربستان با کمک گشت هوایی رهگیر_آواکس در جنوب این کشور مصونیت کامل ایجاد کرد اما ظاهرا پدافند زمینی همچنان سوراخ است ‏در خصوص مبدا حمله هم پیشنهاد میکنم دنبال نقطه زمینی در خاک یمن نباشید و شروع به اندازه گیری فاصله یا محاسبه تعداد رینگ های پدافندی از جنوب عربستان تا جده نکنید :) حمله احتمالا از سمت دریای سرخ صورت گرفته است
صبح نزدیک
‏قطعا چند رینگ پدافندی دیگر شامل سامانه های هاوک، اسکای گارد و کروتال نیز در فواصل مختلف از بندر جده
اما بررسی بیشتر تصاویر منتشر شده از مخزن نفتی آسیب دیده در بندر جده نشان میداد که احتمال به کار گیری موشک کروز در این حمله بسیار کم بوده است. شلیک موشک کروز در چنین فاصله ای و چالش های هدایت و محدودیت برد آن احتمال انجام حمله توسط یمنی ها را تضعیف میکرد و ‏سطح تخریب و آسیب وارده به مخزن نفتی با سر جنگی (حتی تضعیف شده) و انرژی جنبشی زیاد یک موشک کروز همخوانی نداشت. به نظر میرسید حمله باز هم با پرتابه ای نظیر پهپاد انتحاری کوچک و از مبدا دریای سرخ انجام شده باشد که به منظور تحقیر مجدد پدافند هوایی عربستان تنها یک پرتابه شلیک شد
صبح نزدیک
اما بررسی بیشتر تصاویر منتشر شده از مخزن نفتی آسیب دیده در بندر جده نشان میداد که احتمال به کار گیری
حالا دو کشور در تعداد حملات 5-5 مساوی شده بودند اما اینبار دیگر توقفی در کار نبود و حملات سه گانه جدید در یک بازه زمانی 1 ماهه از 25 نوامبر تا 25 دسامبر 2020 در راه بود. ‏در بخش های قبلی مطلب، توضیحاتی در خصوص اهمیت مسیر خط لوله زمینی جبیل _ ینبع در بحث صادرات انرژی عربستان ارائه کرده بودم. علاوه بر بحث صادرات، بخش اعظم سوخت مصرفی استان‌های جنوبی عربستان نیز از طریق کشتی های محموله بر از بندر ینبع به بنادر جنوبی تر نظیر جده و شقیق منتقل میشود
صبح نزدیک
حالا دو کشور در تعداد حملات 5-5 مساوی شده بودند اما اینبار دیگر توقفی در کار نبود و حملات سه گانه جد
در دور جدید حملات، مسیر دریایی انتقال سوخت عربستان در دریای سرخ هدف حملات قرار میگیرد. در روز 25 نوامبر نخستین مورد از حملات به کشتی فرآورده بر Agrari متعلق به یونان و تحت اجاره عربستان انجام میشود. این کشتی در حال انتقال سوخت مورد نیاز نیروگاه برق بندر شقیق بود که در ورودی ‏این بندر مورد اصابت یک مین دریایی قرار گرفته و دچار آسیب میشود.
صبح نزدیک
در دور جدید حملات، مسیر دریایی انتقال سوخت عربستان در دریای سرخ هدف حملات قرار میگیرد. در روز 25 نوا
نکته جالب در خصوص نیروگاه برق شقیق این است که این تاسیسات توسط کمپانی معظم HHI یا Hyundai Heavy Industries کره جنوبی تحت قراردادی به ارزش 3.3 میلیارد دلار ساخته شده بود ؛ یعنی همان کمپانی سازنده هپینس و هلم !
صبح نزدیک
نکته جالب در خصوص نیروگاه برق شقیق این است که این تاسیسات توسط کمپانی معظم HHI یا Hyundai Heavy Indu
دومین مورد از حملات به نفتکش های تحت اجاره عربستان در تاریخ 14 دسامبر رخ داد. نفتکش سنگاپوری BW_Rhine متعلق به شرکت Hafnia در اسکله بندر جده و در حال تخلیه محموله گازوئیل مورد اصابت یک فروند قایق انتحاری قرار میگیرد.
صبح نزدیک
دومین مورد از حملات به نفتکش های تحت اجاره عربستان در تاریخ 14 دسامبر رخ داد. نفتکش سنگاپوری BW_Rhin
‏طبق گزارشات، درساعت ۰۰:۴۰ بامداد روز ۱۴ دسامبر،تانکر فرآورده بر BW-Rhine در حال تخلیه محموله گازوئیل بارگیری شده از بندر ینبع (تاریخ ۹ دسامبر) در بندر جده بوده است که هدف حمله قرار میگیرد. ‏گفتنی است روزانه حدود 3.2 میلیون بشکه نفت از طریق خط لوله جبیل_ینبع فرآورده های نفتی تصفیه شده در پالایشگاه های شرق عربستان نظیر ابقیق، الخریص و الشیبه به غرب عربستان و بندر ینبع در ساحل دریای سرخ منتقل میشود. ‏این تانکر پس از بارگیری محموله سوخت ساعت ۲۰:۲۹ به وقت محلی روز ۹ دسامبر بندر ینبع عربستان ر ترک کرد میکند و ساعت ۱۵:۵۳ روز ۱۲ دسامبر وارد منطقه و آبهای بندر جده میشود. ‏درساعت ۰۰:۴۰ بامداد روز ۱۴ دسامبر و در ساعات پایانی تخلیه محموله گازوئیل، کشتی Bw-Rhine متعلق به شرکت سنگاپوری Hafnia توسط یک قایق انتحاری از سمت چپ در امتداد تانک آب تعادل شماره پنج هدف قرار گرفته و باعث آسیب رسیدن به تانک محموله شماره ۴ سمت چپ کشتی نیز شده است. ‏هیچ گزارشی از نشت مواد نفتی و آلودگی دریایی در محیط بندر جده گزارش نشده است و هر 22 خدمه کشتی فوق نیز در سلامت هستند. در زمان برخورد قایق، چون تانک آب تعادل کشتی با آب دریا پر شده بود به مانند یک شیلد عمل کرده و سطح خسارت را به حداقل میرساند. ‏در صورتی که حمله در ساعات اولیه تخلیه یعنی بین 12 تا 24 ساعت قبل از حمله فعلی صورت میگرفت کشتی سنگاپوری احتمالا با انفجار و آتش سوزی مهیب و غیر قابل کنترلی روبرو میشد.
صبح نزدیک
‏طبق گزارشات، درساعت ۰۰:۴۰ بامداد روز ۱۴ دسامبر،تانکر فرآورده بر BW-Rhine در حال تخلیه محموله گازوئی
‏سومین مورد از حملات نیز در عصر روز 25 دسامبر و در همین مسیر انتقال انرژِی دریای سرخ به یک کشتی خارجی تحت اجاره عربستان و توسط اصابت مین دریایی انجام شد اما تا امروز جزئیات بیشتری در خصوص این حمله منتشر نشده است.
صبح نزدیک
‏سومین مورد از حملات نیز در عصر روز 25 دسامبر و در همین مسیر انتقال انرژِی دریای سرخ به یک کشتی خارج
‏به هر ترتیب موقتا در پایان تقابلات دریایی و نفتی ایران و عربستان شاهد 8 حمله از سوی ایران و 5 حمله از سوی عربستان بوده ایم و انتظار میرود با پایان رسمی دوران ترامپ و اصرار عربستان به ادامه جنگ یمن، شاهد حملات بعدی و حتی سنگین تر به این کشور باشیم. ‏در این مجموعه مطلب تلاش کردم تا با ارائه یک تایملاین دقیق و با حداکثر جزئیات در دسترس و قابل انتشار، سیر تقابلات مستقیم دو کشور ایران و عربستان در سالهای اخیر را در قالب مطلب فعلی خدمت شما همراهان عزیز ارائه کنم. ‏طبیعی است در صورت ادامه حوادث و حملات از سوی دو طرف، تلاش میکنم با کسب اطلاعات دقیق و جزئیات حوادث، مشابه با بخش های 5 گانه مطلب فعلی به ادامه تحلیل رقابت دو قدرت منطقه ای بپردازم. همچنین قابل ذکر است که در این مطلب نهایت سعیم را به کار بردم تا روایت حوادث با رعایت جنبه انصاف ‏و به دور از تعصب و جهت گیری به سود کشور خودی باشد و امیدوارم که توانسته باشم رضایت شما عزیزان را جلب کرده باشم و از بابت کاستی ها و نواقص موجود در قلم و نوشتار خود از شما عزیزان پوزش میطلبم. سپاس از همراهی دوستان و سروران عزیزم. پایان
داستان اتفاقات اخیر چیست ؟ 📝معین دسترنج
صبح نزدیک
داستان اتفاقات اخیر #شیعیان_هزاره چیست ؟ #sn23 📝معین دسترنج
۱. یکشنبه هفته پیش درنیمه شب ،افراد مسلح تروریست با ورود به محل استراحت معدنچیان خوابیده در منطقه ماچ بلوچستان آنها را ربوده سپس به کوهستان منتقل و طرز وحشاینه ای‌آنها را قتل عام کرده اند ⛔اگر حالتان بد میشود کلیپ پایان را نبینید ‏۲. داعش مسئولیت حمله به این ۱۱ معدنچی را برعهده می‌گیرد و دلیل این اقدام خود را (شیعه بودن و هزاره ای ) بودن معدنچیان اعلام می‌کند ! اما هزاره ها چه کسانی هستند ؟ هزاره ها یکی از اقوام افغانستانی هستند که حدود ۹ میلیون نفر جمعیت دارند و در کشور های افغانستان و پاکستان ساکن اند ‏۳. دین اکثریت آنها شیعه می باشد و حتی حدود ۱.۵ میلیون نفر آنها در ایران زندگی می‌کنند . هزاره های افغان در هزارستان و هزاره های پاکستان در منطقه کویته پاکستان زندگی می‌کنند. اسم کویته برای دنبال کنندگان اخبار منطقه آشناست یکی جایی که بیشترین ظلم ها به شیعه تا حالا شده است ! ‏۴. عمران خان (نخست وزیر پاکستان) در پاسخ به این جنایت عجیب و غریب فقط توئیتی منتشر می‌کند و این اقدام را ، غیر انسانی و ناجوانمردانه می‌نامد ! همین ! شعیان هزاره که از ظلم های چند سال اخیر عصبانی هستند ، جنازه های شهدای خود را دفن نکردند و مسیر را مسدود می‌کنند
صبح نزدیک
۱. یکشنبه هفته پیش درنیمه شب ،افراد مسلح تروریست با ورود به محل استراحت معدنچیان خوابیده در منطق
‏۵. آنها به نشانه اعتراض به عدم تامین امنیت و مبارزه قاطع با گروه های تروریستی توسط سازمان اطلاعات پاکستان دست به این اقدام زدند این بار همسران این شهدا به سبک مدلی که عزیزانشان سر بریده شده بودند توسط داعش، تحصن کرده اند و خواستار ورود شخص عمران خان به این موضوع هستند ! ‏۶. خط قرمز ما چیست ؟! مگر قرار نبود هر جا ظلم و ظالمی بود ما مدافع مظلوم و مستضعف باشیم ؟! چرا کک مان هم نمیگزد از این دست اتفاقات در پاکستان و افغانستان ؟ دانشجوهای دغدغه مندی (!) که گروه های مطالعه پیرامون جریانات افعانستان و پاکستان دارید یک کنشی کنید حداقل بسم الله ...
اگر پیشنهاد و انتقادی دارید ، می توانید علاوه بر اعلام مستقیم به مدیر کانال ، به صورت ناشناس نیز موضوع را بیان فرمایید . https://HarfBeMan.pw/@admin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داغ فراق تو سرد نمی شود که نمی شود که نمی شود ...
‏جنگجویان سایه: نگاهی به فرماندهی عملیات ویژه مشترک بخش اول
صبح نزدیک
‏جنگجویان سایه: نگاهی به فرماندهی عملیات ویژه مشترک بخش اول #defense #JSOC #Delta_Force #CAG #Spec
‏نیروهای عملیات ویژه بخش مهمی از نیروهای مسلح یک کشور به حساب می آیند. ماموریت های مختلف و متنوعی که نیروهای معمول ارتش قادر به انجام آن نیستند. ‏در گذر زمان و با توجه به حوادث مختلف تاریخی و جنگها، ماموریت های تعریف شده برای نیروهای عملیات ویژه تغییراتی یافته است که منجر به تغییر در ساختار، نوع آموزش و تجهیزات این نیروها شده است. در بین نیروهای عملیات ویژه جهان، جامعه عملیات ویژه ایالات متحده بیشترین تاثیر را در سال های ‏اخیر بر استانداردها در بین دیگر کشورها گذاشته است. در این رشته توییت ما به یکی از سری ترین واحدهای عملیات ویژه در جهان می پردازیم که در سال های اخیر توسط دولت آمریکا تبدیل به نوک پیکان عملیات های این کشور در طول جنگ با تروریسم شده است. نام این واحد ، ‏فرماندهی عملیات ویژه مشترک می باشد. فرماندهی عملیات ویژه مشترک یا Joint Special Operations Command که به طور مخفف JSOC شناخته می شود مانند دیگر واحدها بر اساس تجارب کسب شده در میدان نبرد تاسیس شد.