صبح نزدیک
بخش دیگری که می توان به آن اشاره کرد، واحد عملیات های نیروی نخبه یا AFO هست که مخفف Advanced Force
دسته عملیات ویژه مشترک یه گروه عملیاتی انعطاف پذیر است که از نیروهای نخبه ردیف نخست عملیات ویژه (Tier One ) یا ردیف دوم ( Tier Two ) تشکیل شده است. به طور مثال یک دسته عملیات ویژه مشترک می تواند از اعضای DEVGRU و هنگ ۷۵ رنجر تشکیل شده باشد که بیشتر اوقات نیروهای ردیف دوم عامل پشتیبانی از ردیف اول در طول عملیات هستند.
۹ بهمن ۱۳۹۹
۹ بهمن ۱۳۹۹
۹ بهمن ۱۳۹۹
صبح نزدیک
فرماندهی عملیات ویژه مشترک از بدو تاسیسش در هر عملیات نظامی که آمریکا در آن شرکت داشته حضور رسمی یا غیر رسمی داشته که بیشتر این عملیات ها دور از نظر عموم بوده است. از دستگیری مانوئل نوریگا، دیکتاتور مخلوع پاناما در سال ۱۹۸۹ ، عملیات در سومالی یا دستگیری جنایتکاران جنگی یوگسلاوی سابق ، عملیات هایی هستند که فرماندهی عملیات ویژه مشترک آن ها را برنامه ریزی و اجرا نموده است. در سال های اخیر به خصوص پس از شروع عملیات های نظامی آمریکا در افغانستان و عراق حضور JSOC در این نبردها بیشتر شده است.
به دلیل عدم توانایی انجام بیشتر ماموریت ها توسط واحدهای معمول نیروهای مسلح ایالات متحده و نقش تعریف شده برای فرماندهی عملیات ویژه مشترک بیشتر عملیات های ضد تروریسم، دستگیری یا کشتن نفرات مهم در تشکیلات گروه هایی مانند القاعده یا داعش اعضای JSOC در بسیاری از این عملیات حضور داشته اند. در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما و دونالد ترامپ این نیروها نوک پیکان عملیات های نظامی در مناطقی چون افغانستان، عراق، یمن و شمال آفریقا بوده اند که به آن ها می پردازیم. در سال های اخیر توجه فرماندهان عملیات ویژه آمریکایی معطوف به شکست و شکار فرماندهان داعش بوده است.
طبق آمار و اطلاع رسانی ها بیشتر فرماندهان میدانی داعش
منجمله خلیفه خودخوانده آن، ابوبکر البغدادی توسط اعضای تحت فرمان JSOC کشته شده اند. نتایج این عملیات که موفق یا شکست به همراه داشته اند حاصل همکاری نیروهای عملیات ویژه با سایر ارگان های نیروهای مسلح، سازمان های اطلاعاتی آمریکا و متحدان این کشور بوده که نشان دهنده انعطاف این نیروها در میادین نبرد مدرن می باشد./
۹ بهمن ۱۳۹۹
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
صبح نزدیک
🔴تحلیل به صدا در آمدن #آژیر_خطر در تهران #sn25 @sobhenazdik
۱. هواپیما به هر دلیلی نتوانسته لندینگ داشته باشد (مشکل امنیتی در هواپیما یا فرودگاه میزبان،آب و هوای بد،مشکل فنی)،اما چرا از بالای شهر تهران که کوریدور نیست عبور نموده؟به صدا در آمدن #آژیر_خطر توسط نهاد امنیتی در تهران کار منطقی بوده است.
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
صبح نزدیک
۱. هواپیما به هر دلیلی نتوانسته لندینگ داشته باشد (مشکل امنیتی در هواپیما یا فرودگاه میزبان،آب و هو
۲. هواپیما دقایقی پس از فرود در باکو به تهران بازگشته است!
۳. واضح است که بازگشت پرواز از باکو به تهران گزینه های نقص فنی، مشکل امنیتی داخل پرواز ، و آب و هوا را از دور محاسبات علت ماجرا خارج می کند !
۴. علت امنیتی پر واضح است که پهپاد در تهران نبوده چرا که از قبل از آن باید آژیر به صدا در می آمد.
۵. با توجه به داده هایی همچون از کار افتان سایت فرودگاه در زمان این نقطه بحرانی ، تنها گزینه متصور #حمله_سایبری است!
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
صبح نزدیک
۲. هواپیما دقایقی پس از فرود در باکو به تهران بازگشته است! ۳. واضح است که بازگشت پرواز از باکو به
۶. لازم به ذکر است در زمان محدوده زمانی ۲۵ الی ۴۰ دقیقه ای ، فرود دیگری در لیست فرودگاه امام خمینی مشاهده نمی شود
۷. روز قبل فرودگاه ریاض دچار حادثه ای مشابه شد و برای حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، کل هواپیماهای با مقصد ریاض در آسمان در حال لوپ زدن بودند
آیا حادثه امروز، ( تهاجم سایبری به حوزه کنترل هوایی جمهوری اسلامی) ، #انتقام سعودی است؟
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
صبح نزدیک
داغ فراق تو سرد نمی شود که نمی شود که نمی شود ...
آیا در تابستان 2014 اربیل در خطر اشغال توسط داعش بود ؟
آیا درگیری به نزدیکی این شهر کشیده شد ؟
نقش ایران در کمک به اقلیم کردستان عراق چه بود ؟
با هم مرور می کنیم.
#sn26
@sobhenazdik
۱۳ بهمن ۱۳۹۹