هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالاترین ذکر در بیان آیتالله بهجت(رض)
#درس_اخلاق
@Afsaran_ir
هدایت شده از پیش نویس سخنرانی های مذهبی
✅ محبوبِ خداوند شدن
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_فرحزاد
🔹🔹🔹🔹
🔷 محبوبِ خداوند شدن
🔸انسان دارای یک مقام «محب» است که نشان از محبت انسان به خداوند و اهل بیت (علیهم السلام) است و یک مقام «محبوب» دارد که نشان از محبت خداوند و اهل بیت (علیه السلام) به انسان است که این مقام بالاتر از مقام محب است.
🔸آنچه از ادعیه و زیارت خاص در کتب وجود دارد و می توان آن را در تمامی زیارات اهل بیت(ع) قرائت کرد، زیارت امین الله است که فراز های این زیارت بسیار پر محتوا و بلند بوده و تک تک این فرازها میتواند باعث هدایت انسان شود.
🔸در بخشی از این دعا اشاره شده به مقام محبوبیت در زمین و آسمان (محبوبة فی ارضک و سمائک) که مسئله مهم و قابل دسترسی است.
🔸انسان دارای یک مقام محب است که نشان از محبت انسان به خداوند و اهل بیت(ع) است و یک مقام محبوب دارد که نشان از محبت خداوند و اهل بیت(ع) به انسان است که این مقام بالاتر از مقام محب است.
🔸کسانی که ایمان واقعی دارند میتوانند به مقام محبی دست پیدا کنند و خداوند و اهل بیت(ع) را دوست داشته باشند اما یک عده از انسان ها از این مقام عبور کرده و به مقام محبوبی می رسند و کاری می کنند محبوب خداوند و اهل بیت (ع) شوند؛
🔸این مقام بسیار بالایی است چرا که امکان زوال مقام محبی وجود دارد اما مقام محبوبی از بین رفتنی نیست.
🔸برای به دست آوردن مقام محبوبی باید انسان کارهایی را انجام دهد تا به واسطه آن اعمال به این مقام برسد که رضایت خداوند در میان طاعات مخفی است و لذا مطیع اوامر الهی بودن میتواند مقدمات وصول به این مقام را فراهم نماید.
🔸یکی از اعمالی که باعث میشود انسان به مقام محبوبی برسد، داشتن محبت امام حسین (علیهالسلام) است و بنا بر فرمایش نبی گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله)، هرکس حسین (علیه السلام) را دوست بدارد، محبوب خداوند خواهد شد.
رسول خدا (صلّیاللهعلیهوآله) فرمودند: حُسَيْنٌ مِنِّی وَ أَنَا مِنْ حُسَيْنٍ أَحَبَّ اللَّهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَيْناً ؛ حسین از من است و من از حسین هستم. خدا دوست دارد كسی را كه حسین دوست بدارد. (بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۶۲)
💠💠💠
May 11
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای رهبرانقلاب در پایان مراسم اربعین سیدالشهدا (ع) | ۱۳۹۷/۰۸/۰۸
@Afsaran_ir
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها:
#نکات_معارفی
✅ شرایط همنشینی با اهلبیت علیهم السلام در بهشت
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_فرحزاد
🔹🔹🔹🔹
🔷 شرایط همنشینی با اهلبیت علیهم السلام در بهشت
🔸 بر اساس آنچه از زبان اهلبیت(ع) به دست ما رسیده است، هر کس میخواهد ثواب شهدای کربلا را به دست بیاورد باید در زمانی که ذکر واقعه عاشورا به میان میآید با خود زمزمه کند که ای کاش من هم در کربلا بودم و امام حسین علیهالسلام را یاری میکردم؛ اگر این کلام به معنای واقعی کلمه از شخص صادر شود به اجر و ثواب اصحاب عاشورایی خواهد رسید.
🔸بهشت درجات مختلفی دارد و این درجات بستگی به اعمال انسانها دارد و بر اساس فرموده امام رضا علیهالسلام هر انسانی بخواهد در بهشت مصاحب اهلبیت (ع) شود باید در زندگی خود به سه مسئله اساسی توجه داشته باشد.
امام رضا علیه السلام: إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَكُونَ مَعَنَا فِي الدَّرَجَاتِ الْعُلَى مِنَ الْجِنَانِ فَاحْزَنْ لِحُزْنِنَا وَ افْرَحْ لِفَرَحِنَا وَ عَلَيْكَ بِوَلَايَتِنَا، فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا أَحَبَّ حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ مَعَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ( وسائل الشيعة: 14 / 502)
🔸1- محزون و غمگین بودن در غمهای اهلبیت(ع)؛ و حرمت نگهداشتن در ایام عزای خاندان عصمت و طهارت اولین شرطی است که هر انسانی باید آن را انجام دهد.
🔸نباید نسبت به اقامه عزای اهلبیت(ع) بیتفاوت بود و هرگونه که امکانش باشد از قلم و قدم و زبانگرفته تا جان و مال برای ترویج مکتب اهلبیت(ع) تلاش شود و هر کس دنیا را بر اهلبیت(ع) مقدم بدارد خیر نخواهد دید.
🔸2- شاد بودن و برپایی مجالس جشن و سرور در ایام شادی اهلبیت(ع)، دومین شرط مصاحبت انسانها با اهلبیت(ع) در بهشت هست که امام رضا علیهالسلام به آن اشاره فرمودهاند.
🔸ثواب برپایی مجالس جشن کمتر از مجالس اقامه عزا نیست و هر دو به موازات همدیگر هستند.
🔸3- پیوند با اهلبیت(ع) و ولایت مداری و معرفت نسبت به خاندان عصمت و طهارت و محبت به حضرات معصومین، سومین شرطی است که انسان باید برای همقرین شدن با اهلبیت(ع) در بهشت انجام دهد.
🔹💠🔹💠🔹💠🔹
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
هدایت شده از پاسخ به شبهات
مختصری از زندگی نامه #امام_حسن_عسکری(ع)
_________________________
✍ متن اجمالی:
🔹 يازدهمين پيشواى شيعيان، در سال 232 ق چشم به جهان گشود.
🔹 پدرش حضرت هادى(ع) و مادرش بانوى پارسا و شايسته ای به نام «سوسن» است.
🔹 ایشان به دستور خليفه عباسى در «سامرّاء»، در محله «عسكر» سكونت (اجبارى) داشت؛ لذا «عسكرى» ناميده مى شود.
🔹 22 ساله بود كه پدر ارجمندش به شهادت رسيد و مدّت امامتش 6 سال بود.
🔹 در سال 260 ق در سن 28 سالگی به شهادت رسيد و در خانه خود در سامرّاء در كنار مرقد پدرش به خاك سپرده شد.
🔹 ایشان در مدت كوتاه امامت خويش با المعتزّ بالله، المهتدى بالله و المعتمد بالله، معاصر بودند.
✍ متن تفصیلی:
https://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=43&catid=27863&pageindex=0&mid=321180
_________________________
📚عناوین دیگر:
❗️ازدواج نکردن #امام_حسن_عسکری(ع)!
https://eitaa.com/makaremeshirazi/173
❓«عبدالله» یا «حسن» کدام نام پدر مهدی و موعود شیعه می باشد؟
https://eitaa.com/makaremeshirazi/302
❓نسَب حضرت مهدی(عج) در منابع اهل سنّت؟
https://eitaa.com/makaremeshirazi/494
_________________________
Channel: @makaremeshirazi
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در سالروز وفات بانوی فضیلت حضرت سکینه(س)، شنیدن این توضیحات کوتاه از آیت الله جوادی آملی در مقام و منزلت عرفانی دخت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خالی از لطف نیست.
@Afsaran_ir
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها:
#نکات_معارفی
✅ موضوع: توصیه های امام حسن عسکری علیه السلام به شیعیان
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_نظری_منفرد
🔹🔹🔹🔹
🔷توصیه های امام حسن عسکری علیه السلام به شیعیان
🔸دوران امامت این امام بزرگوار 6 سال بود و اکثر اوقات نیز حضرت، در زندان محبوس بودند.
🔸ایشان آخرین امام حاضر در میان مردم بودند و در آخرین روایت خود که عنوان وصیت نیز داشته است، نکات مهمی را خطاب به شیعیان میفرمایند که باید برای درک این مطالب تلاش فراوانی محبین خاندان عصمت و طهارت انجام شود.
🔸حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام میفرمایند که ای انسانها، اهل تقوای الهی باشید و اهل ورع در دین بوده و سعی کنید در گفتار و رفتار خود صداقت داشته باشید و امانت دار بوده و سجدههای راز و نیاز خود را طولانی و همسایه داری را بااخلاق حسنه پیشه خودسازید.
🔸اهل ورع بودن یعنی اینکه انسان از امور مشتبه نیز پرهیز نماید و در مسئله صداقت بهگونهای عمل نماید که قلب و لسان با همدیگر هماهنگ باشند؛
🔸از دروغگویی و لو در مقام شوخی پرهیز نموده و امانتدار امانتگذاران باشد حتی اگر امانتگذار انسان بدی باشد.
🔸خداوند به انسان امر کرده است که امانتداران، امانات را به صاحبانشان برگردانند و خیانت نکنند چراکه یکی از نشانههای مؤمن همین مسئله امانتداری است.
🔸نزدیکترین ساعات انسان به خداوند به هنگام سجده است و این عمل شیطان را عصبانی می کند؛ لذا سجدههای طولانی میتواند مانع از فریبکاری شیطان باشد.
🔸حضرت در ادامه وصیت خود میفرمایند اگر انسان اهل تقوی و ورع در دین بود و در گفتارش راستگو و خلقش با همسایگان نیکو و ادای امانت کرده و سجدههای طولانی داشته باشد میتواند یک شیعه واقعی باشد؛ من به خاطر وجود چنین صفاتی از یک شیعه مسرور می شوم که دیگران شیعه ما اهلبیت(ع) را با صفات پسندیده و اخلاق حمیده بشناسند و اگر اینطور نباشد و شیعیان ما فاقد این خصائص باشند باعث ناراحتی ما خواهد شد.
🔸بر اساس فرمایش امام حسن عسکری علیه السلام ما شیعیان باید دو اصل را در زندگی رعایت کنیم؛
نخست کاری کنیم مردم به اهلبیت(ع) علاقهمند شوند
دوم اینکه سخنان زشت و قبیح نسبت به اهلبیت(ع) را دورنماییم
🔸چراکه حضرت میفرمایند هر خوبی که از ما اهلبیت(ع) گفته شود ما اهلش هستیم و هر بدی که به ما نسبت داده شود ما عاری از آنها هستیم.
🔸💠🔸💠🔸💠🔸
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
آیت الله سیدابوالحسن #مهدوی:
✳️نعمتهایی که در اختیار انسان قرار دارد، به دو قسم مادی و معنوی تقسیم میشوند.
🔻نعمتهای مادی به جسم و دنیای انسان مربوط میشود و مصادیق آن بیشمار است: خلقت انسان، خلق جهان هستی، گیاهان، حیوانات، جمادات، زمین، آسمان، ستارهها، ماه، خورشید و تمام نعمتهای دنیوی که باید انسان، شکرگزار تمام آنها باشد.
🔹نمونهی تشکر از نعمتهای مادیِ خداوند سبحان، در سورهی بقره نیز آمده است: «کُلُوا مِنْ طَیِّباتِ ما رَزَقْناکُم وَ اشْکُرُوا للّٰه»(بخورید از نعمتهای پاکیزهای که به شما دادیم و شکر خدا را بهجا آورید.)
🔸این شکر برای نعمتهای مادی است؛ زیرا در ابتدای آیه فرمود: «بخورید» و خوردن از کارهای دنیوی و مادی است.
✳️✳️✳️
🔻مهمترین نعمتهای معنوی، ارسال رسولان و حجتهای الهی و نازلکردن کتابهای آسمانی است؛ زیرا اگر خداوند متعال رسولانش را برای هدایت بشر نفرستاده و کتاب هدایتگر قرآن را برای ما نازل نکرده بود، هیچگاه هدایت نمیشدیم.
🔹لذا این نعمتها از الطاف بسیار بزرگ پروردگار متعال است:
«الحَمدُلِلّه الَّذی هَدانَا لِهَذا وَ ما کُنّا لِنَهتَدِیَ لَولا أَن هَدانَا الله»(ستایش و سپاس از آنِ خدایی است که ما را به این [چایگاه پسندیده] راهنمایی کرد و اگر خدا ما را راهنمایی نمیکرد، هرگز هدایت نمییافتیم.)
✳️✳️✳️
🔻خداوند متعال در مسیر تربیت بندگان خویش و هدایت آنان به راه مستقیم، از هیچ نعمتی فروگذار نکرده و تمام لوازم و مقدمات را فراهم آورده است.
🔹اگر توهم این نکته در ذهنمان بیاید که خدای عزّوجل میتوانست اسباب بیشتری را برای هدایت ما فراهم کند، مثلا استادانی برای دستگیری از ما برساند، بلافاصله باید خدای سبحان را منزه از این نقص و عیب بدانیم؛ زیرا خداوند آنچه نیاز و مصلحت ما بوده، فراهم ساخته است و اگر سببی فراهم نیست، علتش آن است که مصلحت ما نبوده است.
🔸شاید کوتاهیکردن ما در تحصیل مقدمات، باعث شود مصلحت از بین رود.
✳️از این رو، در رکوع و سجود نمازمان او را تسبیح میکنیم و عرضه میداریم: «سُبحانَ رَبِّیَ العَظیمِ وَ بِحَمدِه» و «سُبحانَ رَبِّیَ الأَعلی وَ بِحَمدِهِ»؛ یعنی پاک و منزه است خدایی که بزرگ است و در تربیت انسان، از هیچ کاری فروگذار نکرده است و به حمد او مشغولم.
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
🔰توصیه خواندنی امام حسن عسکری (علیه السلام) به شیعیان
🌸امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود:
شمــا را به تقــواى الهــى و پارسـایــى در دینتــان و تـلاش بـراى خــدا و راستگویــى و امانتــدارى دربـاره کســى که شمـا را امیــن دانستـه ـ نیـکوکار باشــد یا بـدکار ـ و طــول سجــود و حُســنِ همســایگى سفـــارش می کنــم. محمّــد( صلى الله علیه وآله وسلم ) بـراى همیـــن آمـده اســت.
در میــان جمــاعت هاى آنان نــماز بخوانیـــد و بر ســر جنــازه آنــها حاضــر شویــد و مریضــانشان را عیــادت کنیــد. و حقوقشــان را ادا نمایــید، زیــرا هر یک از شمـا چــون در دینــش پارســا و در سخنــش راستــگو و امانتــدار و خـوش اخـــلاق با مـــردم باشــد، گفتــه مى شــود: ایـن یــک شیــعه اسـت، و ایـن کارهاســت که مــرا خوشحـــال مى ســازد.
💠تقــواى الهــى داشتــه باشیــد، مایــه زینــت باشیــد نه زشتــى، تمــام دوستــى خـود را به سـوى ما بکشانیــد و همــه زشتــى را از ما بگردانیــد، زیرا هـر خوبــى که دربــاره مـا گفتــه شـود ما اهــل آنیــم و هر بدى درباره ما گفتــه شود ما از آن به دوریـــم.
در کتــاب خــدا بـــراى ما حقّــى و قــرابتـى از پیــامبر خداســت و خــداوند مــا را پــاک شمــرده، احــدى جز مــا مــدّعى ایـن مقــام نیســت، مــگر آن که دروغ مى گویــد. 💠زیــاد به یاد خدا باشیــد و زیــاد یاد مـــرگ کنیــد و زیــاد قـــرآن را تــلاوت نماییــد و زیــاد بر پیغمبـــر( صلى الله علیه وآله وسلم ) ســلام و تحیّـــت بفرستیـــد. زیرا صــلوات بر پیــامبر خدا ( صلى الله علیه وآله وسلم ) ده حسنـــه دارد. آنچــه را به شمــا گفتـــم حفــظ کنیـــد و شـما را به خــدا مى سپــارم، و ســـلام بر شمــا.
متن حدیث:
«أُوصیکُمْ بِتَقْوَى اللّهِ وَ الْوَرَعِ فى دینِکُمْ وَالاِْجْتَهادِ لِلّهِ وَ صِدْقِ الْحَدیثِ وَ أَداءِ الأَمانَةِ إِلى مَنِ ائْتَمَنَکُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فاجِر وَ طُولُ السُّجُودِ وَ حُسْنِ الْجَوارِ. فَبِهذا جاءَ مُحَمَّدٌ ( صلى الله علیه وآله وسلم ) صَلُّوا فى عَشائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ، فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْکُمْ إِذا وَرَعَ فى دینِهِ وَ صَدَقَ فى حَدیثِهِ وَ أَدَّى الاَْمانَةَ وَ حَسَّنَ خُلْقَهُ مَعَ النّاسِ قیلَ: هذا شیعِىٌ فَیَسُرُّنى ذلِکَ. 💠إِتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا زَیْنًا وَ لا تَکُونُوا شَیْنًا، جُرُّوا إِلَیْنا کُلَّ مَوَدَّة وَ ادْفَعُوا عَنّا کُلَّ قَبیح، فَإِنَّهُ ما قیلَ فینا مِنْ حَسَن فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ ما قیلَ فینا مِنْ سُوء فَما نَحْنُ کَذلِکَ.»
«لَناحَقٌّ فى کِتابِ اللّهِ وَ قَرابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللّهِ وَ تَطْهیرٌ مِنَ اللّهِ لا یَدَّعیهِ أَحَدٌ غَیْرُنا إِلاّ کَذّابٌ. 💠أَکْثِرُوا ذِکْرَ اللّهِ وَ ذِکْرَ الْمَوْتِ وَ تِلاوَةَ الْقُرانِ وَ الصَّلاةَ عَلَى النَّبِىِّ ( صلى الله علیه وآله وسلم ) فَإِنَّ الصَّلاةَ عَلى رَسُولِ اللّهِ عَشْرُ حَسَنات، إِحْفَظُواما وَصَّیْتُکُمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکُمُ اللّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیْکُمْ السَّلامَ.»
⚫️⚫️⚫️«أعيان الشّيعة،جلد 2، صفحه 41
🇮🇷https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
هدایت شده از پیش نویس سخنرانی های مذهبی
◆ #متن_سخنرانی حاج آقا رفیعی ◆
🌸 محبت به اهل بیت علیهم السلام 🌸
خدا می فرماید : ای پیغمبر! اگر این هشت مورد را بر خدا ترجیح داد، منتظر مرگ باشد؛ این آدم ایمان ندارد:
① اِن كانَ اباءَكم: پدر
② و أولادكُم: فرزندان
③ و إخوانكم: برادر و خواهر
④ و اَزواجَكم: همسر
⑤ و عَشيرَتِكُم: فاميل
⑥ و أموالٌ اِقتَرفتموها: ثروت
⑦ و تجارةُ تخشونَ كسادَها: كاسبي
⑧ و مساكن ترضونها: مسكن
اگر از ما بپرسند شما چه دارید جواب ما یکی از این هشت مورده: پدر و مادر ، فامیل، همسر، اولاد، برادر و خواهر، کسب و کار، خانه و مسکن، ثروت ـ اگر اینها را بیشتر از خدا و پیغمبر دوست داری، منتظر مرگ باشید ، شما دروغ میگویید محبت به خدا دارید، کانون دل اگر محبت خدا و امیر المومنین و حضرت زهرا شد، دیگر جای دشمنان آنها نیست، اگر محبت امام صادق شد دیگر محبت خلفای بنی عباس وبنی امیه نیست، این همان است که ما میگوییم «ولىٌ لِمَن والاكم و عدوٌ لِمن عاداكُم»
آقایی است به نام هاشم بن عتبه، این همان شخصی است که پدرش در جنگ شی (سنگی) پرتاب کرد و دندان مبارک پیغمبر را شکست. در این حد بد بوده که از مشرکین بود و به درک واصل شد، ولی خدا به این فرد پسری عنایت میکند به نام هاشم که عاشق و فانی علی بوده و از کاندیدهای استانداری مصر هم همین شخص است، که به هاشم مرقال شهرت داشته، به این دلیل که نیزه بلندی داشته و با آن می جنگید، بسیار علی را دوست داشت و علی علیه السلام هم متقابلا دوستدار او، ایشان در جنگ صفین نزد مولا می آید و اذن جنگ می خواهد که به میدان رود در حالی که بزرگانی چون عمار یاسر ها شهید شده بودند، آقا فرمودند برو. همینطور که میرفت آقا صدایش کرد و فرمود سفارشی، وصیتی نداری گفت: چرا آقا یک مطلب دارم، دوست ندارم (لا اُحِبُ) همه دنیا را به من بدهند بگویند دست در دست دشمن علی بگذار، بگویند با دشمن ایشان سر یک سفره بنشین، آقا من همه محبتم مال شماست حتی اگر دنیا را هم به من بدهند.
(عمروعاص با یک پیشنهاد استانداری مصر رفت چه کار کرد، بعضی ها با وعده پول یا خرما امدند با امام خود جنگیدند، مورخین نقل میکنند در میان سپاه عمر سعد افرادی به خصوص شیوخ کوفه برای پیروزی امام حسین دعا میکردند، یک وقت کسی این دعاها شنید گفت: شما که در لشکر عمر سعد هستید، چرا برای امام حسین دعا میکنید؟! پاسخ می دادند ما دلمان با امام حسین است، پول مارا به اینجا کشانده، گفت : "اینها شمشیر هایشان علیه شماست ولی محبتشان برای شماست، ولی این محبت ارزشی ندارد محبتی که شمشیر بر روی امامش بکشد چه ارزشی دارد!)
گفت آقا اگر دنیا را به من بدهند حاضر نیستم دست در دست دشمنان شما بگذارم، آقا فرمود: برو به میدان رفت و رجزی خواند و مجروح شد وقتی افتاد زمین، دید یکی از دشمنان علی و از سپاهیان معاویه روی زمین است خودش را کشاند و دندانش را روی او گذاشت و فشار داد و در این حالت جان داد، که وقتی امیرالمومنین بالای سرشان رسیدند و این حالت او را که این طور از دنیا رفته دیدند؛ و بعضی ارباب تاریخ نقل کرده اند که می خواست به علی بگوید: علی جان! ببین بغض دشمنان شما را تا اخرین لحظه ثابت کردم. که آقا شروع به خواندن اشعاری کرده و برای او گریه کرد این محبت ارزش داره.
البته باید تمرین کرد، جوانان عزیز باید مطالعه کنید؛ نگذارید قلبتان کانون هر محبتی بشود، عشق و محبت را به هر کسی ابراز نکنید محبت چیز با ارزشی است محبت محکم ترین ریسمان ایمان است، باید به کسانی ابراز شود که ارزش آن را دارند، چرا افرادی عشق های مجازی را جایگزین عشق های حقیقی می کنند، چرا برخی از افراد به خاطر مال دنیا و بعضی از ارزش ها دست از محبت خدا و اهل بیت برمیدارند. داریم الان افرادی برای یک ویزا دست از اسلام برمی دارند برای گرفتن یک مقیمی یا تابعیت تن به کارهای ناپسند می دهند، حاضر می شوند از مذهب خودشان برگردند.
بعضی از این کلیسا ها شده کانون این افرادی که به سهولت و با هیچ مطالعه ای دست از اهل بیت و اسلام برمیدارند و سراغ سایر مذاهب و فرقه ها می روند، مراقب باشید! آقایان ما تمام ادیان الهی را محترم مي شماريم، ما عیسی بن مریم و موسی بن عمران را دوست داریم، توهین به حضرت موسی و عیسی توهین به پیامبر خداست (لا نُفَرِقُ بَینَ اَحدٍ من رسله) اما این محبت و دوستی معنایش پذیرش دین و آیین قبل از اسلام نیست، اسلام دین نهایست اجازه ندهیم این محبت خدشه دار شود محبت را به کساین بورزیم که خدا گفته اینها را دوست داشته باشید، مگر نفرمود؛ «قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى».
https://eitaa.com/sokhanranihayemazhabi
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
🌷دهم ربیع الاول #سالروز_ازدواج حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت خدیجه (س) بر تمامی مسلمین جهان تبریک و تهنیت باد.
🔹 @pasokhgoo1 👈