فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅در استاندارد خودرو به عقب برنمیگردیم
🔷شب گذشته در برنامه تهران ۲۰ از عوامل آلودگی هوا و راهکارهای رفع آن با شیوه های مدیریت صحیح صحبت کردم
🔻بخش عمدهای از آلودگی هوا در کشور مربوط به حمل نقل است و تامین خودرو باید به صورت واقعی مدیریت شود
🔻استانداردها را نباید به عقب برگردانیم، خوشبختانه با پیگیری فراکسیون محیط زیست مجلس، مصوبه دولت مبنی بر مجوز واردات خودروهای یورو ۵ لغو شد و بدین ترتیب تنها خودروهای یورو ۶ اجازه واردات دارند.
🔻واردات خودرو باید از انحصار خارج شود و تولیدات داخلی نیز طبق قانون باید به ازای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده اتفاق افتد.
بله | ایتا | سروش | تلگرام | اینستاگرام | توییتر
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅وزارت نفت پاسخگوی کیفیت سوخت به مردم باشد
🔷مصرف سوخت در کشور بالا است و متولیان امر چرایی و منطق این مسئله را ارائه نکرده اند!
🔻مع الاسف آنالیز کیفیت سوخت نشان میدهد که تمام سوخت کشور منطبق با استاندارد نیست.
🔻کاهش کیفیت سوخت و پایین بودن عدد اکتان، آلودگی هوا و آسیب به موتور خودروها را در پی دارد و طی سالهای گذشته، جهت تامین سوخت قدم از قدم برداشته نشده است و تنها قراردادهایی نوشته اند که بیش از آنکه حل کننده مشکلات باشد برای کشور هزینهبر بوده است.
🆔️ https://eitaa.com/somaye_rafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅برای اجرا نشدن قوانین بهانه زیاد است و بهای آن را مردم می دهند
🔷از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون تهران تنها ۲ روز پاک، اصفهان یک روز و البرز و اهواز اصلا روز پاکی نداشته اند و با این اوصاف روز هوای پاک تنها در تقویم است .
🔻عمده ترین بهانهی اجرایی نشدن قانون هوای پاک نداشتن بودجه است،اما هیچ یک از ۲۳ دستگاه مکلف در قانون هوای پاک تا کنون درخواستی برای بودجه نداشته اند و این یعنی کلا عزمی برای اجرای قانون ندارند و نبود بودجه صرفا یک دستاویز برای توجیه ناکارآمدی هایشان است.
🆔️ https://eitaa.com/somaye_rafiei
✅رستورانهای سروکننده پرندگان مهاجر در مازندران پلمب شوند
🔷️سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس:
🔻بازار پرندگان وحشی فریدونکنار و فروش غیرقانونی انواع پرندگان زنده در این بازار از حدود یک دهه قبل موجب افزایش قابل توجه شکار غیرمجاز پرندگان مهاجر شده و یکی از دغدغههای جدی محیط زیستی در این حوزه بود؛ در این سالها ضعف برخورد سازمان حفاظت محیط زیست با این مساله موجب گسترش فعالیت شکارچیان غیرمجاز شده بود به شکلی که انواع پرندگان حمایتشده به طور علنی در این بازار به فروش میرسید
🔻وقتی تقاضا برای پرنده نباشد قطعاً تخلفات در این حوزه بسیار کاهش مییابد. انتظار داریم اداره کل محیط زیست استان مازندران در این حوزه با تمام توان ورود کرده و ضمن تقویت گشتهای محیط زیست فریدونکنار، با هرگونه تخلف برخورد جدی داشته باشد
متن کامل این خبر را اینجا بخوانید
بله | ایتا | سروش | تلگرام | اینستاگرام | توییتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅برای رفع آلودگی هوا خلأ قانونی نداریم،کم کاری مجریان قانون مشهود است
🔷برای مدیریت آلایندگی نیازمند یک عزم منسجم و واحد هستیم و مع الاسف بیشترین ضعف را در این حوزه داریم.
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei
✅امروز در صحن علنی مجلس به عنوان یکی از ناطقناطقان میان دستور صحبت کردم و موارد مختلفی از مسائل را بازگو کردم .
🔰متن کامل نطق سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست در صحن مجلس شورای اسلامی
📎https://melatebidaronline.ir/?p=147152
🆔https://eitaa.com/somaye_rafiei
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅هزینهکرد در حوزه محیط زیست، سرمایهگذاری است
🔷در جهان برای کیفیت محیط زیست که ارتقای سلامت را هم به دنبال دارد هزینه می شود.
🔻خسارات ناشی از آلودگیهوا در کشور سالانه ۷ میلیارد دلار است.
🔻 نگاه کارشناسی این است که اگر برای جلوگیری از آلودگی هوا هزینه شود یک سرمایه گذاری برای کاهش هزینهها در حوزه سلامت شهروندان رقم میخورد.
🔻سال گذشته برای اولین بار با پیگیریهای فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی ردیف بودجه مستقلی برای قانون هوای پاک در نظر گرفته شد.
🔻در نظر گرفتن بودجه برای هر بخش این قانون نیز اتفاق مثمر ثمری است امسال اتفاق افتاده است.
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بانیان وضع موجود دریاچه ارومیه آمادهی پاسخگویی باشند
🔷️هر نوع مداخله مثبت یا منفی در محیط زيست بازخورد سریعی ندارد.
🔻مدیران چون بازخورد سریع کار خود را نمیبینند انگیزهای برای عملکرد خوب ندارند و پس از اتمام مسئولیت نه تنها بازخواست نمیشوند،چه بسا سمت بالاتر هم میگیرند.
🔻احداث میانگذر و پل شهید کلانتری در دریاچه ارومیه نمونه بارز اقدامات مقطعی به ظاهر خوب ولی با اثرات بلند مدت منفی است.
🔻این پل که قرار بود پین گذاری شود تا به چرخه آب دریاچه آسیبی وارد نشود زیر سایه بی نظارتیها به صورت خاکریز انجام شد و روند مرگ دریاچه را سرعت بخشید.
🔻ما در فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی برای نظارت بر حسن اجرای قانون هوای پاک به دقت و موردی عمل کردیم و بانیان وضع موجود هوای آلوده را به دستگاه محترم قضا معرفی کردهایم.
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei
● سمیه رفیعی ●
✅نقش مهم زنان در چارچوب چندجانبهگرایی
🔷سمیه رفیعی، نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون محیط زیست سخنران بعدی نشست تخصصی «جایگاه و نقش زنان در چندجانبهگرایی» :
🔻 امروز چندجانبهگرایی یکی از اهداف مهم کشورهای دنیا برای مقابله با یکجانبهگرایی و پایین کشیدن عصر خودکامگی است. ما در عصر ارتباطات هستیم و همه بسترها این موضوع را تقویت میکند. امروزه بحث نقشآفرینی سلاطین و دورههای پایداری یکجانبه تمام شده است.
🔻 هدف مشترک همه ما فارغ از اینکه در چه محدوده سیاسی و جعرافیایی باشیم، نگهداشت کرهزمین برای زیستن نسلهای آتی است. در این راستا نظام سرمایهداری که مصرفگرایی را توصیه میکند، خود قابل نقد است و این یک واقعیت است که ما در تمدنی رشد کردهایم که اسراف نکردن را جزو اصول خود میداند و این فرهنگ، به حفظ کرهزمین کمک میکند. به عبارتی دیگر، آلودگی خاک و هوا و وفور آلایندهها، حاصل تفکر سرمایهداری و تشویق به مصرفگرایی است.
🔻 باید توجه داشت که زنان، نیمی از جمعیت را تشکیل میدهند و جهتدهیِ نصف دیگر جمعیت را برعهده دارند، پس میتوانند نقشی مؤثر را در حوزه مدیریت و در چارچوب چندجانبهگرایی بازی کنند. ما زنانی داریم که در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، کارآفرینی، دانش، فناوری نوین و... نقشآفرینی قابلتوجهی دارند و چقدر خوب است که مدیران سیاسی از این ظرفیت برای تعامل و پیگیری و دنبال کردن اهداف مشترکی که به پایداری منجر میشود، بهرهگیری کنند. و این یک باور است نه شعار.
🔻قطعا لازم است برای تغییر باورها در مقابله با اقدام کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، کنشهایی صورت پذیرد. این اقدام، چندجانبهگرایی را زیر پا گذاشت چرا که رأی به اراده سیاسی یک تفکر داده شد. ما باید تلاش کنیم که این سنت خطرناک برداشته شود و برای نیل به این هدف باید از ظرفیت و پتانسیل یونسکو بهره برد.
🔻ما باید برای استفاده از ظرفیت خانمها در رویکرد چندجانبهگرایی، برنامههای غنی و مشترکی داشته باشیم و امیدوارم دنیا برای همه جای بهتری برای زندگی باشد.
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei
● سمیه رفیعی ●
✅حمایت از طرح های دانش بنیان در حوزه پسماند،پایان ابر متان خواهد بود
🔷گسترش روزافزون جمعیت شهری و شهرنشینی و به تبع آن افزایش مصرف مواد غذایی،آلی و سلولزی از یک طرف و دیگر مصارف بی رویه باعث گسترش پسماند، شیرابه و انواع آلودگی در حاشیه شهرها،جنگلهاو سایر محیطهای زیستی شده است.
🔻منطقه سراوان و ابر متانی که در جنوب تهران موجب نگرانیهای فراوانی است حاصل خلأهای قانونی این حوزه و عدم مدیریت صحیح و بی توجهی به دانشهای فنی و تخصصی است.
🔻امروزه در ایران برای امحا زبالهها از روشهایی چون دفن زباله یا بهرهگیری از دستگاههای زباله سوزی که به جهت مصرف آب زیاد با اقلیم ایران سازگار نیست استفاده میشود.
🔻مهمترین مشکل این زباله سوز آلایندگی هوا است که در واقع یک آلایندگی ساکن جامد را به آلایندگی گازی سیال تبدیل میکند و هزینهها و زمان زیاد تعمیر و نگهداری از دیگر معایب این زباله سوز هاست.
🔻طی بازدیدی که از دستاوردهای یک شرکت دانش بنیان در حوزه تبدیل پسماند شهری به مواد و انرژی داشتم به توانمندی های بالفعل این حوزه که مورد غفلت قرار گرفته، پی بردم.
🔻بر اساس این تکنولوژی پسماندهای غیرآلی شهری با کمترین آلایندگی تبدیل به سوخت مایع میگردد که این موضوع می تواند علاوه بر رفع مشکلات زیست محیطی پسماند در چهارچوب اقتصاد چرخشی تولید ثروت را هم میسّر کند.
🔻لازم به ذکر است که اصلاح قانون پسماند در مجلس شورای اسلامی به همت فراکسیون محیطزیست در حال طی شدن است که در این قانون نکات کارشناسی و عملیاتی به صورت کامل دیده شده است.
🔻حمایت از طرح های دانش بنیان و مبتنی بر اقلیم این سرزمین و بهره مندی از تخصص و دانش جوانان گامی بلند به سوی حکمرانی نو است که تمام مسئولین با هر تفکری باید به آن تمسک جویند.
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei