اخبار روزانه 30 بهمن.pdf
141.1K
چهارشنبه 30 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(چهارشنبه 30 بهمن)
1️⃣ اصولگرایان به لیست واحد رسیدند
سرانجام پس از دومین روز مذاکرات فشرده میان اصولگرایان، وحدت بر یک لیست واحد به سرلیستی «محمدباقر قالیباف» برای انتخابات مجلس حاصل شد و اسامی این لیست سینفره منتشر شد. در پی این توافق «غلامعلی حدادعادل» و «مرتضی آقاتهرانی» در نامهای خطاب به مردم تهران تأکید کردند: «نظر به مصلحت مهمی که در انتخابات مجلس یازدهم در وحدت نیروهای انقلابی نهفته است، «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» و «جبهه پایداری»، با وجود بعضی اختلاف نظرها، بر سر یک لیست واحد که در انتخابات روز جمعه دوم اسفند ماه 98، «لیست وحدت» نامیده خواهد شد، به توافق رسیدند.» در این نامه آمده است: «از همگان دعوت میکنیم با رأی دادن به همه 30 نفر این لیست، نقش مؤثر خود را در تشکیل مجلسی کارآمد و قوی ایفا کنند.»
2️⃣ منتقدان با صندوق رأی قهر نکنند
«سیدحسین مرعشی» سخنگوی حزب «کارگزاران سازندگی» در نشستی خبری درباره اهمیت انتخابات مجلس در شرایط کنونی گفت: «شرایط عمومی کشور مطلوب نیست و مهمترین عنصر آن از نظر من رنجش مردم است.» وی با بیان اینکه رنجش مردم تحت تأثیر عوامل متعددی است، افزود: «بخشی ناشی از شرایط اقتصادی است که تحت تأثیر شدیدترین تحریم تاریخ ایجاد شده است. اقدام اولیه و انتظار آن است که همه با همدیگر یکجهت شویم. بدون انسجام و همدلی قابل قبول بین نهادها و قوا نمیتوان امیدی برای رفع مشکلات کشور داشت.»
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(شنبه 3 اسفند)
🔴 پایان انتخابات، آغاز حرکت
دیروز، جمعه دوم اسفند ماه به عنوان روزی که تجلیگر و نشاندهنده مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، ثبت شد. از همان آغاز مشخص بود، انتخابات دوره یازدهم مجلس که پس از سلسلهای از رخدادها و تحولات مهم داخلی و منطقهای برگزار شد، دارای اهمیت و نقش تعیینکننده در روندهای آینده باشد. انتخابات در کشورمان به خودی خود از این نظر که تشکیلشده از جمعی کاندید و مردمی است که نقش انتخابکننده دارند و نیز سازوکارها و قواعدی که در این زمینه وجود دارد، امری ثابت و دارای خصوصیاتی مشابه است؛ اما آنچه هر انتخابات را متمایز، متفاوت و دارای معنا و پیام خاصی میکند، در نظر گرفتن زمان و موقعیتی است که انتخابات در آن برگزار میشود. برشمردن متغیرهای داخلی منطقهای و بینالمللی مؤثر بر انتخابات یازدهم مجلس، فراوان و متعدد است؛ اما نقطه اوج و هسته مرکزی شرایط و مؤلفههای کنونی مؤثر بر انتخابات دوره یازدهم مجلس، اعلام و اعمال راهبرد و سیاست فشار حداکثری و جنگ اقتصادی است که آمریکا از سال گذشته علیه ملت ایران به کار گرفته است تا به گمان خود ایران را مجدداً پای میز مذاکره بکشاند و جمهوری اسلامی را این بار در زمینههای غیر هستهای، مانند موشکی و منطقهای به دادن امتیاز وادار کند. در سطح درونی نیز این انتخابات اولین انتخابات پس از حوادث سالهای 1396 و 1398 و نارضایتیهای اقتصادی و معیشتی شمرده میشود؛ بنابراین مشارکت بامعنا و سرنوشتساز مردم در این دوره انتخابات، باید با لحاظ این وضعیت و شاخصها بررسی و تحلیل شود.
موضوع مهم دیگر در این زمینه آن است که حضور مردم جدا از اینکه پیام سیاسی خود را به دشمنان ملت ایران منتقل کرد، مشارکت مردم در این شرایط، اقدامی تأثیرگذار بر معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی محیط داخلی و منطقهای به حساب میآید؛ به عبارتی، آنچه وظیفه مردم بود، تحقق یافت؛ اما از حالا به بعد این انتخابات، نقطه شروع قلمداد میشود؛ نقطه آغازی برای حرکت به سمت حل مسائل اصلی و اولویتدار کشور و توجه به مشکلاتی که مردم این رزوها با آن دست و پنجه نرم میکنند. نمایندگان منتخب باید با درک و عبرت از تجربیات گذشته، مسیر حرکت مجلس را در عرصه خارجی برای عزت، اقتدار و تأمین منافع ملت ایران و در حوزه داخلی بر گرهگشایی از معضلات اقتصادی مردم تنظیم کنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅خبر ویژه(شنبه 3 اسفند)
🔴پیشتازی جریان انقلابی در انتخابات مجلس
آمارهای اولیه منتشرشده از نتایج انتخابات در حوزههای انتخابیه سراسر کشور حاکی است، نیروهای جریان اصولگرا و انقلابی با کسب اکثریت کرسیهای مجلس یازدهم همچنان پیشتاز این دوره از رقابتها هستند. از سوی دیگر، بنا بر خبرهای غیر رسمی، «فهرست وحدت» نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر نیز با اختلاف از سایر فهرستهای انتخاباتی پیشی گرفته است. مشاهدات میدانی و گزارشهای رسیده بیانگر اقبال 60 تا 70 درصدی رأیدهندگان تهرانی به فهرست ایران سربلند است. بر اساس گزارشهای رسیده، این اقبال در مناطق مرکزی و جنوبی شهر بالاتر است و در شهرستانهای حاشیه شهر تهران حتی به بیش از 80 درصد میرسد. بر این اساس، به نظر میرسد اکثریت کرسیهای مجلس یازدهم در اختیار اصولگرایان قرار دارد و پس از آن، اصلاحطلبان و مستقلین به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار خواهند گرفت.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 3 اسفند.pdf
135.1K
شنبه 3 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(یکشنبه 4 اسفند)
🔴 فرایند وحدت حفظ شود
انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند برگزار شد و به دلیل فراز و فرودهایش و همچنین پیامهایی که به بازیگران مختلف به ویژه دشمنان انقلاب اسلامی مخابره کرد، مورد توجه رسانهها و تحلیلگران جهان قرار گرفت. این انتخابات همچنین از منظر سازوکارهای تازهای که در میان جریانها و جناحهای سیاسی ایجاد یا آنها را از حیز انتفاع خارج کرد، جای بررسی جدی دارد.
بر خلاف نگاه داخلی که به دلیل عادت به مشارکتهای بالای 60 و 70 درصدی در بیشتر انتخاباتهای گذشته، بر اساس آمار اولیهای که به دست آمده ضریب مشارکت روز جمعه را کمتر ارزیابی میکند، ارزیابی رسانههای غربی و عربی از انتخاب حاکی از مشارکت بالای مردم در انتخابات ایران است. دلیل تلقی تحلیلی آنها این است که اساساً در کشورهایی که روندهای دموکراتیک کاملاً جا افتاده، خیلی اصراری به حضور بالای مردم نیست و تبلیغات جدی هم نمیشود. مسئولان این کشورها دموکراسی را بستری آماده میدانند که مردم در صورت تمایل میتوانند شرکت کنند یا انتخاب دیگران را بپذیرند. با این نگاه، غالب رسانهها و خبرنگاران خارجی خبر انتخابات ایران را با مشارکت نسبی بالا مخابره کردند. خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نوشت، ایرانیان روز جمعه شروع به رأی دادن در انتخابات مجلس کردند تا ایران قدرت خود را مقابل فشارهای فزاینده آمریکا تقویت کند.
از دیگر مسائل مهم مرتبط با انتخابات، آسیبشناسی و ظرفیتشناسی رفتار انتخاباتی جریانها، گروهها و احزاب سیاسی در تعیین فهرستهای انتخاباتی در شهرهای بزرگی، مانند تهران است. رفتار حزبی اگرچه به نظر میرسد در ایران و برای قاطبه ایرانیان مورد توجه نیست؛ اما در رونق و گرمابخشی به فضای انتخابات و بالا بردن اصل مشارکت مردمی تأثیر نسبی دارد. در انتخابات جمعه شاهد دو الگوی رفتاری از دو جریان عمده سیاسی کشور بودیم که از سوی طرفدارانشان نقد جدی شد؛
اصلاحطلبان به دلیل بیعملی و بیتفاوتی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات و نرسیدن به تصمیم از سوی آنها برای ارائه فهرست متحد و اصولگرایان که با عنوان نیروهای انقلابی آمدند به دلیل اختلاف و تفرقه در رسیدن به لیست وحدت و کش دادن تصمیمگیری تا دقیقه 90 به شدت نقد شدند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(یکشنبه 4 اسفند)
1️⃣ سفر رئیس موساد به قطر!
وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر قدس گفت: «یوسی کوهِن» رئیس سرویس جاسوسی این رژیم (موساد) دو هفته پیش به قطر سفر کرده است. «آویگدور لیبرمن» که هماکنون رئیس حزب «اسرائیل بیتونا» است، شنبه (سوم اسفند) گفت، در سفر یوسی کوهن، فرمانده منطقه جنوبی (جنوب فلسطین اشغالی) نیز او را همراهی کرده است. بر اساس ادعای وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، مقامات صهیونیست بنا به درخواست «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم به قطر رفته و از مقامات قطر خواستهاند به «تزریق» پول به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ادامه دهند! وبگاه خبری «والاه» نیز همزمان نوشت، کوهن در این سفر با رئیس دستگاه امنیت ملی و مشاور امنیت ملی امیر قطر دیدار کرده است و «محمد العمادی» سفیر قطر در کرانه باختری نیز در این دیدار حضور داشته است.
2️⃣ «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد، هیئتی از این جنبش به ریاست «اسماعیل هنیه» هفته آینده به روسیه سفر و درباره معامله قرن ترامپ با مسکو گفتوگو خواهد کرد. وی گفت: ما اطلاعاتی داریم که نشان میدهد برخی از کشورهای عربی در [تهیه] محتوای معامله قرن مشارکت داشتند و این کشورها در اجرا و تحمیل آن نیز فعال هستند. برخیها تمایل دارند تا میان اسرائیل و همه کشورهای عربی عادیسازی روابط انجام شود و برای این هدف پول نیز خرج میکنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 4 اسفند)
🔴 مطالبهگری برای مجلس قوی
انتخابات یازدهمین دوره مجلس در حالی به پایان رسید که به عقیده نخبگان عالم سیاست «جریان پیروز در شرایط سختی وارد مجلس شده است. تلنبار مطالبات، آسیب دیدن امید، فشار اقتصادی و روانی دشمن و بیایده بودن دولت، مسائلی هستند که چشمهای ملت برای اصلاح را به مجلس دوخته است. آزمون انقلابیون، آزمونی سخت، بزرگ و تاریخی است. برنامه، توکل، تلاش و اولویتشناسی کمککننده است.» نکته بعدی این است که روز دوم اسفند ماه ملت به خوبی وظیفه خود را انجام دادند و با حرکت انقلابگونه خود موجب ناامیدی دشمن شدند. با وجود اینکه رسانههای معاند و همسو همه توان خود را مصروف داشتند تا با ارائه اخبار منفی از وضعیت کشور و با سوءاستفاده از اعلام وجود ویروس کرونا و موارد مشابه دیگر در داخل حضور مردم را تحت تأثیر خود قرار دهند؛ ولی باز هم این مردم بودند که پیروز انتخابات شدند. حال که نتایج انتخابات تا حدود زیادی مشخص شده است، به خوبی خواسته و اولویتهای مردم و کشور نیز میتواند قابل برداشت باشد. در انتخابات دوره قبل مجلس، جریان اصلاحات با وجود اینکه در تهران افراد سرشناس زیادی هم در لیست انتخاباتی خود نداشتند، پیروز انتخابات شدند. این در حالی است که در دوره یازدهم با وجود آنکه سرشناسان این جریان افراد شناخته شدهای زیادی نسبت به دور قبل داشتهاند؛ ولی از سوی مردم انتخاب نشدهاند، آیا این موضوع نشاندهنده این نیست که این جریان در مجلس دهم ضعیف عمل کرده است؟ نکته دوم تغییر اساسی در رویکرد مردم به انتخاب نیروهای انقلابی و جهادی است. آیا این به معنای این نیست که کشور تشنه مدیران انقلابی است؟
آمارهای اولیه نشان میدهد، بالای هفتاد درصدِ ترکیب مجلس تغییر کرده است، همچنین جریان مخالف مجلس فعلی برای مجلس یازدهم انتخاب شدهاند، از اینرو نباید به خیال اینکه مجلس کارآمد خواهد بود، هیچگونه مطالبهگری صورت نگیرد، بلکه مردم و جریانهای انقلابی باید مطالبهگریهای خود را از مجلس داشته باشند تا شاهد مجلس قوی در این دوره باشیم. اقتصاد، معیشت و فرهنگ در کنار نگاه به توان داخلی میتواند مهمترین دغدغه کشور در حال حاضر باشد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 4 اسفند.pdf
152.9K
یکشنبه 4 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔸 شماره 936 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️ رأی مردم به مجلس قوی برای کارآمدی و فسادستیزی
✔️ فردای انتخابات
✔️قانونگذاری به نفع معیشت مردم
✔️ تایتانیک آمریکا غرق میشود
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
📱 @ssweekly
936.pdf
2.19M
🔸 شماره 936 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️ رأی مردم به مجلس قوی برای کارآمدی و فسادستیزی
✔️ فردای انتخابات
✔️قانونگذاری به نفع معیشت مردم
✔️ تایتانیک آمریکا غرق میشود
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
📱 @ssweekly
سرمقاله.mp3
4.3M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 936
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻سرمقاله: فردای انتخابات
به فردای انتخابات رسیدهایم و رقابتهای سیاسی بین گروهها، جریانهای سیاسی و نامزدهای انتخاباتی به پایان رسیده است. فردای انتخابات ویژگیهایی دارد که باید به آن توجه شود:
۱ـ انتخابات به پایان رسیده و متناسب با این مسئله طبیعتاً باید هیجانات انتخاباتی هم فروکش کرده باشد؛ کشاندن هیجانات بازی به بیرون میدان مسابقه، خطایی راهبردی است که فلسفه و اهمیت انتخابات را زیر سؤال برده و چهره حماسه ....
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
📄 @ssweekly