سازمان استاندارد مدعیالعموم کیفیت و مدافع حقالناس است.
جلسه شورای عالی استاندارد با حضور رییس جمهور
جلسه شورای عالی استاندارد با حضور آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
رئیس جمهور تسهیل و تسریع در ارزیابی و انطباق کالا و خدمات با شاخصهای استاندارد، استانداردسازی نوین و علمپایه و هوشمندسازی فرآیند نظارت و پایش رعایت شاخصهای استاندارد را سه بخش مهم کار سازمان استاندارد دانست و اظهار داشت: در این زمینه گامهایی برداشته شده اما همچنان نیازمند برداشتن گامهای جدی دیگری نیز هستیم.
دکتر سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورایعالی استاندارد، با بیان اینکه سازمان استاندارد مدعیالعموم کیفیت و مدافع حقالناس است، بالا بردن کیفیت و اطمینانبخشی به مردم از ناحیه کیفیت و سلامت کالا و خدمات و جلوگیری از کمفروشی را اساس کار سازمان استاندارد دانست و برکار جدی و مستمر برای تحقق این هدف تاکید کرد.
رئیس جمهور تسهیل و تسریع در ارزیابی و انطباق کالا و خدمات با شاخصهای استاندارد، استانداردسازی نوین و علمپایه و هوشمندسازی فرآیند نظارت و پایش رعایت شاخصهای استاندارد را سه بخش مهم کار سازمان استاندارد دانست و افزود: در این زمینه گامهایی برداشته شده اما همچنان نیازمند برداشتن گامهای جدی دیگری نیز هستیم.
دکتر رئیسی توجه به حقوق تولیدکننده را نیز مورد تاکید قرار داد و سازمان استاندارد را موظف کرد، همزمان با اجبار تولیدکنندگان کالا و ارائه کنندگان خدمات به اخذ گواهی استاندارد، زیرساختهای لازم را نیز برای تسریع و تسهیل ارائه گواهیهای فنی و علمی استاندارد تامین کند تا باعث معطلی غیرمتعارف تولیدکننده نشود.
دکتر رئیسی با ابراز رضایت از کاهش زمان ارائه گواهیهای استاندارد از بعضا چند سال به یکماه، بر توجه به آثار تورمی و هزینهای رعایت کامل شاخصهای استاندارد تاکید و تصریح کرد: سازمان استاندارد به ویژه در سالی که به نام «رشد تولید و مهار تورم» نامگذاری شده است، باید در سنجش شاخصهای استاندارد، با در نظر گرفتن آثار هزینهای و تورمی، به گونهای عمل کند که تولیدکنندگان، این سازمان را نه مانعی پیشروی خود، بلکه یاریدهنده و کمک کننده به ارتقای کیفیت کالا و خدمات تولیدی خود بدانند.
دکتر رئیسی بالابردن ضریب سلامت و امنیت غذایی را کارویژه مشترک سازمان استاندارد و وزارتخانههای جهادکشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و افزود: اعمال شاخصها در این زمینه از سوی هر سه دستگاه متولی، لزوما منافاتی با هم ندارد و نباید اجرای قانون در این زمینه باعث کندی کار و معطلی کالا و خدمات چه در گمرک و چه در واحدهای تولیدی شود.
رئیس جمهور با توصیه به مسئولان سازمان استاندارد برای استفاده از زیرساختهای بخش خصوصی در اعمال نظارت و پایش، بر موثر بودن اعمال سیاستهای تشویقی بیش از سیاستهای تنبیهی تاکید و تصریح کرد: در نظر گرفتن مقدورات موجود در کنار تاکید بر ارتقای کیفیت و رعایت همه شاخصهای استاندارد و نیز اعمال زمانبندی در ارتقای کیفی، میتواند تولیدکنندگان را در این مسیر تشویق و یاری کند.
در این جلسه استانداردهای تکلیفی مرتبط با قانون هوای پاک، استانداردهای صنعت ساختمانی، برنامه راهبردی استانداردسازی کشور، استانداردهای منسوجات سلامتمحور، استانداردهای صنعت غذایی و کشاورزی، استانداردهای صنعت خدمات، استانداردهای ملزومات آموزشی و الحاقیه آییننامه کارمزد خدماتی سازمان ملی استاندارد مطرح و مقرر شد پس از اعمال ملاحظات مطرح شده در جلسه از سوی اعضای حقیقی و حقوقی به عنوان مصوبات جلسه لحاظ و اجرایی شوند.
برگزاری جلسه مدیر کل استاندارد فارس با اعضای انجمن تولید کنندگان مواد شوینده و بهداشتی استان
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان فارس در راستای بررسی مسائل و مشکلات و پاسخگویی مدیر کل استاندارد فارس به سئوالات، چالش ها و شبهات تولید کنندگان مواد شوینده و بهداشتی استان فارس جلسه مدیر کل استاندارد فارس با اعضاء انجمن صنفی تولید کنندگان مواد شوینده و بهداشتی در اداره کل استاندارد فارس برگزار گردید.
محور اصلی این جلسه بیان مشکلات ، سؤالات و شبهات واحدهای تولیدی مواد شوینده و بهداشتی استان و راهکارهای حل این مشکلات و همچنین بررسی راههای تعامل بیشتر بین اداره کل استاندارد و واحدهای تولید کننده مواد شوینده و بهداشتی استان و تلاش برای رفع موازی کاری ها بود.
آیین اختتامیه جایزه ملی کیفیت ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام برگزار شد.
آیین اختتامیه جایزه ملی کیفیت ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام با حضور مهمانان داخلی و خارجی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد
در این آیین به شرکتها و بنگاههای منتخب براساس شاخص های تعیین شده جایزه ملی ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام سه نوع گواهی حضور، گواهی سطح اهتمام و گواهی سطح اشتهار یک تا چهار ستاره اعطا گردید.
بیش از ۵۰۰ بنگاه و شرکت در این جایزه شرکت کردهاند که رشد حدود ۱۰ درصدی نشان میدهد که ۱۴۷ واحد توانستند از فیلترهای سازمان ملی استاندارد عبور کرده و ارزیابی شوند.
در این دوره از برگزاری مراسم جایزه ملی کیفیت معیارهایی نظیر حکمت در مدیریت، تفکر جهادی، مسوولیت اجتماعی اسلامی، تکلیفگرایی دینی، اخلاق و معنویت سازمانی و غیره برای انتخاب برگزیدگان مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام مورد توجه قرار گرفت.
آیتالله رشاد: در خلقت خدا همه چیز براساس میزان و استاندارد است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: هیچ شأنی نیست که اسلام برای آن تراز مشخص نکرده باشد. ما به عنوان یک مسلمان برای زیست مؤمنانه باید خودمان تراز و استاندارد تعریف کنیم، زیرا استانداردها سبک زندگی را میسازند و فرهنگسازند و تابع پیشانگارهها هستند.
حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر رشاد، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مراسم اختتاميه جایزه ملی کیفیت ایران مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام که امروز ۲۶ تیر، در سالن اجلاس سران برگزار شد، درباره اهمیت استاندارد در سبک زندگی اسلامی گفت: ما مسلمانیم و اقتضای مسلمانی، ایمان و زیست مؤمنانه است؛ زیست نیازمند تعیین تراز و نصاب است و لذا نیازمند ترازنامههایی هستیم که زندگی را با آن تطبیق دهیم.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: قطعاً سبک زندگی ایران با سبک زندگی دیگر کشورها متفاوت است و هر کشوری استانداردهایی را برای زندگی خود دارد.
رئیس حوزه علمیه امام رضا(ع) تأکید کرد: تکلیف ما مسلمانان این است که براساس آیات و روایات و دستورهای قرآن، ترازنامههایی را تنظیم و بکار بگیریم. اسلام خود یک جهان زیست و ترازنامه است و سنجههایی را در خود جای داده که میخواهد براساس آن زندگی را تنظیم کنیم.
آیتالله رشاد بیان کرد: اسلام برای همه چیز تراز و استاندارد تعریف کرده است. قرآن میگوید جهان موجود بهترین جهان است و بر آن نظام احسن حاکم است. در خلقت خدا هرگز تفاوت نمیبینید و همه چیز براساس میزان و استاندارد خلق شده و جهان نظاممند و ترازمند است.
استانداردها سبک زندگی را میسازند و فرهنگسازند
وی با بیان اینکه انسان کامل شاخصها و ویژگیهایی دارد، گفت: انسان استاندارد مطلوب است و انسان استاندارد کسی است که براساس فطرتی که زاییده شده، باقی بماند. فطرت نحوه هستی عالم است و بناست که انسان استعدادهایش را که خدا به او داده بارور شود، استاندارد شود و به حد نصاب برسد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: هیچ شأنی نیست که اسلام برای آن تراز مشخص نکرده باشد. ما به عنوان یک مسلمان برای زیست مؤمنانه باید خودمان تراز و استاندارد تعریف کنیم، زیرا استانداردها سبک زندگی را میسازند و فرهنگسازند و تابع پیشانگارهها هستند.
آیتالله رشاد بیان کرد: اخلاق و نظام اخلاقی در سبک زندگی هر جامعهای حاضر است و مسلمانان که دارای شریعت و فقه هستند، سبک زندگی معرفی میکنند و ما طبق فقه هر غذایی را مصرف نمیکنیم و اصول و استانداردهایی دارد، لذا ما مسلمانان باید بنشینیم براساس فقه و شریعت شاخصهایی را تعریف و استانداردهایی را بسازیم.
وی در پایان اظهار کرد: همه نهادها در حوزه مأموریت و مسئولیت خود موظف به رعایت و نگهبانی از استاندارد هستند و تنها رعایت و اجرای استانداردها محدود به سازمان ملی استاندارد نیست تا استاندارد اسلامی جامع مبتنی بر مبانی و شریعت را به دنیا معرفی کنیم.
جایزه ملی کیفیت ایران بی نقص و عالی تدوین و اجرا شد
دبیرکل موسسه استاندارد و اندازه شناسی سازمان همکاریهای اسلامی (اسمیک) در این آیین گفت: بررسی مدلهای متعدد کیفیت و پی ریزی مناسبترین آنها برای ایران، بهطور قطع کار آسانی نبوده است، اما امروز شاهدیم که چگونه این امر برای ایران به شکل بینقص و عالی عمل کرده و با ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام، این اقدام را بیش از پیش ارتقا داد.
احسان اووت با بیان اینکه جایزه ملی کیفیت ایران از ساختاری محکم و جامع برخوردار است، بیانداشت: بررسی مدل های متعدد کیفیت و پی ریزی مناسب ترین آنها برای ایران، بهطور قطع کار آسانی نبوده است. اما امروز ما شاهدیم که چگونه این امر برای کشور شما به شکل بی نقص و عالی عمل کرده و با ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام، این اقدام را بیش از پیش ارتقا داد.
اووت ادامهداد: نقش الگوی کیفیت
در افزایش بهره وری و اثربخشی محصولات و خدمات، انکارناپذیر است و اثر آن بر رشد و توسعه کشورهای اسلامی بی نیاز از توضیح بیشتر است.
جایزه ملی کیفیت ایران، رونق اقتصادی را به دنبال دارد
وی خاطرنشانکرد: با توجه به مزایای رویکرد سیستماتیک، راهبردی و بلندمدت که به درستی هم استقرار یافته باشد، داشتن یک مدل کیفیت قدرتمند، باعث رونق اقتصادی، اشتغال و نیز تولید خواهد شد.
دبیرکل اسمیک اضافه کرد: با این حال، فضای کسب و کار، به همان شکل باقی نماند و ما شاهد این بودیم که چگونه در دهه های اخیر دستخوش تغییرات سریع شد و مطمئناً در سال های پیش رو نیز به میزان قابل توجه و حتی سریعتر تغییر خواهد کرد. همه سازمان ها، با رقابت بزرگتری نسبت به گذشته رو به رو هستند. به دلیل دیجیتالی شدن، این روزها حتی شرکت های کوچک نیز با رقبای جهانی رقابت می کنند.
وی اظهارداشت: مدل های کیفی ثابت کرده اند که بیش از قبل اهمیت دارند. تحقیقات فراوان عملی، آنچه را که ما پیشتر در طولانی مدت در عمل دیده ایم را ثابت کرده اند. شرکت هایی که تعالی کسب و کار را تنظیم و مستقر نموده اند، موفق تر از شرکت هایی هستند که این کار را انجام نداده اند.
وی تصریحکرد: این یک واقعیت است که تمایل مداوم به تعالی کسب و کار تأثیر مثبتی بر موفقیت بلندمدت یک سازمان دارد. شرکت های با سطح بالای تعالی تجاری، کارآمدتر بوده، مزیت رقابتی آشکار داشته، نوآورتر هستند و به نتایج اقتصادی بهتری دست می یابند.
اووت افزود: علاوه بر این، آنها کارفرمایان جالب توجهی هستند که می توانند کارکنان ارزشمند را بهتر حفظ کنند. کارکنان انگیزه بالاتر و در نتیجه عملکرد بهتری از خود نشان می دهند. این شرکت ها مزایای آشکاری در مواجهه با چالش های آینده دارند.
وی گفت: محیط کسب و کار دشوار بوده و بهبود رقابت پذیری درحال پیچیده تر شدن است. ظهور مسائل اجتماعی جدید، کمبود فزاینده بودجه عمومی، حفظ منابع طبیعی و افزایش خطرهای مرتبط با فناوری دیجیتال، جهانی شدن و تحولات رفتار مشتری و مصرفکننده، همگی روشهای تفکر، عمل و پیشبینی مدل های مدیریت کسب و کار را تغییر میدهند.
وی تاکید کرد: در زمان تحولات و عدم قطعیت، مجدد نیاز فزاینده ای به مدلهای قوی برای بهبود رقابتپذیری، پایداری و عملکرد وجود دارد. به همین دلیل است که ارتقای مدلهای کیفیت کسبوکار و ترویج اجرای آنها یکی از اولویتهای عصر جدید است.
دبیرکل اسمیک افزود: از این رو باید در پیروی از روندهای جدید دقت کرده و پاسخگویی به آنها به بهترین شکل ممکن، عمل کنیم.
وی اظهارداشت: در این راستا به ایران به عنوان یکی از اعضای SMIIC به دلیل تعهد و تلاش های فراوان برای ارائه و تدوین الگوی کیفیت جهان اسلام تبریک می گویم.
وی بیانداشت: این ابتکار همچنین با توجه به اینکه استانداردها و زیرساختهای کیفیت بخش های اساسی مدل های کیفیت هستند، در دستور کار ما نیز قرار دارد.
اووت ادامهداد: به دنبال پیشنهاد ایران برای پذیرش این مدل در درون ساختار SMIIC، با تبادل نظر انجام شده تصمیم گرفته ایم که کمیته استانداردهای ارزیابی انطباق SMIIC بستری برای بررسی این مدل باشد.
حمایت قاطع اسمیک از جایزه کیفیت جهان اسلام
وی تصریحکرد: به عنوان یک سازمان استاندارد بین دولتی، به خوبی از اهمیت این ابتکار آگاه هستیم و معتقدیم که این گونه رویدادها که شامل اتفاقات منحصر به فرد، سخنرانی ها و تبادل بهترین شیوه ها در تعالی کسب و کار هستند، نقش کلیدی برای تکامل شیوه های کیفی ایفا خواهند کرد.
دبیرکل اسمیک تاکید کرد: داشتن یک مدل کیفیت انحصاری که ارزشهای ما را تعیین کند یک ابتکار عالی است، بنابراین باید از همه منابع موجود برای گسترش اجرای آن استفاده و هر جا که لازم باشد از آن حمایت قاطع میکنیم.
توصیه های استاندارد برای طبخ و توزیع نذورات در ایام محرم
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد فارس با توجه به فرارسیدن ماه محرم و برگزاری عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین (ع) در مساجد، حسینیهها، تکایا و طبخ و توزیع نذورات، سازمان ملی استاندارد ایران توصیههایی را به شرح زیر یاداوری می نماید:
• از کیفیت و سلامت مواد اولیه و مواد خام مصرفی در تهیه پذیرایی و غذا اطمینان داشته و حتی الامکان استفاده از مواد اولیه بستهبندی شده و دارای علامت استاندارد ملی ایران توصیه میشود. توجه ویژه به تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری هر یک از مواد اولیه مورد استفاده ضرورت دارد.
• از نمکهای تصفیه شده بستهبندی و دارای نشان ملی استاندارد در طبخ غذاهای نذری استفاده شود. از مصرف "نمک دریا" و" سنگ نمک" و یا هر نمک فاقد علامت استاندارد به دلیل وجود ناخالصی و عدم دارا بودن مجوزهای لازم توسط مراجع ذی صلاح اکیدا خودداری شود.
• در صورت استفاده از روغن در طبخ غذا، با توجه به کاربرد مندرج در برچسب روغن، از محصولات دارای نشان استاندارد ملی ایران استفاده شود و در صورت طبخ غذا در دماهای بالا نظیر سرخ کردن از روغنهای گیاهی مخصوص سرخ کردن استفاده شود و از برگرداندن روغن مصرف شده به ظرف اصلی اکیداً خودداری کنید.
• در صورت توزیع فراوردههای لبنی نظیر انواع شیر ساده و طعمدار، رعایت زنجیره سرد نگهداری و توزیع الزامی است و بهتر است از فرآوردههای استرلیزه یا فرادما با زمان ماندگاری طولانی دارای نشان استاندارد ملی ایران استفاده شود.
• در صورت توزیع شربتهای میوه ای و یا پودرهای نوشیدنی فوری ضمن توصیه از محصولات دارای نشان استاندارد، با توجه به احتمال آلودگی میکروبی ثانویه، در تهیه آن از آب آشامیدنی بهداشتی(ترجیحاً آب آشامیدنی بسته بندی شده) استفاده شود.
• چنانچه برای توزیع غذا، چای و نوشیدنی از ظروف یکبار مصرف استفاده می شود، در انتخاب ظروف مناسب، با توجه به داغ یا سرد بودن ماده غذایی دقت نمایید و در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم ترجیحاً ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود. استفاده از ظروف یکبار مصرف پلی استایرینی برای موادغذایی و نوشیدنی های گرم مناسب نیست.
• در صورت توزیع قند و شکر به همراه چای جهت جلوگیری از آلودگیهای ثانویه ترجیحاً از فراورده های بسته بندی شده تک نفره دارای نشان استاندارد استفاده شود.
• در صورت استفاده از محصولات لبنی نظیر: دوغ، ماست، کشک و پنیر در تهیه و سرو غذا، با توجه به لزوم رعایت زنجیره سرد در نگهداری این فراوردهها صرفاً از فراوردههای لبنی بستهبندی شده پاستوریزه دارای نشان استاندارد استفاده نمایید. توجه داشته باشید که استفاده از فراورده های لبنی سنتی غیرپاستوریزه و بسته بندی نشده، احتمال انتقال بیماریهایی نظیر تب مالت و مسمومیت غذایی را به همراه دارد.
• در صورت توزیع نان در مراسم عزاداری، استفاده از نانهای بستهبندی شده دارای نشان استاندارد ملی ایران توصیه میشود. استفاده از نانهای سنتی امکان انتقال آلودگی ثانویه در محصول را افزایشمیدهد.
• در صورت توزیع غذای پخته شده، حداکثر پس از گذشت دو ساعت در ظروف استاندارد بستهبندی و مصرف شود و در صورت الزام به نگهداری لازم است در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شود.
• توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای مندرج در برچسب محصولات غذایی
• بررسی ظاهری بستهبندی و اطمینان از مخدوش نبودن بستهبندی به ویژه در فراوردههای فسادپذیر
• لزوم رعایت شرایط نگهداری مندرج در برچسب محصول قبل و پس از توزیع
• در صورت درج نشان استاندارد ملی ایران بر روی برچسب محصول، برای اطمینان از اصالت و اعتبار پروانههای کاربرد علامت استاندرد، کد ده رقمی مندرج در ذیل نشان استاندارد را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال نمایید.
برگزاری جلسه مدیر کل استاندارد فارس با اعضای انجمن تولید کنندگان فرآورده های گوشتی استان
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان فارس در راستای بررسی مسائل و مشکلات تولید کنندگان فرآورده های گوشتی و پاسخگویی مدیر کل استاندارد فارس به سئوالات ، چالش ها و شبهات این گروه از صنعتگران، جلسه ای با حضور مدیر کل استاندارد فارس و اعضاء انجمن صنفی تولید کنندگان فرآورده های گوشتی استان در اداره کل استاندارد فارس برگزار گردید.
محور اصلی جلسه بیان مشکلات ، سئوالات و شبهات واحدهای تولید فرآورده های گوشتی استان و راهکارهای حل این مشکلات و همچنین بررسی راههای تعامل بیشتر بین ادره کل استاندارد و واحدهای تولیدکننده فرآورده های گوشتی استان و همکاری مشترک فی مابین اداره کل استاندارد فارس و انجمن جهت جلوگیری از تولیدات نامرغوب و غیر استاندارد توسط تولید کنندگان غیر مجاز بود .
مدیرکل استاندارد فارس در این جلسه اظهار داشت: رشد اقتصادی پایدار ،ارتقاء کیفیت و تقویت رقابت پذیری تولیدات استان در سطح کشور ،همگی در گرو رعایت استانداردهای ملی است که این امر جز با اعتماد تولیدکننده از یکسو و مصرف کننده از سوی دیگر به حمایت قانونی استاندارد امکان پذیر نمی باشد..
برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری دهه اول ماه محرم در اداره کل استاندارد فارس
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد فارس همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا و عزاداری دهه اول ماه محرم در نمازخانه اداره
کل استاندارد فارس برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مدیر کل و جمعی از کارکنان اداره کل استاندارد فارس برگزار شد، با صرف صبحانه
از همکاران پذیرایی بعمل آمد.
شایان ذکر است مراسم عزاداری و قرائت معنوی و پرفیض "زیارت عاشورا " تا پایان دهه اول ماه محرم هر روز
ساعت شش صبح در اداره کل استاندارد فارس برگزار خواهد شد.
استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد فارس استاندارد ملی به شماره 23265 با عنوان « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.
رزمجو مدیر کل استاندارد فارس گفت : این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.
رزمجو افزود : نسخه نهایی استاندارد ملی « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.
«کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا»
◼️فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، سالروز شهادت جانگداز سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایشان، بر عموم شیعیان تسلیت و تعزیت باد.
روابط عمومی اداره کل استاندارد فارس
🔻 السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
"فرا رسیدن عاشورای حسینی تسلیت باد"
التماس دعا
روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان فارس
page5-jonoob rangi (47).pdf
442.7K
page5-jonoob rangi (47).pdf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شیراز، میزبان همایش ملی تبیین و ترویج استاندارد ملی
🔺استاندار فارس :
🔹 گلوگاههای فساد و رشوه گیری هر سازمان باید با دقت شناسایی و مسدود شود، به ویژه در آن بخش هایی از دستگاهها و ادارات که زمینه ارتکاب تخلف وجود دارد، نظارت ها و کنترل ها دقیق تر و سختگیرانه تر باشد.
@Farsiribnews
#خبرگزاری_صداوسیما_فارس