هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#عرض_تبریک ✨🌺✨🌸✨🌺✨
@Allah4all
❇️ اعظمِ همه پیغمبران!
🔹"سید در اقبال، شرحی از لزوم تعظیم این روز ذکر نموده و فرموده: که من یافتم طایفه نصاری و جمعی از مسلمین را که تعظیم بزرگی از ولادت عیسی علیه السلام می نمایند و تعجب کردم که چگونه مسلمانان قانع شدند که روز مولود پیغمبرشان که اعظم همه ی پیغمبرانست به این مرتبه از تعظیم باشد که اَدوَن از تعظیم نصاری است به مولد عیسی علیه السلام را."
🔸برگرفته از کتاب مفاتیح الجنان؛ در اعمال ما ربیع الاول
💠 میلاد اعظم پیغمبران و فرزند پنجم دختر گرامی ایشان (حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها) در مقام امامت، حضرت جعفر بن محمد الصادق علیهم السلام (رئیس مکتب ما شیعیان) بر شما پر نور و پر برکت. 🌺🌺🌺
🔺پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند: هر یک از نمازهایت را چنان بخوان که گویی آخرین نماز توست.
🔻Holy Prophet: "Say each of your prayers as if it were your last prayer."
✨🌺✨🌸✨🌺✨🌸✨🌺✨
مرجع تخصصی محتواهای
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 Prophet Muhammad (PBUH) was a living example for -not only Muslims- but all humanity to follow.
🔸 #TOP_Association sincerely congratulates Imam Mahdi (AJTFS) and the believers on the birthday of Prophet Muhammad (PBUH). The day that the greatest and most noble of all role models entered this world and suffered the hardships that no prophet before him had to face to this degree.
🔺 HQ: https://t.me/HQTOP/35
@ThrillOfPeace 🌺🌸🌺🌸
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین
✳️ Qur'anic Hermeneutics: Between Science, History, and the Bible
🔹عبدالله گلدری (دانشگاه خلیفه ابوظبی)
🔹Abdulla Galadari
🔸کتاب تفسیر قرآن: میان علم و تاریخ و عهدین به بحث پیرامون اهمیت فهم تکثر معانی واژگان قرآنی می پردازد و درصدد است تا طرحی پیرامون روش تفسیر قرآن با نام «چندمعنایی بینامتنی» (intertextual polysemy) ارائه دهد. گلدری در این کتاب می کوشد تا بر اساس روش مذکور به بیان نمونه هایی از قرآن و کتاب مقدس بپردازد. او معتقد است قرآن کریم نه تنها قصد رد و اتهام بر انجیل ندارد بلکه می کوشد تا آن را بر اساس تعبیر خودش تفسیر کند.
او در فصل نخست پیرامون نحوه پیدایش قرآن سخن می گوید و معتقد است این کتاب شرح و بیان جنبه های بشری تجربه و عمل پیامبر اکرم (ص) است. او به هیچ وجه جایگاه الهی قرآن را نفی نمی کند اما توضیح می دهد که در کتابش درصدد بیان این جنبه نیست. سپس می افزاید که در نگاه وی، قرآن باید به عنوان اثری فهمیده شود که به عهدین میپردازد و تلاش می کند آن را تفسیر کند. او به بحث پیرامون وضعیت روحی پیامبر (ص) می پردازد و پیامبر دارای تجربه های عرفانی می داند و البته چندین بار اذعان می کند که ایشان فاقد هرگونه بیماری روانی بوده اند.
گلدری در فصل دوم به تفسیر قرآن پرداخته و معتقد است قرآن فقط دو روش تفسیر را مجاز دانسته است: اول اینکه خداوند معانی قرآن را تعلیم دهد و دوم رویکرد زبانی. وی میگوید روشهای سنتی تفسیر، محلّ بحث و مناقشه قرار گرفتهاند و ماهیت چندمعناییِ بسیاری از کلمات عربی در قرآن، تفسیر قطعی را دشوار نموده است. وی در ادامه به روش کتاب خود پرداخته و آن را «چندمعنایی بینامتنی» عنوان کرده است، روشی که در اصل شامل تحلیل زبانی مقایسهای مفصل، به عنوان ابزاری برای فرضیهسازی حالتهای ذهنی پیامبر اکرمدر طی تجربه عرفانی اوست؛ گلدری تکرار میکند که هیچ قصد جدلی ندارد.
گلدری در فصل سوم نمونههایی از چندمعنایی میانمتنی از منظر قرآنی و زبان عربی را ارائه کرده که بر نخستین آیات نازل شده بر پیامبر اکرم(ص) تمرکز دارد. گلدری استدلال میکند که در قرآن کریم، دانش به انسانی آموخته شده است که همانند اتصال جنین در رحم مادر، به خدا متمسک باشد. این استعاره گلدری را قادر میسازد تا این آیات قرآنی را با بحث بین نیکودموس(Nicodemus) و عیسی در فصل سوم انجیل یوحنا مقایسه کند. دو مقایسه دیگر بعدی، یکی مربوط به طلاق و دیگری مربوط به زکریا و پسرش می باشد.
@studiesofshia
فصل چهارم رابطه میان قرآن کریم و کتاب مقدس را با تمرکز بر این پرسش بررسی میکند که چرا قرآن کریم از مسیحیان میخواهد که از انجیل پیروی کنند، آن هم در شرایطی که به نظر میرسد قرآن مخالف الهیات مسیحی است. استدلال اساسی گلدری این است که پیامبر اکرم(ص) میخواست خود را به عنوان یک پیامبر از جانب همان خدای کتاب مقدس اثبات کند و در این جهت، ارتباط و تفسیر متون کتاب مقدس برای پشتیبانی از ادعای ایشان مطرح گردید. بحث گلدری این است که از منظر قرآن، تورات و انجیل تحریف نشده اما معنا و تفسیر آن از دیدگاه پیامبر اکرم(ص)، توسط یهودیان و مسیحیان معاصر ایشان تحریف شده است. از نظر گلدری، انحصار نجات (salvific exclusivism) هیچ مبنایی در قرآن ندارد.
در فصلهای پنجم تا هفتم کتاب، گلدری نمونههایی از چندمعنایی بینامتنی در قرآن و کتاب مقدس ارائه کرده است. فصل پنجم به تعامل میان اصطلاحات قرآنی و مسیحی میپردازد و به طور خاص، مفاهیم پسر خدا، خدای پدر و تولد روحانی مورد نظر بوده است. در فصل ششم این دیدگاه مطرح میشود که قرآن لزوماً با اعتقاد عهد جدید مبنی بر اینکه عیسی از خدا متولد شده است، مغایرت ندارد بلکه سعی در تفسیر انجیل یوحنا دارد. در فصل هفتم، به تجسم کلمه (word) در انجیل یوحنا و پیوند درونمتنی میان داستان خلقت در سفر پیدایش، انجیل یوحنا و قرآن کریم توجه شده است. طبق دیدگاه گلدری که در فصل ششم آمده، این متون متناقض یکدیگر نیست اما تفاسیری از این متون وجود دارد که در رقابت با یکدیگر هستند و با هم تنش دارند.
فصل هشتم، آخرین فصل اصلی است و گلدری در این قسمت از روش چندمعنایی میانمتنی خود برای بحث پیرامون کنایهها و تمثیلات قرآن بهره میگیرد. او منع از ربا را به عنوان مثال اصلی خود مطرح میکند و این پیشنهاد را ارائه نموده که منع، در درجه اول یک درس معنوی است و میخواهد به مخاطبان این نکته را یادآور شود که خداوند جانهای مردم را به عنوان یک قرض برای مدتی مشخص به آنها داده و لازم است آن را بازگردانند و تسویه کنند.
@studiesofshia
#ادامه_دارد 👇👇👇
#ادامه☝️☝️☝️
@studiesofshia
از آنجایی که بسیاری از استدلال ها در کتاب گلدری، مغایر استدلال دانشمندان اسلامی در قرون متمادی است، کتاب او احتمالا در برخی محافل بحث برانگیز باشد. علاوه بر این، اگر چه او به توضیح و ترجمه اصطلاحات پرداخته اما مواجهه با بحث او نیازمند دانش عربی، یونانی و عبری در کنار آشنایی با دامنه گسترده ای ادبیان ثانویه است. بنابراین کتاب «تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین» اثری فنی به حساب می آید که برای مخاطبان علاقهمند تدوین شده است. مباحث کتاب گلدری می تواند در سطح عمومی تری نیز پیگیری شود، هرچند گلدری اشاره خاصی برای کارهای آینده نداشته اما باید امیدوار بود او این مساله را ادامه دهد و به توسعه استدلال خود در حوزه دانشگاهی بپردازد.
Wilson, T. (2019). Reviews in Religion & Theology 2019-04-01 26(2): 234-237
منبع معرفی فارسی
🔸Qur'anic Hermeneutics argues for the importance of understanding the polysemous nature of the words in the Qur'an and outlines a new method of Qur'anic exegesis called intertextual polysemy. By interweaving science, history and religious studies, Abdulla Galadari introduces a linguistic approach which draws on neuropsychology.
This book features examples of intertextual polysemy within the Qur'an, as well as between the Qur'an and the Bible. It provides examples that intimately engage with Christological concepts of the Gospels, in addition to examples of allegorical interpretation through inner-Qur'anic allusions. Galadari reveals how new creative insights are possible, and argues that the Qur'an did not come to denounce the Gospel–which is one of the stumbling blocks between Islam and Christianity–but only to interpret it in its own words.
🔺Download the PDF
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
4_6010265844045579986.pdf
8.64M
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین
✳️ Qur'anic Hermeneutics: Between Science, History, and the Bible
🔹عبدالله گلدری (دانشگاه خلیفه ابوظبی)
🔹Abdulla Galadari
🔸کتاب تفسیر قرآن: میان علم و تاریخ و عهدین به بحث پیرامون اهمیت فهم تکثر معانی واژگان قرآنی می پردازد و درصدد است تا طرحی پیرامون روش تفسیر قرآن با نام «چندمعنایی بینامتنی» (intertextual polysemy) ارائه دهد. گلدری در این کتاب می کوشد تا بر اساس روش مذکور به بیان نمونه هایی از قرآن و کتاب مقدس بپردازد. او معتقد است قرآن کریم نه تنها قصد رد و اتهام بر انجیل ندارد بلکه می کوشد تا آن را بر اساس تعبیر خودش تفسیر کند.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#فراخوان_همکاری #شماره3
❇️ یک مؤسسه مطالعاتی و رسانه ای بین المللی جهت تکمیل کادر خود در تهران به چند انگلیسی زبان نیتیو (زبان مادری) یا نیتیو لایک نیاز دارد؛ جهت همکاری فایل pdf رزومه خود را به آیدی @Ebnossiam ارسال نمائید.
🔹توانمندی ها:
- ترجمه فارسی به انگلیسی و بالعکس
- ارائه مباحث به زبان انگلیسی
- آشنایی با روش های تحقیق و پژوهش
- علاقه مند به کار تیمی و گروهی
- تخصص و توانمندی های دیگر مزیت محسوب می شود.
#تمام_وقت #پژوهش #تدریس #پاره_وقت #گویندگی #نویسندگی #فیلمنامه_نویسی #ترجمه #هنر #ادبیات #موسیقی #فرهنگ #رسانه
🔸لطفا جهت اطلاع علاقه مندان، این فراخوان را در گروه ها، کانال ها و برای دوستان خود ارسال نمائید.
#رسانه_باشید
4_5917777081990645592.pdf
634.3K
#معرفی_مقاله
@studiesofshia
✳️ دین پژوهی ایرانی و مشکل معادل گزینی
🔹پیشنهاد معادل هایی پارسی برای چند اصطلاح کلیدی
🔸محمدعلی طباطبایی
@studiesofshia
🔺چکیده:
هر علمی مجموعه اصطلاحات تخصصی دارد که کاربرد درست آنها موجب انتقال آسانتر و سریعتر مفاهیم پیچیده میشود. در حوزه دین پزوهی به نظر میرسد تاکنون تلاش قابل توجهی برای گزینش معادل هایی دقیق و مبتنی بر اصول علمی در برار اصطلاحات تخصصی رایج در متون غربی انجام نشده است. نویسنده در نوشتار حاضر می کوشد معادل های پارسی جدیدی برای شش اصطلاح پرکاربرد انگلیسی در متون تخصصی مربوط به دین پژوهی پیشنهد کند. وی در راستای این هدف، ابتدا توضیحاتی درباره تعریف و کاربردهای هر اصطلاح در زبان انگلیسی و معادل هایی که پیش از این بری آنها به کار رفته، بیان می کند. سپس، معادل پیشنهادی خود را با ذکر ادله و شواهد ارائه می نماید. نویسنده در نوشتار پیش رو، معادل هایی «کراسه»، «بایبل»، «راست پندارانه»، «دگر اندیشانه»، و «مسیهودی» را به ترتیب برای اصطلاحات Scripture، Bible، Rabbinic، Heterodox، Jewish_Christianity پیشنهاد داده است.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_سایت
#بورسیه_تحصیلی
@studiesofshia
✳️ When looking for a PhD project, a good starting point is letting your professors know you are interested in doing a PhD. Additionally, universities typically have a web page where vacancies announced; look here for vacancies of the Radboud University and here for vacancies in the RadboudUMC.
There are also numerous other websites where PhD vacancies are advertised; see the list on the right sidebar of this page.
🔹Netherlands
http://www.academictransfer.nl/
http://www.euraxess.nl/
http://www.pcdi.nl/
http://vacaturekrant.nl/
🔹Europe
http://www.euraxess.nl/
http://www.daad.de/deutschland/index.en.htmlv
http://www.qreer.com/
🔹Worldwide
http://www.career.edu/
http://www.nature.com/naturejobs/index.html
http://sciencecareers.sciencemag.org/
http://www.gradschools.com/
http://www.gradschools.com/.
http://www.internationalgraduate.net/
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
4_5888599122881021829.pdf
6.61M
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ عقل و اعتقاد دینی (درآمدی بر فلسفه دین)
✳️ Religious Reason and Belief (An Introduction to the Philosophy of Religion)
🔹نویسنده: مایکل پترسون و دیگران
🔹Michael Peterson & ...
🔸مترجم: احمد نراقی، ابراهیم سلطانی
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#اندیشمندان
@studiesofshia
✳️ سه اندیشمند بزرگ جهان اسلام با سه قرائت مختلف از دین در یک تصویر!!
🔹شیخ محمد سعید رمضان البوطی
🔹شیخ یوسف عبدالله القرضاوی
🔹شیخ محمد غزالی معاصر
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
4_5906659907037300283.pdf
877.4K
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ قرآن پژوهی در دانشگاه های جهان اسلام
✳️ Studying the Qur'an in the Muslim Academy
🔹مجید دانشگر
🔹Majid Daneshgar
🔸AAR Reflection and Theory in the Study of Religion
- Examines how politics affect scholarly interpretations of the Qur'an at academic institutions in the Muslim world.
- Based both on the author's research and his experiences as a student, university lecturer, and researcher in Iran, Malaysia, and New Zealand.
- Offers a constructive program for encouraging respectful but critical engagement with the Qur'an.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#فراخوان_همکاری #شماره4
✳️ فراخوان همکاری با مجموعه ای فرهنگی _ مذهبی در تهران (تمام وقت)
🔷 تخصص های مورد نیاز:
🔺1. مسلط به زبان انگلیسی و سایر مهارت های مرتبط (4 نفر)
🔸2. مسلط به مدیریت رسانه و شبکه های اجتماعی پرمخاطب (2 نفر)
🔻3. مسلط به نرم افزارهای تدوین (پریمیر و ...) و طراحی (فوتوشاپ و ...) (2 نفر)
♨️تسلط به زبان در مورد 2 و 3 دارای اولویت محسوب می گردد.
💠 تحصیلات مرتبط (دارای اولویت):
مترجمی زبان، مطالعات اسلامی، علوم سیاسی، مطالعات فرهنگی، روابط بین الملل، علوم انسانی اسلامی، مطالعات ارتباطات.
🌐 ویژگی ها: سن 20-30 سال، خلاقیت، علاقه مند به یادگیری، موفق در کار گروهی و هم افزایی، متعهد.
🔹لطفا جهت همکاری رزومه خود را در فالب pdf به آیدی @Ebnossiam ارسال نمایید؛ در صورت تأیید اولیه جهت مصاحبه حضوری دعوت خواهید شد.
#رسانه_باشید
#شیعه_پژوهی_در_غرب
@studiesofshia
✳️ #بخش_دوم: آشنایی با #دانشگاه_ها و #مراکز_علمی_غربی در حوزه #شیعه_شناسی
🔹 برخی از مهم ترین دانشگاه ها و مراکز علمی جهان غرب که دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی هستند و یا دروس مربوط به تشیع، از جایگاه و اهمیت خاصی در آنها برخوردارند، عبارتند از:
1. #مرکز_مطالعات_شرقی (دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا)
http://mec.sas.upen.edu/studies.html
این مرکز بیشتر مطالعات خود را معطوف به جهان عرب نموده و در کنار آن، زبان های شرقی مانند: عربی، فارسی، ترکی، پشتو، ازبکی و ترکمنی نیز مطالعه و تدریس می شود. در موزه انسان شناسی و باستان شناسی این دانشگاه آثار و مطالبی درباره تشیع و تسنن وجود دارد. از تحقیقات و مقالات این دانشگاه می توان به این موارد اشاره کرد: «تسنن در برابر سفاهت تشیع(!!)»، «معماری قدرت در آیین تشیع: میان تعبد و تعقل»، «محرم و مناسک آن: آیین مذهبی برای روایت تاریخ مقدس در میان شیعیان آمریکا».
2. #دانشگاه_آریزونا (آمریکا)
www.asu.edu
تحقیقات این دانشگاه بیشتر در جهت مقایسه میان ادیان است که این قانون درباره دین اسلام نیز صدق می کند. عناوین برخی از دروس این دانشگاه عبارتند از: درآمدی بر اسلام؛ مذاهب جهان؛ بررسی دین اسلام؛ اسلام و دنیای مدرن؛ تمدن اسلامی؛ زن در اسلام؛ مذهب و حکومت در ایران.
عناوین برخی از کنفرانس های این دانشگاه عبارتند از: نقش اسلام در کشورهای مختلف؛ آیا آمریکا می تواند از اسلام بیاموزد؟؛ آیا مسیح مسلمان بود؟؛ از تراژدی تا استنباط، گفتمان علمی در ارتباط با جهان اسلام.
مقالات و تحقیقات قابل توجهی در این دانشگاه انجام شده که اکثراً به بحث شیعه و سنی در پاکستان پرداخته اند.
3. #مؤسسه_مطالعات_اسماعیلی_لندن (انگلستان)
WWW.iis.ac.uk
این مؤسسه به دنبال توسعه تحقیقات و آموزش درباره اسلام، با تأکید بر شیعه و به خصوص فرقه اسماعیلیه، متمرکز شده است. برنامه های مؤسسه مطالعات اسماعیلی، توجه خاصی به موضوعات تجددگرایی و مدرنیسم مبذول می دارد. ترجمه «دایرة المعارف بزرگ اسلامی» به زبان انگلیسی از کارهای مهم این مؤسسه است.
4. #دانشگاه_بریستول (انگلستان)
www.bristol.ac.uk
بخش اسلام شناسی این دانشگاه زیر نظر رابرت گلیو متخصص تشیع اداره می شود که هر سه پایان نامه خود را در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری درباره تشیع نگاشته است. دروس اصلی و مهم مرتبط با تشیع در این دانشگاه عبارتند از: اندیشه کلاسیک اسلامی، مذهب و آیین اسلام، جنبش های مذهبی مدرن در ایران، فلسفه اسلامی، شیعه (که در این درس فرق شیعی به ویژه اثنی عشریه، اسماعیله و زیدیه، مورد مطالعه عمیق قرار گرفته و دکترین رفتار افراطیون شیعه بازنگری می شود).
5. #مرکز_مطالعات_اسلامی_دانشگاه_کمبریج (انگلستان)
www.cam.ac.uk
این دانشگاه دارای «کرسی تخصصی شیعه شناسی جان (یحیی) کوپر» است. کنفرانس های این دانشگاه بیشتر درباره مسائل جهان عرب و حوزه ادبیات است که برای نمونه می توان به کنفرانس هایی در مورد «نظامی گنجوی» و «شاهنامه فردوسی» اشاره کرد.
از مهم ترین مقالات ارائه شده در این دانشگاه عبارتند از: «بررسی تشیع دوازده امامی در دوره جدید: فرهنگ دینی و تاریخ سیاسی»، «عوامل مؤثر بر سیاسی شدن تشیع لبنان و ظهور حزب الله»، «شیعیان اثنی عشری به عنوان یک اقلیت مسلمان در هند»، «خطابه اشک».
6. #مرکز_مطالعات_اسلامی_دانشگاه_شفیلد (انگلستان)
www.sheffield.ac.uk
موضوع اصلی مرکز مطالعات اسلامی این دانشگاه «فقه اسلامی» است که البته هم در ضمن تحقیقات فقهی و هم غیر آن به تشیع نظر دارند؛ از این جمله می توان به پژوهش کاملی که درباره تشیع در این دانشگاه و توسط مرکز مطالعات دینی انجام شد، اشاره کرد.
7. #مدرسه_مطالعات_آسیایی_و_آفریقایی_سوآس (دانشگاه لندن)
www.soas.ac.uk
مرکز مطالعات اسلامی این دانشگاه به مدیریت پروفسور عبدالحکیم از سال 1995م شروع به کار نمود. در زمینه قرآن پژوهی، این مدرسه نشریه ای را با عنوان «مجله مطالعات قرآنی» منتشر می کند. بعضی از دروس این مرکز نظیر درس «عصر فاطمیان در قرون 10 تا 12میلادی» با تشیع مرتبط است.
«مباحث مذهبی در تشیع معاصر» و «عناصر شیعی در معماری پاکستان» از طرح های تحقیقاتی این مدرسه مطالعاتی است.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
4_5839186529162888283.pdf
3.05M
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ تاریخ اسلام (از مجموعه درآمدهای کوتاه انتشارات آکسفورد _2010)
🔹Adam J. Silverstein
🔸معرفی عمومی اهم مسائل، حوزه ها، روشها، نتایج (و بخشی از منابع) در تاریخ اسلام
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
مطالعات شیعه در غرب
#معرفی_کتاب
✳️ ابراهیم، اسماعیل، اسحاق
🔹محمد سامیر مرتضی
پروفسور برتولد کلاپرت، استاد مدرسه عالی کلیسایی ووپرتال-بتل درباره کتاب “ ابراهیم - اسماعیل – اسحاق” نوشت:« تفسیر قرآن اثر دکتر محمد سامیر مرتضی درباره ابراهیم و اسماعیل، از لحاظ گفتوگوی بینامذهبی اهمیت و ارزش زیادی دارد و باعث تقویت گفتوگو در آینده میشود. این کتاب میتواند گفتوگو میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان را تقویت کند.»
اما آیا ریشههای مشترک ادیان ابراهيمي میتواند به صلح میان يهوديان، مسیحیان و مسلمانان کمک کند؟ هر سه این ادیان، از زندگی و آموزههای حضرت ابراهیم استفاده میکنند. او به عنوان نیای بزرگ بنیاسرائیل، در مهد یهودیت بوده است. از پولُس تا حال، ایمان او به خدا، سرلوحه بسیاری از مسیحیان بوده است. در اسلام، او مسلمانی کامل است که در برابر اراده خدا تسلیم شد. بنابراین ابراهیم شخصیتی کلیدی در میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان است و طبیعی است که گفتوگو بینامذهبی بیشتر درباره او باشد.
کتاب “ ابراهیم - اسماعیل – اسحاق”، سوالات جدیدی در حوزه الهیات مطرح میکند که تمرکز آنها بر ارتباط میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان است. خواندن این کتاب برای دانشجویان حوزه الهیات، مطالعات مذهبی، مطالعات اسلامی و آموزگاران و همچنین علاقمندان به این حوزه مفید است.
✳️ Abraham - Ismael - Isaak
🔹Muhammad Sameer Murtaza
"Die Koraninterpretationen von Herrn Dr. Muhammad Sameer Murtaza zu Abraham und Ismael sind für den notwendigen interreligiösen Dialog heute von hohem Wert und werden die kommenden Diskussionen weiter fördern und vertiefen. Das Buch kann und wird den Dialog zwischen Juden, Christen und Muslimen weiter fördern. Denn Abraham eint, scheidet und unterscheidet."
Bertold Klappert, Prof. Dr. em. an der Kirchlichen Hochschule Wuppertal-Bethel.
Kann die abrahamische Ökumene ein Modell für den Frieden zwischen Juden, Christen und Muslimen sein?
Alle drei Weltreligionen nehmen Abraham in Anspruch. Als Ahnvater Israels steht er an der Wiege des Judentums. Von Paulus bis heute haben Christen an seinem Vorbild gelernt, was glauben heißt. Im Islam gilt er als vollkommener Muslim, der sich in Gottes Willen ergeben hat.
Abraham ist somit eine Schlüsselfigur des jüdischen, christlichen und muslimischen Glaubens. Deshalb berufen sich immer mehr interreligiöse Dialoginitiativen auf Abraham. Doch eint oder scheidet der Mann aus Ur die auf ihn beruhenden Religionen?
Der vorliegende Band stellt neue theologische Fragen, die das Verhältnis zwischen Juden, Christen und Muslimen betreffen. Er richtet sich an Studenten der Theologie, Religions- und Islamwissenschaften und Pädagogen ebenso wie an den interessierten Laien.
🔸اطلاعات بیشتر 👈👈👈
http://yon.ir/Tqk9N
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_کتاب
✳️ The Heart of Islamic Philosophy
🔹The Quest for Self-Knowledge in the Teachings of Afdal al-Din Kashani
🔸William C. Chittick
This book introduces the work of an important medieval Islamic philosopher who is little known outside the Persian world. Afdal al-Din Kashani was a contemporary of a number of important Muslim thinkers, including Averroes and Ibn al-Arabi. Kashani did not write for advanced students of philosophy but rather for beginners. In the main body of his work, he offers especially clear and insightful expositions of various philosophical positions, making him an invaluable resource for those who would like to learn the basic principles and arguments of this philosophical tradition but do not have a strong background in philosophy. Here, Chittick uses Kashani and his work to introduce the basic issues and arguments of Islamic philosophy to modern readers.
🔸لینک دانلود فایل کتاب 👈👈👈
https://telegram.me/studiesofshia/597
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
44.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_تخصصی
@studiesofshia
✳️ قم و اورشلیم – تورهای فکری معاصر در ایران - بخش اول (1 - 7)
🔹 קוֹם וירושלים — סיור אינטלקטואלי עכשווי באירן, חלק 1
🔸سخنران: اتان کلبرگ؛ خاورشناس، شیعه پژوه و استاد دانشگاه اورشلیم
🔺مکان: کتابخانه ملی اسرائیل / زبان: عبری - انگلیسی
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
43.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_تخصصی
@studiesofshia
✳️ قم و اورشلیم – تورهای فکری معاصر در ایران - بخش دوم (2 - 7)
🔹קוֹם וירושלים — סיור אינטלקטואלי עכשווי באירן, חלק 2
🔸سخنرانان:
- اتان کلبرگ؛ خاورشناس، شیعه پژوه و استاد دانشگاه اورشلیم
- رابرت گلیو؛ شیعه پژوه و رئیس بخش مطالعات عربی دانشگاه اکستر
🔺مکان: کتابخانه ملی اسرائیل / زبان انگلیسی - عبری
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
32.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_ویژه
✳️ حکایت مسلمان شدن آقای #روبین تازه مسلمان استرالیایی در قالب #طنز بسیار جذاب و تاثیرگذار از زبان خود ایشان.
#حتما_ببینید
🔹مطالب بیشتر در "انجمن بین المللی ترنم صلح" 👇👇👇
@ThrillofPeace
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب #تبلیغ_بین_الملل
@Allah4all
✳️ کتاب "امید برای مسلمان ها"
✳️ Esperanza Para Los Musulmanes
🔹این کتاب توسط سازمان های پشتیبانی کننده مبلغین پروتستان تهیه شده و در اختیار کشیشهایی قرار میگیرد که می خواهند در سرزمینهای اسلامی مشغول تبلیغ مسیحیت شوند!
🔸دقتی که در این کتاب وجود دارد واقعا بی نظیر بوده و ما در چنین زمینه و موضوعاتی شاید یک قرن (و بیشتر) از غربیها عقب هستیم.
🔺کاش محققین و پژوهشگران حوزه و دانشگاه مجالی هم به مخاطب شناسی در تبلیغ و تامین محتوای تبلیغی اختصاص دهند. کاش تولید چنین کتاب هایی در بین متولیان و مراکز ذی ربط هم جا بیفتد.
💠 منبع: اینستاگرام استاد اسعد، مبلغ بین الملل اهل آرژانتین (لینک)
🔻علاقه مندان به دریافت فایل زبان اصلی کتاب به آیدی @Ebnossiam پیام دهند.
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
47.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_تخصصی
@studiesofshia
✳️ قم و اورشلیم – تورهای فکری معاصر در ایران - بخش سوم (3 - 7)
🔹קוֹם וירושלים — סיור אינטלקטואלי עכשווי באירן, חלק 3
🔸سخنران: رابرت گلیو؛ شیعه پژوه و رئیس بخش مطالعات عربی دانشگاه اکستر
🔺مکان: کتابخانه ملی اسرائیل / زبان انگلیسی - عبری
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبلیغ_بین_الملل #صهیونسیتها
@Allah4all
❇️ دانشگاه اسلامی تل آویو
🔹دانشگاهی تحت نظارت موساد جهت آموزش علوم حوزوی، ویژه دانشجویان یهودی
🔸تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ The different between Islam and Christianity (1 - 3)
❇️ تفاوت های اسلام و مسیحیت (1 از 3)
#اسلام #مسیحیت #یکتاپرستی #تثلیث #کتاب_مقدس #بایبل #مسیحیان #مسلمانان #وحی #ترجمه #تفسیر #قرآن #دین_جهانی #ابراهیم #قربانی #اسماعیل #اسحاق #یعقوب #عیسی_مسیح #حضرت_محمد #آخرین_فرستاده
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace