eitaa logo
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
787 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.3هزار ویدیو
26 فایل
🖋️سیدمحمدصالح هاشمی 🌐مربی فضای مجازی 📒لیسانس حوزوی 💡مشاورمذهبی 👶مربی کودک 🌐روبیکا https://rubika.ir/sydhashemii 🌐سروش https://splus.ir/sydhashemii 🌐گپ https://gap.im/sydhashemii 🌐هورسا👇 https://www.hoorsa.com/sydhashemii
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 😞دوربین مخفی تو حرم امام رضا علیه السلام 👌پیشنهاد میدم حتما ببینید
. السلام برهمه شما دوستداران اهل بیت علیهم السلام مبارک باد
ذکر علی علیه السلام عبادت است.mp3
1.47M
. ❤️ Ali is the gold that is unlike ane other. علی( علیه السلام) طلایی هست که هیچ کس مانند او نیست 🧡 The commander of the faithful امیر المومنین 💛 The master of the successors سید الوصیین 💚 The leader of the pious امام المتقین 💙 The centre of all muslims یعصوم المسلمین 💜 The commander of the faithful امیر المومنین 💖 The lion of god; the champion اسد الله الغالب 💗 Ali ibn Abu talib علی ابن ابی طالب 🌹 The bravest on the battlefield شجاع ترین شخص در نبرد 🌷 The bravest in the face of the enemies of god شجاع ترین شخص در روبه رو شدن با دشمنان خدا 🌺 The greatest commander of ane war بزرگ ترین فرمانده در جنگ 🌸 He open the gate of Khaybar single handedly او دروازه ی خیبر را با یک دست باز کرد 🌞 Why Ali is so special چرا امام علی ( علیه السلام) خیلی محبوب شد 🌻 Because he was the first to come to messenger of Allah چون او اولین کسی بود که دعوت پیامبر را پذیرفت 💐 When you want to get up you say: Ya Ali وقتی میخوای بلند بشی: بگو یاعلی ☘ When you want to sit down you say: Ya Ali وقتی میخوای بشینی: بگو یاعلی ❣When you want to climb the stairs you say: Ya Ali وقتی میخوای از پله ها بری بالا: بگو یاعلی 💝 Why؟ Because messenger of Allah always side: Ya Ali and Ya Ali چرا؟ چون رسول الله همیشه میگفت: یاعلی و یاعلی ( Hassan ghaningad ) حسن غنی نژاد 💙 عبد الحیدر ❤️
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. داستان دعوت امام رضا علیه السلام . مهمانش را به داخل تنور
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مداح حسن غنی نژاد درمدح آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن بیستم وهشتم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ #شبهه مسأله ی اذن و اجازه در خا
. 💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن بیستم وهشتم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ مسأله ی اذن و اجازه در خانواده 💠 ســ3⃣ــه پاسخ به شبهه پاسخ گویی به این قسمت از شبهه در چند مرحله بیان می‌شود: 1⃣ با توجه به آن چه گذشت، موضوع ریاست و سرپرستی مرد به هیچ وجه جنبه ی سلطنت و استبدادندارد. 🔻اگر هم در بعضی از خانواده‌های صدر اسلام یا خانواده‌های کنونی چنین مشکلی وجود دارد، دور از انصاف است که آن را به اسلام نسبت دهیم. 🔘 خداوند در آیه ۳۴ سوره نساء پس از بیان حکم سرپرستی خانواده، زنان را در برابر وظایفی که در خانواده به عهده دارند، دو دسته می‌داند: استدلال (که موجب بحث ما می‌باشد) «فالصالحات قانتات حافظات للغیب» صالحان، درستکاران و زنانی هستند که مطیع، خاضع و در برابر نظام خانواده متعهد هستند. 👈نه تنها در حضور شوهر بلکه در غیاب او هم خیانت نمی کنند و در برابر حقوقی که خداوند برای آنان قایل و با جمله «بما حفظ اللّه » به آن اشاره شده است، وظایف و مسئوولیت‌های خود را به خوبی انجام می‌دهند». [۱] ➕بیشتر مفسران، جمله «قانتات» را به معنای اطاعت و تمکین تفسیر کرده اند. [۲] به علاوه این که بر اساس آن چه در تفسیر علی بن ابراهیم آمده، امام باقر علیه السلام نیز«قانتات» را به «مطیعات» یعنی اطاعت کنندگان تفسیر کرده است. [۳] بنابراین، کدام مستند شرعی از تصریح آیه قرآن و دستور خداوند در یک مسأله محکم تر است؟ 2⃣ بیشتر فقها در مسأله ی اطاعت و تمکین زن که یک مصداق آن، اجازه گرفتن برای خروج از خانه و کشور است، حتی برای احراز پست‌های سیاسی و اجتماعی، به وجوب آن حکم کرده اند تا جایی که مرحوم صاحب جواهر در این مسأله ادعای اجماع می‌کند و می‌فرمایند: «... اما شرط نفقه دو چیز است: 👈اول این که عقد دایم باشد. دوم این که، زن تمکین کامل کند به گونه ای که ناشزه محسوب نشود. و هیچ اختلافی در اعتبار تمکین در وجوب نفقه وجود ندارد. بلکه اجتماع به دو قسم آن (اجماع محصل و منقول) حاصل است. بنابراین، هرگاه زن تمکین کامل کرد به طوری که مخصوص به زمان و مکانی نباشد و در همه ی زمان‌ها و مکان‌هایی که استمتاع برای مرد جایز است، مطیع مرد باشد، نفقه ی او بر مرد واجب است. اما اگر در زمانی تمکین کند و در زمان دیگر تمکین نکند یا در مکانی تمکین کند، ولی در مکانی دیگر تمکین نکند، ناشزه است و نفقه ای بر او واجب نیست... ادامه دارد.... ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [۱]: تفسیر نمونه، ج ۳، ص ۳۷۱. [۲]: المیزان، ج ۸، ص ۱۸۱؛ مجمع البیان ذیل آیه شریفه. [۳]: تفسیر علی بن ابراهیم، ج ۱، ص ۱۳۷.
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ 👌یکی از دانشمندان غربی به نام «اریک فروم» . وی می‌گوید: «عشق
. ⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ نکته پایانی این است که، عشق سرابی، عشق نیست بلکه فوران امیال غریزی و شهوانی است که به صورت مقطعی بروز و ظهور دارد؛ زیرا در حقیقت ریشه و سنگ بنای عشق، علم و شناخت است، و به طور طبیعی هر اندازه که علم و شناخت عاشق نسبت به معشوق بیشتر شود به همان اندازه نیز عشق و علاقه اش بیشتر می‌شود؛ زیرا ابعاد وجودی معشوق یکی پس از دیگری برای عاشق آشکار می‌شود. بدیهی است هر چقدر زیبایی های معشوق بیشتر باشد، عشق و علاقۀ عاشق به آن بیشتر می‌شود و باعث استمرار این رابطه می‌باشد و این مؤلفه فقط در عشق حقیقی وجود دارد، ولی عشق سرابی جنسی به چند دلیل این گونه نیست: 👈الف) هدف آن ارضای شهوت است که عمری کوتاه دارد و نمی تواند برای استمرار ایجاد انگیزه کند. 👈ب) ریشه و سنگ بنای عشق سرابی جنسی، جهل و نادانی است که از دریچۀ جادویی به نام چشم صورت می‌گیرد؛ از این رو، هر اندازه که شناخت عاشق به معشوق بیشتر شود، فاصله و شکاف بیشتری ایجاد می‌شود؛ زیرا زیبایی‌های این معشوق محدود است و عشق نیز یک حالت روحی است که دنبال نامحدود می‌باشد. از سوی دیگر، زیبایی‌ها منحصر در این فرد نیست، بلکه شاید اشخاص دیگر بهره ای بیشتر داشته باشند.
. «»«»«» اعتدال مصرف «»«»«» 🌺... اسْتَأْذَنْتُ الرِّضَا علیه السلام فِی النَّفَقَةِ عَلَی الْعِیَالِ فَقَالَ: بَیْنَ الْمَکْرُوهَیْنِ قَالَ فَقُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاکَ لَا وَ اللهِ مَا أَعْرِفُ الْمَکْرُوهَیْنِ فَقَالَ لِی یَرْحَمُکَ اللهُ أَ مَا تَعْرِفُ أَنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ کَرِهَ الْإِسْرَافَ وَ کَرِهَ الْإِقْتَارَ فَقَالَ «وَ الَّذِینَ إِذا أَنْفَقُوا لَمْ یُسْرِفُوا وَ لَمْ یَقْتُرُوا وَ کانَ بَیْنَ ذلِکَ قَواماً». 💠از امام رضا علیه السلام درباره نفقه خانواده و خرجی زندگی پرسیدم، فرمود: حدّ میان دو امر ناپسند است. ⁉️گفتم: فدایت شوم، به خدا سوگند، نمی دانم دو امر ناپسند چیست؟ 🔅فرمود: خدایت بیامرزد! آیا نمی دانی که خدای بزرگ، هم اسراف (زیاده روی) و هم اقتار (تنگ نظری) را دوست ندارد، و فرموده است: ✅ «و کسانی که هر گاه انفاق کنند، نه اسراف می‌نمایند و نه سخت گیری؛ بلکه در میان این دو، حدّ اعتدالی دارند. » (بحار الأنوار، ج ۶۸، ص۳۴۷) . «»«»«»«» «»«»«»«» .
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. 💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن بیستم وهشتم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ #شبهه مسأله ی اذن و اجازه در خان
. 💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن بیستم وهشتم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ مسأله ی اذن و اجازه در خانواده 💠 ســ3⃣ــه پاسخ به شبهه پاسخ گویی به این قسمت از شبهه در چند مرحله بیان می‌شود: 2⃣ بیشتر فقها در مسأله ی اطاعت و تمکین زن که یک مصداق آن، اجازه گرفتن برای خروج از خانه و کشور است،....... ✍ از روایات دیگر نیز استفاده می‌شود که اگر زن بدون اجازه ی مرد از خانه خارج شود، ناشزه است و نفقه او واجب نیست». 👌پس به این نتیجه می‌رسیم که اگرچه بنا بر گفته ی منتقدان، در صورت تمکین نکردن زن، نفقه ی او ساقط می‌شود، ولی آیا بیان کردن مسأله بدین گونه که اگر زن از این مسأله تخلف کند، تنها نفقه ی او ساقط می‌شود و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد، مَثَل آن کس نیست که سر خود را در برف فرو کرده بود و چون او کسی را نمی دید، فکر می‌کرد که کسی هم او را نمی بیند، نیست؟ ⁉️آیا این گونه شبهه افکنی جز تقابل زن و مرد و ایجاد نزاع بین آنان و متلاشی کردن بنیان خانواده‌ها نتیجه ای خواهد داشت؟ 🔅از این گذشته، نظام خانوادگی مورد نظر اسلام که وظایف و حقوق همه افراد را بیان داشته، به صدر اسلام منحصر نبوده است. چنان چه در آینده به تفصیل توضیح خواهیم داد چون احکام اسلام برگرفته از فطرت و خلقت انسان‌ها است، یک دین جهانی است که تا روز قیامت باقی خواهد ماند و تغییرناپذیر است. 3⃣ در وجوب اجازه ی شوهر، بین مسافرت در داخل یا خارج کشور، برای پست سیاسی یا غیر آن هیچ فرقی نیست؛ 🔹زیرا قوانین اسلام باید به طور کلی ارزیابی شود، نه به صورت جزیی. پس اگرچه یک زن ممکن است مقام کشوری هم داشته باشد، ولی در قوانین اسلامی نفقه ی او بر شوهر واجب است و زن هیچ مسوولیت و وظیفه ای در این باره ندارد. 🔘 یعنی اگر زن حتی سفیر کبیر هم باشد، چون از یک سو با خروج او از کشور حقوق واجب شوهر از بین می‌رود و از سوی دیگر، حفظ بنیان خانواده هم مورد نظر اسلام است، برای خروج از کشور اجازه ی شوهر شرط است. 4⃣ باطل بودن این بیان که «شرعاً شوهر می‌تواند برای استفاده ی جنسی خود از خروج زن ممانعت کند، بر همه کس روشن است. ➿ چون اگرچه تنها هدف و فلسفه در تشکیل خانواده، ارضای غریزه جنسی نیست، ولی بدون شک یکی از اهدافشان است که در عفت و پاکدامنی و تحصیل تقوا نیز اهمیت دارد. » ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [۱]: جواهر الکلام، ج ۳۱، ص ۳۰۳.
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ نکته پایانی این است که، عشق سرابی، عشق نیست بلکه فوران امیال
.⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ ❤️ آثار عشق 💠هر یک از اقسام عشق دارای آثار و پیامدهای خاص خود می‌باشد. ❣آثار عشق حقیقی ❶ . رسیدن به درجات عالی انسانیت یا همان کمال نهایی [۱] ❷ لذت بردن از عبادت؛ ❸ رهایی از گناه [۲] ❹ سلامت و آرامش روحی و روانی [۳] ؛ ❺ اطلاع بعضی از اسرار غیبی [۴] ؛ ❻ رسیدن به مقام استجابت دعا [۵] ؛ ❼ حلاوت سختی‌های زندگی [۶] ؛ ❽ بندگی و عبودیت [۷] . 🔴در قرآن و سنت به تمامی آثار عشق به خداوند و اولیاء خدا اشاره شده است، ولی به جهت اختصار از ذکر آن‌ها صرف نظر می‌کنیم. آثار عشق سرابی جنسی عشق سرابی مانند راهزنی ماهر دارای آثاری نامطلوب فردی و اجتماعی است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود: ① . دوری از حق و حقیقت؛ ② . مانع رسیدن انسان به کمال واقعی؛ ③ . کشیدن انسان به سوی انحراف و گناه و سقوط او از انسانیت؛ ④ . به انحطاط کشیدن فرد و جامعه؛ ⑤ . زود گذر بودن آن؛ ⑥ . سلب آرامش روحی و روانی از فرد و جامعه؛ ⑦ . فروپاشی کانون گرم خانواده؛ ⑧ . ایجاد روحیه، طغیان و سرکشی در انسان؛ ⑨ . دوری انسان از اطاعت و بندگی؛ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [۱] کلمات مکتوبه فیض کاشانی، ص ۸۰. من طلبنی وجدنی و من... [۲]قصه حضرت یوسف در سوره یوسف. [۳] رعد/ ۲۸. [۴] یوسف/ ۶۱. [۵]یوسف/ ۳۴. [۶]یوسف/ ۳۳. [۷] کافی، ج ۳، ص ۸۳، ح ۳؛ بحارالانوار، ج ۷۰، ۳۵۳، ۱۰.