✨فقط یک بانک
📌عزیزانی که دغدغه صحیح «خلق پول بانکی» را دارند، باید «برچیده شدن شبکه بانکی» را مطالبه کنند. بستر خلق پول بانکی، وجود بانکهای متعدد است که مکانیسم آن را اهل فن توضیح دادهاند. راه حل این است که فقط یک بانک در کشور وجود داشته باشد(بانک مرکزی) و همه اشخاص نزد آن حساب بگشایند.
📌میگویند بانکها باید حق خلق پول داشته باشند.
سپس اضافه میکنند بانک هم یک بنگاه اقتصادی است و باید طبق سود و زیان خود تصمیم گیرد که به کجا وام دهد. دولت نباید تکلیف کند که فیالمثل به مسکن و ازدواج وام دهید.
نتیجه این میشود که ملت فقیر و الیگارشی بانکی فربه میشود.
غلط میکنید!
📌شهید سید محمدباقر صدر میفرمایند: «در جامعه اسلامی دولت از طریق یک بانک رسمی، عملیات جمعآوری اموال و بهکارگیری آن را برعهده دارد و به بخش خصوصی اجازه نمیدهد که وارد عرصهی سودبریهای بانکی شود» (اسلام راهبر زندگی-صفحه 242)/ توضیح: آقای حسن عباسی زحمت استخراج این فیش از کتاب شهید صدر را کشیدند.
📌این بحثهای مبنایی که سالهاست با سلطه تکنوکراسی غربی به فراموشی سپرده شده، اساسیترین نیاز امروز اقتصاد ایران است.
انقلاب اسلامی آمده تا یک نظام جدید مبتنی بر اندیشه اسلامی بسازد که نه شرقی و نه غربی است.
این آرمان هرگز رنگ کهنگی نمیگیرد و وظیفه جوانان گام دومی، احیای آن است.
@syjebraily
هدایت شده از بیداری ملت
49.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام جمعه چهاردانگه :
🔺فاجعه ای بنام ارز چند نرخی ...
دروغی بنام یارانه پنهان ...
● آقای دکتر پزشکیان من می دانم یقه چه کسی را بگیرید ؟!
●این چه حرفی ست آقای دکتر قالیباف ؟!!
▫️نمازجمعه چهاردانگه | ۱ فروردین
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
#فقط_یک_بانک
آن هم یک بانک شفاف پاسخگو
بدون ربا
بدون خلق پول
بدون سفتهبازی
بدون بنگاهداری
بدون فساد
بدون تداول ثروت
بدون تکاثر ثروت
یک نهاد پولی اسلامی
که خدمات پولی میدهد
هر کسی فقط یک حساب دارد ولاغیر
شفاف
جلوی پولشویی و قاچاق و رشوه و فساد و... مثل آب خوردن گرفته میشود
مالیات را میتوانی بگیری به راحتی
همه فسادها و تبعیضها در جامعه ریشهاش در #تعدد_بانک_هاست
همه جریان انقلابی و همه مردم شریف ایران باید بر روی نظر متفکر بزرگ اسلامی و به تعبیر مقام معظم رهبری نابغه جهان اسلام اجماع کنیم.
#یک_دولت_یک_بانک
بانک بنگاه اقتصادی نیست که به دنبال سود باشد و با دیگر بانکها رقابت کند.
اگر هم قرار است در خدمت کردن رقابت کند که خب ادغام شوند و همکاری کنند!
شاید بپرسید مملکت به هم میریزد!
شاید بگویید نمیشود!
شاید بگویید مردم دچار مشکل میشوند!
شاید بگویید شعبههای بانکها چه میشوند؟
شاید بگویید کارمندان بانک چه میشوند!
پاسخ این است که:
شبی که این اتفاق میافتد و بانکها ادغام میشوند؛ صبح که مردم بیدار میشوند هیچ چیزی تغییر نکرده است.
یعنی میروند به بانک همیشگی خودشان و به جز تابلو سر در بانک و مهر و سربرگ برای مردم هیچ چیز تغییر نمیکند.
همه اتفاقات آن پشت میافتد.
حسابها یکی میشود.
البته ممکن است شبانه عدهای بخواهند فرار کنند که برای آنها مشکلاتی پیش خواهد آمد 😊
ولی این کار که یکبار اول انقلاب اتفاق افتاده دوباره به راحتی میتواند اتفاق بیفتد و آن کاری که اول انقلاب انجام نشد اینبار انجام شود. یعنی حذف تعدد بانکهای دولتی...
این ایده قطعا نسبت به وضعیت امروز به نفع طبقات پایین جامعهست که در تمام طول عمرشان حتی یکبار هم وام نگرفتند
به نفع تولیدکنندگانیست که سرمایه در گردششان بعلت افزایش نرخ دلار و هزینههای تولید کاهش پیدا کرده
به نفع کسانی است که طبق بند ۲ اصل ۴۳ نیاز به ابزار کار و تولید دارند
و البته به ضرر کسانیست که به واسطه ثروتی که داشتند دوباره و صدباره از بانک وام میگرفتند. به ضرر بانکدارانیست که به خودشان وام میدادند.
به نفع همه مردمیست که از تورم آسیب میبینند.
و البته آنها که متضرر خواهند شد قطعا نویسندگان و رسانهها و استادان دانشگاه و ... را میخرند برای مخالفت با این ایده عادلانه که به نفع پیشرفت کشور و در جهت عدالت است.
ضمن اینکه تازه این اول حسابکشی است
به تعبیر امیرالمؤمنین علیهالسلام اگر تخلفی کرده باشند از کابین زنانشان باید بيرون کشیده شود...
والسلام
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
سال ۹۸ پس از اینکه آقای جهانگیری گفت ادغام بانکهای نیروهای مسلح یک «اقدام انقلابی» بود، از ایشان خواستم به فعالیت بانکهای خصوصی نیز پایان دهند و از بانک برادرشان هم شروع کنند. معالاسف این اقدام صورت نگرفت و فساد در شبکه بانکی تداوم یافت.
اقتصاد ایران نیاز به انقلاب دارد...
@syjebraily
🔻آیا میدانید در سال ۱۴۰۲ کل مجموعه دولت و مجلس و شورای نگهبان و مجمع نشخیص و سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و... درگیر بودند که برای ۵ هزار همت بودجه کشور تصمیمگیری کنند؛ و در همین سال، مدیران ۳۱ بانک برای ۵۶۰۰ همت تسهیلات تصمیمگیری کردند؟
@syjebraily
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد.
بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
💠 @profderakhshan
هدایت شده از بیداری ملت
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر سید یاسر جبرائیلی: سیستم بانکی ما اسلاممالی شده نه اسلامیسازی!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود ۲۳ سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در ۲۳ سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از ۲۳ سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید.
@syjebraily
هدایت شده از جبهه تمدن ساز انقلاب اسلامی
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ایران؛ بهشت بانک ها!
⛔️بانک ها در هیچ کجای دنیا مثل ایران رها نیستند!
🔉دکتر عادل پیغامی
@jebhetse
🔻چیز خاصی نیست. مشغول رقابت بر سر ارائه خدمات بهتر هستند!
به حول الهی بساطتان را جمع خواهیم کرد...
@syjebraily
هدایت شده از محسن قنبریان
🏦 ارتجاع بانکی!
• بازرگان (نخست وزیر موقت):
"هموطنان عزیز از آنجایی که بانکهای خصوصی #وضع_نامساعد زیانباری پیدا کرده بودند، دولت لازم دانست برای حفظ حقوق و سرمایههای ملی و به منظور تضمین پساندازهای مردم و جلوگیری از اتلاف سپردهها مدیریت کلیه بانکهای خصوصی را بر عهده گیرد. به این وسیله به اطلاع عموم میرسانم که با تصویب شورای انقلاب اسلامی کلیه بانکهای کشور از تاریخ ۱۷خرداد۵۸ ملی اعلام گردید، به این ترتیب کلیه بانکها در اختیار دولت و متعلق به ملت بوده، سپردهها و پساندازها تضمین میشود".
• قانون ملی شدن بانکها/ مصوب۵۸.۳.۱۷:
برای حفظ حقوق و سرمایههای ملی و به کار انداختن چرخهای تولیدی کشور و تضمین سپردهها و پساندازهای مردم در بانکها ضمنقبول اصل مالکیت مشروع مشروط و با توجه به:
- نحوه تحصیل درآمد بانکها و انتقال غیر مشروع سرمایهها به خارج
- نقش اساسی بانکها در اقتصاد کشور و ارتباط طبیعی اقتصاد کشور با مؤسسات بانکی
- مدیون بودن بانکها به دولت و احتیاج آنها به سرپرستی دولت.
- لزوم هماهنگی فعالیت بانکها با سایر سازمانهای کشور
- لزوم سوق دادن فعالیت در جهت اداری و انتفاعی اسلامی
از تاریخ تصویب این قانون کلیه بانکها ملی اعلام میگردد و دولت مکلف است
بلافاصله نسبت به تعیین مدیران بانکها اقدام نماید.
✍ پ.ن:
یکبار "با توجه به:..." را بخوانید!
حال امروزمان نیست؟!
بانک خصوصی را نه انقلابی های تحت تاثیر کمونیست(!) که راست ترین دولت ج.ا ملی کرد! اما بعد، از دنده چپِ انقلابی، راست گرایانی برخواستند و ارتجاع به گذشته را رقم زدند!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian