سپاه استان خراسان رضوی از خنثی شدن طرح ترور آقای علمالهدی خبر داد. چند هفته پیش در یکی از فایلهای صوتی خدمت شما گفتم که آخرین فاز آشوبها در ایران، رفتن به گزینه ترور مقامات و مسوولان کشور است. اگر نشد مسوولان ارشد سیاسی و نظامی به سراغ سایر افراد خواهند رفت. ترور امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهر خاش دقیقا در همین راستا بوده و دستگیری عناصر تروریستی وابسته به عبدالخیار عبدالخیار زاده نکبت (همان جیش الظلم مورد حمایت سعودی و انگلیس و البته پاکستان) در مشهد مقدس که قصد ترور علمالهدی را داشتند یک بخش دیگر. به نظر در بیانیه سپاه خراسان رضوی آمده بود که از این عناصر تروریستی مستندات دیگری هم کشف شده که میتواند به کشف طرحهای تروریستی آن ها در سایر استانها کمک کند.
@syriankhabar
⚫️ روسیه رکورد تولید 100 میلیون تن گندم را میشکند!
▪️کارشناسان میگویند که صادرات گندم دسامبر روسیه به رکورد نزدیک است. تحلیلگران و اتحادیه صادرکنندگان اظهار کردند که در صورت محدود شدن اختلالات ناشی از طوفان در مسیر دریایی اصلی دریای سیاه، صادرات گندم از روسیه، بزرگترین عرضهکننده جهان، در ماه دسامبر به بالاترین حد خود نزدیک خواهد شد. برخی افزودند، با این حال، روسیه در کل فصل خرید و فروش جولای تا ژوئن ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳، احتمالاً به دلیل عوارض مربوط به تحریمهای غرب علیه مسکو کمتر از آن چیزی است که محصول عظیمش اجازه میدهد را صادر کند.
▪️اگرچه محدودیتها غلات را هدف قرار نمیدهند اما مقامات روسی گفتهاند که تحریمهای اعمال شده بر بخش مالی روسیه به علت جنگ با اوکراین، پردازش پرداختها در بانکها و دریافت کشتیها، تامین مالی تجارت و بیمه را برای صادرکنندگان غلات دشوارتر کرده است. این را هم باید گفت که رئیس جمهور ترکیه که کشورش بیش از اندازه به گندم روسیه وابسته است گفته که هفته آینده به مسکو سفر خواهد کرد تا راهکاری برای خرید گندم پیدا کند! یعنی اوضاع ترکیه این همه بیریخت است.
▪️صادرات گندم در نیم فصل اول، دو درصد بیشتر از سطح مشابه سال قبل خواهد بود که تا حدی به دلیل رکورد تولید محصول امسال افزایش یافته است. گروه تجاری اتحادیه صادرکنندگان غلات روسیه اعلام کرد: صادرات غلات روسیه به آرامی به حالت عادی باز میگردد. این انجمن اضافه کرد که انتظار میرود کل صادرات غلات روسیه، بدون احتساب عرضه به قزاقستان، ارمنستان و بلاروس، به ۲۶ میلیون تن در جولای تا دسامبر برسد که ۱۰ درصد بیشتر از یک سال گذشته است.
▪️روسیه در مسیر برداشت رکورد ۱۵۰ میلیون تنی محصول غلات از جمله ۱۰۰ میلیون تن گندم در سال ۲۰۲۲ است. مصر و ترکیه، بزرگترین خریداران گندم روسیه هستند اما امسال هیچ اطلاعات رسمی در دسترس نیست زیرا مسکو انتشار اطلاعات صادرات و واردات خود را به حالت تعلیق درآورد.
▪️تحلیلگران اعلام کردند که روسیه از آغاز فصل در اول جولای، بیش از هر فصل، گندم به عربستان سعودی، الجزایر، پاکستان، برزیل و مکزیک فروخته است. همچنین، پس از یک وقفه ۱۰ ساله، عرضه گندم به عراق را از سر گرفت. تخمین زده شده است که صادرات گندم دسامبر بین ۴ تا ۴.۲ میلیون تن باشد و این نزدیک به رکورد ۴.۳ میلیون تن ثبت شده در دسامبر ۲۰۱۷ است.
▪️قیمت گندم در بازار جهانی را میتوانید پیدا کنید که هر تن بالای 500 دلار معامله میشود. اگر روسها بتوانند 80 میلیون تن را هم صادر کنند، بیش از 40 میلیارد دلار درآمد خواهند داشت. البته این بدون دانههای روغنی مانند آفتابگردان و کلزا است که قیمت بالاتری به نظر باید داشته باشند (چون قیمت واقعی را نمیدانم، ننوشتم) جهان هم در این خشکسالی و بیبارشی به این میزان محصول 150 میلیون تنی نیاز وافر دارد....
@syriankhabar
وزیر امور خارجه هلند هم در گفتوگو با امیرعبداللهیان خواستار آزادی یک تبعه هلندی (شما بخوانید افسر سازمان اطلاعات هلند و مسوول یک بخش از سازماندهی شورشها) دستگیر شده در ایران شد. ووپکه هوکسترا که مانند وزیر خارجه اسپانیا خجالت کشیده بگوید این تبعه هلندی چه میکرده، کلی هم قربان صدقه امیرعبداللهیان رفته که بله شما خیلی خوبید، خیلی روابط خوبی داریم، انشاءالله روابط بهتر هم میشود و ... تا شاید این افسر آزاد شود...
من جای وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه بودم مستندات کامل این افسران و ماموران اروپایی را به صورت کامل از تلویزیون پخش میکردم تا این پفیوزهای بیهمه چیز اروپایی این همه دریدگی نکنند. شما که میگفتید مردم ایران دارند «عنقلاب» میکنند، یار کمکی با پول فرستادید؟ فقط منتظرم تا این وزیر خارجه بی همه چیز سوئد و آلمان بیایند دنبال جاسوسهایشان.
@syriankhabar
گفتم از این زاویه هم نگاه کنید! اولش می گفتند چین ایران را مستعمره کرده، بعدش گفتند که چین نمیآید ایران و کلاه سر ایران گذاشته، حالا گفتند رفته با عربستان روی هم ریخته و کلا ایران را بیخیال شده... حالا همکاری چین و عربستان به ارزش سالانه دهها میلیارد دلار، نمیشود مستعمره شدن عربستان؟ یا اینکه عربستان کشور خیلی خیلی قدرتمندی است که در جنگ یمن پیروز شده و حریف چین میشود یا اینکه ما خیلی ضعیف هستیم؟
خداوکیلی با خودتان چند چند هستید؟ از بس امروز تحلیلهای آبکی و مسخره و آب دوغ خیاری خواندم و توئیتهای حب و بغضی و عقدهای دیدم سرگیجه گرفتم. از شماها بپرسند زبان رسمی چین چیست، میگوئید چینی بعد در مورد این کشور تحلیل مینویسید؟ اصول سیاستگذاری در چین را میدانید؟ اصول حکمرانی این کشور را تشخیص میدهید؟ به خدا اگر هیچ یک را بدانید و اصلا نمیدانید چند ایالت دارد، چقدر تولید ناخالص دارد، چند زبان رسمی دارد و... برو تا آخر. حالا کیلویی توئیت بزن و تحلیل کن.
@syriankhabar
✴️ کاتالیستهای ایرانی به جای آلمانی در پتروشیمیهای روسیه
🔸پس از فروش توربینهای گازی ساخت ایران و باز شدن پای تجهیزات سنگین ایرانی به بازار روسیه، حالا نوبت بقیه بازارها است. ایران که در طول یک دهه تحریم سخت گذشته برای فرار از آن راه تولید در داخل را انتخاب کرده بود، حالا در حوزه کاتالیستها به عنوان مهمترین فاکتور تولید در پتروشیمیها به خودکفایی رسیده و برای گریدهای مختلف در این صنعت کاتالیست تولید میکند.
🔸تا پیش از این بیشتر کاتالیستهای ایرانی از آلمان و بعدها از چین وارد میشدند که نمونه چینی در برخی موارد کیفیت نداشت. شرکتهای دانشبنیان ایرانی پس از سالها تحقیق موفق به تولید گریدهای مختلف شدند و عملاً در این زمینه هم کشور بینیاز شد. در صنعت بزرگ پتروشیمی روسیه که آلمانیها سرمایهگذاری بسیاری کرده بودند، کاتالیستهای آلمانی حرف اول را میزد و حالا که آلمانیها میدان را خالی کردهاند قرار است شرکتهای دانشبنیان ایرانی در این بازار سراسر سود حضور پیدا کنند.
🔸مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به مذاکراتی که از فروردینماه امسال با هیئتهای روس برای صادرات کاتالیست ایرانی به روسیه انجام شده است، گفت یک تن کاتالیست ایرانی با موفقیت در مجتمعهای پتروشیمی روسیه در حال استفاده است و شرکتهای روسیه سفارشهای جدید برای خرید کاتالیست ثبت کردهاند.
🔸مرتضی شاهمیرزایی (که کلا من از این یکی خوشم نمیاد دلایلش رو هم یک روز خواهم گفت که از طرف چه کسی به وزیر نفت که خودش آدم کس دیگهای است قالب شد) در همایش مدیران ارشد صنعت نفت در محل پژوهشگاه صنعت نفت گفت: کاتالیستهای ایرانی با موفقیت در حال استفاده در مجتمعهای پتروشیمی روسیه هستند؛ روسها هم باور نمیکردند که کیفیت کاتالیستها تا این حد بالا باشد زیرا کاتالیستهای چینی در راکتورهای مجتمعهای پتروشیمی آنها جواب نداده بود، آنها باور کردند که کیفیت کاتالیستهای ایرانی بالاست و با بهترینهای جهان رقابت میکند.
🔸وی بومیسازی کاتالیستها را یکی از راهبردهای وزارت نفت در دولت سیزدهم برشمرد و افزود: بنا داریم همه کاتالیستهای این صنعت را بومی کنیم و براساس سند جامع کاتالیستی که آماده کردهایم میتوانم بگویم که راه زیادی در پیش نداریم.
🔸معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به حمایتهای شرکتهای ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و حمایت ویژه معاونان و وزیر نفت از صنعت پتروشیمی ادامه داد: اگر قرار است اقتصادی پویا در کشور داشته باشیم باید از مسیر صنعت پتروشیمی در این راه حرکت کنیم.
🔸برای آنهایی که نمیدانند کاتالیست چیست و چه نقشی در صنعت پتروشیمی دارد باید کمی مطالعه کنند. عربستان سعودی 100درصد کاتالیست خود را وارد میکند و سایر کشورهایی که در حوزه پتروشیمی کار میکنند استقلال چندانی در این حوزه ندارند. با توجه به رانت و لابی که در حوزه واردات کاتالیست بود، برای شرکتهای دانشبنیان و نیروهای جوانی که در آنها کار میکردند خیلی نگران بودم، اما خدا را شکر تحریم جوری کار کرد که نتوانند یک گرم هم وارد کنند وامیدوارم که در حوزه صادرت موفق باشند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید بیشتر و بیشتر این آلمان اشغالی را نوازش کرد، تولههای که نظامیان انگلیسی و آمریکایی پس از اشغال این کشور پس انداختند، حالا در خط مستقیم لندن - واشنگتن حرکت میکنند و پس از ۷۵ سال هنوز دارند به صهیونیستها و یهودیان باج میدهند؟! آن روزی که باید از این آلمان اشغالی در دادگاهها بابت فروش سلاح شیمیایی به ارتش بعث صدام شکایت میکردند، نکردند ولی حالا باید در حوزه امنیتی که سیستم امنیتی آلمان حلقه واسط ایران و ناتو است ضربه بخورند. باید به شدت تولید محتوا کرد، امروز خوب بود، سفیر آلمان اشغالی را به وزارت خارجه فراخواندند اما باید علاوه بر دخالت غیرقانونی در امور داخلی کشورمان، بابت اقدام علیه دستگیری ۵۲ کنشگر سیاسی که هیچکدام مسلح هم نبودند و هنوز به جایی هم حمله نکرده بودند (دقت کنید سه هزار پلیس آلمانی برای دستگیری این تعداد وارد شدند) به شدت انتقاد میکرد.
البته تا زمانی که تولههای آقایان و شرکتهای واسطهای آقایان در آلمان مستقر است و تجارت مخفی و آشکار ادامه دارد (محدود و نه گسترده در راستای تامین منافع شخصی) فکر نکنم اجازه دهند... کلا مشکل ما همیشه همین منافع این جماعت بوده است.
@syriankhabar
ای کاش دستم جون داشت که در مورد این مساله چین چند کلمهای مینوشتم. این همه تحلیل آبکی واقعا نوبر است. طرف به نقل از روزنامه حزب حاکم چین مطلب نوشته و ادعایی کرده که طبق معمول نمی تواند ثابت کند. در ماجرای سفر رئیس جمهور چین اتفاق بسیار مهمی افتاد که جریان غربگرا با برجسته کردن چند مورد بی اهمیت که مسبوق به سابقه است، تلاش کردند تا از ارباب امریکایی و اروپایی خود محافظت کنند. نحوه استقبال از رئیس جمهور چین را با استقبال از بایدن مقایسه کنید، همه چیز دستتان میآید. اگر چینیها موفق شوند عربستان را به سمت خود گردش دهند، شورای همکاری خلیج فارس را بچرخانند ارزش هزار رابطه خراب شدن با ایران را دارد. این را هیچ یک از عقل کلهایی که دو سال است ایران را مستعمره چین کردهاند و چند لشکر چینی را هم به ایران فرستادهاند، حاضر نیستند بگویند. تبعات این سفر بیش از آنکه برای ایران باشد (که تبعاتی ندارد و این هفته با سفر معاون نخستوزیر چین به تهران حل و فصل خواهد شد) برای امریکا و اروپا است...
@syriankhabar
در شرایط جدید و در حالی که شرق اروپا تا حدودی در حال دور شدن از سیاستهای اقتصادی اتحادیه اروپاست وضعیت قابل قبولی برای ایران فراهم شده که به بازارهای این کشورها فکر کند و سطح مبادلات را بهبود بخشد، البته برخی تنگناهای سیاسی و مباحث تحریمی و فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی همواره در کار بوده و بدون شک، یافتن راهکارهای مناسب برای چنین شرایط نیز ناممکن نیست.
بنابراین باید گفت که این سفر میتواند دریچههای جدید را در حوزه اقتصادی، سیاسی، امنیتی و حتی نظامی و فرهنگی برای کشورمان بگشاید و رسیدن به این مهم یک اراده قوی، برنامه مدون و درازمدت میخواهد.
@syriankhabar
🔴واکنش پوتین به حقهبازی غرب در امضای توافق مینسک
🔻یکی از توافقاتی که در سال 2014 و 2015 میان روسیه و اوکراین امضا شد و روسها آن را مبنا و پایه روابط خود با کییف میدانند توافقات مینسک است که با میانجیگری آلمان و فرانسه به امضا رسید. اما حالا پس از نزدیک به 9 سال از امضای آن، آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان، در گفتوگویی که روز چهارشنبه در مجله آلمانی زیت منتشر شد، توافقنامههای دوگانه مینسک را تلاشی در راستای «زمان دادن به اوکراین» بهمنظور تقویت توان دفاعیاش توصیف کرد.
🔻رئیسجمهور روسیه در گفتوگو با خبرنگاران در بیشکک گفت که سخنان مرکل مبنی بر اینکه هدف از توافقات مینسک «خرید زمان» برای اوکراین بود - شگفت انگیز و ناامیدکننده تلقی شد، اما که این فقط یک معنی دارد اینکه تصمیم برای آغاز عملیات نظامی ویژه درست بوده است. هدف آنها فقط پر کردن سلاح در اوکراین و آماده کردن آن برای خصومت بود.
🔻وی افزود: صادقانه بگویم، ممکن است ما خیلی دیر متوجه شده باشیم و شاید باید زودتر از اینها کار را شروع می کردیم. میدانستم که اوکراین قصد اجرای توافق را ندارد، اما فکر میکردم که سایر شرکتکنندگان در آن فرآیند، صادق هستند. معلوم شد که آنها نیز ما را فریب می دادند. چگونه با «اعتماد در صفر» مذاکره کنیم؟
🔻پوتین گفت که فریب در مورد مینسک اکنون «مسئله اعتماد» را مطرح میکند و خاطرنشان کرد که این اعتماد در حال حاضر «تقریباً در حد صفر» است. اکنون سؤال واقعی این است که آیا مذاکره در مورد هر چیزی با کسی در این شرایط امکان پذیر است و چه چیزی تضمین کننده هرگونه معامله نهایی است؟ در نهایت، باید گفتوگوهایی انجام شود. ما برای آنها آمادهایم، این را بارها گفتهام. اما این سخنان ما را وادار میکند فکر کنیم که با چه کسی سروکار داریم.»
🔻په گفته پوتین، ایالات متحده از مدتها قبل دکترین حمله «خلع سلاح» علیه سیستم های فرماندهی و کنترل را دارد که موشکهای کروز براساس همین هدف ساخته شد که اتحاد جماهیر شوروی فاقد آن بود. اکنون روسیه موشکهای مافوق صوت دارد که «مدرنتر و حتی مؤثرتر» هستند، بنابراین «شاید باید این بار ما باشیم که به فکر پذیرش تحولات و ایدههای شرکای آمریکاییمان برای تضمین امنیت باشیم».
🔻 در حالی که دکترین ایالات متحده یک حمله هستهای پیشگیرانه را پیشبینی می کند، دکترین روسیه در مورد انتقام گیری است. اگر سیستم هشدار اولیه روسیه یک حمله موشکی را تشخیص دهد، «صدها موشک ما پرواز خواهند کرد و متوقف کردن آنها غیرممکن خواهد بود.» اگر برخی از موشکهای تهاجمی، روسیه را مورد حمله قرار دهند، «از دشمن چیزی باقی نمیماند» و بازدارندگی هستهای اینگونه عمل میکند.
🔻حالا سوال از آنهایی که روسیه را متجاوز مینامند و اوکراین را بیگناه این است که آیا همچنان بر همان نظر پیشین خود هستند یا اینکه متوجه شدهاند کار غربیها حقهبازی، دروغ، بازی با حقیقت و کلاه گذاشتن سر عالم و آدم است؟ این چیزی که مرکل روز چهارشنبه گفت سند زنده دیگری از شیادی و دروغگویی مقامات غربی است که در طول 9 ماه گذشته از جنگ مدام روسیه را بابت شروع این حمله سرزنش میکنند و البته عدهای هم در کشور ما دنبالهروی آن هستند.
🔻البته پاسخ پوتین به ادعای جوزپ بورل مبنی بر اینکه شاید بسیاری از آفریقاییها نمیدانند دونباس کجاست یا پوتین کیست، هم جالب و بسیار مهم بود. او گفت که این قاره به خوبی میداند چه کسانی به رهایی آنها از استعمار اروپایی کمک کردند. سیاستمداران اتحادیه اروپا نباید از عشق خود به مردم آفریقا و کمک به آنها صحبت کنند. اگر مردمی که شما از آنها صحبت کردید میدانستند آفریقا کجاست و مردم آفریقا در چه وضعیتی هستند، در تامین مواد غذایی و کودهای روسیه به قاره آفریقا که محصول در کشورهای آفریقایی در نهایت به آن بستگی دارد و در نهایت نجات صدها هزار نفر در آفریقا از گرسنگی وابسته آن است، دخالت نمیکردند.
✔️این اظهارات پوتین را اگر در برابر اظهارات مقامات ناتو بگذاریم متوجه وخیمتر شدن وضعیت میان غرب و شرق شدهایم.
@syriankhabar
✴️التماسهای دوباره انترخان از طریق رسانهها برای سفر به ایران
🔸مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی که در طول چند ماه گذشته هیچ توفیقی برای سفر به ایران نداشته و باوجود همه تلاشها و رایزنیهای صورت گرفته موفق نشده حتی آب رفته را به جوی بازگرداند، پس از صدور دو قطعنامه شورای حکام علیه ایران، خلعسلاحتر از همیشه ناچار است برای انتقال حرفها، صحبتها و مهمتر از همه تقاضاهایش با ایران به رسانهها پناه ببرد و از این تریبونها با ایران صحبت کند.
🔸در طول ماههای گذشته بارها نوشتیم که گروسی فکر نمیکرد که ایران در اقدامی سریع، قاطع و مهم هم دوربینها را جمع کند، هم بازرسها را راه ندهد و هم خودش را. او بر این باور بود که(یعنی غربیها و صهیونیستها به او گفته بودند) که پس از صدور قطعنامه شورای حکام در تهران تو را بهتر و بیشتر تحویل خواهند گرفت و ایرانیها برای اینکه خودشان را از مخمصه رهایی ببخشند، ناچار به گسترش همکاریها با آژانس خواهند و این موقعیت مدیرکل را تقویت خواهد کرد. اما هر چه آنها گفته بودند هم خلافش ثابت شد.
🔸گروسی در تازهترین اظهارنظر خود باز هم سراغ شبکه الجزیره قطر رفته تا از لنز دوربین این شبکه قطری التماسهایش را خطاب به ایران مطرح کرده و به نوعی پیامها را به صورت شفاف! منتقل کند. اما با نگاهی به این گفتوگو متوجه خواهید شد که آنچه وی گفته، ناشی از نوعی ورشکستگی رفتاری و نیاز به گفتوگو است. هر چند باید در مورد تک مطالبی که او گفته، یک پاسخ نوشت اما به نظر همین مقدمه هم نشان میدهد که اقدامات ایران در برابر رفتارهای غرب تا چه اندازه برای او گران تمام شده است.
▪️رافائل گروسی در پاسخ سوالی درباره آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم در تاسیات فردو، گفت: مطمئنا این میزان به سطح تسلیحاتی نزدیکتر است. سطح تسلیحاتی ۹۰ درصد است و این میزان ۶۰ درصد است. هیچ کسی نمیگوید که آنها در حال تولید تسلیحات اتمی هستند اما در عین حال واضح است که انباشت مداوم مواد[هستهای] در این سطوح بالا، مستلزم حضور متمرکز و جامعتر بازرسان آژانس است تا ببینند که همه چیز سر جای خود است. در عین حال ما در زمینه برخی شفافسازیها از سوی ایران با مشکلاتی مواجه بودهایم [شفافسازی] درباره ذرات اورانیوم یافتشده توسط بازرسان ما که در اصل نباید در معرض هیچ گونه فعالیت هستهای قرار میگرفتند. نیاز به شفافیت است.
▪️او در پاسخ به این که آیا وقتی ایران اعلام میکند گازدهی به سانتریفیوژهای جدید را آغاز کرده است، این به معنای پیشروی سریعتر به سوی غنیسازی در سطوحی بی سابقه است، گفت: این یعنی در حال انجام دادن کاری هستند که پیشتر گفته بودند و با سرعت انجامش میدهند. آنها به سرعت در حال افزایش چشمگیر ظرفیت غنیسازی هستند و بنابراین، انباشت اورانیوم غنیشده نیز بالا میرود.
▪️مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ادامه این گفتوگو در پاسخ به این که افزودن آبشار جدید سانتریفیوژها در تاسیسات فردو و نطنز در فعالیتهای هستهای ایران به چه معناست، گفت: این به معنای عزمی برای غنیسازی بییشتر و سریعتر است. اگر به عقب بازگردیم و به توافق هستهای نگاه کنیم، این توافق اجازه فعالیت حدود ۵ هزار مورد از سانتریفیوژهای آیآر -1 را میداد که نسل قدیمیتری از سانتریفیوژها بودند؛ توافق شده بود که این طور باشد. الان در حال پیش رفتن به سوی آِیآر 2، آیآر 4 و آیآر 6 هستیم؛ بیش از دهها آبشار سانتریفیوژها. این یعنی آنها در حال پیشروی و غنیسازی بیشتر از چیزی هستند که پیشتر توافق شده بود. واضح است که این در بر دارنده یک پیام است.
▪️او در این راستا گفت: در صورت همکاری خوب با آژانس، آنها حق غنیسازی اورانیوم را دارند. غنیسازی اورانیوم به خودی خود ممنوع نیست. اما باید بدانید که وظیفه دارید اطمینانسازی کنید و تضمین بدهید که تمام فعالیتهایتان درست است و انحرافی در مواد هستهای برای اهداف غیرصلحآمیز وجود ندارد. در این زمینه،ما [آژانس و ایران] هنوز در مواردی اتفاق نظر نداریم. تمام حرف ما همین است. ما باید بنشینیم و باهم صحبت کنیم.
▪️به گفته گروسی، ما برخی فعالیتهای بازرسی را در ایران انجام میدهیم واین طور نیست که آژانس اصلا در ایران حضور نداشته باشد. اما ظرفیتی که ما [در بازرسی] داریم، پیدرپی کاهش یافته است. آنها در ماه ژوئن ۲۷ دوربین را خاموش کردند که قبلا به طور داوطلبانه خواسته بودند فعال باشد. وقتی چنین کاری انجام میدهید، پیامی که منتقل میکنید این است که میخواهید دید جامعه بینالمللی کم شود. چرا این طور است؟ حرف ما این است که این ایده خوبی نیست؛ با آژانس همکاری کنید، کارتان شفاف باشد و با ما کار کنید.
@syriankhabar
اخبار سوریه
✴️التماسهای دوباره انترخان از طریق رسانهها برای سفر به ایران 🔸مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی
حیفم آمد که این پاراف را هم نخوانید تا میزان بدبختی و فلاکت گروسی و البته اربابات غربی و صهیونیست او را که فکر میکردند فشار بر ایران پاسخ خواهد گرفت، بهتر درک کنید:
او درباره همکاریهای ایرانی و آژانس گفت: سطح همکاری ما اصلا به سطحی که باید باشد، نزدیک نیست. ما گفتوگوی سطح بالایی از نظر سیاسی داشتیم که دیگر این طور نیست. گاهی اوقات سفر بازرسان ما بدون دلیل موجهی به تعویق میافتد. بنابراین، همه چیز بسیار خستهکننده و دشوار است. حرف ما این است که باید این وضع را فورا تغییر دهیم.
گروسی در ادامه در یک دروغ آشکار با این ادعا که فعالیت آژانس انگیزههای سیاسی ندارد، گفت: وظیفه آژانس بیان وقایع به همان شکلی است که وجود دارند. فقط واقعیت است. اگر واقعیت خوشایندتان نیست، تغییرش دهید.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
48.97M
این روزها مانند چند سال پیش همه در مورد ابرقدرتی چین و آینده سلطهگرانه این کشور میگویند و مینویسند و از چینیها غول بیشاخ و دمی توصیف میکنند که اگر از چراغ خارج شد دیگر نمیشود آن را کنترل کرد. در این مبحث به این سوال پاسخ دادهایم که آیا چین واقعاً میتواند ابرقدرت باشد؟ ابرقدرت شود؟ برای ابرقدرت شدن چه چیزهایی لازم است؟
@syriankhabar