خانم بثینه شعبان هستند، مشاور رسانهای و از نزدیکان بسیار مطمئن آقای اسد که امروز به تهران آمدند و البته حجاب گذاشتند... تو این حجات شده یک مامان بزرگ کامل! اما فارغ از شوخی، خانم شعبان به تهران سفر کرد تا نتیجه مذاکرات امیرعبداللیهان با مقامات ترک را بشنود و متن تهیه شده را برای رئیس جمهور این کشور ببرد. رایزنیها به نظر در حوزه ترکیه و سوریه تشدید شده و قرار است روسها در حوزه عملیاتی و ایران نیز در حوزه مذاکراتی این موضوع را دنبال کنند.
خانم شعبان از افراد بسیار مطلع در سوریه به شمار میرود و تقریباً در همه دیدارهای خارجی رئیسجمهور این کشور حضور دارد. سخنان و مواضع او از ابتدای شروع جنگ داخلی علیه این کشور محکم و مستند بود و برخی رسانههای منطقهای مانند الجزیره به شدت از او کینه دارند، به ویژه آن مردک دروزی که در الجزیره شد مفسر قرآن!
@syriankhabar
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبرد نزدیک و تن به تن در محورهای نبرد در اوکراین میان نازیهای فاشیست وابسته به آمریکا و انگلیس و نظامیان روس....این ویدئو صرف نشان دادن یک خط درگیری نیست، بلکه سختی و شدت آن را هم روایت میکند. نبردهای نزدیک همیشه سخت و طاقتفرسا بودهاند. در موارد بسیار، نظامیان و شبهنظامیان میلیتاریباز غربی که سابقه حضور در عراق و افغانستان را داشتند به اوکراین آمدند تا در این کشور علیه روسها بجنگند ولی بسیاری از آنها همان هفتههای اول فلنگ را بستند و رفتند. در این ویدئو میتوانید دلیل این این مساله را بهتر درک کنید... به زمینهای اطراف با دقت نگاه کنید، تقریبا هر چند متر جای یک گلوله توپ یا خمپاره سنگین 120 یا راکت است. با این حجم آتش، شک نداشته باشید که هم میزان تلفات بسیار است و هم مردم میدان برای جنگیدن کم. اینجا هم ملاحظه میکنید که مهاجمان چگونه با پرتاب بیامان نارنجک و آتش متمرکز، نیروهای مستقر در کانال را فراری میدهند. دقت کنید، نیروی آبی کشته هم میدهد!
@syriankhabar
در پی اقدام ارتش تروریستپرور ترکیه در پناه دادن دوباره به تروریستهای القاعده که به مواضع ارتش سوریه حمله کرده بودند، توپخانه ارتش سوریه در تعقیب این تروریستها پایگاه غیرقانونی ارتش اردوغان در منطقه آفس در ریف ادلب را هدف قرار داد. گفته میشود دستکم 20 نظامی اشغالگر ترک در این حمله کشته و زخمی شدهاند. بالگردهای اشغالگران ترک برای انتقال تلفات وارده وارد این پایگاه شدهاند.
@syriankhabar
پیام یکی از دوستان عضو کانال در مورد مشکلات اقتصادی اسپانیا
یکی از منابع اصلی کائولن که ماده اولیه سرامیک به شمار میره اوکراین هست، بعد از شروع جنگ به شدت صادرات کم شده و ایتالیا و اسپانیا که قطب سرامیک و کاشی دنیا هستند، خیلی از شرکتهاشون تعطیل و یا تک شیفت شدند، تا جایی که حتی از اسپانیا به سراغ ایران هم اومدند بابت واردات کاشی به کشورشون که البته طبق معمول ترکیه نمیذاره...
این جنگ کمر اروپا رو میشکنه...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بالا رفتن قیمت انرژی در اروپا باعث شده که کارخانجات و کارگاههای تولیدی نتوانند کالاهای خود را به قیمت تمام شده قبلی عرضه کنند.
🔹در بسیاری موارد این افزایش قیمت تمام شده باعث میشود که واردات آن کالاها (بجای تولید) اقتصادیتر شود؛ و همین مسئله به توقف تولید در اروپا منجر میشود. با این وضعیت صنایع به تدریج از اروپا به دیگر نقاط جهان مهاجرت خواهند کرد.
🔹این وضعیت روی صنایع نظامی هم تاثیر گذاشته؛ و کارخانجات نظامی قادر به تولید با قیمتهای قبلی نیستند. بالا رفتن قیمت هم باعث میشود دست وزارت دفاع در خریدهای تسلیحات بسته بماند.
🔹رئیس اتحادیه پرسنل نظامی ارتش آلمان پیشبینی میکند که ارتش این کشور با بحران تامین تسلیحات و مهمات روبرو شود.
@syriankhabar
✴️✴️چگونه گروهک منافقین اروپاییها را بازی دادند؟ /1
🔸اقدام پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران ایران، نکات مهمی دارد که باید آن را مورد کند و کاو قرار داد چرا که آنچه روی داد، صرف یک اتفاق ساده نبود. همانگونه که در یکی از توئیتها آمد و بدون شک همه شما هم این را میدانید پخت و پز این اقدام نمایندگان ابله پارلمان اروپا توسط گروهک تروریستی و خائن منافقین صورت گرفته است. این گروهک در طول چند دهه گذشته در کشورهای اروپایی شبکهای گسترده برای درآمد تشکیل داد و با دلارهای هنگفتی که از سعودیها دریافت کرد و راهکارهای ارائه شده توسط صهونیستها و البته کارچاقکنی لابی صهیونیسم بینالملل در اروپا، مسیر را برای نفوذ در ساختار تصمیمگیری این اتحادیه هموار کرد.
🔸در واقع، بسیاری از سیاستمداران و فعالان سیاسی اروپایی امروز درگیر پولهای کثیف یک گروهک تروریستی شناخته شده در سطح بینالملل هستند و کار به جایی رسیده که اعضای این گروهک در صحن پارلمان جایی که خود را مدعی مبارزه با تروریسم و دمکراسی و آزادی !! میداند حاضر میشوند و سرکردههای این گروهک که دستشان به خون بیش از 17 هزار ایرانی آلوده است با مقامات کشورهای این قاره دیدار و گفتوگو میکنند، در خاک آنها فعالیت کرده و تروریست پرورش میدهند.اینکه چرا اروپای امروز به این سرنوشت دچار شده را باید در مطلبی که چندی پیش قلمی شد، ملاحظه کنید، در جایی که از رهبران قوی، استخواندار و ملی خالی شده و مقامات آن تبدیل به عروسکهای خیمهشب بازی جریانهای صهیونیستی و امریکایی شدهاند.
🔸حقیر و کوچک شدن رهبران اروپایی در کنار ضعف و فتور بیش از پیش آنها باعث شده تا امروز مقامات این قاره ملعبه دست مشتی تروریست خائن تبدیل شوند و عملاً فریادهای ضدتروریسم آنها به طنزی تلخ میماند که هیچ لبخندی را بر لب کسی نمینشاند. این حقیقتِ اروپا است، اروپایی که روزگاری سیاستمداران و سفرایش در کشورهای دیگر برای ملتها تعیین تکلیف میکردند، امروز به چنان حقارت و ذلتی افتادهاند که با طناب پوسیده پستترین و رذلترین مخلوقات خداوند که همان تفالههای ضدخلقی بنام «سازمان مجاهدین» به چاه ویلی میروند که خود نمیدانند «عاقبت» آن چیست. این مساله نشان میدهد کشورهای اروپایی هم بیخاصیت شدهاند و هم عمق اثرگذاری آنها کم شده است.
🔸دریافت چند ضربه گیجکننده و بیسابقه از ایران از تابستان سال جاری تا به امروز، کشورهای اروپایی را دچار خفگی رفتاری کرده و آنها برای آنکه خودی نشان دهند و بگویند «نه، هنوز هم هستیم» دست به ریسکی بزرگ زدند که پس از ارزیابی واکنش ایران در برابر این اقدام، به صورت گسترده پیام میدهند که آنچه پارلمان اروپا انجام داده، قابلیت اجرایی ندارد و بیشتر نمادین است. اما در تهران مسوولان امر نباید کلاه این راه فراری که مقامات اتحادیه و سران کشورهای عضو برای خود برگزیدهاند، سرشان برود چرا که آنچه در پارلمان اروپا گذشته، در حقیقت با همفکری و هدایت سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی کشورهای عضو روی داد، در غیر این صورت چنین رای بالایی به این اقدام خطرناک هرگز به دست نمیآمد.
🔸سه ضربه اساسی شامل مشارکت پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین و آچمز کردن ناتو و مزدورانش، به نتیجه نرسیدن «پلن بی» که همان شورشهای هدایت شده در ایران بود و سومین ضربه هم دستگیری دهها عنصر امنیتی و اعدام جاسوس شناخته شده سرویس مخفی انگلیس توسط ایران اروپاییها را به مخمصه بدی انداخت. آنها در حالی که ظرفیت تحریمها پر بود و اعمال هر تحریم دیگر فقط مسخره کردن خودشان بود، وارد مسیری شدند که با کمترین ضرر، بتوانند بیشترین بهرهبرداری تبلیغاتی را از آن داشته باشند و به زعم خود، تلافی این سه شکست در کمتر از شش ماه را یکجا کرده باشند. بدون هیچ شک و شبههای اقدام برای وارد کردن نیروی رسمی نظامی ایران به لیست سیاه تروریسم، ابتدا در بخش مرکزی اطلاعات ناتو پخت و پز شده بود بعد به سرویس کشورها ابلاغ و این کشورها نیز از نمایندگان خود در پارلمان اروپا خواستند تا به این طرح را رای دهند.
🔸در حالی که کشورهای اروپایی خوشحال بودند که موفق شدهاند ضربهای «اساسی» به ایران وارد کنند، نوع واکنش ایران و پیامهایی که از تهران صادر شد، آنها را به شدت غافلگیر کرد. باز هم اشتباه محاسباتی و باز هم برداشت غلط از توانایی و موقعیت ایران باعث شد تا آنها به شدت تلاش کنند که از قافله عقب نمانده و به نوعی، به ایران توضیح دهند که این اتفاق ضمانت اجرایی ندارد. اینکه اروپاییها در طول روزهای گذشته چند بار پیغام فرستاده و چند مقام آن از جمله جوزپ بورل و وزیر خارجه سوئد (که سرویس امنیتی این کشور نقش مهمی در آشوبها داشت) در تماسهای تلفنی مختلف تلاش کردند اوضاع را آرام کنند.
@syriankhabar
✴️چگونه گروهک منافقین اروپاییها را بازی دادند؟ 2
🔸نوع واکنش ایران به اقدام پارلمان اروپا ثابت کرد برداشت کشورهای اروپایی از شرایط داخلی ایران که بر اساس دادههای سراسر غلط و اشتباه منافقین صورت گرفته، نوعی خودزنی بوده است. به عبارت بهتر، منافقین به مقامات اروپایی قول داده بودند که پس از سه ماه شورش و آشوب در ایران، قدرت مرکزی در تهران توان تصمیمگیری را ندارد و هر اقدام این کشورها، بدون پاسخ قوی باقی خواهد ماند. به نظرم واکنش سخت ایران و رسیدن به مرحله تصویب قانون در مجلس برای مقابله با کشورهای اروپایی و تروریستی خطاب کردن ارتشهای این کشورها که به عنوان پادوی امریکا در مناطق مختلف جهان، به ویژه اطراف مرزهای ایرن حضور دارند ثابت کرد که ایران کاملاً باثبات است.
🔸با این حال به نظر نمیرسد که در تهران مقامات مسوول باید به این وعدههای کشورهای اروپایی دلخوش کنند و سر خودشان کلاه بگذارند که چون این مصوبه قابلیت اجرایی ندارد، پس ما هم کاری نکنیم؛ آنچه که پارلمان اروپا انجام داد با طرح از پیشتعیین شده و با هدف معلوم و آشکار بوده است. این اقدام علاوه بر تداوم سیاست «ایرانستیزی» و «ایرانهراسی» کشورهای اروپایی است و به نوعی «انتقامگیری» از ایرانیها است؛ بخشی از پروژه گسترده تبلیغاتی و رسانهای برای هجمه و حمله به ایران بوده و باید با قدرت به آن پاسخ داد. سطح پاسخ هم نباید کم و بدون اثر باشد. باید با قدرت هر چه تمامتر و با بهره گرفتن از همه ظرفیتها به کشورهای عضو اتحادیه اروپا ثابت کرد که ضعیفتر و مفلوکتر از آن هستند که فکر میکنند.
🔸اتحادیه اروپا امروز بسیار ضعیف، از همپاشیده و چند دسته شده است. کشورهای کوچکِ عضو توسط اعضای بزرگتر تحت فشار قرار گرفته و بزرگترها نیز توسط امریکا هدایت میشوند و این چرخه سالیان درازی است که جریان دارد و به نظر هم نمیرسد که خروجی درستی بتوان برای آن پیشبینی کرد. وارد کردن سپاه در لیست سیاه اروپا، باید به شکل عملی، روشن و قابل روئیت پاسخ داده شود. این پاسخ باعث خواهد شد تا این کشورها از این به بعد در برخورد با ایران حساب و کتاب دقیقتری کرده و بیگدار به آب نزنند. حقیقتِ ماجرا این است که بهترین جا برای ضربه زدن به اروپاییها، اوکراین است. آنها باید دردناکترین و سختترین ضربات را در این نقطه احساس کنند، شکست بیش از پیش در اوکراین، اروپا و به تبع آن ناتو را نابود خواهد کرد.
🔸در این میان وزیر اطلاعات ایران هم با صدور بیانیهای، به خوبی نشان داد که آنچه توسط پارلمان اروپا انجام شده، بر اساس ضعف اطلاعات و شناخت آنها از جامعه، دولت و قدرت ایران بوده است. در بخشی از این بیانیه که به صراحت در آن از فعالیت گروهک منافقیت پرده برداشته شده، آمده است: اتحادیهی اروپا که در حال حاضر در وضعیت بیسابقهای از بحران عدم همبستگی، ضعف کارائی و سوء عملکرد به سر میبرد، اثبات کرد که درگیر سوء محاسبه و بحران هویت نیز هست و نه تنها اِشرافی بر واقعیات صحنه ندارد بلکه به عروسک خیمه شببازی تروریسم دولتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و گروهکهای ضدّ ملّی و منفور تبدیل شده است.
🔸بر اساس اطلاعات پنهان و آشکار، مرحلهی اوّل این اقدام سخیف و نمایشی، تحت تأثیر لابیهای تروریستی، کارسازی شده و کارگزاران مسلوب الارادهی این پارلمان، آنرا به زعم خود عملیاتی ساختند. اروپاییها که برخلاف آمریکاییها دارای پیوستگی سرزمینی با منطقه حسّاس غرب آسیا هستند، اگر تجربه اقدام مشابه آمریکاییها را مرور میکردند، این عمل غیرقانونی و مردود که خلاف بند 7 ماده 2 منشور ملل متحد است را مرتکب نمیشدند. سؤالی که مردم اروپا از اعضای پارلمان اروپایی و دولتمردان خود در این اتحادیه باید بپرسند این است که این اقدام بهاصطلاح تحریمی علیه بزرگترین نیروی مبارزه با تروریسم تکفیری در منطقهی غرب آسیا، کدام عایدی مشخص را نصیب آنها خواهد ساخت؟ اگر نفعی برای آنها در میان نیست، این اقدام دقیقاً منفعت کدام دسته و گروه یا کشور را تأمین میکند؟
🔸ضعف برآوردهای اطلاعاتی کشورهای غربی در شناخت مردم و منطق حاکم بر نظام حکمرانی مردمی در جمهوری اسلامی ایران باعث شده است تا با تمهید این دست اقدامات بیارزش و نمادین تلاش کنند تا پروژه شکست خورده و خارجی آشوب و اغتشاش را تنفس مصنوعی بدهند. حال آنکه با این توهمات نه تنها به اهداف مداخلهگرانهشان در داخل کشور دست نخواهند یافت، بلکه در سطح کلانتر، سیاستهای مداخلهگرانهی منطقهای آنها را نیز با شکست قطعی مواجه خواهد ساخت.
@syriankhabar
به تازگی دولت پاناما مدعی شده بود که 120 نفتکش ایرانی را از حمل پرچم این کشور منع کرده است! این اعلام دولت پاناما عجیب بود، چرا که چند سالی است که ایران به دلایل تحریمهای امریکا و فشارهای صورت گرفته توسط غرب بر کشورهای مختلف از پرچم پرافتخار خودش استفاده میکند. این اعلام از همان ابتدا هم محل شک و تردید بود، تا اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان متولی این امر در بیانیهای با تایید حرکت ناوگان کشتیرانی کشورمان در دریاها و اقیانوسها با پرچم سه رنگ ایران، نوشت:
تمامی کشتیهای متعلق به شرکتهای کشتیرانی ایرانی هم اکنون تحت پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران هستند و ناوگان ایران با ظرفیت تناژ قابل توجه در بین ۲۰ کشور بزرگ مالکان دنیا، کاملاً در خدمت حمل و نقل دریایی کشور برای رفع نیازهای صادراتی و وارداتی کالا میباشند.
کشتیهای تحت پرچم ایران از استانداردهای بسیار خوب و مطابق قوانین ملی و کنوانسیونهای بینالمللی دریایی برخوردار هستند که نتایج کنترل و بازرسیهای صورت گرفته در تفاهمنامههای کنترل و بازرسی دنیا موید این امر میباشد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
▪️از روزی که این عکس را دیدم و آن مطلب را نوشتم ذهنم درگیر دلایل برگزاری این نشست بوده و اینکه چرا ب
🔳پشت پرده یک نشست /1
▪️در مورد این نشست و چرایی برگزاری آن، به صورت گذرا چند نکته را قلمی خواهم کرد. این نشست که در رسانههای داخلی ما چندان اهمیتی به آن داده نشد و تحلیل یا گزارشی در مورد آن به صورت اختصاصی در موردش منتشر نگردید (در حالی که در مورد کماهمیتترین مسائل شاهد اظهارنظرهای شاذ و عجیب هستیم) مهم بود و باید آن را مقدمهای بر تغییرات راهبردی در حوزه روابط عربی – غربی قلمداد کرد. مقدمه این نشست را باید در استقبال سرد بن سلمان از جو بایدن رئیس جمهور امریکا، کاهش یک میلیون بشکهای نفت توسط عربستان در همکاری با روسیه و در نهایت اسکورت هواپیمای حامل رئیس جمهور چین و تبلیغات شدید رسانهای سعودیها در مورد توافقات صورت گرفته دانست.
▪️اینها مقدمهای بر تشکیل این نشست بود، نشستی که نشان میدهد باوجود تبلیغات رسانهای و اظهارات مطبوعاتی و دیپلماتیک توسط مقامات امریکایی در مورد عمیق بودن روابط واشنگتن – ریاض، این رابطه دچار خدشه شده و نمیشود آن را لاپوشانی کرد. بدون شک بن سلمان به این نشست دعوت نشده بود، اما ولیعهد کویت چرا، اما اینکه چرا کویتیها حضور پیدا نکردند را باید در روابط کویت – ریاض جستجو کرد، جایی که خانواده صباح و آل سعود به شکلی تاریخی به هم مدیون هستند و کویتیها تصمیم گرفتهاند باوجود اختلافات مرزی و همچنین برخی مواضع سیاسی، در جایی که سعودیها نباشند، آنها هم حضور پیدا نکنند.
▪️بنابراین چون بن سلمان دعوت نشده بود، به پاس اخراج ارتش بعث صدام از خاک کویت با کمکها و مساعدتهای عربستان، شیخ مشعل تصمیم گرفت که در این نشست حاضر نشود. با این حال نمیتوان گفت که رئیس جمهور امریکا رفتارهای محمد بن سلمان را فراموش کرده باشد. همانگونه که در گزارشها و یادداشتهایی که در دوره سفر رئیس جمهور چین به ریاض نوشتیم، طرف امریکایی رفتارهای کنایهآمیز و ضدامریکایی بن سلمان و پدرش را فراموش نکرده و این مساله را در سطحی که خودش میتواند آن را مدیریت کند، به ولیعهد سعودی خواهد فهماند و نشست ابوظبی در چنین شرایطی برگزار شد.
▪️دقت کنید، جمع کردن سلطان عمان و حاکم مجمع الجزایر دیلمون، امیر قطر، رئیس جمهور مصر و شاه اردن در زیر خیمهای که محمد بن زاید برپا کرده، کار بن زاید نبود، بلکه همانگونه که در بالا هم گفته شد، دستان قویتر، قدرتمندتر و تصمیمگیران بالاتری نقشآفرین بوده و این نشست را مدیریت کردند. حضور حمد بن عیسی دیکتاتور مجمع الجزایر دیلمون در این نشست، در حالی که او دار و ندارش را مدیون زرهپوشها و نیروهای سرکوبگر سعودی است که با ورود به جزیره منامه انقلاب مردم این جزایر را سرکوب کردند، پشت کردنش به بن سلمان بدون شک با پشتگرمی بزرگتری صورت گرفته است.
▪️یا حضور رئیس جمهور مصر که چند میلیون مصری به عنوان کارگر در عربستان حضور داشته و دلارهایی که آنها به مصر میفرستند بخشی از اقتصاد این کشور را به حرکت واداشته هم محل سوال بود؛ چه چیزی این ژنرال محاسبهگر مصری را از قاهره راهی ابوظبی کرده بود؟ او با چه وعده بزرگتری به این نشست آمد؟ او که قرار بود جزایر صنافیر و تیران در دریای سرخ را به سعودیها بدهد و با مخالفت شدید افکار عمومی این کشور مواجه شد، چگونه بعد از این میتواند روابط خود با بن سلمان را تنظیم کند؟ آیا بن سلمانی که فردی کینهای، عصبی و هیستریک است دست به اقدامات تلافیجویانه نخواهد زد؟
▪️این مساله در مورد امیر قطر هم صادق است. اماراتیها و شخص محمد بن زاید سیاست ضد اخوانی شدیدی دارد و در دوران محاصره قطر که ماه عسل «محمدین» بود، فشارهایی که ابوظبی به دوحه وارد کرد، چند برابر ریاض بود! اما چه شده که امیر قطر به عنوان حامی و مبلغ فکر اخوانی باید در کنار بن زاید و السیسی بنشیند که اخوانیها را تروریست دانسته و شدیدترین اقدامات سرکوبگرانه را علیه آنها انجام میدهند؟ آیا امیر قطر اقدامات بن زاید را فراموش کرده است؟ آیا حملات الجزیره به مصر و امارات کم شده یا اقدامات ضداخوانی آنها کاهش پیدا کرده است؟ آیا این طرفها در مورد لیبی، عراق، سوریه و یمن با هم اختلافات عمیق و شدیدی ندارند؟
@syriankhabar
🔳پشت پرده یک نشست / 2
▪️در حالی که میتوان این سوال را در مورد حضور سلطان عمان هم پرسید، اما باید گفت که همه اینها توسط امریکا مدیریت شد. تماس تلفنی جو بایدن با محمد بن زیاید در سالروز حمله موشکی ارتش یمن به ابوظبی و دبی و ابراز همدردی او با اماراتیها (این همدردی بیشتر به این دلیل بود که باوجود استقرار سامانههای پدافندی تاد و پاتریوت که اوج دارایی پدافندی غرب به شمار میرود، باز هم موشکها و پهپادهای یمنی به اهداف خود اصابت کردند) و گفتن اینکه امارات شریک راهبردی واشنگتن به شمار میرود و امریکا خود را مکلف به حمایت از این کشور میداند، نشان از شروع حرکت جدید امریکاییها در منطقه داشت.
▪️گرد آوردن این افراد با افکار و اهداف متفاوت فقط از عهده قدرت برتر امریکا در برابر این کشورها بر میآمد و در این مسیر برخی از مقامات سابق انگلیسی مانند تونی بلر که یک کارچاقکن حرفهای در عرصه دیپلماتیک به شمار میرود کاخ سفید را همراهی کردند. جمع کردن افراد در ابوظبی و انتشار تصاویر آنها (بدون درز دادن متن مذاکرات و گفتوگوها) خود به اندازه کافی پیام ریز و درشت برای بن سلمان داشت که بداند رئیس چه کسی است و کت تن کیست! انتشار تصاویر این افراد با لباس غیررسمی، گویای شکلگیری حقیقت جدیدی در میان متحدان امریکا است و اگر بن سلمان نخواهد رفتارش را به زعم امریکاییها اصلاح کند، ممکن است او در گوشه رینگ گیر بیفتد.
▪️بدون شک، بن زاید هم از این مساله بدش نمیآید. او فردی به شدت قدرتطلب، دچار شهوت و جنون سلطه و دیده شدن به عنوان یک رهبر اثرگذار است. او برای آنکه خوشخدمتی خود را ثابت کند، یک روز پس از این نشست تماسی تلفنی با زلنسکی رئیسجمهور دلقک اوکراین گرفت و مراتب عرض ارادت خود به او کمک به مردم این کشور را اعلام کرد. در هر صورت نزدیکی بیش از پیش عربستان به چین و روسیه برای امریکا چندان خوشایند نیست. چند روز پیش اعلام شد که عربستان بزرگترین صادرکننده نفت به چین است، امریکا با این مساله مخالفتی ندارد اما مخالف این است که ولیعهد سعودی بخواهد خارج از نظم امریکایی بازی کند. اینکه او این جرات را پیدا کرده، برای کاخ سفید ناخوشایند است.
▪️این نشست نشان داد که طرفهای شرکتکننده هیچ اختیاری از خود ندارند، این بیاختیاری محض روایتِ حقیقتِ کشورهای عربی است که اگر خواستند یک حرکت خارج از قواعد تعریف شده امریکا انجام دهند، چه بلایی بر سرشان میآید است. امیدوارم آنهایی که در این مورد مینویسند و میگویند کمی به خود آمده و با دقت بیشتر و ذهن بازتری این نشستها را دنبال کنند. در این مورد میتوان بیشتر هم نوشت اما به نظر همین اندازه کفایت میکند.
@syriankhabar
به هر دوز و کلکی متوسل میشوند که مردم سراغ اجاقهای گازی نروند و گاز مصرف نکنند. گاز مفت روسیه که بود هیچ ضرری نداشت، حالا که کم شده آسم و سرطان میآورد؟ دقت کنید، مرکز مطالعه کننده هم امپریال کالج است! ناشر خبر هم ایندیپندنت! عجیب نیست؟ جالب هم نیست؟ خلاصه از این به بعد روشن کردن سیگار با فندک هم خطرات خاصی خواهد داشت و باید از کبریت استفاده کرد (یک عمر تبلیغ کردند که کبریت را بردارند چرا که به درختها صدمه میزد) و این تسلسل در میان اروپاییها ادامه دارد!! ما هم که هیچ، فقط میخوانیم و از فردا دنبال اجاق برقی میرویم. فکر کنید شرکتهایی که در انگلیس و اروپا اجاق برقی میسازند، چه پولی بابت انتشار چنین خبری خرج کردهاند؟
دنیای سرمایهداری و کثافتکاری سرمایهداری هیچ وقت دنبال انسانیت نیست، فقط به سود خودش فکر میکند و تداوم سلطهاش.
@syriankhabar
اقدام پارلمان اروپا در وارد کردن سپاه پاسداران در لیست سیاه تروریستی شاید بهزعم دیپلماتهای هردمبیل ایرانی اقدامی الزام آور و اجرایی نباشد، اما اینکه چرا این دیپلماتها نمیخواهند حقیقت را فهمیده و متوجه شوند این اقدام کشورهای اروپایی از همان ابتدا هم قابلیت اجرایی نداشت (حتی اگر در نهایت در اتحادیه هم تصویب و قانون میشد) اما امروز نشسته و دارند اینگونه سر ملت را شیره میمالند و اروپاییها را از اقدام تلافیجویانه احتمالی مصون نگه میدارند، برای من عجیب نیست اما دستکم ژست فهمیدن هم به خودشان نگیرند.
روز گذشته وزیر خارجه به امروز هم سخنگوی این وزارت خانه مدام بر الزام آور نبودن مصوبه پارلمان اروپا تاکید کردهاند آن را دلیلی بر خویشتن داری و عدم واکنش کشورمان دانستهاند! اما یکی به حسین امیرعبداللهیان و ناصر کنعانی بگوید اروپاییها هم میدانستند که اقدامشان الزام آور نیست و توان و عرضه مقابله با ایران را ندارند ولی آنچه انجام دادند یک بخش از پازل اقدامات ضد ایرانی آنها در حوزه افکار عمومی و جنگ روانی و رسانهای بود که به اهداف خودش هم رسید و شما هم بنشینید و هی توجیه مسخره کنید.
@syriankhabar