پهباد مهاجر ۱۰ در روز صنعت دفاعی رونمایی شد. این پهباد در واقع همتراز با شاهد ۱۲۹ و کمان ۲۲ به شمار میرود و مشخص نیست این سطح از موازی کاری چرا باید در صنایع دفاعی کشور وجود داشته باشد. هرچند وزارت دفاع به دلیل داشتن زیرساختهای گسترده و ماموریت محوله قابلیت تولید پرشمار هر محصولی را دارد اما باید دید کدام یک از نیروهای عمل کننده این پهباد را سفارش خواهند داد! شاید هم نگاه وزارت دفاع از ساخت این پهباد حوزه صادرات باشد.
@syriankhabar
🔴آیا امریکا توانایی بستن مرز عراق و سوریه را دارد؟/1
🔻تروریستهای اشغالگر امریکایی باوجود تکذیبهای مکرر و پیاپی دولت عراق، در خاک این کشور تحرکات پیوستهای دارند و به صورت مشخص این تحرکات برای ایجاد زیرساختهای لازم جهت بستن مرز عراق و سوریه است؛ به عبارت بهتر، اشغالگران امریکایی در راستای اهداف رژیم صهیونیستی و به منظور قطع ارتباط زمینی محور مقاومت، میخواهند با عبور از سیادت و تمامیت ارضی عراق، در داخل این کشور پایگاههایی را ایجاد کنند که بتوانند به راحتی از منطقه التنف تا شمالیترین نقطه مرز عراق و سوریه ارتباط داشته باشند. به گفته یک منبع آگاه عراقی، جنگندهها و پهپادهای آمریکا عملیات شناسایی هوایی در منطقه المرصنات در صحرای شهرستان الرطبه در غرب الانبار را که نیروهای امنیتی در آنجا مستقر هستند، افزایش دادهاند. نیروهای آمریکایی قصد دارند در این منطقه با هدف امن سازی این مناطق برای انتقال نیروهایشان از گذرگاه التنف سوریه به سمت مناطق غربی از جمله استانهای شمالی مستقر شوند. نیروهای آمریکایی طرحی را در نظر دارند که مهمترین هدف آن امن سازی شبکه راههایی است که گذرگاه التنف با سوریه و القائم به سمت پایگاه عینالاسد در غرب الانبار تا استانهای شمالی را به هم وصل میکند.
🔻در همین رابطه روز سهشنبه سفرای ایران و سوریه در بغداد نشستی را برگزار کرده و طی آن به بررسی شرایط مرزی میان عراق و سوریه و تحرکات نظامیان تروریست امریکایی پرداختند. هر چند در طول روزهای گذشته در چند نوبت دولت عراق تاکید کرده بود که هیج تحرک اضافه و خارج از برنامهای توسط اشغالگران امریکایی در این کشور گزارش نشده، اما حقایق میدانی و انتشار فیلمها وتصاویر جابجایی این نظامیان صورت مساله را هم عوض میکند. حضور نظامی ارتش آمریکا در نوار مرزی بین سوریه و عراق و موضعگیری مجدد در نزدیکی شهرهای البوکمال و القائم موجب ایجاد شک و تردیدهایی در میان تحلیلگران شده است. این تحلیلگران بعید ندانستهاند که دولت آمریکا بخواهد مرزهای زمینی دو کشور را برای جدا کردن آنها از یکدیگر به طور کامل ببندد و نقشه کنترل و قدرت در این مناطق را تغییر داده و یک واقعیت میدانی جدید را تحمیل کند که نزاع را به نفع خود در منطقهای تغییر بدهد که از بعد ژئوپلیتیک برای کشورهای فعال منطقهای و بینالمللی اهمیت حیاتی دارد. این موضوع از چشم محور مقاومت دور نمانده و تحرکات آنها را افزایش داده است.
🔻اشغالگری و سیاست کینهتوزانه امریکا نسبت به دولت و ملتهای عراق و سوریه که در طول ماههای گذشته با تشدید فعالیت تروریستهای داعشی و گسترش حملات آنها به مواضع ارتش سوریه شکل تازهای به خود گرفته و از سوی دیگر باعث شده تا دولت سوریه به لحاظ اقتصادی دچار مشکلات عدیدهای شود، محور مقاومت را به این نتیجه نهایی رسانده که باید هر چه زودتر به حضور اشغالگران امریکایی پایان دهد. دراین زمینه حتی در هفتههای گذشته برخی از یگانهای زبده ارتش سوریه هم به شرق این کشور اعزام شدند، اما هنوز دولت سوریه برای وارد شدن به فاز نهایی نظامی قانع نشده است. با این حال، امریکاییها پیامهای متعددی از طریق دولت عراق به ایران، روسیه و سوریه فرستاده و مدعی شدهاند که هیچ برنامهای برای بستن مرزها میان سوریه و عراق ندارند! اینکه امریکاییها از یک سو این پیام را فرستاده و از سوی دیگر در حال رایزنی میان ریش سفیدان عشایر غرب عراق هستند تا آنها را وادار به مسلح شدن جهت فعالیت در گروههای وابسته به این کشور شوند، اصلا قابل توجیه نیست.
🔻این منابع اعلام کردند که در درست بودن اظهارات اخیر مسئولان آمریکایی برای مطمئن کردن روسیه، ایران، سوریه و عراق درباره عدم بستن مرزهای زمینی سوریه و عراق تردید دارند. آنها اعلام کردند، استقرار ارتش آمریکا در استانهای الانبار به سمت القائم و کرانه شرقی رود فرات و منطقه التنف در مثلث مرزی سوریه با اردن و عراق، به منزله هشدار قریب الوقوعی درباره قصد واشنگتن برای انجام عملیات نظامی به سمت البوکمال است. هدف از این عملیات قطع ارتباط زمینی بین سوریه و عراق است. چند روز پیش و همزمان با سفر فرمانده نیروی قدس سپاه ایران به عراق، اعلام شد که گروههای مقاومت عراقی دیگر به اشغالگران امریکایی حمله نخواهند کرد، اما با وجود آتشبس از سمت عراق با نیروهای اشغالگر آمریکایی که کاروانهای نظامی بزرگی را از مناطق مختلف عراق به سمت اطراف القائم در غرب الانبار بدون توضیح هدف خود گسیل کردهاند اما اگر پیش بینیها درباره ماجراجویی ارتش آمریکا برای سیطره بر القائم و البوکمال درست باشد تحرکات مبهم آمریکا احتمالا آتش عملیات نظامی را در آینده شعلهور کند و این منطقه مرزی را وارد جنگی گسترده کند.
@syriankhabar
🔴آیا امریکا توانایی بستن مرز عراق و سوریه را دارد؟/2
🔻در این موضوع نباید شک داشت که محور مقاومت به صورت کامل آماده ورود به جنگی بزرگ در منطقه است، اما در مورد تحرکات امریکاییها در منطقه یک احتمال بسیار زیاد به ذهن متبادر میشود که آنها این جابجایی گسترده را به این دلیل انجام میدهند تا در برابر طرح محور مقاومت برای اخراج آنها از شرق فرات، زور و بازویی نشان داده باشند. به عبارت سادهتر، طرف امریکایی به این نتیجه رسیده که دیر یا زود باید از منطقه اخراج شود و برای اینکه این مساله را اندکی با تاخیر مواجه کند، باید حالت تهاجمی به خود بگیرد. از همینرو است که برخی از کارشناسان این حوزه معتقد هستند که امریکاییها نه استعداد حمله، نه توان شروع جنگ و نه قدرت ادامه نبرد را دارند و هر آنچه انجام میدهند بیشتر «طبل توخالی» است که نباید زباد به آن توجهی داشت، چرا که هیچ یک از نیروهای نظامی فعال در این منطقه و حتی عشایر حاضر به همراهی با اشغالگران امریکایی نشدهاند. حتی سرکردههای شبه نظامیان قسد هم اعلام کردهاند که وارد چنین عملیاتی نمیشوند. گروههایی مثل الصنادید و ثوار الرقه که هم پیمان قسد هستند نیز همین موضع را اتخاذ کردهاند.
🔻امریکاییها مدعی هستند عدهای به عمد دارند به این موضوع میدمند در حالی که هیچ خبری نیست و این کشور هیچ برنامه و قصدی برای چنین اقدامی ندارد. نگاهی به اظهارنظرهای صورت گرفته در این زمینه هم جالب توجه است: متیو مک فارلین، فرمانده عملیات ائتلاف به حساب ضدتروریستی امریکایی میگوید: ائتلاف آمریکا عملیات نظامی را برای بستن راه بر هیچگونه طرفی در شرق سوریه به جز داعش انجام نمیدهد. ما تنها روی داعش و بیثباتی متمرکز میشویم که در صورت کنترل مجدد این گروه بر مناطقی در سوریه و عراق به وجود خواهد آمد و به تهدیدی بزرگتر تبدیل خواهد شد. پت رایدر، معاون مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز درباره تحرک احتمالی نیروهای آمریکایی از پایگاه التنف گفت: حفاظت از مرزهای سوریه و عراق جزو مأموریتهای نیروهای آمریکایی در سوریه نیست. حضور آمریکا در سوریه با محوریت مأموریت شکست داعش است. مسئلهای که نیروهای آمریکایی به آن توجه دارند شکست داعش است و هیچگونه مأموریت امنیتی مرزی جزو مأموریتهای ائتلاف آمریکا نیست چرا که برقراری امنیت در مرزها جزو وظایف دولت عراق است.
🔻همچنین ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ۱۵ ماه میلادی جاری گفت: «آمریکا به حمایت از حفظ آتش بس کنونی در سوریه ادامه میدهد. ما از تمام طرفها میخواهیم به آتش بس و تقویت ثبات در سوریه و تلاش برای حل سیاسی بحران پایبند باشند.» این نوع اظهارنظر از طرف مقامات امریکایی بر اساس یک برداشت قدیمی از دروغگویی آنها نمیتواند چندان مورد تایید و تاکید باشد. اما برخی از مسوولان وزارت دفاع عراق تاکید دارند که اتفاق تازهای روی نداده و هیچ تحرک اضافهای از طرف امریکاییها در امتداد مرزهای این کشور با عراق روی نداده است. به گفته آنها در حالی که در تمام طول مرز نیروهای ارتش عراق و حشدالشعبی مستقر هستند، ارتش تروریستی امریکا دست به تعویض نیروها زده و این تحرکات هم به همین دلیل صورت گرفته است. برای امنیت دادن به این جابجاییها بود که دولت عراق از طرف امریکا دست به دامن سردار اسماعیل قاآنی شد. حالا باید دید که دقیقاً چه اتفاقی روی خواهد داد، آیا محور مقاومت تا پیش از پاییز ضربه نهایی را وارد میکند یا اینکه اخراج امریکاییها باید از مسیر سیاسی صورت بگیرد؟
🔻در پایان باید گفت که امریکاییها باوجود سر و صدای بسیاری که دارند، توانایی بستن مرزهای عراق و سوریه را ندارند، چرا که در این سمت مرز ارتش و نیروهای مرزبانی عراق مستقر بوده و در آن سوی مرز نیز نیروهای متحد به شکل دائمی مستقر هستند. ارتش امریکا استعداد لازم برای بستن صدها کیلومتر مرز را ندارد، هر چند گفته میشود هدف اصلی این کشور بستن مرز القائم – بوکمال است که در این زمینه نیز باید یک رشته نبرد سخت و سنگین با نیروهای عراقی و متحد در خاک سوریه داشته باشد. اگر طرف امریکایی موفق شده بود که نیروهای بومی و عشایر را به سمت خود متمایل کند، شاید چنین اتفاقی روی میداد اما با توجه به موارد گفته شده در بالا، باید منتظر روزها و هفتههای آینده بود.
@syriankhabar
21.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیویی که توسط بخش رسانهای وزارت دفاع به مناسبت روز صنعت دفاعی منتشر شده و مجموعهای از دستاوردهای قدیمی این وزارتخانه در حوزه ساخت، تجهیز و توسعه محصولات دفاعی و نظامی کشور را در بر دارد. در این ویدیو ما شاهد محصول جدیدی نیستیم و همه محصولات بیش از این رونمایی و بهرهبرداری شده بودند و این کلیپ صرفاً روایتی است از مهمترین این دستاوردها که به نظر برای مخاطب حرفهای حرف تازهای ندارد.
@syriankhabar
پس از سفر وزیر خارجه الجزایر به تهران، سفر رئیس مجلس این کشور رویداد بسیار مهمی است. خوشبختانه پس از سالها دولت سیزدهم به اهمیت راهبردی تماس و رابطه با کشور پهناور و قدرتمند الجزایر که هم دولتمردان و هم مردمش باور عمیقی نسبت به اصل مقاومت دارند، پی برده و این روابط در حال بهبود است. برای تعمیق این روابط باید کارهای بزرگ و اقدامات گستردهای صورت بگیرد. نفس سفرها خوب است اما تا زمانی که نیازسنجیها صورت نگیرد هیچ وقت نمیتواند به مقصود حقیقی رسید. الجزایر کشور بسیار مهمی نه در سطح کشورهای عربی که در افریقا و جهان اسلام به شمار میرود.
امید میرود با تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و فعال شدن بیش از پیش سفیر ایران در الجزیره جهت تبادل هیاتهای تجاری و شناخت نیازهای دوجانبه، سطح روابط جهشهای قابل ملاحظهای کند. الجزایر نیاز به فنآوری پیشرفته ایران دارد و در ضمن، هر دو کشور عضو اوپک گازی بوده و عقاید مشترک مهمی در حوزه بینالملل، به ویژه فلسطین دارند. به زودی شاهد شنیدن خبرهای خوبی از دو طرف خواهیم بود و حتماً رئیس جمهور ایران باید سفری به این کشور داشته باشد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
پس از سفر وزیر خارجه الجزایر به تهران، سفر رئیس مجلس این کشور رویداد بسیار مهمی است. خوشبختانه پس از
🔹نگاهی به موارد مطرح شده توسط رئیس جمهور در دیدار با رئیس مجلس الجزایر نشان میدهد که نیازها و دغدغههای الجزایر در نظر گرفته شده است، هر چند معمول اخباری که از دیدارها منتشر میشود تاکید بر مسائل سیاسی و جهتگیریها در عرصه بینالملل است. اما سیدابراهیم رئیسی در دیدار با ابراهیم بوغالی سفر وی را نقطه عطفی در روند رو به گسترش روابط دو کشور دانست و گفت: فعال شدن کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و الجزایر و تهیه نقشه راه روابط، میتواند نقش موثری در تسریع و تسهیل گسترش تعاملات فیمابین در حوزههای مختلف داشته باشد.
🔹رئیس جمهور با بیان اینکه ایران امروز کشوری فنآور است که توانسته تحریمها و فشارها علیه خود را به فرصتهایی برای پیشرفت تبدیل کند، آمادگی ایران را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و دستاوردهای خود با کشور دوست و برادر الجزایر اعلام کرد. بوغالی هم در این مورد گفت: از روند رو به گسترش مراودات دیپلماتیک میان دو کشور خوشحالیم و با توجه به روابط سیاسی دوستانه و فراهم بودن همه لوازم، علاقمند به گسترش روابط اقتصادی فیمابین نیز هستیم.
🔹به هر حال به نظر میرسد که سطح روابط ما با الجزایر به هیچ عنوان مناسب نیست، نه به لحاظ دیدگاههای مشترکی در مسائل منطقهای، بینالمللی و سطح جهان اسلام وجود دارد و نه به دلیل اشتراکات بسیاری که در حوزه فرهنگی و باورهای فکری دو کشور دارند. همانگونه که گفته شد، الجزایر به شدت نیازمند فنآوری روز است. ایران به دلایل بسیار امروز یکی از پیشرفتهترین کشورهای جهان اسلام در حوزه تکنولوژی به شمار میرود و سطح دانش موجود در کشور یک سر و گردن از همه کشورهای اسلامی بالاتر است که میتواند نیازمندیهای کشورهای دوست را بر طرف کند.
🔹علاوه بر این، ایران و الجزایر در حوزه تحولات غرب و شمال افریقا اشتراک نظر بسیاری دارند؛ هر چند در حوزه اقتصادی و سیاسی روابط چندان عمیق نبوده و نیست، اما در حوزه امنیتی و نظامی همکاریهای خوبی در جریان است و مسوولان دفاعی الجزایر به شدت از محصولات دفاعی ایران راضی هستند. همه این مطالب و موارد یک خروجی مهم دارد و آن نیز وجود یک اراده محکم در سطح دولت برای پیگیری این رابطه است. به همان دلایلی که در طول سالهای گذشته با تاکید فراوان خواستار برقراری روابط میان ایران و مصر شدم، حالا اصرار دارم به دلیل نبود مانعی جدی، باید روابط با الجزایر را به سطح استراتژیک رساند.
🔹به نظر طرف الجزایری این اراده را دارد که در کمتر از چند هفته چند هیات به ایران فرستاده است. علاوه بر وزیر خارجه و حالا رئیس مجلس، در طول ماههای گذشته هیاتهای دیگری هم به تهران سفر کرده و دیدارهی مختلفی با مسوولان امر، به ویژه متخصصان حوزههای مربوط به خود داشتهاند. بازار دهها میلیون نفری الجزایر میتواند سالانه تا 4 میلیارد دلار مبادله بازرگانی و تجاری را برای کشورمان به ارمغان بیاورد. همه این موارد همانگونه که گفته شد، نیازمند ارادهای محکم در میان مسوولان سیاسی و تصمیمگیران دو کشور است که بتواند سطح روابط را بالا ببرند.
@syriankhabar
خواستم چند خطی دوباره در مورد تیمسار آشتیانی بنویسم اما صرفنظر کردم. هر کاری میکنم که دلم کمی صاف شود و به خودم بقبولانم که طرف دارد خوب کار میکند، نمیتوانم. دلم گواهی مسائل دیگری را میدهد؛ هیچ وقت هم در این زمینه اشتباه نکردهام. لااقل در این زمینه مطمئن هستم. به قول طرف که میگفت چی فکر میکردیم، چی شد حالا جریان ما و وزیر دفاع است.... از کجا به کجا رسیدیم!! گاهی اوقات آروز میکنم ای کاش برخی اتفاقات روی نمیدادو افراد برخی اشتباهات را نمیکردند.
برای اینکه از پاسخگویی فرار کنند، همواره از دیگران خرج میکنند، به ویژه رهبری؛ تا حرفی میزنیم می گویند فلانی نماینده رهبری است، رهبری تاییدش کرده!! آیا رهبری بابت اشتباهات و کارهای نادرستی هم که میکنند، تاییدش کرده؟ خلاصه این دردی جانکاه است که نه فقط من، بلکه خیلیها آن را درک کرده و میفهمند... خداوند همه ما را عاقبت به خیر کند!
@syriankhabar
اما یک سوال دیگر، اگر این مهاجر 10 است، پس مهاجر 7، 8 و 9 کجا هستند؟ اصلا طراحی شدهاند، نشدهاند یا اینکه این اعداد نحس بوده و از روی آن پریده و به 10 رسیدهاند؟ اما همانگونه که صبح هم گفته شد، این پهپاد صرفاً برای صادرات ساخته شده و مشتریهای خاص خودش را هم دارد. کشورهای مختلفی خواستار به خدمت گرفتن این پهپادهای سنگین هستند. پهپادی که 450 لیتر بنزین حمل میکند و اگر آن را به نصف کاهش دهد میتواند محموله بیشتری از 300 کیلوگرم را حمل کند (البته اگر نقاط سخت اجازه دهند!)
به هر حال، داشتن تنوع در محصولات صادراتی میتواند مشتریها را جلب و جذب کند. پهپادهای ایرانی معمولا قیمت بسیار معقولتری نسبت به همه رقبای خود در سطح جهان داشته و چون به خوبی هم پشتیبانی میشوند مشتریها عموماً راضی هستند. باید دید کدام مشتری خارجی دنبال این پهپاد بوده که صنایع هوایی وزارت دفاع سراغ ساخت این پهپاد رفته است. البته این را هم بگویم که شاهد 129 از این قابلیت حمل بار کمتری دارد و در بقیه موارد تقریباً با هم برابر هستند.
@syriankhabar
🔳 نویسنده فوربس: به همراه اف 16 کروز JASSM را هم ارسال کنید!
▪️در حالی که تحویل موشکهای کروز استورم شادو و برادر فرانسویاش به همراه ارسال صدها تیر راکت هایمارس، صدها دستگاه سامانه پدافندی و هزاران موشک دوش پرتاب و دهها هزار موشک ضدزره و هزاران قطعه خودروی زرهی و زرهپوشهای رزمی در کنار کمکهای بیسابقه اقتصادی، اطلاعاتی و تبلیغاتی نتوانسته میدان نبرد را به نفع ناتو در اوکراین تغییر دهد، اعلام ارسال 42 فروند جت اف16 امریکایی به اوکراین چنان برخی از نویسندگان غربی را ذوق زده کرده که آدم را به یاد هفتههای قبل از ارسال تانکهای لئوپارد، چلنجر و آبرامز میاندازد که قرار بود در کنار موشکهای جاولین زرهی روسیه را به قعر تاریخ بفرستند!
▪️حالا جریان اف-16 است که پیش از این در مورد آن توضیح بسیاری دادیم، اما نگاه نویسنده نشریه فوربس در این مورد بسیار جالب است. دو روز پیش در ضمن گزارشی به نقل از نویسنده دیلی تلگراف انگلیس نوشتیم که نویسندگان غربی به جای آنکه منادی پایان جنگ و آتشبس و در نهایت صلح شوند، آتشافروزانی هستند که بر این نبرد خونین نفت ریخته و آن را شعلهور میکنند چرا که نشریه فوربس و تمام جریان رسانهای امریکایی به صورت کامل در سیطره کمپانیهای اسلحهسازی هستند و بهترین گزینه برای آنها تداوم جنگ است تا سلاح بیشتری فروش رفته و جیب آنها بیش از پیش پر شود.
▪️حالا دیوید اکس نویسنده و تحلیلگر مجله آمریکایی فوربس در تحلیلی تحت عنوان «اوکراین اف -۱۶ به دست میآورد؛ حالا نیاز به موشک کروز نیاز دارد» توصیه کرد که غربیها باید به همراه این جنگندهها به اوکراین موشکهای کروز دوربرد هوا به زمین از مدل JASSM با برد ۳۷۰ کیلومتر را بدهند تا آنها را در این جنگندهها به کار بگیرد! موشکهای هوا به زمین مدل JASSM یک موشک رادارگریز است که جنگندهها میتوانند قبل از ورود به محدوده رادار نیروی دشمن این موشکها را که قابلیت هدایتشوندگی دارند، شلیک کرده و سپس به عقب برگردند.
▪️به باور این نویسنده امریکایی، جنگندههای مافوق صوت اف-۱۶ در ضمن ورودشان در شش ماه آینده به اوکراین میتوانند جایگزین نیمی از زرادخانه بمبافکنها و جنگندههای قدیمی ۴۰ ساله و ۵۰ ساله فعلی ارتش اوکراین متشکل از مدلهای میگ و سوخوی روسی شوند. همچنین نیروی هوایی اوکراین میتواند این ۶۱ جنگنده را به زرادخانه حدود ۱۲۵ تایی جنگندههای قدیمی خود که به دوران شوروی سابق بر میگردند اضافه کرده و میزان ادوات هوایی خود را یک و نیم برابر کند. (دقت کنید، جوری نوشته جنگندههای قدیمی و 40 و 50 ساله که انگار اف-16هایی که قرار است هلند و دانمارک به اوکراین بفرستند، تولید همین ماه گذشته هستند!!)
▪️این خبرنگار آمریکایی این موضوع را درخواست میکند که با اعطای موشکهای هوا به هوا و هوا به زمین و بمبهای هدایتشونده دقیق به اوکراین، برد حملات جنگندههای اوکراینی افزایش یابند تا به این ترتیب ارتش اوکراین اجازه حمله به مواضع روسیه در عمق آنچه که او «اراضی اشغال شده» اوکراین توصیف کرد، بدون آنکه خلبانهای اوکراینی در خطر حملات پدافند هوایی خطرناک روسیه قرار بگیرند، پیدا کند! (این را باید اینجا گفت که امریکا پیش از این بمبهای هدایت ماهوارهای را به اوکراین فرستاده بود، اما روسها با اخلال در جیپیاس باعث شدند تا بالای 95درصد از این بمبها به جای هدف، در ناکجاآباد فرود بیایند و به همین دلیل دیگر خبری از آنها نشد)
▪️دیوید اکس نوشت: «اوکراین قبلا از سوی متحدان خارجی خود مجموعهای از مهمات مدرن را دریافت کرده است. تکنسینها با ارتقا و اصلاح جنگندههای میگ-۲۹ میکویان و سوخوی اس.یو-۲۷ و بمبافکنهای سوخوی اس.یو-۲۴ نیروی هوایی اوکراین امکان سوار کردن این مهمات مدرن به روی آنها را ایجاد کردهاند. (دقت کنید، چهار خط بالاتر نوشته بود که این جنگندهها قدیمی هستند و به درد نمیخورند!) آنها میتوانند این ارتقا را در جنگندههای اف-۱۶ اعطایی از سوی دانمارک و هلند به اوکراین نیز اعمال کنند. (همانگونه که گفته شد، جنگندههای امریکایی نیز به دلیل آنکه نسلهای قدیمیتر هستند نیاز به ارتقای سنگین دارند. جنگندههای اف-۱۶ میتوانند تمامی بهترین ویژگیهای این مهمات را استفاده کنند در حالی که جنگندههای متعلق به دوران شوروی بعضا همیشه چنین امکانی را ندارند.
▪️این نگاه ابلهانه نویسنده امریکایی را برخیها هم در کشور ما دارند. دانمارک از زلنسکی تعهد گرفته که این جنگندههافقط باید در خاک اوکراین عملیات کنند و از سوی دیگر، این نویسنده اصلا به این گزینه اشاره نکرده که مهمترین ماموریت تعریف شده برای این جنگنده در ارسال آنها به اوکراین، پشتیبانی هوایی است، نه اینکه روی آنها موشک کروز ببندند تا از فاصله دور شلیک کنند. اینکه در پشتیبانی هوایی چه بلایی سر این جنگندهها خواهد آمد...
@syriankhabar
🔴مافیای پتروشیمی این بار سراغ مروارید رفتند!
🔻ای کاش کسی بود و این خبرها را به گوش رییس دولت میرساند، ای کاش کسی بود و به آقای رئیسی میگفت که بازار کاسبی در زیر مجموعههای اقتصادی دولت گرم است و تنها چیزی که مهم نیست، منافع ملی، آبروی دولت و شخص رئیس جمهور است که توسط افراد سودجو بر باد میرود! حالا نوبت به پتروشیمی مروارید است...
🔻گفته میشود که مدیرعامل اسبق پتروشیمی مروارید دنبال آوردن گزینه خودش به این مجموعه برای رو نشدن تخلفاتش است! یادم میآید که در ماجرای توربواکسپاندر و کمپرسور پتروشیمی مروارید که پنج سال پیش خریداری شده بود و 80درصد پولش را هم پرداخت کرده بودند و نهادهای امنیتی و نظارتی هم به شدت دنبال قضیه هستند، این مدیرعامل سابق دست داشت و به همین دلیل هم او را برداشتند و بعدش هم که لابی رفت پتروشیمی بوشهر و آنجا را هم نابود کرد و حالا میخواهد دوباره به سراغ مروارید برود.
🔻این مدیرعامل حالا نگران و وحشتزده از اینکه مشتش باز شود لابی کرده تا فردی بنام دلروشن که کارمند پتروشیمی بوشهر است را به مروارید بفرستند! آقای باقرنژاد در صندوق ذخیره فرهنگیان، آقای بیات در اهداف، نجفپور کردی و محمد دلبری پاسخ دهند چه نسبتی با این جابجایی دارند؟ مدیرعامل پتروشیمی مروارید هنوز شش ماه نیست که منصوب شده، چرا این همه عجله برای تعویضش دارند؟ مروارید تنها پتروشیمی سودده زیر مجموعه هلندینگ از هم پاشیده پتروفرهنگ است و آقایان چنان برایش دندان تیز کردهاند که مانند گوشت قربانی هر روز آن را به دندان یکی میدهند!
🔻خودم کسی بودم که دهها خبر علیه همین مدیرعامل پتروشیمی مروارید زدم، اما وقتی شنیدم که جوکار پشت ماجرا است به این نتیجه رسیدم که یک جای کار میلنگد. واقعا برای آقای بیات متاسفم؛ حالا ایرادی بر باقرنژاد نمیتوان گرفت اما اینکه جوکار توانسته مخ اینها را بزند و یک کارمند جزء را به پتروشیمی مهمی مانند مروارید بفرستد باید به خیلی از مسائل شک کرد. کم در مورد آریاساسول و بوشهر نوشتیم و گوش شنوایی نبود؟ فکر میکنید همین الان که دارم این چهار خط را مینویسم، حکم بازداشت یکی از مدیران عامل پتروشیمیها صادر نشده است؟ آن هم به دلیل دلهدزدی؟
🔻پس یکی بیاید و این ماجرا را یک بار برای همیشه تمام کند. ثبات مدیریت برای توسعه یک مجموعه بسیار مهم است. وقتی فردی مانند باقرنژاد در صندوق ذخیره تصمیمگیر میشود خدا به فریاد فرهنگیان بیچاره که یکی از آنها ابوی ما هست، برسد... خدا به فریاد مردمی برسد که به خیلی از مسائل امید بسته بودند.
@syriankhabar
این خبر یکی از کانالهای خبری جبهه النصره / القاعده وابسته به قطر و ترکیه است در مورد حمله روز دوشنبه جنگندههای روسی است که به یکی از مقرهای گروهک تروریستی صورت گرفت. همانگونه که در این خبر اپل مشاهده میکنید نوشته شده که در این حمله ۷ شهروند که بین آنها زنان و کودکان هم بودهاند زخمی شدهاند و در خبر دوم نوشته که سه نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند اما این بار ننوشته که اینها زن و کودک بودند ولی چون خبر دوم توالی خبر اول است، بدون شک اینگونه القا میشود که کشته شدگان بدون شک زنان و کودکان بودند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیوی همان محلی است که جنگندههای روسی آن را پس از شناسایی بمباران کردند. گفته میشود در این حمله ۷ نفر کشته شده و همه افراد حاضر در این محل نیز زخمی شدهاند. در این حمله جلسه فرماندهان میدانی گروهک تروریستی جبهه النصره با فرماندهان گروهک تروریستی حزب اسلامی ترکستان یا همان اویغورهای چینی وابسته به سازمان امنیت ترکیه هدف قرار گرفت. شما در این ویدیو چند زن و کودک مشاهده میکنید؟!
در طول سالهای گذشته تمام سازمانها و گروهکهای تروریستی حاضر در سوریه که هر کدام از آنها وابسته به یکی از کشورها و طرفهای خارجی بوده است صدها خبر از این دست منتشر کردند و به شکل ناشیانهای تلاش کردند تا کلاه از سر مخاطب بردارند که در پاری از موارد نیز موفق بودند. ولی حقیقت آن است که این روزها در شمال سوریه تعداد اندکی خانواده زندگی میکنند و اگر کسی هم مانده باشد همین خانواده تروریستهای بیوطن چند ملیتی است که حقوق آنها را قطر و ترکیه پرداخت میکند. این حمله جنگندههای روسی حتی جیغ و داد ترکها را هم درآورد چرا که برخی از عزیزترین عناصر تروریستی تربیت شده توسط اردوغان در این حمله کشته و زخمی شدند.
@syriankhabar