فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خبر ربودن روبن واردانیان، وزیر دولت اسبق جمهوری آرتساخ تپسطمتجاسرین باکویی تایید شد.
✔️ ورونیکا زونابند همسر روبن واردانیان بیانیهای صادر کرد که به شرح ذیل است:
🔻 صبح امروز همسرم، روبن واردانیان، نیکوکار، تاجر و وزیر دولت سابق جمهوری آرتساخ، در حالی که قصد خروج از آرتساخ را همراه با هزاران ارمنی دیگر از اشغال آذربایجان داشتند، توسط مقامات آذربایجان در مرز بازداشت و اسیر شد. روبن در طول ده ماه محاصره، دوش به دوش مردم آرتساخ ایستاد، سختی ها را تحمل کرد و با آنها برای بقا مبارزه کرد. من دعا می کنم که شوهرم سالم آزاد شود و از شما حمایت می کنم.
@syriankhabar
در مورد وضعیت بخش اقتصادی وزارت دفاع، به ویژه در حوزه پتروشیمیها مطالب و موارد متعددی را اینجا قلمی کرده و حتی نوشتم که نمایندگان از فرماندهی کل قوا برای استیضاح آشتیانی کسب تکلیف کردهاند. سال گذشته که قرار شد موضوع تحقیق و تفحص از وزارت دفاع پیش کشیده شود به لطایف الحیل جلوی آن گرفته شد (ریز ماجرا را میدانم و میدانم هم که به چه شکل با بده بستانهای پشت پرده و کشیده شدن پای اوره به میان، این مساله فراموش شد) به جایی نرسید و حالا اما از بس خبرهای ناگوار و عجیب و غریب از مجموعه تحت مدیریت آشتیانی منتشر میشود همه نگران شدهاند. چند مدیرعامل منصوب از طرف وزرات دفاع که شخص وزیر و نزدیکان او هم در انتصاب آنها نقش داشتند، بازداشت شدهاند: پتروشیمی شیراز، پتروشیمی بوشهر، تشکیل پرونده برای مدیران آریاساسول که همین الان هم در جریان است و من شعبه رسیدگی کننده را هم میدانم... گماردن دامادها و شازدهپسرهای بیتجربه در راس سیستم مدیریتی پتروشیمیها و اتفاقات ناگواری که روی داد، آن اندازه نگران کننده بود که در سکوت دولتیها (باوجود اطلاعات مهمی که در اختیارشان گذاشته شد) برخی از نمایندگان ورود کردند.
@syriankhabar
95.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روزها برابر است با پنجاهمین سال جنگ بزرگ و تاریخی اکتبر ۱۹۷۳ یا جنگ رمضان میان ارتشهای عربی و ارتش رژیم صهیونسیتی که به حمایتهای مستقیم و بلاواسطه آمریکا و کشورهای اروپایی مستظهر بود. در خاطرات هنری کسنجر وزیر امور خارجه وقت آمریکا در مورد این جنگ آمده چه اسرائیل در حال شکست خوردن بود و تقریباً همه چیز را از دست داده بود که آمریکا مانند جنگ ۱۹۶۷ یک پل هوایی برای کمک به این رژیم ایجاد و این رژیم را نجات داد.
برای مردم مصر این جنگ داستان گرفتن انتقام شکستها در جنگ ۱۹۶۷ است و به همین دلیل تاکنون دهها فیلم سینمایی و سریال مختلف در مورد آن ساخته و منتشر کردند. صنعت سینمایی مصر به خوبی توانسته حقیقت جنگ را برای مردم این کشور نشان دهد هرچند در سالهای اخیر به دلایل مختلف سایه ساخت فیلم و سریال هم کم شده است. این بخشی از یک فیلم سینمایی مصری است که در آن داستان عبور از خط دفاعی بارلو در صحرای سینا روایت میشود. این فیلم از آن جهت برای مخاطبان ایرانی قابل توجه است که در آن شاهد پرواز گسترده جنگندههای مصری از جمله بمب افکنهای غول پیکر توپولوف ۱۶ در بمباران مواضع رژیم صهیونیستی هستیم.
@syriankhabar
اخبار سوریه
در مورد وضعیت بخش اقتصادی وزارت دفاع، به ویژه در حوزه پتروشیمیها مطالب و موارد متعددی را اینجا قلم
🔸در مورد وضعیت بخش اقتصادی وزارت دفاع، به ویژه در حوزه پتروشیمیها مطالب و موارد متعددی را اینجا قلمی کرده و حتی نوشتم که نمایندگان از فرماندهی کل قوا برای استیضاح آشتیانی کسب تکلیف کردهاند. سال گذشته که قرار شد موضوع تحقیق و تفحص از وزارت دفاع پیش کشیده شود به لطایف الحیل جلوی آن گرفته شد (ریز ماجرا را میدانم و میدانم هم که به چه شکل با بده بستانهای پشت پرده و کشیده شدن پای اوره به میان، این مساله فراموش شد) به جایی نرسید و حالا اما از بس خبرهای ناگوار و عجیب و غریب از مجموعه تحت مدیریت آشتیانی منتشر میشود همه نگران شدهاند. چند مدیرعامل منصوب از طرف وزرات دفاع که شخص وزیر و نزدیکان او هم در انتصاب آنها نقش داشتند، بازداشت شدهاند: پتروشیمی شیراز، پتروشیمی بوشهر، تشکیل پرونده برای مدیران آریاساسول که همین الان هم در جریان است و من شعبه رسیدگی کننده را هم میدانم... گماردن دامادها و شازدهپسرهای بیتجربه در راس سیستم مدیریتی پتروشیمیها و اتفاقات ناگواری که روی داد، آن اندازه نگران کننده بود که در سکوت دولتیها (باوجود اطلاعات مهمی که در اختیارشان گذاشته شد) برخی از نمایندگان ورود کردند...
🔸من مطمئن هستم که این نمایندگان تا به امروز فقط گوشهای از تخلفات گسترده صورت گرفته را کشف کردهاند و اگر به صورت دقیق و صحیح و با دسترسی به همه اسناد و مدارک ورود کنند به ویرانهای خواهند رسید که تیمسار آشتیانی در دولت مردمی سیدابراهیم رئیسی از خودش بر جای گذاشته است. اینکه وزیر استیضاح شود یا نه نمیدانم اما به خوبی بر این امر واقف هستم که اگر رسیدگی درست و دقیقی شود، خیلیها باید محاکمه شوند. چرا که برخی از انتصابات مانند شازده پسر 30 ساله آقای ... به عنوان مدیرعامل مجموعه.... که تخلف صریح از بخشنامه دولت است، حکمش کمتر از انفصال از خدمت نیست. نه تنها انتصاب این شازده پسر که ددی جونش همهکاره وزیر است مشکل اساسی و قانونی دارد، بلکه انتصاب محمدرضا حیدرزاده در پتروشیمی آریاساسول هم اشکال قانونی دارد.
🔸در آییننامهای که سال گذشته به تصویب هیات وزیران رسید، برای احراز جایگاه مدیرعاملی و حتی عضویت در هیات مدیره شرایط و قوانینی تعیین و مصوب شود که بسیاری از افراد گماشته شده در زیرمجموعههای وزارت دفاع مانند شستان و غدیر و ساتا هیچکدام آنها را نداشتهاند اما با کمال تاسف، با دور زدن قانون صریح و مصوب دولت (که دست بر قضا یکی از حاضران در این جلسه شخص وزیر دفاع هم بوده) برخی افراد ناپخته را به جایگاه مدیرعاملی رساندند که آبرو و حیثیت برای دولت رئیسی نماند. حالا در پستهای بعد اگر فرصت کردم از شیرینکاریهای حیدرزاده در آریاساسول چند پست منتشر خواهم کرد:
🔸به موجب آییننامه مصوب هیئت وزیران، مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره - هیئت عامل همه شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسههای انتفاعی وابسته به دولت مندرج در قانون، (از جمله شرکتهایی که شمول قانون و مقررات عمومی به آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، شرکتهای تابع وزارت نفت از جمله شرکت ملی نفت ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و شرکتهای تابع سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکتهای تابع آنها) و شرکتهای تابع و ذیربط نهادهای عمومی غیردولتی، مشمولان آییننامه مذکور هستند.
✔️شرایط عمومی لازم برای انتخاب و انتصاب افراد در پستهای مدیریتی موضوع این آییننامه به شرح زیر است:
۱. دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
۲. دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی در یکی از رشتههای تحصیلی مندرج در شرایط احراز مشاغل اختصاصی شرکت یا یکی از رشتههای گروههای تحصیلی مدیریت، اقتصاد، حسابداری، بیمه، مالی، حقوق.
۳. دارا بودن صلاحیت عمومی داوطلب برای انتصاب در یکی از عناوین پستهای موضوع این آییننامه با تأیید مراجع قانونی ذیربط.
۴. عضویت نداشتن در هیئت مدیره شرکتهای دیگر اعم از دولتی و غیردولتی.
۵. طی دورههای آموزشی تخصصی مرتبط.
۶. دارا بودن تجربه مدیریتی و سابقه خدمت لازم برای تصدی پستهای مدیریتی ذیربط.
۷. تعارض نداشتن منافع بین مدیر و حوزه فعالیت شرکت.
🔸رؤسای مجامع عمومی، شوراهای عالی یا مقامهای مسئول (طبق اساسنامه یا قانون تأسیس) و در شرکتهای دولتی مندرج در فهرست مصوب هیئت واگذاری، وزیر تخصصی ذیربط مکلفاند افراد پیشنهادی و جایگزین را که حائز شرایط عمومی و اختصاصی برای احراز پستهای موضوع این آییننامه هستند به مجامع عمومی، شوراهای عالی یا مراجع ذیربط (مطابق اساسنامه یا قانون تأسیس) بهمنظور طی تشریفات مربوط معرفی کنند. هرگونه انتصاب در سمتهای موضوع این آییننامه، از تاریخ ابلاغ آن بر اساس سازوکار این ماده خواهد بود.
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔸در مورد وضعیت بخش اقتصادی وزارت دفاع، به ویژه در حوزه پتروشیمیها مطالب و موارد متعددی را اینجا قل
این بخشنامه در دیماه سال 1400 به تصویب هیات وزیران رسید و در خط آخر آن آمده است: «هرگونه انتصاب در سمتهای موضوع این آییننامه، از تاریخ ابلاغ آن بر اساس سازوکار این ماده خواهد بود.»
این آییننامه شامل بندهای مختلفی است که در تصویر شماره 2 میتوانید حداقل سنوات خدمتی به عنوان تجربه جهت تصدی پستهای مدیریتی را ملاحظه کنید! در جدول شماره یک نگاه کنید کسی که بخواهد مدیرعامل شود چند سال باید در این حوزه تجربه لازم را داشته باشد؟ یا در مورد اعضای هیات مدیره هم بخوانید و ملاحظه کنید... محمدصالح قرنفلی که رئیس هیات مدیره پتروشیمی بوشهر بود و به دلیل تخلف به همراه مدیرعامل بازداشت شد، چند سال تجربه داشت که امروز به همراه حیدرزاده در پتروشیمی آریاساسول در حال جولان دادن است؟
متاسفانه جایی که باید قانون مدنظر قرار بگیرد، آن را به کناری مینهند و هیچ کس هم به قانون توجه ندارد. کافی است ددی جون، پدر خانم عزیز، عمو یا دایی جان جایی قدرت داشته باشند همه چیز تمام است. قانون برای عامه مردم و شهروندان درجه 2 و 3 مثل بنده است که وقتی در مورد این جماعت مینویسم عاجز از پاسخ، فقط تخریب میکنند.
@syriankhabar
اخبار سوریه
این بخشنامه در دیماه سال 1400 به تصویب هیات وزیران رسید و در خط آخر آن آمده است: «هرگونه انتصاب در
🔻در بند 2 این آییننامه مذکور شرایط عمومی لازم برای انتخاب و انتصاب افراد در پستهای مدیریتی آمده است: «دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی در یکی از رشتههای تحصیلی مندرج در شرایط احراز مشاغل اختصاصی شرکت یا یکی از رشتههای گروههای تحصیلی مدیریت، اقتصاد، حسابداری، بیمه، مالی، حقوق.» من تا جایی که پرسیدم مدرک کارشناسی حیدرزاده «محیط زیست» است که همان هم ارائه نکرده است... از طرف دیگر شنیدهام که طرف در حالی در همه جا عنوان دکتر را یدک میکشد مدرک کارشناسی ارشد هم نداشته و آن را ارائه نکرده است! (اگر این مدرک را دارد میتواند بفرستد!)
🔻حالا در نظر بگیرید چگونه آقای وزیر دفاع برخلاف آییننامه مصرح و مصوب دولت میآید و کسی را که مدرکش محیط زیست است به عنوان مدیرعامل یکی از مهمترین و بزرگترین پتروشیمیهای کشور انتخاب و او را در این سمت منصوب میکند!! بازرسی ریاست جمهوری دقیقا کجای این معادله قرار دارد و چرا در این مورد حاضر به بررسی نیست و نمیخواهد مستندات را به لحاظ قانونی ارزیابی کند؟ همانگونه که در بالا گفتم، قانون و آییننامه فقط برای شهروندان درجه دو و سه مملکت است، نه برای فرزندان و دامادها و فک و فامیل حاضران در قدرت...
🔻در کانال اخبار سوریه هزاران نفر از نمایندگان مجلس، مسوولان ارشد کشوری، لشکری، قضات قوه قضائیه، مسوولان نهادهای امنیتی و نظارتی و ... حضور دارند و سوال اینجاست چرا حاضر به بررسی این مسائل نیستند؟ البته ما ایرانیها عادت کردهایم که همه چیز را به خدا واگذار کنیم... در چند نوبت به تعدادی از نهادهای نظارتی مراجعه کردم که بعدها فهمیدم که اگر دستشان در یک کاسه نباشد، دستکم زورشان نمیرسد...
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔴 قلع و قمع نیروهای متخصص در پتروشیمی آریاساسول /2 🔻به امید خدا در آینده از شرکتی که در تایلند ثبت
بعد شما دقت کنید چنین افرادی این همه نیروی متخصص و دانای کشور که برای آن دهها میلیارد تومان هزینه شده و برخی بیش از دو دهه در آریاساسول سرگرم کار بودند و این پتروشیمی بزرگ را به اوج شکوفایی و آرامش رساندند اخراج میکنند تا جای خودشان بیشتر باز شود!! در هر جای دنیا اگر با نیروهای کارکشته و فنی چنین برخوردی میشد طرف را سریع محاکمه کرده و مورد بازخواست قرار میدادند اما در کشور ما است که هیچ اتفاقی نمیافتد! حیدرزاده بیاید مدرک دکتریاش را رسانهای کند تا لااقل یکی از بندهای بخشنامه دولت با انتصاب او همخوان شود. حالا سنوات خدمتی و تجربه کاری بماند برای بعد!!
این «چهره نامی صنعت، معدن و اقتصاد» فقط در عرض شش ماه به سرعت همه تجربهها را پشت سر گذاشت و مدیرعامل شد تا اینگونه با زندگی مدیرانی که با خون دل برای این کشور تربیت شده بودند، بازی کند. دستکم سه نفر از افرادی که توسط ائتلاف حیدرزاده - قرنفلی پاکسازی و اخراج شدند امروز به خارج از کشور رفتهاند و تعدادی دیگر هم در حال رایزنی برای رفتن هستند!! همانگونه که 4 ماه پیش نوشتم، تا زمان برکناری حیدرزاده و برقراری قانون دست از نوشتن برنخواهم داشت.
@syriankhabar
وزیر خارجه روسیه به ارمنستان توصیه کرد که سرنوشت ناخوشایند کشورهایی را که به ایالات متحده اتکا میکنند، به خاطر بیاورد. لاوروف در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال قطع روابط روسیه و ارمنستان تاکید کرد برخی سیاستمداران در ایراوان به دنبال روابط بیشتر با غرب هستند.
وی با بیان اینکه خیلیها هستند که میخواهند روسیه را رها کرده و دوستان جدیدی پیدا کنند، ادامه داد: اگر آنها میخواهند به ایالات متحده اتکا کنند، بهتر است به تاریخ اخیر نگاهی بیندازند و ببینند که آمریکا چگونه با کسانی که میخواهند به زیر بال و پرش بروند رفتار میکند. سرنوشت تمامی آنها ناخوشایند بوده است.
@syriakhabar
وزیر خارجه روسیه به ارمنستان توصیه کرد که سرنوشت ناخوشایند کشورهایی را که به ایالات متحده اتکا میکنند، به خاطر بیاورد. لاوروف در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال قطع روابط روسیه و ارمنستان تاکید کرد برخی سیاستمداران در ایراوان به دنبال روابط بیشتر با غرب هستند.
وی با بیان اینکه خیلیها هستند که میخواهند روسیه را رها کرده و دوستان جدیدی پیدا کنند، ادامه داد: اگر آنها میخواهند به ایالات متحده اتکا کنند، بهتر است به تاریخ اخیر نگاهی بیندازند و ببینند که آمریکا چگونه با کسانی که میخواهند به زیر بال و پرش بروند رفتار میکند. سرنوشت تمامی آنها ناخوشایند بوده است.
@syriakhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران این حق را دارد که در قطب جنوب پایگاه داشته باشد، چرا که بر اساس قوانین مصوب شده توسط خود غربیها، کشورهایی که به صورت بلافصل با این منطقه ارتباط داشته باشند صاحب حق نفوذ است. حالا فرمانده نیروی دریایی ارتش از ساخت پایگاه دائمی ایران در قطب جنوب خبر میدهد اتفاقی که بدون شک در کوتاه مدت روی نخواهد داد و نیروی دریایی ارتش برای رسیدن به این مهم باید سالها برنامهریزی کرده و زیرساختهای مهمی را حداقل در بنادر جنوبی کشور ایجاد و شناورهای بزرگ جت رفت و آمد بسازد. همچنین نیاز است تا تکنولوژی ساخت ایستگاههای قطبی در کشور توسعه پیدا کند.
@syriankhabar
70.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در طول دفاع ۸ ساله ملت ایران در برابر ارتش متجاوز بعث صدام نیروی هوایی دوشادوش سایر نیروها و رزمندگان دلیر ایرانی نقشی بیبدیل و شاید هم پیشگام در دفاع از آسمان و زمین این آب و خاک داشت. در مورد دلاور مردیها و جانفشانیهای خلبانان و کارکنان این نیرو آنگونه که باید و شاید گفته نشده و به جز علاقمندان و دوستداران این حوزه کمتر شهروندی در ایران هست که این اسطورههای بیبدیل و نمادهای شجاعت و صلابت را بشناسد.
بدون شک نیروی هوایی بخش بزرگی از توان زمینی، همه توان دریایی ارتش بعث صدام را نابود کرد و در حوزه هوایی نیز خلبانان با کمک پدافند سه دور نیروی هوایی عراق را نابود کردند. ۵۵ درصد عملیاتهای برون مرزی نیروی هوایی و پشتیبانی هوایی در طول جنگ بر عهده دو پایگاه سوم و ششم شکاری بود. پایگاه ششم اما علاوه بر جبهه جنگ در جنوب و غرب و داخل خاک عراق، باید آسمان خلیج فارس و در یتیم ان، یعنی جزیره نفتی خارک را حمایت میکرد. مستند ششم شکاری روایتی کوچک از تاریخ بزرگ شجاعت گروهی از جوانان این ملک است که از زبان معدود خلبانان به جا مانده از حماسه ۸ ساله دفاع مقدس روایت میشود.
@syriankhabar