اخبار سوریه
✴️شلیک راکت از سوریه به جولان اشغالی 🔸یسرائیل کاتس، وزیر امور خارجه رژیم صهونیستی روز سهشنبه با ط
یک نکتهای را که من فراموش کردم در این مورد اینجا بنویسم، این است که مقامات رژیم صهیونیستی گفته بودند که ما عربستان نیستیم که ایران بزند و ما پاسخ ندهیم!! با این حال، آنها بامداد روز چهارشنبه باز هم دمشق را زدند اما مشخص نیست که خسارت موشکهای کدام طرف بیشتر بوده، هر چند پاسخ اسرائیلیها یعنی اینکه موشکهای سوری به اهداف اصابت کرده است.
@SYRIANKHABAR
✴️رکب امنیتی ایران به طرح سه ساله/ پشت پرده تحولات اخیر کشور/1
🔸چرا بنزین یک شبه گران شد و حتی نمایندگان مجلس هم از آن خبر نداشتند، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم رکب خورد و بیاطلاع و بیخبر از همهجا، دنبال طرح عدم کفایت سیاسی رئیسجمهور و برکناری رئیس مجلس برآمد. با این حال، آنچه اتفاق افتاد، فراتر از مسائلی بود که نمایندگان مجلس یا حتی برخی افراد دیگر بخواهند از آن باخبر شوند. نوشتن در این مورد، فرصتی بسیار بلندتر میطلبد و باید زمان بسیار زیادی به آن اختصاص داد. اما برای روشن شدن مسائل باید نگاهی دقیقتر و عمیقتر به مسائل داشت.
🔸چند هفتهای است که ما در مورد طرح عنکبوت و نمرود برای شما مسائل و نکاتی را گفتهایم، طرحی که بسیار عمیق و پیچیده قرار بود بر اساس نظر طراحانش ایران را نابود و حکومت را ساقط کند. آن جمله معروف ولیعهد سعودی که گفته بود ناآرامیها را به ایران میکشانیم را هیچ وقت فراموش نکنید، اما حرف او که گفته بود دنبال راهکار سیاسی برای حل مسائل با ایران است را البته برای همیشه فراموش کنید. بن سلمان هیچ وقت از آن چند میلیارد دلار پولی که برای زمین زدن ایران هزینه کرده بود، چشمپوشی نکرده و همه چشمِ امیدش به شبکهسازی بود که منافقین خلق و سازمان جاسوسی انگلیس و رژیم صهیونیستی برای نابودی ایران کرده بودند.
🔸هدف طرح عنکبوت، استفاده از توانمندی جنگ نرم برای بیثباتسازی داخل ایران طی مدتی است که سقف آن سه سال ذکر شده است. از جمله ابزار پیشنهاد شده در آن، آغاز جنگهای سیاسی، اقتصادی، مالی، سایبری، رسانهای، روانی و حقوقی علیه ایران است که هدف همه آن، تغییر نظام حکومت در تهران است به طوری که طبق سند سعودی، حکومت ایران به دولتی تبدیل شود که «دیگر از تروریسم حمایت نکند، ثبات کشورهای همسایه را تهدید نکند و برای توسعه توانایی توانمندی نظامی اتمی هم تلاش نکند».
🔸این سه مورد دقیقاً خواستههایی است که عادل الجبیر دهم مهر در رشته توییتی اعلام کرد و در توییت سوم نوشت: موضع عربستان سعودی را تکرار میکنم شاید [سران ایران] آن را شنیدند: حمایت از تروریسم را متوقف کنید. سیاست آشوب و ویرانگری را ترک کنید و دست از دخالت در امور داخلی کشورهای عربی بردارید. توسعه سلاحهای کشتار جمعی و برنامه موشکهای بالستیک را کنار بگذارید و مثل کشوری عادی رفتار کنید نه قانونشکن و حامی تروریسم». با این حال، بر اساس طرح عنکبوت، دربار سعودی سه هدف عمده را در این طرحها دنبال میکند که عبارتند از:
🔸1) تبدیل کردن سختیهای مردم به تمایل برای تغییر رژیم از طریق رسانهها و شبکههای اجتماعی؛
2) هماهنگی خیزش اجتماعی و هماهنگی اعتراضهای وسیع علیه حاکمیت ایران
3) مهندسی انقلاب در ایران از طریق تعیین نقطه تحولی اساسی در انقلاب [علیه حکومت] و آمادهکردن سران جایگزین برای رژیم حاکم جدید! کار در طرح عنکبوت بر اساس دو مسیر موازی است. اول اینکه مدتش سه سال است طبق برنامهریزان سعودی و هدفش در میانمدت بیثبات در داخل ایران و تغییر نظام در بلندمدت است. مسیر دوم، کوتاه مدت است که سقف آن دوازده ماه تعیین شده است. هدف از آن، آنطور که در سند آمده، «ارسال پیام به سران رژیم ایران است مبنی بر اینکه تاوان دخالتهایشان در منطقه را خواهند داد و طرف مقابل [آنها] قدرت بازدارندگی دارد».
🔸طرح عنکبوت، دارای یک بعد دیگر هم بود و آن نیز بعد نظامی و امنیتی. بر این اساس باید از طریق فضای مجازی افرادی جذب، سازماندهی و برای آموزش نظامی به خارج از کشور منتقل میشدند. انتقال این افراد عموما از طریق ترکیه صورت میگرفت و افراد پس از جذب، به ترکیه رفته و از آنجا به کشور سومی میرفتند و برای دریافت آموزش نظامی و شبکهسازی چند هفتهای آنجا میماندند و سپس به ایران باز میگشتند. این طرح بیش از دو سال بود که در سطوح مختلف در حال اجرا بود و عموما هم پس از تجربه حوادث سال 1396 آنها به این نتیجه رسیده بودند که فعالیت مدنی صرف با توجه به قدرت امنیتی و عدم همراهی مردم راه به جایی نخواهد برد.
🔸در طول دو ماه گذشته چند اتفاق مهم افتاد، یکی از این اتفاقات دستگیری مدیر کانال آمدنیوز بود که از اطلاعات دست اول و بسیار مهمی به دلیل رفت و آمد در محافل مختلف و ارتباط با سرویسهای جاسوسی برخوردار بود، نکته دوم اما سخنان رئیسجمهور ترکیه بود که گفته بود پس از عراق و لبنان ناامنیها به ایران خواهد رسید! اردوغان به احتمال زیاد بیکار ننشست و اطلاعات خوب و ذیقیمتی را به طرف ایرانی تحویل داد است که یکی از آنها، رصد ایرانیهایی بود که پس از سفر به این کشور، راهی کشور سومی میشدند و از چشم «میت» دور نمیماندند. بر اساس اطلاعات موثق ترکیه لیستی از این افراد را به ایران تحویل داده است.
K.J
@syriankhabar
✴️رکب امنیتی ایران به طرح سه ساله/ پشت پرده تحولات اخیر کشور/2
🔸از سوی دیگر، سازمان اطلاعات ترکیه به خوبی از فعالیت سرویسهای جاسوسی بیگانه و ارتباطگیری آنها با شهروندان ایرانی در کشورش آگاه بوده و جمعبندی اطلاعاتی مقامات این کشور بر این قرار گرفته بود که به زودی شاهد ناآرامیهای شدید در ایران خواهیم بود. علاوه بر مبحث ترکیه، چند هفته پیش اعلام شد که طرح ترور سرلشکر سلیمانی کشف و عوامل آن بازداشت شدهاند. این عوامل در اعترافاتی که کردهاند، مسائل مختلفی را بر زبان راندهاند. یکی از نکات شوکهکننده آنها، حضور افراد گوناگون در جایی بود که آنها آموزش بمبگذاری و استفاده از مواد منفجره را میدیدهاند. همچنین در طول ماههای گذشته با رصدهایی که در مسیرهای ورودی معمول سلاح به داخل کشور صورت گرفت، عوامل امنیتی ورود غیرمعمول سلاحهای نامتعارف را هم ردیابی کرده بود.
🔸اتاق عملیات شورشها علیه کشورمان در چند نقطه قرار داشت، هدف اصلی نیز ضربهزدن به کشور در اوایل زمستان بود تا کشور را در یک رکود شدید فرو ببرند. طراحان این طرح برای پیشبرد اهداف خود صدها میلیون دلار برای شبکهای با عنوان «ایران اینترنشنال» هزینه میکنند که از عهده توله پهلوی و مامان پیرش خارج است. پیش از این پنتاگون روی من و تو، سیا در رادیو فردا و وزارت امور خارجه در صدای امریکا به اندازه کافی سرمایهگذاری کرده بودند و نتیجهای نگرفته بودند. حتی بیبیسی هم آن خروجی مدنظر را نداشت و پس از بیش از یک دهه فعالیت به یک شبکه عادی و بیاثر تبدیل شده بود.
🔸بهنظر میرسد که دستگیری روحالله زم که میبایست در روز تعیینشده خطوط و برنامه اصلی را به عناصر شبکهشده به صورت جمعی میداد نهاد تصمیمگیر در ایران را به این فراست وادار کرده که خیلی زودتر تصمیم گرفته شود. تمرکز گروههای جذب شده در نقاط اساسی و مهم کشور هم قابل توجه است. محاصره بندر امام و ماهشهر بهعنوان کریدور ورودی کالا و خدمات به داخل کشور، خرابکاری در تاسیسات گازی عسلویه بهعنوان مهمترین تامینکننده انرژی کشور در فصل سرما و همچنین تامینکننده اصلی سوخت نیروگاههای سیکل ترکیبی و در نهایت نیز، بستن مسیر بر روی پالایشگاه ستاره خلیج فارس بهعنوان بزرگترین تولیدکننده بنزین کشور. اطلاع از برنامه اصلی و کیفی طراحان دستگاه امنیتی را یک گام به جلو انداخت.
🔸اما در مورد تهران، تجربه سالهای پیش نشان داده بود که به دلیل تمرکز قابل توجه نیروهای امنیتی و اشراف نیروهای اطلاعاتی بر عناصر خائن فعالیت در این شهر راه به جایی نخواهد برد و به همین دلیل به سراغ شهرهای پیرامونی رفتند و همانگونه هم که ملاحظه کردید، بیشترین آسیبها به اماکن عمومی در شهرهای اطراف پایتخت وارد آمد. به عبارت دیگر، آنها با استفاده از تجربه سوریه دنبال راه انداختن شورش حاشیه علیه متن بودند و بر آن بودند همه ورودیهای تهران را بسته و رفت و آمد به پایتخت را هم در فازهای بعدی مختل کنند. هر چند ناآرامیهایی را در سطح شهر تهران شاهد بودیم، اما همه انتظارها این بود که از اطراف وارد پایتخت شده و مناطق محروم و فقیرنشین پایتخت را درگیر کنند.
🔸این طرح البته چند پیوست دیگر هم داشت که یکی از آنها همان مبحث نظامی و کشتهسازی بود. اینکه در برخی خانههای تیمی آرپیجی، تیربار، بمبهای مختلف، نارنجک، انواع و اقسام مسلسلهای دستی و ... کشف شد، نکته عجیبی نبود. این عناصر دستور داشتند تا به چند کلانتری و مرکز ویژه نظامی حمله کرده و پس از اشغال آن، سلاحهای خود را بیرون آورده و بگویند که این سلاحها را از مراکز نظامی به دست آوردهایم. در این مورد بیش از این فعلا نمیشود صحبت کرده و تا همین جا هم کفایت میکند. با این حال در شیراز، اصفهان، برخی از شهرهای اهواز و تعدادی از شهرهای غرب کشور چنین مواردی روی داد. حتی در ماهشهر افراد مسلح اقدام به تیراندازی به سمت تریلرها و کامیونهایی کردند که مایحتاج مردم را حمل میکردند.
🔸با این حال، مجموع اطلاعات موجود در نزد نهادهای امنیتی ایران آنها را به این نتیجه رساند که پیش از بلوغ کامل طرح نابودی کشور، با چوب کردن در لانهشان آنها را ناچار به بیرون آمدن کنند. این اتفاق با اعلام ناگهانی قیمت بنزین روی داد و فوراً اتاقهای فرمان خارج از کشور فعال شده و با ترغیب و تهییج عناصر خود آنها را وادار به حضور در خیابانها بر اساس دستور العملهای صادره و آموزشهای دریافتشده کردند. با توجه به در دست بودن اسامی بیش از 2500 نفر از افراد مدنظر در نزد نهادهای امنیتی، سرشبکههای اصلی آنها تا صبح یکشنبه همگی دستگیر شدند و با اعترافهای صورت گرفته، خیلی زود گروه دیگری هم بازداشت شدند. با قطع اینترنت، عملا راه ارتباطی سایر عناصر با خارج قطع و راه برای قطع کردن سر مار، فراهم شد.
K.J
@syriankhabar
🔷آنچه باید میکردند و نکردند، واقعیتهایی که باید بدانیم/1
🔹گزارشی که پیش از این نوشتم بازتاب بسیاری داشت، بسیاری آن را بدون منبع کپی کردند و به اسم خودشان منتشر کردند که چندان مهم نیست، اما روی سخنم با ملالغتیهایی است که در این هاگیر و واگیر آمده و ایرادهای بنیاسرائیلی بر منِ نویسنده میگیرند. خدا خودش شاهد است که خیلی از مسائل و مطالبی را که باید، هنوز ننوشته و نگفتهام و اگر زمانش برسد بیشتر خواهم نوشت. آنچه در این یادداشت آمد، مطالبی بود که همگی از آن مطلع بودیم، جز بخش کوچکی از آن. یک بار پیش از این هم نوشتم، منِ نوعی به این شیوه بالا رفتن بهای بنزین اشکالاتی چند داشتم که برخی از آنها را به شکل زیر مورد اشاره قرار میدهم و بعد نکاتی را بر میشمرم و در نهایت نیز مسائلی را مطرح خواهم کرد.
1) باید ذهن مردم را آماده میکردند؛ این وظیفه مربوط به امروز و دیروز نیست، باید به مردم واقعیتهای اقتصادی را گفته و برای آنها توضیح میدادند که قرار است چه اتفاقی روی دهد. این مساله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. متاسفانه ما اول امتحان میگیریم و بعد درس میدهیم و این یکی از مسائل غریبی است که جمهوری اسلامی در طول 40 سال گذشته با آن دست به گریبان بوده است.
2) در مورد نحوه تخصیص هم اشکالاتی دارم. بنزین 3 هزار تومانی به هیچ عنوان جلوی قاچاق را نخواهد گرفت، آن کسی هم که پول دارد بیشتر میزند و پولش را میدهد و ککش هم نمیگزد. اگر قرار بر سهمیهبندی بود، 100 لیتر را به 1500 تومان و 100 لیتر را هم 2هزار تومان به مردم میدادند، سهمیه تاکسیها، سرویس مدارس، خودروهای وانت و سایر موارد را هم در نظر میگرفتند و بیش از این 200 لیتر را به بهای 5 هزار تومان میدادند. با 200 لیتر همه ایرانیها میتوانند برنامهریزی کنند و بنزین 5 هزار تومانی هیچ ارزشی برای قاچاق ندارد.
3) در مورد پولی که از بابت گرانی بنزین قرار است به مردم داده شود، سیاست گزیده شدن دوبار از یک سوراخ را دولت دارد تعقیب میکند. ورود پول به بازار و دست مردم باعث تورم خواهد شد. در همان دوران توجیهی باید ساز و کاری در نظر گرفته میشد و کارتهای اعتباری تدارک میدیدند و به خانوادهها میدادند تا با استفاده از این کارت، 10 قلم کالای اساسی را از فروشگاههای معتبر و در دسترس خریداری کنند. به این ترتیب یک فضای کسب و کار در کشور شکل میگرفت و باعث میشد تا پولی که وارد اقتصاد کشور میشود ایجاد تورم مضاعف نکرده و تولید در کشور را گسترش دهد.
4) در طول یک هفته گذشته با افراد بسیاری بحث کردهام و مشخص شد که بسیاری از افراد باسواد مملکت هم مساله را خوب نفهمیدهاند. یکی از دوستان میگفت که ما حقوقمان باید جهانی باشد تا قیمت بنزین هم با جهان سنجیده شود! نکته به ظاهر درستی است، اما این دوستان نمیدانند که دولت سالی 80 میلیارد دلار یارانه مخفی میدهد و با جهانی کردن قیمت حاملها، حقوقها هم بالا خواهد رفت. البته به این مساله من یک اشکال دارم و آن هم مبحث کارگرانی است که از کارفرما دریافتی دارند و تا زمانی که بخش تولید به شکل اساسی رونق نگیرد، این بخش اصلاح نخواهد شد.
5) به دوستان میگفتم بدون درنظر گرفتن قیمت جهانی نفت (باتوجه به اینکه نفت متعلق به خودمان است) هزینه تولید هر لیتر بنزین 2500 تومان است، چگونه یک بطری آب معدنی را به بهای 2500 تومان میخریم اما در مورد بنزین این همه سختگیر هستیم؟ چند نفر از فامیلهای ما در تجارت محصولات کشاورزی هستند، گفتم شما حاضر هستید فلان محصولی را که کیلویی 10 هزار تومان برای شما هزینه داشته به بهای 5 هزار تومان بدهید؟ پاسخ بسیار مشخص بود، اما همینها در مورد بنزین نظری دیگر داشتند.
6) در دور قبل هم که بنزین در یک بازه زمانی 10 برابر شد، جامعه به شدت واکنش نشان داد، اما یک سال بعد درآمدها به گونهای شد که بهای بنزین را پوشش داد. حالا هم این مساله تا تا چند وقت دیگر به صورت کامل پوشش داده میشود و مردم باید حوصله کنند. این شبکههای خارجی مدام تبلیغ میکنند که دولت دستش را در جیب ملت کرده، اگر اینگونه است که دست دولتهای غربی جای دیگر ملت است... هر چند همین حرف ما هم همین الان مخالفانی دارد و میگویند که غربیها خدمات ویژه میدهند، این کار را میکنند و آن کار را. با این حال چون این طیف از دوستان با این حرفها قانع نمیشوند، بهتر است از این مساله عبور کرده و چند نکته دیگر را در بخش بعدی با هم بررسی کنیم.
K.J
@syriankhabar
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جنگ ایران و آمریکا به روایت مقامات نظامی آمریکایی:
📍جنگ با ایران ما را در اوضاع پيچيده ای قرار خواهد داد/ نباید موقعیت یک دولت غرب گرا در ایران را خراب کنیم...
➕بخش سوم
🆔 @Kavoshmedia
لینک آپارات:
📎https://www.aparat.com/v/oD0kO
🔷آنچه باید میکردند و نکردند، واقعیتهایی که باید بدانیم/2
🔹در این بخش مسائل و مواردی که باید باشد و متاسفانه در کشور ما نیست، برخواهیم شمرد و تاکید میکنم که این حرف و مطالبات مردم به حقاست و نه تنها دولتها، بلکه حاکمیت در طول دهههای گذشته به بهانههای واهی کمکاری کرده و اگر نخواهد آن را اصلاح کند، این کمکاری قابل بخشش نیست.
1) چرا در کشور ما هنوز خودروهای پرمصرف جولان میدهند؟ کجای دنیا امروز خودروهایی با مصرف بالای 10 در 100 کیلومتر همچنان تولید میشود؟ متاسفانه آنچه بنام مافیای خودرو گفته میشود در کشور ما به شکلی وجود دارد. در سطرهای بعد به یکی از تاریخیترین اشتباهاتی که در کشور ما بهعنوان بهانه از آن بهره گرفته میشود، اشاره خواهم کرد، اما خودرویی مانند وانت نیسان که رسما صدی 24 لیتر بنزین مصرف میکند چرا باید تولید شود یا همچنان در چرخه اقتصادی کشور باشد؟ دهها هزار خودروی نیسان در سراسر کشور روزانه بیش از 5 میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند که با خارج کردن آنها از چرخه و دادن خودروی کممصرف با اقساط 72 ماهه به دارندگان، باز هم کشور صرفهجویی خواهد کرد.
در این مورد بگذارید یک جمع و تفریق کنیم. خودروهای وانت نیسان در کشور روزانه بیش از 5 میلیون لیتر و سالانه نزدیک به دو میلیارد لیتر میشود، یعنی با صادر کردن این میزان بنزین سالانه یک میلیارد دلار درآمد کسب میشود. در طول دو سال از محل خارج کردن این خودروها میشود بیش از 100هزار خودروی کممصرف را وارد کرد و در سالهای بعد سالانه صدها میلیون دلار صرفهجویی نمود، این مساله در مورد سایر خودروها مانند وانت پیکان، آریسان، سواریهای سمند و پژوهای قدیمی و... هم صادق است. اما مشخص نیست چرا باید این خودروها همچنان در کشور جولان دهند. دستکم باید نیسانها را گازوئیلسوز کرد و یا در نهایت آنها را از رده خارج و به جای آنها کامیونهای ایسوزو و همین بنجلهای چینی را در اختیار ملت قرار بدهند.
2) یک سوال اساسی که مردم همواره میپرسند و باید پاسخ داده شود این است چرا دولت نسبت به واردات خودروهای برقی و کممصرف این همه اشکالتراشی میکند؟ تعرفه بسیار بالا بر خودروهای برقی وارداتی با وجود اطلاع دولتیها از کممصرفبودن آنها هم هدر دادن منابع ملی بوده و هم خوشخدمتی مجدد به خودروسازهای بسیار بیکیفیت داخلی که هر کدام بهنوعی خون مردم را در شیشه کرده و حاضر به تغییر خطوط تولید و در اختیار گذاشتن خودروهای باکیفیت به مردم نیستند. البته دولتیها با این کار دنبال سرکیسه کردن مردم هم بودند تا درآمدی دست و پا کنند!!
3) سوال دیگر اینکه، چرا باوجود اینکه سه شهر اصفهان، تهران و مشهد که 80درصد بنزین کشور را میبلعند، نباید در آنها خودروی برقی حرکت کند؟ دو شرکت بزرگ خودروساز داخلی و چند شرکت دیگر که محصولات بنجل چینی را با قیمتهای آنچنانی تحویل مردم میدهند، چرا به سراغ خودروهای برقی چینی نرفتهاند؟ دولت اگر واقعا دنبال کاهش مصرف سوخت و صرفهجویی است باید مردم را تشویق به استفاده از این خودروها کند که سود دو سر است، هم باعث کاهش مصرف بنزین میشود و هم در کاهش آلودگی این شهرها، بهویژه پایتخت اثر مستقیم دارد. متاسفانه ما در حوزه خودروهای برقی 50 سال از دنیا عقب هستیم و با این فکر مدیریتی در کشور، به جایی هم نخواهیم رسید.
4) میگویند اگر واردات خودرو آزاد شود، صدها هزار نفر بیکار میشوند؟ کسی که این حرف را میزند بهنظر اصول اقتصاد را نمیداند. خودرویی که هر روز از کیفیت آن کم میشود، خودرویی که مصرف بالای 10 لیتر در هر 100 کیلومتر دارد، خودروی باصرفه اقتصادی نیست. شما در نظر بگیرید اگر خودروهای برقی یا در نهایت خودروهایی با مصرف ترکیبی 7 لیتر وارد کشور شود، روزانه 40 میلیون لیتر بنزین صرفهجویی خواهد شد و مصرف کشور رسما نصف میشود. سالانه نزدیک به 15 میلیارد لیتر بنزین که قیمتی بیش از 7 میلیارد دلار دارد صادر خواهد شد، اگر در نظر بگیریم که 300هزار نفر در صنعت خودروی کشور کار میکنند و هر نفر 400 دلار حقوق میگیرد، کل حقوق آنها سالیانه یک و نیم میلیارد دلار نمیشود... پس ایرانخودرو و سایپا با تولیداتشان دارند به کشور ضرر وارد میکنند.
5) در مورد نکته شماره 4 البته مسائلی وجود دارد، اما یک واقعیت دیگر این است مردم که خودرویی با استاندارد یورو4 دارند، در شهرستانها (بهعنوان قشر کمدرآمد) عملا به بنزین یورو4 دسترسی ندارند و با بنزینهای با اکتان پایین که مصرف خورو را بالا میبرد، کار میکنند. اگر قرار بر بنزین معمولی باشد، باید آنهایی که چنین بنزینی مصرف میکنند یارانه بیشتری بگیرند!! وجود بنزین با کیفیت یکی از خواستههای مردم است که یک خواسته به حق نیز به شمار میرود.
K.J
@syriankhabar
◼️ماهیگیری از آب گلآلود
▪️یک هفته از افزایش بهای بنزین و سهمیهبندی آن در کشور میگذرد. معترضانی که جای خود را به تخریبکنندگان اموال عمومی و خصوصی مردم دادند شاید مهمترین عامل پافشاری حاکمیت بر بهای 3هزار تومانی بنزین توسط عدهای به شمار برود، هر چند که قیمت سه هزار تومان از مدتها پیش برنامهریزی شده بود. با این حال، بسیاری تلاش کردند از آب گلآلود ماهیگیری کنند، کسانی که در میان آنها همهطیف دیده میشد و متاسفانه همه آنها نشان دادند که بیش از آنکه منعفت عمومی برایشان مهم باشد، سوار شدن بر گرده خواستههای بهحق مردم جهت رسیدن به امیال و آرزوهایشان مهم است.
▪️نخستین گروه، نمایندگان مجلس هستند، کسانی که در مجلس دهم میخواستند با بنزین 1000 تومانی به سراغ مجلس یازدهم رفته و با آن رای جمع کنند. در طول روزهای گذشته به عینه کسانی را دیدیم که دنبال طرح دو فوریتی و سه فوریتی بودند، کسانی که رشتهتوئیت میکردند و میخواستند ثابت کنند که دولت اشتباه کرده و مجلس موافق گران کردن بنزین نبوده اما ای کاش آنها اندکی صداقت داشتند و از جلسات غیرعلنی که نتایج کارهای کارشناسی ارائه میشد به مردم میگفتند! همه آنها از افزایش بهای بنزین خبر داشتند، فقط زورشان گرفته که چرا ساعتش را نمیدانستند و چرا بعد از انتخابات اسفندماه این اتفاق روی نداد!
▪️گروه دوم، سیاسیون خارج از حکومت و دولت هستند، این گروه چه اصولگرا و چه اصلاحطلبش فرصتطلبیهای خود را نشان دادند، چه آن فردی که از پاسخ رهبری به آن طلبه نقل دروغ کرد و چه آن فردی که آمد و گفت به هیچ عنوان نباید بنزین گران میشد، مگر دریافتی مردم ایران مانند کشورهای دیگر است؟ این فرد همان کسی است که خودش اقتصاد خوانده و میداند که دولت دارد 80 میلیارد دلار یارانه مخفی میدهد و دلیل حقوق پایین هم، همین یارانهها است. سومین گروه، رسانهها بودند، آنهایی که منافقانه سنگ مردم را به سینه زدند و باور دارم که غم مردم ندارند. آنهایی که تیتر زدند و دنبال کشته شدهها میگشتند و گزارش تهیه کردند که عدهای گم و گور شدهاند!
▪️چهارم، دولتیهای سابق و اسبق که هر کدام امروز گوشهای نشسته و انبانشان پر، برای مردم نسخهنویسی میکنند. ای کاش میشد راحتتر حرف زد و بیشتر نوشت... این روزها مطالبی خواندم، مسائلی دیدم، حرفهایی شنیدم و رفتارهایی مشاهده کردم که نتیجهاش برایم این شد در این کشور، همه به فکر خود هستند و هیچکس به فکر ایران نیست. آنهایی که گفتند رئیس دولت میخواسته انتقام برادرش را بگیرد به همان میزان برادر رئیس دولت که پول حرام گرفت و خرید و فروش پست میکرد، در این ماجرا به کشور ضربه زدند...
▪️ما در روزهای سختی به سر میبریم، کشوری با بزرگی ایران، با جمعیت ایران، با قدرت ایران متاسفانه گرفتار باندبازی و جناح بازی افراد و گروههای داخلی شده است. کاری کردهاند که اعتماد مردم از حاکمیت سلب شده و عدهای این وسط عامدانه موش میدوانند و کارهایی میکنند که بیشتر و بیشتر شک میکنم که گروهی میخواهند ایران از هم بپاشد. دوره ساسانیان، وقتی سلمان فارسی به مدینه رفت و پس از رحلت پیامیر اعراب را در حمله به ایران راهنمایی کرد، بسیاری از بزرگان گفتند بگذارید حمله کنند، حکومت را که ساقط کردند بیرونشان میکنیم سلسله دیگری تشکیل میدهیم و اما نمیدانستند که این اعراب، اعراب دوره شاپور ذوالاکتاف نیستند.
▪️حالا هم در کشور ما، چون امنیت عمومی برقرار است، کسی توجه نمیکند که این امنیت با چه هزینهای به دست آمده که اینگونه با حرفهای نسنجیده و گز نکرده و منافقانه چوب حراج به آن میزدند. روزگاری با یکی از فرماندهان ارتش صحبت میکردم، میگفت از بس مردم خطر جنگ را دور میبینند که گاهی اوقات فکر میکنند که نیروی نظامی برای چه است و دولتیها هم با همین فکر سال به سال بودجه ما را کم میکنند. رفتار آنهایی که در بالا برشمردم مصداق کامل کسانی است که فکر میکنند هر چه بگویند، اشکال ندارد و مهم نیست. عرض کردم، افسوس که دستم بسته که مصداق بیاورم وگرنه مینوشتم که اوضاع از چه قرار است و برای هر مورد مثالهای متعددی میآوردم.
K.J
@syriankhabar
شهید اسماعیل غلامی یاراحمدی که چند روز پیش هنگام خنثیسازی تلههای انفجاری در اطراف حلب به شهادت رسیده بود، امروز جمعه به شکل غریبانهای در خرمآباد تشیع شد. کانال اخبار سوریه شهادت این شهید را به خانواده ایشان تبریک و تسلیت عرض میکند. باشد که یادمان باشد برای آنکه کشوری امن داشته باشیم چه خونهایی داده و خواهیم داد.
@syriankhabar
May 11
یک عذرخواهی از دوستان
دوستان عزیز، من ایتا رو روی گوشی نصب نکردم و از نسخه دسکتاپ استفاده میکنم. در طول یک هفته گذشته بارها و بارها ارتباطم با این پیامرسان قطع شده، کما اینکه سروش، بله و آی گپ را هم که داشتیم، کار نکرد و اذیب شدیم. بسیاری از دوستان پیغام دادند اما بسیاری باز نمیشود. این هم از مشکلات پیامرسانهای ایرانی است که متاسفانه سرورهای ضعیفی دارند و نمیتوانند حجم بالای مخاطب را مدیریت کنند. انشالله که این پپامرسانها بهتر شده و ما هم بتوانیم بیشتر در خدمت شما باشیم.
K.J
@syriankhabar
iran .mp3
38.69M
گزارشی از تحولات اخبر کشور و توضیحاتی در مورد مطالب و نکاتی که در این چند روز قلمی شد.
در این گزارش تلاش کردهام بخشی از ارتباط بن سلمان و گدازاده پهلوی را مورد کنکاش قرار داده و ضمن انتقاد به وضعیت امروز کشور، توصیههایی را به مردم داشته باشم.
@syriankhabar
اخبار سوریه
گزارشی از تحولات اخبر کشور و توضیحاتی در مورد مطالب و نکاتی که در این چند روز قلمی شد. در این گزار
برخی ار دوستان میگویند که این فایل برایشان باز نمیشود. والا تا جایی که تونستم تلاش کردم فایل را با فرمت MP3 بارگزاری کنم که راحت باز بشه. دوستان محبت کنند و پس از ذخیره فایل در گوشی یا رایانهاشان آن را با پلیر مناسب باز کنند.
سپاسگزارم