دایره آتش حزبالله در حال گسترش است، عمق بیشتر، دقت بیشتر و البته به شکل گستردهتر و دقیقتر. امروز حزبالله مقر لشکر 210 رژیم موقت و تیپها و مخازن آن را در فیلون در جنوب شرق صفد در شمال دریاچه طبریه هدف قرار داد. چند فروند پهپاد انتحاری حزبالله با موفقیت تمام خود را به اهداف تعیین شده رسانده و آنها را مورد اصابت قرار دادهاند. این حملات دقیق و همهجانبه خسارت های سنگینی برای دشمن ترسو و بزدل در پی داشته، اما مانند همیشه سانسور شدید و همه جانبهای که بر تمام زندگی مفلوکانه صهیونیستها قابل مشاهده است باعث شده تا تروریستهای تلف شده را مانند مردار به گور بسپارند. این سطح از فلاکت و مخفیکاری برای رژیمی جعلی و کودککش چیز چندان غریبی نیست. اگر بخواهند آمار واقعی کشته و زخمیها در عملیاتهای حزبالله را اعلام کنند، دیگر کسی در ارتش کودککش هم خدمت نمیکند.
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه حجم و دایره سانسور توسط رژیم موقت را بدانید، به این ویدئو توجه کند؛ وزیر امنیت «ملی» (آخه ملت کجا بود که بخواهد امنیت ملی داشته باشید!) در نشستی پس از 40 سال میگوید یکی از نظامیان صهیونیست از یگان سایرت متکال این رژیم در ماموریتی در سوریه کشته شده است. پس از اینکه او این خبر را پس از 40 سال لو میدهد (دقت کنید، 40 سال نه 4 سال) باز هم اداره سانسور رژیم پای کار میآید و از همه میخواهد که این خبر را پاک کنند ولی کار از کار گذشت و خودشان آمدند و عکس و نام این قاتل و آدمکش را که به دست سوریها به هلاکت رسید، منتشر کردند. (این ویدئو مربوط به دو سال پیش است و صرفا برای اطلاع شما دوباره بازنشر کردم)
@SyrianKhabar
این تصویر باراک شرعبی است که در سال 1984 در عملیات تروریستی در سوریه به هلاکت رسید و تا امروز حتی خانوادهاش نمی دانستند که در یک عملیات برون مرزی کشته شده... اما اداره قدرتمند سانسور و دروغگویی رژیم بچهکش به مدت نزدیک به چهار دهه آن را مخفی کرد. دقت کنید که چند صد تروریست کودککش در این چند دهه در مناطق مختلف جهان به هلاکت رسیدهاند و آنها اقدام به مخفیکاری در این مورد کرده و هنوز هم میکنند؟
@SyrianKhabar
به عنوان مثال، در حمله روسیه به گرجستان دستکم 75 تن از افسران و مسشاران نظامی و امنیتی رژیم به هلاکت رسیده و بیش از 150 نفر دیگر هم زخمی شدند. در بمبارانهای سنگینی که روسها انجام دادند حتی برخی خانوادههای این تروریستها هم کشته شدند ولی رژیم در این زمینه چنان مخفیکاری گستردهای کرد که تا امروز کسی در مورد این ماجرا هیچ خبری را منتشر نکرده است. به نظرم ما اولین و تنها جایی هستیم که آن را رسانهای کرده و در موردش بارها نوشتیم. در عملیات هوایی روسها در گرجستان، اهداف به شکلی دقیق و موثر بمباران شدند که باعث وحشت و حیرت صهیونیستها شد و فوراً در تماس با روسها دست به التماس و خواهش شدند که دیگر بمباران نکند تا بتوانند اوباش خودشان را از گرجستان خارج کنند.
یا در عملیاتهای صورت گرفته در شاخ افریقا، دهها تن از عناصر موساد و یگانهای ویژه نظامی رژیم در طول دهه اول قرن حاضر در نبردهای مختلف کشته شدند. حجم تلفات وارده به رژیم در این منطقه به شکلی بود که در نهایت ناچار به ترک منطقه شدند و حضور امنیتی خود را با حضور نظامی در اریتره جایگزین کردند. با این حال کسی در مورد کشتههای رژیم خبری نشنید و دلیلش این است که صهیونیستها به ذات جهودیت خود مخفیکار و پنهان کار هستند. حالا اگر از کودکی آموزش ببینند که دیگر هیچ.
از همین رو است که صهیونیستها در مورد تلفات واقعی خود در حملات مختلف مخفیکاری میکنند و شهرکنشینان نیز فهیمدهاند که باید با این مخفی کاری کنار بیایند. به هر حال، آنها همه نظامی هستند، زن و مرد بالای 18 سال نظامی هستند و پیرمرد و پیرزنهای بالای 80 سال هم سابقه جنایت در ارتش ترسو و نهادهای امنیتی قاتل رژیم را داشتهاند. همه می دانند که باید مخفیکاری کنند. بنابراین، زیاد به خبرهای آنها توجه نکنید.
@SyrianKhabar
تیمسار سیاری در اجلاس شیانگشان پکن.... تیمسار جوری همه چی ست کرده که به ساعت هم رسیده است....
@SyrianKhabar
🔴هفت نکته در مورد سفر پزشکیان به عراق
🔻مسعود پزشکیان در سفر به عراق به چهار نقطه مهم سفر کرد؛ بغداد، سلیمانیه، أربیل و بصره. در عرف سیاسی عراق، سلیمانیه و أربیل را یک کانون میدانند و به عبارتی باید گفت رئیس جمهور با سفر خود را از مرکز عراق شروع کرد، سپس به شمال رفت و از آنجا راهی جنوب این کشور شد. این اقدام پیامهای مهمی داشت؛
نخست) ایران تاکید کرد که مرکزیت عراق برایش مهم است و شمال و جنوب عراق را با هم میخواهد، شمال نمیتواند بخشی جداییپذیر از عراق باشد.
دوم) ایران پس از حملات سنگین چند سال گذشته به تروریستهای چند ملیتی در شمال عراق، نیاز بود تا از سرکردههای استان شمالی دلجویی کند، به همین دلیل پزشکیان هم به سلیمانیه سفر کرد و هم به أربیل تا به آنها یادآور شود که بهای دوستی، دوستی است و بهای دشمنی دشمنی؛
سوم) سفر به سلیمانیه تاکیدی بود بر اینکه ایران جامعیت یکجای أربیل را به رسمیت نمیشناسد. در واقع، این سفر اعتبار بخشیدن به اتحادیه میهنی کردستان و بالابردن جایگاه آنها در سپهر سیاسی عراق بود. تصویری که بافل طالبانی با پزشکیان منتشر کرد، همین پیام را میرساند؛
چهارم) ایران در این سفر بر موضوع «امنیت» و اجرایی کردن «توافق امنیتی» با بغداد و أربیل تاکید داشت. در دیدار رئیس جمهور ایران با نخستوزیر عراق، پزشکیان تأکید مؤکد داشت که هر گونه همکاریهای اقتصادی در رهگذر احترام به امنیت دو کشور میگذرد؛
پنجم) در واقع این سفر آخرین میخ را بر تابوت گروهکهای تجزبهطلب چندملیتی در شمال عراق خواهد کوبید. اصرار ایران بر خلعسلاح، اخراج و راندن این تروریستهای چندملیتی تجزیهطلب مزدور امریکا و رژیم صهیونیستی باعث شده تا بغداد برای تامین امنیت مرزها تحت فشار قرار بگیرد؛
ششم) اما نکته مهمی که باید به آن توجه و دقت کرد این بود که ایران مرکزیت بغداد، أربیل و بصره را در مرکز، شمال و جنوب عراق به رسمیت شناخت، پزشکیان با هیچ یک از مقامات اهل سنت عراق که چند هفتهای است دنبال تشکیل «اقلیم سنی» هستند و از حمایت امریکا، ترکیه و عربستان و امارات برخوردار هستند دیدار نکرد. این موضوع نشان میدهد که ایران به هیچ عنوان تاب تحمل چنین اقلیمی را در عراق ندارد و اجازه نخواهد داد بنیان فدرالیسمی که مقدمه جداییطلبی در عراق است، گذاشته شود.
هفتم) نکته مهم دیگر این بود که پزشکیان با انتخاب عراق به عنوان نخستین مقصد خود در سفر خارجی، نشان داد که از یک رویکرد یکپارچه در کشور تبعیت میکند. این سفر قرار بود در خردادماه برگزار شود و شهید رئیسی و هیات دولت سیزدهم آن را انجام دهند....
@SyrianKhabar
تشکر کردن، شاید تنها راهی باشد بتواند محبت دوستان را جبران کرد.
از دوست عزیز و نادیده، آقای رامین منتظری و آقای آرش عزیز بابت محبتی که داشتهاند سپاسگزارم. انشاءالله بتوانم به بهترین شکل محبت شما را جبران کنم. این ایرانیهای دوستداشتنی و باصفا که ایرانی بودن خود را فراموش نکرده و از یاران قدیمی کانال هستند، در غربت همچنان تعصب خاک وطن را دارند. ممنونم بابت کمک شما به کانال از طریق حساب paypal.me/syriankhabar . خدا به همه سلامتی و طول عمر عنایت کند.
@SyrianKhabar
25.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات روزانه حزبالله به مراکز نظامی رژیم موقت در شمال سرزمینهای اشغالی ادامه دارد. در سایه عمق بخشیدن به این عملیاتها، حزبالله تا این لحظه عمق 15 تا 20 کیلومتری را تثبت کرده و در جبهه شرقی شهر صفد و در جبهه غربی نیز نهاریا را وارد خط آتش خود کرده است. این موضوع همزمان با حملات سنگین و گسترده تروریستهای صهیونیستی به مناطق مسکونی جنوب لبنان ادامه دارد. با این حال ، مقاومت نه تنها از دامنه آتش خود کم نکرده، بلکه کیفیت و کمیت آن را هم افزایش داده است.
@SyrianKhabar
آژیر حمله در صفد و مناطق شمالی دریاچه طبریه به صدا درآمد. به نظر میرسد پهپادهای حزبالله بار دیگر برای هدف قرار دادن مواضع دشمن به پرواز درآمدند....
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانههای رژیم موقت گویند دهها موشک به مناطق مختلف و متفاوتی از شمال که تا این لحظه تخلیه نشدند اصابت کرده است. به صورت مشخص رژیم صهیونیستی اگر بخواد خلاف قواعد تعیین شده توسط حزب الله رفتار کرده و بخواهد مسیر را به سمتی ببرد که تنشها گسترش پیدا کنند، حزبالله کاملاً برای چنین مرحلهای آماده و مهیا است. آنچه در تصویر میبینید اصابت پی در پی راکتهای حزبالله در مناطق جنوبی شهر صفد است. اگر این ویدیو منتشر نمیشد رتش عبری ادعا میکرد که ۹۹ راکتها را رهگیری کرده و آن یک درصد دیگر هم در مناطق باز سقوط کردهاند.
@SyrianKhabar
🔴 ژنرال صهیونیست: فلسطینی بودم با اسرائیل میجنگیدم!
🔻گاهی اوقات سرکردههای سابق صهیونیست حرفهایی میزنند که خیلی جالب است، نیاز به مطالعه دقیق دارد و باید با حوصله آن را خواند و بررسی کرد. یکی از ژنرالهای سابق صهیونیست در گفتوگویی تاکید کرده که «اگر فلسطینی بود با اسرائیل میجنگید» و شاید این جملهای عجیب باشد اما حقیقت دارد. من هم توصیه میکنم گفتوگوی آمی آیالون با معاریو را بخوانید، با دقت هم بخوانید.
🔻«آمی آیالون» که فرماندهی «شایتت ۱۳» و نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را برعهده داشت، سپس عضو «کنست» (پارلمان اسرائیل)، بعد وزیر کابینه و عضو «کابینه» امنیتی-سیاسی شد، بیش از یک بار در مصاحبه با رسانههای خارجی و عربی گفته است: «اگر فلسطینی بودم، با اسرائیل میجنگیدم.» همین فرد رئیس شاباک نیز بوده است و در طول چندین دهه وظیفه تحقیق درباره مبارزان اصلی مقاومت فلسطین و خنثی کردن عملیات آنها علیه اسرائیل را داشت. او امروز در دهه ۸۰ عمر خود قرار دارد. پس چرا بعد از این همه کارنامه نظامی و امنیتی و سیاسی، این را میگوید؟
🔻آیالون در مصاحبهای طولانی که روزنامه معاریو با وی داشت، در پاسخ به سوال مئیر اوزیئیل، مصاحبهکننده، با سوال دیگری پاسخ میدهد: «شما تا چه اندازه فلسطینیها را میشناسید؟» مصاحبهکننده پاسخ داد: میشناسم، من دوستانی در میان آنها دارم و افرادی را میشناسم. آیالون حرف او را قطع کرد: «خب، پس آنها قبل از هر چیز مردم هستند. درست است. اما آیا تاریخ آنها را میدانید؟ فرهنگ آنها؟ تفاوت بین آنها؟ آیا تو آنها را میشناسی یا میگویی من یک دوست دارم پس آنها...
🔻آیالون صحبتهایش را از جنگ ویتنام آغاز کرد و گفت: «آیا میدانی وزیر دفاع وقت آنها که بود؟ رابرت مکنامارا. او فقط یک وزیر دفاع نبود، او ایدئولوژی آن جنگ بود و متعهد شد که در آن پیروز خواهند شد. آن جنگ در دهه ۱۹۷۰ به پایان رسید و ۲۰ سال بعد مکنامارا کتاب «نگاه به عقب» را منتشر کرد که به مستندی به نام «مه جنگ» تبدیل شد و حتی در سال ۲۰۰۳ جایزه اسکار بهترین فیلم مستند بلند را دریافت کرد. فیلم فوق مصاحبهای است با مکنامارا که در مقابل دوربین آمریکاییها را خطاب قرار میدهد و ۱۱ درسی که از جنگ آموخته را توضیح میدهد. به گفته آیالون، «نخستین درس این است که آمریکاییها نه دشمن خود را میشناختند، نه تاریخ و نه ایدههای آن را. در واقع، «ما دشمن خود را نمیشناختیم و معلوم شد چیزی کاملا متفاوت از آنچه ما فکر میکردیم میخواهد.»
🔻«غرب معتقد بود که ویتنامیها بخشی از بلوک کمونیستی شوروی هستند و اگر ویتنام سقوط کند، تمام شرق آسیا از هم میپاشد. آنطور که بعدا معلوم شد، از دهه ۱۹۹۰، ویتنام شمالی به سوسیالیسم یا کمونیسم اعتقاد نداشت، آنها از چینیها و روسها متنفر بودند و تنها چیزی که میخواستند آزادی بود. پس از اینکه تحت استعمار فرانسه و آمریکا قرار گرفتند، خواستار استقلال شدند.»
🔻اما مصاحبهکننده گفت که این حرف او صحت ندارد! آنها در ویتنام شمالی مستقل بودند و میخواستند کنترل بخش دوم را بگیرند. ویتنام جنوبی نیز خواهان استقلال بود. آیالون به او پاسخ داد: «من دو بار تاریخ این جنگ را مطالعه کردم. بار دوم در طول پایان نامه کارشناسی ارشدم در هاروارد بود که باید شواهد و حقایق را ارائه میکردم، بنابراین میتوانم بگویم که ویتنام جنوبی معادل ژنرال آنتوان لحد در لبنان بود. به همین دلیل گفته شد که آنها نماینده لبنان هستند. من نمیخواهم وارد این موضوع شوم. در همه موارد، ویتنامیها برای آزادی خود جنگیدند و در واقعیت امروز، یک ویتنام متحد وجود دارد، نه شمالی، نه جنوبی و نه اشغالی.»
🔻«(ما) و آمریکاییها دشمن را نشناختیم. بنابراین، وقتی از من میپرسید که من به فلسطینیها چگونه نگاه میکنم و گفتی که آنها ۲۲ کشور (عربی) دارند، من برای شما حرفی دارم: صراحتا این چیزی است که ما میگوییم، اما آنها متفاوت فکر میکنند. آنها خود را جزئی از امت اسلام نمیدانند. من در مورد حماس، اخوان المسلمین، یا آنچه در غزه و کرانه باختری میبینیم صحبت نمیکنم، منظورم اکثریت فلسطینیها است. آنها خود را یک ملت میبینند.»
🔻«یکی از مصیبتهای ما این است که به آنها به چشم افراد نگاه میکنیم و معتقدیم اگر کار و برای فرزندانشان غذا داشته باشند، مشکل حل میشود. نه. فلسطینیان امروز، نه فقط حماس، بلکه همه آنها حاضرند بجنگند و کشته شوند نه برای غذا. آنها هر کدام به شیوه خود یا در مورد پایان اشغال یا از استقلال صحبت میکنند. بنابراین، از لحظهای که آنها به خود به عنوان یک ملت نگاه میکنند، جنگ کاملا متفاوت میشود.» «۱۶۷ کشور در جهان وجود دارند که آنها را ملت میدانند. به جز ما، تقریبا هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که آنها را ملتی نداند که حق داشتن کشور مستقل خود در کنار اسرائیل را دارند.»
🔻«فلسطینیها چیزی برای از دست دادن ندارند و وقتی کسی اینگونه میشود، «خطرناکترین دشمن» میشود، زیرا عملا برای آزادی که مقدسترین است میجنگد. این به دین یا ایدئولوژی مربوط نمیشود، بلکه مربوط به خود شخص است که عملا خود را جزئی از یک ملت میبیند». زیو ژابوتینسکی، از رهبران «جنبش اصلاحگر صهیونیسم»، در مقاله معروف خود «دیوار آهنین» در سال ۱۹۲۳ همان چیزی را گفته بود که امروز وی میگوید. ژابوتینسکی گفته بود:«ما نمیتوانیم با ادعایی به سراغ آنها برویم. ما زمین آنها را گرفتیم و آنها با ما خواهند جنگید.»
🔻«وقتی از من میپرسند که اگر فلسطینی بودم چه میکردم، میگویم: اگر کسی بیاید و سرزمین من، سرزمین اسرائیل را بگیرد، بدون محدودیت با او میجنگیم. در مورد راه حل من معتقدم که حل موضوع ممکن است، اما تا حد زیادی به نحوه درک ما از فلسطینیها مرتبط است. با ادامه جنگ، حماس قدرت بیشتری به دست میآورد و بنابراین، تنها راه شکست حماس ایجاد یک افق سیاسی برای مردم فلسطین است. زمانی که توافقنامه اسلو امضا شد، یک اقلیت فلسطینی از حماس حمایت میکردند در حالی که وقتی افقی وجود ندارد، فلسطینیها قیام میکنند، همانطور که در انتفاضه دوم اتفاق افتاد.»
🔻آیالون در پاسخ به ادعای مصاحبهکننده مبنی بر اینکه اسرائیلیها با فلسطینیها سازگار هستند، گفت: «ما دولتی را انتخاب کردیم که سیاست آن در واقع توسط (وزرای مذهبی صهیونیست) ایتمار بن گویر و بتسلئیل اسموتریچ هدایت میشود. آیا ایدئولوژی آنها را خواندهاید؟ برنامه استراتژیک اسموتریچ؟ میشنوی چه میگوید؟ او میگوید «حواره»(روستای فلسطینی) را باید سوزاند.»
@SyrianKhabar