🔴هفت نکته در مورد سفر پزشکیان به عراق
🔻مسعود پزشکیان در سفر به عراق به چهار نقطه مهم سفر کرد؛ بغداد، سلیمانیه، أربیل و بصره. در عرف سیاسی عراق، سلیمانیه و أربیل را یک کانون میدانند و به عبارتی باید گفت رئیس جمهور با سفر خود را از مرکز عراق شروع کرد، سپس به شمال رفت و از آنجا راهی جنوب این کشور شد. این اقدام پیامهای مهمی داشت؛
نخست) ایران تاکید کرد که مرکزیت عراق برایش مهم است و شمال و جنوب عراق را با هم میخواهد، شمال نمیتواند بخشی جداییپذیر از عراق باشد.
دوم) ایران پس از حملات سنگین چند سال گذشته به تروریستهای چند ملیتی در شمال عراق، نیاز بود تا از سرکردههای استان شمالی دلجویی کند، به همین دلیل پزشکیان هم به سلیمانیه سفر کرد و هم به أربیل تا به آنها یادآور شود که بهای دوستی، دوستی است و بهای دشمنی دشمنی؛
سوم) سفر به سلیمانیه تاکیدی بود بر اینکه ایران جامعیت یکجای أربیل را به رسمیت نمیشناسد. در واقع، این سفر اعتبار بخشیدن به اتحادیه میهنی کردستان و بالابردن جایگاه آنها در سپهر سیاسی عراق بود. تصویری که بافل طالبانی با پزشکیان منتشر کرد، همین پیام را میرساند؛
چهارم) ایران در این سفر بر موضوع «امنیت» و اجرایی کردن «توافق امنیتی» با بغداد و أربیل تاکید داشت. در دیدار رئیس جمهور ایران با نخستوزیر عراق، پزشکیان تأکید مؤکد داشت که هر گونه همکاریهای اقتصادی در رهگذر احترام به امنیت دو کشور میگذرد؛
پنجم) در واقع این سفر آخرین میخ را بر تابوت گروهکهای تجزبهطلب چندملیتی در شمال عراق خواهد کوبید. اصرار ایران بر خلعسلاح، اخراج و راندن این تروریستهای چندملیتی تجزیهطلب مزدور امریکا و رژیم صهیونیستی باعث شده تا بغداد برای تامین امنیت مرزها تحت فشار قرار بگیرد؛
ششم) اما نکته مهمی که باید به آن توجه و دقت کرد این بود که ایران مرکزیت بغداد، أربیل و بصره را در مرکز، شمال و جنوب عراق به رسمیت شناخت، پزشکیان با هیچ یک از مقامات اهل سنت عراق که چند هفتهای است دنبال تشکیل «اقلیم سنی» هستند و از حمایت امریکا، ترکیه و عربستان و امارات برخوردار هستند دیدار نکرد. این موضوع نشان میدهد که ایران به هیچ عنوان تاب تحمل چنین اقلیمی را در عراق ندارد و اجازه نخواهد داد بنیان فدرالیسمی که مقدمه جداییطلبی در عراق است، گذاشته شود.
هفتم) نکته مهم دیگر این بود که پزشکیان با انتخاب عراق به عنوان نخستین مقصد خود در سفر خارجی، نشان داد که از یک رویکرد یکپارچه در کشور تبعیت میکند. این سفر قرار بود در خردادماه برگزار شود و شهید رئیسی و هیات دولت سیزدهم آن را انجام دهند....
@SyrianKhabar
تشکر کردن، شاید تنها راهی باشد بتواند محبت دوستان را جبران کرد.
از دوست عزیز و نادیده، آقای رامین منتظری و آقای آرش عزیز بابت محبتی که داشتهاند سپاسگزارم. انشاءالله بتوانم به بهترین شکل محبت شما را جبران کنم. این ایرانیهای دوستداشتنی و باصفا که ایرانی بودن خود را فراموش نکرده و از یاران قدیمی کانال هستند، در غربت همچنان تعصب خاک وطن را دارند. ممنونم بابت کمک شما به کانال از طریق حساب paypal.me/syriankhabar . خدا به همه سلامتی و طول عمر عنایت کند.
@SyrianKhabar
25.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات روزانه حزبالله به مراکز نظامی رژیم موقت در شمال سرزمینهای اشغالی ادامه دارد. در سایه عمق بخشیدن به این عملیاتها، حزبالله تا این لحظه عمق 15 تا 20 کیلومتری را تثبت کرده و در جبهه شرقی شهر صفد و در جبهه غربی نیز نهاریا را وارد خط آتش خود کرده است. این موضوع همزمان با حملات سنگین و گسترده تروریستهای صهیونیستی به مناطق مسکونی جنوب لبنان ادامه دارد. با این حال ، مقاومت نه تنها از دامنه آتش خود کم نکرده، بلکه کیفیت و کمیت آن را هم افزایش داده است.
@SyrianKhabar
آژیر حمله در صفد و مناطق شمالی دریاچه طبریه به صدا درآمد. به نظر میرسد پهپادهای حزبالله بار دیگر برای هدف قرار دادن مواضع دشمن به پرواز درآمدند....
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانههای رژیم موقت گویند دهها موشک به مناطق مختلف و متفاوتی از شمال که تا این لحظه تخلیه نشدند اصابت کرده است. به صورت مشخص رژیم صهیونیستی اگر بخواد خلاف قواعد تعیین شده توسط حزب الله رفتار کرده و بخواهد مسیر را به سمتی ببرد که تنشها گسترش پیدا کنند، حزبالله کاملاً برای چنین مرحلهای آماده و مهیا است. آنچه در تصویر میبینید اصابت پی در پی راکتهای حزبالله در مناطق جنوبی شهر صفد است. اگر این ویدیو منتشر نمیشد رتش عبری ادعا میکرد که ۹۹ راکتها را رهگیری کرده و آن یک درصد دیگر هم در مناطق باز سقوط کردهاند.
@SyrianKhabar
🔴 ژنرال صهیونیست: فلسطینی بودم با اسرائیل میجنگیدم!
🔻گاهی اوقات سرکردههای سابق صهیونیست حرفهایی میزنند که خیلی جالب است، نیاز به مطالعه دقیق دارد و باید با حوصله آن را خواند و بررسی کرد. یکی از ژنرالهای سابق صهیونیست در گفتوگویی تاکید کرده که «اگر فلسطینی بود با اسرائیل میجنگید» و شاید این جملهای عجیب باشد اما حقیقت دارد. من هم توصیه میکنم گفتوگوی آمی آیالون با معاریو را بخوانید، با دقت هم بخوانید.
🔻«آمی آیالون» که فرماندهی «شایتت ۱۳» و نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را برعهده داشت، سپس عضو «کنست» (پارلمان اسرائیل)، بعد وزیر کابینه و عضو «کابینه» امنیتی-سیاسی شد، بیش از یک بار در مصاحبه با رسانههای خارجی و عربی گفته است: «اگر فلسطینی بودم، با اسرائیل میجنگیدم.» همین فرد رئیس شاباک نیز بوده است و در طول چندین دهه وظیفه تحقیق درباره مبارزان اصلی مقاومت فلسطین و خنثی کردن عملیات آنها علیه اسرائیل را داشت. او امروز در دهه ۸۰ عمر خود قرار دارد. پس چرا بعد از این همه کارنامه نظامی و امنیتی و سیاسی، این را میگوید؟
🔻آیالون در مصاحبهای طولانی که روزنامه معاریو با وی داشت، در پاسخ به سوال مئیر اوزیئیل، مصاحبهکننده، با سوال دیگری پاسخ میدهد: «شما تا چه اندازه فلسطینیها را میشناسید؟» مصاحبهکننده پاسخ داد: میشناسم، من دوستانی در میان آنها دارم و افرادی را میشناسم. آیالون حرف او را قطع کرد: «خب، پس آنها قبل از هر چیز مردم هستند. درست است. اما آیا تاریخ آنها را میدانید؟ فرهنگ آنها؟ تفاوت بین آنها؟ آیا تو آنها را میشناسی یا میگویی من یک دوست دارم پس آنها...
🔻آیالون صحبتهایش را از جنگ ویتنام آغاز کرد و گفت: «آیا میدانی وزیر دفاع وقت آنها که بود؟ رابرت مکنامارا. او فقط یک وزیر دفاع نبود، او ایدئولوژی آن جنگ بود و متعهد شد که در آن پیروز خواهند شد. آن جنگ در دهه ۱۹۷۰ به پایان رسید و ۲۰ سال بعد مکنامارا کتاب «نگاه به عقب» را منتشر کرد که به مستندی به نام «مه جنگ» تبدیل شد و حتی در سال ۲۰۰۳ جایزه اسکار بهترین فیلم مستند بلند را دریافت کرد. فیلم فوق مصاحبهای است با مکنامارا که در مقابل دوربین آمریکاییها را خطاب قرار میدهد و ۱۱ درسی که از جنگ آموخته را توضیح میدهد. به گفته آیالون، «نخستین درس این است که آمریکاییها نه دشمن خود را میشناختند، نه تاریخ و نه ایدههای آن را. در واقع، «ما دشمن خود را نمیشناختیم و معلوم شد چیزی کاملا متفاوت از آنچه ما فکر میکردیم میخواهد.»
🔻«غرب معتقد بود که ویتنامیها بخشی از بلوک کمونیستی شوروی هستند و اگر ویتنام سقوط کند، تمام شرق آسیا از هم میپاشد. آنطور که بعدا معلوم شد، از دهه ۱۹۹۰، ویتنام شمالی به سوسیالیسم یا کمونیسم اعتقاد نداشت، آنها از چینیها و روسها متنفر بودند و تنها چیزی که میخواستند آزادی بود. پس از اینکه تحت استعمار فرانسه و آمریکا قرار گرفتند، خواستار استقلال شدند.»
🔻اما مصاحبهکننده گفت که این حرف او صحت ندارد! آنها در ویتنام شمالی مستقل بودند و میخواستند کنترل بخش دوم را بگیرند. ویتنام جنوبی نیز خواهان استقلال بود. آیالون به او پاسخ داد: «من دو بار تاریخ این جنگ را مطالعه کردم. بار دوم در طول پایان نامه کارشناسی ارشدم در هاروارد بود که باید شواهد و حقایق را ارائه میکردم، بنابراین میتوانم بگویم که ویتنام جنوبی معادل ژنرال آنتوان لحد در لبنان بود. به همین دلیل گفته شد که آنها نماینده لبنان هستند. من نمیخواهم وارد این موضوع شوم. در همه موارد، ویتنامیها برای آزادی خود جنگیدند و در واقعیت امروز، یک ویتنام متحد وجود دارد، نه شمالی، نه جنوبی و نه اشغالی.»
🔻«(ما) و آمریکاییها دشمن را نشناختیم. بنابراین، وقتی از من میپرسید که من به فلسطینیها چگونه نگاه میکنم و گفتی که آنها ۲۲ کشور (عربی) دارند، من برای شما حرفی دارم: صراحتا این چیزی است که ما میگوییم، اما آنها متفاوت فکر میکنند. آنها خود را جزئی از امت اسلام نمیدانند. من در مورد حماس، اخوان المسلمین، یا آنچه در غزه و کرانه باختری میبینیم صحبت نمیکنم، منظورم اکثریت فلسطینیها است. آنها خود را یک ملت میبینند.»
🔻«یکی از مصیبتهای ما این است که به آنها به چشم افراد نگاه میکنیم و معتقدیم اگر کار و برای فرزندانشان غذا داشته باشند، مشکل حل میشود. نه. فلسطینیان امروز، نه فقط حماس، بلکه همه آنها حاضرند بجنگند و کشته شوند نه برای غذا. آنها هر کدام به شیوه خود یا در مورد پایان اشغال یا از استقلال صحبت میکنند. بنابراین، از لحظهای که آنها به خود به عنوان یک ملت نگاه میکنند، جنگ کاملا متفاوت میشود.» «۱۶۷ کشور در جهان وجود دارند که آنها را ملت میدانند. به جز ما، تقریبا هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که آنها را ملتی نداند که حق داشتن کشور مستقل خود در کنار اسرائیل را دارند.»
🔻«فلسطینیها چیزی برای از دست دادن ندارند و وقتی کسی اینگونه میشود، «خطرناکترین دشمن» میشود، زیرا عملا برای آزادی که مقدسترین است میجنگد. این به دین یا ایدئولوژی مربوط نمیشود، بلکه مربوط به خود شخص است که عملا خود را جزئی از یک ملت میبیند». زیو ژابوتینسکی، از رهبران «جنبش اصلاحگر صهیونیسم»، در مقاله معروف خود «دیوار آهنین» در سال ۱۹۲۳ همان چیزی را گفته بود که امروز وی میگوید. ژابوتینسکی گفته بود:«ما نمیتوانیم با ادعایی به سراغ آنها برویم. ما زمین آنها را گرفتیم و آنها با ما خواهند جنگید.»
🔻«وقتی از من میپرسند که اگر فلسطینی بودم چه میکردم، میگویم: اگر کسی بیاید و سرزمین من، سرزمین اسرائیل را بگیرد، بدون محدودیت با او میجنگیم. در مورد راه حل من معتقدم که حل موضوع ممکن است، اما تا حد زیادی به نحوه درک ما از فلسطینیها مرتبط است. با ادامه جنگ، حماس قدرت بیشتری به دست میآورد و بنابراین، تنها راه شکست حماس ایجاد یک افق سیاسی برای مردم فلسطین است. زمانی که توافقنامه اسلو امضا شد، یک اقلیت فلسطینی از حماس حمایت میکردند در حالی که وقتی افقی وجود ندارد، فلسطینیها قیام میکنند، همانطور که در انتفاضه دوم اتفاق افتاد.»
🔻آیالون در پاسخ به ادعای مصاحبهکننده مبنی بر اینکه اسرائیلیها با فلسطینیها سازگار هستند، گفت: «ما دولتی را انتخاب کردیم که سیاست آن در واقع توسط (وزرای مذهبی صهیونیست) ایتمار بن گویر و بتسلئیل اسموتریچ هدایت میشود. آیا ایدئولوژی آنها را خواندهاید؟ برنامه استراتژیک اسموتریچ؟ میشنوی چه میگوید؟ او میگوید «حواره»(روستای فلسطینی) را باید سوزاند.»
@SyrianKhabar
🔸این گفتوگو شاید در وهله اول مهم نباشد، اما وقتی به کنه و به عمق آن نگاه میکنیم، مهم میشود؛ تقریبا صهیونیستها میدانند که با این شیوه و راهی که در پیش گرفتهاند یک جنگ بیپایان را در فلسطین باید تحمل کنند، آنها خود معترف هستند که «خانه فلسطینیها را اشغال کردهاند» و رهبران آنها یک سده پیش به آنها گفته بود که «فلسطینیها با آنها خواهند جنگید» و یکصد سال بعد که این جنگ شروع شد تا فهمیدهاند که داستان از چه قرار است. اما آنها در هفت دهه گذشته سیاستی را در پیش گرفته، راهی را رفتهاند که دیگر مسیر بازگشتی ندارد. آنها برتر بودن یهود و انسان نبود فلسطینیها را به شیوهای در مدارس خود تبلیغ کردهاند که دیگر راهی برای بازگشت به عقب نیست.
🔸امروز صبح داشتم گزارشی از یک نظرسنجی در مورد نظر شهرکنشینها درباره حمله به لبنان میخواندم، تقریبا 72 درصد از آنها میگفتند باید به لبنان حمله شود، در حالی که 18 درصد میگفتند نباید حمله شود. به نظرم آن 18 درصد نه اینکه از جنگ بدشان میآید مخالف هستند بلکه به این دلیل است که میدانند اگر به لبنان حمله کنند چه بلایی سرشان میآید و آن 72 درصد دیگر بر اثر تبلیغات چند دههای سرکردههای رژیم و ارتش و دستگاه امنیتی مبنی بر اینکه در منطقه کسی حریف آنها نیست و میتوانند همه را شکست دهند، چون فکر میکنند پیروز میشوند، خواستار حمله به لبنان هستند.
🔸بسیاری از همانهایی که امروز خواهان پایان جنگ در غزه و مبادله اسرا هستند، سال گذشته حامی سرسخت حمله به غزه، آواره کردن فلسطینیها در صحرای سینا و قتل عام همه آنها بودند ولی امروز که متوجه پرزور بودن سنبه فلسطینیها شدهاند دنبال آتشبس برای مبادله اسرا هستند. سیستم آموزشی و ذات پلید صهیونیسم به گونهای این چند میلیون مستعمرهنشین را بار آورده که همه آنها فکر میکنند کسی قدرت شکست دادن آنها را ندارد، کسی نمیتواند در برابر آنها بایستد، در حالی که واقعیت بسیار متفاوت است.
🔸بنگویر عراقی و اسموتریچ مجارستانی درست از همین مدرسه فکری و ایدئولوژیک فارغ التحصیل شدهاند، سیستم آموزشی رژیم موقت گروهی وحشی، انساننمایِ مدعی و دیوسیرت و دیوصفت را تربیت کرده که امروز بلای جان خودش شده است، چرا که آرام آرام ماهیت واقعی و چهره حقیقی این رژیم را به جهانیان نشان میدهد. اینها خود رژیم را به خاک سیاه خواهند نشاند. حتی قویترین کشورها (در حالی که رژیم موقت کشور نیست، طویله هم نیست بلکه یک باند جنایتکار است) نیز در یک جنگ تمامعیار داخلی کم آورده و در نهایت به پایان خواهند رسید.
🔸به نظرم آمی آیالون همه چیز را نگفته یا اگر هم گفته در این مطلب ترجمه نشده است؛ واقعیت این است که آنها فهمیدهاند که به بنبست رسیدهاند؛ همه پلها را پشت سر خراب کرده و هیچ راه بازگشتی ندارند. جایی برای تشکیل کشور فلسطینی با همان مختصات و طول و عرضی که در پیمان اسلو مورد موافقت گرفت، وجود ندارد. صدها شهرک مهاجرنشین در کرانه باختری ساخته شده که صدها هزار مهاجر چندملیتی که به لحاظ فکری و رفتاری فاشیست و بسیار خطرناک هستند آنجا زندگی میکنند. در نبردی که در پیشرو است، اینها بیشترین تلفات را خواهند داد، چرا که بیشترین طمع را برای کشتن فلسطینیها دارند.
🔸همان گونه که در مطلع این مطلب هم عرض شد، دشمن به خوبی میداند که در چه وضعیتی است؛ اما راه بازگشتی وجود ندارد. جنگ غزه و نبردهای اخیر در کرانه باختری نشان داد که برخلاف تصور صهیونیستها آنها در موقعیت برتر نیستند و نمیتوانند برای احقاق حق نداشته بجنگند، اما فلسطینیها این حق را دارند. 11 ماه جنگ باعث فرار نزدیک به یک میلیون نفر شهرکنشین از سرزمینهای اشغالی شد، در حالی که کشتار 200 هزار فلسطینی در غزه باعث نشد تا آنها ذلت رفتن به صحرای سینا را بپذیرند، ماندند، کشته شدند و هنوز هم کشته میشوند، اما در نهایت پیروز خواهند شد.
🔸اهمیت این مصاحبه صرفاً به این است که دشمن میداند و میفهمد، حالا یا عمد دارد (چون ذات و بنیانش جنایتکار است) یا اینکه نمیتواند و نمیداند بابد چه کند (به دلیل اینکه در طول این سالها رفتارها و اقدامات وحشیانهای داشته که باعث ایجاد بنبست شده است) و به همین دلیل قدرت تصمیمگیری ندارد. کسی که نتواند در عرصه سیاست تصمیم بگیرد، شکست خواهد خورد. ایران در سال 1367 آتشبس و قطعنامه 598 را پذیرفت و علیرغم انتقادات بسیار در آن زمان، بعدها مشخص شد بهترین تصمیم را حضرت امام (ره) با فداکاری و گذاشتن آبرو گرفتند و امروز ایرانِ ما بالنده و قدرتمند در عرصه منطقهای و جهانی حضور دارد. صهیونیستها چون نمیتوانند تصمیم بگیرند، درجا میزنند.
@SyrianKhabar
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله سنگین راکتی حزبالله به پایگاههای جدید رژیم در عمق بیشتر سرزمین های اشغالی صهیونیستها را به این نتیجه رسانده که جبهه شمالی به سادگی آرام نخواهد شد. در حالی که نتانیاهو برای بقا در قدرت به ادامه جنگ مدیریت شده نیاز دارد، اما آواره شدن بیش از 260 هزار شهرکنشین چیزی نیست که او هم بتواند با آن کنار بیاید و باید فکری کند. ولی حزبالله هر روز یک پایگاه جدید را در شمال فلسطین هدف قرار میدهد تا حجم و ماهیت رژیم میلیتاریستی صهیونیستی مشخص گردد که چگونه در هر 10 کیلومتری مربع، یک پادگاه و مرکز نظامی ساخته و بیش از 2 هزار نقطه از فلسطین اشغالی را پادگان تشکیل میدهد... اینجا مقر تیپ 282 و مخازن موشکهای دقیق رژیم هدف راکتهای حزبالله قرار گرفت. حزبالله همچنان اصرار دارد که با کاتیوشا کارش راه میافتد و نیازی به راکتهای سنگینتر نییست.
@SyrianKhabar
✴️ معاون دبیرکل حزبالله گزارش المیادین را تایید کرد
🔸معاون دبیرکل حزبالله لبنان گزارش شبکه المیادین در مورد موفقیتآمیز بودن حمله به پایگاههای «گلیلوت» و «عین شیمر»، دقیق و قابل اعتماد است.
🔸شیخ «نعیم قاسم» با بیان اینکه آنچه شبکه المیادین در مورد موفقیتآمیز بودن حمله به پایگاههای گلیلوت و عین شیمر گزارش داد، دقیق و قابل اعتماد است، افزود: چرا رسانهها یا اعضای کابینه نتانیاهو، آنچه مقاومت درباره هدفگیری این دو پایگاه اعلام کرده را تکذیب نکردند؟»
🔸شیخ نعیم قاسم با تاکید بر این مهم که چرا رئیس واحد ۸۲۰۰ اکنون استعفای خود را اعلام کرد و قبلا و در رابطه با حوادث هفت اکتبر، دست به این اقدام نزده بود؟ افزود: ما تجربیات زیادی در رابطه با رژیم اشغالگر داریم که مهمترین آنها عملیات شهادت طلبانه احمد قصیر در صور است که دشمن ۴۰ سال پس از عملیات به تلفات آن اعتراف کرد.
🔸به گفته وی، ما هیچ برنامهای برای آغاز جنگ نداریم، اما گسترش اشغالگری و تهاجم با پاسخ مواجه خواهد شد. اگر آنها معتقدند که جنگ باعث بازگرداندن شهرکنشینان میشود، باید برای آوارگی و پذیرایی از صدها هزار شهرک نشین آماده شوند.
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علم اگر در ثریا هم باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد و این روایت دقیق و تاریخی از نبی اکرم (ص) امروز در حوزههای مختلف و شکلهای گوناگون جامعه عمل به خود پوشیده و شاهد دستاوردهای گوناگون از دانشمندان جوان و فرهیختگان باهوش ایرانی هستیم. امروز ایرانیان نه تنها با موفقیت هسته اتم را شکافتند و به زوایای مختلف علم کوانتوم تسلط یافته و در حوزههای نانوتکنولوژی جای خود را در علم و دانش مستحکم کردهاند بلکه در حال تسخیر آسمانها بوده و باز هم موفق شدند تا ماهوارهای که دسترنج سالها علم و تحقیق و پژوهش خود آنها است را بر مرکبی ساخت دست جوانان ایرانی گذاشته و به قلب آسمان فرستاده تا در مدار زمین گردش کند.
حالا ارسال ماهواره به قلب آسمان نشان داد که ایرانیان همچنان در تلاش برای رسیدن به ثریا شب و روز نمیشناسند. حالا بن سلمان برود و شهر خیالی نع
نئوم را بسازد و بن زاید هم مجسمه آفتاب و لگن را.... این تفاوت بین دو نسل است. آنهایی که حضرت ساختمانها و خیابانها و ماشینهای دبی را میخورند بهتر است حالا بدانند که داستان از چه قرار است و تفاوت از کجا تا به کجاست. اماراتیها ماهوارهای را برایشان ژاپنیها ساختند و فرانسویها پرتاب کردند آمریکاییها مدیریت کردند و شب و روز هیاهو سر دادند که ای داد بیداد امارات ماهواره پرتاب کرده که در خواب چنین چیزی را ببیند.
@SyrianKhabar
ارتش یمن امروز یک موشک بالستیک جدید رای هدف قرار دادن مرکز سرزمینهای اشغالی شلیک کرد و این موشک با عبور از تمام سامانههای پدافندی رژیم و با وجود شلیک چندین تیر موشک سامانه پیکان و پاتریوت و فلاخن داوود به نزدیکی فرودگاه به نزدیکی فرودگاه بن گوریون گور به گور شده اصابت کرد. این موشک توانست با طی کردن فاصله حدود ۲۰۰۰ کیلومتری یک موفقیت تاریخی و مهم برای نیروهای مسلح یمن را تثبیت کند.
آنچه در این تصویر میبینید، لحظاتی پس از به صدا درآمدن آژیر حمله موشکی در مرکز سرزمینهای اشغالی است. در واقع شلیک امروز یمنیها فقط یک تمرین گرم بود تا به صهیونیستهای غاصب نشان دهد که با وجود آماده باش ۱۰۰ درصد و استقرار یگانهای راداری و پدافندی ناتو در منطقه نمیتواند کاری از پیش ببرد.
@SyrianKhabar