شب گذشته هم یک صفحه خبری سعودی مدعی شد که نشت سوخت از یکی از مخازن باعث آتش سوزی در این نیروگاه شده است. همانگونه که گفته شد این نیروگاه از جمله بزرگترین نیروگاه های برق رژیم سعودی است که نقش بسیار مهمی در تامین برق تاسیسات نفتی و صنعتی در جده دارد. اما مشخص نیست که این صفحه چقدر راست میگوید...
@syriankhabar
اخبار سوریه
مسکو در پیامی هشدار آمیز در مورد تبعات پیوستن اوکراین به ناتو هشدار داد. مسکو یادآور شد که هر اقدامی
هشدارها، ستونکشیها و تجمیع نیرو و تجهیزات در مرز روسیه با اوکراین، رئیس ستاد مشترک ارتش اوکراین را به این نتیجه رساند که بهتر است فتیله را پایین بکشد. در پی تهدیدات 24 ساعت گذشته روسها مبنی بر مداخله نظامی در صورت حمله به شهروندان روس ساکن در شرق اوکراین، رئیس ستاد مشترک ارتش اوکراین تاکید کرد که این کشور هیچ نیتی برای حمله به دونباس را ندارد، چرا که باعث کشته شدن صدها هزار نفر خواهد شد. این ژنرال اوکراینی که اواخر دی ماه حدود 300هزار نیروی نظامی را به همراه تجهیزات کامل زرهی، مکانیزه، مهندسی، توپخانه و ... به مناطق شرقی اعزام کرده بود، با مشاهده حضور همین تعداد نظامی روس که دو برابر ارتش اوکراین همان تجهیزات را پای کار آورده بودند، به این نتیجه رسید که جنگ به معنی شکست است.
این را باید اضافه کرد که چند روز پیش رئیس جمهور غربگرای اوکراین در مواضع تهدیدآمیزی گفته بود که کیف هیچ چارهای جز توسل به زور برای بازگردان مناطق آشفته و خارج از کنترل دولت مرکزی ندارد. او این حرفها را پس از تماس تلفنی با همتای امریکایی خود بر زبان رانده بود، اما حالا آن طرفی که باید وارد جنگ شود، اوضاع را به شدت وخیم دیده که پرچمهای سفید را بالا برده است. برخی رسانههای غربی ادعا کرده بودند که حجم نقل و انتقال تجهیزات توسط ارتش روسیه به اندازهای بوده که باعث اختلال در سیستم حمل و نقل ریلی و جادهای کشور شده است. با این حال، به نظر نمیرسد که تنش در اوکراین به این سادگی به پایان رسیده باشد.
@syriankhabar
دکتر ظریف توئیت زدهاند و فرمودهاند: «ایران مسیری منطقی برای پایبندی کامل به برجام ارائه میکند: ایالات متحده - که این بحران را موجب شده - باید ابتدا به پایبندی کامل بازگردد، ایران پس از راستیآزمایی سریع، اقدام متقابل خواهد کرد؛ تمامی تحریمهای ترامپ، ضدبرجام بودند و باید رفع شوند - بدون توجه به تمایزات و نام گذاریهای بیمنطق و خوسرانه تحریمها.»
خدمت وزیر محترم امور خارجه باید عرض کنم، آنچه جمهوی اسلامی ایران خواسته است، برداشتن همه تحریمهای اعمال شده امریکا علیه ایران است، نه فقط تحریمهای «ترامپ»! امیدوارم که وزیر خارجه این توئیت را اصلاح کند، هر چند تا این لحظه 5 ساعت از انتشار آن گذشته است. مردم ایران، مقاومت کردند که قیافه هیچ تحریمی را نبینند، اگر قرار است یک تحریم بماند، ما هم باید غنی سازی 20درصدی را نگه داریم....
@syriankhabar
باز هم تاکید میکنم، من نه مخالف مذاکره هستم و نه گفتوگو، بلکه بر این باور هستم که برای تامین منافع ملت باید با هر طرفی مذاکره کرد، اما هر چیزی هم قاعدهای دارد. آقای دیپلمات اعزامی به وین میگوید: مذاکرات تا زمان تامین نظرات ایران ادامه دارد، خود برادر من شاید تامین نظرات ایران 15 سال طول کشید؟ آن وقت چه میگوئید؟
نکته جالب آنکه جناب عراقچی در این صحبتها پس از نشست روز جمعه کمیسیون در وین خیلی راحت گفته است: «کار ما نزدیک کردن مواضع دو طرف است. این کار سخت است، زمان می برد و هر کس بر خواستهها و مواضع خود پافشاری میکند»! خوب استادی که خیلی معصومی، چقدر زمان میبرد؟ در تهران وقتی در طیاره نشستی به سمت اروپا، بهت زمان ندادند که پدر جان رفتی 10 روز یا دو هفته بیشتر زمان نداری یا ته مذاکره را باز گذاشتند و گفتند جاده بدون دستانداز است، برو تا هر کجا که دوست داری!!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زیباکلام صهیونیست!!
🔺تا الان نخواستم در مورد صادق زیباکلام مطلبی بنویسم چرا که وی فردی نیست که بخواهد چندان به این نکات گفته شده توجه کند. اما او شب گذشته خیانتی بزرگ در حق تمام آزادیخواهان جهان کرد و با شرکت در گفتگویی که یک صهیونیست دو آتشه، دشمن ایران و مسلمانان حضور داشت رسماً پیشقدم عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شد. باور کنید هر استاد دانشگاه دیگری یا هر فرد دیگری در ایران دست به چنین اقدامی میزد یا از دانشگاه اخراجش میکردند یا اینکه به محاکمه می کشاندند. بنده نمیگویم که باید چنین کاری با زیباکلام کرد اما صادق زیباکلام از امروز به بعد برای من مرده است، کما این که پیش از این هم به لحاظ فکری هیچ جایگاهی نداشت. اما او با این کارش نشان داد که نه تنها بویی از آزادیخواهی، انسانیت و دموکراسی که ادعایش را می کند نبرده، بلکه با نشستن در کنار یک صهیونیست جانی که دستشان به خونه صدها هزار فلسطینی آغشته است و در یک سرزمین غصب شده و اشغالی متعلق به دیگران زندگی میکند پشت پا به تمام تفکرات آزادیخواهی و ضد اشغالگری در جهان زد. من از امروز به بعد صادق زیباکلام آمریکایی صادق صهیونیست هم میگویم.
@syriankhabar
✴️ فروش کشورهای عربی به ایران و حداقلی کردن امتیازخواهی ایران توسط امریکا /1
🔸دو روز پیش در ضمن یادداشتی تاکید کردم که اگر بعد از برجام قرار شد مذاکرهای (به فرض محال) میان ایران و امریکا در مورد موشکی و نفوذ منطقهای ایران صورت بگیرد، ایران هم به دلیل دست برتر در منطقه باید درخواستهایی از امریکا داشته باشد. البته امریکا زمانی میتواند چنین درخواستی از ایران داشته باشد که به برجام به صورت کامل بازگشته باشد، تحریمهای ایران هم برداشته شده و ایران به صورت عملی این اقدام امریکاییها را راستیآزمایی کرده باشد. ایران دو درخواست ساده و پیش پا افتاده از امریکا خواهد داشت: نخست همه پایگاههای امریکا در منطقه برچیده شود و موضوع دوم، امریکا از حمایت از رژیم صهیونیستی و رژیمهای مرتجع عرب دست بردارد. هر چند همان درخواست نخست که برچیده شدن پایگاهها است خواسته دوم ایران را هم برآورده میکند.
🔸به نظر میرسد در واشنگتن گروهی از تصمیمگیران و افراد موثر به این نتیجه رسیدهاند که تنها در صورتی میتوانند از ایران امتیاز بگیرند که امتیاز بدهند، آنها بر خلاف دیدگاه گروهی دیگر که فکر میکنند در صورت تداوم سیاست تحریم میتوان ایران را تسلیم کرد (البته این گروه دنبال تسلیم ایران در کوتاهمدت نیستند، بلکه میخواهند ایران ضعیفتر و ایرانیها فقیرتر شوند) به این نتیجه رسیده که باید امریکا به برجام بازگردد و پس از بازگشت به این توافق و برداشتن تحریمها، با ایران وارد مذاکره بر سر سایر موضوعات مانند نفوذ منطقهای و قدرت موشکی شود. یک سناتور دمکرات امریکایی که به نظر میرسد بیش از بقیه میفهمد و عاقلتر و میداند در صورت فشار بیشتر بر ایران، این کشور با موقعیت راهبردی و البته بسیار قدرتمند از اردوگاه غرب بیش از پیش فاصله خواهد گرفت، پیشنهاد تازهای را مطرح کرده است.
🔸سناتور کریس مورفی در یک رشته توئیت نوشته است: «من خواهان توافقی «طولانیتر و قویتر» با ایران هستم اما مسیر رسیدن به این توافق از توافق هستهای ایران (برجام) میگذرد. بازگشت به برجام در اسرع وقت، لزوما حاکی از گرفتن امتیازهای دیگر از ایران است و چند دلیل میتواند بیانگر این باشد: مهمترین چیز اطمینان یافتن از این است که ایران به سلاحی هستهای دست پیدا نمیکند. این در اولویت قرار میگیرد. بله ما میخواهیم ایران به حمایتش از نیروهای نیابتی و برنامه موشکیاش را پایان بدهد. اما تمام فعالیت بدخواهانهشان با داشتن یک بمب هستهای بدتر میشود. ما چهار سال زمان داشتیم که رویکرد مخالفان برجام را امتحان کنیم. ترامپ تحریمهایی فلجکننده بر ایران اعمال کرد تا مجبورشان کند درباره همه چیز مذاکره کنند. یک فاجعه بود. ایران نخواست مذاکره کند، برنامه هستهایشان را از سر گرفتند و شروع کردند به شلیک به نظامیان آمریکایی.
🔸در این میان، اتحادی که اوباما ایجاد کرده بود (آمریکا/ اروپا/ روسیه/ چین در برابر ایران) فرو پاشید. اروپا، روسیه و چین به ایران کمک کردند تحریمهای ترامپ را دور بزند و حاضر نشدند با آمریکا در محدود کردن دیگر اقدامات ثباتزدای ایران همکاری کنند. بیفکرانه است که باور کنیم حالا ایران حاضر است بنشیند و درباره توافقی جامع مذاکره کند. اگر هم باشند، امتیازهایی از ما خواهند خواست، مثل تغییر دادن روابط دفاعیمان با عربستان سعودی و امارات متحده عربی. بهترین مسیر برای آوردن ایران به میز مذاکره در زمینه مسائل غیر هستهای، بازگشتن به برجام و پیریزی دوباره ساختار اتحاد ۱+۵ است. این یعنی «پایبندی در ازای پایبندی». ایران به پایبندی به برجام باز میگردد و آمریکا تحریمها را لغو میکند. این توافق برای آمریکا، اسرائیل و بقیه جهان خوب بود. نشان داد که دیپلماسی میتواند مشکلات بزرگ را حل کند. هر روزی که آمریکا و ایران از توافق خارجند، جهان امنیت کمتری دارد و دیپلماسی از ارزش میافتد.»
🔸یک وقت فکر نکنید که کریس مورفی خیلی آدم خوبی است، ساختار سیاسی امریکا آدم خوب خیلی کم تربیت میکند و اگر هم تربیت کند، اجازه ظهور و بروز در لایههای قدرت پیدا نمیکند. او فقط خیلی خوب فهمیده که ماجرا از چه قرار است و دارد توصیه میکند که تا دیر نشده، برای امریکا فرصتسازی کند. او دنبال اجماعسازی علیه ایران با استفاده از ظرفیت دیپلماسی است و نمونه برجام را یک شکل خیلی عالی برای محدود کردن ایران میبیند. او به خوبی تشخیص داده که برجام بهترین مسیر برای به قول خودشان کنترل ایران است و هر مسیر دیگری باعث قدرتمندتر شدن ایران میشود. به حال او به تحلیلهای اطلاعاتی «غیرقابل انتشار» در مورد ایران دسترسی دارد و آگاهیاش نسبت به قدرت ایران کم نیست، به همین علت خیلی خوب میداند که زمان بیش از آنکه به نفع امریکا باشد، به نفع ایران است و همین عامل باعث شده تا او خواستار بازگشت به برجام و برداشتن تحریمها شود.
@syriankhabar
✴️ فروش کشورهای عربی به ایران و حداقلی کردن امتیازخواهی ایران توسط امریکا /2
🔸اما این سناتور امریکایی فکر میکند خیلی باهوش و زرنگ است، او هم به خوبی میداند که اگر قرار شد امریکا در مورد نفوذ منطقهای و توان موشکی خواستههایی از ایران داشته باشد، در تهران هم خواستههایی مطرح خواهد شد. اما او «روغن ریخته شده را نذر امامزاده» میکند و خیلی زود عربستان سعودی و امارات را به ایران میفروشد، یعنی همین الان برای ایران یک سطح از درخواست را مطرح میکند، هر چند او در این رشته توئیت از مثال یاد کرده است: «، مثل تغییر دادن روابط دفاعیمان با عربستان سعودی و امارات متحده عربی!» یعنی هیچ خبری از برچیده شدن پایگاههای نظامی و پایان حمایت کورکورانه از رژیم صهیونیستی نیست. همه میدانند وقتی معامله در سطح پایین باشد، هیچ معاملهای جوش نخواهد خورد و نمونه عینیاش را میتوان در مذاکرات وین مشاهده کرد. امریکاییها آب نبات به تیم ایرانی پیشنهاد میکنند و در برابرش معدن شکر را میخواهند!
🔸این موضوع در برابر ایده کریس مورفی هم صادق است. بگذارید خیلی صریحتر و سادهتر بنویسم، آنچه که این سناتور امریکایی مطرح کرده بدون شک ناشی از یک طرح پژوهشی و مطالعاتی در یکی از اندیشکدههای امریکایی وابسته به سنا است که حالا فرصت بروز و ظهور پیدا کرده است. امریکاییها پس از ترور سپهید قاسم سلیمانی و حمله ایران به عین الاسد، پیام صریح و روشنی را از تهران در بیش از چند پیغام و پسغام به صورت علنی و غیرعلنی دریافت کردهاند، «امریکا باید منطقه را ترک کند» و برخلاف گروهی در داخل کشور که با این موضوع با تعجب و البته برخی دیگر با تمسخر نگاه میکنند، در واشنگتن و در مراکز تصمیم گیری و مطالعاتی امریکا این مساله به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است. آنها تجربه بارها برخورد با ایران را داشته و میدانند که در هر شکل ممکن، ایران این توانایی را دارد.
🔸تلاشهای بیوقفه امریکاییها برای چند ملیتی کردن حضور نظامی در آسیای غربی با آوردن نظامیان کشورهای عضو سازمان ناتو، تلاش برای نزدیک کردن کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی، تلاش برای پایان دادن جنگ در یمن، تلاش برای حمایت دوباره از تشکیلات خودگردان فلسطین (یعنی بخشی از فلسطینیها)، تلاش برای توافق با طالبان و ... بخشی از تحرکات امریکا برای مقابله با این ایده ایران و به زبان دیگر، گرفتن برخی برگههای قدرت از دست تهران در حوزه نفوذ منطقهای است. به نظر میرسد در کنار این تحرکات، امریکا میخواهد در منطقه با ایران به توافق برسد. وقتی صحبت از نفوذ منطقهای میشود خارج از عقل است که طرف امریکایی نداند که ایران «حضور فیزیکی» ندارد و آنچه هست «حضور معنوی» و در بهترین حالت، «ارتباطات عمیق فکری و ایدئولوژیک» است که با هیچ ترازوی سیاسی نمیتوان میزان آن را مورد سنجش قرار داد.
🔸طرف امریکایی میداند که نفوذ منطقهای ایران در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، یمن، افغانستان و حتی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ناشی از یک حمایت فیزیکی و عملیاتی مشخص نیست که طرف امریکایی بتواند شاخصی برای محدویت آن تعیین کند. اینکه قرار است ایران در تربیون رسمی اعلام کند که دیگر از حزبالله لبنان، حشد الشعبی عراق، دفاع الوطنی سوریه، گروههای مقاومت فلسطین، انصارالله یمن، فاطمیون افغانستان و... حمایت نمیکند خود به خود مانع از تضعیف آنها نخواهد شد چرا که حداقل در سوریه و عراق دفاع الوطنی و حشدالشعبی بخشی از ساختار نیروهای مسلح این کشور هستند، در یمن انصارالله خودش دولت ساز است، در لبنان و فلسطین گروههای مقاومت هماکنون هم بینیاز از ایران هستند و در مورد فاطمیون صحبتها برای بعد بماند...
🔸به همین علت تلاش این سناتور امریکایی برای تقلیل خواستههای ایران از امریکا در حوزه منطقهای، کلاه گذاشتن سر خودش است. با گذشت زمان و عمیقتر شدن همکاری منطقهای و بینالمللی ایران با دنیای غیر غربی، در کنار مشکلات بسیار زیاد اقتصادی امریکا و تمرکز این کشور بر مسائل داخلی و رقابت با چین و روسیه، مقامات تهران اگر خیلی دست دلبازی کنند نهایت پیشنهاد شراکت منطقهای به امریکا را بدهند که چنین موردی هم بعید است. برای ایرانیها، همه کشورهای حاضر در آسیای غربی در منظومه قدرت منطقهای ایران و متحدانش - که سالها برای رسیدن به این جایگاه در کنار رزمندگان پیدا و پنهان ایرانی در طول چهار دهه گذشته جنگیدهاند – قرار میگیرند..
✔️در پایان باید گفت، امریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که قدرتمندی ایران در منطقه «امری محتوم» است و سعودی و امارات که از پس یمن برنیامدند، سزاوار حمایت نیستند. اگر ایرانِ قدرتمند را رها کنیم خودش این کشورها را میبلعد پس بهتر است به معاملهای سودمند دست بزنیم، این کشورهای بیعرضه را با ایرانیها مقامله کنیم به شرط اینکه....!
@syriankhabar
اخبار سوریه
باز هم تاکید میکنم، من نه مخالف مذاکره هستم و نه گفتوگو، بلکه بر این باور هستم که برای تامین منافع
[In reply to اخبار سوریه]
▪️این را هم خدمت آن دسته از دوستانی که فکر میکنند ادبیات ما در این چند وقت کمی تند شده، عرض کنم که در بحث منافع ملی جای هیچ تعارفی نداریم. بروید ادبیات تولید شده در امریکا علیه ملت بزرگ ایران را بخوانید تا متوجه شوید که با چه حقهبازهایی روبهرو هستیم. ما ناچار به تند بودن در شرایطی که به خاطر منافع عدهای خاص در داخل و خارج باید معاملهای صورت بگیرد، هستیم. این هم تندی نیست، متاسفانه عین واقعیت است.
▪️وقتی معاون وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده ایرانی در میآید و با کمال تعجب میگوید: «کار ما نزدیک کردن منافع دو طرف است» یک لحظه خشکم میزند که او واقعا طرف کسی است؟ نماینده ایران است یا نماینده سازمان ملل و اتحادیه اروپا؟ نزدیک کردن کدام دو طرف؟ از روز گذشته که جملات تاریخی سیدعباس!! عراقچی را خواندهام باور کنید سرم درد میکند، اصلا در کتم نمیرود که معاون وزیر امور خارجه ایران اینگونه حرف بزند. البته همیشه شک و تردیدهایی داشتم ولی به رو نمیآوردم.
▪️به همین دلیل باید کمی مشکوک بود. بارها عرض کرده و نوشتهام، ما این همه زجر و سختی، بدبختی و بیچارگی نکشیدهایم که حالا قرار باشد به خاطر اینکه مثلا تاریخ در مورد فلانی چگونه قضاوت خواهد کرد، برود و معاملهای کند که... حرفهایی هست و چیزهایی وجود دارد، مطالب و نامهها و مکتوبات، سندها و راهبردهایی دیده و خواندهام که نمیشود یک کلمه در مورد آن حرف زد. تنها چیزی که میدانم این است که ما اجازه نخواهیم داد در شرایطی که امریکا در ضعیفترین زمان خود و ما در قویترین جایگاه هستیم معاملهای بد صورت بگیرد.
▪️طرف امریکایی و اروپایی که افرادشان در این کانال کم نیستند مطلع باشند که تصمیم کلیت نظام ایران بر این قرار گرفته که به جز با برداشتن کامل تحریمها حتی یک گام هم کوتاه نیاید بلکه گامهایی که در ماههای آینده برداشته خواهد شد به شدت به ضرر غرب است. با اطلاع کامل عرض میکنم، من اگر جای امریکاییها بودم همین الان همه تحریمها را برمیداشتم و برجام را خط به خط اجرا میکردم. نه تنها درهای جهنم باز خواهد شد، بلکه گامهای ایران این بار چنان عمیق خواهد بود که برای بازگردان هر قدمش، باید امریکاییها کلی امتیاز جدید هم بدهند... از ما گفتن بود.
▪️به همین دلیل باز هم خدمت دوستان عرض میکنم، تندی نیست، عصبانیت هم نیست، واقعیت است که باید با زبان و ادبیاتی که خود امریکاییها با دیگران برخورد میکنند، بر زبان جاری شد. این حقیقت محض دنیای امروز است که اگر صریح اللهجه نباشید، اگر با قدرت و صراحت از منافع ملی دفاع نکنید، دشمن خیلی زود شما را محاصره میکند. پیامهایی که از تهران با شگردهای خاص و توسط افراد خاص که مدعی هستند باهوشترین افراد کره خاکی هستند، مخابره میشود قبل از عبور از مرزهای ایران، توسط ما رمزگشایی میشود...
@syriankhabar
جنگ به سختی پشت دروازه های مأرب در جریان است. ارتش و کمیتههای مردمی در فاصله ۲ کیلومتری غرب شهر به سختی میجنگند، مردان جان میدهند تا آینده یمن به دست فرزندان آن باشد. جنگندههای سعودی دیوانهوار بمباران میکنند اما اراده الهی بر خبر خوش پیروزی خیر بر سر قرار گرفته است....
@syriankhabar
🔵 شرط جدید ولیعهد سابق برای برادر پادشاهش
🔹یک روزنامهنگار اردنی در یادداشتی فاش کرد که ولیعهد سابق کشورش علیرغم تجدید بیعت با پادشاه، توقف فعالیتهای ضد دولتیاش را مشروط به دادن فرماندهی ارتش به وی کرده است. به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، فهد الخیطان، روزنامهنگار اردنی با انتشار یادداشتی درباره تحولات اخیر اردن نوشت: امضای تعهدنامه وفاداری به پادشاه توسط حمزه بن الحسین، برادر ناتنی عبدالله دوم، پادشاه اردن و ولیعهد سابق این کشور پایان رخدادهای اخیر اردن نیست و وی باید تعهداتش را عملی کند.
🔹به گفته وی، وفاداری حمزه او را از پذیرش مسئولیت نقش وی در این پرونده معاف نمیکند. گزارشهای اولیه حاکی از آن بود که نمادهای فتنه در اردن از حمزه برای دستیابی به اهدافشان استفاده کردهاند، اما دادههای اطلاعاتی نشان میدهد که این شاهزاده اردنی نقشهای مختلفی را در رخدادهای اردن ایفا کرده است.
🔹این حقایق قاطع شوک بزرگی را در خاندان هاشمی (پادشاهی) اردن ایجاد کرده است، به ویژه اینکه حمزه توقف فعالیتهای دولتیاش را مشروط به بر عهده گرفتن فرماندهی ارتش و نظارت بر دستگاههای امنیتی کرده است.
@syriankhababar
ناراحتی خبرگزاریهای دولتی و حکومتی ایران از سرنگونی دولت امریکایی میانمار!!
خبرگزاری دولتی ایرنا، ایسنا و خبرگزاری نزدیک به نهادهای نظامی فارس به همراه سایر سایتهای خبری به شکل تهوعآوری در حال بازی در زمین امریکا و اروپا هستند. در این میان خبرگزاری ایسنا پیشقدم بوده و هر محتوایی که رویترز، آسوشیتدپرس و سایر رسانههای امریکایی و غربی منتشر میکنند را بازنشر کرده و برای دولت امریکایی سرنگون شده میانمار سوگوارند!
دولت امریکا و انگلیس که این همه برای دولت منتخب! مورد حمایت خود در میانمار داد و بیداد میکنند، همانهایی هستند که دولت مردمی دکتر مصدق در ایران را با کودتا سرنگون کردند و در همه 75 سال گذشته هر دولت دمکراتی بر سر کار آمد را به خونینترین شیوه ساقط کردند. شیلی، برزیل، یونان، گواتمالا، السالوادور، آرژانتین و... همه حکایت خونین کودتای ژنرالهای امریکایی علیه دولت منتخب مردم بود. دمکراسی برای غرب، گزینشی است...
@syriankhabar