هدایت شده از تولیداتِ طرح
06_Jalase-3.mp3
5.75M
📗بریدهای از جلسۀ سوم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
ایمان از روی آگاهی
برادران! ايمانِ ارزشمند، ايمان آگاهانه است، ايمانِ توأم با درك و شعور است، ايمانیست كه از روی بصيرت، با چشم باز، بدون ترسِ از اشكال، بهوجود آمده باشد. آن ايمانی كه فلان مرد مسلمان دارد، برای نگهداشتنش بايد بگویيم روزنامه نخواند، فلان كتاب را نخواند، در كوچهبازار راه نرود، با فلانكس حرف نزند، سرما و گرما نخورد، آفتاب و مهتاب نبيند، تا بماند؛ اين ايمان متأسفانه نخواهد ماند. ايمانی لازم است كه آنچنان آگاهانه انتخاب شده باشد كه در سختترين شرایط هم آن ايمان از او گرفته نشود. «اِلّا مَن اُكرِهَ وَ قَلبُهُ مُطمَئِنٌّ بِالايمانِ»(نحل، 106)، دربارۀ عمّار ياسر، آيۀ قرآن میگويد: اگر در زير شكنجه، برای خاطر آنكه دشمن را از خود لحظهای منصرف كنی، يك جمله گفتی، بگو، ايمانِ تو ايمانی نيست كه با شكنجه از قلبت زائل بشود. آن ايمانی كه خَبّاببناَرَت دارد، آهن را داغ میكنند به گردنش میچسبانند، شوخی نيست، آهن گداخته را به بدنش نزديك میكردند و به پوست بدنش میچسبانيدند، اين بهخاطر آن ايمان آگاهانۀ عميقش، دست برنمیداشت، ايمان اين است.
ايمان از روی روشنی، از روی درك، از روی فكر، با محاسبههای صحيح وقتیكه انجام گرفت، آنوقت لازم نيست ما اين ايمان را در پارچه و در كهنه و در صندوقچه و در صندوقخانه بگذاريم كه مبادا گرما و سرما و گَردوخاك و غبار به آن آسيب برساند؛ آسيبی به آن نمیرسد. اين ايمانهای ناشعورانه است كه آدم مدام دلدل دارد، دغدغه دارد؛ مبادا، مبادا، مبادا. اگر بخواهيم ايمانها استوار باشد، اگر بخواهيم ايمانها زائل نشود، اگر بخواهيم ايمان، ايمان آگاهانه باشد، بايد دائماً آگاهی بدهيم به آنكسانیكه میخواهيم مؤمن باشند. از آگاه شدنِ اينها واهمه نكنيم، از چشموگوش بستهماندن اينها لذت نبريم. راهش اين است تا خوب مايۀ آگاهی در مغزها و دلها و فكرها بهوجود بيايد و با آن آگاهی، يك ايمان صحيح، مستحكم، يك بتنآرمه در دل او بنا بشود، آنوقت با توپ شرَپنِل هم بهقول جوانهای قديمی، زائلشدنی نيست. اسلام میگويد ايمان، آگاهانه بايد باشد. اين آياتی كه در آخر سورۀ آلعمران است، ايمان آگاهانه را به ما معرفی میكند.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_سوم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
💠 بسم اللّه الرحمن الرحیم 💠
با سلام
همراهان گرامی طرح منظومه فکری رهبری
به اطلاع شما عزیزان می رساند جهت پیشبرد اهداف طرح در زمینهی نشر اندیشههای مقام معظم رهبری، متقاضی نیروی فعال در زمینههای ذیل میباشیم.
☑️ نویسندگی(نظم و نثر، داستان، طنز و...)
☑️ موضوعات دینی(مسایل عقیدتی و... )
☑️ طراحی و تصویرسازی(با قلم یا نرم افزار)
☑️ تایپ و ویرایش متن (در محیط word)
☑️ پیاده سازی صوت(صوت سخنرانی و تدریس)
☑️ میکس و مونتاژ و تقطیع(صوت و فیلم)
آیدی های ارتباطی👇👇👇
@fa_rabani_1059
@srnd70
@Manzome_fekri110
@t_manzome_f_r
دشمنان خارجی...
#انسان_۲۵۰_ساله
#دشمن_خارجی یعنی کسی که از بیرون مرزها، با انواع سلاح ها، موجودیت یک نظام را با فکرش و دستگاه زیربنایی عقیدتی اش و قوانینش و همه چیزش مورد #هدف قرار می دهد.
از بیرون یعنی چه؟ نه از بیرون کشور. از بیرون نظام؛ ولو در داخل کشور.
دشمنانی هستند که خودشان را از نظام، بیگانه می دانند و با آن مخالفند.
اینها برای این که نظامی را نابود کنند تلاش می کنند.
اینها بیرونند.
اینها غریبه اند.
این، یک نوع #دشمن است.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۶۵
#جلسه_شانزدهم
#امام_حسین
@t_manzome_f_r
#خداوندا_تویی_پروردگارم
#همه_از_توست_یارب_هر_چه_دارم
سلااام دوستان صبح بخیر ☺️🌹
آرامش یعنی درمیان صدها مشکل
خیالت هم نباشد
لبخند بزنی چون میدانی
خدایی داری که هوایت را دارد..
امروزتون پر از الطاف خداوندی
@Manzome_fekri110
ادمین هستم در خدمت شما عزیزان ☝️☝️
هدایت شده از تولیداتِ طرح
07_Jalase-4.mp3
7.21M
📗بریدهای از جلسۀ چهارم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
ایمان زاینده و همراه با تعهدات عملی
ساليانى است، و ساليان دراز، روى مغزها دارند كار مىكنند تا بگويند اسلامِ منهاى عمل، ايمان بدون عمل، در دل محبت و ايمان و باور و نه در عمل، حركت و تلاش و اثر، سالهاست به ما اين را مىخواهند بباورانند. و قرآن همچنان ندايش بلند و زنده و شاداب است كه «وَ ما اُولئِكَ بِالمُؤمِنينَ»(نور، 47)، آنكسانیکه اين كارها را ندارند، مؤمن نيستند، ايمان ندارند.
آن كسانى مؤمنند، آن كسانى با شمايند، آن كسانى مشمول لطف خدا و برادرى و مسلمانى هستند كه در راه خدا، طبق ايمان، متعهدانه حركت كنند، تلاش كنند، كار كنند. اين منطق قرآن است.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_چهارم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
دشمنان درونی...
#انسان_۲۵۰_ساله
#دشمن_درونی یعنی در درون نظام؛ که این مال غریبه ها نیست، این مال خودی هاست.
خودی ها ممکن است در یک نظام، بر اثر خستگی، بر اثر اشتباه در #فهم راه درست، بر اثر مغلوب احساساتِ نفسانی شدن و بر اثر نگاه به جلوه های مادی و بزرگ انگاشتن آنها، ناگهان در درون، دچار آفت زدگی شوند.
این، البته خطرش بیشتر از دشمن خارجی است.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۶۶
#جلسه_شانزدهم
#امام_حسین
@t_manzome_f_r
حرکت #مجاهدت_آمیز...
#انسان_۲۵۰_ساله
#ماجرای_عاشورا عبارت است از یک حرکت عظیمِ #مجاهدت_آمیز در دو جبهه.
هم در جبهه ی مبارزه با #دشمن_خارجی و برونی؛ که همان دستگاه خلافت فاسد و دنیا طلبانِ چسبیده به این دستگاهِ قدرت بودند و قدرتی را که پیغمبر برای نجات انسانها استخدام کرده بود، آنها برای حرکت در جهت عکس مسیر اسلام و نبی مکرم می خواستند؛
و هم در #جبهه_درونی که آن روز جامعه به طور عموم به سمت همان فساد درونی حرکت کرده بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۶۷
#جلسه_شانزدهم
#امام_حسین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
لینک کانال تبیین منظومه فکری رهبری
این کانال جهت تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری ایجاد شده.
https://eitaa.com/t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
لینک کانال جهت به اشتراک گذاشتن و دعوت دوستان تون ☝️☝️☝️
هدایت شده از تولیداتِ طرح
08_Jalase-5.mp3
6.97M
📗بریدهای از جلسۀ پنجم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
ایمان و پایبندی به تعهدات
«اِنَّما كانَ قَولَ المُؤمِنينَ»، اما مؤمنين چهجورند؟ مؤمنين اينجور نيستند. ببينيد فرهنگ قرآنى اين است. قرآن لغتمعنى دارد، فرهنگ اختصاصى دارد. مؤمن در اصطلاح قرآن بهاينمعناست كه دارد اينجا بيان میكند: «اِنَّما كانَ قَولَ المُؤمِنينَ» همانا بود سخن مؤمنان، «اِذا دُعوا اِلَى اللهِ وَ رَسولِهِ» چون فراخوانده شدند بهسوى خدا و پيامبرش، «لِيَحكُمَ بَينَهُم» تا خدا و پيامبر ميان آنان قضاوت بكند، سخنشان اين بود، «اَن يَقولوا» كه گفتند، «سَمِعنا وَ اَطَعنا» شنيديم و فرمان برديم. که عرض كردم، شنيديم يعنى فهميديم، نه به گوش شنيديم؛ شنيديم يعنى نيوشيديم، اصطلاح سمع، «اَو اَلقَى السَّمعَ وَ هُوَ شَهيدٌ»، سمع و شنوايى در قرآن، در موارد بسيارش ـ كه ديشب اتفاقاً در حين مطالعۀ قرآن، بنده به مورد ديگری برخورد كردم و البته يادداشت نكردم، چون زياد است ـ بهمعناى فهميدن است، نه بهمعناى شنيدن با گوش، با اين جارحه و عضو خاص، بلكه بهمعناى فهميدن است. اينها میگويند ما فهميديم؛ يعنى آگاهانه مؤمن شديم. همان بحثى كه در دورۀ قبل كرديم كه ايمان بايد آگاهانه باشد.
«سَمِعنا وَ اَطَعنا» پس از آنکه ايمان آورديم آگاهانه، آنوقت اطاعت هم ورزيديم. «وَ اُولئِكَ هُمُ المُفلِحونَ» اينهايند به مطلوب دستيافتگان. فلاح يعنى موفقيت، پيروز شدن و به هدف و مقصود دستيافتن، البته بهمعناى رستگارىـ يعنى رَستن ـ هم در بعضى از لغات آمده، اما غالباً فلاح كه براى مؤمنين میآيد، با همين معنايى كه ما عرض كرديم كه معناى معمولى لغت است، متناسبتر است. «وَ اُولئِكَ هُمُ المُفلِحونَ» آنانند آنكسانىكه به هدف و مقصود دست يافتند. «وَ مَن يُطِعِ اللهَ وَ رَسولَهُ» آنکسیکه اطاعت كند خدا را و رسولش را، «وَ يَخشَ اللهَ» و از خدا بيم برد، «وَ يَتَّقهِ» و از او پروا كند، «فَاُولئِكَ هُمُ الفائِزونَ» آنهايند به منظور و مقصود دستيافتگان. «فوز» هم به همين معناست.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_پنجم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
افتخار ما در مقابل همهی مکاتب و نظامهای بشری با آن "مانیفستهای" ساختهی ذهنیتهای حقیر و محدود وابسته، این است که کتاب انقلاب ما قرآن کریمِ مجیدی است که از وحی حکیم خبیر منشأ گرفته و در اختیار عامی و عالم، بزرگ و کوچک بوده و قابل فهم و استفاده همگان است.
@t_maonzome_f_r
#خورشیدی در میان مقدسین عالم...
#انسان_۲۵۰_ساله
اگر این حادثه_قیام #امام_حسین_علیه_السلام _ را دقیق در نظر بگیرید، شاید بشود گفت انسان می تواند در حرکت چند ماهه ی حضرت ابی عبدالله علیه السلام، از آن روزی که از مدینه خارج شد و به طرف مکه آمد، تا آن روزی که در کربلا شربت گوارای شهادت را نوشید بیش از صد درس مهم را بشمارد.
ممکن است هر اشاره ی آن بزرگوار، یک درس باشد که هر کدام برای یک امت، برای یک تاریخ و یک کشور، برای تربیت خود و اداره ی جامعه و قرب به خدا، درس است.
به خاطر این است که حسین بن علی علیه السلام در دنیا مثل #خورشیدی_در_میان_مقدسین_عالم، این گونه می درخشد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۶۹
#جلسه_شانزدهم
#امام_حسین
@t_manzome_f_r