سکولاریسم نقابدار قاسمیان .mp3
5.26M
🔉 نشست علمی
🔶 موضوع |#سکولاریسم نقابدار
نقد و بررسی پروژه فکری و ابعاد شخصیتی #عبدالکریم_سروش
بخش دوم نشست
🎙استاد قاسمیان
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
سکولاریسم نقابدار زرشناس.mp3
16.38M
🔉 نشست علمی
🔶 موضوع |#سکولاریسم نقابدار
نقد و بررسی پروژه فکری و ابعاد شخصیتی #عبدالکریم_سروش
بخش سوم نشست
🎙استاد زرشناس
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
سکولاریسم نقابدار معاف.mp3
13.37M
🔉 نشست علمی
🔶 موضوع |#سکولاریسم نقابدار
نقد و بررسی پروژه فکری و ابعاد شخصیتی #عبدالکریم_سروش
بخش چهارم نشست
🎙استاد معاف
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
سکولاریسم نقابدار جمعبندی.mp3
13.59M
🔉 نشست علمی
🔶 موضوع |#سکولاریسم نقابدار
نقد و بررسی پروژه فکری و ابعاد شخصیتی #عبدالکریم_سروش
بخش جمعبندی نهایی جلسه
🎙استاد خسروپناه
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
📎
✅ اینکه مسائل امروزین به همه موضوعات، مقولات و اندیشهها نگریسته و هیچ منظر دیگری را نپذیریم یا به هیچ چشم انداز دیگری اجازه ظهور و بروز ندهیم، مفروض بسیار سترگ و نادرستی است.
همه سخن این است که حیات سیاسی و اجتماعی و عرصه سیاست، از یک سو به مسائل امروزین محدود نمیشود و مسائل امروزین را باید در افق فردا و فرداها نیز دید.
از سوی دیگر، ریشههای مسائل اینجایی و اکنونی خود را نه صرفاً در سطح بلکه در لایه های بسیار عمیقتر اجتماعی، فرهنگی و تاریخی نیز باید جستوجو کرد.
مسائل سیاست و حیات سیاسی را نه صرفاً در چارچوب مناسبات قدرت سیاسی، بلکه در چارچوب گستره وسیعتر حیات تاریخی و تمدنی نیز باید فهم و تفسیر کرد.
✍️ بیژن عبدالکریمی
📚تفکر به منزله کنش سیاسی، ص 12-13
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🌸«هم عشق و هم نترسيدن از مرگ، انسان را از خودبنيادی و لوازم آن كه عجب و كبر است میرهاند. در نترسيدن از مرگ، انسان «خود» را انكار میكند و در عشق، پيلهی «خود» را میدرد و روی به عالم بيرون از «موضوعيت نفسانی و خودبنيادی» میآورد. و اين هر دو در «ايمان» جمع میآيند.»
✍️ شهید مرتضی آوینی
⚜️ @Taammolat74
26.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 چرا پس از سه دهه، هنوز دوره مجله «سوره» به سردبیری شهید آوینی نایاب است و تجدید چاپ نمیشود؟
🔹مروری سریع بر گفتگوی فصلینژاد با شبکه سه:
🔻آوینی بود که برای اولین بار مقالات درباره رمان نوشته «هاینریش بل» برنده نوبل ادبی و مبانی نقد هنر از «فرانسوا تروفو» را در سوره چاپ کرد.
🔻چه کسی برای «دیوید لین» کارگردان بزرگ انگلیسی پرونده درآورد؟
چه کسی «آلفرد هیچکاک» فیلمساز شهیر آمریکایی را استاد مطلق سینما نامید؟
چه کسی جز آوینی پس از انقلاب اولین تاریخ شفاهی موسیقی ایران را در مجله سوره منتشر کرد؟
🔻آوينی به یک اشراق فرهنگی رسیده بود: هم به «تهاجم فرهنگی» باور داشت، هم معتقد به «تعامل فرهنگی» و تضارب آرا بود. هم «شارلاتانیسم» را در مطبوعات نفی میکرد، هم به «آزادی قلم» باور داشت.
🔻آوینی هم از «سنتهای اصیل» دفاع میکرد، هم در ستایش «نوگرایی دینی» سخن میگفت. هم «مدرنیزاسیون» و مدرنیته را نقد جدی میکرد، اما از دادوستد با غرب نمیترسید.
📺 برنامه «سوره هنر»
▫️آگاهی و آزادی در هنر متعهد، فروردین ۱۳۹۸
⚜️ @Taammolat74
🔰 آوینی، متفکر دورانگذار
✍️دکتر حسین کچویان
🔸افرادی که همیشه در هر تمدنی برای نخستینبار آن بنای نظری و مرحلۀ جدیدی را که آن تمدن در حال ورود به آن است درک مینمایند، هنرمندان هستند؛ برای مثال در تاریخ تمدن غرب، افرادی مثل فلوبر بودند که فکری را فهمیدند و بعدها، دیگرانی مانند آدرنو آمدند و در قالب بیانی تئوریک به آن فکر شکل دادند؛ یعنی نخستین ساحتی که ورود یا تحوّل هر تمدن، در آن تجربه میشود.
🔹هر تحول تمدنیای، حتی در درون یک تمدن، نخست در ساحت هنر حس ميشود و بعد در ساحت نظر؛ یعنی نخست یک چیزی حس میشود و بعد آن حس در قالب تئوریک بیان میگردد؛ برای مثال ميدانید که ریشۀ پستمدرنیسم، در معماری و نقاشی و حوزههایی از این نوع است؛ یعنی نخستین بار کسانی کارهایی کردهاند، بدون اینکه آگاهی مشخصی داشته باشند؛ درواقع نوعی دلزدگی و شوق، اساس این تحول را شکل داده است.
🔸به سخن دیگر ، هنرمندان نسبت به بعضی از فرمها و قالبهای هنری نوعی دلزدگی داشتهاند و این دلزدگی نيز عاطفی و احساسی بوده است. افزون بر این، آنها نوعی شوق به چیزی متفاوت را در کارشان آوردهاند و بعدها این، در قالب نظریات پستمدرن عرضه شده است.
🔹به نظر ميرسد شهید آوینی چنین فردی بود؛ یعنی هنرمندی بود که به نوعی دلزدگی نسبت به فضای موجود ــ که او آن را فضای تجدّد مینامید ــ رسیده بود و شوق دنیایی متفاوت داشت.
🔸او توانسته بود این دلزدگی و شوق را با توجه به اینکه تواناییهای خوبی هم در عرصۀ بیان و کلام داشت، در قالبی مفهومی مطرح کند؛ بنابراین میتوان گفت که آوینی مظهر عصری است که در حال آمدن است یا بشر به آن شوق دارد.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |مباحثه کتاب ماجرای فکر آوینی
🎙 دکتر وحید یامینپور
جلسه هفتگی هیئت هنر حوزه هنری
جلسه اول
⏰ هفتم مردادماه ۱۳۹۸
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
4_5917777580206851537.mp3
16.3M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |مباحثه کتاب ماجرای #فکر_آوینی
🎙 دکتر #وحید_یامینپور
جلسه اول
.
.
.
⚜️ @Taammolat74
🔰 ردپای فلسفه در آثار آوینی
✍️ مهدی ناظمی
🔸شهید آوینی، دانش آموخته رسمی فلسفه نبود و کاری هم که می کرد ربطی به فلسفه نداشت ولی هم در این حوزه مطالعه داشت و هم با اساتید فلسفه آشنا بود. با اینهمه خودش به این نکته آگاه بود و همیشه حواسش را جمع می کرد که با ادبیات فلسفی حرف نزند و حرفی نزند که از اساس و ریشه ضعیف باشد. با این وجود، نمی توان او را یک فرد غیر فلسفی نامید.
🔹ایشان در گفتگو با اساتید فلسفه مثل دکتر داوری اردکانی، راه خودشان را می جست و پیگیری می کرد. به همین خاطر وقتی امروز آثار ایشان را مطالعه می کنیم ردپای فلسفه را مشاهده می کنیم. نمونه اش اینکه اکثر تحلیل های ایشان یک سروگردن از اکثر تحلیل های زمان خودش قوی تر و غنی تر است. من فکر میکنم اگر شهید آوینی زنده بود و ما ایشان را اهل فلسفه مینامیدیم، انکار می کرد و خودش را اهل فلسفه نمی دانست و تلاش میکرد با پرسش هایش مسیر زندگیش را پیدا کند و همین برایش کفایت میکرد.
🔸اتفاقاً از همین جهت الگوی خوبی برای جوانان امروز ماست، چون متاسفانه برخی از جوانان چیزهایی از فلسفه می خوانند و بعد تصور می کنند که فلسفه می دانند درحالیکه خواندن فلسفه، به معنی دانستن فلسفه نیست و خواندن، فقط می تواند تحلیل های ما را عمیق تر و شفاف تر کند ولی نمی تواند ما را فیلسوف کند. بنابراین اگر قرار است گهگاهی فلسفه بخوانیم خوب است به این پرسش جواب دهیم که برای چه فلسفه می خوانیم؟ چون اگر به این پرسش پاسخ دهیم بخش زیادی از مسیر را طی کردیم.
⚜️ @Taammolat74
📘دانلود pdf |چگونه هنرها را در خدمت اسلام درآوریم؟/ سخت است؛ اما می شود!
📍حرفهایی درباره تسخیر جوهر و ذات سینما و راه شناختن وضعیت عالم امروز
✍️ شهید مرتضی آوینی
🔸این یادداشت شفاهی، گفتاری است از شهید سیدمرتضی آوینی که حدود سال ۱۳۷۱ در جمعی از علاقمندان ایده ها و دیدگاه ها و تجربه های او بیان شده است. سؤال اساسی گفتار این است که چگونه هنرها را در خدمت اسلام درآوریم؟ و چگونه به هنرجویان آموزش بدهیم که هنرمندانی مسلمان و در خدمت تفکر دینی بار بیایند؟
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇