📎
✅جریانات سیاسی ممکن است کهنه شوند، ممکن است به فراموشی سپرده شوند، ممکن است دچار شکست و ورشستگی شوند، اما یکی از مفاهیم و شعارهایی که هیچوقت کهنه نمی شود #عدالت است. مبارزه با بی عدالتی و تبعیض همیشه تاریخ زیباترین و جذاب ترین شعارها و اقدامات بوده است. امروز کشور در عدالت، دچار عقب ماندگی مفرط شده است. بی عدالتی هایی که گاه به قوانین و ساختارها و زیرساخت های قانونی و بودجه و برنامه ها بر می گردد و گاه به مدیران و سوءمدیریت آنان.
حالا جامعه رئیس جمهوری می خواهد که عدالتخواه باشد.
سه حوزه ی «کنش گری میدانی»، «تولید علم و اندیشه» و «سیاستگذاری و ریل گذاری و قانونگذاری» منفک و جدا از هم نیستند بلکه متصل و مؤثر از همدیگرند.ر نامزدی در هیچکدام از این سه سطح، عدالتخواه نبوده باشد نمی تواند در دایره انتخاب ما قرار بگیرد. افراد باتوجه به سوابق خود میبایست نشان داده باشند که اهل عدالت و عدالتخواهی بودهاند و هستند وگرنه نمیتوان سابقهتراشی کرد!
✍️داود مدرسی یان
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آکادمی وجه تمایز یونان از دیگر فرهنگها
میثم سفیدخوش
گفتمان نخبگان علوم انسانی
🔸آغاز تاريخ #يونان همچون آغاز تصوری تازه از آدمی و ارزشگذاری تازه به فرد انسانی نمایان است. این تصور تازه عينا برابر با این اندیشه است که روح هر فرد انسانی فینفسه غایتی خاص و ارزشی بیکران است و این همان آرمانی است که در اثنای رستاخيز فرهنگی اروپا (رنسانس) و پس از آن، پدید آمد و به موجب آن هر فرد آدمی دارای استقلال روحی و درونی است؛ و چگونه ممکن بود قول به ارزش و اهمیت فرد آدمی بدون وقوف یونانیان بر ارزش حیثیت انسانی و به رسمیت شناختن این ارزش، قابل توجیه باشد؟ همه اقوام قوانینی برای خود به وجود آوردهاند، ولی انسان یونانی در جست و جوی آن #قانون واحدی است که در درون خود اشياء جای دارد و در همه اشياء اثر میبخشد: انسان یونانی میکوشد تا زندگی و اندیشه آدمی را با آن قانون ساز کار کند. یونانیان فیلسوفان جهانند.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 کلاب هاوس زیر ذرهبین منتقدان فرهنگی 🔸مدتی است فضای رسانهای کشور تحت تأثیر یک اپلیکیشن جدید به ن
🔰کلاب هاوس؛ تبعیض طبقاتی
✍️ لعیا محبوبی
دانشجوی دکتری رشته علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
📍از آنجایی که پلتفرم کلاب هاوس، کارش را با دارندگان گوشیهای اپل شروع کرد به نحوی میشود گفت که طبقهای که دارنده این گوشیها هستند اولین وارد شوندهها به این فضا بودند در نتیجه آغاز کار این پلتفرم با طبقهای است که میتوانیم بگوییم طبقه متوسط رو به بالا محسوب میشوند و بعد از آن هم طبق شیوهای که این پلتفرم دارد، دارنده این گوشیها دوستان خود را به این پلتفرم دعوت کردند و بعد از آن دارندگان گوشیهای اندروید هم توانستهاند وارد این فضا شوند.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰کلاب هاوس؛ تبعیض طبقاتی ✍️ لعیا محبوبی دانشجوی دکتری رشته علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباط
✔️ ادامه...
🔸در حال حاضر میتوان گفت فعلا قشر پایین وارد این فضا نشدهاند و افراد متوسط رو به بالا با توجه به دغدغههایی که دارند وارد این فضا شدهاند. خود کلاب هاوس به عنوان یک رسانه شنیداری با ویژگی اجتماعی که دارد باعث جذب افراد شده است و یک جاذبه جدیدی برای آنها نسبت به بقیه پلتفرمها ایجاد شده است.
🔹در حال حاضر یکی از نکات مثبتی که میتوان برای آن برشمرد این است که برای افراد امکان رسیدگی همزمان به دیگر کارها را در عین استفاده از این فضا ایجاد میکند و محدودیتی برای مخاطب در این زمینه وجود ندارد. البته علاوه بر اینکه این ویژگی یک مزیت است یکی از معایب هم محسوب میشود زیرا دقت مخاطب را بر روی مطالب دریافتی کم میکند.
🔸کسانی که در حال حاضر در حال فعالیت در این پلتفرم میباشند کسانیاند که صاحب یک عقیده و تیپ فکری هستند و تمایل دارند آن را با بقیه به اشتراک بگذارند. اما مسئله این است که مانند بقیه رسانهها قدرت اقناعی آن نه آنقدری است که باور کسی را تغییر دهد و نه آنقدری است که بتواند روالی را ایجاد کند که در دنیای واقعی منشا اثر شود و تغییرات زیادی را ایجاد کند.
🔹من بر اساس تجربه زیسته و شخصی خود میگویم همه به دنبال آن هستند که بقیه را با عقیده خود همراه کنند. من فکر میکنم کلاب هاوس طبقه پایین را فعلا به خود جذب نکرده است ضمن اینکه این جاذبه را هم فعلا برای این طبقه ندارد. درست است که این مزیت را دارد که مسئولین در رومها وارد میشوند اما محدودیتی که دارد این است که قابلیت ضبط صدا وجود ندارد و حتی اگر این اتفاق بیافتد فرد ممکن است مشمول پیگرد قانونی قرار گیرد و این باعث میشود که گفتههای افراد به صورت تقطیع شده مورد استفاده قرار بگیرد و در نتیجه باعث میشود که با حضور در کلاب هاوس متضرر شوند.
🔸این نوع محدودیتها از اثرگذاری کامل این پلتفرم بر جامعه جلوگیری میکند. من معتقدم هنوز هم تلویزیون در انتخابات و بحث مشارکت مردم عامه به خصوص اقشار پایینتر تاثیرگذار است. از گذشته ثابت شده است فیلترینگ چندان سد محکمی در برابر فعالین این فضاها نیست زیرا راههای دور زدن فیلترینگ برای مردم مدتهاست که هموار شده است.کلاب هاوس تحول عظیمی ایجاد نخواهد کرد و خود نامزدهای انتخاباتی شاید از این پلتفرم استفاده کنند ولی در مجموع تصور من این است که اثرگذاری این پلتفرم بالا نیست و تنها قشر محدودی را در برمیگیرد.»
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |کجا ایستادهایم؟!
🎙 امیر خراسانی
بخش دوم
مدرسه علوم انسانی دعوت
⏰ ۲۳ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
Amir Khorasani2.mp3
27.9M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |کجا ایستادهایم؟!
🎙 #امیر_خراسانی
بخش دوم
مدرسه علوم انسانی #دعوت
🔹بحث اول درمورد فروپاشی تخیل بود:
سالها روشنفکر ایرانی از قصه «تا رسیدن به جایی» سخن میگفتند، اما با ظهور امثال داعش تخیل جمعی ما دچار یک شوک شد. سوال عوض شد و به جای اینکه چگونه به توسعه برسیم، این شد که چگونه داعش نشویم؟
🔹بحث دوم: در حوزه اقتصاد سیاسی، مسئله از دست رفتن آینده بود.
اتفاق مهمی که رقم خورد، نابودی سه خرده مکانیسم با انواع مداخلات مارکت محور، با تورم، با کاهش ارزش پول، با بازتوزیع نابرابر رانت و لیبرال شدن دولت بود.
♨️ عین همین اتفاقات با سلطه نئولیبرالیسم در دنیا نیز رقم خورده است.
🔗 برای شنیدن سخنرانی جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🧠 #فلسفیدن
🔸🔸 شما حتماً میدانید که آدمی قطعاً میداند که يک انسان ضعیف، فردی از نوع اوست و دارای همان غرایز و خواستهها و لذایذ و آلامی است که خود او داراست. این درک و احساسی به طور طبیعی و منطقی ایجاب میکند که دست آن ضعیف را بگیرد و او را از سقوط در میدان حیات نجات دهد. آیا انسان از مقتضای این درک و احساس طبیعی و منطقی منحرف نمیشود؟ و نه فقط او به ناتوانان بیاعتنایی میکند، بلکه برای باز کردن میدان برای تورم خود طبیعیاش، تا نابود کردن آنان پیش میرود. آیا چنین انعطافی خطرناک در برابر واقعیات وجود ندارد؟ بالاتر از این، آیا ضعف ناتوانان برای اقویای خودپرست وسوسهانگیز نیست؟ این حقیقتی است که خود همین انسان به آن اعتراف کرده، به صراحت گفته است: ناتوانی ضعفاء برای اقويا وسوسهانگیز است.
✍️ علامه جعفری
📚ترجمه و تفسیر نهجالبلاغه. ج ۵، ص ۴۸۴
⚜️ @Taammolat74
🔰 تجربه آخرالزمانی ایرانیها از سیاست
✍️ سید مهدی ناظمی قرهباغ
🔘 بخش 1 از 2
🔸درکی آخرالزمانی در نزد ما ایرانی ها همواره پررنگ بوده و هست و خیلی معلوم نیست این امر در دیگر اقوام چگونه باشد. حداقل این هست که در همسایگان ما چنین درک شدیدی از آخرالزمانی بودن وجود ندارد. شاید به این دلیل که ایران فرهنگی در طی قرون متمادی، کانون تحولات تاریخی، یعنی نسخ تاریخی و تولد تاریخی دیگر بوده است و ایران کوچک امروزی، وارث همان فرهنگی است که آمد و شد تاریخها و فرهنگها و سیاستها را بسیار دیده است، ولی همسایگان جدا شده از ایران بزرگ، نسبتاً حال و هوای متفاوتی دارند. این درک آخرالزمانی، ممکن است خلجانی ایجاد کند بین آرمانگرایی های بزرگ و نیست انگاری بزرگ. خلجانی که ضروری تاریخ ما شاید باشد ولی ضروری سیاست ما نیست.
🔹این آخرالزمانی بودن، امروز در فرهنگ ما بسیار خودنمایی می کند. آخرالزمانی بودنی که سخن از آن می رود، شرعی نیست، فلسفی است و عبارت دیگری است از ناامیدی از کل ساختارهای موجود، در عین امکان پذیر دیدن تحولاتی بزرگ. خرد شدن دو هزار و پانصد سال پادشاهی، شاید یکی از مهمترین عوامل بروز این درک آخرالزمانی است. شکست خوردن بسیاری از برنامه های جمهوری اسلامی، دیگر عامل آن است. مردم کلافه کوچه و بازار، هر چند به لحاظ فرهنگ تاریخی خود صبور هستند و هوشیار، اما امروز فکر می کنند در حال حرکت به سمت نوعی عدم مطلقند. این حس ناشی از حال ناامیدی مطلق است. شکست خوردن سنگین ترین پروژه آمریکاگرایی کشور در هشت سال اخیر، آخرین گام این آخرالزمانی بودن سیاست بود.
🔸 آخرالزمانی درک کردن سیاست روزمره، باعث خرابی دنیا و از بین رفتن امکانات و هدر رفتن فرصتها می گردد. منجر به تشتت در زبان و فرهنگ و اخلاق عمومی می شود. سیاست را باید مانند خود سیاست دید. برای ساختن امروز، واقع بینانه و عمل گرایانه. اما همین هم که گفته شد، جز با پشتوانه ای از فکر شدنی نیست. وگرنه که شعار همین هم گفته شده است. در واقع ما گنجشک سیاست #راستی_رانتی_امنیتی خودمان را هر بار با نام قناری متفاوتی رنگ آمیزی کردیم و همه این نامها را هم بی اعتبار کردیم، از اسلام بگیر تا لیبرالیسم.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
📣 اطلاعیه آیینه سکندر... 🔶موضوع | جامعهشناختی غرب شناسی در ایران 🎙دکتر محمدرضا قائمینیک ▪️م
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |جامعهشناسی غربشناسی در ایران
🎙محمدرضا قائمینیک
بازخوانی ایده غرب شناسی و غرب پژوهی در ایران
سلسله نشستهای آیینه سکندر
⏰ ۲۲ فروردین 1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
جامعه شناختی غرب شناسی در ایران.mp3
38.19M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |جامعهشناسی #غربشناسی در ایران
🎙#محمدرضا_قائمینیک
سلسله نشستهای #آیینه_سکندر
🔹مروری بر تاثیر فلسفۀ تاریخ تجدد در تکوین علوم اجتماعی در غرب
🔹مروری بر بسترهای اجتماعی-تاریخی تکوین علوم اجتماعی در غرب
🔹نقد و بررسی نحوۀ ورود علوم اجتماعی و جامعه شناسی به ایران تا قبل از انقلاب اسلامی
🔹نقد و بررسی نحوۀ مواجهه با علوم اجتماعی غربی در ایران بعد از انقلاب اسلامی
🔗 برای شنیدن جلسه گذشته، سخنرانی عبدالوهاب فراتی، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @roozegareno_ac
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
مَنْ تَصَدَّقَ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ بِصَدَقَةٍ صَرَفَ اَللَّهُ عَنْهُ سَبْعِينَ نَوْعاً مِنَ اَلْبَلاَءِ.
امام صادق عليه السلام:
هر كه در ماه رمضان صدقه اي دهد خداوند هفتاد گونه بلا را از او برگرداند.
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج ۲، ص ۱۴۲
🌸
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🍃🌿🌸🍃🌼
⚜️ @Taammolat74
❇️ تکنکتههای قرآنی - تمدنی
🔖 مسارعه، تواصی، و تناهی
(قسمت پنجم)
✍️حبیبالله بابایی
🔸«از هم سرعتگرفتن» و «از هم سبقتگرفتن» در چه وضعیتی و در چه فرایندی رخ میدهد؟ زمانی من از شما و شما از من اثر میپذیری (یا سرعت میگیری و یا سبقت میگیری) که با من در ارتباط باشی. در وضعیتِ عدم ارتباط نه مشارکت در سرعت رخ میدهد و نه مشارکت در سبقت.
🔹یکی از زمینههای سرعت و سبقت از یکدیگر، ممکن است از رهگذر «تواصی» (تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر) و توصیۀ یکدیگر به صبر و راستی مهیا شود، و گاه نیز ممکن است از طریق «تناهی» (کانوا لا یتناهون عن منکر فعلوه) و نهی همدیگر از کژی و ناراستی بوجود آید. تناهی همدیگر از امور ناصواب، موانع شتاب را برطرف میکند، همانطور که تواصی به حق و به صبر، عوامل شتاب را بیشتر میکند.
⚜️ @Taammolat74