تاملات
♨️ بدون شرح.... آیا از رأیهای مشارکت مردمی کاسته شد؟! در حالی که تا ساعاتی پیش نتایج آراء ریاست ج
♨️ پیشنهاد تحقیق و تفحص از وزارت کشور در مورد برگزاری انتخابات۱۴۰۰
#مطالبه
نظر به ضعف مشهود در مدیریت تعرفه و اختلال در سیستم رأیگیری در ساعات اولیه(که به ترتیب در سخنرانی ۲۶ خرداد و پیام ۲۹ خرداد رهبری مورد تصریح قرار گرفته است) و همچنین به دلیل برخی ابهامات در فرایند اعلان نتایج نهایی، جهت تنویر افکار پیرامون عملکرد #وزارت_محترم_کشور، پیشنهاد مشخص آنکه #مجلس محترم بحث تحقیق و تفحص از این مجموعه را در دستور کار فوری خود قرار دهد تا با روشن شدن عملکرد مجموعه اجرایی انتخابات۱۴۰۰، خدای ناکرده بهانهای برای تردیدافکنی مستمر، به دست دشمنان نیفتد.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @rozaneebefarda
🌷🌷🌷"هر گاه دلم رفت تا محبت کسی را به دل بگیرد، تو او را خراب کردی، خدایا، به هر که و به هرچه دل بستم، تو دلم را شکستی، عشق هر کسی را که به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی
تو این چنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم، و جز در سایه توکل به تو، آرامش و امنیت احساس نکنم... خدایا ترا بر همه این نعمتها شکر می کنم."🌷🌷🌷
✍️ قسمتی از مناجات شهید چمران
⚜️ @Taammolat74
🧠 #فلسفیدن
🔸🔸با تقابل #مطهری و #شریعتی هم از ظرفیت های نظری شریعتی محروم شدیم و هم از افق های تئوریک مطهری دور افتادیم در حالیکه اگر این دو پارادایم در جمهوری اسلامی همراه با هم مورد خوانش انتقادی قرار می گرفت فقه حکومتی و پویا در نسبت با دو مفهوم ثبات و تحول در وضعیت مطلوب تری قرار داشت.
⚜️ @Taammolat74
﷽
🔶 #تأملی_در_نهجالبلاغه
🔸🔸تزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ! (خطبه 11)
اگر كوه ها از جاى كنده شوند تو ثابت و استوار باش!
⚜️ @Taammolat74
تاملات
#ّبرای_مردم دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷 🔻 پ.ن: تا دیروز مردم را به رأی دادن تشویق کردیم، از #امروز هم
🔰 وقت بازسازی اعتماد
🔸با وجود تمام مشکلاتی که در چند سال گذشته مردم ایران با آن دستوپنجه نرم کردند، حضور آنها در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم به اندازهای پراهمیت بود که تحلیل آن، ساعتها زمان خواهد برد. انتخاباتی که گمان میرفت با توجه به اثر تحریمها و کمپین فشار حداکثری آمریکاییها در کنار ناکارآمدی دولت مستقر و الحاق کمپین تحریم انتخابات، با مشارکت زیر 30درصدی برگزار شود، مشارکتی حدود 49 درصد را تجربه کرد تا در گام نخست نقشه دشمنان را ناکام بگذارد و در گام دوم، زمینه را برای روی کار آمدن دولت قدرتمندی فراهم کند.
🔹اکنون که پروژه تحریم انتخابات با سخاوت مردم ایران و هموطنان خارج کشور به شکست انجامیده، دولت رئیسی باید اولویت خود را بر حل مشکلات مردمی بگذارد که از وضع موجود گلهمندند؛ مردمی که دوره و دورههای قبل رای دادند اما اثر رایشان را ندیدند؛ مردمی که ضدانقلاب و دشمن نیستند ولی راهی جز اعتراض به این شکل پیدا نکردند. باید این تحریمیها را به رسمیت شناخت و یاریشان کرد. دولت رئیسی میتواند چنین کاری کند.
🔸با این حال اما رئیسی چه در داخل و چه در خارج میتواند نماد یک دولت مقتدر باشد. مردم کشور او در شرایطی که با شدیدترین تحریمها و ناکارآمدی حداکثری دولت مستقر مواجهند و ائتلافی از ضدانقلاب، منافقان و سلطنتطلبان با حمایت مالی کشورهای غربی سعی در تحریم انتخابات داشتند، با 48/8 درصد در انتخابات شرکت کردند. ارزش این رای را رهبران کشورهایی میدانند که هیچ یک از این مشکلات را ندارند و مشارکت در انتخاباتشان در این سطح نیست.
⚜️ @Taammolat74
📮این عکس را بزرگ باید کرد. در کتب درسی تاریخی ایران باید جای داد... بعد از سیصد سال شخص اول ایران فقط به دانش جوانانش باور داشت... العالم و المیادین باید روی این تاریخ کار کنند و بزنند توی سر گاو سعودی!
✍️ داوود مرادیان
🔻پ.ن:
کاش امکان داشت تا فراسوی قشر عوامزدگی و حتی فنزدگی! که در ذهن و زبانها خانه کردهاند، بدین قاب تاریخی و سراسر معنا نگاهی کرد...
⚜️ @Taammolat74
تاملات
📮این عکس را بزرگ باید کرد. در کتب درسی تاریخی ایران باید جای داد... بعد از سیصد سال شخص اول ایران فق
📌چالش|
رهبر انقلاب در بیاناتشان واژه پرتکراری دارند که در دانش علوم انسانی و علوم اجتماعی، درباره آن تبیینی صورت نگرفته است. نه دانش علوم سیاسی دربارهاش حرفی زده نه دانش علوم اجتماعی و نه حتی دانش میانرشتهای چون روانشناسی اجتماعی، دربارهاش سخنی به میان آورده! آن واژه عبارت است از: «#اعتماد_به_نفس_ملی»
👈🏻 مسئله #عقب_ماندگی و راهکار #پیشرفت در نظام اندیشگی رهبر انقلاب با این واژه قابل تحلیل و بیان است.
پیام تصویر همان است که بارها به آن تأکید میکنند: باید اعتماد به نفس ملی داشت!
✍️ جعفر حسنخانی
⚜️ @Taammolat74
تاملات
📮این عکس را بزرگ باید کرد. در کتب درسی تاریخی ایران باید جای داد... بعد از سیصد سال شخص اول ایران فق
📌 چالش |
در مورد روایتهای رسانهای جریان انقلاب در باب واکسن، حرفها و تحلیلها بسیار است اما به نظر میرسد نتیجه تداوم خط رسانهای که برخی دنبال میکنند سلب حجیت و اعتبار از نصوص و اقدامهای علنی رهبری یا حداقل کاهش اعتبار آن خواهد بود. نتایج و لوازم یک سخن یا یک خط رسانهای، لزوما در بدو امر آشکار نیست!
#واکسن_ایرانی
#باافتخار_ایرانی
#واکسن
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🧠 #فلسفیدن 🔸🔸با تقابل #مطهری و #شریعتی هم از ظرفیت های نظری شریعتی محروم شدیم و هم از افق های تئوری
♨️ پرونده| کوتاه درباره اندیشههای شریعتی
🔸درباره دکتر شریعتی، آنچه خطرناک است این است که وی را «اسلامشناس» بدانیم و نظرات او را اسلام ناب تلقی کنیم؛ ولی مطرح کردن وی به عنوان یک جامعهشناس مسلمان که اظهارنظرهایی نیز درباره اسلام کرده است و درستی و نادرستی آن نظرها بسته به رأی متخصصین و اسلامشناسان است، خطری در برندارد و از این دیدگاه چه خوب است کهاشتراکات فکری وی و استاد مطهری استخراج شود.
مطالب منتشر شده به معنای تأیید همه آنها نیست؛ بلکه آنچه اهمیت دارد تأمل در نوع مواجهه ما با اندیشه اوست. شریعتی از سویی رابطه ما با استعمار را نظم میبخشد و از سوی دیگر سعی دارد مذهب را زنده سازد و سامانی برای چالشهای توسعه باشد. بحرانی که شریعتی دارد همچنان با ما هست بلکه پیچیدهتر شده است؛ از اینرو باید به دنبال احیا ظرفیتهایی شد که در امتداد آینده ما رهنما باشد.
#درباره_شریعتی
#دکتر_شریعتی
#شریعتیسم
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ پرونده| کوتاه درباره اندیشههای شریعتی 🔸درباره دکتر شریعتی، آنچه خطرناک است این است که وی را «ا
🔰 شریعتی به دنبال حفظ خویشتن خویش بود
✍️ شهید بهشتی
🔸خصوصیت دکتر این بود که هویت و اصالت خود را در این مطالعات گم نکرده و دچار ازخودبیگانگى نگشته بود. پیدا بود که درطول سالها مطالعه و تحصیل در زمینه جامعهشناسى و معارف غربى، شیفته و دلباخته مطلق فرهنگ غربى نشده بود، بلکه اصالت فرهنگ غنى اسلام همواره براى او جاذبه نیرومند داشت.
🔹همین امتیاز سبب شده بود دکتر بتواند با حفظ خویشتن خویش و هویت خود، در یک سیر و سلوک فکرى و معرفتى، گامهاى بلندى به جلو بردارد و نتایج جالب و زیبا و ارزندهاى را بهدست آورد. دکتر درطول چندسال حساس، هیجان مؤثرى در جو اسلامى و انقلاب اسلامى بهوجود آورد و در جذب نیروهاى جوان درسخوانده و پرشور و پراحساس بهسوى اسلام اصیل نقش سازندهاى داشت و دلهاى زیادى را با انقلاب اسلامى همراه کرد. این انقلاب و جامعه باید قدردان این نقش مؤثر باشد.
⚜️ @Taammolat74
🔸مستند «جستجوگر؛ کارنامه فکری و عملی دکتر علی شریعتی» کار بسیار خوب و وزینی در حوزه اندیشه، از سوی کانون اندیشه جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است.
🔹مستند «جستجوگر» در ۴ قسمت سی و چند دقیقهای با عناوین: «از مزینان تا پاریس»، «بازگشت به خویشتن»، «رسالت روشنفکر» و «گفتگوهای تنهایی» تولید شده است.
🔹🔹 پیادهسازی اهداف و ماموریتها همگام با ضریب نفوذ رسانه و فضای مجازی، نیازمند متناسبسازی برنامهها با شرایط و نیازها و اقتضائات جدید مخاطب است.افزایش کمی و کیفی تولیدات و فرآوریهای رسانهای کانون شاهدی بر این احساس نیاز و تغییر رویکرد در برنامههای این مجموعه است. برنامههای گفتگو محور، مقالههای تصویری و ویدئو کامنتها از جمله محصولاتی است که در رسانههای کانون بیش از گذشته در دسترس است. این کانون در نظر دارد در گام دوم مستندسازی خود، به مستند اندیشههای آیت الله مصباح(ره) بپردازد.
♨️ میتوانید هماکنون به صورت آنلاین این مستند را تماشا کنید:
قسمت نخست:
🌐 https://www.aparat.com/v/3vrs9
قسمت دوم:
🌐 https://www.aparat.com/v/BFQe9
قسمت سوم:
🌐 https://www.aparat.com/v/1BUZ4
قسمت چهارم:
🌐https://www.aparat.com/v/nN10L
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ پرونده| کوتاه درباره اندیشههای شریعتی 🔸درباره دکتر شریعتی، آنچه خطرناک است این است که وی را «ا
🔰 وجوه اشتراک و افتراق آرای شریعتی و شهید مطهری
✍️ مهدی امیدی
🔸از دکتر #شریعتی تصویرسازیهای متفاوتی صورت گرفته که قضاوت را برای آنانکه میخواهند منصفانه به داوری عقاید او بنشینند دشوار میسازد. تفسیر متجددانه از مفاهیم و آموزههای دین بدون فهم روشمند و اجتهادی از آن و هجمه بیپروا به هویت تشیع جدید و ساختار متولیان دین، شریعتی را در معرض انتقاد مجامع دینی قرار داد و استفاده از عنصر دین برای مبارزه او را به مواجهه آشکار با روشنفکران غیردینی کشاند.
🔹با این همه؛ «تکفیر» و «تجلیل» دو سطح افراطی و تفریطی مواجهه با افکار شریعتی است. برخی معتقدند که او دین را ابزار مبارزه با دیکتاتوری قرار داده بود زیرا میدید مذهب میتواند مردم را علیه حکومت بشوراند. قریب به همین معنا عدهای بر این باورند که وی دین را در قامت ایدئولوژی میخواست حال آنکه دین فربهتر از ایدئولوژی است.
🔸عاری از هر گونه انتقاد و اتهام، باید به دو نکته کلیدی در مباحث دکتر شریعتی توجه کرد و آن وجوه اشتراک و افتراق میان ایشان و ایدئولوگ انقلاب اسلامی استاد شهید مرتضی مطهری است. علاقه به حضور اصلاحگرایانه اسلام و رهبران مسلمان در صحنه اجتماع و سیاست و نیز مبارزه با دیکتاتوری و استبداد حاکم بر عصر پهلوی، دو عنصر مشترک میان استاد مطهری و شریعتی بود. اما تفسیر متفاوت از اسلام (اسلام برای انقلاب یا اسلام به مثابه دین جامع) و نیز نگاه متفاوت آن دو به ساختار تشیع و روحانیت وجه تمایز دو دیدگاه بود.
🔹سخنان غیراجتهادی شریعتی از اسلام و روحانیت؛ هر چند قرائتی از "اسلام صرفاً انقلابی" را برای تحصیلکردههای دانشگاه و روشنفکران به ارمغان آورد اما باعث بدبینی شدید آنان نسبت به ساختار فکری و تشکیلات روحانیت شد.با این همه، میتوان او را روشنفکر منحصر به فردی دانست که در زمان شاه با تفسیر نوگرایانه و بعضا التقاطی از دین در قالب سخنرانیهای هیجانی و احساسی، زمینه را برای قیام جوانان علیه دیکتاتوری شاه فراهم ساخت.
⚜️ @Taammolat74