فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند باشگاه شهرت با موضوع جولان سلبریتی ها
🔸مستند «باشگاه شهرت» روایتی از چگونگی به شهرت رسیدن سلبریتی ها از جمله: الیزابت تیلور، چارلی چاپلین، مرلین مونرو، جرج بست، دیوید بکهام و افرادی که در زمینه ی ثروت و قدرت سرآمد هستند مانند باراک اوباما...
در زمان های مختلف را بررسی می کند و تاثیرهای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی هر سلبریتی را در دوره های مختلف بر روی جامعه بررسی می کند.
👀تماشای قانونی در فیلمگردی
🔗 FilmGardi.com
⚜ @taammolat74
🔰 همه مجبورند سلبریتی شوند!
✍ حامد سرلکی
🔻 اینکه آزادیخواهان دهههای گذشته ایران با وجود تحصیل در برخی رشتههای غیرمرتبط با حوزه «مردمشناسی» به حد یک مردمشناس حرفهای توانایی درک موقعیتهای اجتماعی را داشتند، خود بهدلیل وامداری به همان جنبش روشنفکری بود که انسان را وادار به «بیشتر فهمیدن و درست فهمیدن» میکرد.
🔸 اما امروزه «ابتذال اندیشه» در بخشی از جامعه ما باعث شده است که بزرگترین اندیشمندان و مفاخر این سرزمین در برهوت مخاطب به سر برده و لمپنهای فرهنگی با توشه بیچیز از مردمشناسی در قامت یک روشنفکر ِ همهچیزدان، سعی در ارائه پزهای منورالفکری کنند و البته لشکری عظیم از دنبالکنندگان را مشتاق خود ببینند.
🔸 این توهم خطرناک که: «حضور این دنبالکنندگان به شما وجاهت میدهد»، آغاز افول رفتار در میان سلبریتیها میشود. سلبریتی در این توهم خودساخته پای را در رکاب روشنفکر میگذارد و درخصوص پیچیدهترین مسائل سیاسی، اجتماعی، انسانی، اقتصادی و... اظهارنظر میکند (بدون هیچ عقبه فکری). بخش به ابتذال کشیده شده مردم نیز با تقلید و الگوسازی از رفتار چهره مورد علاقهخود سعی میکنند تمام آرزوهایی را که در دنیای حقیقی به آن نرسیدهاند، در فضای مجازی محقق سازند.
🔸 نشانههای این ابتذال اندیشه را باید در نکات مهمی جست. آمار متحیرکننده زوال مطالعه کتاب، مدرکگرایی در میان قشر آکادمیک، سرقتهای علمی در بالاترین سطح، بیتوجهی به دردهای اجتماعی، به سخره گرفتن پیچیدهترین مسائل داخلی، تقلید کورکورانه رفتار از سلبریتیها و چندین و چند نشانه دیگر از آغاز عصر ابتذال اندیشه در جامعه ایرانی است. باید با این حقیقت کنار آمد که قشر متوسط در ایران نه آن طبقهای که ما گمان کنیم در بین بورژوازی و پرولتاریا مانده است، بلکه همین بخش اعظمی که کشور را ساختهاند نسبت به برخی اتفاقات پیرامونی خود بیتفاوت شده یا دردمندی خود را نمایشگونه به رخ میکشند.
🔸 آنها دچار ماتریالیسم اغواگری شدهاند که هر روز آنان را به توخالی شدن تشویق میکند. مقاومت به «فهمیدن»، بخشی از پیروان سلبریتیهایی که دیگر شبیه روشنفکران شدهاند را دربر گرفته و این همان وجه تلخی است که بیش از این نمیتوان آن را باز کرد. اما در آخر باید دانست که در جامعهرو به ابتذال اندیشه، نداشتن منش سلبریتیمسلکانه چیزی جز مصیبت و مقاومت بیفایده در برابر سیل تغییرخواهی نخواهد داشت.
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دو کلمه حرف حساب!
🔸صحبت های بسیار شنیدنی حاج محمود کریمی
درباره حوادث اخیر کشور.
نقد به سلبریتیها
سخنان رهبری و...
⚜ @taammolat74
تاملات
🔰 خوابگردها! ✍ داریوش سجادی 🔸صادق زیباکلام توئیت کرده و به طعنه و تملیح ابراز داشته: جمهوری اسلامی
⬅️ ادامه...
🔸فحوای کلام شما دائر بر همان شعار ما بیشماریمی است که همسنگرانتان بارها بدان اذعان داشتهاند.
🔹جناب زیباکلام، همسنگرانتان مدعیاند، نظام با توسل به «ساندیسهای مجانی» توان بسیج و فراخوان میلیونی حامیانش را دارد.
اگر بر چنین ادعائی واثقید، دیگر جای گلایه نیست!
🔸نظامی که میتواند و توانسته با «ساندیسی مجانی» بالغ بر ۸ سال حامیانش را در مصاف با دشمن خارجی در جبهههای جنگ به سلحشوری وا دارد و بیش از ۴۰ سال در تمامی آوردگاهها با همین «ساندیس مجانی» بسیج خیابانی راه بیاندازد! در آن صورت بر فراست چنین نظام و چنان منظومی، ایمان آورید و نامیدی پیشه کنید!
🔹جناب زیباکلام، همسنگران شما ادعای بیشماری دارند و در تحرکات ایذایی و موسمی خود شعار دادهاند: ما بچههای جنگیم. بجنگ تا بجنگیم. نه اصلاحات نه سازش. اعتصاب انقلاب! مرگ بر جمهوری اسلامی و مرگ بر اصل ولایت فقیه!
🔸جناب زیباکلام، شعارهای فوق ناظر بر براندازی است و همسنگرانتان با صراحت خواهان به زیر کشیدن نظاماند! اگر شعار دهندگان امروز فاقد مطالعه و سواد سیاسی یا حافظه تاریخیاند لاکن جنابعالی باید به اطلاعشان برسانید شعار براندازی و خواست براندازی دغدغه قاطبه ملت ایران در انقلاب اسلامی بود و ملت بدون تکدی محبت از «رژیم وقت» خیابان را در سلطه خود گرفت و سلطنت پهلوی را به بایگانی تاریخ فرستاد.
♦️به همسنگرانتان بگوئید:
بسم الله ـ اگر حکومت فعلی را برنمیتابند و ادعای اکثریتی و بیشماری دارند خود را معطل مجوز حکومت جهت تسلیم قدرت نکنند. نه منتظر کمک خارجی باشند و نه خاصه خرجی حکومت جهت تقدیم قدرت را چشم انتظاری کنند!
🔸جماعتی که بیشمار است برای براندازی خودش را لوس نمیکند و بدون نیار به «مجوز حکومت» با قدرت خواست خود را نقد میکند.
🔹جناب زیباکلام. دغدغه همسنگرانتان قابل فهم است اما رویااندیشی است. بجای دمیدن بر دو قطبی نزاع بکوشید فهمشان از سیاست و سیاست ورزی را ارتقا دهید و راههای همزیستی مسالمتآمیز ایشان با دیگر مردمانشان، بدون توسل به تحقیر و اهانت و خشونت را آموزششان دهید!
⚜ @taammolat74
🔰 آنها مردم نیستند...
✍علی الفت پور
🔸"مردم" کسانی هستند که اگر با نظام، رهبری، ارزشها و اسلام هم مخالفند باز به خودشان اجازه نمیدهند به این پارامترها هجمه کنند و برای از بین بردن آنها قدم بردارند.
🔹مردم مخالف هستند ولی معارض نیستد کسی که به هویت ۹۹.۹۹ درصد ایرانیان یعنی سلیمانی توهین میکند کسانی که نه حتی اعتقاد به این باورها نداشته باشد کسانیکه تخریب کننده و هتک کننده آنها باشند.
🔸آنها مردم نیست هیچ جای دنیا آنها را به مثابه مردمشان تلقی نمیکنند
🔹ما خیلی دمکرات هستیم که با معارضان گوش به فرمان دشمنانمان حتی وقتی در خیابانهای شهرمان جولان میدهند مدارا میکنیم...
⚜ @taammolat74
📮 جلال آل احمد اگر زنده بود با دیدن این بردگان آسیایی که مقابل ارباب سفیدپوستشان سجده میکنند، با دیدن این «اخلاق بردگی»، این حد از حقارت و «اربابپرستی»، مجبور میشد به جای واژه «غرب زدگی» از واژه «غرب لیسی» استفاده کند.
✍ علی علیزاده
⚜ @taammolat74
تاملات
🔰 خوابگردها! ✍ داریوش سجادی 🔸صادق زیباکلام توئیت کرده و به طعنه و تملیح ابراز داشته: جمهوری اسلامی
🔰 وقتی اکانت فیک و واقعی جابه جا میشود...
🔸زیباکلام یه توییت گذاشته و زیرش با اکانت خودش از خودش تعریف کرده 😂
🔹کسی است که چهل سال از بیت المال مملکت خورده اما همیشه از موضع ضدانقلاب حرف زده. #بی_آبرویی که اکانت های فیک و اصلی خود را قاطی کرده و به خیال خود از موضعِ مردم می نویسد زیباکلام خیلی باسواد است...
⚜ @darseenghelab
⚜ @taammolat74
🔰 دموکراسی زیر سایه استعمار
✍ احسان منصوری
🔹 مجلس عراق در پی تجاوزات رسمی دولت آمریکا و ترور ابومهدی مهندس و قاسم سلیمانی، رای به خروج نیروهای نظامی این کشور از خاک عراق داد. دولت عراق نیز این خواسته را تکرار و خواهان جدول زمانبندی خروج شد. آمریکاییها اما صریحا و با گردن کلفتی اعلام کردند که قصد خروج از عراق را ندارند.
اسپر، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبهای گفت اعضای پارلمان تحت فشار چنین رایی صادر کردند و آمریکا قصد تکمین از آن را ندارد.
🔸 همین دولت آمریکا که احترامی برای رای مردم و ساختار دموکراتیک عراق قايل نیست بودجههای هنگفتی خرج موسساتی میکند که به ایرانیان درس دموکراسی بدهند. موسساتی که مدام تکرار میکنند «ساختار دموکراتیک برای تامین امنیت کافی است»، «دموکراسیها با هم نمیجنگند»، «توان دفاعی ایران مانع دموکراسی و کسب دموکراسی نیازمند کنار گذاشتن این توان دفاعی است».
🔹 عراق و افغانستان نمونههای بسیار نزدیک و مناسبی از الگوی «دموکراسی زیر سایه استعمار هستند». مداخله خارجی که مشروعیت خود را دقیقا از ادعای آزادسازی مردم این کشورها گرفته بود امروز در عراق و افغانستان هیچ اعتباری برای رای مردم قائل نیست.
دولت ترامپ از ذخایر ارزی عراق در بانکهای نیویورک یا تسلطش بر بصنعت نفت عراق سواستفاده میکند تا سیاست خارجی و اقتصادی عراق را به سود خود تغییر دهد.
🔸 در منطقه ما دموکراسی خواهی بدون استعمارستیزی توهمی گمراه کننده است. هر پروژه سیاسی که عامل خارجی را نبیند و به ویژه ابزارهای ضروری حفظ استقلال کشور (از جمله بازدارندگی نظامی) را مردود بداند، راهی به رهایی نخواهد یافت.
➕ عاقبت چنان مسیرهایی ختم به وضعیت نیمه مستعمرهای همسایگان ما میشود که مجبورند نظر واشنگتن و ناتو را در برنامههای ملی خود لحاظ کنند.
🔹 حق حاکمیت ملی مقدم بر شکل نظام سیاسی است. واگذاردن یا تضعیف حق حاکمیت ملی و از دست دادن استقلال کشور، نهایتا به دموکراسی صوری و بیخاصیتی مانند عراق امروز منتهی میشود که برای تقسیمش به اقلیمهای مختلف در واشنگتن و لندن تصمیم گرفته میشود و مردمش در تعیین سرنوشت خودشان بازی داده نمیشوند.
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وسلی کلارک از ژنرالهای پیشین #ارتش #آمریکا در یک سخنرانی در سال ۲۰۰۷ می گوید ۹ روز پس از حادثه یازده سپتامبر مقرر شده بود که باید به #عراق حمله شود و چند هفته بعد نامه ای در وزارت دفاع تنظیم شد مبنی بر این که باید در ۵ سال آینده ۷ کشور نابود شوند عراق، #سوریه، لیبی، لبنان، سومالی، سودان و آخر #ایران...
#ملت_مقاومت_علیه_آمریکا
⚜ @taammolat74
🔰 یک ملت قوی در شأن حاجقاسم
✍ حسین قدیانی
🔸 تنگ شده بود دلمان برای همچین بزمی، رزمی، طربی، عیش و نوشی! از جمله مواهب ما از ولایت، همین خطبههای خامنهای بود که حدود ۸ سال سهمی از آن نداشتیم؛ تنگ شده بود دلمان برای خطیب گرانقدری که بارها و بارها مصطفای صدایش، اسماعیلمان کرده بود! از بس زیبا «جمعه» میخواند! و الحمدلله که هنوز زیبا میخوانَد!
🔹جمعهای شد دیروز از جنس «یومالله»! از جنس همان جمعههای نور و حضور و دستآخر دعای ظهور! ما بچه بودیم و حضرت خطیب، در اوج قلهی جوانی، چنان شعور را با شور و حکمت را با ظرافت گره میزد که رسما آدینهیمان را میساخت! یعنی منور میساخت!
🔸به تناسب کلمات و فراخور جملات، عادت داشت از دستهایش بهترین بهرهها را ببرد؛ با تمام سلولهایش «خطیب» بود و تو گویی خدا، خامنهای را افریده برای همین «خطبه» و همین «جمعه» و همین «جماعات» و راستش حالا هم چیزی عوض نشده!
🔹 ما جوان شدهایم و حتی در گذر از جوانی، وارد سنین میانسالی و حضرتآقا هم با سپیدترین محاسن ممکن اما قصه همان است که بود؛ پروانه، پروانه ماند و شمع، شمع و جمع، جمع و جمعه، جمعه و نور، نور و شهید، شهید! چه عطر «حاجقاسم»ی میداد مُهرها و مِهرها! و چه تأکید مشدد داشت شمع جمع که حاجقاسم را «قوی» بنامد و «قوی» بخواند! و مگر جز این بود سلیمانی؟!
🔸میتوان دهها دوگانه ساخت و ذیل آن تا قیام قیامت به جدل پرداخت که آیا «مقاومت» بیشتر مشتری دارد یا «سازش»؟! هرچند تشییع ممتاز، متمایز و فراملی «سیدالشهدای مقاومت» نشان داد که ملت ایران و بلکه ملل آزادهی دنیا تا چه حد از مجاهدت شجاعانه و ایستادگی عاقلانه، دفاع میکنند ولی خوب یا بد، بعضی دوگانهها بیشتر زمین بازی بیکارها و بیکارنامههایی است که استادمسلم مغلطهاند؛ «چون روی موشک سپاه، فونت شعار، پیروی از نستعلیق اعتدال نمیکرد، پس این شما و این هم قیمت پوشک!» دیروز اما ذکاوت «سیدعلی» دگربار نشان داد که کجاندیشان با «خراسانیترین آخوند تاریخ» طرفحسابند؛ اینکه «ملت باید «قوی» باشد»، نه تفسیر میخواهد، نه گانهی دیگری!
🔹 آیا کسی جرئت دارد که در مقام نظریهپردازی هم برای ملت عظیم ایران، نسخهی ضعف بپیچد؟! بله! فرجام بسیاری بیتدبیریها و توافقکها همین است در نهایت که ملت برود در خط ضعف اما آن عِلم و عَلم که زین پس بیشتر باید توسط من و ما تشویق و تبلیغ شود، همین رشد و پیشرفت و قوی شدن است که گمانم اولین تمنای رهبر انقلاب از اصحاب رسانه باشد! در «امتحانات» و در «انتخابات» که بیشتر...
⚜ @taammolat74
قصه هامان، همیشه دلگیرند
شعرها را کسی نمیخواند
توی بطن تمام قافیهها
نفرت و بغض و آه میافتد
ساکتی مثل شهر بعد از جنگ
ساکتم، مثل مَردِ بعد از مرگ
تا گلوله جواب پرسش هاست
موجی از خون به راه می افتد
با سرانجام تلخ باید ساخت
قصد محتوم سرنوشت این است
زیر سرمای هر زمستانی
برگ سبز از گیاه می افتد
فصل آخر همیشه غمگین است
ماه هم پشت ابر خواهد ماند
یوسف اما خلاف قصهی قبل
تا ابد...
قعر چاه می افتد!
✍پویا جمشیدی
📚 از مجموعه شعر: پنهان میان سهنقطه
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد کنید اشکال نداره...
ویدیویی بدون شرح از بستن دهان منتقدین و روشنگران زمانه از سوی دولت به ظاهر اعتدال!
#نشکنید_قلمها_را
⚜ @taammolat74
تاملات
🎥 انتقاد کنید اشکال نداره... ویدیویی بدون شرح از بستن دهان منتقدین و روشنگران زمانه از سوی دولت به
🔰 دولت از منتقدین میترسد!
🔴 جهان آرا، عصرانه و ثریا دیگر پخش نخواهند شد
🔸 برنامه های تلویزیونی «جهان آرا»، «عصرانه» و «ثریا» ۳ برنامه تلویزیونی گفت و گو محور در شبکه های افق و یک سیما بودند که به صورت زنده و در قالب گفت وگوهایی صریح و چالشی به مسائل روز جامعه می پرداختند.
🔹 حالا طبق تصمیم گیری جدید، بناست این ۳ برنامه از حالت زنده خارج شوند و پس از ضبط استودیویی و بازبینی(همون سانسور) به روی آنتن بروند. این یعنی بی هویت و ارزش کردن این برنامه ها پس تهیه کننده ها هم مخالفت میکنند و کلا این برنامه ها دیگر پخش نخواهند شد!
🔻پ.ن: نشکنید قلم ها را این بود دولت بنفش ؟؟؟ دولتمردان میخواهند جلو وارد آمدن کوچک ترین انتقادی به عملکرد خود را بگیرند تا نارضایتیها را به سوی دیگری (نظام) هدایت کنند!
#نفوذ
⚜ @taammolat74
📮 برف بیاید پروازها را لغو میکند، موشک کروز بیاید پروازها را لغو نمیکند.
عجیب حکایتی است، حکایت دولت شیخ حسن!
✍ فرید ابراهیمی
#هواپیمای_اوکراینی
⚜ @taammolat74
🔰ما همه مردم نیستیم
✍ وحید اشتری
🔸ما اساسا قرار نیست از همه مجلس خوشمان بیاید. ما فقط با بخشی از مجلس باید حال کنیم. چون مجلس یعنی جاییکه همه صداها در جامعه انعکاس شان را آنجا باید بشنوند. طبیعی هم هست که ما از خیلی از صداها خوشمان نیاید. ما فقط با آن بخشی که ما را نمایندگی می کند حال میکنیم.
🔹صدا و سیما هم همینطور است. صدا و سیما یعنی جایی که طیفهای مختلف بتوانند حس کنند ساعاتی در روز صدای شان دارد از رسانه ملی پخش می شود. ما اساسا نمی توانیم رسانه ملی ای متصور باشیم که از همهاش خوشمان بیاید. چون ما همه مردم نیستیم. مجلس و صدا و سیمای ملی چنین چیزی است.
🔹زاویه عدالتخواهی با مواضع محمود صادقی و علی مطهری و رویکردهایشان روشن است. ولی من فکر میکنم مجلس شورا یعنی مجلسی که از صادقی تا مطهری تا عدالتخواهانی مثل دکتر سعید زیباکلام تا اصولگراهایی مثل آقای قالیباف بتوانند در آن باهم اختلاف کنند و بحث کنند و نهایتا مسائل کشور را به رای بگذارند.
🔹رئیس جمهور که به شورای نگهبان اعتراض دارد خودش یک شورای انقلاب فرهنگی یکدست دوست دارد مگرنه آقای ازغدی را حذف نمیکرد. رفقایی که به حذف جهان آرا و ثریا اعتراض دارند معمولا در موضع دفاع از خیلی حذفهای دیگر هستند. برای آنکه جامعه بسازیم روزی صدبار باید با خودمان تکرار کنیم که ما همه مردم نیستیم و قرار نیست همه چیز باب میلمان باشد.
💢نه حذف اصولگرا و اصلاح طلب میشناسد و نه حذف کننده. محافظهکاری سایه افکنده در مدیریت کشور کلا برجسته ها را نمیپسندد و ترجیحش به آدمهای صاف و خطی است که ساکت باشد و کاسبی خوب بلد باشند. ایام به کام رامبد جوانها و تاجگردونها و حسنوندها و رشید پورها و علی ضیاءها و کی نژادهاست. امیدوارم نسل بعدی این حداقلهای مملکت داری را بفهمد.
⚜ @taammolat74
31.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بعد از ماجرای حمله موشکی سپاه و هواپیمای اوکراینی برنامه بعدی چیست؟
🔸محمدامین اصغری
#نفوذ
#اغتشاشات
#اعتراضات_سراسری
⚜ @taammolat74
🔰راهبرد "نرم افزار استعمار" در تاریخ سیاسی ایران
✍دکتر موسی نجفی
🔸از مهمترین موضوعات و در عین حال پیجیده ترین مسائل در سرنوشت ملل و بخصوص کشورهای غرب آسیا ، شناخت استعمار خارجی است ؛ چرا مهمترین است ؟
چون تقریبا این عامل ( استعمار) در تمامی شئون زندگی مردم دخالت و تاثیر داشته و دارد.
🔹 چرا پیچیده است؟ چون استعمار ماهیت پلید و مخربش را پنهان کرده و سعی می کند خودش را با قلم و تبلیغ و علم و هنر و سیاست و اقتصاد و فرهنگ ، "وارونه" و مطابق منافعش معرفی نماید.
🔸 استعمار هم مثل مقوله "قدرت " به دو بخش سخت افزار و نرم افزار قابل تفکیک است ۰ با توجه به لباس میش در آمدن گرگی مثل ترامپ ( البته با عرض معذرت از گرگهای جنگل ) برای شناخت یکی از شگردهای بخشی از استعمار نرم ، سری به تاریخ می زنیم.
🔸 یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ ایران علیه قدرت و نفوذ استعمار غربی ، قیام تحریم تنباکو است که در اثر آن هیمنه بریتانیا با حکم آیه الله میرزا حسن شیرازی شکست و تحقیری سخت را به انگلیس تحمیل کرد؛ اما این راهبرد تاریخی بیداری اسلامی در مقابله با غرب پانزده سال بعد در مشروطه با ترور شخصیت ها و خط فکری به جا مانده از قیام تنباکو مورد انتقام واقع گشت و سفارت انگلیس مزورانه محل تظلم خواهی از نهضت مردم شد و عجبا که هم در آن زمان و هم در ازمنه بعدی مورخین خاص ابتدا "قبح" این کار را ریختند و سپس،استعمارگران به عنوان یکی از راههای نفوذ از آن استفاده نمودند.
🔹زشت نشمردن بست نشینی در سفارت خارجی نه آغاز دعوا و نه پایان ماجرا بود ، بلکه حلقه ای از عادات و فرهنگهای نامطلوب و استحاله کننده هویت ملی را به همراه خود آورد۰ در این مورد می توان مثالهای زیادی را برشمرد ؛ مثل رجال وابسته به خارج ، روحیات و سبک زندگی وابسته ، شهرنشینی خاص و طرز لباس پوشیدن و ظاهر شبیه خارج ، استفاده کردن و امتیاز دادن به کالاهای خارج و بی مقدار شمردن تولیدات داخل و دهها نکته ریز و درشت ؛ اگر بخواهیم معدل این نکات را خلاصه کنیم باید بگوییم این کوره راهها و یا حتی راهها کم کم به شاهراه نفوذ و وابستگی مبدل گشت و ملت زمانی چشم باز کردند که دیدند همه چیزشان را باخته اند.
🔸 شاید برای همین هم باشد که علمای بزرگ و رجال اصیل و بابصیرت ما وقتی بحث پناه بردن و بست نشستن در مراکز سیاسی اجنبی می شد اینگونه عصبانی گشته و مثل شهید آیه الله حاجی شیخ فصل الله نوری موقع پیشنهاد برای رفتن به سفارت اجنبی برای در امان ماندن از شر افراطیون مشروطه می گوید:
من هرگز زیر بیرق کفر نمی روم.
🔹 از طرف سفارت دولت عثمانی پیغام آوردند که ما پرچم آن دولت را بیاوریم ودر بالای بام منزل شما نصب کنیم که در این صورت با حمایت آن دولت، از خطر مصون خواهید ماند.
🔸شیخ در جواب فرمود: من زیر پرچم ولایت امیر مؤمنان علیه السلام زندگی کرده ام و هرگز زیر پرچم غیر امیر المؤمنین نمی روم.
🔹 پیشنهاد پرچم دولت روس و یا هلند شد که بر فراز بام خانه شیخ نصب شود.
شیخ فضل اللّه در جواب فرمود که من محاسنم را در اسلام سفید کرده ام و هرگز زیر پرچم کفر نمی روم. «وَلَن یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَفِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً»؛ «خداوند هرگز راهی برای تسلّط کفّار بر مسلمانان قرار نداده است.»
من راضی هستم که صد مرتبه کشته شوم و زنده گردم و مسلمانان و ایرانیان مرا مُثله (قطعه قطعه) کنند، ولی به کفّار پناهنده نمی شوم.
💠 کاش مردم و مدیران کشور ما و بخصوص جوانان با عبرت گرفتن از تاریخ ، عمق این سخن رهبری را درک نمایند که:
جنتلمنهای پشت میز مذاکره، همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند.
⚜ @taammolat74
13961130000033.pdf
960.9K
📝 #فایل_pdf
🔰بررسی سوء استفاده نظام سلطه از دانش روان شناسی در مدیریت جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی
✍️سیدحسین علیانسب، محمد کاویانی
🔸جنگ نرم پدیده ای است که در آن دشمن با استفاده از کالاهای فکری و فرهنگی در صدد تغییر افکار، عقاید و مدیریت ترجیحات دیگران بر می آید. این پدیده ی به ظاهر جدید که سابقه ای به اندازه عمر انسان دارد برای رسیدن به اهداف خود پیوسته از راهبرد روانی بهره برداری کرده است و سلطه گران در طول تاریخ همواره برای تسخیر اندیشه و اراده جامعه هدف از روش های روان شناختی استفاده کرده و آنها را وادار کرده اند در مسیر خواسته های دشمن گام بردارند.
🔹حال با توجه به این که روان شناسی دانش مطالعه رفتار است این سوال ایجاد می شود که آیا طراحان جنگ نرم برای مقابله با جمهوری اسلامی از دانش روان شناسی نیز بهره می برند؟ پژوهش حاضر چندین نظریه و رویکرد روان شناختی را مورد بررسی و مطالعه تطبیقی قرار داد و در نهایت بدین نتیجه رسید که برخی رویکردهای روان شناسی به طور گسترده در خدمت جنگ نرم قرار دارند و دشمنان جمهوری اسلامی از آن بهره می برند. بنابراین تشکیل جبهه مقابله با جنگ نرم بدون شناخت این نظریات و رابطه آنها با جنگ نرم به راحتی امکان پذیر نیست.
⚜️ @taammolat74
🔰پوپولیسم
💠پوپولیسم از واژه لاتین «popularis» یا «populus» به معنای توده مردم یا عامه گرفته شده است. پوپولیسم که در فارسی معادل واژههای عوامگرایی و مردمباوری استعمال شده است، دارای چند ویژگی کلی است:
1️⃣جلب پشتیبانی مردم با توسل به وعدههای کلی و مبهم و معمولاً تحت کنترل رهبر فرهمند و شعارهای ضدّامپریالیستی؛
2️⃣پیشبرد هدفهای سیاسی، مستقل از نهادها و احزاب موجود، با فراخوانی توده مردم به اعمال فشار مستقیم بر حکومت؛
3️⃣بزرگداشت و مقدس داشتن مردم یا خلق، با اعتقاد به اینکه هدفهای سیاسی باید به اراده و نیروی مردم و جدا از احزاب یا سازمانهای سیاسی پیش برود.
♦️پوپولیسم با توده مردم سروکار دارد و در حقیقت جنبشی تودهای است؛ اما به دلیل نداشتن تشکل منسجم و هدف مشخص و واقعی، جنبشهای منسجمتر و دارای تشکیلات منظم بعدیاند که در ادامه، منویات خود را اعمال میکنند. در نگرش پوپولیستی، جهتگیری افکار عامه به منظور واداشتن حکومت به پذیرش منویات مردم چشمگیر است.
📚 کتاب پوپولیسم، به کوشش عبدالوهاب فراتی
#آموزش_مفاهیم
#پوپولیسم
#عبدالوهاب_فراتى
⚜ @taammolat74
📮 رهبر انقلاب تنها راه مقابله با جنایات آمریکا و اروپا را قوی شدن دانستند، حال در اولین قدم با انتخاب نمایندگانی مومن، شجاع، پاکدست، خدوم، پرتلاش، متخصص و باتجربه میتوان مجلش کارآمدی را شکل داد که با ریل گذاری و نظارت درست موجب اقتدار اقتصادی، سیاسی و دفاعی کشور شود.
✍ سید محمد حسینی
⚜ @taammolat74
4_5836859159399630593.mp3
23.23M
🔉 فایل صوتی سخنرانی آیا بیان رهبری درباره رشد و آینده درخشان انقلاب اسلامی تبلیغاتی است؟
📌جلسه بصیرت و ولایت
📌 مسجد انصارالحسین
🎙سخنرانی دکتر وحید یامین پور
⏱دوشنبه ۲۳دی98
⚜ @yaminpour
⚜ @taammolat74
تاملات
🔰 دولت از منتقدین میترسد! 🔴 جهان آرا، عصرانه و ثریا دیگر پخش نخواهند شد 🔸 برنامه های تلویزیونی
📮 #جهان_آرا می گفت بچه ها اگر شهرسقوط کرد نگران نباشید آن را پس می گیریم مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند.!
برادرا نگران نباشید،ناامیدمباشید،این ایام دست به دست می شود؛
ان شاءلله دولت جوان وحزب اللهی که سرکاربیاید غصه ها تمام می شود.
✍️ داود مدرسیان
⚜️ @taammolat74
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هنرمندان آمریکایی و هنرمندان ایرانی چگونه در کنار مردم خود ایستادند؟
🔸این روزها سلبریتیها میگویند، از حضور در تلویزیون و جشنوارهها انصراف میدهیم؛
آنها یک بهانه دارند: در کنار مردم بودن.
🔸برگردیم به 9۰ سال پیش؛ سالهایی که آمریکا درگیر یک «رکود بزرگ» اقتصادی بود.
🔹در آن دوران هم هنرمندان آمریکایی گفتند که میخواهیم کنار مردم باشیم!
اما بین این دو یک تفاوت وجود دارد...
#سلبریتی
#جشنواره_فیلم_فجر
#جهان_آرا
#تلویزیون
#شبکه_افق
#سینما
⚜ @taammolat74