فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سعید جلیلی: امیدواریم آن تَکرار های قبل تکرار نشود!
🔹امیدواریم راه حل هایی که امروز نتیجه آن را دیده ایم تکرار نشود، مردم انتخابی خواهند کرد که نتیجه گذشته تکرار نشود
🔹کشور یک بنگاه نیست که بتوان سرمایه هایش را به حراج بگذاریم، هر روز یک سرمایه را هزینه کردیم.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ محسن رضایی در انتخابات ثبتنام کرد 🔹«محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در ستاد انتخ
♨️ کنایه رضایی به جهانگیری: برخی امروز اینجا گریه کردند، شما عامل این مصیبت ها هستید!
محسن رضایی بعد از ثبتنام:
🔹تکرار دولت های گذشته سم مهلک برای ملت ایران است
🔹آقایانی از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟
🔹امروز روز شعار دادن نیست، روز عمل کردن است.
🔹کسانی اینجا آمدند که تراژدی بود همراه با یک نمایشنامه کمدی، انگار نه انگار برخی از این افراد خود دخیل بودهاند. آمدند هر کدام حرف عجیبی زدند و برخی گریه کردند
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ پایان ماراتن انتخاباتی
🔹ساعت ۱۸:۰۰ امروز شنبه ۲۵ اردیبهشت، زمان ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید و درهای وزارت کشور به روی داوطلبان بسته شد. با پایان یافتن ثبتنامها، پازل جناحهای سیاسی در انتخابات پیشرو تکمیل شد و انشالله در روزهای آتی به این موضوع میپردازیم...
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 به خواست اکثریت مردم تمکین کنید!
✍️ امیر تفرشی، عضو هیات موسس جنبش عدالتخواه دانشجویی
🔸منتقد جدی برخی افکار، برنامهها و رفتارهای احمدینژاد هستم و او را گزینۀ مناسبی برای ریاست جمهوری اسلامی ایران نمیدانم. حضور او در انتخابات، خواست میلیونها ایرانی خصوصا طبقات محروم در گوشه و کنار کشور است که به دلایل درست یا غلط خواستار بازگشت او به قدرتند. مطابق تمام نظرسنجیهای صورت گرفته، احمدینژاد محبوبترین نامزد انتخابات است و در صورت حضور در صحنه، رقابت را در دور اول خواهد برد.
🔹رد صلاحیت او در چنین شرایطی چند نتیجه دارد:
بیآبرویی بیشتر برای شورای نگهبان
دلسردی طیف وسیعی از مردم از ایجاد تغییر
تعمیق ساختار دو قطبی سیاسی
کاهش مشارکت مردم در انتخابات
تداوم روند افزایش محبوبیت احمدینژاد
🔸تردید ندارم که احمدینژاد تایید صلاحیت نخواهد شد و همه موارد ذکر شده در بند چهار اتفاق خواهد افتاد.
امام خمینی به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی نظرش را بطور صریح دربارۀ این مناقشه به مسوولان کشور اعلام کرده است؛ آنجا که میگوید: «آن مسیری که ملت ما دارد، روی آن مسیر راه را بروید، ولو عقیدهتان این است که این مسیری که ملت رفته خلاف صلاحش است. خوب، باشد. ملت میخواهد این طور بکند، به ما و شما چه کار دارد؟ خلاف صلاحش را میخواهد. ملت رأی داده؛ رأیی که داده متَّبع است.» (۲۷ مرداد ۱۳۵۸ ، سخنرانی در جمع منتخبین مجلس خبرگان)/ کانال امیر تفرشی
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 به خواست اکثریت مردم تمکین کنید! ✍️ امیر تفرشی، عضو هیات موسس جنبش عدالتخواه دانشجویی 🔸منتقد جد
🔰 نقدی بر یادداشت امیر تفرشی
🔸حذف احمدینژاد از شورای نگهبان امر درست و لازمی است که مبتنی بر قواعد بازی انتخابات میباشد. اساسا فلسفه وجودی نهادی به عنوان شورای نگهبان برای نظارت بر انتخابات همین اقتضائات را نیز در بردارد. مصلحتسنجی ناصواب اتفاقا در این میدان نباید رخ بدهد
🔹احمدی نژاد وضعیت معلوم الحالی دارد که بر پایه پوپولیست مردمی رای آوری دارد. همین امر موجب شده که طرفدار هم داشته باشد. لذا این ضرورتهایی که آقای تفرشی نوشته هرچند که میتوان با برخی از آنها موافق نبود و همراه نشد (مثلا تعمیق ساختار دو قطبی سیاسی، یا بیآبرویی بیشتر برای شورای نگهبان و به خصوص دلسردی طیف وسیعی از مردم از ایجاد تغییر وجهی ندارد و واقعیت داستان اینگونه نیست) دلیل بر مصلحتی نیست که بخواهیم احمدینژاد را تایید کنیم. چون هیچ دلیلی برای تایید او نیست.
🔸اگر بخواهیم اینگونه افراد را قضاوت کنیم که درگیر مصلحت اندیشیهای خودسرانه خواهیم شد که رهبری فرمودند قتلگاه انقلاب است. اتفاقا اگر بناست شورای نگهبان امیدبخش در جامعه باشد باید صلابت خود را نشان دهد. اما مشکل اینجاست که بازنمایی رسانهای منفعل و ضعیف و گاها نامناسب شورای نگهبان موجب بداعتمادی و بدگمانی در بین مردم میشود.
🔹 اگر احمدی نژاد قرار است رد شود، لازم است در رسانه به طور شفاف و روشن با دلیل مقنع و کافی مستندات تبیین گردد تا مردم این مطلب را به عیانه ببیند و اقناع شوند.اگر این باشد قطعا ناامیدی در کار نیست.
🔸فارغ از اینکه وضعیت انتخابات بدین شکل است که لاریجانی همانطور که پیشبینی میشد ضلع سوم انتخابات را در کنار نماینده انقلابی (آقای رئیسی) و چهره اصلاحطلب رادیکال(احتمالا جهانگیری) ایفا میکند.
🔹همه اینها به کنار؛ احمدی نژاد آلان همانگونه که خودش در مصاحبه با اندیشه پویا عنوان کرده که لیبرال دموکرات است، کاملا همسو با جریان نولیبرال داخلی کار میکند. یعنی در واقع دوقطبی انقلابی و غیر انقلابی همچنان حاکم است. کما اینکه قطببندی اصلاحات جهانگیری و اعتدال لاریجانی در واقع یک جناح را همافزایی میکنند.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 سیاستپژوهی دولت یازدهم و دوازدهم
✍️ رضا غلامی
📍 واقعیت این است که من بر اساس یک جمعبندی کارشناسی، دولتهای یازدهم و دوازدهم را بدترین و ناکارآمدترین دولت در طول تاریخ انقلاب میدانم که نه تنها مردم را در عرصه مدیریت کشور به ستوه آورد، بلکه کشور را دهها سال دچار عقبماندگی کرد و لطمات حیثیتی بزرگی به انقلاب اسلامی و کلیت نظام جمهوری اسلامی وارد ساخت.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 سیاستپژوهی دولت یازدهم و دوازدهم ✍️ رضا غلامی 📍 واقعیت این است که من بر اساس یک جمعبندی کارشن
✔️ ادامه...
🔸 آنچه درباره دولت آقای حسن روحانی اصرار دارم مورد تاکید قرار دهم این است که دولتهای آقای روحانی، ظرف ظهور و بروز جریان روشنفکری سکولار و تکنوکراتهای غربزده است. یعنی اگر قرار بود روزی تفکرات غربزدهها و تکنوکراتها در یک ائتلاف هدفمند به نحو حداکثری تجسم پیدا کند، همین دو دولت یازدهم و دوازدهم ظهور میکرد
🔹لذا یکی از عبرتهای تاریخیای که نباید نادیده گرفته شود، به نتایج تجسمیافتگی جریان غربزده و تکنوکرات در ایران ارتباط پیدا میکند که البته سابقه تاریخی هم دارد. یعنی از مشروطه به بعد، هر کجا غربزدهها در ایران به قدرت رسیدهاند، نتیجهای جز عقبماندگی، بیعدالتی، ذلت و استبدادزدگی و تسلیم در برابر بیگانه عاید کشور نشده است.
💢دولت آقای روحانی نماد بارز یک دولت ناتوان و تخریبگر در ۴۲ سال اخیر محسوب میشود که بررسی ابعاد و زوایای عملکرد این دولت برای هر دانشجوی علوم سیاسی میتواند مفید و راهگشا باشد، بنابراین تصور میکنم اگر از این به بعد در رشته علوم سیاسی حداقل دو واحد به نقد و بررسی حکمرانی سیاسی آقای روحانی در دولتهای یازدهم و دوازدهم اختصاص پیدا کند، خدمت بزرگی هم به پیشرفت علوم سیاسی در دانشگاهها و هم تحول در وضعیت کشور بهویژه دولتهای بعدی خواهد شد.
۱ تولد بر اساس مهندسی افکار عمومی
۲ تحمیل یک قرارداد ننگین به کشور
۳ افزودن به تهدیدات خارجی
۴ تضعیف نیروهای مسلح
۵ باز کردن میدان نفوذ جاسوسان و خرابکاران در سیستم
۶ واگذاری فضای مجازی کشور به بیگانه
۷ تعطیلی کارخانهها و کارگاههای تولیدی
۸ ناکارآمدی عمومی
۹ بیبرنامگی و نداشتن ایده روشن برای اداره کشور
۱۰ ناتوانی در مواجهه با حوادث غیرمترقبه
۱۱ برگشتن چهره محرومیت به برخی نقاط کشور
۱۲ رهاسازی بازار و افزایش سرسامآور قیمتها
۱۳ سقوط ارزش پول ملی
۱۴ افزایش بیعدالتی و شکاف اجتماعی
۱۵ اصرار بر عدمسرمایهگذاری درست در مواجهه با آسیبهای اجتماعی
۱۶ کاهشدهی سرمایه اجتماعی
۱۷ کاهش خودباوری و تحقیر توانمندیهای ملی
۱۸ تلاش در جهت کاهش استقلال و خوداتکایی
۱۹ افزایش تصاعدی فساد اداری
۲۰ زمینهسازی برای شکلگیری اغتشاشات بنزینی سال ۹۸
۲۱ بسترسازی برای ترور شهید سلیمانی
۲۲ تعطیلی فرهنگ و آزادسازی ولنگاری فرهنگی
ر۲۳ مخالفت با شکلگیری علوم انسانیِ اسلامی
۲۴ توقف نسبی سرمایهگذاریهای بزرگ علمی و فناوری
۲۵ ضایعسازی فرصتهای همکاری اقتصادی با کشورهای شرقی و همسایگان
۲۶ مدیریت خسارتبار در مواجهه با کرونا
۲۷ تضییق آزاداندیشی و برخورد با منتقدان دولت
🔗 برای مطالعه کامل این مقاله که توسط حجتالاسلام رضا غلامی نگارش شده، اینجا کلیک کنید.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ حدود ۴۰ نفر از چهرههای شاخص عرصه سیاسی کشور برای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.
📌 به نظر شما در نهایت کدام چهرهها تایید خواهند شد؟!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ بیانیه انتخاباتی حدادعادل در حمایت از ابراهیم رئیسی: به دام بدزبانی و دوقطبیها نیفتیم
🔹رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با صدور بیانیهای اعلام کرد: نیروهای انقلاب حداکثر توش و توان خود را برای پشتیبانی از ابراهیم رئیسی در عرصه انتخابات به کار گیرند تا انشاءالله میدان گستردهتری برای تحقق ارزشهای انقلاب بهویژه گسترش عدالت و مبارزه با فساد و رفع مشکلات مردم گشوده شود
🔹مبادا نیروهای انقلاب با بدزبانی و تندی و ستیزهجویی به دام افتند و به ایجاد دوقطبیهای مورد نظر آنان کمک کنند. سیره و سنت ما دعوت به حق و حفظ روحیه انقلابی بر پایه خردمندی و ادب و اخلاق اسلامی و منطق و برهان است/ ایلنا
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ حدود ۴۰ نفر از چهرههای شاخص عرصه سیاسی کشور برای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.
♨️ پیشبینی نامزدهای احتمالی
✍️ احمدزیدآبادی ژورنالیست سیاسی اصلاحطلب، در یادداشتی افرادی که احتمالا شورای نگهبان تایید صلاحیت میکند را پیشبینی کرده است:
🔹افرادی که به نظرم شورای نگهبان صلاحیت آنان را تأیید خواهد کرد، به شرح زیرند:
سید ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی از جناح اصولگرا، علی لاریجانی از اصولگرایانِ معتدل، محسن رضایی از نظامیانِ سابق، اسحاق جهانگیری و محمد شریعتمداری از جناح دولت و اصلاحطلبان.
🔹اگر شورای نگهبان بخواهد یک پله از این میزان پایینتر بیاید در آن صورت ناچار است شمار کاندیداها را به بیش از دو برابر این عدد برساند و نام کسانی مانند حسین دهقان، علیرضا افشار، رستم قاسمی، عبدالناصر همتی، محسن مهرعلیزاده، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی و حتی محسن هاشمی را هم در فهرست نهایی خود بگنجاند.
🔹به نظرم اما شورای نگهبان این کار را نخواهد کرد و فهرست خود را در همان قالب شش نفره خواهد بست. با این حال، اگر شورای نگهبان اصرار به بستن فهرست 8 نفره داشته باشد، شانس حسین دهقان و عبدالناصر همتی برای اضافه شدن به شش نفرِ قبل، بیش از دیگران به نظرم میرسد!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 صورتبندی جریانهای فکری در ایران امروز
✍️ پرویز امینی
📍ما بخواهیم یا نخواهیم در متن یک وضعیتی هستیم که به شکل ساختاری ما را احاطه کرده است. این وضعیت، نوعی سازماندهی خاص جامعه بعلاوه اندیشه مدرن است. برای مسلمانان از حمله ناپلئون به مصر در اواخر قرن هجدهم و برای ایرانیان از شکست در جنگ های ایران و روس در آغاز قرن نوزدهم این وضعیت مورد توجه بوده است و در هر عصری رهیافت متفاوتی نسبت به آن وجود داشته است.
اینک با تجربه دویست ساله، همچنان اندیشه و جهان مدرن بعلاوه معرفت پست مدرن مسئله ماست و براساس نحوه مواجهه با آن می توان گرایش های فکری در ایران امروز را دسته بندی کرد!
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 صورتبندی جریانهای فکری در ایران امروز ✍️ پرویز امینی 📍ما بخواهیم یا نخواهیم در متن یک وضعیتی ه
✔️ ادامه...
🔘 بخش 1 از 2
1️⃣بی توجه به مسئله سازی اندیشه مدرن
این گروه مسایل و پرابلم های اندیشه و جهان مدرن و در چند دهه گذشته معرفت پست مدرن را به رسمیت نمی شناسد و عملا قطع نظر از وجود آن به فکر و عمل خود سازمان می دهد. اسلام گرایان سنتی و افرادی نظیر محمد رضا حکیمی از جمله مصادیق این گرایش اند.
2️⃣بدفهمی از اندیشه مدرن و معرفت پست مدرن
دسته دوم بر اساس نوعی بدفهمی اشکار و واضح از این اندیشه وارد نقد و حتی طرح مباحث ایجابی خود در آن حوزه شده است. آیت الله جوادی املی از جمله این چهره هاست و کتاب منزلت عقل در هندسه معرفت دینی و برخی تفاسیر ایشان مثلا تفسیر آیه25 سوره حدید به عنوان تفکیک قوا از جمله این آثار است. سید مهدی میرباقری و جریان فرهنگستان نیز در این دسته قرار می گیرند که تقریبا بدون هیچ ارجاعی به متون اصلی سازندگان اندیشه مدرن، فهم خود را از غرب ابراز و نقد میکنند
3️⃣ساده سازی اندیشه مدرن و پست مدرن
جریان سوم که در محیط روشنفکری ایران و نیز جریان دینی رواج دارد با فهم ساده سازانه با این جهان جدید مواجهه شده اند. برخی مثل مرحوم بازرگان و شریعتی و حتی سیدجمال تلاش کرده اند آن را با فکر دینی مطابقت بدهند و به نوعی آن راشبیه سازی کنند و گاهی نیز بر اساس این فهم ساده سازانه، به نقد تفکر و اندیشه مدرن و پست مدرن پرداخته اند و به قول معروف با یک فن آنها را ضربه فنی کرده اند. شمول افراد در این جریان هم اکنون نیز بالاست.
4️⃣سپراندازی در برابر اندیشه مدرن و پست مدرن
این جریان با فرض ناتوانی مواجهه فکر دینی در برابر فکر مدرن و پست مدرن، به کلی عطای فکر دینی را به لقایش بخشیده اند و به مرور از دامنه فکر دینی فاصله گرفته اند. ملکیان، سروش بعد از رویای رسولانه و مجتهد شبستری و شماری از افراد دیگر تحت عنوان روشنفکری دینی در برابر جریانی که خود را نواندیشی دینی معرفی میکند، در این گروه قرار میگیرند.در این گروه برخی نیز هستند که از ادعاهای سابق خود دست شسته اند و دعاوی خود در آغاز انقلاب را در غروب تجدد و آغاز عصری دیگر، همانند فوکو و آوینی خوشبینانه می دانند و در یک دهه اخیر هم امکان علوم انسانی اسلامی را نفی کرده اند و هم توسعه را فعلا اولویت جامعه معرفی کرده اند و تا مرز حمایت مطلق از پدیدارهای سیاسی مثل برجام نیز پیش رفته اند. رضا داوری اردکانی مصداق این جریان است.
⚜️ @Taammolat74