544453_165.pdf
156.4K
📘دانلود pdf | زیارت ناحیه مقدسه
🔹زیارت ناحیه مقدسه زیارتی است که به امام حسین (ع) اختصاص دارد. این زیارت ابتدا از «ناحیه مقدسه» امام زمان(عج) صادر و به یکی از نایبان خاص داده شده است. آنگاه از طریق ایشان به یکی از مشایخ شیخ مفید و سپس به دست این بزرگوار، آنگاه به دست سید مرتضی و ابن مشهدی رسیده است.
⚜️ @taammolat74
🔰عصر عاشورا
✍ یاسر حوتی
آرام تر بـرو که توانی نمانده است
تا آخرین نگاه زمانی نمانده است
بگذار تا که سیر نگاهت کنم حسیـن!
یک لحظه بعد از تو نشانی نمانده است
میخواستم فدای تو گردم ولی نشد
بعد از شهید علقمه جانی نمانده است
تو می روی … پس که ؟ عنان گیر من شود
وقتی که هیچ مرد جوانی نمانده است
این گله های گرگ نشستند درکمین
تا با خبر شوند شبانی نمانده است
او رفت و بعد ،شیهه اسبی غریب؛ ماند
شاخه شکست ؛ رایحه عطر سیب ماند
یک تن به جای حضرت یوسف به چاه خفت
اما سری ؛ دریغ . . . به روی صلیب ماند
از آن همه جمال جمیل خدا ؛ فقط
تصویر مات و خاکی شیب الخضیب ماند
دیگر برای بوسه شمشیر جا نبود
حتی لبان دخترکش بی نصیب ماند
درلابلای آن همه فریاد و هلهله
تنها صدای مادری آنجا غریب ماند
صحرا میان شعله صدتازیانه سوخت
پروانه های کوچکِ در این میانه سوخت
تنها نه بال نازک پروانه های دشت
گل های سرخ روسری دخترانه سوخت
یکباره کربلا و مدینه یکی شدند
پهلو و دست و بازو و هم شانه سوخت
⚜ @taammolat74
...
یابن الشبیب گریه فقط در غم حسین
یابن الشبیب گریه فقط بهر ڪربلا...
⚜ @taammolat74
🔰 امام حسینیها و فرارَوی از انسداد کرونا!
✍ پرویز امینی
📍 با حیوحاضر بودن پدیده مهلک کرونا، بسیاری محرم امسال را یک محرم متفاوت پیشبینی میکردند که یا به خاطر کرونا و رعایت الزامات بهداشتی، شور و حرارت عزاداریها کاسته و مراسمات این دهه کمرونق خواهد شد و مردم از توفیق برپایی عزاداری و زندهنگهداشتن نام و یاد و مکتب امام حسین (ع)، محروم خواهند شد و در یک کلام ناگزیر به تعطیلی عزاداریها و سوگواریهای محرم هستند.
📍 یا با برگزاری سوگواریها به شکل ماقبل از کرونا که مستلزم بیتوجهی و کنار گذاشتن دستورالعملهای بهداشتی درباره کروناست، محرم ۱۴۴۲ به محرمی تلخ تبدیل خواهد شد که در آن، جان بسیاری از هموطنان و عزاداران از دست خواهد رفت.
⚜ @taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 امام حسینیها و فرارَوی از انسداد کرونا! ✍ پرویز امینی 📍 با حیوحاضر بودن پدیده مهلک کرونا، بسیا
✔️ ادامه...
🔸هر دوی این گزارهها و انتخابها، از انسداد حکایت میکرد. این وضعیت انسداد در حدی بود که برخی با اولویت برگزاری عزاداریها، فتوا به برگزاری ولو اینکه منجر به مرگ افراد بشود، میدادند و از جانباختگان آن، تعبیر به مدافعان حرم میکردند و از طرف دیگر برخی نیز با اولویت سلامت مردم، حکم به تعطیلی محرم میکردند.
🔹 اما امام حسینیها با انجام برخی "انعطافها" و برخی "ابتکارات" در شیوه برگزاری مراسم محرم، موفق به فرا روی از این انسداد شدند. رهبر انقلاب به عنوان یک مرجع دینی و یک رهبر سیاسی، پیشتاز این انعطاف و ابتکار بودند و مراسم هر ساله محرم را به شکلی خاص و متفاوت برگزار کردند که نماد توامانی عقلانیت و به رسمیت شناختن مرجعیت علم با دیانت و ارادت به آل الله و حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) شد.
🔸امام حسینی ها با برگزاری مراسمات در محیط باز ( به عنوان نمونه برگزاری هیات ریحانه الحسین با محوریت آقای مجید بنی فاطمه در محوطه پارک ارم که به مراسمی پورشورتر از پیش بدل شد)، رعایت نسبتا سفت و سخت فاصلهگذاریهای اجتماعی در هنگام مراسم، استفاده عمومی از ماسک و نیز انجام برخی "ابتکارات" مثل هر خانه یک حسینیه تا حد سیاهپوش کردن درون و بیرون منزل، برگزاری روضههای کوچک و جمعوجور خانگی در سطح اعضای خانواده، استفاده از فضای مجازی و تلویزیون برای مخاطبانی که به هر دلیل امکان حضور مستقیم در برنامههای عزاداری را نداشتند و جالبترین و در قلهترین ابتکار که تکیه سیار آقای محمود کریمی بود که سادگی و شکوه را در کنار هم نشانده بود و بعدا به شکل مختلفی در محلههای زیادی تکثیر شد، هر دو انسداد را رد و رفع کردند. در واقع نه محرم فدای سلامت مردم شد و نه سلامت مردم، فدای عزاداریها شد.
🔹 اینک بعد از پایان دهه اول محرم، شواهد فراوان و اجماعی وجود دارد که نشان میدهد که دهه اول محرم امسال علاوه بر اینکه پررونق بوده است، از نظر نظم و انظباط هیأتها و از نظر مراعات دستورالعملهای بهداشتی در آنها، از یک استاندارد بالایی برخوردار بوده است که زبان تحسین همگان حتی تصمیم گیران و سیاست گذاران بهداشت و درمان در مسئله کرونا را در پی داشته است.
💢 این پدیده یعنی توانایی فرارَوی از یک انسداد اجتماعی، واجد یک واقعیت جامعهشناختی درباره جامعه ایران است. این واقعیت، ظرفیت و پتانسیل جمعی ایرانیان در مواجهه با بحرانهاست در هنگامی که ابتکار عمل به خود آنها سپرده میشود و مجموعه آگاهیها، تجربهها، خلاقیتها و ارادههای آنها فعال مایشاءست و بخش اعظم ساختار سیاسی یا خواسته یا ناخواسته مانند همین پدیده کرونا ناتوان از تصمیمگیری و اداره امور در این وضعیت است و در بهترین شکل چون ناظری بیطرف، از خود له یا علیه وضعیت بحرانی، سلب مسئولیت میکند. به شکلی که می توان در کلیت گفت بر خلاف تلقی رایج، مردم ایران در بحران ها نسبت به شرایط عادی ، موثرتر و تواناتر و موفق تر نقش ایفا می کنند و این مسئله با بهم خوردن سازوکار های جاری اداره امور و رفع مرجعیت و الگوی سلسله مراتبی و بوروکراتیک ساختار سیاسی در بحران ها و به ناگزیر سپرده شدن مسایل به خود مردم واجد نسبتی است که بررسی کم و کیف آن واجد اهمیت جامعه شناختی و تنظیم بهتر الگوی حکمرانی در ایران است.
🔸 خصوصا این که این استعداد و امکان اجتماعی ایرانیان در شرایط عادی و نرمال اجتماعی بازشناخته و در الگوی حکمرانی کشور به شکل قاعدهمندی در همه حوزهها به کار گرفته نمیشود. درواقع در شرایط عادی این توانایی اساسا نه از سوی ساختار سیاسی و نیز نه از سوی خود مردم و شهروندان به رسمیت شناخته نمیشود درحالیکه بسیاری از انسدادها را با این ظرفیت اجتماعی میتوان رفع کرد.
⚜ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |راههای کسبمعرفت به امام
🎙آیت الله مصباح یزدی
سلسله سخنرانی معرفت حسینی
مجلس پنجم
⏰ ۴ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @mesbahyazdi_ir👇👇👇
jalase 5.mp3
7.58M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | راههای کسب معرفت به امام
🎙آیت الله #مصباح_یزدی
مجلس پنجم
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |بهترین راه کسبمعرفت به امام
🎙آیت الله مصباح یزدی
سلسله سخنرانی معرفت حسینی
مجلس ششم
⏰ ۵ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @mesbahyazdi_ir👇👇👇
jalase 6 .mp3
6.53M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | بهترین راه کسب معرفت به امام
🎙آیت الله #مصباح_یزدی
مجلس ششم
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | جایگاه عاشورا در اصلاح امت پیامبر(ص)
🎙حجت الاسلام سید مهدی میرباقری
مجلس ششم
هیئت ثارالله
⏰شب ششم محرم ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @mirbaqeri_ir👇👇👇
02) سخنرانی، حجة الاسلام استاد میرباقری.mp3
35.61M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | جایگاه #عاشورا در اصلاح امت پیامبر(ص)
🎙حجت الاسلام سید مهدی #میرباقری
مجلس ششم
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید!
⚜️ @taammolat74
🔰 مقاومت لبنان، امتداد فکر امامموسی
عاشوراشناسی امامموسی صدر
✍️ گفتوگو با شریف لک زایی
📍فکر میکنم مهمترین منظری که میتوانیم با آن از تقریر امامموسی حرف بزنیم، نگاه اصلاحگرایانه ایشان برای تغییر زندگی و جامعه است. ایشان خیلی از آموزهها و مفاهیم و بهخصوص واقعهای چون عاشورا را از این منظر بازخوانی میکند که بتواند تاثیر و تغییری در زندگی فردی و اجتماعی ما ایجاد کند. از این منظر بهنظرم مباحثی که ایشان در لبنان مطرح میکند، کاملا نگاه اجتماعی دارد و مبتنیبر نیازهای آن جامعه است.
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 مقاومت لبنان، امتداد فکر امامموسی عاشوراشناسی امامموسی صدر ✍️ گفتوگو با شریف لک زایی 📍فکر می
🔰 مقاومت لبنان، امتداد فکر امامموسی
✍️ گفتوگو با شریف لک زایی
🔸اینکه گفته میشود ما حسینی باشیم یعنی چه؟ میفرمایند که حسینی باشیم یعنی انسانهای فداکاری باشیم. در بحث فداکاری و به تعبیر قرآنی امامموسی صدر، بحث انفاق نفس، بزرگترین انفاق است.
🔹واقعه عاشورا را نیز که ایشان ترسیم میکند بهخاطر تاثیرگذاری بر همین مساله است. صرف اینکه ما بنشینیم و در چنین مجالسی گریه کنیم و اندوه و غم داشته باشیم، کافی نیست. امامموسی صدر بهنظرم دین را کاملا اجتماعی میداند و بعد سیاسی. میگوید ما حسینی باشیم یعنی به همدیگر خدمت کنیم. یعنی غرور و خودخواهی نداشته باشیم و غرور و خودخواهی را فراموش کنیم - و به تعبیری که ما داریم- خاکی باشیم.
🔸خیلی عجیب است که هم توجه به امر اجتماعی و هم تاثیرگذاری بهصورت بسیار گسترده در حوزه اجتماعی مدنظر ایشان بوده است. این تغییر نیازمند تلاش وافری بود که توسط ایشان طی 20 سال انجام شد ولی بهتعبیر خود ایشان، این تغییر بسیار سخت است بهخصوص اگر چشمانداز شما تمدنی باشد. اصلا واقعه عاشورا را تمدنی نگاه کنید و فرمودهاند که اگر شما مجالس عزاداری برای اهلبیت میگیرید برای این است که شما همین امروز خودتان را در متن واقعه قرار میدهید و این واقعه دارد بهصورت تازه برای شما معنا پیدا میکند یا شما خودتان را با این واقعه دارید میسازید و جامعه خودتان را با این واقعه میسازید که این یعنی تغییر!
💢ما میتوانیم خوانش سکولار از هر متفکری داشته باشیم ولی در اینکه این خوانش صائب است باید تردید کنیم. من که با آثار اماممو=سی صدر آشنا هستم، معتقدم خوانش سکولاریستی از اندیشه و آرای امام موسی صدر نهایت کجسلیقگی است و بهنظرم از هیچکجای اندیشه امامموسی صدر نمیتوانیم یک نگاه سکولاریستی استنباط کنیم و کل اندیشه ایشان دور از این نگاه است.
🔗 ادامه این مصاحبه را در اینجا بخوانید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |«تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
🎙آیت الله جوادی آملی
سلسله بیانات ویژه ماه محرم
مجلس چهارم
⏰روز چهارم ماه محرم ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @EsraTvEitaa👇👇👇
k-04 Eshgh khoonin.mp3
2.45M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |«تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
🎙آیت الله #جوادی_آملی
جلسه چهارم
🔹درست است حمايت از عدالت و ظلمستيزي و بسياري از فوايد را نهضت کربلا داشت؛ اما همه اينها مأموم يک اماماند، خلف يک امام اند و آن
عشق سيد الشهداء به ذات اقدس الهي است. عشق درباره محبوب است که از او زيبايي مينگرد و غير از زيبايي چيز ديگري نميبيند.
💢 درست است که کربلا براي عدل است درست است که کربلا ظلمستيزي است اما مبادا کسي خيال کند اين ظلمستيزي سالار شهيدان با ظلمستيزي ساير مجاهدان يکسان است و اين عدلمداري حسين بن علي با عدلمحوري افراد ديگر يکسان است؛ او بزرگتر از آن است که «لیقوم الناس بالقسط » در آن حد بگنجد، او وسيعتر از آن است که در حد قوّام به قسط بگنجد!
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |«تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
🎙آیت الله جوادی آملی
سلسله بیانات ویژه ماه محرم
مجلس پنجم
⏰روز پنجم ماه محرم ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @EsraTvEitaa👇👇👇
k-05 Eshgh khoonin.mp3
2.83M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |«تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
🎙آیت الله #جوادی_آملی
جلسه پنجم
🔸نهضت سالارشهیدان بر محور حب الهی بود، یعنی او محب توحید و عدل بود؛ لذا هم عادلانه و عاقلانه موحد بود و هم عادلانه وعاقلانه قائم به قسط.
🔹اگر در الهام بخشي نفس ما برابر آيات سوره شمس، ما را ملهم به تقوا کرد، يعني در ساختار تکويني ما يک جذبه و گرايشي بين نفس ما و فضايل اسلامی برقرار کرده است.
🔗 جلسه قبل را در اینجا بنشوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | سقوط انسان و نابودی جامعه
🎙حجت الاسلام علیرضا پناهیان
مجلس پنجم
هیئت میثاق با شهدا
⏰ ۰۳ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @Panahian_ir 👇👇👇
990603-Panahian-MohemtarinRahePishgiriAzSoghutEnsanVaNabudiJamee-05-18k.mp3
7.14M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | سقوط انسان و نابودی جامعه
🎙حجت الاسلام علیرضا پناهیان
مجلس پنجم
🔹باید سعی کنیم به جای اینکه بر ایمان به خدا تأکید کنیم، اضطرار، فقر و نیاز خودمان را به خدا پیدا کنیم. وقتی انسان اضطرار خودش را پیدا کرد به سمت خدا میدود.
🔹بزرگترین ویژگی تو انتخابگر بودن است؛ تو بهخاطر انتخابگر بودن انسان هستی! کِی انسان ساقط میشود؟ وقتی میخواهد چیزهایی را که دارد حفظ کند، لذا با خدا معامله نمیکند. کِی جامعه ساقط میشود؟ وقتی وارد معامله و داد و ستد با خدا نمیشود. انسان با ممسک بودن، با بخل و با شُحّ نفس، بدبخت میشود.
💢به عبارت دیگر؛ انسان با رنجگریزی بدبخت میشود. وقتی انسان میترسد از دست بدهد و مشغول جمعکردن میشود، بدبخت میشود....در آخرالزمان ممکن است در معرض امتحان مواسات قرار بگیریم، هر کسی ممسک باشد و بخل بورزد سقوط میکند.
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | سقوط انسان و نابودی جامعه
🎙حجت الاسلام علیرضا پناهیان
مجلس ششم
هیئت میثاق با شهدا
⏰ ۰۴ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @Panahian_ir 👇👇👇
990604-Panahian-MohemtarinRahePishgiriAzSoghutEnsanVaNabudiJamee-06-18k.mp3
7.49M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | سقوط انسان و نابودی جامعه
🎙حجت الاسلام علیرضا پناهیان
مجلس ششم
🔹الان ما نیاز به تبیین و تبلیغ عدالتخواهی برای مردم نداریم؛ الان موقع اجرای عدالتخواهی است..البته عدالت فقط با قوۀ قضائیه پر نمیشود، مجلس شورای اسلامی هم باید بتواند عدالت را برقرار کند، دولت جمهوری اسلامی هم باید بتواند عدالت را برقرار کند. موتور عدالتخواهی روشن شده است، توجیه مردم نسبت به عدالتخواهی بسیار بالا است. همیشه دوران عدالتخواهی است، ولی دوران سخنرانی دربارۀ عدالتخواهی گذشته است!
🔹موضوعی که ضرورتش را بیشتر از تبلیغ عدالتخواهی میدانم موضوع مواسات است. موضوع آمادگی برای گذشتن از داراییها است، الان این موضوع را باید تبلیغ کنیم... بعضیها مواسات را به «کمک مؤمنانه» ترجمه میکنند درحالیکه مواسات فراتر از کمک مؤمنانه است. مواسات یعنی تو حق نداری بهتر از برادرت زندگی کنی، حتی در خلوت خودت. چند نفر از مسئولین کشور در مواسات، به رهبری و امام تأسی میکنند؟
🔹وقتی یک جامعه، اهل مواسات نباشد در رأیگیریها تفکر لیبرالیزم رأی میآورد و بعد، مملکت را به خاک سیاه مینشاند. ولی اگر تفکر مواساتی حاکم باشد هیچوقت لیبرالمسلکها در این جامعه، جا نخواهند داشت، چه برسد به اینکه رأی بیاورند.
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس چهارم
حسینیه اندیشه
⏰ ۰۳ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @hoseiniyehandisheh👇👇👇
13990603-Moh1442-R04-01Menbar-Heydari_0.mp3
16.5M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس چهارم
🔹 سیره صاحب الامر در امتداد سیره پیامبر اکرم(ص) نابود کردن وضعیت جاهلیت است و تاسیس یک بنیان اجتماعی جدید به نام اسلام.
🔹چگونه نهضت مشروطه که به دنبال تاسیس عدالتخانه و قانون داشتن و مشروط کردن نظام پادشاهی بود و ادعای همه جانبه نداشت شکست خورد اما انقلاب اسلامی به پیروزی رسید؟!
🔹عقلانیت غیرمعصوم با یک مساله محدثه مواجه شده است. نقصی که در دوران ابتدایی حرکت این بود که قانون محورانه حرکت می کردند و دنبال نظام سیاسی جدید نبودند. سر پیروزی انقلاب امام خمینی این بود به دنبال سرنگونی نظام پادشاهی بود. نظام سلطنتی از اساس نباید مبدا و منشا قدرت باشد چون جریان کفر بر آن مهیمن است. لذا امام وارد میدان بازی نشد بلکه ساختار و نظام جدیدی ایجاد نمود. البته روی موضوعات جدید سوار شد.
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس پنجم
حسینیه اندیشه
⏰ ۰۴ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @hoseiniyehandisheh👇👇👇
13990604-Moh1442-R05-01Menbar_Heydari_0.mp3
16.48M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس پنجم
🔹همانگونه که در مشروطه، فقدان نگاه همهجانبه موجب شکست آن شد و نیازمند یک تاسیس جدید در ساختار سیاسی بودیم که حضرت امام(ره) رقم زد در عرصه اقتصادی نیز امروزه به این مشکل مبتلا هستیم. لوازم ساختار اقتصادی همه جانبه رعایت نمیشود لذا در صحنه عینیت موفق نمیشوید.
🔹توانمندی علمی برای مقابله همهجانبه وجود ندارد و صرفا به حاشیههای بخشی و موضوعی اکتفا شده لذا در جنگ اقتصادی سالهاست درجا میزنیم. این مشکل انقلاب هم نیست باید دستگاههای علمی و حوزه و دانشگاه ورود جدی کنند. و تا این تحول بر آنها رقم نخورد، مساله همین است.
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74