🔰برای بغض فرو خفته شهادت مرد هستهای
✍️موسی نجفی
📍شاید شما هم کارتون و یا فیلم سینمایی مرد عنکبوتی را بارها دیده باشید ؛ مرد عنکبوتی نسل امروز ، نوع پیشرفته تر "سوپر من" نسل دیروز است۰ مرد عنکبوتی با تارهای دستش و با قدرتی فوق العاده از این ساختمان به آن آسمانخراش پرش می کند، فاصله زمین و هوا را مثل عقاب با شیرجه در چند ثانیه طی می نماید، مرد عنکبوتی حامی مردم شهرش می باشد، هر کسی که بخواهد به این شهر چشم زخمی و یا حمله ای داشته باشد، اوست که نمی گذارد آب از آب تکان بخورد؛ اگر کسی را از طبقه صدم به پایین پرتاب کنند!!
این مرد عنکبوتی است که در لحظه آخر و قبل از برخورد با زمین او را از مرگ حتمی نجات می دهد ؛ آخر مرد عنکبوتی همه جا هست و از بالا و پایین مواظب شهرهایی است که آسمانخراش های بزرگ دارند و آدمهای بد قصد رخنه در آن شهرها را می کنند!!
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰برای بغض فرو خفته شهادت مرد هستهای ✍️موسی نجفی 📍شاید شما هم کارتون و یا فیلم سینمایی مرد عنکبوتی
✔️ [ادامه...]
🔘بخش 1 از 2
🔸 اما مرد عنکبوتی یک ویژگی عجیب دیگر هم دارد، و آن این است که ناشناس است و با اینکه یکی از همین مردم عادی است ولی بخاطر نقابش ناشناخته مانده است؛ خودش هم اصرار دارد ناشناس بماند و رمز موفقیتش هم در این پنهان بودن و ناشناس ماندنش است.
🔹مردم بالا و پایین شهر آسمان خراشها هم از پیر و جوان و بچه و کودک، مرد عنکبوتی را دوست دارند و او را تحسین می کنند.
🔸امروزه به کمک تکنیک های هالیوودی مرد عنکبوتی به همه دنیا صادر شده است و تمام بچه های جهان او را می شناسند و عاشقانه دوستش دارند؛ اصولا مگر می شود مرد عنکبوتی را دوست نداشت ؟! او ناجی کره زمین است و همه ما باید او را دوست داشته باشیم و به بچه های خودمان یاد بدهیم که فرشته نجات سرتاسر عالم و این کره خاکی مرد عنکبوتی است.
🔹در مقابل در این طرف دنیا ، مرد هسته ای وجود دارد که نقاب ندارد اما ناشناخته مانده ! از ساختمانهای بلند بالا و پایین نمی پرد و اصولا مرد هسته ای ما پرواز بر فراز آسمانخراش ها را بلد نیست.
🔸او خیلی معمولی روی زمین راه می رود البته او هم بچه ها و مردم شهر ما را دوست دارد و از افتادنشان جلو گیری می کند و با دشمنانشان مبارزه می کند ؛ هر چند بچه های ما او را نمی شناسند و اصلا از وجودش خبر ندارند چرا که رویای مرد عنکبوتی جایی در ذهن و دلشان برای او باقی نگذاشته است و همه آنها دلشان میخواهد مرد عنکبوتی باشند!!
⚜️ @Taammolat74
🔘بخش 2 از 2
🔸 ولی بچه ها درست نمی دانند که خواب راحت شب های آنها و پدر و مادرانشان نه از صدقه سر مرد عنکبوتی بلکه بخاطر مرد هسته ای است که هر روز او را می بینند ولی هرگز او را نمی شناسند.
🔹با همه این اوصاف و توانمندیها و برتریهای مرد عنکبوتی در برابر مرد هسته ای ، در اینجا یک اشکالی وجود دارد که البته نه تنها بچه ها بلکه بزرگترها و بزرگتر از بزرگترها یعنی دولتمردان هم فراموش کرده اند و آن این است که: «اصولا مرد عنکبوتی یک دروغ بوده و اصلا وجود خارجی نداشته و ندارد.» ولی از آن طرف، مرد هسته ای زنده و واقعی و قابل لمس است.
🔸هر چند به بچه ها گفته شده مرد عنکبوتی هیچگاه نمی میرد، ولی مرد هسته ای چون واقعی است و خون در رگ دارد مردنی است و می تواند برای مردمش بمیرد. نمیدانم آیا ممکن است روزی بچه های ما بزرگتر که بشوند بفهمند که مرد هسته ای ما را سازندگان و خالقان مرد عنکبوتی کشتهاند؟
🔹در این میان یک معما و یا یک پرسش مهم آزار دهنده است و آن این است که چرا مردم ما مرد هسته ای و اصولا مردان هسته ای را درست نمی بینند و درست نمی شناسند ؟!!
💢شاید روزی برای این پرسش به این جواب برسند که این مرد عنکبوتی مآوا گرفته در ذهن و دل آنها بوده است که نمی گذاشته مرد هسته ای را درست ببینند و درست بشناسند ؟! اما افسوس و صد افسوس که دیگر مرد هسته ای در میان ما نیست.
سلام بر تویی که نشناختمت🌷
وسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |مردمشناسی شناختی
🎙دکتر ابراهیم فیاض
درس کارشناسی ارشد
جلسه هفتم
⏰ 16 اردیبهشت 98
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
شناختی۷.mp3
13.56M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |#مردمشناسی_شناختی
🎙دکتر #ابراهیم_فیاض
🔹 جلسه هفتم
.
.
.
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @Taammolat74
🔰مسأله ففط انتقام نیست!
✍️ مهدی محمدی
۱- مسئله پاسخدهی به ترور شهید فخری زاده فقط انتقام نیست. ما داغداریم اما هیجان زده نیستیم. مسئه احیای توازن راهبردی، ایجاد بازدارندگی، ترسیم مجدد قواعد بازی و جابجایی خطوط قرمز است. روند راهبردی باید تغییر کند.
۲- خطرناکتر از عملیات ترور و خرابکاری، محاسباتی است که دشمن در ذهن دارد. باید به این محاسبات حمله کرد. دشمن باید درباره هزینه و فایده اقداماتش شروع به محاسبه مجدد کند. این با اقدامات عادی میسر نیست.
۳- خروج از ‘محاسبه پذیری’ مهم ترین گام راهبردی است که باید برداشته شود. روند فعلی تنها زمانی متوقف و معکوس خواهد شد که سیستم امنیتی منطقه تغییر کند. امریکا و اسراییل درباره نقطه ای که اراده ایران بر این تغییر تعلق خواهد گرفت، دچار اشتباه برآورد شده اند و هزینه آن را خواهند داد.
۴- یکی از مضحک ترین استدلال هایی که در این روزها خواهید شنید این است که پاسخ دهی، افتادن در دام دشمن است. سوال این است: در دوسال گذشته که در دام ادعایی آقایان نیفتادیم، رفتار دشمن خشن تر شد یا آرام تر؛ تنش بیشتر شد یا کمتر؟ پاسخ، دام نیست، این تحلیلها دام است.
۵-تیم ترامپ و صهیونیست ها در حال پر کردن دست دولت بعدی امریکا هستند چون بدنه امنیتی در امریکا جمهوری خواه و دموکرات ندارد. دست از سر ایران بر نمی دارند مگر اینکه دستشان کوتاه شود. تاثیر بر سیاست دولت بایدن فقط با تولید قدرت ممکن است نه با ایستادن و تماشا کردن.
⚜️ @Taammolat74
🔰خشم ملت
✍️ صبح نو
درباره ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخریزاده، باید چند نکته را مورد اشاره قرار داد:
1️⃣ مشابه این ترور در برخی از کشورها آنگونه که در تاریخ خواندیم و حتی در عصر حاضر دیدیم، در برخی ملتها موجب ترس و عقبنشینی شده است اما در ملت ایران خشم و حس انتقام ایجاد کرده که این نشاندهنده شجاعت و ایمان این ملت بزرگ و استوار است؛ از این جهت باید این خشم و نفرت از رژیم اشغالگر قدس به بهترین نحو در سطح اجتماعی نمایانده شود و به عنوان سرمایه فرماندهان نظامی و دولتمردان در عرصههای مختلف و برای اقدام لازم، مورد توجه قرار گیرد.
2️⃣عمق خشم و ناراحتی از این ترور گرچه لزوم تقویت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور را گوشزد میکند اما اولا فراموش نکنیم که این دستگاهها با وجود مشکلات مختلف، در سالهای متمادی موجب امنیت کشور شدهاند؛ از همین رو ضمن بیان نقدها و نکات، از یاد نبریم که دشمن اصلی، رژیم اشغالگر قدس است و از همین رو نباید از دشمن اصلی غافل شویم.
3️⃣ در مقابل برخی دولتمردان که از شکیبایی در مقابل این ترور سخن میگویند، باید گفت که بر اساس منطق رئالیستی قدرت، سکوت در مقابل تهدید امنیتی خود اقدامی در جهت تضعیف امنیت ملی است. اقدام نکردن، دشمن را جسورتر میکند؛
به همین واسطه در سطح ملی باید پیامی مقتدرانه به دشمن خبیث ارسال کرد تا ضریب امنیت کشور بالاتر برود.
4️⃣ برخی سخنها و نظرها به نظر زیادهروی و افراط و شاید جفا به جمهوری اسلامی باشد؛ نظامی که با وجود دشمنیهای فراوان، استوار و محکم، ضمن پیشرفتهای نظامی و موشکی و هستهای از حقوق خود کوتاه نیامده است. در این فقره هم ضمن نگهداشتن حس انتقام، باید به مسوولان ارشد امنیتی و نظامی اعتماد کرد تا بهترین تصمیم را که حاوی بیشترین نفع برای کشور و تندترین پیام برای دشمن باشند، اتخاذ کنند و اقدام مناسب و لازم را انجام دهند.
5️⃣طرح روز گذشته مجلس را میتوان پیامی جدی در سطح حقوقی و سیاسی به غرب دانست که صبر ایران در مقابل بدعهدی غرب به پایان رسیده و لازم است بر توان هستهای ایران در حوزههای مختلف افزوده و فعالیتهای هستهای در صورت ادامه تحریمها گسترده شود.
⚜️ @Taammolat74
🔰 برای آنها که ماندهاند...
✍️ فرشاد مهدیپور
📍خبر تلخ بود و غروب جمعه باز رنگ خون گرفت. پدر دانش هستهای ایران را کشتند؛ با تیر مستقیم و انفجار بمب. در یک عملیات بزرگ تروریستی و ماحصل نفوذ وسیع. و البته خبر همانقدر که تلخ بود، تکاندهنده هم بود که تروریستها چقدر طولانی زمان داشتهاند که برنامهریزی کنند، این تعداد جانی را به محل ببرند و نهایتا سر فرصت ترور را به انجام برسانند و تازه اینها پرسشهایی متعارف است که جزئیاتش دیر یا زود معلوم میشود و میماند ابهاماتی که فقط تاریخ از آنها اطلاع خواهد یافت. با این همه، این رخداد کمنظیر، ترور یک مقام رسمی در کشورش توسط وحشیهای ترکیبی، برای آنها که ماندهاند و به این خیل پربرکت شهدا نپیوستهاند، پر از درس و آموختنی است.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 برای آنها که ماندهاند... ✍️ فرشاد مهدیپور 📍خبر تلخ بود و غروب جمعه باز رنگ خون گرفت. پدر دانش
✔️[ادامه...]
🔘 بخش 1 از 3
🔸ایران از سپیده 22بهمن 57 با دستفرمان خمینی کبیر، در مسیری قرار گرفت که استقلالش را باز جوید و آزادی را از زیر یوغ استعمار پی بگیرد. در دهه اول، آن کسانی آماج ترور شدند که در پی پیریزی بنیانهای ایران نوین بودند؛ چهرههایی فکری، فرهنگی و برنامهریز که میتوانستند عقبه تعالی جمهوری اسلامی را فراهم آورند.
🔹با ناکامماندن حمله خارجی و آشوب و خدعه داخلی، در دهه بعد که امنیت برقرار شده بود، کسانی ترور شدند که در پروژه شکست دشمن نقش داشتند؛ مقامات نظامی و امنیتی. این رویه از میانه دهه 80 تغییر موضع داد.
🔸 چه دیگر میدانستند که جمهوری، تثبیتشدهتر از آن است که بتوان با حذف چند اندیشمند یا امنیتی، آن را به زانو درآورد و حالا باید جلوی سرعت حرکتش را میگرفتند. مهمترین عرصه، فناوری پیشروی هستهای بود که در آن ایران میکوشید به دانش اختصاصیاش دست پیدا کند و مستعمره این و آن نباشد؛ کارگزاران این علم چه کسانی بودند؟
🔹مردان تربیتیافته در آکادمیهای فنی که یا دغدغههای قدیمیشان مربوط به دوره جنگ میشد یا خود را وقف پیشرفت کشور کرده بودند. یعنی دوباره چشمان دقیق فتنه، حوزه دانش و علم را نشانه گرفته بود و هرگونه راهزنی را برایش مجاز میدانست؛
🔸جنگی هیبریدی که یکسرش یافتن نشانههای تحرک علمی ایران در سراسر جهان برای انتقال دانش بود، یکطرفش تحریم و صدور قطعنامههای متعدد و غایتش دستور حذف فیزیکی. از یک دهه پیش تاکنون، دانشمندان هستهای زیر ضربه قرار گرفتند؛ در خارج از کشور بازداشت شدند، دانشگاههای غربی از پذیرش دانشجو در رشتههای مرتبط سر باز زدند و دست آخر، نخبگان علمی را شهید کردند.
⚜️ @Taammolat74
✔️[ادامه...]
🔘 بخش 2 از 3
🔸این تحرک ارهابیون (که در پیوند میان یهودیان صهیونیست و اسلامگرایان مرتجع شکل گرفت)، دقیقا روی سیاست جدید ایران متمرکز شده بود که مبنایش این روایت بود: «اَلعِلمُ سُلطان»؛ علم، قدرت است!
🔹ایران برای تحقق این سیاست، سامانههای متعددی بهوجود آورد و یکی از باثباتترین برنامهها در این حوزه به اجرا درآمد. اموری که تغییر و تحول دولتها هم نمیتوانست آن را تکان دهد و علاوهبر پیشران مهم هستهای که ماهیتی هویتی برای کشور یافته بود (مرز میان مستقلبودن یا نبودن)، سه پیشران علومزیستی، نانوتکنولوژی و علومشناختی هم در سرلوحه توجه قرار گرفت؛ آرام و آهسته ولی پیوسته و مداوم.
🔸اینبار دعوی پیشرفت پایدار کشور، ایجاد تمدن نوین اسلامی و ایران افق 1450 در میان بود که البته زیربنایش در چشمانداز 20ساله رقم خورد. این سیاستگذاری حتما با آسیبها و دشواریهایی نیز مواجه بود که بخش اصلیاش به سیاسیکردن آن در غرب و سوءاستفادهگری برخی در داخل از اوایل دهه 90 برمیگشت.
🔹با این همه، دستورکار روشن بود: به پیش بروید. همپای آنچه به علمتجربی در اینجا بها داده شد، توجهات بهسمت علومانسانی نیز رفت؛ چون زیربنای توانایی، دانایی است و رفتهرفته بهنظر میرسید ظرفیت دانایی امکان پاسخگویی به سوالات نوپدید علمتجربی را ندارد.
🔸شهید تازه از دست رفتهمان از پیشگامان همگرایی این دو سرفصل بود و جایی نوشته است: «آیا فلسفه اسلامی در دوران حاضر با محیط پیرامون خود تعامل دارد؟ در حل کدام مساله علمی تلاش کرده است؟ هر علمی اعم از علومانسانی و علومتجربی؟ اساسا فیلسوفان این عصر تن به رویارویی جدی با مسائل سنگین علمی میدهند؟» و خود برای پاسخ دادن، مانند همه موقعهای دیگر، پیشقدم شد تا این عقبماندگی را هم جبران کند. این امتیاز منحصربهفرد دکتر محسنی (نام مستعار دانشمند شهیدمان بود) نسبت به همه شهدای پیش از خود بود و از این جهت، برای نظم غربی، بالاترین تهدید.
⚜️ @Taammolat74
✔️[ادامه...]
🔘 بخش 3 از 3
🔸سال میلادی گذشته برای ما با تلخکامی ترور فرمانده شهیر و استراتژیست بینظیرمان همزمان شد و امسال با ترور مغز متفکر و طراح همگرایی پیشرانهای نوین در ایران (و گویا ترورهای پیشین و خرابکاری در مجموعههای هستهای نیز، دارای چنین تقارنی است)؛ و اساسا آنها به وجود نمادین اقداماتشان متوجهند، چون برایشان جدال وجه نمایشی و مجازی دارد و از آن رو است که عملیات آبسرد در سالگرد ترور دکتر مجید شهریاری صورت گرفته و برخی موارد پیشین هم اینچنین بودهاند.
🔹اینگونه گزارهها دال بر این است که ما درگیر یک نزاع تمدنی بیسابقهایم؛ کرامت انسانی، عدالتگستری و دستیابی به علم و معرفت از مولفههای بنیادین تمدن نوین اسلامی است و آنهایی که میخواهند چرخ ایران نچرخد، درحال حمله به این مواضعند، با همه ابزارهای جنگهای غیرنظامی. آنچیزی که تبلیغات سیاسی در نهاد خود آموزش میدهد: طیفی از اقدامات روانی و رسانهای، انجام پروژههای ترور و ناامنی و ایجاد محدودیتهای اقتصادی.
🔸این آموزه همه دورههای نظامیان آمریکایی است از دههها قبل که حتما برای سگهای دستآموز منطقهایشان هم برنامه راهبردی بوده است و بهوضوح شاهد اجرای آن علیه خودمان هستیم. آنهایی که در این مدت از ما زدهاند و میزنند، کارگزاران این تمدن هستند که میخواهند بهجای فروختن کشور، آن را برپا دارند.
🔹مبنایشان ما میتوانیم است و برای استحکام ساخت درون، مجاهدانه و شبانهروز میکوشند و در عمل نشان میدهند روی زمین میتوانند کشور را بسازند و نیاز نیست به وعدههای پوچ و آرزوهای دراز در آینده، دل سپرد. این دوقطبی حقیقی است که رمز پیروزی امروز ما در آن نهفته است. نخبه کمنظیر و فرهیختهمان مینویسد: «مبنای ایدئولوژی، جهانبینی است و مبنای جهانبینی، شناخت است.
💢مهمترین ابزار شناخت، حس است که اینجانب تعبیر تعمیمیافته مشاهده را برای آن جعل کردهام؛ حال نقش فیزیک در به وجود آوردن شناخت مشخص است و فیزیک یکی از بهترین دریچهها برای مشاهده است»؛ جهان را با چشمان تمامباز باید دید تا حقیقتش برایمان شکوفا شود و مانند او، مرز دانش را درنوردیم.
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |مردمشناسی شناختی
🎙دکتر ابراهیم فیاض
درس کارشناسی ارشد
جلسه هشتم
⏰ 23 اردیبهشت 98
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
شناختی۸.mp3
15.79M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |#مردمشناسی_شناختی
🎙دکتر #ابراهیم_فیاض
🔹 جلسه هشتم
.
.
.
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @Taammolat74
📮من پس از آگاهی از شواهد بسیاری از جنگ های فاجعه بار در همه قاره ها متقاعد شدم که عامل تحریک ویا هدایت کننده تقریبا همه آنها منافع اقتصادی و ژئوپولوتیک غرب بوده است.
📗 درباره تروریسم غرب، آندره ولچک و نوام چامسکی، ص14
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع |اقتصاد؛ دانش توزیع بهره مندیها
دکتر مهدی موحدی بکنظر
دوره «علیه وضعیت» /
بخش سومخانه فرهنگی عدالت ⏰ ۲۹ آبان 1399 ⚜️ @taammolat74 👇👇👇
موحدی 03.mp3
19.22M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#اقتصاد؛ دانش توزیع بهره مندیها
دکتر #مهدی_موحدی بکنظر
بخش سوم
🔹اقدام #علیه_وضعیت به معنای شناخت قواعد ناعادلانه بازی و تعبیه قواعد عادلانه در ساختار حکمرانی است والا این بهرهمندان خواهند بود که به تدریج مسلح به ابزار زر و زور و تزویر، به تحکیم و تقویت هر چه بیشتر قواعد بازی به نفع خود دست خواهند زد.
.
🔹لازمهاش تجهیز به دانش اقتصاد سیاسی است؛ دانشی که بیشتر از هر چیز مستلزم درک عدالت و پیچیدگی فهم آن است!
🔗 برای شنیدن بخش نخست اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔰 جایگاه دانش کلام در تمدن اسلامی
✍️ علیرضا شفاه
🔸بر خلاف رأی شایعی که فلسفه را بنیاد هر تمدنی از جمله بنیاد عالم اسلامی تصور نموده و گمان میدارد در تحلیل و تبیین عالم اسلامی و نیز در گشایش راه تمدن اسلامی میبایست اولا به فلسفهی اسلامی رجوع نمود، #رهدار بر این باور است که این مقام بهویژه در حیطه علوم در تمدن اسلامی، میبایست از آنِ علم کلام باشد.
🔹من با رهدار موافقم که راهگشایی در عالم اسلامی منحصرا و حتی احتمالا با رجوع به فلسفهی اسلامی صورت نمیپذیرد و آن را قاعده و پادشاه علوم دیگر نمیشمرم. اما نه به این جهت که بخواهم علمی را از مقام سلطنت عزل کنم تا دیگری را به پادشاهی برسانم. اصلا گمان نمیکنم که رابطهی علوم با تمدن در وهلهی نخست رابطهای هنجاری باشد، بلکه نقش علوم در یک تمدن بیشتر به وجه ثبوتی آن مربوط است تا وجه اثباتی.
🔸رهدار تفاوت ترتیب مبانی طبقهبندی علوم در عالم اسلامی در مقایسه با عالم غربی را دلیل این امر میداند: «در تفکر غرب طبقهبندی علوم بر مبنای بینش، روش، دانش، ارزش و کنش است و در تاریخ اسلام طبقهبندی علوم بر مبنای بینش، روش، ارزش، دانش و کنش است. نکته مهمی که در اینجا وجود دارد این است که در تاریخ اسلام، علوم هنجاری بر علوم دانشی مقدم میشود.»
🔹او علم کلام را از آن رو که جهت بسط قیاسات علم را تعیین میکند و شکل هندسهی علم را معین مینماید، رأس علوم دیگر تلقی میکند. یعنی تقدم ارزش بر دانش موجب آن است که در عالَم دینی برخلاف عالَم غربی، علم نه بر اساس دانش بنیادین بلکه براساس ارزش بنیادین برساخته شود.
⚜️ @Taammolat74
♨️ شنیدهها حاکی است حال عمومی آیتالله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری مساعد نیست. بنابه گفته پایگاه اطلاعرسانی ایشان، مشکلشان ضعف مفرط جسمانی به دلیل ادامه و تشدید بیماری گوارشی است و در منزل تحت مراقبت پزشکی هستند.
▪️توصیه آیت الله جاودان:
تا می توانید برای سلامتی حاج آقا (آیت الله مصباح) قربانی کنید.
▪️توصیه استاد اخلاق شیخ جعفر ناصری:
برای سلامتی حاج آقا سوره نجم را تلاوت کنید.
🤲 باتوجه به شدت یافتن بیماری این یاور راستین انقلاب و رهبری، از جمیع علما، فضلا، شاگردان، دوستان و عموم ولایتمداران و علاقمندان به ایشان تقاضا داریم با توسل به ذیل عنایت ائمه اطهار علیهم السلام برای شفای عاجل و کامل ایشان دعا کنند.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ شنیدهها حاکی است حال عمومی آیتالله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو م
📸 مصباح انقلاب در کلام رهبر انقلاب
💠 فقیه متفکر و صاحبنظر در مسائل اساسی اسلام
بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را میشناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام ارادت دارم.
✍️ مقام معظم رهبری
⚜️ @Taammolat74
🔰 «بوميسازي علم» به چه معناست؟
❓ آيا به معناي منطبقسازي نظريهها و پارادايمهاي همه علوم، اعم از تجربي و انساني و الهي با شرايط عيني جامعه است؟ آيا لحاظ ابعاد اسلامي و ملي در مسأله بوميسازي، درست است؟
✍️ پاسخ آیتالله مصباح یزدی
🔸منظور از بوميسازي و اسلامي كردن علوم، صرف تعويض اصطلاحات نيست، بلكه تغيير جهانبينيها و استفاده از منبع وحي در توليد علم است. گزارههايي كه به نام علوم انساني شناخته ميشود و در اطرافش كتابها نوشته شده، خاستگاهش مغرب زمين است و خواه ناخواه تأثير فرهنگ و ادبيات غرب در آنها تعبيه شده است.
🔹اصطلاحاتش با همان اصطلاحاتي كه موافق فرهنگ غربي است شكل گرفته است و سردمداران و صاحبان نظريههاي معروف آن، عمدتاً اهل مغرب زمين هستند. كتابهاي دانشگاهي ما نيز با اندكي تغيير، ترجمهاي است از كتابهايي كه در اروپا و آمريكا نوشته شده است. يك يا چند مثال اروپايي را برداشتهاند، مثال ايراني گذاشتهاند و به اصطلاح بوميسازي شده است.
💢به نظر ما، تا آنجا كه مربوط به اصطلاحات و ادبيات باشد، مشكلي ايجاد نميشود؛ ولي بحثهاي ديگري هست كه برميگردد به بينشها و جهانبينيها، به يك نظريات زيربنايي كه در مباني عمدتاً با فرهنگ غرب سازگاري دارد و بر آن اساس پايهريزي شده است. مسأله اينجاست كه يك اصطلاحي بار فرهنگي دارد.
📚 بازخواني سخنان آيت الله مصباح يزدي در مورد پالايش علوم انساني، خبرگزاري فارس، حوزه آئين و انديشه
⚜️ @Taammolat74
🔰تخریب آیت الله مصباح؛ نهایت هُنر ظلمت طلبان!
🔸وقتی کسی که به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری، در زمانه پرهیاهوی ما، جای خالی بزرگانی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری را پُر کرده و با بصیرت بالای دینی و انقلابی خود پرده از تغییر ماهیت انقلابیون سابق برمی دارد و از رفوزه شدن برخی بستگان امام(ره) در دوره کنونی به صراحت سخن می گوید، باید هم آماج شدیدترین توهینها از سوی رسانههای وابسته به آنان قرار گیرد.
🔹البته تخریب آیت الله مصباح یزدی مربوط به امروز و دیروز نیست چه آن که دست کم تاریخچه ای بیست ساله دارد. واقعیت امر را که جویا شویم باید گفت؛ ایشان از آن جا که تکلیف مداری حقطلبانه را محور فعالیت و گفتار خود قرار داده و میدهد، در هر دورهای به نوعی مورد تخریب اشخاص و گروههای سیاسی قرار می گیرد.
🔸زمان به اصطلاح اصلاحات که زحمت تخریب این استاد فرزانه بر دوش روزنامههای زنجیره ای آن ایام بود . در دوران دولت بعد که جریان انحرافی به انواع روشها ایشان را مینواخت و اینک نیز در دوران تدبیر و اعتدال به هر بهانهای – حالا چه اظهار نگرانی آیت الله مصباح در خصوص تحریف خط امام(ره) و چه حضور ایشان در سخنرانی یک نشست سیاسی و یا دینی- این یار دیرین امام و رهبری مورد هجمه شدیدی قرار میگیرد.
🔹ای کاش تخریب کنندگان که در بین آنها افراد به ظاهر ولایتمدار و مدعی کم هم نیست این جمله مقام معظم رهبری را همواره مد نظر قرار میدادند که فرمود: «یک نفر مثل آقای مصباح یزدی مورد هجوم تبلیغاتی قرار می گیرد.حرف رسا و منطق قوی و مستحکم هرجایی باشد آنجا را دشمن زود تشخیص می دهد.با مرحوم شهید مطهری هم همین جور برخورد کردند».
#فقیه_فرهیخته
#مصباح_انقلاب
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |مردمشناسی شناختی
🎙دکتر ابراهیم فیاض
درس کارشناسی ارشد
جلسه نهم(نهایی)
⏰ 30 اردیبهشت 98
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
شناختی9.mp3
26.01M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |#مردمشناسی_شناختی
🎙دکتر #ابراهیم_فیاض
🔹 جلسه نهم
.
.
.
🔗 لینک جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک مناظره چالشی و فراموش نشدنی
🔹گفتگوی آیت الله مصباح "عافاه الله" با دو مارکسیست حرفهای:
#حسان_طبری و #فرخ_نگهدار
سال ۱۳۶۰ / بحث تضاد دیالکتیک
🔹معروف است که فرخ نگهدار، نماینده چریکهای فدایی خلق ایران، در بخشی از برنامه، در برابر انتقادات علمی آیت الله مصباح، تاب نیاورده و همانجا غش کرده بود.
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @monzer_ir
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع |اقتصاد؛ دانش توزیع بهره مندیها
دکتر مهدی موحدی بکنظر
دوره «علیه وضعیت» /
بخش چهارمخانه فرهنگی عدالت ⏰ ۲۹ آبان 1399 ⚜️ @taammolat74 👇👇👇