🔰 استاد وقت کُشی هستیم!
✍️ محمدحسین صبوری
🔸6 ماه است پر تکرار ترین سؤال غالب بچه های فعال در سراسر کشور حول این می چرخید که چه کسی می آید؟ فلانی می آید؟ فلانی با بسانی می آید یا تنها می آید؟ از اون چه خبر؟ از این چه خبر؟ و ...
🔹چنانکه از دلایل لحظه شماری مان برای اتمام ساعت ثبت نام، پایان این سوالات و احتمالا بهانه های موجود برای کار نکردن و ادای بلاتکلیف ها را در آوردن بود
🔸کدام بلاتکلیفی؟
ساعت ها و روزهایی که می توانیم صدها کار تبلیغی، تبئینی، رسانه و غیره انجام دهیم، هدر می رود پای یکسری چالش های خودساخته ی دسته چندم!
کدام بلاتکلیفی؟ مگر تکلیف مسئله ای موقتی یا مطقعی ست، که اصلا بتوان بازه ای را عاری از تکلیف تصور کرد؟
بالاخره در هر لحظه اگر وضعیت مطلوبی را در ذهن داریم، تکلیفی ست که برای محقق شدنش کاری کنیم؛ دقیقا #کار.
🔹حالا آن بحران گذشت؛
از ساعت 6 عصر شنبه، که از این وقت کُشی های بی مورد عبور کردیم، وارد مرحله جدیدی از #تمارض به بلاتکلیفی شدیم!!!
تازه از دیروز به شخصه بیش از 60 تماس و پیام دریافت کردم که: + حالا کی قراره تا آخر بمونه؟ + حالا چرا فلانی اومد و بسانی هم اومد؟ + حالا چیکار کنیم؟! + برنامه شون چیه؟
🔸دوست عزیز! برادرم! حاجی جان!
بیخیال
شوخی می کنید؟ اصلاً چه وقت این بحث هاست؟!
یک ماه مانده به #انتخابات ریاست جمهوری، آنوقت انتظار داریم در خانه دراز بکشیم و منتظر، تا ببینم در آخر کدام اسمِ آماده جلوی مان می گذارند، و ما نهایتا زحمت مُهر شناسنامه به خودمان بدهیم و پر کردن ورقهی رأی؟
لابد انتظار اقناع جامعه و پیروزی هم داریم!
عجب ادای تکلیفی.
🔹خودمان را با مسائل دستچندم و سرکاری معطل میکنیم و از #کار_واقعی گریزانیم.
و بدون زحمت میخواهیم تمام قله ها را فتح کنیم.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته...
✍️ حمید باقری
(قسمت اول)
✅ حالا که دم انتخابات باز احساس تکلیفها گل کرده، تجربیاتی هست از راهی که طی شده و خوب است باهم درمیان بگذاریم.
1️⃣ تجربه اول: از انتخابات ۸۸ که به صورت جدی وارد صحنه انتخابات شده بودیم، تا همین انتخابات ۹۶ همچنان شعارمان این بود، «ما میخواهیم کار گفتمانی کنیم»، «ما نگاه بلند مدت داریم» بارها میشد که با افراد از ارزشها و گفتمان صحبت میکردیم و همه را تأیید میکردند ولی اگر احیانا به مصداق میرسیدیم او حرف خودش را میزد و ما حرف خودمان را.
خلاصه که آخرش بعد از ۳ دوره کار گفتمانی کردن! به این نتیجه رسیدیم که دم انتخابات موقع این حرفها نیست، دم انتخابات دعوا همهاش سر مصداق است، حرفهای گفتمانی که معمولا کلی هستند را هر کس بر مصداق خودش تطبیق میدهد، کلی متعلق اراده هم واقع نمیشود این حرفهای کلی را بگذارید کنار و بیایید بر سر مصداق عینی و جزئی با مردم حرف بزنیم.
2️⃣ تجربه دوم: در صحبتهای انتخاباتی خیلی به دنبال این نباشیم که افراد را هرجور شده است اقناع کنیم، آدمها وقتی میبینند شما دست و پا میزنید تا آنها را قانع کنید، بدتر جبهه میگیرند، اگر شما استرس داشته باشید یا عصبی باشید این احساس خود را به مخاطب خود منتقل میکنید.
سعی کنید مخاطب شما از صحبت با شما احساس خوبی داشته باشد، این احساس خوب موجب میشود قلب افراد به دست شما بیاید، اطلاعات مختلفی که شما به افراد میدهید، هرچقدر هم که مستند و دقیق باشد، در فضایی که جدلی باشد انکار میشوند، اما در فضای صمیمی ممکن است شما صرفا با یک شعر یا مثال هم به راحتی قلب فرد را که محل پذیرش است، تسخیر کنید.
3️⃣ تجربه سوم: وسع خودتان را بدانید و بیشتر از آن را بر خودتان تحمیل نکنید که کار خراب میشود، به کرات دوستان مذهبی خودم را در شبهای انتخابات میدیدم که بدون پشتوانه اطلاعات مسبوق به سابقه طولانی، صرفا به واسطه احساس تکلیف دم انتخاباتی و شور و هیجان وارد مناظرههای خیابانی یا مناظره با قوم و خویش شده بودند و در وسط صحبتها کار از دستشان در میرفت و حرفهایی میزدند که یا بی پایه و اساس و فکر نشده بود و کار بدتر میشد یا از مدار تقوا خارج میشدند و اتهامهایی میزدند و خودشان را مقابل مخاطب و خدا رو سیاه میکردند یا عصبی میشدند و جلوه بدی پدید میآمد و تبلیغ آنها به ضد تبلیغ تبدیل میشد.
مناظره کردن آن هم با جماعتی که به راحتی تهمت و حرفهای بیپایه میزنند، تجربه زیادی میخواهد پس به راحتی وارد مناظره و جدل نشوید.
ادامه دارد...
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @sharhe_hal
🔉 گفتگو
🔶 موضوع | بررسی و تحلیل آخرین آرایش انتخابات ۱۴۰۰
🎙گفتگو علیزاده با پرویز امینی
گفتگوی زنده اینستاگرامی
کانال جدال
⏰ 25 اردیبهشت 1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
4_5839460582436112599.mp3
48.69M
🔉 گفتگو
🔶 موضوع | بررسی و تحلیل آخرین آرایش #انتخابات_۱۴۰۰
🎙گفتگو علیزاده با #پرویز_امینی
🔹پرویز امینی استاد دانشگاه شاهد، نویسنده کتاب «جامعهشناسی بیست و دو خرداد» و مشاور انتخاباتی قالیباف و رییسی در انتخابات پیشین است. دراین گفتگو علیزاده درباره وضعیت لاریجانی، رییسی و نقشی که جهانگیری و جلیلی در مناظرهها میتوانند داشته باشند صحبت کرده است.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ حدود ۴۰ نفر از چهرههای شاخص عرصه سیاسی کشور برای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.
♨️ چند داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تایید صلاحیت میشوند؟
🔹براساس بررسی مرکز پژوهشی بتا بر روی دادههای 40 سال گذشته انتخابات ریاست جمهوری ، بیشترین تعداد ثبتنام داوطلبین در سال 1396 با تعداد 1636 نفر و کمترین تعداد مربوط به سال 1360 با 46 نفر بوده است.
🔹در این میان بیشترین کاندید تایید صلاحیت شده در سال 1380 با تعداد 10 نامزد و کمترین آنها مربوط به سال 1368 با تعداد 2 نامزد میباشد.
🔹 نکته قابل توجه اینکه در چند دوره گذشته انتخابات ایران، غالبا شش داوطلب مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند و میتوان گفت عدد پرتکرار تایید صلاحیتها چهار و شش بوده است.
ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری 1400 با 592 داوطلب به پایان رسید و حال منتظریم ببینیم در این دوره چند نفر تایید صلاحیت خواهند شد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ زریبافان برای انتخابات ثبتنام کرد 🔹«مسعود زریبافان» رئیس اسبق بنیاد شهید با حضور در ستاد انتخاب
♨️ زریبافان به نفع رئیسی از کاندیداتوری انصراف داد
🔹«مسعود زریبافان» داوطلب انتخابات ریاستجمهوری با انتشار بیانیهای به نفع آیتالله رئیسی انصراف داد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ کدخدایی: تمدید مهلت بررسی صلاحیتها به جلسه عصر امروز بستگی دارد
کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان:
🔹هنوز به هیچ نظر نهایی در شورای نگهبان درباره داوطلبان نرسیدهایم و چرا که باید تکتک پروندهها بررسی شود و نظرات کارشناسی و مراجع رسمی را ملاحظه کنیم.
🔹از همهی دوستان و علاقهمندان درخواست میکنیم که از انتشار شایعات درباره صلاحیتها بپرهیزند و اگر ما به جمعبندی برسیم، حتما اعلام خواهیم کرد.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️ احمدی نژاد رد صلاحیت شد
محمود احمدی نژاد رییس دولت های نهم و دهم با رای قاطع اعضای شورای نگهبان، رد صلاحیت شد.
فقها و اعضای حقوقدان شورای نگهبان با ۱۲ رای منفی صلاحیت احمدی نژاد برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را رد کردند.
شنیده های «محرمانه» نشان می دهد شورای نگهبان بارها با پیغام های غیر رسمی از احمدی نژاد خواسته بود در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکند.
این دومین مرتبه است که احمدی نژاد با رای منفی شورای نگهبان بابت صلاحیت خود مواجه می شود.
🔻 پ.ن:
البته این خبر هنوز قطعی نیست
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
♨️زمان بررسی صلاحیت کاندیداها ۵ روز تمدید شد
▪️شورای نگهبان درباره بررسی صلاحیتها به جمعبندی نهایی نرسید
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹با توجه به گزارشهای کارشناسی و دقتی که اعضای شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها دارند بررسیها همچنان ادامه دارد و هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدیم و باید از ۵ روز دوم هم برای تمدید مهلت رسیدگی استفاده کنیم.
🔹جلسه بعدی شورای شنبه صبح خواهد بود و باید دید که آیا میتوان در این جلسه به لیست نهایی رسید یا خیر.
🔹بعید است که بتوانیم زودتر از ۱۰ روز مهلت بررسیها بتوانیم نتیجه نهایی بررسی صلاحیتها را اعلام کنیم.
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
🔰 زمین شطرنج روحانی برای 28 خرداد
🔸به صدا در آمدن زنگ انتخابات در نطق روز گذشته روحانی همانطور که گفته شد نشان از عزم جزم دولت برای منحرف کردن فضای انتخابات از مطالبهگری و تعیینکنندگی کاندیداهای انقلابی به سمت دوقطبی مطلوب غربگرایان دارد. رئیسجمهور در حالی از کاندیداها درخواست کرد نقشه راه خود را بر مبنای دوگانه «تعامل» یا «دعوا» تعیین کنند که چنین دوگانهای از اساس کاذب، انحرافی و تبلیغاتی است.
🔹یقینا تعامل با جهان و بهرهگیری از ابزار دیپلماسی یکی از شاخصهای اصلی در چشمانداز کاندیداهای انقلابی است اما نحوه مواجهه با مسائل خارجی هیچگاه محدود به یک ابزار خاص نخواهد بود. به عبارت دیگر آنچه جریان انقلابی در 8 سال گذشته با آن مخالف بوده است، نه دیپلماسی و مذاکره، که الگوی دیپلماسی منفعلانه و تعریف کردن تمام ابزارهای قدرت در ذیل آن بوده است.
🔸با این حال طرح دوگانه کاذب تعامل و تقابل در منظومه دولت یک معنا بیشتر ندارد و آن هم از این قرار است که یا کاندیدایی باید ادامهدهنده مسیر دولتهای یازدهم و دوازدهم باشد یا متهم به تقابل با جهان و عدم باور به دیپلماسی میشود. دوقطبی مورد نظر که بیشترین نقش را در روی کارآمدن دولت روحانی در ۲ انتخابات سال92 و 96 داشته، تنها دوقطبی مطلوبی است که میتواند حضور نیروهای دولت فعلی را برای 4 سال دیگر در قوه مجریه تمدید کند.
🔹 بر همین مبنا دور از انتظار نخواهد بود که کاندیدا یا کاندیداهای نهایی که به نمایندگی از دولت روحانی و با نیت امتداد مسیر 8 سال گذشته در صحنه انتخابات حاضر میشوند، تمام توان تبلیغاتی خود را معطوف به جا انداختن این دوقطبی برای خارج کردن خود از جایگاه پاسخگویی و وادار کردن کاندیداهای انقلابی به اخذ مواضع انفعالی کنند.
💢در موردی مشابه با دوقطبی سیاست خارجی، میتوان به تلاش برای ایجاد دوقطبیهای اجتماعی به عنوان راهکار دیگر روحانی و جریان همسو با دولت برای تاثیرگذاری بر فضای انتخابات اشاره کرد. سخنان روحانی در مورد فضای مجازی و طرح ادعای بیاساس درباره سیاست رقبای انتخاباتی دولت برای فضای مجازی، نشان از خیز دولت برای تکرار کلیشههایی همانند دیوارکشی در انتخابات سال96 دارد.
⚜️ @Taammolat74
♨️ لاریجانی امشب به کلاب هاوس میآید!
🔹امشب، ساعت ۲۱ علی لاریجانی برای پاسخ به سوالات مردم به کلاب هاوس میآید. او در متن اینستاگرام خودش نوشته «برای سوالات سخت، شنونده هستم و پاسخگو»
🔻 پ.ن:
سابقا از انتخاباتی بودن پلتفرم کلاب هاوس گفتیم و نوشتیم و اینها بماند؛ اما آنچه مسئله است ضعف ایده محوری کارا و گیرا جریان انقلاب و نیز ضعف تبیین برخی مواضع کاندیداتورهای انقلابی است، امری که زمینهساز آن گفتگوست!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ لاریجانی امشب به کلاب هاوس میآید! 🔹امشب، ساعت ۲۱ علی لاریجانی برای پاسخ به سوالات مردم به کلاب
📮جناب آقای رئیسی دولت مردمی جز با گفتگوی صریخ و سخت با تمام اقشار جامعه ساختنی نیست. آقای جلیلی جامعه علاوه بر پاسخ معتبر به گفتگوی معتبر هم نیاز دارد. شماها که بیش از بقیه در میان مردم بودید، نگذارید امروز ضد مردم ها چنین القا کنند که گفتمان انقلاب اهل گفتگو با مردم نیست!
✍️ محمدامین رضایی
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74